Lees de Officiële Beschrijving

Geef je carrière een boost op een internationaal erkende Top-10 UK business school op slechts 90 minuten van Londen en omringd door het prachtige Engelse platteland.

De Loughborough-ervaring

Loughborough is een fantastische plek om te studeren. Onze aantrekkelijke single-site campus biedt een omgeving die stimulerend en ondersteunend is en uitstekende faciliteiten biedt voor zowel studenten als personeel. Er is een echte trots op de universiteit die iedereen raakt die ermee verbonden is. Loughborough staat in Groot-Brittannië bekend om het aanbieden van een fantastische studentenervaring en heeft de naam 'England's Best Student Experience' gekregen voor een onvoorspelbare zes opeenvolgende jaren.

Een Leading Business School

Consequent gerangschikt als een Britse topschool voor management, boekhouding en financiën, en informatiebeheer door nationale ranglijsten. De School of Business and Economics is drievoudig geaccrediteerd: AACSB, EQUIS en AMBA accreditatie.

We zetten ons in voor onze missie 'Transforming Practice, inspirerende winnaars', een ethos dat alles drijft wat we doen, van academische excellentie tot studentondersteuning. Dit, samen met onze internationale accreditaties en 400 wereldwijde zakelijke contacten, zorgt ervoor dat onze kwalificaties worden gerespecteerd door werkgevers over de hele wereld.

Onze postgraduate programma's

We bieden een rijke verscheidenheid aan postdoctorale programma's, variërend van docenten, MBA- en doctoraatsprogramma's tot korte cursussen en executive education, met onderwerpen op het gebied van management, marketing, financiën, bankwezen, economie en informatiebeheer. Dit alles draagt bij aan een levendige en ondersteunende leeromgeving binnen de school.

Onze onderwezen programma's hebben allemaal een internationale 'real-world' focus die de uitdagingen van globalisering aanpakt en de hedendaagse problemen waarmee organisaties, beleidsmakers en individuen worden geconfronteerd. Veel van onze academici hebben ervaring uit de eerste hand in bedrijfs-, financiële en management- of overheidsadviesfuncties, en helpen het beleid vorm te geven in de private en publieke sector. Als zodanig voorzien we je van levenslange vaardigheden en kennis die je goed van pas komen in je carrière of die je in staat stellen om verder te studeren en onderzoek te verrichten.

Het ontwikkelen van je carrière

Met meer dan 400 wereldwijde partnerschappen met bedrijven wordt ons onderwijs geïnformeerd door de nieuwste beste praktijken en onderzoeken, waardoor het zowel commercieel relevant als academisch rigoureus is. Als een internationaal geaccrediteerde school, worden onze loopbaanversterkende postdoctorale programma's gerespecteerd door werkgevers en helpen ze je om carrière te maken. Al onze postdoctorale studenten hebben toegang tot onze bekroonde carrièreservice, hun wereldwijde vacaturebank met 's werelds toonaangevende recruiters en een van de grootste carrièreshows van het VK, die hier op de campus is gevestigd.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Loughborough University School of Business and Economics

Dit programma biedt een fantastische kans voor afgestudeerden met een interesse in marketing en management aan een diep begrip van marketing theorie en praktijk te ontwik ... [+]

Dit programma biedt een fantastische kans voor afgestudeerden met een interesse in marketing en management aan een diep begrip van marketing theorie en praktijk te ontwikkelen.

Gedurende het jaar vindt u de geheimen achter effectieve strategische marketing management te ontdekken in een wereldwijde markt, leren van de technieken die gebruikt worden bij het uitvoeren en analyseren van marktonderzoek, en verken de marketingmix in een internationale context.

Studenten op het programma zal direct profiteren van deskundige onderwijs van vooraanstaande onderzoekers en academici, van wie velen zijn wereldberoemd in hun vakgebied.

Over het algemeen strategisch doel van het programma is om marketing kennis en analytische vaardigheden die je voorbereiden voor elke marketing management rol binnen een multinationale organisatie te geven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Dit programma is vooral geschikt voor studenten die een diepgaand inzicht in het gebied van de arbeidsverhoudingen als voorbereiding op een loopbaan in de arbeidsverhoudi ... [+]

Dit programma is vooral geschikt voor studenten die een diepgaand inzicht in het gebied van de arbeidsverhoudingen als voorbereiding op een loopbaan in de arbeidsverhoudingen, Labour Relations of aanverwante gebieden te krijgen.

Naast het leveren van studenten met een grondige in de theorie en praktijk van Arbeidsverhoudingen wordt verwacht dat aan het einde van het programma studenten zullen ook voldoen aan de kennis eisen voor Chartered lidmaatschap van het Chartered Institute for Personnel and Development (CIPD), de professionele orgaan voor HR, Arbeidsverhoudingen en aanverwante beroepen in het Verenigd Koninkrijk.

Gegeven door academici met een sterk track record in zowel Arbeidsverhoudingen gerelateerd onderzoek en praktische ervaring van Arbeidsverhoudingen en HRM, het programma richt zich op het ontwikkelen van kritisch denken en analytische vaardigheden, naast de meer praktische vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in Arbeidsverhoudingen en HR.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Onze MSc Bank- en Financiewezen programma zal u uitrusten met de praktische vaardigheden om te begrijpen en het model van het bankwezen en de financiële markten, met behu ... [+]

Onze MSc Bank- en Financiewezen programma zal u uitrusten met de praktische vaardigheden om te begrijpen en het model van het bankwezen en de financiële markten, met behulp van de toolkit van de economie. U leert hoe de acties van overheden, bedrijven, huishoudens en financiële tussenpersonen invloed hebben op nationale en mondiale markten voor financiële, obligatie- en valutamarkten.

In aanvulling op deze, zult u worden blootgesteld aan de theorie en praktijk van bankkrediet en kredietverlening, evenals financiële instelling risicomanagement. Dit programma is ideaal voor diegenen die willen een carrière in de financiële dienstverlening, de internationale financiële beheer, of centrale banken en financiële regelgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Dit is een toegepaste programma dat studenten met kennis en vaardigheden biedt om te werken in corporate finance rollen. Het combineert strenge academische inhoud met pra ... [+]

Dit is een toegepaste programma dat studenten met kennis en vaardigheden biedt om te werken in corporate finance rollen. Het combineert strenge academische inhoud met praktische toepassing.

Corporate finance omvat diverse onderwerpen zoals fusies en overnames, het afgeven van het kapitaal, cash management, corporate uitbetaling beleid, het beheer van valutarisico en de beloning van bestuurders.

Deze graad is bedoeld voor kandidaten die zich willen voorbereiden op een loopbaan in de treasury-afdeling van een groot bedrijf of voor de corporate finance team van een investeringsbank.

Het zou ook de studenten voor te bereiden op een management consultancy rol met een finance aandacht of een adviserende rol met een boekhoudkundig of professioneel dienstverlenend bedrijf.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Onze Management programma is een uitstekende gelegenheid voor afgestudeerden die willen praktische en functionele business kennis en vaardigheden te ontwikkelen om hun ka ... [+]

Onze Management programma is een uitstekende gelegenheid voor afgestudeerden die willen praktische en functionele business kennis en vaardigheden te ontwikkelen om hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren.

Het programma is gericht op inzicht in de belangrijkste aspecten van de bedrijfsvoering te ontwikkelen en te bouwen op de vaardigheden en competenties om middle management relevant en senior rollen. Het is vooral geschikt voor studenten die niet-zakelijke graden hebben genomen of die hun kennis van zaken te versterken.

Onze ervaring van het werken met een breed scala aan industriële partners en leidinggevende teams direct in het ontwerp van onze management programma, dat de kern modules ontworpen om u uit te rusten met de belangrijkste conclusies van moderne organisaties zakelijke vaardigheden omvat gevoed. Daarnaast is het brede scala aan optionele modules biedt u de flexibiliteit om het programma op uw individuele carrière ambities passen op maat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Dit programma is ideaal als u uw analytische vaardigheden wilt gebruiken om bruikbare inzichten te verkrijgen uit grote hoeveelheden gegevens. Door u te voorzien van de s ... [+]

Dit programma is ideaal als u uw analytische vaardigheden wilt gebruiken om bruikbare inzichten te verkrijgen uit grote hoeveelheden gegevens.

Door u te voorzien van de strenge modellerings- en adviesvaardigheden die nodig zijn om nuttige inzichten uit 'big data' te begrijpen, beheren en communiceren, bereidt dit u voor op zakelijke beslissingen of overheidsbeleid. Als zodanig ontwikkel je vaardigheden die hoog gewaardeerd worden door werkgevers in de hedendaagse kenniseconomie.

Het programma omvat een onderwezen en een projectcomponent. Gedoceerde modules worden geleid en afgeleverd door onze groep internationaal erkende managementwetenschappers, die actief samenwerken met zakelijke, overheids- en non-profitorganisaties om routinematige, strategische of beleidsproblemen aan te pakken op gebieden zoals gezondheid, transport, telecommunicatie, energie, defensie, overheid en openbare diensten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

TOEFL met een totale score van 92, en geen sub test score lager dan 22 Verdere Loopbaanperspectieven Afgestudeerden zullen worden uitgerust voor een carrière in het inter ... [+]

TOEFL met een totale score van 92, en geen sub test score lager dan 22

Verdere Loopbaanperspectieven

Afgestudeerden zullen worden uitgerust voor een carrière in het internationale bedrijfsleven, management en strategie consulting, en de industrie. Potentiële loopbaan bestemmingen voor het internationale bedrijfsleven economen onder beheer in multinationale ondernemingen, internationale organisaties, brancheorganisaties en het bedrijfsleven en internationaal georiënteerde overheidsdiensten.

[-]
Verenigd Koninkrijk Loughborough
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Onze MSc Economics and Business Strategy programma zal u toelaten om de instrumenten van de economie en strategie om business performance beïnvloeden en strategisch denke ... [+]

Onze MSc Economics and Business Strategy-programma zal u toelaten om de instrumenten van de economie en strategie om business performance te beïnvloeden toe te passen en strategisch denken en de besluitvorming in een concurrerende zakelijke omgeving te ontwikkelen.

Het programma zal u uitrusten met de vaardigheden van een professionele econoom, voor een loopbaan in het bedrijfsleven, overheid, regelgeving, internationale organisaties en voor de hogere prijzen door onderzoek.

Gegeven door ervaren onderzoekers en praktijkmensen, zullen de studenten de inzichten van de economische theorie te gebruiken om real-world problemen aan te pakken. De sterke nadruk op het toepassen van de theoretische en kwantitatieve vaardigheden om reële situaties - evenals een focus op het ontwikkelen van vaardigheden in kritisch denken - stelt u in staat om effectief te werken, zowel in de industrie en de overheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Onze gespecialiseerde MSc in Economics and Finance biedt een fantastische kans voor u om een ​​inzicht te krijgen in de urgente economische kwesties van onze tijd en lere ... [+]

Onze gespecialiseerde MSc in Economics and Finance biedt een fantastische kans voor u om een ​​inzicht te krijgen in de urgente economische kwesties van onze tijd en leren hoe om te beoordelen, aan te passen en de moderne macro-economische en micro-economische modellen van toepassing zijn op de organisatie of de overheid het beleid te veranderen.

Kortom, het is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden van een professionele econoom, voor een loopbaan in de regering, internationale organisaties, bedrijfsleven, of als voorbereiding voor het promotie-onderzoek.

In tegenstelling tot een Masters in Finance, zult u leren begrijpen en model kwesties met betrekking tot de financiële markten door de holistische lens van een econoom; het beoordelen van zowel de micro-economische gevolgen voor de ondernemingen, evenals de macro-economische gevolgen voor de wereldeconomie. U zult de ontwikkeling van geavanceerde theoretische en kwantitatieve vaardigheden, zeer gewild door werkgevers in de financiële sectoren van de industrie en de overheid, evenals overdraagbare vaardigheden die van waarde zal zijn voor een reeks andere sectoren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Onze Finance and Management programma is ontworpen om versnelde de loopbanen van afgestudeerden van niet-financiële achtergrond die willen werken in het financieel beheer ... [+]

Onze Finance and Management programma is ontworpen om versnelde de loopbanen van afgestudeerden van niet-financiële achtergrond die willen werken in het financieel beheer van commerciële en niet-commerciële organisaties.

Het programma maakt gebruik van de expertise van onze gerenommeerde onderzoeksinstituten-actieve academici om je kennis en analytische vaardigheden in finance-relevante gebieden te ontwikkelen, en om ervoor te zorgen dat je zal afstuderen met essentiële vaardigheden toe te passen in de praktijk werkomgevingen.

U krijgt een goed begrip van business en management te ontwikkelen door het bestuderen van op een groot aantal gebieden, waaronder marketing, HR, accounting, strategisch management en in het bijzonder, financiën. Uw financiële kennis en vaardigheden zal verder worden ontwikkeld binnen de boekhouding en financiën modules.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Dit is een toegepaste programma dat studenten met kennis en vaardigheden biedt om te werken in de investeringen rollen. Studeren Investeringen roept een aantal interessan ... [+]

Dit is een toegepaste programma dat studenten met kennis en vaardigheden biedt om te werken in de investeringen rollen.

Studeren Investeringen roept een aantal interessante vragen, zoals waarom mensen handelen zo veel, of de beste beleggingsstrategie is gewoon naar de beurs index te volgen, hoe risico's moeten worden gemeten en hoe de activa moeten worden geprijsd.

Deze graad is bedoeld voor kandidaten die willen werken binnen vermogensbeheer, investment banking en aanverwante carrière. Het programma richt zich op zowel de handel en portefeuillebeheer kanten van financiën.

Het heeft een belangrijke focus op investeringen in core modules, met inbegrip van Portfolio Management, Financial Trading en Global Investment Analysis. Deze trekken op het snijvlak van onderzoek expertise van onze faculteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Dit is een toegepaste, brede Masters in Finance programma waarin studenten met kennis en vaardigheden biedt om te werken in de financiële wereld. Het onderwijs is gebasee ... [+]

Dit is een toegepaste, brede Masters in Finance programma waarin studenten met kennis en vaardigheden biedt om te werken in de financiële wereld.

Het onderwijs is gebaseerd op zowel de internationaal erkende onderzoek en uitgebreide echte wereld praktijkervaring van Loughborough faculteit.

U krijgt een goed begrip van zowel corporate finance en investeringen onderwerpen te krijgen. Dit heeft betrekking op investeringen onderwerpen zoals asset pricing en portfolio selectie, evenals corporate finance onderwerpen zoals de kosten van kapitaal en dividendbeleid.

Dit programma is het meest geschikt voor kandidaten die wensen om een ​​diepgaand inzicht in het gehele gebied van de financiën te krijgen voor het kiezen van hun favoriete gebied van specialisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Ontwikkeld in samenwerking met de industrie en commercieel relevante, dit programma is gericht op afgestudeerden die een goed begrip van de professionele, bestuurlijke en ... [+]

naast de industrie ontwikkeld commercieel relevant te zijn, is onze gespecialiseerde programma ontworpen om afgestudeerden die de professionele, bestuurlijke en technische aspecten van informatie management en business technologie te begrijpen produceren.

Er is momenteel een tekort aan hybride managers binnen de industrie en dit programma is speciaal ontwikkeld om deze kloof te pakken.

Als student profiteert u niet alleen van onze gerenommeerde academische docenten en state-of-the-art faciliteiten, maar ook uit een reeks van extra mogelijkheden waaronder de industrie sprekers van bedrijven als BT, IBM en SAP.

Afgestudeerden van deze cursus zijn uitgerust met de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om een ​​eerste professionele post in de sector te verkrijgen, evenals het leren en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn voor professionele ontwikkeling verder dan dat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Dit programma is vooral geschikt voor studenten die een carrière in de personeelskosten functies, human resource management rollen of als business consultants in gebieden ... [+]

Dit programma is vooral geschikt voor studenten die een carrière in de personeelskosten functies, human resource management rollen of als business consultants in gebieden zoals de selectie en evaluatie, organisatie-ontwikkeling en verandering en ontwikkeling van medewerkers te ontwikkelen.

Gegeven door ervaren onderzoekers en praktijkmensen, krijgen de studenten een grondige opleiding om hen toe te rusten psychologische theorieën en onderzoek te beïnvloeden en te informeren over een aantal belangrijke zakelijke beslissingen en om effectief te opereren op alle niveaus binnen organisaties toe te passen.

Er is een sterke nadruk op het ontwikkelen van kritisch denken en consultancy vaardigheden, evenals het vermogen om effectief te werken met een breed scala van stakeholders van de organisatie. Studenten kunnen kiezen uit te breiden en te verstevigen hun praktische vaardigheden door het invullen van een onderzoek dat hen in staat stelt om hun kennis toe te passen om een ​​organisatorische kwestie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Dit programma is vooral geschikt voor studenten die een carrière in HRM en van de aanverwante gebieden van het management te ontwikkelen. ... [+]

Dit programma is vooral geschikt voor studenten die een carrière in HRM en van de aanverwante gebieden van het management te ontwikkelen.

Na afloop van het programma, wordt verwacht dat de studenten zal voldoen aan de kennis eisen voor Chartered lidmaatschap van het Chartered Institute for Personnel and Development (CIPD).

Gegeven door academici met zowel een sterk track record in HRM-gerelateerd onderzoek en praktische ervaring als HR-managers, het programma richt zich op het ontwikkelen van kritisch denken en analytische vaardigheden, naast de meer praktische vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in people management.

Leren, onderwijzen en beoordelen

Lesgeven op het HRM-programma wordt verzorgd door onze wereldberoemde gespecialiseerde medewerkers met behulp van een aantal methoden, waaronder lezingen, praktische workshops, seminars, groepswerk, individuele tutorials en feedback sessies. Modules worden beoordeeld door een reeks van methoden, waaronder zowel examens en cursussen assessments die zijn ontworpen om sterke praktische en academische vaardigheden te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University School of Business and Economics

Dit BPS geaccrediteerde programma is vooral geschikt voor studenten met een bachelordiploma in de psychologie die een carrière als beroepsziekte Psycholoog ontwikkelen. ... [+]

Dit BPS geaccrediteerde programma is vooral geschikt voor studenten met een BPS-geaccrediteerde undergraduate degree in de psychologie die een carrière als beroepsziekte Psycholoog ontwikkelen.

Het is ook geschikt voor diegenen die hun kennis van de psychologie van toepassing op personeel functies, human resource management functies of als business consultants op gebieden zoals de selectie en evaluatie, organisatie-ontwikkeling en verandering en ontwikkeling van medewerkers.

Onze MSc in Arbeidspsychologie is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS). Afronding van het programma voldoet aan de eisen van de Fase 1 kwalificatie voor diegenen die willen gaan om uiteindelijk een HCPC geregistreerd Psycholoog geworden. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance