London School of Business & Finance

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

London School of Business

Al meer dan 16 jaar London School of Business121180_121140_lsbf-affiliate-masterstudies-campus.jpg

Als onderdeel van Global University Systems, een netwerk van meer dan 20 instellingen voor hoger onderwijs, blijft LSBF uitbreiden en zich aanpassen aan de behoeften van onze studenten. In 2013 ontvingen we de Queen's Award for Enterprise voor onze prestaties in de internationale handel, wat ons de prestigieuze eer geeft om een van de weinige particuliere instellingen voor hoger onderwijs te zijn die een dergelijk onderscheid ontvangen.

Om 100% online cursusopties te bieden voor leren op afstand, worden onze campusprogramma's gedigitaliseerd en ontworpen in samenwerking met de International Telematic University UNINETTUNO. LSBF-studenten studeren nooit alleen - vanaf dag één ontvangen studenten gepersonaliseerde feedback van hun eigen aangewezen docenten. Onze ervaren docenten hebben een passie voor hun vakgebied en de helft van onze docenten heeft een eigen doctoraat behaald.

Toegankelijk onderwijs

We hechten veel waarde aan flexibiliteit en gelijke toegang tot onderwijs over de hele wereld. Onze programma's zijn elk jaar beschikbaar via vier intakes en kunnen zowel in deeltijd als voltijd worden gevolgd, gedurende een studieperiode van 18 tot 36 maanden.

Ongeacht je leeftijd of eerdere educatieve ervaring, moedigen we alle enthousiaste leerlingen aan om deel te nemen aan onze wereldwijde community. Voor niet-traditionele aanvragers nemen we eerdere werkervaring in overweging voor mogelijke toegang tot onze programma's. Kandidaten die voldoen aan de Engelse bekwaamheid en minimale managementervaringseisen kunnen in aanmerking komen voor een van onze online-programma's.

Voordelen van online studeren

De vaardigheden die je ontwikkelt tijdens het behalen van een diploma, kunnen je voorbereiden op meer verantwoordelijkheden op het werk, of je de inloggegevens bieden die je nodig hebt voor een geheel nieuw carrièrepad. Bij LSBF geloven we dat waar je bent in de wereld niet moet dicteren waar je opleiding leidt.

Onze online programma's zijn ontworpen met dezelfde hoogwaardige inhoud die u kunt verwachten in onze cursussen op de campus, maar bieden de flexibiliteit om te studeren, waar ter wereld u zich ook bevindt. Of u nu een bedrijfseigenaar, thuisblijver ouder bent of op zoek bent naar een nieuw veld zonder een pauze te nemen van uw huidige positie, u kunt uw studies aanpassen aan uw drukke agenda.

Hoe zal je leren?

Via ons online leerplatform heeft u 24 uur per dag toegang tot uw programmamodules en leermaterialen, zoals professioneel geproduceerde videocolleges gemaakt door vooraanstaande bedrijfsbeoefenaars, relevante casestudy's en discussievragen om een dieper inzicht in de cursusinhoud te ontwikkelen.

Vanaf de eerste dag zal uw eigen aangewezen tutor u persoonlijke feedback en ondersteuning bieden om u door uw studie te begeleiden. Je hebt ook de mogelijkheid om met online online studenten van over de hele wereld te communiceren via onze online forums.

Locaties

UK Online

Address
Sceptre Court, 40 Tower Hill

EC3N 4DX UK Online, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden