London School Of International Business - LSIB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ons doel

Bied flexibel online leren dat helpt bij het behalen van professionele bedrijfskwalificaties overal en altijd en breng de carrière naar nieuwe hoogten.

Wie moet onze cursussen volgen?

Succesvolle managers, leidinggevenden en professionals die vooruit willen in hun carrière. Ambitieuze mensen die hun gekozen carrière snel willen volgen Degenen die een nieuwe onderneming willen starten of de huidige naar een hoger niveau willen tillen.

Carrièreontwikkeling

Studeren met LSIB geeft je de mogelijkheid om je kennis van bedrijfs- en informatietechnologie te ontwikkelen en je te helpen je belangrijkste competenties te laten groeien - zodat je de vaardigheden krijgt om werkprojecten en situaties effectiever aan te pakken. De programma's die worden aangeboden om u te helpen het potentieel te krijgen om promotie te verdienen met behulp van ons geavanceerde online leerplatform en het behalen van een Bachelors- of Masters-kwalificatieniveau.

Studeer overal en altijd

Wij bij LSIB bieden u flexibele studie-opties. Met behulp van ons online model heeft u het voordeel van leren zonder uw land te verlaten en toch een graad te bereiken van het comfort van uw huis of kantoor.

Onze programma's zijn zeer flexibel en met de optionele eenheden kunt u zich specialiseren in de gebieden die u bijzonder interesseren. U kunt de modules / eenheden in willekeurige volgorde bestuderen.

Ondersteuning

Als LSIB-studenten heb je toegang tot uitgebreide ondersteuning in de vorm van online materialen. Onze studenten communiceren via online forums zoals Facebook en Twitter.

Kwaliteit

U kunt zeer zeker zijn van het kaliber van de kwalificatie die u zult ontvangen, aangezien alle LSIB-kwalificaties volledig zijn erkend en geaccrediteerd door de respectieve instanties, zodat de bereikte kwalificatie goed wordt geaccepteerd.

Kostenbesparend en hoogwaardig

LSIB streeft ernaar dat de kosten van zijn programma's altijd zo betaalbaar mogelijk zijn zonder de normen van zijn opleiding in gevaar te brengen. De programma's zijn volledig geaccrediteerd en wereldwijd geaccepteerd.

Om onze programma's van topkwaliteit te leveren, gebruiken we ons E-Learning-platform ook wel Learning Management System als ons virtuele leerplatform. Ons leerplatform heeft alle benodigde tools om online onderwijs van wereldklasse te bieden. We bieden een reeks bedrijfskwalificaties die voldoen aan de leerbehoeften van studenten zoals jij, wereldwijd. Deze professionele kwalificaties zijn ontworpen om aan de eisen van werkgevers te voldoen.

Misschien heb je al een baan en wil je je carrière bevorderen door een beroepskwalificatie te studeren, dan kunnen we je zeker helpen dit te bereiken. Wat uw doelen ook zijn, LSIB is er om u te ondersteunen en u te helpen deze te bereiken. De voordelen van onze cursussen zijn als volgt: -

professioneel

Onze kwalificaties geven u de vaardigheden om te slagen en een verschil te maken op de werkplek. Wij bieden programma's variërend van bedrijfsbeheer tot informatietechnologie - 100 procent online geleverd.

betaalbare

Onze programma's zijn zeer betaalbaar in vergelijking met andere en kunnen u helpen duizenden ponden te besparen en zo een hoger rendement op uw investering te bieden.

Erkend

Onze kwalificaties worden erkend en geaccrediteerd door hogescholen, universiteiten, werkgevers en overheden over de hele wereld. De aangeboden programma's zijn van hoge kwaliteit in termen van het curriculum (dat regelmatig wordt bijgewerkt volgens de vereisten van de bedrijfswereld) en levering via ons online leerbeheersysteem.

Handig en flexibel

U kunt onze programma's online bestuderen of via afstandsonderwijs vanuit het comfort van thuis of op kantoor. U hebt op elk moment van de dag toegang tot de programma's, of u nu op het werk of op vakantie bent.

Locaties

Londen

Address
Crown House, 616 N Circular Rd, London NW10 7PN, UK
EC1V 4PW Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden