Lees de Officiële Beschrijving

ONS DOEL

Bieden flexibele online leren die helpt bij het bereiken van professionele kwalificaties overal en op elk moment en neem de carrière naar nieuwe hoogten.

WIE onze cursussen moeten nastreven?

Succesvolle managers, leidinggevenden en professionals die willen vooruit in hun carrière. Ambitieuze mensen die willen fast track hun gekozen carrière Degenen die willen een nieuwe onderneming te starten of neem huidige hogere niveau.

Carrièreontwikkeling

Studeren met LSIB geeft u de mogelijkheid om uw kennis van business en informatie technologie te ontwikkelen en helpen groeien uw kerncompetenties - zodat u de vaardigheden te verwerven om te werken projecten en situaties beter aan te pakken. De aangeboden programma's die u helpen om het potentieel te bereiken om promotie te verdienen met behulp van onze state of the art online leerplatform en verdien bachelors of masters-niveau kwalificatie.

Studie altijd en overal

Wij bij LSIB bieden u flexibele studie opties. Met behulp van onze online-model dat u het voordeel van leren zonder het verlaten van uw land en nog steeds te bereiken mate van het comfort van uw huis of kantoor.

Onze programma's zijn zeer flexibel en de optionele eenheden stellen u in staat zich te specialiseren in de gebieden die u in het bijzonder interesseren. U kunt de studie van de modules / eenheden in willekeurige volgorde.

ondersteuning

Zoals LSIB studenten heb je de beschikking over een uitgebreide ondersteuning in de vorm van online materialen. Onze studenten communiceren via online forums, zoals Facebook en Twitter.

KWALITEIT

Je kunt er veel vertrouwen in de kwaliteit van de opleiding die u ontvangt, zoals alle LSIB kwalificaties van volledig erkend en geaccrediteerd door de desbetreffende instanties ervoor te zorgen dat de kwalificatie bereikte goed worden geaccepteerd.

Kosteneffectieve en High Value

LSIB's inspanningen om ervoor te zorgen dat de kosten van de programma's zijn altijd zo betaalbaar mogelijk, zonder afbreuk te doen aan de normen van het onderwijs. De programma's zijn volledig erkend en geaccepteerd hele wereld.

Om de onze top kwaliteit programma's die we gebruiken onze E-learning platform ook wel Learning Management System als onze virtuele leeromgeving te leveren. Onze Learning platform heeft alle benodigde gereedschappen om een ​​on-line van wereldklasse onderwijs te leveren. Wij bieden scala aan zakelijke kwalificaties die aan de leerbehoeften van studenten als jezelf, wereldwijd. Deze professionele kwalificaties zijn ontworpen om aan de eisen van de werkgevers te voldoen.

Je kan ofwel reeds in arbeid en wilt u uw carrière verder door het bestuderen van een beroepskwalificatie kunnen we zeker helpen om dit te bereiken. Wat uw doelen zijn, LSIB is hier om u te ondersteunen en om u te helpen hen te bereiken. Voordelen van onze cursussen zijn als volgt: -

Professioneel

Onze kwalificaties geven u de vaardigheden om te slagen en een verschil maken in de werkplaats. Wij bieden programma's, variërend van Business Management aan Information Technology - geleverd 100 procent online.

Betaalbare

Onze programma's zijn zeer betaalbaar in vergelijking met anderen en kan u helpen duizenden ponden dus biedt u een hoger rendement op uw investering te redden.

Herkend en van hoge kwaliteit

Onze kwalificaties worden erkend en geaccrediteerd door hogescholen, universiteiten, werkgevers en regeringen over de hele wereld. De aangeboden programma's zijn van hoge kwaliteit in termen van het curriculum (die regelmatig wordt bijgewerkt volgens de eisen van het bedrijfsleven) en de levering via onze online learning management systeem.

Handig en flexibel

U kunt de studie van onze programma's online of via afstandsonderwijs van het comfort van thuis of op kantoor. U kunt toegang tot onze programma's op elk moment van de dag, of u nu op het werk of op vakantie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels