Lees de Officiële Beschrijving

LCCM leidt Open Dagen op 17 augustus

Over ons

LCCM is een gespecialiseerde hogeschool voor creatieve mensen. Wij zijn de enige onafhankelijke universiteit in het Verenigd Koninkrijk die opleidingen in muziek, woorden en een postgraduaat in creatief ondernemerschap aanbieden.

Ons verhaal

Het LCCM-verhaal begon voor het eerst in 2002, toen Darius Khwaja besloot om een nieuw college voor hedendaagse populaire muziek in het centrum van Londen te stichten. Het doel was om een nieuwe benadering te creëren voor het onderwijzen van muziek die het beste van de goede universiteiten en conservatoria vermengde met een kunstacademie. De cursus die embedded productie met prestaties naar voren kwam, en LCCM oprichtte als het eerste muziekcollege waar alle studenten zowel de prestaties als de productie onder de knie moesten hebben; een ontwikkeling die steeds duidelijker werd in de muziekindustrie.

118022_118000_OurStory.png

Onze campus

The Music Box - een state-of-the-art gebouw dat speciaal is ontwikkeld voor LCCM, de Music Box biedt je een werkelijk indrukwekkende en inspirerende ruimte op zes verdiepingen om te studeren, creëren, uitvoeren, opnemen en samenwerken.

We hebben bijna £ 5 miljoen geïnvesteerd in de faciliteiten. Deze nieuwe site biedt u ongeëvenaarde middelen voor muziek, schrijven en ondernemerschap.

Onze faciliteiten omvatten:

 • The Venue, onze eigen gig-ruimte
 • Bar
 • Cafe
 • Rustige ruimte
 • Werkruimte en bibliotheek
 • Douches en kluisjes
 • Vergaderzaal
 • 2 bewerkingsruimten
 • 2 digitale piano kamers
 • 3 opnamestudio's
 • 4 computerlabs
 • 7 klaslokalen
 • 7 geluiddichte zalen
 • 10 individuele praktijkcabines

Bekijk onze campus zelf in onze 360 virtuele campustour.

111488_111430_LCCM_093.jpgLCCM-community

Ontworpen voor mensen die serieus bezig zijn met het ontwikkelen van een carrière in muziek of schrijven, is LCCM een plek waar talent, verbeeldingskracht en creativiteit floreren.

Als een college met een kleine studentenpopulatie zijn we er trots op elk individu te leren kennen. U vindt onze deskundige medewerkers bemoedigend en aanspreekbaar en onze studenten vriendelijk en ondersteunend.

De basis en relaties van LCCM bieden u onmiddellijk toegang tot een netwerk van professionals om uw creatieve carrière nog jarenlang te ondersteunen.

118021_117999_LCCMCommunity.png

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

London College of Creative Media

Ons programma in Music Performance kan u helpen uw ondernemerscarrière een nieuwe impuls te geven. U profiteert van branche-experts die u voorbereiden op het omgaan met o ... [+]

MMus in muziekprestaties

Ben je op zoek om je prestatievermogen te ontwikkelen zodat je jezelf in de voorhoede van de muziekindustrie kunt positioneren? Wil je artistiek en professioneel succes nastreven op het gebied van muziek?

Ons programma in Music Performance kan u helpen uw ondernemerscarrière een nieuwe impuls te geven. U profiteert van branche-experts die u voorbereiden op het omgaan met onvoorspelbare bedrijfsscenario's. Laat ons u helpen uw artistieke potentieel te ontketenen en een origineel repertoire te ontwikkelen. Dankzij dit programma kun je een stap dichterbij komen waar je wilt zijn.

MMus in muziekuitvoering - PG-diploma en PG-certificaat ook beschikbaar

Dit programma is ontworpen om je vaardigheden als uitvoerder, muzikaal leider, componist en arrangeur te ontwikkelen tot een toonaangevende standaard. In de loop van dit 12 maanden durende masterprogramma leiden de studenten in verschillende creatieve, collaboratieve en professionele omgevingen die uw specialistische uitvoeringsvaardigheden en creatieve praktijk zullen ontwikkelen, terwijl ze een aanzienlijk aantal originele werken produceren die een kenmerkende artistieke stem weerspiegelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London College of Creative Media

Ben je geïnteresseerd in het leren slagen als producer? Wil je de vaardigheden leren die nodig zijn om in de muziekindustrie te werken? Bezorgd door deskundige profession ... [+]

MMus in muziekproductie

Ben je geïnteresseerd in het leren slagen als producer? Wil je de vaardigheden leren die nodig zijn om in de muziekindustrie te werken? Bezorgd door deskundige professionals in de sector, kan ons programma in de muziekproductie u helpen de vaardigheden te begrijpen en ontwikkelen die nodig zijn om een briljante carrière in de muziekindustrie te beginnen. Dankzij ons programma kunt u de veelgevraagde kritische en creatieve vaardigheden opbouwen om met succes als ondernemer in de muziekbusiness te presteren.

MMus in muziekproductie - PG Diploma en PG-certificaat ook beschikbaar

Dit is een professioneel gerichte praktijkgerichte masteropleiding voor aspirant-carrièreproducenten binnen hedendaagse muziek. Het 12-maanden durende programma heeft tot doel een gespecialiseerd begrip te ontwikkelen van geavanceerde muziekproductietools, -technieken en -processen door het creëren van een aanzienlijk aantal originele werken die een onderscheidende artistieke persoonlijkheid aantonen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

London College of Creative Media

Heb je ooit een idee gehad dat de basis kon vormen voor nieuwe business en dat je graag zou willen slagen op schaal in de echte wereld? Ontworpen en geleverd door een tea ... [+]

MA Creatief Ondernemen

Heb je ooit een idee gehad dat de basis kon vormen voor nieuwe business en dat je graag zou willen slagen op schaal in de echte wereld? Ontworpen en geleverd door een team van ervaren, in de industrie gebaseerde docenten en mentors, zal onze postdoctorale graad van creatief ondernemerschap uw huidige kennis en vaardigheden uitbreiden en verbeteren, waardoor u de voorsprong krijgt die nodig is om een magere creatieve startup te starten of toegang te krijgen tot een veelbelovende carrière als creatief leider . Je leert om je kennis en vaardigheden op het gebied van creativiteit, innovatie en ondernemerschap te ontwikkelen en te combineren door middel van een projectgestuurd proces waarbij actie leren, actieonderzoek en reflectieve oefeningen worden gedaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

London College of Creative Media (LCCM)