University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Elk jaar kiezen meer dan 6000 internationale studenten ervoor om bij ons te studeren, waardoor onze campus een van de meest diverse en multiculturele in het VK is. Schrijf je bij ons in en je wordt lid van een gemeenschap van uitmuntende academici. We behoren tot de top 100 van universiteiten in de QS World University Rankings 2021. We maken ook deel uit van het Worldwide Universities Network, dat 16 onderzoeksintensieve instellingen omvat en kwesties van mondiaal belang behandelt.

Welkom bij de faculteit Educatie, Sociale Wetenschappen en Rechten.

Deze faculteit brengt deskundigen op het gebied van onderwijs, sociologie en sociaal beleid, politiek, internationale betrekkingen, internationale ontwikkeling, recht en criminologie samen om onderwijs en onderzoek te leveren via de volgende scholen.

We bieden undergraduate, master en research degrees van hoge kwaliteit, wat tot uiting komt in de ontvangst door de universiteit van een Gold-rating in het Teaching Excellence Framework (TEF), de hoogst mogelijke prijs.

School of Education

We zijn trots op ons aanzien als een van de allerbeste scholen in het Verenigd Koninkrijk voor excellent onderzoek naar onderwijs en onderwijs.

Als student in de School of Education word je onderdeel van onze bloeiende academische gemeenschap. We bieden meer dan 30 gespecialiseerde programma's voor niet-gegradueerdenstudie, onderwijstraining, postdoctoraal onderwezen studie en postdoctoraal onderzoek.

School voor de Rechten

De School of Law van de University of Leeds is een community waar we, door ons onderwijs, onderzoek en publieke betrokkenheid, proberen een verschil te maken in de wereld.

Onze school is de thuisbasis van wereldleidende wetenschappers en inspirerende leraren die zich inzetten voor het verkennen van hedendaagse kwesties in hun vakgebied en die onze studenten ondersteunen om zeer inzetbare afgestudeerden te worden. Het is zo'n engagement dat ons in staat heeft gesteld een internationale reputatie op te bouwen als een vooraanstaande wetenschool.

School of Politics and International Studies

De School of Politics and International Studies (POLIS) is een levendige school waar academisch onderzoek ons ​​onderwijs informeert en ontsteekt. We bieden academisch onderwijs en theoretische training om de huidige uitdagingen van onze wereldwijde samenleving te verkennen.

School voor sociologie en sociaal beleid

De School voor Sociologie en Sociaal Beleid (SSP) is een gemeenschap waar we door ons onderwijs, onderzoek en publieke betrokkenheid proberen een verschil te maken voor de samenleving.

We leven in tijden van dramatische sociale, politieke en economische veranderingen, nationaal, internationaal en wereldwijd. Het studeren van een diploma sociale wetenschappen kan niet spannender of actueler zijn.

Locaties

Leeds

Address
Beech Grove House
University of Leeds


LS2 9JT Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden