Lees de Officiële Beschrijving

Leeds College of Art Leeds College of Art is het leveren van hoge kwaliteit kunst en design onderwijs voor meer dan 160 jaar en heeft bijgedragen aanzienlijk bij tot de ontwikkeling van het kunstonderwijs in Groot-Brittannië en daarbuiten, hebben nieuwe manieren om te leren en te pionier structuur kwalificaties. Onze studenten ervaren een intense en opwindende sfeer, waar de docenten voelen hartstochtelijk dat een ieder moet ontdekken hun individuele creatieve potentieel en waar hard werken loont off. We hebben meer dan 1000 BA (Hons) graad studenten en een verder 900 die studeren verdere scholing, die allen zich ondergedompeld in een echt creatieve omgeving.

We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd als een spannende gebouwd alternatief voor de traditionele universiteiten, consequent produceren kunstenaars en ontwerpers van nationale en internationale reputatie. Voor een groot deel, onze reputatie gaat voor ons: Henry Moore en Barbara Hepworth hier bestudeerde, evenals meer recentelijk Marcus Harvey, Damien Hirst, Danny Sangra en Omar Kashoura. Leeds College of Art, waar je wordt ondergedompeld in een sfeer die u zal helpen om uw eigen te ontdekken individuele talenten en mogelijkheden, waar hard werken loont echt off, en waar u alle middelen die u nodig heeft voor uw ideeën vorm te krijgen. Onze Uitstekend personeel: student verhoudingen betekenen u zult genieten van zo veel persoonlijke aandacht en deskundige advies als je nodig hebt. U zal worden aangeboden Engels taalondersteuning als onderdeel van je collegegeld. Een gekwalificeerde docent zal u ondersteunen met schriftelijke opdrachten, lessen in het Engels, en de voorbereiding voor de IELTS examen, (indien studeren aan FE-niveau)

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Leeds College of Art

Onze Master of Arts in de creatieve praktijk is voor creatieve beoefenaars bedacht; pas afgestudeerden en professionals die willen onderzoeken, te versterken en te verdie ... [+]

Onze Master of Arts in de creatieve praktijk is voor creatieve beoefenaars bedacht; pas afgestudeerden en professionals die willen onderzoeken, te versterken en te verdiepen hun praktijk binnen hun eigen context. Deze cursus gaat over het individu.

Het unieke programma raadt u aan om een ​​individueel onderzoeksvoorstel voor de duur van het programma dat u zal toestaan ​​om te onderzoeken en te versterken uw eigen praktijk en plaats deze in het midden van je studie voort te zetten. Het richt zich op de behoeften van de afgestudeerden in de kunst en design, die willen blijven om hun praktijk te ontwikkelen; hun identiteit in de context van de creatieve en culturele industrieën te ontwikkelen; contact met andere creatieve beoefenaars te behouden; ontwikkelen freelance of andere carrièremogelijkheden in het kader van een portfolio carrière. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Leeds
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to Leeds College of Art