Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM BIJ LSPM

LSPM is gewijd aan de voortgang van de grenzen van de studie van het beheer en de planning, door middel van haar onderzoek, samenwerking over de hele LSPM, en zijn engagement met bedrijven, organisaties en leiders over de hele wereld.

2

Wij streven ernaar om het gebruik van kennis in de uitoefening van succes van de organisatie door het verlichten talenten van onze leerlingen 'voor het oplossen van problemen langs hun educatieve en professionele carrière.

  • Onze programma's zijn kosteneffectief
  • U kunt op elk moment studeren - overal
  • Bij uitstek geschikt voor werkende professionals

WIE IS DIT PROGRAMMA VOOR?

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde onderwijs provider met 1000 van de afgestudeerden te worden. Vandaag LSPM studenten profiteren van high-demand-programma's in de snelst groeiende gebieden.

Onze studenten mix bestaat uit professionals, ondernemers, overheid en anderen.

FLEXIBILITEIT. Het zit in ons DNA.

We zijn met succes opleiden van werkende volwassenen sinds 2004. London School of Planning and Management is de thuisbasis van de studie van de bedrijfsvoering en planning. Onze business management programma's zijn gericht op de ontwikkeling en het gebruik van kennis om praktische oplossing om problemen verspreid over corporate wereld te ontdekken.

Snelste manier om graad

LSPM biedt online MBA in 12 maanden ten opzichte van de conventionele 24 maanden opleidingen

flexibel Leren

Verdien je diploma zonder in te boeten uw werk en persoonlijke verplichtingen. Leer altijd - overal.

Online Leren

Ervaar de nieuwe manier van leren. Onze online leersysteem door het downloaden van notities, het bekijken van audio- en video-leermateriaal.

online Examens

LSPM programma's worden volledig geleverd online direct vanaf het indienen van opdrachten tot het geven van online examens.

ONZE SUPPORT

Iedereen heeft behoefte aan een beetje hulp soms. En het krijgen van de juiste ondersteuning kan een groot verschil in uw succes te maken. Bij LSPM bieden we ondersteuning in een aantal gebieden, zodat je nooit het gevoel alsof je op je eigen.

3

Academische ondersteuning

Wij bij LSPM ervoor te zorgen dat onze studenten krijgen academische ondersteuning 24/7. Als je ooit merkt dat je nodig extra hulp bieden wij een breed scala aan tutoring opties, van self-guided 24/7 chat support.

Technische ondersteuning

We begrijpen dat het van cruciaal belang voor u toegang tot uw cursussen en gereedschap wanneer dat nodig is. Onze technische ondersteuning is 24 uur per dag beschikbaar.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
Address
Office 7, 35-37, Ludgate Hill, London, EC4M 7JN, United Kingdom (U.K.)
EC4M 7JN Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
undefined