London School of Hygiene & Tropical Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LSHTM is hoog gerangschikt in verschillende universitaire ranglijsten. Het werd uitgeroepen tot # 1 University of the Year door Times Higher Education in 2016 en was nummer één in de wereld voor onderzoek op het gebied van tropische geneeskunde (CWUR 2017).

Het baanbrekende en internationale karakter van het onderzoek van de school draagt ​​aanzienlijk bij aan de kwaliteit en het bereik van het onderwijs en de opleiding. De school heeft een unieke staf, studenten- en alumni-populatie; verhouding student / staf is 1: 3 en onze alumni komen uit meer dan 180 landen.

LSHTM werd opgericht door Sir Patrick Manson en begon als de London School of Tropical Medicine in 1899 op de London Docks, en negentien studenten vormden de eerste opname die op 2 oktober 1899 werd toegelaten. LSHTM is nu gevestigd in Bloomsbury, waar het twee belangrijke sites heeft in Keppel Straat en Tavistock Place. Tegenwoordig werken onze medewerkers, studenten en alumni over de hele wereld in de overheid, de academische wereld, internationale instanties en gezondheidsdiensten.

Onze onderzoeksfinanciering is gegroeid tot meer dan £ 124 miljoen per jaar uit nationale en internationale bronnen, waaronder de Britse regering, de Europese Commissie, de Wellcome Trust en het wetsvoorstel

De multidisciplinaire expertise van de School omvat clinici, epidemiologen, statistici, sociale wetenschappers, moleculair biologen en immunologen. We werken samen met onze partners over de hele wereld om de ontwikkeling van onderwijs- en onderzoekscapaciteit te ondersteunen en onze alumni werken in meer dan 180 landen.

Waarom hier studeren?

  • # 1 Universiteit van het jaar 2016 (Times Higher Education)
  • Wereldwijd nummer 1 voor onderzoek naar tropische geneeskunde (CWUR 2017).
  • Een dynamische, internationale omgeving: studenten komen uit meer dan 100 landen en meer dan 40% van deze studenten zijn van buiten Europa.
  • Wereldwijde carrièreperspectieven: LSHTM afgestudeerden werken in meer dan 180 landen en we hebben meer dan 1300 medewerkers in dienst uit meer dan 60 landen.
  • Voltijd- en deeltijdse studieopties beschikbaar, evenals flexibele online cursussen
  • Een deel van de prestigieuze Universiteit van Londen

Studentenleven

The School bevindt zich in het hart van Londen en grenst direct aan het centrale district van de Universiteit van Londen en het British Museum. Studenten profiteren van de faciliteiten en evenementen van de University of London Union en de Student Representative Council. De school heeft een eigen toegewijde studentenadviseur die in staat is studenten te adviseren over niet-academische kwesties, zoals immigratie- en visumkwesties, huisvesting of financiële zorgen die tijdens de studie kunnen rijzen. De Careers Service van LSHTM adviseert studenten op een één-op-één-basis, of je nu tips wilt voor het schrijven van een effectief CV, of gewoon hulp nodig hebt bij het beslissen wat je daarna moet doen.

Locaties

Londen

Address
London School of Hygiene & Tropical Medicine
Keppel Street
WC1E 7HT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden