London School of Hygiene & Tropical Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De London School of Hygiene & Tropical Medicine is een wereldwijd toonaangevend centrum voor onderzoek en postacademisch onderwijs in de openbare en de wereldwijde gezondheid, met 4.000 studenten en meer dan 1.300 medewerkers in meer dan 100 landen. De school is een van de hoogst gewaardeerde onderzoeksinstellingen in het Verenigd Koninkrijk, en werd onlangs genoemd als een van 's werelds beste universiteiten voor gezamenlijk onderzoek.

Onze missie is om de gezondheid en de gezondheid van het eigen vermogen in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd te verbeteren; werken in partnerschap om excellentie in het openbaar en wereldwijd onderzoek gezondheid, onderwijs en de vertaling van kennis naar beleid en praktijk te realiseren.

Opgericht door Sir Patrick Manson in 1899, de school is nu een deel van de Universiteit van Londen en heeft uitgebreid in de afgelopen jaren op de twee belangrijkste plaatsen op Keppel Straat en Tavistock Place. Ons onderzoek financiering is gegroeid tot meer dan £ 60 miljoen per jaar uit nationale en internationale bronnen, waaronder de Britse regering, de Europese Commissie, de Wellcome Trust en de Bill & Melinda Gates Foundation.

Multidisciplinaire expertise van de School omvat clinici, epidemiologen, statistici, sociale wetenschappers, moleculaire biologen en immunologen. Wij werken met onze partners over de hele wereld om de ontwikkeling van onderwijs en onderzoek capaciteit te ondersteunen, en onze alumni werken in meer dan 180 landen.

Waarom studeren hier?

Toonaangevende postdoctorale instituut voor onderzoek en postdoctoraal onderwijs in global health. Een deel van de Universiteit van Londen, de School is de grootste instelling van zijn soort in Europa met een opmerkelijke diepte en breedte van deskundigheid omvat vele disciplines. Het is een van de hoogst gewaardeerde onderzoeksinstellingen in het Verenigd Koninkrijk. Een rijke portfolio van masteropleidingen, geleverd ofwel in Londen of via afstandsonderwijs. Internationale omgeving. Studenten komen uit meer dan 100 landen. Meer dan 40% van deze studenten zijn afkomstig uit niet-Europese landen. Wereldwijd bereik met de grote alumni-netwerk. Alumni werken in meer dan 180 landen. De school heeft ongeveer 1.300 medewerkers afkomstig uit meer dan 60 landen. Full-time en part-time opties beschikbaar, evenals geïntercaleerde studie van medische graden. Onderzoek graden en korte cursus studie zijn ook beschikbaar.

Student Life

De school is gelegen in het hart van Londen, en direct grenzend aan de Universiteit van centrale district van Londen en het British Museum. Studenten profiteren van de faciliteiten en evenementen op de Universiteit van Londen Unie en de Student Representative Council. De school heeft een eigen dedicated studieadviseur, in staat om studenten te adviseren over niet-academische onderwerpen, zoals immigratie en visa kwesties, accommodatie, of financiële zorgen die tijdens de studie kunnen voordoen. LSHTM's Loopbaan Service adviseert studenten op een één-op-één basis, of u tips over het schrijven van een goede CV, of gewoon te helpen beslissen wat te doen hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc » Bekijk Diploma's » Bekijk Certificates »

Videos

Why study at the London School of Hygiene & Tropical Medicine?

Open Day - London School of Hygiene & Tropical Medicine

Contact
Bezoekadres
London School of Hygiene & Tropical Medicine
Keppel Street

London, Engeland, WC1E 7HT GB