London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The London School of Business

Studeren aan LSBF is een investering in je toekomst.

Waarom kiezen voor de LSBF?

· De LSBF heeft het "koninklijke" prijsbedrijf 2013 gewonnen. Slechts een paar instellingen hebben deze eer tot nu toe ontvangen.

· Internationaal erkende studieprogramma's

Onze branchegerichte studieprogramma's, die sterk zijn afgestemd op wereldwijde trends in de bedrijfswereld, zijn gespecialiseerd in een gevarieerde selectie van economie, zoals marketing, financiën en management. Elke opleiding biedt een uitstekende combinatie van theoretische en praktische kennis. Beroepsonderwijs speelt een belangrijke rol en biedt studenten de mogelijkheid werkervaring op te doen.

· Ranking en partnerschappen

The London School of Business

· De Graduate School of Business (GGSB) van Grenoble is een van de academische partners van de LSBF. De GGSB heeft drie accreditaties: AMBA, EQUIS en AACSB. Deze drievoudige accreditatie omvat minder dan 1% van 's werelds exclusieve business schools.

· Toegewijde loopbaandienst

Een toegewijde loopbaandienst is beschikbaar voor studenten: onze gemotiveerde carrière-experts organiseren niet alleen seminars, trainingen en netwerkevenementen, maar ze brengen je ook in de toekomst met veel interessante vacatures in het bedrijfsleven.

De loopbaangerichte aanpak van de LSBF en belangrijke zakelijke contacten openen de weg voor studenten naar verschillende carrièremogelijkheden.

· Internationaliteit

LSBF-studenten hebben de mogelijkheid om met medestudenten van over de hele wereld te studeren in Londen, Birmingham, Manchester, Toronto en Singapore. *

Met een beslissing voor de LSBF behoor je tot een internationale business school met studenten van over de hele wereld. Door samenwerking en interactie met internationale studenten kun je belangrijke interculturele vaardigheden verwerven.

· Accommodatie

We doen er alles aan om uw verhuizing naar het Londense leven gemakkelijk te maken. We bieden accommodaties die aan alle eisen voldoen en aan alle individuele behoeften voldoen. Onze luchthaventransferservice kan u ophalen op de luchthaven. Wij staan ​​tot uw beschikking vanaf het moment dat u aankomt en tijdens uw training.

* Sommige opleidingen worden alleen aangeboden in het hart van Londen.

Locaties

Grenoble

Address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

UK Online

Address
UK Online, Verenigd Koninkrijk