London College of Contemporary Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) is een gespecialiseerde universiteit voor creatieve kunsten die een selectie van toonaangevende, op carrière gerichte, niet-gegradueerde en korte cursussen aanbiedt die relevant, praktisch en innovatief zijn voor de industrie. Terwijl LCCA blijft groeien, blijft het dat we onze studenten een grote diversiteit bieden in termen van hun studielocatie in het Verenigd Koninkrijk. Met onze campus in het centrum van Londen, bieden we de mogelijkheid om te studeren in 's werelds hoofdstad van kunst, mode, design en media.

Onze eerste prioriteit is het waarborgen van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden, en we begrijpen dat een kwalificatie alleen niet altijd genoeg is om u te onderscheiden van de arbeidsmarktconcurrentie.

Doe mee met onze virtuele open dag op 8 januari 2021

Schrijf je in voor onze volgende Virtual Open Dat op vrijdag 8 januari 2021.

Ontvang gratis portfolio-advies, leer informatie over het studentenleven, ontmoet onze academische staf en ontdek het brede scala aan programma's dat voor u beschikbaar is.

u kunt meer informatie krijgen over u kunt meer informatie krijgen op
https: // web. LCCA / virtual-open-day-jan2021, zoals het schema en de behandelde onderwerpen

De LCCA ervaring

Elke cursus bij LCCA is ontworpen om de traditionele klasomgeving te combineren met praktische activiteiten en casestudy's, waar u kunt putten uit relevante branchescenario's. Je zult profiteren van zeer ervaren gastdocenten, die deelnemen aan live brancheberichten / projecten, de mogelijkheid hebben om stages en stages in de branche te volgen die waardevolle branche-ervaring opleveren die een aanvulling vormt op je LCCA leerervaring.

onze locatie

LCCA is ongeëvenaard, u krijgt de mogelijkheid om industriestandaard faciliteiten te gebruiken op onze gloednieuwe campus. Met een ongeëvenaarde locatie in het creatieve hart van Londen, zult u worden blootgesteld aan een unieke sfeer en industriële connecties die onze centrale positie in deze buitengewoon kosmopolitische stad volgen.

Verbindingen met de industrie

LCCA heeft sterke relaties binnen de creatieve industrie en kan bogen op een netwerk van partners in mode, design, media en fotografie, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Dit onschatbare netwerk biedt LCCA studenten tijdens hun studie en na hun afstuderen de mogelijkheid om stage te lopen en werk te vinden.

Afstudeerders verlaten LCCA als ambitieuze, gepassioneerde en zeer creatieve personen die goed geplaatst zijn om een ​​succesvolle carrière in hun gekozen specialisme te beginnen.

Waarom LCCA met LCCA ?

Nu de creatieve industrie bloeit, is er nooit een beter moment geweest om een ​​carrière op te bouwen in de sectoren kunst, media, mode of horeca en het bedrijfsleven. De creatieve industrieën in het VK zijn nu een record van £ 84.1 miljard waard en dit is de snelstgroeiende sector in het VK met 1,7 miljoen mensen.

We erkennen de voordelen van een sterke band met de industrie voor uw toekomstige vooruitgang. We ontwikkelen uitstekende relaties met creatieve bedrijven en professionals om ervoor te zorgen dat u over de vaardigheden en kenmerken beschikt die u nodig hebt om een ​​succesvolle carrière op te bouwen. Elk programma is ontworpen om uw inzetbaarheid te maximaliseren.

Voordelen van studeren met LCCA :

1. Locatie van centraal Londen

Londen staat bekend als een van de creatieve hoofdsteden van de wereld. Gelegen in het centrum van Londen, zult u behoren tot de beste kunstenaars, ontwerpers, bureaus en creatieve types die de stad te bieden heeft.

2. Specialisten in kunst en design en management

Wij zijn een gespecialiseerde kunst- en designinstelling die zich toelegt op het koesteren en ontwikkelen van nieuwe creatieve talenten en het ontwikkelen van succesvolle managers om bedrijven en de horeca te laten groeien en ontwikkelen.

3. Ervaren academisch personeel

Al onze docenten en onderwijzend personeel komen uit de creatieve industrie, dus u krijgt gegarandeerd een hoog niveau van branche-expertise en technische ervaring.

4. Creatieve leeromgeving

We zijn trots op het bieden van een leuke, creatieve leeromgeving, waar studenten gedijen, ontdekken en uitblinken als creatieve individuen.

5. Industriële standaardfaciliteiten

We bieden standaardfaciliteiten en apparatuur die u in studio's en expositieruimtes kunt vinden.

6. Carrière-gerichte cursussen

We bieden uitstekende ondersteuning en mentoring voor studenten, maar ook carrières en employability-services die verder gaan dan het afstuderen.

7. Wereldwijde studentenbasis

Onze gevarieerde mix van studenten verbetert de leerervaring door verschillende culturen, perspectieven en ideeën.

8. Stage en live-briefing

We hebben een groot netwerk van branchepartners die gastsprekers, live-instructies, stages en werkervaringsmogelijkheden bieden.

9. Brancheverbindingen

We bieden studenten ook de kans om deel te nemen aan wedstrijden en live-presentaties met commerciële partners.

10. Exposeren en cureren

Meerdere mogelijkheden voor studenten om hun eigen evenementen en tentoonstellingen te organiseren en te organiseren op de universiteit en op locaties in de stad.

11. Investeren in je carrière-toekomst

Toegang tot stages en stagemogelijkheden via ons netwerk van partners uit de industrie.

12. CV-portfolio en interviewvaardigheden

Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat u professioneel, goed gestructureerd en uitgebreid bewijs ontwikkelt voor uw talenten en vaardigheden en om u te helpen dat concurrentievoordeel op te doen bij interviews.

Om uw ontwikkeling te ondersteunen, organiseren wij het hele jaar door employability-workshops en -sessies.

Partners en accreditatie

  • University of East London (UEL)
  • Walsall College
  • Buckinghamshire New University
  • Global University Systems (GUS)
  • Pearson
  • CPD-certificeringsservice
  • British Accreditation Council (BAC)
  • Roots Ivy International

Locaties

Londen

Address
9 Holborn
EC1N 2LL Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden