Kingston University London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Geleid door Leren

Wat wij doen is eenvoudig. Wij helpen studenten, postdoctorale en wetenschappelijke onderzoekers, organisaties en anderen te leren; bevorderen beurs; vooraf beroepspraktijk; verspreiding van nieuwe ideeën en ontdekkingen door middel van ons onderzoek en kennisoverdracht; en steun leren binnen de regio waarin we gevestigd zijn. Als een gemeenschap van wetenschappers, studenten en medewerkers gewijd aan het leren van de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het volledige potentieel van onszelf en anderen te delen we.

Het landschap van het hoger onderwijs is aan het veranderen, en we moeten reageren, zowel op deze ontwikkelingen en op de veranderende behoeften van de gemeenschappen die we bedienen. Op Kingston zijn wij van mening dat het leren is de meest krachtige manier om het verbeteren van samenlevingen en gemeenschappen; Het is een essentieel onderdeel van de aanpak van mondiale transformatie en het bereiken van de economische ontwikkeling. Wij zijn en zullen blijven, zeer internationaal maar ook nauw verbonden met onze lokale gemeenschap; en we zullen doorgaan met cursussen die het bedrijfsleven en de werkplek relevant zijn, en van hoge kwaliteit te onderzoeken, omdat al deze dingen leiden tot een betere leren. We zijn ook trots op een universiteit die stimuleert en ondersteunt hen die tot dusver in het hoger onderwijs hebben uitgesloten zijn. Onze studenten zullen willen leren, om te veranderen en te worden aangevochten. Onze systemen, ons landgoed en onze processen zijn er allemaal beter te leren te ondersteunen.

Het vermogen zich aan te passen, evolueren en innoveren is van cruciaal belang voor het creëren van een succesvolle toekomst, en onze bijdrage is door te leren. Ons doel en de doelstellingen van dit plan zijn bedoeld om dat succes mogelijk maken en daarmee ook onze visie te realiseren.

We zullen dit strategisch plan door middel van een reeks van de kern onderliggende strategieën en hun operationele plannen uit te voeren, als volgt:

Academische

Pedagogiek Onderzoek Onderneming

Ondersteuning

Mensen financiën Landgoederen en Faciliteiten Informatie mededeling Civic Engagement

Elk doel in dit strategisch plan zal worden gekoppeld aan een specifieke onderliggende strategie, met een aangewezen leider die verantwoordelijk is voor de levering ervan zal zijn.

Wij zullen zorgen voor de integratie van het plan en de onderliggende strategieën door middel van vier horizontale programma's:

de Student Experience Programme het personeel Experience Programme de belanghebbenden en Buitenlandse Partner Programme de Sustainability and Resources Programme

We zullen het succes in het bereiken van de strategie door middel van een set van indicatoren voor succes met bijbehorende Key Performance Indicators (KPI's) te meten.

Onze visie

Om internationaal te worden erkend voor een creatieve benadering van onderwijs die praktische resultaten die mensen en gemeenschappen ten goede heeft.

Ons doel

Om potentieel te ontwikkelen, te transformeren leven en het verbeteren van de wereld om ons heen. Onder leiding van leren in alles wat we doen: mogelijkheden voor anderen om te leren, voortdurend leren onszelf en de grenzen van het leren door middel van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap en de beroepspraktijk.

Wij waarderen

Striktheid, nieuwsgierigheid, kwaliteit en originaliteit. Innovatie, creativiteit en ondernemerschap. Overweging, hoffelijkheid en collegialiteit. Breedte, diversiteit en individualiteit.

In het hart van wat we doen zijn:

Leren, Onderzoek, Professional Practice

We zullen stimuleren en ondersteunen van hoge kwaliteit onderwijs en onderzoek. Ons onderwijs zal worden geïnformeerd door onderzoek en beste praktijken. We zullen maken, testen, delen en verspreiden van kennis voor haar eigen bestwil. Al onze academici zal bezighouden met de ontwikkeling van hun discipline. We zullen zelfkritisch te zijn en te leren van wat wij en anderen doen. We zullen onze leerlingen te verlaten met de best mogelijke mate ze kunnen, zodat ze keuzes en de vaardigheden die nodig zijn voor het vervullen van professionele werkgelegenheid te verwezenlijken; daarom alle studenten zullen mogelijkheden voor stages hebben, werken in een internationale omgeving en activiteiten buiten het curriculum. We zullen strategieën aan allen die kunnen profiteren van een Kingston University onderwijs, ongeacht de achtergrond, zodat zij volledig kunnen deelnemen en vul het met succes ondersteunen. We zullen alleen studenten die de mogelijkheid hebben, betrokkenheid en het potentieel om hun opleiding af te ronden toegeven; wanneer een student niet mislukken of drop-out, zullen we dit behandelen als een falen van de universiteit. We zullen alleen de dingen die we goed kunnen doen. Wij zullen ons portfolio van opleidingen regelmatig; we zullen ontwikkelen cursussen die de behoeften van onze studenten aan te pakken en we zullen terugtrekken uit gebieden met slechte resultaten of die niet duurzaam zijn.

verrijking Lives

We zullen doorgaan met een kosmopolitische, in Londen gevestigde universiteit met een internationale oriëntatie en een divers studenten zijn. We zullen mensen ontwikkelen om onafhankelijke denkers met de kennis, vaardigheden en attitudes bij te dragen aan de samenleving door middel van een constructieve uitdaging en bevredigend leven te hebben. We zullen een universiteit van keuze voor studenten met ambitie om te gedijen in een complexe onderling verbonden wereld. Onze cursussen en kansen zal voldoen aan de behoeften en onze afgestudeerden te maximaliseren 'onze studenten keuzes en werkgelegenheidsvooruitzichten. Wij zullen een breed gedragen universiteit en zoeken naar de mogelijkheden die dit biedt onze studenten te maximaliseren door het aanbieden van gemeenschappelijke programma's die interdisciplinaire voordelen opleveren. We zullen de economische, sociale en culturele impact van ons onderzoek laten zien en hoe het ten goede individuen, de gemeenschap en het milieu. Onze medewerkers zullen mogelijkheden om hun vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen; ze hebben allemaal een persoonlijk ontwikkelingsplan en ondergaat regelmatig functioneringsgesprekken. Onze benoeming, beloning en promoties systemen zullen goede prestaties onderbouwen en zal ondersteuning van het onderzoek, het onderwijs, beroepspraktijk en administratie.

Respect voor individuen, gemeenschappen en onze omgeving

We zullen onze processen regelmatig om ervoor te zorgen dat ze zich richten op de behoeften van onze studenten en medewerkers. We zullen ethisch handelen om onze impact op het milieu te beperken; We zullen onder andere kwesties met betrekking tot duurzaamheid en ethiek in het curriculum. We zullen vrijwilligerswerk en betrokkenheid met de lokale en andere gemeenschappen te bevorderen. We zullen gastvrij en naar buiten kijkt, vervagen de grenzen tussen medewerkers en studenten, de universiteit en de gemeenschap, en zal nauw samenwerken met de lokale en regionale gemeenschappen te ontwikkelen een betrokken Civic University. We zullen betrekken en te werken met het bedrijfsleven, professionele netwerken en partners om het leven van onze studenten, alumni en medewerkers verrijken en tot wederzijds voordeel te verschaffen. De Kingston gemeenschap zal hoffelijk, samenwerkend en ondernemend zijn. We zullen bekend om onze collegiale, ondersteunende cultuur, het negeren van de interne en externe grenzen om de best mogelijke onderwijs voor onze studenten. We zullen efficiënter werken, het optimaliseren van onze middelen (met inbegrip van diversificatie van onze bronnen van inkomsten) en zorgen voor de toekomstige levensvatbaarheid van de universiteit. Wij zullen ervoor zorgen dat onze fysieke en onze virtuele werkomgevingen zijn geschikt voor het doel voor studenten en medewerkers; we zullen doorgaan met ruimtes en systemen die zowel individueel als samenwerkend leren overal te ondersteunen, op elk gewenst moment te creëren.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MSc » Bekijk Diploma's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma Beheren In De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2  September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

De creatieve industrie is snel overtreft de traditionele industrieën, met een toenemend aantal landen ze te plaatsen in het centrum van hun economische ontwikkeling. De welvaart van de mensen over de hele wereld is afhankelijk van de creativiteit van ontwerpers, schrijvers, filmmakers, muzikanten, architecten en andere 'content' makers op een manier die het nooit eerder heeft gedaan. [+]

Kies Managing Kingston's in de creatieve economie MA De creatieve industrie is snel overtreft de traditionele industrieën, met een toenemend aantal landen ze te plaatsen in het centrum van hun economische ontwikkeling. De welvaart van de mensen over de hele wereld is afhankelijk van de creativiteit van ontwerpers, schrijvers, filmmakers, muzikanten, architecten en andere 'content' makers op een manier die het nooit eerder heeft gedaan. De Cox Beoordeling van Creativity in Business (2005), in opdracht van de Britse regering, aangehaald ontwerp als "wat verbindt creativiteit en innovatie, is het vormen ideeën om praktische en aantrekkelijke proposities voor de gebruikers of klanten worden". Creatieve Economie MA cursussen van Kingston Business School's zijn het resultaat van deze beoordeling, als centers of excellence werden geselecteerd om te helpen overbruggen deze kloof tussen de pure kunstenaarschap van creatieven en het bedrijfsleven know-how om te helpen hun ideeën op de vlucht. Wat ga je studeren? U ontvangt specialist beheer modules naast International Business MSc-studenten, en de kern creatieve economie modules te bestuderen samen met een breed scala aan creatieve economie studenten - van journalisten om filmmakers en ontwerpers. Als management specialist, werk je samen met creatieven vanaf de eerste dag, het overwinnen van problemen voor het ontwerpen en uitvoeren van een bedrijf. Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Het is een intensieve, gezamenlijke masters cursus die leert u de praktische aspecten van het beheer van creativiteit en ondernemerschap, naast de business know-how om creatieve ideeën van de grond te krijgen. Deze masters programma... [-]

Ma Communication Design En De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de vaardigheden en ambachtelijke die nodig zijn voor baanbrekend communicatie ontwerp met de solide business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond combineert. Dit MA is geschikt voor afgestudeerden en voor de industrie professionals. Het is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. [+]

Kies Kingston's Communication Design & the Creative Economy MA Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de vaardigheden en ambachtelijke die nodig zijn voor baanbrekend communicatie ontwerp met de solide business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond combineert. Dit MA is geschikt voor afgestudeerden en voor de industrie professionals. Het is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. U zult uw vaardigheden aan te scherpen als ontwerper aan de Faculteit Kunst en Vormgeving en Bouwkunst. U leert hoe om samen te werken en leiden van een bedrijf aan de Kingston Business School. Aan het eind van de cursus bent u in staat om te ontwikkelen, de markt en de toonhoogte ideeën. Wat ga je studeren? Communicatie is één van de snelst evoluerende sectoren van de creatieve economie. Dit bericht gedreven discipline omvat grafisch ontwerp, gedrukte media, elektronische media, informatie-architectuur en nog veel meer. Communication design heeft toepassingen in een steeds groeiend aantal sectoren, waaronder branding, marketing, verpakking en publiceren. De snel groeiende en veranderende media sectoren is een sector ingesteld dynamisch groeien. Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Je leert om te denken in 3D, en de huidige zakelijke en creatieve landschappen te analyseren. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te... [-]

Ma Computeranimatie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus zal studenten in staat stelt met enige ervaring van 3D computer graphics te ontwikkelen en hun vaardigheden te verbeteren in de door de computer animatie en visuele effecten industrie vaardigheden. Het is één van een reeks van digitale media cursussen die u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een studio-omgeving en werken als onderdeel van een interdisciplinair team met studenten van over het volledige programma. Door middel van een leerling-gerichte projectmatige curriculum, werk je aan gespecialiseerde vaardigheden zoals karakter animatie, karakter tuigage, effecten animatie, modelleren, texturen en verlichting te ontwikkelen. [+]

Kies Kingston's Computer Animation MA Deze cursus zal studenten in staat stelt met enige ervaring van 3D computer graphics te ontwikkelen en hun vaardigheden te verbeteren in de door de computer animatie en visuele effecten industrie vaardigheden. Het is één van een reeks van digitale media cursussen die u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een studio-omgeving en werken als onderdeel van een interdisciplinair team met studenten van over het volledige programma. Door middel van een leerling-gerichte projectmatige curriculum, werk je aan gespecialiseerde vaardigheden zoals karakter animatie, karakter tuigage, effecten animatie, modelleren, texturen en verlichting te ontwikkelen. Belangrijkste kenmerken Deze cursus is ontwikkeld in overleg met onze industrie panel, waarin vertegenwoordigers van Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks en Samsung Design Europe omvat. We zijn ook een actief lid van TIGA, de gamesindustrie vertegenwoordiger van het lichaam, en de Britse Interactive Media Association (BIMA). De cursussen hebben een projectmatig curriculum waarbij samenwerkende interdisciplinair teamwerk wordt aangemoedigd. De branchegerichte leerervaring kunt u uw specialistische vaardigheden aan te scherpen in een professionele context. Stages, reële projecten, stages en een industrie mentoring regeling zal ook je voor te bereiden voor de toegang tot de snel groeiende en zeer concurrerende digitale media arena. Wat ga je studeren? Je leert schoon modelleringstechnieken, principes van animatie, verlichting, zonwering, texturen, rendering en compositing. U zult computeranimatie activa te creëren, zowel alleen als in teamverband, met behulp van de industrie-standaard productie technieken die een professionele omgeving van de samenwerking te stimuleren om een ​​product te... [-]

Ma Creatief Schrijven En De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ten minste £ 20 miljard. Het is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie en omvat een breed scala aan schrijvers, met inbegrip van schrijvers, dichters, genre schrijvers, copywriters, scenaristen en biografen. Dit MA leert je hoe je een leven te maken van uw vaartuig door u te helpen ontwikkelen van een uitstekende schrijven, een divers portfolio en de zakelijke zin om een ​​leven van het schrijven. De cursus is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. [+]

Kies Kingston's Creatief Schrijven en de creatieve economie MA De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ten minste £ 20 miljard. Het is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie en omvat een breed scala aan schrijvers, met inbegrip van schrijvers, dichters, genre schrijvers, copywriters, scenaristen en biografen. Dit MA leert je hoe je een leven te maken van uw vaartuig door u te helpen ontwikkelen van een uitstekende schrijven, een divers portfolio en de zakelijke zin om een ​​leven van het schrijven. De cursus is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. Wat ga je studeren? U ontvangt specialist creatief schrijven modules te bestuderen om u te helpen uw stem te ontwikkelen, werken op toon, plot, ijsberen en genre. Tegen het einde van de cursus, zult u uw eigen schrijfstijl hebben ontwikkeld en verwierf de praktische en ondernemende vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de creatieve industrie. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '", en een bezoek aan een breed scala van ondernemende bedrijven. Penseel op de werkplek praktische vaardigheden zoals het verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis.... [-]

Ma Duurzaam Design

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus is gericht op ontwerpers, creatieve werknemers en andere specialisten die willen hun praktijk naar de geleidelijke duurzaamheid en maatschappelijke agenda te sturen. Het richt zich op de waarde van design als een voertuig voor de aanpak van sociale en ecologische problemen in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden instellingen. Het zal u uit te rusten met de kennis, capaciteiten en het vertrouwen om de status quo te dagen door het toepassen van design thinking tot de generatie van ontwerp-geleide interventies voor een duurzame toekomst. [+]

Kies Kingston's Sustainable Design MA Deze cursus is gericht op ontwerpers, creatieve werknemers en andere specialisten die willen hun praktijk naar de geleidelijke duurzaamheid en maatschappelijke agenda te sturen. Het richt zich op de waarde van design als een voertuig voor de aanpak van sociale en ecologische problemen in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden instellingen. Het zal u uit te rusten met de kennis, capaciteiten en het vertrouwen om de status quo te dagen door het toepassen van design thinking tot de generatie van ontwerp-geleide interventies voor een duurzame toekomst. Belangrijkste kenmerken De overkoepelende cursus filosofie, op basis van een nadruk op onderzoek, methodologie en design thinking, maakt het mogelijk individuele en persoonlijke problemen te worden onderzocht door middel van gericht onderzoek in duurzaam ontwerpen. De cursus duurt een interdisciplinaire benadering van de studie en de praktijk van duurzaam ontwerpen, door het aantrekken van studenten uit alle creatieve en design achtergronden en daarbuiten. Wat ga je studeren? De Design MA Sustainable is gericht op het doel van het creëren van een meer duurzame en rechtvaardige samenleving. U zal innovatieve en praktische manieren om te helpen realiseren van deze visies, met nadruk op design, creativiteit, inlevingsvermogen, innovatie en activisme te verkennen. De cursus stimuleert kritisch denken over de sociale en ecologische agenda richt zij. Het vak is ontwerpend, maar niet beperkt tot ontwerpen praktijk - het bevat een aanzienlijke hoeveelheid theoretische en contextuele studies. Het is mogelijk om een ​​proefschrift optie voor de laatste grote project kiezen. U wordt gegeven door vooraanstaande... [-]

Ma Economisch Beleid

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA omvat een aantal gebieden economisch beleid; in het bijzonder, fiscaal en monetair beleid, de arbeidsmarkt en het loonbeleid, alsmede de financiële regelgeving en het macroprudentieel beleid. Het zal uw vermogen om onderzoek naar de uitvoering en de effectiviteit van het economische beleid in een hedendaagse mondiale en financiële context uit te voeren te ontwikkelen, zodat u bij te dragen aan de debatten over bezuinigingen versus actief beheer van de vraag, en de efficiëntie ten opzichte van eigen vermogen in de regulering van de markten. [+]

Kies Kingston's Economic Policy MA Dit MA omvat een aantal gebieden economisch beleid; in het bijzonder, fiscaal en monetair beleid, de arbeidsmarkt en het loonbeleid, alsmede de financiële regelgeving en het macroprudentieel beleid. Het zal uw vermogen om onderzoek naar de uitvoering en de effectiviteit van het economische beleid in een hedendaagse mondiale en financiële context uit te voeren te ontwikkelen, zodat u bij te dragen aan de debatten over bezuinigingen versus actief beheer van de vraag, en de efficiëntie ten opzichte van eigen vermogen in de regulering van de markten. Belangrijkste kenmerken Deze cursus zal u voorzien van een diepgaande kennis die relevant zijn voor organisaties, waaronder de overheid regelgevende agentschappen in de binnenlandse economie (bv HM Treasury), denktanks en internationale instanties die zich bezighouden met de globalisering kwesties. Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie. Wat ga je studeren? U zult kernaspecten van macro- en micro-economische theorie, toegepaste econometrie en economisch beleid te bestuderen. Op basis hiervan krijgt u een professionele kennis van de procedures die worden gebruikt om de huidige problemen in het economisch beleid te analyseren verwerven. Je zal ook de economische geschiedenis van het kapitalisme en de geschiedenis van de economische ideeën te onderzoeken, het plaatsen van de problemen rond de evaluatie van het economisch beleid in een historische en intellectuele context. Daarnaast zal je een intensieve studie van de hedendaagse geglobaliseerde en financialised economie en haar relatie tot de economische ontwikkeling na te streven. Tenslotte zal... [-]

Ma Fashion

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus, met zijn nieuwe route in Knit, verder te ontwikkelen tot een holistische en spannende benadering van mode-ontwerp en daarbuiten. Behoud van ons erfgoed en specialisme in dames-, heren- en breigoed, de cursus combineert industrie standaarden met een creatieve en eigentijdse benadering van mode-ontwerp. [+]

Kies Kingston's Fashion MA Deze cursus, met zijn nieuwe route in Knit, verder te ontwikkelen tot een holistische en spannende benadering van mode-ontwerp en daarbuiten. Behoud van ons erfgoed en specialisme in dames-, heren- en breigoed, de cursus combineert industrie standaarden met een creatieve en eigentijdse benadering van mode-ontwerp. Onze brede ontwerp gemeenschap en de positionering als een progressieve en zeer gewaardeerde ontwerp instelling betekent dat de mode actief kunnen lenen en te delen met ontwerpers in de communicatie design, duurzaam ontwerpen, en product- en ruimte. Belangrijkste kenmerken Met onze goed gevestigde industrie banden en partnerschappen, het ambacht en de vaardigheid van de mode staat voorop en wordt ontwikkeld door middel van baanbrekende projecten met actoren uit de sector van ons team. Interdisciplinaire modules geven u de unieke kans om uw huidige design thinking en methodologie, experiment uitbreiden en transformeren uw medium, en werken in een dynamische teams uit te wisselen en ideeën te creëren. Wat ga je studeren? De Fashion MA is een uniek en innovatief natuurlijk het combineren van de creatieve denken van de Design School core modules met een zeer solide en 'creatieve' mode-industrie focus. De mode-gebaseerde modules zal je aanmoedigen om creatief te denken en zal ook je uitdagen om uw ideeën en concepten toe te passen om een ​​reeks van slips, waarvan sommige rechtstreeks uit de industrie bronnen en praktijkmensen arriveren. Het resultaat is niet-normatief en moet worden aangestuurd door uw ambities en aanpak van de mode. U identificeert ontwerp verhalen om uitgebreid onderzoek te... [-]

Ma Filmmaken En De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

De Film Making & the Creative Economy MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van filmmaken gecombineerd met de praktische zakelijke know-how om uw ideeën de grond te krijgen. [+]

Kies Kingston's Film Making & the Creative Economy MA Als u momenteel werkzaam zijn in de film, of wilt u een carrière te ontwikkelen in de filmindustrie, is deze cursus ideaal. Het zal je creatieve vaardigheden te ontwikkelen, terwijl leren hoe je de industrie effectief te beheren binnen de creatieve economie. Je studeert samen met zowel filmstudenten en andere creatieve economie studenten met verschillende vakgebieden. Wat ga je studeren? De Film Making & the Creative Economy MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van filmmaken gecombineerd met de praktische zakelijke know-how om uw ideeën de grond te krijgen. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '", en een bezoek aan een breed scala van ondernemende bedrijven. Penseel op de werkplek praktische vaardigheden zoals het verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis. Onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld om te studeren op de creatieve economie cursussen Kingston's, zodat u de cursus af met een internationaal netwerk van contacten. Excellent onderwijs - de gedelegeerd in de creatieve economie MA cursus werd gerangschikt als een van de beste ondernemerschap meesters in de wereld door... [-]

Ma Financiële Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze MA zal u toelaten om de belangrijkste instrumenten die worden gebruikt voor de financiering van individuele bedrijven onder de knie - derivaten, beoordeling van investeringen en risicomanagement - en zorgt voor een diepgaande studie van de financiële kwesties die de bredere economische omgeving, zoals crises en bubbels in de internationale economie . Het biedt een kans om de belangrijkste analytische vaardigheden die nodig zijn te ontwikkelen voor het uitvoeren van onderzoek over hedendaagse problemen in de financiële economie. [+]

Kies Kingston's Financial Economics MA Deze MA zal u toelaten om de belangrijkste instrumenten die worden gebruikt voor de financiering van individuele bedrijven onder de knie - derivaten, beoordeling van investeringen en risicomanagement - en zorgt voor een diepgaande studie van de financiële kwesties die de bredere economische omgeving, zoals crises en bubbels in de internationale economie . Het biedt een kans om de belangrijkste analytische vaardigheden die nodig zijn te ontwikkelen voor het uitvoeren van onderzoek over hedendaagse problemen in de financiële economie. Lees meer over deze cursus: Belangrijkste kenmerken Deze cursus biedt een goede voorbereiding voor het werken met een bereik van openbare en particuliere instellingen op het gebied van toegepaste financiële economie, met inbegrip van banken en verzekeringsmaatschappijen; bedrijven omgaan met de rapportage en de evaluatie van de financiële informatie; en de binnenlandse en internationale regelgevende instanties gericht op de financiële sector. Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie. Economie afdeling van de universiteit is actief betrokken bij onderzoek en publicatie over financiële onderwerpen, en profiteert u van vaste medewerkers seminars en workshops. Wat ga je studeren? U zult kernaspecten van macro- en micro-economische theorie, toegepaste econometrie en economisch beleid te bestuderen, en de historische en conceptuele context van de hedendaagse vraagstukken en debatten op lange termijn. Bijgevolg zal u een scala aan economische analyse, de belangrijkste analytische vaardigheden en empirische achtergrond nodig beheersen om deel te nemen aan discussies over financieel-economische vraagstukken. Je zal individueel werken met een... [-]

MA Fotografie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus biedt een mogelijkheid voor studenten om een ​​groot lichaam van praktisch werk, dat zich bezighoudt met de uitgebreide grenzen van de fotografie en hybridisatie van het medium te ontwikkelen. Het houdt zich bezig met een breed scala aan fotografische praktijken en technologieën en verkent de debatten rond de politiek van representatie en onze rol als beeldmakers. [+]

Kies Fotografie MA Kingston's Deze cursus biedt een mogelijkheid voor studenten om een ​​groot lichaam van praktisch werk, dat zich bezighoudt met de uitgebreide grenzen van de fotografie en hybridisatie van het medium te ontwikkelen. Het houdt zich bezig met een breed scala aan fotografische praktijken en technologieën en verkent de debatten rond de politiek van representatie en onze rol als beeldmakers. Belangrijkste kenmerken U krijgt de gelegenheid om uw werk te exposeren en deelnemen aan off-site bezoeken aan galeries, fotografie festivals en andere culturele ruimten, evenals studiereizen hebben. Ondersteund door een team van technisch en wetenschappelijk personeel, krijgt u toegang tot een professionele fotografie suite die twee nieuwe digitale imaging-gebieden, darkroom gebieden, twee dubbele hoogte fotografie studio's en een algemene voorbereiding, afwerking en demonstratie gebied omvat hebben. Daarnaast heeft u toegang tot 3D hebben, zeefdruk en bewegend beeld workshops. Wat ga je studeren? U krijgt een grondige kennis van de geschiedenis van de fotografie en zijn voortdurend ontwikkelende gebied van samenhangende vormen van beeldproductie en beeldcultuur krijgen. U zult het potentieel van de uitgebreide grenzen van de fotografie in onverwachte en innovatieve manieren verkennen door middel van zelf geïnitieerde onderzoek. Ondersteund door onderwezen modules en een ervaren groep van research-actieve medewerkers, zul je kritisch denken en een aanhoudende praktijk te ontwikkelen. Aanslag Seminar en beurspresentaties, tutorials, individuele en collectieve beoordelingen. cursus structuur Let op: dit is een indicatieve lijst van modules en is niet bedoeld als een definitieve lijst. De hier genoemde kan ook een mengsel van de kern... [-]

Ma Game-ontwikkeling (design)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een focus op het ontwerp vaardigheden die nodig zijn voor het gebied van de spellen ontwikkeling. [+]

Kies Kingston's Game Development (Design) MA Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een focus op het ontwerp vaardigheden die nodig zijn voor het gebied van de spellen ontwikkeling. Door middel van een leerling-gerichte projectmatige curriculum, werkt u als spelletjes ontwerper om je specialistische vaardigheden te ontwikkelen terwijl het werken als onderdeel van een interdisciplinair team met studenten van over het volledige programma. Deze cursus is ontwikkeld in overleg met onze industrie panel, waarin vertegenwoordigers van Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks en Samsung Design Europe omvat. We zijn ook een actief lid van TIGA, de gamesindustrie vertegenwoordiger van het lichaam, en de Britse Interactive Media Association (BIMA). Deze cursus is ontworpen om de beste digitale media expertise en middelen te gebruiken uit de hele universiteit, en zal je voor te bereiden voor de werkgelegenheid in de digitale media-industrie, waar de teams van specialisten samen te werken aan de ontwikkeling en auteur innovatieve digitale media projecten. Wat ga je studeren? Studenten op beide cursussen zullen ontwerpen en maken van computer games, alleen en in teams, met behulp van de industrie-standaard productie management tools en technieken die een professionele omgeving van de samenwerking te stimuleren om een ​​product te leveren op tijd. U zult ook de ontwikkeling van de verticale-slice prototypes met behulp van nieuwe technologieën, zoals computer vision en stereoscopie, en leert hoe om jezelf te presenteren aan potentiële werkgevers via uw... [-]

Ma Geavanceerde Maatschappelijk Werk

Campus Deeltijd 2 - 6 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

De Advanced Social Work MA biedt een professionele ontwikkelingstraject aan gekwalificeerde hulpverleners helpen bij het voldoen aan de mogelijkheden en de normen van de praktijk in overeenstemming is met de rol van ervaren en gevorderden. Het bevat recente wijzigingen in het sociaal werk onderwijs en professionele regelgeving, zoals de invoering van de Professional Capability Framework (PCF) (The College of Social Work, 2010) en normen voor verdere professionele ontwikkeling door Volksgezondheid en Zorg Professions Raad. [+]

Kies Kingston Advanced Social Work MA De Advanced Social Work MA biedt een professionele ontwikkelingstraject aan gekwalificeerde hulpverleners helpen bij het voldoen aan de mogelijkheden en de normen van de praktijk in overeenstemming is met de rol van ervaren en gevorderden. Het bevat recente wijzigingen in het sociaal werk onderwijs en professionele regelgeving, zoals de invoering van de Professional Capability Framework (PCF) (The College of Social Work, 2010) en normen voor verdere professionele ontwikkeling door Volksgezondheid en Zorg Professions Raad. Deze cursus is gericht op drukke beoefenaars te voorzien van gestructureerde mogelijkheden voor kritische reflectie binnen een goed toegeruste en op onderzoek geïnformeerd leergemeenschap. Ontworpen en beheerd in nauw overleg met de lokale en regionale werkgevers en vertegenwoordigers van de partner organisaties en de mensen die toegang hebben tot maatschappelijk werk, het programma vormt een aanvulling op het assortiment van de ontwikkeling mogelijkheden voor maatschappelijk werkers (inclusief in-house training en persoonlijke carrièreplanning). Het fungeert ook als een springplank voor diegenen die willen doorstromen naar een doctoraatsopleiding. Wat ga je studeren? De cursus is afgestemd op de visie van de Professional Capabilities Kader voor maatschappelijk werkers, die verwacht dat ervaren maatschappelijk werkers meerdere routes kunnen oefenen op de progressie. Bijgevolg kan je specialistische onderdelen in verband te combineren, bijvoorbeeld om effectieve bescherming praktijk, met de generieke elementen, zoals toezicht, beroepsonderwijs en leiderschap, management en besluitvorming. Deze flexibele indeling kunt u een opleiding om uw professionele profiel en de gebieden van de ontwikkeling van deskundigheid en profiteren van uitwisseling met de praktijk... [-]

Ma Internationale Politiek En Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus richt zich op de belangrijkste theorieën van de wereldwijde economie en de internationale betrekkingen, en heeft tot doel de professionele vaardigheden die veel werkgevers verwachten als het inhuren van politieke en economische analisten te ontwikkelen. Het zal u toelaten om een ​​gevorderd begrip van de nauwe wisselwerking tussen economie en politiek op het wereldtoneel te ontwikkelen. [+]

Kies Kingston's internationale politiek en economie MA Deze cursus richt zich op de belangrijkste theorieën van de wereldwijde economie en de internationale betrekkingen, en heeft tot doel de professionele vaardigheden die veel werkgevers verwachten als het inhuren van politieke en economische analisten te ontwikkelen. Het zal u toelaten om een ​​gevorderd begrip van de nauwe wisselwerking tussen economie en politiek op het wereldtoneel te ontwikkelen. Belangrijkste kenmerken U zal volledig worden ondersteund bij de ontwikkeling van postuniversitaire academische vaardigheden en de voorbereiding van uw proefschrift, waarmee u een gebied van bijzonder belang onderzoek uit te diepen. Naast je academische studies, zal je vaardigheden in het oplossen van problemen en de organisatie te krijgen; verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis; communicatie (mondeling, schriftelijk en elektronisch); tijdsbeheer; computergebruik; en samenwerking en teamwork. U kunt deelnemen aan een actieve uitwisseling van beleidsideeën met research-actieve medewerkers en het bezoeken van sprekers door middel van seminars, georganiseerd door de Political Economy Research Group. Wat ga je studeren? U krijgt een grondige in de belangrijkste kwesties en theorieën die relaties in het internationale economische systeem vorm te krijgen. U zult ook modules die de belangrijkste instellingen en de factoren die de wereldwijde economische en politieke bestuur beïnvloeden schetsen nemen. Tegelijkertijd wordt veel aandacht besteed aan je loopbaanontwikkeling vaardigheden. Er is een sterke nadruk op de ontwikkeling van onderzoek en analytische schrijfvaardigheid. Uw proefschrift zal u toelaten om een ​​gebied van bijzonder belang te ontwikkelen in een grotere diepte. Aanslag Cursussen opdrachten, met inbegrip van essays en... [-]

Ma Journalistiek En De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

De Journalistiek & the Creative Economy MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding die de snelle schrijfvaardigheid van de journalistiek en het uitgeven van tijdschriften combineert met de business know-how om uw ideeën de grond te krijgen. Dit MA is is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. Het is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. [+]

Kies Kingston's Journalistiek en de creatieve economie MA De Journalistiek & the Creative Economy MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding die de snelle schrijfvaardigheid van de journalistiek en het uitgeven van tijdschriften combineert met de business know-how om uw ideeën de grond te krijgen. Dit MA is is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. Het is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Als u wilt uw carrière te ontwikkelen of uw eigen uitgeverij, deze cursus is ideaal. Het zal u helpen om te ontdekken en begrijpen van de creativiteit en het beheer ervan niet alleen in de sectoren journalistiek en publiceren, maar ook over een breed scala van de creatieve industrie, terwijl je ook rusten met ondernemersvaardigheden. Wat ga je studeren? Tegen het einde van de cursus wordt u voorzien van een diepgaande kennis van het schrijven van methoden, technieken en het publiek, en verwierf de praktische en ondernemende vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de creatieve industrie. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '", en een bezoek aan een breed scala van ondernemende bedrijven. Penseel op de werkplek praktische... [-]

Ma Mode & De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Tegen het einde van de cursus krijgt u een sterk kritisch inzicht in de verschillende uitdagingen voor de Britse mode-industrie hebben ontwikkeld en verworven de praktische en ondernemende vaardigheden die je nodig hebt om te slagen op dit creatieve carrière. [+]

Kies Kingston's Fashion & the Creative Economy MA Als u momenteel werkzaam zijn in de mode, of wilt u een carrière te ontwikkelen in de mode-industrie, deze cursus is ideaal. Het zal u kennismaken met de Britse mode-industrie en uw begrip van de relatie tussen het ontwerp, productie, bemiddeling, distributie en consumptie van de mode te verbreden. Wat ga je studeren? U vindt de manieren mode-ontwerpen, collecties en producten worden tentoongesteld en gepresenteerd over de media en de detailhandel te verkennen en je eigen creatieve project te ontwikkelen. Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Tegen het einde van de cursus krijgt u een sterk kritisch inzicht in de verschillende uitdagingen voor de Britse mode-industrie hebben ontwikkeld en verworven de praktische en ondernemende vaardigheden die je nodig hebt om te slagen op dit creatieve carrière. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '", en een bezoek aan een breed scala van ondernemende bedrijven. Penseel op de werkplek praktische vaardigheden zoals het verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis. Onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld om te studeren op de creatieve economie cursussen... [-]

Ma Musea En Galeries En De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Als je bent afgestudeerd of de industrie professional die graag om uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf op het gebied van musea en galerieën, deze cursus is ideaal. Het leert creatieve mensen van de business development, samenwerkend en ondernemersvaardigheden te dromen en goede ideeën te nemen en om te zetten in een realiteit. [+]

Kies Kingston's Musea en Galeries & the Creative Economy MA Als je bent afgestudeerd of de industrie professional die graag om uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf op het gebied van musea en galerieën, deze cursus is ideaal. Het leert creatieve mensen van de business development, samenwerkend en ondernemersvaardigheden te dromen en goede ideeën te nemen en om te zetten in een realiteit. Wat ga je studeren? niet alleen in de musea, maar ook over een breed scala van de creatieve industrie - u zult creativiteit en hoe om het te beheren verkennen. Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Je leert om te denken in 3D, en de huidige zakelijke en creatieve landschappen te analyseren. Wanneer u de cursus te verlaten, zul je in staat om zowel onderpastoor en adverteren museumstukken, en krijg je ideeën van de grond. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '", en een bezoek aan een breed scala van ondernemende bedrijven. Penseel op de werkplek praktische vaardigheden zoals het verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis. Onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld om... [-]

Ma Muziek En De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Als u wilt uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf in de muziekindustrie, is deze cursus ideaal. Of u nu een muzikant, componist, een producent of een geluidstechnicus, zal deze cursus verbeteren van uw vaardigheden en u helpen om een ​​leven te maken van wat je van houdt. [+]

Kies Kingston's Music & the Creative Economy MA Als u wilt uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf in de muziekindustrie, is deze cursus ideaal. Of u nu een muzikant, componist, een producent of een geluidstechnicus, zal deze cursus verbeteren van uw vaardigheden en u helpen om een ​​leven te maken van wat je van houdt. Wat ga je studeren? U zult creativiteit en hoe om het te beheren verkennen. De cursus zal u laten zien hoe u uw ideeën en zakelijke plannen te ontwikkelen: we zullen je leren business development, samenwerkend en ondernemersvaardigheden. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '", en een bezoek aan een breed scala van ondernemende bedrijven. Penseel op de werkplek praktische vaardigheden zoals het verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis. Onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld om te studeren op de creatieve economie cursussen Kingston's, zodat u de cursus af met een internationaal netwerk van contacten. Excellent onderwijs - de gedelegeerd in de creatieve economie MA cursus werd gerangschikt als een van de beste ondernemerschap meesters in de wereld door de Eduniversal Masters ranking... [-]

Ma Ontwerp: Product En Ruimte En De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van product en ruimtelijk ontwerp combineert met de vaste business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond komen. Het is geschikt voor zowel degenen die momenteel werkzaam zijn in het veld, en die willen een carrière in de product of ruimtelijk ontwerp te ontwikkelen. [+]

Kies Kingston's Design: Product en Space & the Creative Economy MA Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van product en ruimtelijk ontwerp combineert met de vaste business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond komen. Het is geschikt voor zowel degenen die momenteel werkzaam zijn in het veld, en die willen een carrière in de product of ruimtelijk ontwerp te ontwikkelen. Wat ga je studeren? U zult uw vaardigheden aan te scherpen als ontwerper aan de Faculteit Kunst en Vormgeving en Bouwkunst, en je leert hoe om samen te werken en leiden van een bedrijf aan de Kingston Business School. Aan het eind van de cursus bent u in staat om te ontwikkelen, de markt en de toonhoogte ideeën. Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Je leert om te denken in 3D, en de huidige zakelijke en creatieve landschappen te analyseren. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '", en een bezoek aan een breed scala van ondernemende bedrijven. Penseel op de werkplek praktische vaardigheden zoals het verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis. Onze studenten komen uit... [-]

Ma Ontwikkeling En Internationale Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze MA richt zich op de problemen van economische ontwikkeling in de veranderende context van de internationale economische betrekkingen. Het zal ook zorgen voor een grondige in de macro-economische en micro-economische analyse, in de toegepaste econometrie, in een reeks van benaderingen voor het omgaan met vraagstukken van het economisch beleid, en op de lange termijn historische en conceptuele context van de hedendaagse debatten in de economie. [+]

Kies Ontwikkeling en Internationale Economie MA Deze MA richt zich op de problemen van economische ontwikkeling in de veranderende context van de internationale economische betrekkingen. Het zal ook zorgen voor een grondige in de macro-economische en micro-economische analyse, in de toegepaste econometrie, in een reeks van benaderingen voor het omgaan met vraagstukken van het economisch beleid, en op de lange termijn historische en conceptuele context van de hedendaagse debatten in de economie. Lees meer over deze cursus: Belangrijkste kenmerken Dit MA is een goede voorbereiding voor het werken met een scala van publieke en private instellingen, waaronder nationale en internationale overheden en non-gouvernementele organisaties (NGO's) en commerciële organisaties in sectoren, variërend van de City of London tot de handel en productie bedrijven van alle groottes . Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie. Gastsprekers, conferenties en workshops geven een extra dimensie aan je studie. Wat ga je studeren? U zult kernaspecten van macro- en micro-economische theorie, toegepaste econometrie en economisch beleid te bestuderen. U zult ook krijgen een grondige kennis van de theorie en de hedendaagse problemen rond de internationale handel en van de problemen die de ontwikkelingslanden te confronteren in het omgaan met de internationale economische omgeving. Dergelijke problemen zijn onder meer handel en ontwikkeling, het effect van de buitenlandse directe investeringen (FDI) op de ontwikkeling, en de betekenis van de overdracht van technologie. De mate culmineert in uw proefschrift, waarin u de mogelijkheid om diepgaand onderzoek te doen naar een... [-]

Ma Politieke Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA belicht vraagstukken van de effectieve vraag, sociale conflicten en financiële instabiliteit als kenmerken van het moderne kapitalisme. Het heeft betrekking op neo-klassieke, post-keynesiaanse en marxistische theorieën, en past ze aan de hedendaagse vraagstukken van bezuinigingsbeleid, neo-liberalisme, financialisering en globalisering. De cursus beoogt een nauwkeurige en professionele kennis van de gebruikte om de huidige problemen in de politieke economie te analyseren procedures te bieden. [+]

Kies Kingston's Political Economy MA Dit MA belicht vraagstukken van de effectieve vraag, sociale conflicten en financiële instabiliteit als kenmerken van het moderne kapitalisme. Het heeft betrekking op neo-klassieke, post-keynesiaanse en marxistische theorieën, en past ze aan de hedendaagse vraagstukken van bezuinigingsbeleid, neo-liberalisme, financialisering en globalisering. De cursus beoogt een nauwkeurige en professionele kennis van de gebruikte om de huidige problemen in de politieke economie te analyseren procedures te bieden. Belangrijkste kenmerken Deze cursus biedt een uitstekende voorbereiding voor een scala aan mogelijkheden werkgelegenheid in overheidsinstellingen, denktanks, onderzoeksinstellingen of in internationale organisaties zoals de Internationale Arbeidsorganisatie. Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie. Economie afdeling van de universiteit is actief betrokken bij onderzoek en publicatie over financiële onderwerpen, en profiteert u van vaste medewerkers seminars en workshops. Wat ga je studeren? U vindt er een strenge en brede kennis van het vakgebied van de politieke economie, evenals het vermogen om onderzoek op dit gebied uit te voeren te verwerven. De cursus biedt een uitgebreid overzicht van de macro-economie uit een theoretisch en politiek perspectief, en van het kapitalisme van zijn opkomst tot hedendaagse globalisering, evenals de parallelle ontwikkelingen in de politieke economie. U zult hedendaagse concurrerende politieke economie paradigma's te verkennen, en voeren een geavanceerde analyse van de processen van globalisering en financialisering van het hedendaagse kapitalisme, te gebruiken als basis voor de discussie over het economisch beleid. Uw proefschrift zal zich richten op een toegepaste economische politiek onderwerp - je zal... [-]

Ma Public Relations En Corporate Communicatie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Onze Public Relations en Corporate Communicatie MA is ontworpen voor mensen die willen hun carrière op te bouwen in de interne communicatie en public relations (PR) en hun begrip van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te verbeteren. [+]

Kies Kingston's Public Relations en Corporate Communicatie MA Onze Public Relations en Corporate Communicatie MA is ontworpen voor mensen die willen hun carrière op te bouwen in de interne communicatie en public relations (PR) en hun begrip van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te verbeteren. Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Public Relations (CIPR) - studenten op de cursus kunnen zich aanmelden voor student-lidmaatschap. Geen examens - u zult worden beoordeeld op je cursussen en gebruiken om een ​​portfolio vindt u trots om recruiters te laten zien op te bouwen. Stage kans bij The Fifth Business. studie toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston aan uw programma en krijgen een dual masters degree. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van het onderwijs door de Higher Education Funding Council. Afgestudeerden van deze cursus gaan meestal aan de slag in senior interne communicatie, public relations en maatschappelijk verantwoord ondernemen rollen. Kingston upon Thames is beoordeeld gelukkigste wijk van Londen en heeft de laagste criminaliteit in Londen, en een snelle verbindingen naar het centrum van de stad. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB toe te kennen (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). Een kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, is de erkenning verdiend door slechts 5 procent van 's werelds business schools. Wat ga je studeren?... [-]

Ma Publishing En De Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Je leert om creatief te denken, en de huidige zakelijke en creatieve landschappen te analyseren. U zult het publiceren modules te nemen aan de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, en studie creatieve economie modules met een breed scala van andere creatieve economie studenten in Kingston Business School. [+]

Kies Kingston's Publishing & the Creative Economy MA De uitgeverij sector is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie, en bestaat uit een breed scala van gedrukte en digitale producten - van boeken en tijdschriften om apps en databases. De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ongeveer £ 20 miljard, met meer dan 8.500 bedrijven die rechtstreeks werken ongeveer 167.000 mensen. Een divers scala aan bedrijven te combineren creativiteit, innovatie en applicatie met voortdurend evoluerende methoden van productie en distributie. Met de toenemende digitalisering van producten, het is een veranderlijk en spannende tijd te worden in deze industrie. Als u op zoek bent naar de uitgeverij industrie in te voeren, of zijn al in de industrie en op zoek om je carrière te verbeteren of begin je eigen bedrijf, is deze cursus ideaal. Wat ga je studeren? Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Je leert om creatief te denken, en de huidige zakelijke en creatieve landschappen te analyseren. U zult het publiceren modules te nemen aan de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, en studie creatieve economie modules met een breed scala van andere creatieve economie studenten in Kingston Business School. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen... [-]

Ma Reclame En Creatieve Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masters die de creativiteit van reclame combineert met de business know-how om uw ideeën de grond te krijgen. Het is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. Het is interdisciplinair en uiterst praktisch. [+]

Kies Kingston's reclame en creatieve economie MA Als u wilt uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf in de reclame-sector, is deze cursus ideaal. Het zal u helpen om te ontdekken en begrijpen van de creativiteit en het beheer ervan, niet alleen in de reclame-sector, maar ook over een breed scala van de creatieve industrie, terwijl je ook rusten met ondernemersvaardigheden. Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masters die de creativiteit van reclame combineert met de business know-how om uw ideeën de grond te krijgen. Het is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. Het is interdisciplinair en uiterst praktisch. Wat ga je studeren? Tegen het einde van de cursus wordt u voorzien van een diepgaande kennis van de reclamewereld en verwierf de praktische en ondernemende vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de creatieve industrie. Daarnaast vindt u een breed scala van reclame en communicatie methoden te onderzoeken, zoals sociale media, gamficiation, merk belangenbehartiging en engagement. U zal ook betrekking hebben sales promotion, public relations en interactieve marketing en marketing planning. Aanslag Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden). Waarom studeren een creatieve economie cursus? Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen: Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '",... [-]

MSc

Behoud Historisch Gebouw Msc

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus kunt u een professional binnen het vakgebied van het behoud historisch gebouw. Londen is rijk aan haar collectie van historische gebouwen, en de cursus team legt grote nadruk op het gebruik van deze elementen van de cursus te illustreren en te informeren. [+]

Kies historisch gebouw Conservation MSc Kingston's Deze cursus kunt u een professional binnen het vakgebied van het behoud historisch gebouw. Londen is rijk aan haar collectie van historische gebouwen, en de cursus team legt grote nadruk op het gebruik van deze elementen van de cursus te illustreren en te informeren. In het bijzonder, de vroegere en huidige werkzaamheden bij de Historische Koninklijke Paleizen, samen met een aantal nationale en lokale erfgoed organisaties en beoefenaars, worden gebruikt als basis voor het project werk. Belangrijkste kenmerken De cursus is volledig geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en succesvolle afronding afgestudeerden in staat om te registreren voor de RICS eindbeoordeling programma zal zijn. De cursus wordt ook erkend door het Instituut van het historische gebouw Conservation (IHBC). De cursus team werkt nauw samen met een verscheidenheid van verschillende organisaties, waaronder Historic Royal Palaces, de bouw van het behoud trusts, Historische Engeland, specialist beoefenaars, ambachtslieden en aannemers. De cursus is bewust interdisciplinair en internationaal. De huidige en oud-studenten zijn onder andere archeologen, architecten, bouwkundig technologen, Chartered Surveyors, ambachtslieden, ingenieurs en project managers en de bouw. De cursus biedt mogelijkheden om te werken samen met andere promovendi in de faculteit en de rest van de universiteit, met inbegrip van de studie van architectuur, landschapsarchitectuur en de bouw landmeten. Wat ga je studeren? De cursus is ontworpen om strategische analyse evenwicht te brengen met een goede kennis van de kern technieken. U vindt de vaardigheden en kennis te verwerven om uw huidige praktijk... [-]

Financiële En Business Management Msc

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Deze cursus is een combinatie van twee zeer succesvolle cursussen van de Business School - de Accounting and Finance MSc en International Business Management MSc - die beide een internationale reputatie voor excellentie hebben vastgesteld. Het is een intensief, grondig en uitdagend programma, ontworpen om u de theoretische en praktische vaardigheden van essentieel belang voor het beheer van de bedrijven van vandaag te geven. [+]

Kies Kingston's Financial en Business Management MSc Deze cursus is een combinatie van twee zeer succesvolle cursussen van de Business School - de Accounting and Finance MSc en International Business Management MSc - die beide een internationale reputatie voor excellentie hebben vastgesteld. Het is een intensief, grondig en uitdagend programma, ontworpen om u de theoretische en praktische vaardigheden van essentieel belang voor het beheer van de bedrijven van vandaag te geven. Deze cursus is geschikt voor zowel ervaren corporate finance en financieel beheer beoefenaars die willen toevoegen aan hun vaardigheden en mensen op zoek naar een carrière in het gebied. Het programma is ontwikkeld in overleg met finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank om u de praktische, real-life skills werkgevers eisen in deze zeer concurrerende sector te geven. Wij zijn één van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Er zijn regelmatig gesprekken uit het beoefenen van experts uit de industrie, zoals het voormalige hoofd van de Financial Services Authority. Naast het bestuderen van een internationaal curriculum, zal u te ontmoeten en te werken met studenten uit een breed scala van landen en culturen die internationale inzicht kan toevoegen aan discussies in de klas en werkgroepen, en geven u een wereldwijd netwerk van alumni. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB... [-]

Msc Automotive Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan. [+]

Belangrijk: als je een internationale student die een Tier 4 studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk vindt u ook een ATAS certificaat voor deze cursus nodig hebben. Kies Kingston's Automotive Engineering MSc De auto-industrie is momenteel ondergaat een zeer snelle en ingrijpende ontwikkeling, met het ontwerp van de besluitvorming wordt een multidisciplinair proces van samenwerking - de toegenomen druk wordt veroorzaakt door de complexiteit van de automotive productontwikkeling processen. Geavanceerde elektronische apparatuur en software-algoritmen zijn het controleren van elk proces en functie van een moderne auto, wat resulteert in een steeds groeiend aantal on-board computers, sensoren en actuatoren. De auto-industrie vereist derhalve afgestudeerden met een aanzienlijk breder scala aan kennis en vaardigheden dan in het verleden. De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan. Belangrijkste kenmerken Academisch onderwijs wordt aangevuld met presentaties van experts uit de industrie, zoals National Instruments, en door de industriële reizen naar, bijvoorbeeld, Jaguar Land Rover en een scala van automotive beurzen. U zult genieten van groepsopdrachten, het ondersteunen van elkaar te leren en hebben mogelijkheden om uw vermogen om te werken in teams te ontwikkelen. U zult ook profiteren van een industrie-relevante afstudeerproject. De presentatie, die deel uitmaakt van het uiteindelijke project, bereidt je voor je sollicitatiegesprek. Veel eerdere wetenschappelijke papers (een is geschreven als... [-]

MSc Bank- En Financiewezen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Het Bank- en Financiewezen MSc produceert hoogopgeleide, analytisch en toekomstgericht denken afgestudeerden die bereid zijn naar de gleuf in gespecialiseerde rollen in de bank-, financiële dienstverlening, financiën en de financiële sector consultancy zijn. Dit is een veeleisende programma, maar heeft een uitstekende slagingspercentage. Deze cursus is geschikt voor studenten uit verschillende academische achtergronden, waaronder die met ervaring in de industrie en degenen die niet beschikken over een bachelors graad in economie, financiën of accountancy. U kunt de cursus in deeltijd studeren, zodat u uw leren kan van toepassing zijn op de werkplek meteen. [+]

Kies Kingston's Bank- en Financiewezen MSc Het Bank- en Financiewezen MSc produceert hoogopgeleide, analytisch en toekomstgericht denken afgestudeerden die bereid zijn naar de gleuf in gespecialiseerde rollen in de bank-, financiële dienstverlening, financiën en de financiële sector consultancy zijn. Dit is een veeleisende programma, maar heeft een uitstekende slagingspercentage. Deze cursus is geschikt voor studenten uit verschillende academische achtergronden, waaronder die met ervaring in de industrie en degenen die niet beschikken over een bachelors graad in economie, financiën of accountancy. U kunt de cursus in deeltijd studeren, zodat u uw leren kan van toepassing zijn op de werkplek meteen. Het programma is ontwikkeld in overleg met finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank om u de praktische, real-life skills werkgevers eisen in deze zeer concurrerende sector te geven. Wij zijn één van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Er zijn regelmatig gesprekken uit het beoefenen van experts uit de industrie, zoals het voormalige hoofd van de Financial Services Authority. Naast het bestuderen van een internationaal curriculum, zal u te ontmoeten en te werken met studenten uit een breed scala van landen en culturen die internationale inzicht kan toevoegen aan discussies in de klas en werkgroepen, en geven u een wereldwijd netwerk van alumni. Wanneer u dit programma bestudeer je kan ook gelden voor de Bloomberg-certificering. Deze branche erkende kwalificatie geeft afgestudeerden een enorm voordeel... [-]

Msc Behavioral Beslissing Wetenschap

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus verkent de recente ontwikkelingen in theorieën over gedragsverandering besluitvorming wetenschap. Het zal u in staat stellen om kritisch te onderzoeken theorieën van het oordeel en de besluitvorming ingegeven door onderzoek in het geheugen, perceptie, categorisatie, redeneren, sociale psychologie, economie, politiek en het management wetenschappen. De carrière-gerichte modules zijn ontworpen om te bouwen op uw werkplek vaardigheden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. [+]

Kies Kingston's Behavioural Science besluit MSc Deze cursus verkent de recente ontwikkelingen in theorieën over gedragsverandering besluitvorming wetenschap. Het zal u in staat stellen om kritisch te onderzoeken theorieën van het oordeel en de besluitvorming ingegeven door onderzoek in het geheugen, perceptie, categorisatie, redeneren, sociale psychologie, economie, politiek en het management wetenschappen. De carrière-gerichte modules zijn ontworpen om te bouwen op uw werkplek vaardigheden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Deze cursus zal u toelaten om de vaardigheden om onderzoeksresultaten te evalueren te ontwikkelen en deze bevindingen hebben betrekking op praktische toepassingen en oplossingen. Het vergemakkelijkt en bevordert de interactie tussen theorie, beleid en praktijk met betrekking tot oordelen en keuzes van mensen in de politiek, het bedrijfsleven, de detailhandel, gezondheid, vrije tijd en sport. U profiteert van de reguliere openbare lezingen georganiseerd door de Groep voor besluit, Denken en Risk en geleverd door internationaal erkende onderzoekers op het gebied van besluitvorming, denken en risico's. Daarnaast kunt u wekelijks departementale onderzoek seminars, waar de internationale wetenschappers en medewerkers aanwezig recente onderzoeksresultaten te wonen. Bekijk een video met enkele van onze studenten praten over het Behavioural Science MSc Besluit: Wat ga je studeren? Je zal betrekking hebben op de recente ontwikkelingen in normatieve, beschrijvende en ervaring gebaseerde theorieën over de keuze, evenals de impact van de ervaring en expertise op oordelen en keuze. U maakt kennis met toepassingen van oordeel en besluitvorming onderzoek op gebieden zoals het gedrag van consumenten, politiek, sport, economie en gezondheid, die een stevige basis in zowel de... [-]

Msc Beheer In De Bouw (openbare Werken)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

De cursus is gericht op de civiele en / of bouwkundige ingenieurs die streven naar senior managers worden in zowel consulting engineering en contracting organisaties, en is bijzonder geschikt voor afgestudeerde ingenieurs begin van hun carrière in de bouw. Het zal de ontwikkeling van uw professionele, analytische en management vaardigheden, evenals het verbeteren van je technische vaardigheden en kennis. [+]

Kies Kingston's Management in Construction (Civiele Techniek) MSc Deze-industrie erkende cursus biedt een strategisch overzicht van de civiele techniek en management vraagstukken; het aanpakken van de uitdagingen voor de bouwsector. Het combineert met succes bouwkunde met geavanceerde constructie management. De cursus is gericht op de civiele en / of bouwkundige ingenieurs die streven naar senior managers worden in zowel consulting engineering en contracting organisaties, en is bijzonder geschikt voor afgestudeerde ingenieurs begin van hun carrière in de bouw. Het zal de ontwikkeling van uw professionele, analytische en management vaardigheden, evenals het verbeteren van je technische vaardigheden en kennis. Verdere Learning Programme - MSc (niet-technische) Deze graad is geaccrediteerd door de Gezamenlijke Raad van Moderators, waarvan de Institution of Civil Engineers en de Institution of Structural Engineers omvat, onder licentie van de Raad Engineering, te voldoen aan de eisen voor verder leren voor een Chartered Engineer (CEng) voor kandidaten die hebben al een Accredited CEng (gedeeltelijke) Beng (Hons) of een geaccrediteerde Ieng (Full) Beng / BSc (Hons) undergraduate eerste graad verworven. Zie www.jbm.org.uk voor meer informatie. Accreditatie is een teken van zekerheid dat de mate voldoet aan de door de Engineering Council in het Verenigd Koninkrijk standaard voor professionele engineering Competence (UK-SPEC) vastgestelde normen. Sommige werkgevers werven bij voorkeur uit geaccrediteerde graden, en een erkend diploma is waarschijnlijk worden erkend door andere landen die partij zijn bij de internationale akkoorden. Kijk dan op de website Engineering Council voor meer informatie. Wat ga je studeren? Er zijn vier onderwezen modules en een... [-]

Msc Beroepsmatige En Zakelijke Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus zal u helpen om de manier waarop mensen zich gedragen op het werk te begrijpen, waardoor u een nieuw perspectief op de dagelijkse zakelijke beslissingen en je voorbereiden voor loopbaanontwikkeling. Afgestudeerden vertrekken deze cursus met een wetenschappelijke benadering: ze kunnen bewijzen te verzamelen en kritisch te evalueren om betere beslissingen te nemen op de werkplek te maken. Ze onderscheiden zich van de concurrentie met human resource management kwalificaties. [+]

Kies Kingston's Occupational and Business Psychologie MSc Deze cursus zal u helpen om de manier waarop mensen zich gedragen op het werk te begrijpen, waardoor u een nieuw perspectief op de dagelijkse zakelijke beslissingen en je voorbereiden voor loopbaanontwikkeling. Afgestudeerden vertrekken deze cursus met een wetenschappelijke benadering: ze kunnen bewijzen te verzamelen en kritisch te evalueren om betere beslissingen te nemen op de werkplek te maken. Ze onderscheiden zich van de concurrentie met human resource management kwalificaties. De enige cursus in het Verenigd Koninkrijk dual institutionele accreditatie te houden van de British Psychological Society en de Association for Business Psychology. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om een ​​Chartered en Registered Psycholoog worden in de toekomst. Studenten kunnen in aanmerking komen in ondernemings- en het testen van het vermogen en persoonlijkheid tegen een fractie van de particuliere markt kosten. Geen examens - u zult volledig worden beoordeeld op uw cursussen. De toegang tot een speciale carrière psycholoog met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, die u helpen om uw inzetbaarheid te verbeteren - bijvoorbeeld, hoewel het werk shadowing, stages mogelijkheden om te netwerken en gerichte opdrachten. Cursusmateriaal geworteld in onderzoek en praktijk, door een cursus team momenteel werkzaam in het veld opgeleverd. Regelmatige gastsprekers uit een scala van organisaties, waaronder grote test uitgevers en zakelijke psychologie adviesbureaus. Onderzoeks- en adviesbureau stagemogelijkheden. Een ondersteunende omgeving en een deskundige academische team om u te helpen uw academische doelen te bereiken. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business... [-]

MSc Boekhouden En Financiën

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Verbeter uw carrière met een cursus die u rust met de vaardigheden die je nodig hebt om hoge posities in de boekhouding en financiën industrieën te krijgen. Wij bieden u praktische ervaring van de industrie-standaard methoden, instrumenten en gegevens, in een mondiale context en onderwezen door internationale medewerkers. [+]

Kies Kingston's Accounting and Finance MSc Verbeter uw carrière met een cursus die u rust met de vaardigheden die je nodig hebt om hoge posities in de boekhouding en financiën industrieën te krijgen. Wij bieden u praktische ervaring van de industrie-standaard methoden, instrumenten en gegevens, in een mondiale context en onderwezen door internationale medewerkers. Deze cursus is gerangschikt in de top 50 accountancy en auditing banen in West-Europa door de Eduniversal meesters ranking 2015/16. Kingston Business School was een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van het onderwijs door de Higher Education Funding Council. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB toe te kennen (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). Een kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, is de erkenning verdiend door slechts 5 procent van 's werelds business schools. Het programma is ontwikkeld in overleg met finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank om u de praktische, real-life skills werkgevers eisen in deze zeer concurrerende sector te geven. Wij zijn één van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Er zijn regelmatig gesprekken uit het beoefenen van experts uit de industrie, zoals het voormalige hoofd van de Financial Services Authority. Naast het bestuderen van... [-]

Msc Constructief Ontwerp En De Bouw Management Met Duurzaamheid

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze-industrie erkende cursus is gericht op de civiele en / of bouwkundige ingenieurs die streven naar senior duurzaamheid managers in zowel consulting engineering en contracting organisaties. Het balanceert met succes duurzame bouwtechniek met geavanceerde bouwmanagement, en wordt geleid door een collega van de Institution of Civil Engineers en de Institution of Structural Engineers. Met duurzaamheid als een belangrijk punt voor de 21e eeuw, deze cursus biedt gespecialiseerde kennis en vaardigheden die uw inzetbaarheid potentieel zal verbeteren. [+]

Kies Kingston's Structural Design & Construction Management met Sustainability MSc Deze-industrie erkende cursus is gericht op de civiele en / of bouwkundige ingenieurs die streven naar senior duurzaamheid managers in zowel consulting engineering en contracting organisaties. Het balanceert met succes duurzame bouwtechniek met geavanceerde bouwmanagement, en wordt geleid door een collega van de Institution of Civil Engineers en de Institution of Structural Engineers. Met duurzaamheid als een belangrijk punt voor de 21e eeuw, deze cursus biedt gespecialiseerde kennis en vaardigheden die uw inzetbaarheid potentieel zal verbeteren. Belangrijkste kenmerken Dit programma bouwt voort op het toponderzoek in duurzame betonconstructie aan de Kingston University en is volledig compatibel met de bestaande regering en Foresight strategie voor duurzaam bouwen. Input van experts van toonaangevende civiele techniek, bouw en aanverwante bedrijven een aanvulling op het wetenschappelijk onderwijs. Zo kunt u een breder perspectief en begrip van de wereldwijde duurzame vraagstukken waarmee de bouwsector te ontwikkelen. Verdere leerprogramma - MSc (technische) Deze graad is geaccrediteerd door de Gezamenlijke Raad van Moderators, waarvan de Institution of Civil Engineers en de Institution of Structural Engineers omvat, onder licentie van de Raad Engineering, te voldoen aan de eisen voor verder leren voor een Chartered Engineer (CEng) voor kandidaten die hebben al een Accredited CEng (gedeeltelijke) Beng (Hons) of een geaccrediteerde Ieng (Full) Beng / BSc (Hons) undergraduate eerste graad verworven. Zie www.jbm.org.uk voor meer informatie. Accreditatie is een teken van zekerheid dat de mate voldoet aan de door de Engineering Council in het Verenigd Koninkrijk standaard voor professionele... [-]

Msc Embedded Systemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

In onze moderne wereld, zijn we omringd door de systemen en apparaten die ongezien computer software en hardware, zoals digitale televisies, MP3-spelers, smartphones en verkeerslichten. Er is een speciaal type persoon (meestal werken in een multidisciplinair team) te bedenken, ontwerpen en implementeren, en het implementeren van deze zogenaamde embedded systemen. Deze cursus is bedoeld om u een voorsprong in de markt levendige banen voor consumenten-elektronica, industriële apparatuur en de auto-industrie. [+]

Kies Kingston's Embedded Systems MSc In onze moderne wereld, zijn we omringd door de systemen en apparaten die ongezien computer software en hardware, zoals digitale televisies, MP3-spelers, smartphones en verkeerslichten. Er is een speciaal type persoon (meestal werken in een multidisciplinair team) te bedenken, ontwerpen en implementeren, en het implementeren van deze zogenaamde embedded systemen. Deze cursus is bedoeld om u een voorsprong in de markt levendige banen voor consumenten-elektronica, industriële apparatuur en de auto-industrie. Belangrijkste kenmerken Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. -Praktische based onderwijs biedt u de mogelijkheid om uw handen op de industrie en / of onderzoek-standaard software / hardware, zoals LabView, Compact Rio, Microchip dsPIC DSC / MPLAB, Matlab te zetten. De cursus wordt gegeven door wetenschappers met ervaring in de informatica, elektrische, mechanische en automotive engineering en industriële gastdocenten op basis van in de industrie. U krijgt de kans om te werken aan uw project proefschrift in een van onze industriële contacten of naast onze onderzoeksteams met internationaal erkende expertise op het gebied van digitale beeldverwerking, computer vision, robotica, besturingssystemen, lucht-en ruimtevaart, medische telematica, draadloze netwerken en multimedia-communicatie te hebben. Wat ga je studeren? Het Embedded Systems MSc is ontworpen om u een goede achtergrond over digitale signaalverwerking (DSP), digitale signaal processors (zoals de soort gebruikt in de set-top boxes, beeldverwerking, enz.), Besturingssystemen en micro-controllers. U kunt dan kiezen voor een aantal opties om uw mixen opleiding informatica en technische onderwerpen op maat. Als je beroepsgerichte geneigd zijn in de... [-]

Msc Energietechniek Hernieuwbare

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Klimaatverandering is een belangrijke uitdaging voor de 21e eeuw, die een alternatief aanbod van schonere energie uit hernieuwbare bronnen. Deze cursus is ontworpen met een technische focus die zich bezighoudt met toepassingen, in combinatie met het bedrijfsleven element; toepassing of u werkt voor een grote organisatie of een kleine tot middelgrote onderneming. [+]

Belangrijk: als je een internationale student die een Tier 4 studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk vindt u ook een ATAS certificaat voor deze cursus nodig hebben. Kies Kingston's Renewable Energy Techniek MSc Klimaatverandering is een belangrijke uitdaging voor de 21e eeuw, die een alternatief aanbod van schonere energie uit hernieuwbare bronnen. Deze cursus is ontworpen met een technische focus die zich bezighoudt met toepassingen, in combinatie met het bedrijfsleven element; toepassing of u werkt voor een grote organisatie of een kleine tot middelgrote onderneming. De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan. Belangrijkste kenmerken Het programma biedt hands-on vaardigheden in 3D CAD en solid modeling, FEA en CFD-analyse, Polysun en WindPro simulaties met behulp van de industrie-standaard software. U kunt een breed scala aan uitdagende en interessante gesponsorde en niet-gesponsorde projecten uit te voeren op de specifieke gebieden van windenergie, zonne-energie, biobrandstoffen en brandstof-cellen-gerelateerde technologieën. Excellent loopbaanontwikkeling en stage bij toonaangevende duurzame bedrijven: ongeveer 80% van de studenten die zijn afgestudeerd aan dit programma zijn aangeworven door de betrokken sectoren als consultant, zoals Atkins, Alstom Power, Inditex, Vattenfall, Shell, SGS UK Ltd en vele anderen . Afronding van dit programma zou een ideale progressie naar PhD-niveau van de onderzoeken zijn als je geïnteresseerd bent in het volgen van een... [-]

Msc Engineering Projecten En Systeembeheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus, geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE), biedt een uitstekende gelegenheid om uw huidige technische portefeuille te verbeteren met een spectrum van technische activiteiten en project management vaardigheden. Als gevolg daarvan zul je je werkgelegenheidsvooruitzichten en uw vermogen te verbeteren toe te passen voor senior engineering management rollen. [+]

Kies Kingston's Techniek Projecten & Systems Management MSc Deze cursus, geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE), biedt een uitstekende gelegenheid om uw huidige technische portefeuille te verbeteren met een spectrum van technische activiteiten en project management vaardigheden. Als gevolg daarvan zul je je werkgelegenheidsvooruitzichten en uw vermogen te verbeteren toe te passen voor senior engineering management rollen. De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan. Belangrijkste kenmerken De cursus is ontworpen om uw ingenieursdiploma aan te vullen met een uitgebreid spectrum van engineering en projectmanagement vaardigheden. Academisch onderwijs wordt ondersteund door gespecialiseerde sprekers uit de industrie, houden u op de hoogte van de uitdagingen en ontwikkelingen in de echte wereld. Geleerde vaardigheden in de hands-on practicum met behulp van de nieuwste software worden gemakkelijk overgebracht in elke werkomgeving. Wat ga je studeren? U leert hoe u geavanceerde project management en optimalisatie resource vaardigheden toe te passen, en in staat om te identificeren, te evalueren en oplossingen aanbevelen om kritische engineering management problemen die verbetering nodig zal zijn. U vindt de belangrijkste ingrediënten van het runnen van een succesvol bedrijf, en hoe haar activiteiten, productiviteit en het concurrentievermogen te verbeteren met behulp van verschillende technieken die specifiek zijn voor ingenieursbureaus te studeren. Je zult in staat zijn om te ontwikkelen en... [-]

MSc Finance

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Wilt u een onvergetelijke, spannende en uitdagende carrière in de financiële sector, deze cursus biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt, zelfs als je niet al ervaring in de financiële wereld. Het geeft je een goed geïntegreerde kennis van de financiële administratie, financiën en investeringen, en management accounting te geven, samen met de mogelijkheid om dit te relateren aan de bredere problematiek van management en corporate strategie. Het produceert afgestudeerden die bereid zijn voor de werkgelegenheid op hoog niveau in de financiële industrie. [+]

Kies Kingston's Finance MSc Wilt u een onvergetelijke, spannende en uitdagende carrière in de financiële sector, deze cursus biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt, zelfs als je niet al ervaring in de financiële wereld. Het geeft je een goed geïntegreerde kennis van de financiële administratie, financiën en investeringen, en management accounting te geven, samen met de mogelijkheid om dit te relateren aan de bredere problematiek van management en corporate strategie. Het produceert afgestudeerden die bereid zijn voor de werkgelegenheid op hoog niveau in de financiële industrie. Het programma is ontwikkeld in overleg met finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank om u de praktische, real-life skills werkgevers eisen in deze zeer concurrerende sector te geven. Wij zijn één van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Er zijn regelmatig gesprekken uit het beoefenen van experts uit de industrie, zoals het voormalige hoofd van de Financial Services Authority. Naast het bestuderen van een internationaal curriculum, zal u te ontmoeten en te werken met studenten uit een breed scala van landen en culturen die internationale inzicht kan toevoegen aan discussies in de klas en werkgroepen, en geven u een wereldwijd netwerk van alumni. Kingston studenten kunnen zich aanmelden voor Bloomberg certificering. Deze industrie-standaard kwalificaties geven afgestudeerden een groot bijkomend voordeel in de arbeidsmarkt - en tijd en geld te besparen op extra studies. Al... [-]

Msc Forensische Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus is bedoeld om de aanzienlijke groei van de arbeidsmarkt te voldoen voor forensisch psychologen. Het is gebaseerd op bestaande deskundigheid van de universiteit in de criminologie en psychologie, en bevat de mogelijkheid om een ​​stage te ondernemen, zodat u om te zetten wat je hebt geleerd in de praktijk en waardevolle vaardigheden en ervaring. Na succesvolle afronding, zult u in staat om uw carrière te ontwikkelen als een forensisch psycholoog in, bijvoorbeeld, gevangenis instellingen, reclassering, misdaad analyse-eenheden en de academische wereld. [+]

Kies Kingston's Forensische Psychologie MSc Deze cursus is bedoeld om de aanzienlijke groei van de arbeidsmarkt te voldoen voor forensisch psychologen. Het is gebaseerd op bestaande deskundigheid van de universiteit in de criminologie en psychologie, en bevat de mogelijkheid om een ​​stage te ondernemen, zodat u om te zetten wat je hebt geleerd in de praktijk en waardevolle vaardigheden en ervaring. Na succesvolle afronding, zult u in staat om uw carrière te ontwikkelen als een forensisch psycholoog in, bijvoorbeeld, gevangenis instellingen, reclassering, misdaad analyse-eenheden en de academische wereld. Deze cursus is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS). U kunt ook de studie van de joint degree van Criminologie met Forensische Psychologie MA. Lees meer over deze cursus: Belangrijkste kenmerken Deze cursus is geaccrediteerd door de Forensic Psychology afdeling van de British Psychological Society (BPS) als een geaccrediteerd Fase 1 masteropleiding. Een minimum van 15 weken zal worden besteed aan een georganiseerde plaatsing bij een aantal instellingen, waaronder hoge en middelhoge veiligheid ziekenhuizen en in bereikbare gevangenis teams. De inhoud van de cursus wordt ondersteund door onderzoek en modules zullen worden geïnformeerd door het laatste onderzoek in het vakgebied, en houdt deze up to date met de laatste ontwikkelingen. U profiteert van de nauwe banden die onze medewerkers hebben met forensische instellingen gelegen in het zuidwesten van Londen en het omliggende gebied. Wat ga je studeren? Forensische psychologie houdt zich bezig met de psychologische kwesties in verband met crimineel gedrag en de behandeling van degenen die strafbare feiten hebben gepleegd.... [-]

Msc Game Development (programmeren)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een focus op de programmering vaardigheden die nodig zijn voor het gebied van de spellen ontwikkeling. [+]

Kies Kingston's Game Development (Programming) MSc Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een focus op de programmering vaardigheden die nodig zijn voor het gebied van de spellen ontwikkeling. Door middel van een leerling-gerichte projectmatige curriculum, werkt u als spelletjes programmeur om je specialistische vaardigheden te ontwikkelen terwijl het werken als onderdeel van een interdisciplinair team met studenten van over het volledige programma. Deze cursus is ontwikkeld in overleg met onze industrie panel, waarin vertegenwoordigers van Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks en Samsung Design Europe omvat. We zijn ook een actief lid van TIGA, de gamesindustrie vertegenwoordiger van het lichaam, en de Britse Interactive Media Association (BIMA). Deze cursus is ontworpen om de beste digitale media expertise en middelen te gebruiken uit de hele universiteit, en zal je voor te bereiden voor de werkgelegenheid in de digitale media-industrie, waar de teams van specialisten samen te werken aan de ontwikkeling en auteur innovatieve digitale media projecten. Wat ga je studeren? U zult ontwerpen en maken computerspelletjes, alleen en in teams, met behulp van de industrie-standaard productie management tools en technieken die een professionele omgeving van de samenwerking te stimuleren om een ​​product te leveren op tijd. U zult ook de ontwikkeling van de verticale-slice prototypes met behulp van nieuwe technologieën, zoals computer vision en stereoscopie, en leert hoe om jezelf te presenteren aan potentiële werkgevers via uw professionele aanwezigheid en portfolio. Aanslag... [-]

Msc Geavanceerde Industriële & Productiesystemen

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

In de huidige onzekere mondiale concurrentie-platform en de economie, productie en engineering zijn twee van de belangrijkste toppen voor een duurzame groei van een land. Veel technische bedrijven nodig afgestudeerden die kunnen aantonen niet alleen technologisch, maar ook management- en ondernemende vaardigheden. U wordt geleerd hoe geavanceerde productieprocessen en materialen te selecteren bij het maken van nieuwe producten, en hoe om innovatieve ideeën om te zetten in concrete producten snel, tijdig en binnen de beperkingen van de beschikbare middelen, het verbeteren van uw inzetbaarheid. [+]

Kies Kingston's Advanced Industrial and Manufacturing Systems MSc In de huidige onzekere mondiale concurrentie-platform en de economie, productie en engineering zijn twee van de belangrijkste toppen voor een duurzame groei van een land. Veel technische bedrijven nodig afgestudeerden die kunnen aantonen niet alleen technologisch, maar ook management- en ondernemende vaardigheden. U wordt geleerd hoe geavanceerde productieprocessen en materialen te selecteren bij het maken van nieuwe producten, en hoe om innovatieve ideeën om te zetten in concrete producten snel, tijdig en binnen de beperkingen van de beschikbare middelen, het verbeteren van uw inzetbaarheid. De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan. Belangrijkste kenmerken Een evenwichtige syllabus combineert aspecten van technologie en management om een ​​unieke vaardigheden, die veel na in de industrie wordt verzocht te creëren. Academisch onderwijs wordt ook aangevuld met deskundige sprekers uit de industrie, houden u op de hoogte van de uitdagingen en ontwikkelingen in de echte wereld. Veel modules worden ondersteund door praktische workshops met behulp van de nieuwste apparatuur en software. Dergelijke praktische vaardigheden kunnen gemakkelijk worden overgebracht naar de werkomgeving. Wat ga je studeren? U leert hoe om complexe technische problemen en uitdagingen van vele real-world technische bedrijven van verschillende grootte te analyseren. U vindt er ook de operationele problemen ervaren door deze bedrijven door middel van... [-]

Msc Geavanceerde Product Design Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus richt zich op de nieuwste technologie in de moderne CAD / CAM / CAE / PLM applicaties om studenten in staat stellen kennis en begrip van de snelle ontwerp en de fabricage van een nieuw product van een enkele computer terminal te verwerven, zonder de noodzaak van langdurige prototype en test cycli. De uitvoering van deze technologie is essentieel in de wereldwijde markt van vandaag, waar de overleving afhankelijk van het zijn eerste op de markt. [+]

Kies Kingston Advanced Product Design Engineering MSc Deze cursus richt zich op de nieuwste technologie in de moderne CAD / CAM / CAE / PLM applicaties om studenten in staat stellen kennis en begrip van de snelle ontwerp en de fabricage van een nieuw product van een enkele computer terminal te verwerven, zonder de noodzaak van langdurige prototype en test cycli. De uitvoering van deze technologie is essentieel in de wereldwijde markt van vandaag, waar de overleving afhankelijk van het zijn eerste op de markt. De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan. Belangrijkste kenmerken Lesgeven in vele technische modules wordt ondersteund door passende hands-on ervaring en workshops, die direct aan uw werkomgeving kan worden overgedragen. Academisch onderwijs wordt aangevuld met bezoeken van deskundigen uit het bedrijfsleven. Je hebt ook tal van mogelijkheden om relevante technische seminars bij te wonen, zowel binnen als buiten de universiteit. U kunt uw cursus om je carrière ambities te verbeteren aan te passen door middel van de module keuzes en het project proefschrift geeft u de mogelijkheid om een ​​vakgebied waarin om jezelf te vestigen als een specialist te kiezen. Wat ga je studeren? Dit programma is opgezet om u te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen in deze steeds veranderende discipline, en richt zich op u... [-]

Msc Gebouw Landmeten

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus is ideaal als je niet bouwen landmeten op Hbo-niveau niet te bestuderen, maar wil het vak in te voeren en vereisen een 'bekering' natuurlijk. De cursus is gebaseerd op de kracht van het project werk, dat is een specialiteit van de School, en op het ontwikkelen van duurzaamheidsagenda. [+]

Kies Kingston's Building Surveying MSc Deze cursus is ideaal als je geen gebouw had studeren landmeetkundige op Hbo-niveau, maar zou graag tot het beroep in te voeren en vereisen een 'bekering' cursus (zie toelatingseisen). De cursus is gebaseerd op de kracht van het project werk, dat is een specialiteit van de School, en op het ontwikkelen van duurzaamheidsagenda. Accreditatie Deze cursus is volledig geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het Chartered Institute of Building (CIOB). Wat ga je studeren? U zult kennis van bouwmaterialen, bouw-technologie en pathologie te krijgen; specialist wet- en regelgeving; het ontwerp van eenvoudige structuren; en de voorbereiding van programma's voor het herstel van de gebouwen. De cursus richt zich op de kerncompetenties van het gebouw landmeter en professionele bouwer op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Het houdt rekening met de ontwikkeling van duurzaamheidsagenda waarmee professionals in de bouw steeds meer moeten bezighouden, samen met specifiek voor de bouw landmeten multidisciplinaire eisen. Terwijl gecentreerd rond de discipline eisen die nodig zijn voor de UK-based gebouw landmeetkundige professional, de cursus bevat ook Europese en mondiale perspectieven aangepast aan de eisen van de internationale adviesbureaus. Aanslag Examens, essays, projecten, portfolio, proefschrift. cursus structuur Let op: dit is een indicatieve lijst van modules en is niet bedoeld als een definitieve lijst. De hier genoemde kan ook een mengsel van de kern en optionele modules. Modules Building Beoordeling onderhoud en vernieuwing Recht en Praktijk voor de gebouwde omgeving Sustainable Construction Technology Specificatie - Ontwerp en analyse Onderzoek... [-]

Msc Informatiesystemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Informatiesystemen, wanneer effectief gebruikt, kan een bedrijf of organisatie het concurrentievoordeel. Ze kunnen ook transformeren bedrijven, herstructureren organisaties en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Deze cursus beoogt het tekort aan mensen die kunnen werken op het snijvlak van business en IT te pakken, en biedt de kans om een ​​spectrum van relevante zakelijke en technische onderwerpen te bestuderen. [+]

Kies Kingston's Information Systems MSc Informatiesystemen, wanneer effectief gebruikt, kan een bedrijf of organisatie het concurrentievoordeel. Ze kunnen ook transformeren bedrijven, herstructureren organisaties en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Deze cursus beoogt het tekort aan mensen die kunnen werken op het snijvlak van business en IT te pakken, en biedt de kans om een ​​spectrum van relevante zakelijke en technische onderwerpen te bestuderen. Belangrijkste kenmerken Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. De carrière-verbetering van programma is ontworpen om voort te bouwen op uw eerdere ervaring en opleiding en kunt u uw leren aan te passen aan uw individuele loopbaanontwikkeling, industrie achtergrond en behoeften van uw organisatie. Een industriële adviesraad adviseert over alle aspecten van het curriculum om ervoor te zorgen dat nieuwe concepten worden ingevoerd en dat de cursus blijft voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven en de industrie te voldoen. Wat ga je studeren? Je studeert het ontwerp, de ontwikkeling en het beheer van informatiesystemen om u in staat te herkennen en te bieden aan de toegenomen snelheid van verandering en de instabiliteit in de business en informatie-omgeving gecreëerd door de sociale, economische, politieke en technische veranderingen. U krijgt een goed begrip van hoe de informatie binnen een organisatie, die het, de aard van de informatie wordt gebruikt, hoe het zich verhoudt tot de besluitvorming en hoe het bijdraagt ​​aan organisatorische doelen en doelstellingen wordt gebruikt te krijgen. In aanvulling op onze pure Information Systems MSc kunt u ervoor kiezen zich te specialiseren in e-commerce... [-]

Msc Innovatiemanagement En Ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Het beheren van innovatie en het optimaal benutten van nieuwe technologieën is van vitaal belang voor elk bedrijf om te groeien of het is een start-up of hoe gevestigde het bedrijf of de organisatie. Met de Innovation Management & Entrepreneurship MSc van Kingston Business School kunt u die ambitie waar te maken. [+]

Kies Kingston's Innovation Management & Entrepreneurship MSc Maak goede ideeën uw bedrijf Het beheren van innovatie en het optimaal benutten van nieuwe technologieën is van vitaal belang voor elk bedrijf om te groeien of het is een start-up of hoe gevestigde het bedrijf of de organisatie. Met de Innovation Management & Entrepreneurship MSc van Kingston Business School kunt u die ambitie waar te maken. De Innovation Management & Entrepreneurship MSc is bedoeld om u uit te rusten met praktische kennis over de belangrijkste kwesties rond innovatiemanagement en ondernemerschap. Onze sterke track record van uitmuntendheid in ondernemerschap is erkend door de Higher Education Bureau Statistiek en voor het zesde jaar op rij, is Kingston University gerangschikt een van de top twee universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde starters. De cursus bestaat uit een universiteit gesponsorde studiereis naar een innovatie hotspot, die Silicon Valley, Cambridge of een andere plaats zou kunnen zijn, waar je een unieke kans om hands-on ervaring ontmoeting met uitstaande ondernemers, snelgroeiende start-ups zal hebben, de innovatieve tech reuzen en investeerders. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een week lang studiebezoek aan een buitenlandse business school waar studenten een soortgelijk programma kunnen ontmoeten en verbinden zich ertoe bezoeken aan lokale bedrijven. Wat ga je studeren? De cursus richt zich op de analyse en de praktische toepassing van de belangrijkste kwesties rond innovatiemanagement en ondernemerschap vanuit het perspectief van de ondernemingen, met inbegrip van lean start-up technieken, innovatie management, effectief ondernemerschap (soft skills), ondernemend financiën,... [-]

MSc International Business Management

Campus Voltijd 12 - 15 maanden January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden. [+]

Let op: de volgende trajecten zijn ook beschikbaar: International Business Management met Entrepreneurship MSc International Business Management met Marketing MSc International Business Management met Project Management MSc Kies Kingston's International Business Management MSc Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden. Geaccrediteerd door de Association of MBA's (AMBA) en Onderwijskunde Performance Analysis System (EPAS). studie toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston aan uw programma en krijgen een dual masters degree. Profiteren van een internationaal curriculum. Neem deel aan een week lang studiebezoek aan een buitenlandse business school waar studenten een soortgelijk programma zal ontmoeten en verbinden zich ertoe bezoeken aan lokale bedrijven. Neem deel aan een semester uitwisselingsprogramma met een business school in Europa (zoals Berlijn of Parijs) Assessments die echte zakelijke situaties weerspiegelen. Onderneem een ​​consultancy project met een echt bedrijf in plaats van een proefschrift. Studenten komen van over de hele wereld om te studeren op Kingston's business courses, zodat u de cursus wordt afgesloten met een internationaal netwerk van contacten. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een... [-]

Msc Internationale Business Management Met Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden. [+]

Let op: de volgende trajecten zijn ook beschikbaar: International Business Management met Entrepreneurship MSc International Business Management met Project Management MSc Kies Kingston's International Business Management MSc Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden. Geaccrediteerd door de Association of MBA's (AMBA) en Onderwijskunde Performance Analysis System (EPAS). studie toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston aan uw programma en krijgen een dual masters degree. Profiteren van een internationaal curriculum. Neem deel aan een week lang studiebezoek aan een buitenlandse business school waar studenten een soortgelijk programma zal ontmoeten en verbinden zich ertoe bezoeken aan lokale bedrijven. Neem deel aan een semester uitwisselingsprogramma met een business school in Europa (zoals Berlijn of Parijs) Assessments die echte zakelijke situaties weerspiegelen. Onderneem een ​​consultancy project met een echt bedrijf in plaats van een proefschrift. Studenten komen van over de hele wereld om te studeren op Kingston's business courses, zodat u de cursus wordt afgesloten met een internationaal netwerk van contacten. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van... [-]

Msc Internationale Business Management Met Ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden. [+]

Let op: de volgende trajecten zijn ook beschikbaar: International Business Management met Marketing MSc International Business Management met Project Management MSc Kies Kingston's International Business Management MSc Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden. Geaccrediteerd door de Association of MBA's (AMBA) en Onderwijskunde Performance Analysis System (EPAS). studie toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston aan uw programma en krijgen een dual masters degree. Profiteren van een internationaal curriculum. Neem deel aan een week lang studiebezoek aan een buitenlandse business school waar studenten een soortgelijk programma zal ontmoeten en verbinden zich ertoe bezoeken aan lokale bedrijven. Neem deel aan een semester uitwisselingsprogramma met een business school in Europa (zoals Berlijn of Parijs) Assessments die echte zakelijke situaties weerspiegelen. Onderneem een ​​consultancy project met een echt bedrijf in plaats van een proefschrift. Studenten komen van over de hele wereld om te studeren op Kingston's business courses, zodat u de cursus wordt afgesloten met een internationaal netwerk van contacten. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van... [-]

Msc Internationale Business Management Met Project Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden. [+]

Let op: de volgende trajecten zijn ook beschikbaar: International Business Management met Marketing MSc International Business Management met Entrepreneurship MSc Kies Kingston's International Business Management MSc Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden. Geaccrediteerd door de Association of MBA's (AMBA) en Onderwijskunde Performance Analysis System (EPAS). studie toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston aan uw programma en krijgen een dual masters degree. Profiteren van een internationaal curriculum. Neem deel aan een week lang studiebezoek aan een buitenlandse business school waar studenten een soortgelijk programma zal ontmoeten en verbinden zich ertoe bezoeken aan lokale bedrijven. Neem deel aan een semester uitwisselingsprogramma met een business school in Europa (zoals Berlijn of Parijs) Assessments die echte zakelijke situaties weerspiegelen. Onderneem een ​​consultancy project met een echt bedrijf in plaats van een proefschrift. Studenten komen van over de hele wereld om te studeren op Kingston's business courses, zodat u de cursus wordt afgesloten met een internationaal netwerk van contacten. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van het... [-]

Msc Internationale Enterprise Information Management

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

De International Enterprise Information Management MSc wordt aangeboden als een samenwerkingsverband tussen de Kingston University en Neu-Ulm University en leidt tot een dual degree van beide universiteiten. Het programma is ontworpen om nieuwe kennis en vaardigheden die met name van belang voor het ontwerpen en implementeren van informatiesystemen strategieën in de internationale organisaties te ontwikkelen. [+]

Let op: dit programma wordt alleen aangeboden aan home / EU-studenten. Kies Kingston's International Enterprise Information Management MSc De International Enterprise Information Management MSc wordt aangeboden als een samenwerkingsverband tussen de Kingston University en Neu-Ulm University en leidt tot een dual degree van beide universiteiten. Het programma is ontworpen om nieuwe kennis en vaardigheden die met name van belang voor het ontwerpen en implementeren van informatiesystemen strategieën in de internationale organisaties te ontwikkelen. U krijgt de gelegenheid om uw persoonlijke en professionele ontwikkeling te verbeteren door het bestuderen van in beide landen samen met uw collega's van de andere universiteit en door het verrichten van een internationale stage in de 'andere' landen (Duitse studenten zal de stage in het Verenigd Koninkrijk te voltooien, terwijl het Verenigd Koninkrijk studenten zal voltooien van hen in Duitsland), in een internationale zakelijke organisatie. Als student van dit programma vindt u een sterke theoretische achtergrond die sterk uw inzetbaarheid in internationale informatie-management zal toenemen krijgen. De internationale focus van het programma, in combinatie met de stage-ervaring gelegenheid zal uw International Project informeren en stellen u in staat om te slagen in een algemene instelling. Het programma wordt geleverd in beide landen in het Engels (de eerste leer blok aan Neu-Ulm University en het tweede blok lesgeven aan de Kingston University). Belangrijkste kenmerken Leidt tot een dual degree van beide universiteiten. Internationale omgeving. Internationale stage. Studie in beide landen. Wat ga je studeren? De studie omvat fundamentele elementen van bedrijfsorganisaties en een goed begrip van de... [-]

Msc Internationale Human Resource Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Onze International Human Resource Management MSc cursus geeft u een diep inzicht in de strategieën en technieken multinationals gebruiken om HRM-problemen op te lossen wanneer hun medewerkers werken in meerdere landen en laat je met een gerespecteerde academische kwalificatie. De cursus is ontworpen om de behoeften van de werkgevers te ontmoeten en geeft u de tools die u nodig hebt om te slagen in senior human resources rollen, executive training en ontwikkeling rollen. [+]

Kies Kingston's International Human Resource Management MSc Onze International Human Resource Management MSc cursus geeft u een diep inzicht in de strategieën en technieken multinationals gebruiken om HRM-problemen op te lossen wanneer hun medewerkers werken in meerdere landen en laat je met een gerespecteerde academische kwalificatie. De cursus is ontworpen om de behoeften van de werkgevers te ontmoeten en geeft u de tools die u nodig hebt om te slagen in senior human resources rollen, executive training en ontwikkeling rollen. Belangrijkste kenmerken Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) en het Chartered Management Institute (CMI). Daarom zullen de studenten die met succes het programma te voltooien zowel de CIPD en CMI beroepskwalificaties in aanvulling op de universiteit kwalificatie ontvangen. U ontvangt automatisch een lid van de CMI bij de start van het programma te worden en zullen naar verwachting toetreden als CIPD student-lid. Kingston Business School heeft 30 jaar ervaring van het runnen van human resources-programma's. Onze International HRM MSc-programma is gerangschikt achtste in het Verenigd Koninkrijk en werd beschouwd als een van de beste HRM masters programma's in West-Europa in 2015 door de Eduniversal Masters ranking (waarvan 1.000 business schools in 153 landen dekt in de wereld). Opmerkelijke alumni. Uitstekende mogelijkheden om te netwerken. Van onderzoek naar praktijk seminar serie (mede-ingediend door een HR academische en HR-beoefenaar), georganiseerd in samenwerking met de CIPD en geleverd door vooraanstaande HR-managers, recruitment specialisten en talent en ontwikkeling consultants samen met Kingston's eigen deskundige academici. Programma's onderwezen... [-]

Msc Investeringen En Het Beheer Van Financiële Risico's

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Investeringen en financiële risico's is een zeer concurrerende sector - en deze cursus krijgt u de vraag van IT en onderzoeksvaardigheden werkgevers geven. Deze strenge en intensieve masters cursus is ontworpen om een ​​hoog kaliber, analytische afgestudeerden met praktische vaardigheden die bereid zijn om in de sleuf om een ​​gespecialiseerde rol te produceren. Als afgestudeerde, zult u klaar om te werken in de investeringen, handel, financiële analyse, fondsbeheer, banking, financiële diensten, financiën en financiële advisering. [+]

Kies Kingston's Investment en Financial Risk Management MSc Investeringen en financiële risico's is een zeer concurrerende sector - en deze cursus krijgt u de vraag van IT en onderzoeksvaardigheden werkgevers geven. Deze strenge en intensieve masters cursus is ontworpen om een ​​hoog kaliber, analytische afgestudeerden met praktische vaardigheden die bereid zijn om in de sleuf om een ​​gespecialiseerde rol te produceren. Als afgestudeerde, zult u klaar om te werken in de investeringen, handel, financiële analyse, fondsbeheer, banking, financiële diensten, financiën en financiële advisering. Een zeer praktische programma met behulp van echte voorbeelden, het laatste onderzoek en theorieën, en live data. Kingston Business School is een van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Krijg aanvullende kwalificaties tijdens je studie: U kunt zich aanmelden voor Bloomberg certificering. U kunt ook voor te bereiden op het Chartered Financial Analyst (CFA) geloofsbrief, omdat je zo veel aspecten van het zal dekken in uw cursussen. Programma ontwikkeld met advies van finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank. Lezingen door experts sector, evenals de eigen docenten Kingston Business School, die zijn bekroond met een 'uitstekend' waardering voor de kwaliteit van hun onderwijs. Geschikt voor studenten die geen economie, financiën of accountancy gestudeerd op bachelor niveau, evenals die met eerdere kwalificaties en ervaring. Ontmoeten en samenwerken met studenten uit een breed scala van landen en culturen, die internationaal inzicht toe te... [-]

MSC It & Strategische Innovatie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Het succes van een organisatie kan rusten op zowel een goed begrip van IT en hoe innovatie strategisch te gebruiken om nieuwe groei en concurrentievoordeel te schakelen. Deze cursus heeft tot doel een goed begrip van de kenmerken van high-tech innovatie in combinatie met de leiding en het beheer van de waarden die nodig zijn voor het ondernemerschap (nieuwe onderneming creatie) of voor het succesvol creëren en beheren van strategische innovatie, zowel vanuit een organisatie als van buiten, bijvoorbeeld bieden als IT-consultant. [+]

Kies Kingston's IT and Strategic Innovation MSc Het succes van een organisatie kan rusten op zowel een goed begrip van IT en hoe innovatie strategisch te gebruiken om nieuwe groei en concurrentievoordeel te schakelen. Deze cursus heeft tot doel een goed begrip van de kenmerken van high-tech innovatie in combinatie met de leiding en het beheer van de waarden die nodig zijn voor het ondernemerschap (nieuwe onderneming creatie) of voor het succesvol creëren en beheren van strategische innovatie, zowel vanuit een organisatie als van buiten, bijvoorbeeld bieden als IT-consultant. Belangrijkste kenmerken Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. U kunt de cursus aanpassen aan uw eigen loopbaanontwikkeling behoeften, industrie achtergrond of eisen organisatie aan te passen. Het project / proefschrift geeft u de kans om een ​​gebied van belang dieper te bestuderen en waardevolle onderzoeksvaardigheden. Het duurt vaak de vorm van een business plan om uw carrière relevant, en biedt een uitstekende selling point bij het zoeken naar een baan of promotie. Als je een buitenlandse student, zullen wij u helpen om een ​​project, hetzij op basis van in uw eigen land uit te voeren, of dat van specifiek belang zal zijn wanneer je terug naar huis. Wat ga je studeren? U vindt de soorten en kenmerken van innovatie, evenals de belangrijkste belemmeringen voor de verspreiding van innovatie te bestuderen. Dit stelt u in staat te herkennen en zijn blij met de toegenomen snelheid van verandering en de instabiliteit in de zakelijke en technologische gebieden. U... [-]

Msc Kinderpsychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus gaat in op onderzoek in de kinderpsychologie, gericht op de gevorderde studie van de psychologische ontwikkeling van kinderen en de gevolgen van psychologische theorie en onderzoek voor beleid en praktijk. Het is ideaal als je zou willen beginnen of een carrière werken met kinderen op gebieden zoals onderwijs en maatschappelijk werk te bevorderen; het biedt ook een uitstekende basis voor het nastreven van een loopbaan als onderzoeker in het kind / de ontwikkelingspsychologie. [+]

Kies Kingston's Child Psychology MSc Deze cursus gaat in op onderzoek in de kinderpsychologie, gericht op de gevorderde studie van de psychologische ontwikkeling van kinderen en de gevolgen van psychologische theorie en onderzoek voor beleid en praktijk. Het is ideaal als je zou willen beginnen of een carrière werken met kinderen op gebieden zoals onderwijs en maatschappelijk werk te bevorderen; het biedt ook een uitstekende basis voor het nastreven van een loopbaan als onderzoeker in het kind / de ontwikkelingspsychologie. Lees meer over deze cursus: Gericht op de kinderopvang professionals, waaronder leraren, pediatrische verpleegkundigen en maatschappelijk werkers, zal deze cursus hun kennis van kinderpsychologie ontwikkelen en verbeteren van hun professionele werk. Expertisegebieden zijn: psychosociale kwesties met betrekking tot leven met het gezicht misvorming en impairment in de kindertijd en adolescentie; deskundigheid van de kinderen in het beschrijven en oproepen gezichten; leesontwikkeling in blinde kinderen; fonologische bewustzijn en de brief kennis in de ontwikkeling van het lezen; pesten; de ontwikkeling van biologische risicokinderen (zeer premature); regelgevende problemen van kinderen (huilen, voeding, slapen) en ADHD; autisme, het gezicht verwerking en 'Theory of Mind'; Angst stoornissen; leren en de rol van cognities in angst en angst; taalontwikkeling in de typische ontwikkeling en ontwikkelingsstoornissen; pre-verbale kind cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling; en ontwikkeling van numerieke vaardigheden. Wat ga je studeren? Onderwezen door onderzoekers die actief zijn op het gebied van kinderpsychologie, dit MSc heeft een sterke onderzoeks-focus, en je wordt aangemoedigd om empirisch onderzoek kritisch te benaderen. U krijgt vier jaar lang, 30-krediet modules,... [-]

Msc Klinische Toepassingen Van De Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MSc cursus biedt een dynamisch en actueel perspectief over de verschillende gebieden van klinische toepassingen van de psychologie. In het bijzonder, het omvat theorieën van psychopathologie van kindertijd naar volwassenheid, en klinische toepassingen van de psychologie in gezondheid en welzijn. De cursus omvat ook elementaire counseling en cognitieve gedragstherapie (CGT) vaardigheden, evenals de professionele zaken klinische beoefenaars relevant. [+]

Kies Kingston's Clinical Applications of Psychology MSc Dit MSc cursus biedt een dynamisch en actueel perspectief over de verschillende gebieden van klinische toepassingen van de psychologie. In het bijzonder, het omvat theorieën van psychopathologie van kindertijd naar volwassenheid, en klinische toepassingen van de psychologie in gezondheid en welzijn. De cursus omvat ook elementaire counseling en cognitieve gedragstherapie (CGT) vaardigheden, evenals de professionele zaken klinische beoefenaars relevant. Houd er rekening mee dat, hoewel dit natuurlijk is naar verwachting aanzienlijk verbeteren van uw kennis van de klinische toepassingen van de psychologie en profiteren dus je toekomstige carrière - of het nu in de klinische opleiding en praktijk, onderzoek of andere aanverwante gebieden van de psychologie - het niet leidt tot een professional kwalificaties als klinisch psycholoog, noch garandeert toegang tot doctoraal-level training in de klinische psychologie. Lees meer over deze cursus: U krijgt les van zowel klinisch psychologen actief evenals academici die onderzoek doen in klinisch relevante gebieden. Er is een sterke praktische aandacht - in alle modules, benadrukken we het toepassen van de relevante theorie en onderzoek naar de klinische praktijk in de geestelijke gezondheidszorg. Je zal ook het verwerven van stichting counseling en cognitieve gedragstherapie vaardigheden. Als je al in een klinische stage, zullen wij u ondersteunen bij het overwegen relevante empirisch bewijs en hoe het kan uw werk kan informeren met de specifieke klantengroep. Wat ga je studeren? U krijgt een grondige kennis van de theorieën van de volwassene en kind psychopathologie te krijgen, en zal het biopsychosociale aspecten... [-]

Msc Leiderschap En Management In De Gezondheidszorg

Campus Deeltijd 2 - 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Deze cursus geeft het beoefenen van clinici en gezondheidszorg managers een stap naar het volgende niveau, en biedt eersteklas training in de belangrijkste competenties voor degenen die willen deze sector in te voeren. Het programma biedt zowel academische discipline en de praktische vaardigheden toe te passen wat je hebt geleerd naar de werkplek. Afgestudeerden verlaat de cursus als dynamische, vooruitstrevende professionals in de gezondheidszorg en de service managers die uitblinken in hun vakgebied. [+]

Kies Leiderschap en Management Kingston's in Health MSc top-up / MSc Deze cursus geeft het beoefenen van clinici en gezondheidszorg managers een stap naar het volgende niveau, en biedt eersteklas training in de belangrijkste competenties voor degenen die willen deze sector in te voeren. Het programma biedt zowel academische discipline en de praktische vaardigheden toe te passen wat je hebt geleerd naar de werkplek. Afgestudeerden verlaat de cursus als dynamische, vooruitstrevende professionals in de gezondheidszorg en de service managers die uitblinken in hun vakgebied. Haal het beste van beide werelden met een zeer flexibel modulair programma dat face-to-face lezingen, seminars en workshops die een lerende gemeenschap met online onderzoek dat naast uw werk verplichtingen past bevorderen combineert. Werken met de meest recente onderzoek en leren modellen en theorieën die u kunt gebruiken om te analyseren en verbeteren van uw organisatie meteen. Leer hoe te beheren mensen, budgetten, informatie, marketing en kwaliteit, maar ook hoe u organisatorische veranderingen te navigeren en creatief te denken. Verbeter uw leidinggevende vaardigheden en krijgen een kritisch inzicht in het onderzoek naar leiderschap en management. Studie met medewerkers die allemaal ervaring binnen de zorgsector, op een koers die geldt voor de publieke, private en vrijwillige sector in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Kingston Business School is een van de belangrijkste lid van het Institute of Leadership and Management in de Gezondheidszorg (ILMH), en u profiteert van regelmatige gastsprekers, evenals de alledaagse ervaringen die andere studenten te brengen uit hun werkplekken. Bestudeer in de gelukkigste en veiligste... [-]

Msc Logistiek En Supply Chain Management

Campus Voltijd 1 week September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

De Logistiek en Supply Chain Management MSc bereidt studenten uit een breed scala van achtergronden voor een mooie carrière in de supply chain-functie. Met de volledige accreditatie van het Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS), en een solide syllabus gebouwd op concepten en ideeën van Kingston University's gerenommeerde Operations Research and Management Science Group (ORMS), onze logistieke masters is een zowel een academische en een beroepskwalificatie . [+]

Kies Kingston's Logistiek en Supply Chain Management MSc De Logistiek en Supply Chain Management MSc bereidt studenten uit een breed scala van achtergronden voor een mooie carrière in de supply chain-functie. Met de volledige accreditatie van het Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS), en een solide syllabus gebouwd op concepten en ideeën van Kingston University's gerenommeerde Operations Research and Management Science Group (ORMS), onze logistieke masters is een zowel een academische en een beroepskwalificatie . Krijgen de praktische vaardigheden en kennis om een ​​onmiddellijke en effectieve bijdrage leveren in een logistiek gerelateerde rol en een gedegen kennis van de wereldwijde zakelijke vanuit strategisch en operationeel perspectief te maken. De mogelijkheid om uw onderzoek en het proefschrift uit te voeren op een specifieke kwestie die overeenkomt met je carrière belangen en de theorie in de praktijk. MSc-studenten kunnen studeren toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston om hun programma en krijgen een dual masters degree. Word lid CIPS na drie jaar ervaring in inkoop en supply chain management. Een jaar student lidmaatschap van Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT). Gastspreker programma met vooraanstaande experts op het gebied van logistiek en supply chain management. Studenten komen van over de hele wereld om te studeren aan de Kingston Business School, zodat u de cursus wordt afgesloten met een internationaal netwerk van contacten. Kweek een netwerk van logistiek en supply chain management professionals in de loop. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business... [-]

MSc Luchtvaart- En Ruimtevaarttechniek

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus, die is geaccrediteerd door Royal Aeronautical Society, biedt een strategisch overzicht van aerospace engineering en management vraagstukken. Het zal u helpen om een ​​breder perspectief en begrip van de uitdagingen voor de lucht- en ruimtevaart industrie te ontwikkelen, en omvat onderwerpen zoals ondernemerschap, zaken, financiën, onderzoekstechnieken en groen milieu. [+]

Belangrijk: als je een internationale student die een Tier 4 studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk vindt u ook een ATAS certificaat voor deze cursus nodig hebben. Kies Kingston's Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek MSc Deze cursus, die is geaccrediteerd door Royal Aeronautical Society, biedt een strategisch overzicht van aerospace engineering en management vraagstukken. Het zal u helpen om een ​​breder perspectief en begrip van de uitdagingen voor de lucht- en ruimtevaart industrie te ontwikkelen, en omvat onderwerpen zoals ondernemerschap, zaken, financiën, onderzoekstechnieken en groen milieu. UK / EU-onderdanen in aanmerking komen voor de Aero MSc Bursary schema met onze MSc Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek programma. Wat ga je studeren? U krijgt een breed inzicht in de praktische eisen van aerospace engineering, alsmede een grondige kennis van de ruimtevaart stress-analyse en geavanceerde materialen, samen met computational fluid dynamics (CFD) voor lucht-en ruimtevaart toepassingen te krijgen. Aanvullende onderwerpen zijn onder meer-computer geïntegreerde productontwikkeling, geavanceerde CAD / CAM plus groene technologie en energie-efficiëntie. Daarnaast is de Engineering Research Techniques, ondernemerschap en Quality Management module zal uw business en management vaardigheden te ontwikkelen. De Aerospace Group Design Project module biedt u de ervaring van het werken in een multidisciplinair team binnen een technische organisatie - met echte industriële beperkingen. Je krijgt de kans om de theorie die je hebt geleerd om real-world contexten methoden toe te passen en te evalueren, terwijl het ontwikkelen van uw kritisch denken en creativiteit te krijgen. Evenals de professionele, analytische en management vaardigheden die nodig zijn voor de werkgelegenheid,... [-]

Msc Marketing & Brand Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Onze Marketing en Brand Management MSc, geaccrediteerd door CIM, neemt een unieke focus op branding vanuit een zakelijk perspectief. Gemaakt om een ​​gebrek aan vaardigheden in de markt graduate banen te vullen en ontworpen met de input van toonaangevende branding beoefenaars. Afgestudeerden van deze cursus inzicht in de echte zakelijke waarde van merken en hebben de cruciale praktische vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en beheren professioneel. [+]

Kies Kingston's Marketing en Brand Management MSc Te komen over meer informatie over de Marketing & Brand Management MSc van de directeur van studies, Patricia Harris en branding expert dr Francesca Dall'Olmo Riley: Onze Marketing en Brand Management MSc, geaccrediteerd door CIM, neemt een unieke focus op branding vanuit een zakelijk perspectief. Gemaakt om een ​​gebrek aan vaardigheden in de markt graduate banen te vullen en ontworpen met de input van toonaangevende branding beoefenaars. Afgestudeerden van deze cursus inzicht in de echte zakelijke waarde van merken en hebben de cruciale praktische vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en beheren professioneel. Unieke merk inzicht: deze cursus leer je de vormgeving van wereldwijde merken kritiek en leer hoe u het beste resultaat uit uw creatieve bureaus krijgen. U krijgt een gedegen kennis van marketing management te ontwikkelen, zodat je kan overzien een merk in alle kanalen. U krijgt de gelegenheid om branding theorie toe te passen case studies en in een live zakelijke context te nemen. Carrière-ready: het werk dat u tijdens uw volledige masters bouwt in een portfolio u trots om recruiters te laten zien kunnen zijn. Afgestudeerden van deze cursus in te voeren meestal de werkplek in marketing manager en consultant rollen, met vele nu in marketing director niveau of hoger. Reputatie: Kingston Business School heeft een sterke reputatie voor zijn marketing programma's. Top actoren uit de sector van bedrijven zoals Diageo Groot-Brittannië, agentschappen zoals Iris en beroepsorganisaties zoals het Instituut van Promotional Marketing overleg met ons om ervoor... [-]

Msc Marketing Communicatie En Reclame

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Onze Marketing Communicatie en Reclame MSc, geaccrediteerd door CIM, legt elke student in de schijnwerpers. Kunt u uw goede theoretische kennis in de praktijk? Zal uw communicatieplan en het onderzoek het is gebouwd op, doorstaan ​​academisch onderzoek? Heeft u het werk met vertrouwen te presenteren? Zou een doorgewinterde reclamebureau directeur vertrouwen op je aanbevelingen? Afgestudeerden zijn klaar om te springen in de reclame, communicatie of public relations rollen, en beantwoord vragen van hun klanten te gooien naar hen. [+]

Kies Kingston's Marketing Communicatie en Reclame MSc Onze Marketing Communicatie en Reclame MSc, geaccrediteerd door CIM, legt elke student in de schijnwerpers. Kunt u uw goede theoretische kennis in de praktijk? Zal uw communicatieplan en het onderzoek het is gebouwd op, doorstaan ​​academisch onderzoek? Heeft u het werk met vertrouwen te presenteren? Zou een doorgewinterde reclamebureau directeur vertrouwen op je aanbevelingen? Afgestudeerden zijn klaar om te springen in de reclame, communicatie of public relations rollen, en beantwoord vragen van hun klanten te gooien naar hen. De Marketing Communicatie en Reclame MSc is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Public Relations (CIPR). Te komen over meer over de Marketing Communications en reclame MSc van de directeur van studies, Patricia Harris: Industrie applicatie en kritiek: deze cursus krijg je pitchen aan een panel van echte marketing bureau professionals, die je techniek evenals uw reactie op de korte zal kritiek. Je leert het onderzoek gebruiken om een ​​expert op een bepaald gebied te worden, en om deze bevindingen snel en effectief te communiceren met anderen. U zult brede en ook diepgaande kennis van elk marketing communicatie kanaal te krijgen, met een focus op reclame. Contacten in de sector: gastsprekers, van marketing directeuren media planners, kom dan naar Kingston om up-to-the-minute informatie van hun campagnes met onze studenten te delen. Zelfs de syllabus zelf is ontwikkeld en verfijnd in overleg met een panel van marketing experts. Met gemakkelijke toegang tot het centrum van Londen, zijn er tal van mogelijkheden om het opbouwen van een... [-]

Msc Marketing En Strategie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

De Kingston Marketing en Strategie MSc, geaccrediteerd door CIM, is gebaseerd op onze gerenommeerde academische expertise in marketing en gevormd door de sterke banden die we hebben gesmeed met de industrie. Het is ontworpen met de industrie practitioner input en gestructureerd rond praktijkervaringen dat werkgevers kunt u uw kennis van de theorie toe te passen op hun kritische zakelijke kwesties te laten zien. Afgestudeerden vertrekken Kingston University's vlaggenschip postdoctorale marketing graad klaar om uit te blinken in hun marketing carrière. [+]

Kies Kingston's Marketing en Strategie MSc De Kingston Marketing en Strategie MSc, geaccrediteerd door CIM, is gebaseerd op onze gerenommeerde academische expertise in marketing en gevormd door de sterke banden die we hebben gesmeed met de industrie. Het is ontworpen met de industrie practitioner input en gestructureerd rond praktijkervaringen dat werkgevers kunt u uw kennis van de theorie toe te passen op hun kritische zakelijke kwesties te laten zien. Afgestudeerden vertrekken Kingston University's vlaggenschip postdoctorale marketing graad klaar om uit te blinken in hun marketing carrière. Onze lezingen zijn ontworpen met de inzetbaarheid in het achterhoofd; expert gastsprekers van bedrijven zoals Santander, Barclaycard, Avios en andere blue-chip organisaties komen naar Kingston om de nieuwste kennis van de markt te presenteren. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB toe te kennen (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). Een kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, is de erkenning verdiend door slechts 5 procent van 's werelds business schools. Lees meer over over het bestuderen van de Marketing en Strategie MSc van onze studenten en de directeur van studies, Patricia Harris: Leren in de praktijk: als een student op deze cursus geeft u robuuste marketing strategieën die waarde te creëren en geef uw bedrijf een voorsprong op concurrenten te ontwerpen. Je zult zien hoe je beslissingen invloed op de prestaties van het bedrijf wanneer je concurreren met andere studenten om marktleider te worden in een geautomatiseerd simulatie.... [-]

Msc Netwerken & Datacommunicatie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus heeft tot doel de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, model en werken effectief veilige en betrouwbare digitale IP-gebaseerde netwerken. Het zal u voorzien van de mogelijkheid om een ​​goed begrip van het internet protocol suite die de kern vormt voor de huidige data netwerken. [+]

Kies Kingston's Netwerken en Data Communications MSc Deze cursus heeft tot doel de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, model en werken effectief veilige en betrouwbare digitale IP-gebaseerde netwerken. Het zal u voorzien van de mogelijkheid om een ​​goed begrip van het internet protocol suite die de kern vormt voor de huidige data netwerken. De fusie van de internet wereld en multimedia is ook gericht, en draadloze communicatie. Je kunt deze cursus combineren met het management studies. Belangrijkste kenmerken Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. U krijgt de gelegenheid om te studeren voor de industrie certificering, waaronder Cisco, als optie om de meesters programma. U krijgt de mogelijkheid om te werken in een van onze state-of-the-art onderzoek labs hebben, genaamd WMN (Wireless Multimedia en Networking). WMN is betrokken bij de EU en het Verenigd Koninkrijk onderzoeksovereenkomsten en biedt mogelijkheden voor geavanceerd onderzoek en korte-termijn onderzoek beurzen na afloop van uw MSc. Wat ga je studeren? Met behulp van de nieuwste methoden en in overeenstemming met de huidige netwerk ontwerp-normen, vindt u een gedisciplineerde technische benadering te ontwikkelen, en geluid praktische vaardigheden in de specificatie, het ontwerp, modellering en implementatie van software en hardware. U zult specialistische kennis van digitale communicatie, multimedia communicatie, draadloze netwerken, beveiligingsproblemen en andere geavanceerde technologieën. U krijgt toegang tot een speciale proef LAN / WLAN met een breed scala aan platforms en apparatuur, waaronder draadloze netwerken en enterprise schaal netwerktechnologieën hebben. Het management studies route modules zal uw... [-]

Msc Netwerk En Informatiebeveiliging

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Computer netwerk- en informatiebeveiliging is van toenemend belang - nieuwe wetgeving, technologieën, kwetsbaarheden en bedreigingen vereisen frequente updates van het systeem. Deze cursus is bedoeld om u uit te rusten met technische kennis van de huidige en opkomende technologieën en een goed begrip van de onderliggende theorie van cryptografie, netwerken en netwerkbeveiliging technologieën. Je leert om te beoordelen, plannen, ontwerpen en ontwikkelen van veilige en betrouwbare netwerken en systemen. Je kunt deze cursus combineren met het management studies. [+]

Kies Kingston's Network & Information Security Computer netwerk- en informatiebeveiliging is van toenemend belang - nieuwe wetgeving, technologieën, kwetsbaarheden en bedreigingen vereisen frequente updates van het systeem. Deze cursus is bedoeld om u uit te rusten met technische kennis van de huidige en opkomende technologieën en een goed begrip van de onderliggende theorie van cryptografie, netwerken en netwerkbeveiliging technologieën. Je leert om te beoordelen, plannen, ontwerpen en ontwikkelen van veilige en betrouwbare netwerken en systemen. Je kunt deze cursus combineren met het management studies. Belangrijkste kenmerken Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. De cursus wordt gegeven in een gespecialiseerde datacommunicatie lab met toegang tot de nieuwste netwerken en beveiliging apparatuur van leveranciers zoals Cisco, Microsoft en Clavister. Huidige en nieuwe technologie zal ook worden aangetoond door vertegenwoordigers van de industrie. U krijgt de mogelijkheid om te werken in een van onze state-of-the-art onderzoek labs hebben, genaamd WMN (Wireless Multimedia en Networking). WMN is betrokken bij de EU en het Verenigd Koninkrijk onderzoeksovereenkomsten en biedt mogelijkheden voor geavanceerd onderzoek en korte-termijn onderzoek beurzen na afloop van uw MSc. Wat ga je studeren? U vindt er een kritisch bewustzijn van de huidige ontwikkelingen en toekomstige trends te krijgen in cryptografie, netwerkbeveiliging en draadloze beveiliging, uitgaande van de wiskundige principes achter cryptografische algoritmes en over te gaan tot netwerkprotocollen te beveiligen. Omdat veiligheid en betrouwbaarheid onlosmakelijk met elkaar verbonden, de cursus behandelt ook betrouwbaar en uiterst beschikbare platforms. Technieken en technologieën te bestrijden gevaren zal worden onderzocht, van... [-]

MSc Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus biedt een masters-level kwalificatie geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en verleent in aanmerking te komen voor de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap. Het is bijzonder geschikt als je onvoldoende krediet in de psychologie hebben vanaf de eerste mate BPS erkenningscriteria voldoen. De cursus behandelt alle belangrijke subdisciplines van de hedendaagse psychologie en biedt uitgebreide opleiding in aanverwante onderzoeksvaardigheden. [+]

Kies Kingston's Psychology MSc Deze cursus biedt een masters-level kwalificatie geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en verleent in aanmerking te komen voor de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap. Het is bijzonder geschikt als je onvoldoende krediet in de psychologie hebben vanaf de eerste mate BPS erkenningscriteria voldoen. De cursus behandelt alle belangrijke subdisciplines van de hedendaagse psychologie en biedt uitgebreide opleiding in aanverwante onderzoeksvaardigheden. Lees meer over deze cursus: Deze cursus geeft in aanmerking te komen voor afgestudeerde lidmaatschap van de British Psychological Society met de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap (GBC). Dit is de eerste stap op weg naar een gecharterde psycholoog. U profiteert van moderne onderzoekslaboratoria en kantoren, evenals uitstekende computer faciliteiten. De psychologie team is een vriendelijke en dynamische groep van onderzoekers, met ervaring in het onderwijs en in het uitvoeren van internationaal excellent onderzoek. Het team heeft een onderzoek banden met universiteiten in Australië, de VS en Europa. Daarnaast eminente psychologen uit heel het Verenigd Koninkrijk huidige bevindingen uit het laatste onderzoek in de psychologie, het houden van uw leren op het snijvlak. Wat ga je studeren? Naast het leveren van een breed (nog gedetailleerd) overzicht van het onderwerp van de psychologie, deze cursus bevordert kritisch ten opzichte van psychologische modellen, theorieën en methoden. U zult praktijkonderzoek oefeningen uit te voeren en zal een substantiële op onderzoek gebaseerde scriptie te produceren in een gebied van de psychologie van uw keuze (afhankelijk van beschikbaarheid). Je verwerft vaardigheden in de data-analyse, statistische methoden, projectontwerp, mondelinge presentaties,... [-]

Msc Software Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Enkele van de meest uitdagende problemen in de industrie en handel zijn geassocieerd met softwareontwikkeling. Deze cursus zal het berekenen van professionals met geavanceerde kennis van de nieuwste methoden en instrumenten in software engineering, alsmede praktische vaardigheden in de ontwikkeling van software uit te rusten. [+]

Kies Kingston's Software Engineering MSc Enkele van de meest uitdagende problemen in de industrie en handel zijn geassocieerd met softwareontwikkeling. Deze cursus zal het berekenen van professionals met geavanceerde kennis van de nieuwste methoden en instrumenten in software engineering, alsmede praktische vaardigheden in de ontwikkeling van software uit te rusten. Je kunt deze cursus combineren met Management Studies, die u zal toelaten om de vaardigheden om teams met succes te leiden en te beheren innovatie te ontwikkelen. Belangrijkste kenmerken Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. De kennis en vaardigheden geleerd op de cursus zal u toelaten om een ​​effectieve bijdrage leveren als onderdeel van een team bouwen van software systemen, het leveren van optimale resultaten in termen van kosten, tijd en kwaliteit van de software. Het proefschrift / project geeft je de kans om een ​​gebied van belang te bestuderen in een grotere diepte. Het kan worden uitgevoerd in de industrie, waardoor u waardevolle industriële ervaring en een uitstekende praten punt als je op zoek bent naar een baan of promotie. Wat ga je studeren? U zult state-of-the-art concepten studeren in software engineering en zal zich richten op de fundamentele concepten en principes van de systemen analyse, ontwerp, implementatie en testen. De cursus richt zich op de kosteneffectieve ontwikkeling van hoogwaardige software. Je hebt ook de mogelijkheid om uw praktische vaardigheden te verbeteren, zodat u kunt plannen en uitvoeren van complexe systemen ontwikkelingsprojecten behoeften van de klant te voldoen en software-oplossingen te integreren in een... [-]

Msc Toegepaste Econometrie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus is ideaal als je wilt een carrière in waarin de toepassing van econometrische methoden speelt een belangrijke rol na te streven - zoals marktonderzoek, evidence-based planning en beleidsadvies of financiële modellering en forecasting - of als u wilt gaan een PhD-programma. Het richt zich op de toepassing potentieel van een brede waaier van econometrische technieken en de effectieve communicatie van empirische resultaten, in plaats van de statistische theorie waarop econometrische methoden afhankelijk zijn. [+]

Kies Kingston's Applied Econometrics MSc Deze cursus is ideaal als je wilt een carrière in waarin de toepassing van econometrische methoden speelt een belangrijke rol na te streven - zoals marktonderzoek, evidence-based planning en beleidsadvies of financiële modellering en forecasting - of als u wilt gaan een PhD-programma. Het richt zich op de toepassing potentieel van een brede waaier van econometrische technieken en de effectieve communicatie van empirische resultaten, in plaats van de statistische theorie waarop econometrische methoden afhankelijk zijn. Lees meer over deze cursus: Belangrijkste kenmerken Workshops zal u toelaten om de technieken die je hebt geleerd in praktijk te brengen. U kunt gebruik maken van uw professionele omstandigheden als onderzoeksmateriaal voor uw proefschrift in samenwerking met uw werkgever, of u kunt het proefschrift gebruiken om je professionele ontwikkeling te tonen aan toekomstige werkgevers. De onderwezen modules streven ernaar om u voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Naast je academische studies, zal je vaardigheden in het oplossen van problemen en de organisatie te krijgen; verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis; communicatie (mondeling, schriftelijk en elektronisch); tijdsbeheer; computergebruik; en samenwerking en teamwork. U krijgt de gelegenheid om een ​​reeks van workshops, conferenties en presentaties bij te wonen door gastsprekers hebben. Wat ga je studeren? U zult kern econometrische concepten en methoden te bestuderen samen met modules die zich richten op verschillende toepassingsgebieden contexten, zoals de analyse van tijdreeksen, micro-econometrie, financiële econometrie, macro-econometrische modellen en business forecasting. Je zal ook de ontwikkeling van uw computer en de communicatieve vaardigheden. U zult... [-]

Msc Top-up Beheer

Online en Campus gecombineerd Deeltijd 1 jaar February 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames

Heeft u een PgDip in het management in de afgelopen vijf jaar afgerond? Als dat zo is, deze cursus kunt u om te zetten in een MSc dat uw werkgever zal tonen u klaar voor promotie bent. [+]

Kies Kingston's Beheer MSc top-up Heeft u een PgDip in het management in de afgelopen vijf jaar afgerond? Als dat zo is, deze cursus kunt u om te zetten in een MSc dat uw werkgever zal tonen u klaar voor promotie bent. Snel, flexibel one-module cursus ontwikkeld voor managers met ervaring in elke sector. Tailor uw proefschrift om je onderzoek interesses of een bepaalde business issue uw werkgever wordt geconfronteerd - en toepassen op uw werk meteen. Weekend seminars dat je kunt passen bestuderen rond uw andere verplichtingen. Online studie ondersteuning geeft u toegang tot een schat aan lesmateriaal en houdt u in contact met docenten en andere studenten. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van het onderwijs door de Higher Education Funding Council. Volgen de lessen op een groene, rustige, heuvelachtige campus. De gemeente Kingston upon Thames is beoordeeld gelukkigste wijk van Londen en heeft de laagste criminaliteit in Londen, en een snelle verbindingen naar het centrum van de stad. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB toe te kennen (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). Een kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, is de erkenning verdiend door slechts 5 procent van 's werelds business schools. Aanslag Proefschrift. cursus structuur Let op: dit is een indicatieve lijst van modules en is niet bedoeld als... [-]

MSc Werktuigbouwkunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Deze cursus, geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers, is ontworpen om u te voorzien van de nieuwste technologische kennis en industriële management vaardigheden, op een gevorderd niveau van de studie, in specifieke aspecten van machinebouw die in de vraag van de industrie. De cursus biedt u ook een strategisch overzicht van engineering en management vaardigheden die nodig zijn op leidinggevende functies in de grote technische projecten aan te nemen. [+]

Belangrijk: als je een internationale student die een Tier 4 studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk vindt u ook een ATAS certificaat voor deze cursus nodig hebben. Kies Kingston's Mechanical Engineering MSc Deze cursus, geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers, is ontworpen om u te voorzien van de nieuwste technologische kennis en industriële management vaardigheden, op een gevorderd niveau van de studie, in specifieke aspecten van machinebouw die in de vraag van de industrie. De cursus biedt u ook een strategisch overzicht van engineering en management vaardigheden die nodig zijn op leidinggevende functies in de grote technische projecten aan te nemen. De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan. Belangrijkste kenmerken Lesgeven in vele technische modules wordt ondersteund door passende hands-on ervaring en workshops, die direct aan uw werkomgeving kan worden overgedragen. Academisch onderwijs wordt aangevuld met bezoeken van deskundigen uit het bedrijfsleven. Je hebt ook tal van mogelijkheden om relevante technische seminars bij te wonen, zowel binnen als buiten de universiteit. U kunt uw cursus om je carrière ambities te verbeteren op maat door je module keuzes, terwijl de project proefschrift geeft u de mogelijkheid om een ​​vakgebied waarin om jezelf te vestigen als een specialist te kiezen. Wat ga je studeren? Deze cursus zal een brede en... [-]