Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Geleid door Leren

Wat wij doen is eenvoudig. Wij helpen studenten, postdoctorale en wetenschappelijke onderzoekers, organisaties en anderen te leren; bevorderen beurs; vooraf beroepspraktijk; verspreiding van nieuwe ideeën en ontdekkingen door middel van ons onderzoek en kennisoverdracht; en steun leren binnen de regio waarin we gevestigd zijn. Als een gemeenschap van wetenschappers, studenten en medewerkers gewijd aan het leren van de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het volledige potentieel van onszelf en anderen te delen we.

Het landschap van het hoger onderwijs is aan het veranderen, en we moeten reageren, zowel op deze ontwikkelingen en op de veranderende behoeften van de gemeenschappen die we bedienen. Op Kingston zijn wij van mening dat het leren is de meest krachtige manier om het verbeteren van samenlevingen en gemeenschappen; Het is een essentieel onderdeel van de aanpak van mondiale transformatie en het bereiken van de economische ontwikkeling. Wij zijn en zullen blijven, zeer internationaal maar ook nauw verbonden met onze lokale gemeenschap; en we zullen doorgaan met cursussen die het bedrijfsleven en de werkplek relevant zijn, en van hoge kwaliteit te onderzoeken, omdat al deze dingen leiden tot een betere leren. We zijn ook trots op een universiteit die stimuleert en ondersteunt hen die tot dusver in het hoger onderwijs hebben uitgesloten zijn. Onze studenten zullen willen leren, om te veranderen en te worden aangevochten. Onze systemen, ons landgoed en onze processen zijn er allemaal beter te leren te ondersteunen.

Het vermogen zich aan te passen, evolueren en innoveren is van cruciaal belang voor het creëren van een succesvolle toekomst, en onze bijdrage is door te leren. Ons doel en de doelstellingen van dit plan zijn bedoeld om dat succes mogelijk maken en daarmee ook onze visie te realiseren.

We zullen dit strategisch plan door middel van een reeks van de kern onderliggende strategieën en hun operationele plannen uit te voeren, als volgt:

Academische

Pedagogiek
Onderzoek
Onderneming

Ondersteuning

Mensen
financiën
Landgoederen en Faciliteiten
Informatie
mededeling
Civic Engagement

Elk doel in dit strategisch plan zal worden gekoppeld aan een specifieke onderliggende strategie, met een aangewezen leider die verantwoordelijk is voor de levering ervan zal zijn.

Wij zullen zorgen voor de integratie van het plan en de onderliggende strategieën door middel van vier horizontale programma's:

de Student Experience Programme
het personeel Experience Programme
de belanghebbenden en Buitenlandse Partner Programme
de Sustainability and Resources Programme

We zullen het succes in het bereiken van de strategie door middel van een set van indicatoren voor succes met bijbehorende Key Performance Indicators (KPI's) te meten.

Onze visie

Om internationaal te worden erkend voor een creatieve benadering van onderwijs die praktische resultaten die mensen en gemeenschappen ten goede heeft.

Ons doel

Om potentieel te ontwikkelen, te transformeren leven en het verbeteren van de wereld om ons heen. Onder leiding van leren in alles wat we doen: mogelijkheden voor anderen om te leren, voortdurend leren onszelf en de grenzen van het leren door middel van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap en de beroepspraktijk.

Wij waarderen

Striktheid, nieuwsgierigheid, kwaliteit en originaliteit.
Innovatie, creativiteit en ondernemerschap.
Overweging, hoffelijkheid en collegialiteit.
Breedte, diversiteit en individualiteit.

In het hart van wat we doen zijn:

Leren, Onderzoek, Professional Practice

We zullen stimuleren en ondersteunen van hoge kwaliteit onderwijs en onderzoek.
Ons onderwijs zal worden geïnformeerd door onderzoek en beste praktijken.
We zullen maken, testen, delen en verspreiden van kennis voor haar eigen bestwil.
Al onze academici zal bezighouden met de ontwikkeling van hun discipline.
We zullen zelfkritisch te zijn en te leren van wat wij en anderen doen.
We zullen onze leerlingen te verlaten met de best mogelijke mate ze kunnen, zodat ze keuzes en de vaardigheden die nodig zijn voor het vervullen van professionele werkgelegenheid te verwezenlijken; daarom alle studenten zullen mogelijkheden voor stages hebben, werken in een internationale omgeving en activiteiten buiten het curriculum.
We zullen strategieën aan allen die kunnen profiteren van een Kingston University onderwijs, ongeacht de achtergrond, zodat zij volledig kunnen deelnemen en vul het met succes ondersteunen.
We zullen alleen studenten die de mogelijkheid hebben, betrokkenheid en het potentieel om hun opleiding af te ronden toegeven; wanneer een student niet mislukken of drop-out, zullen we dit behandelen als een falen van de universiteit.
We zullen alleen de dingen die we goed kunnen doen. Wij zullen ons portfolio van opleidingen regelmatig; we zullen ontwikkelen cursussen die de behoeften van onze studenten aan te pakken en we zullen terugtrekken uit gebieden met slechte resultaten of die niet duurzaam zijn.

verrijking Lives

We zullen doorgaan met een kosmopolitische, in Londen gevestigde universiteit met een internationale oriëntatie en een divers studenten zijn.
We zullen mensen ontwikkelen om onafhankelijke denkers met de kennis, vaardigheden en attitudes bij te dragen aan de samenleving door middel van een constructieve uitdaging en bevredigend leven te hebben.
We zullen een universiteit van keuze voor studenten met ambitie om te gedijen in een complexe onderling verbonden wereld.
Onze cursussen en kansen zal voldoen aan de behoeften en onze afgestudeerden te maximaliseren 'onze studenten keuzes en werkgelegenheidsvooruitzichten.
Wij zullen een breed gedragen universiteit en zoeken naar de mogelijkheden die dit biedt onze studenten te maximaliseren door het aanbieden van gemeenschappelijke programma's die interdisciplinaire voordelen opleveren.
We zullen de economische, sociale en culturele impact van ons onderzoek laten zien en hoe het ten goede individuen, de gemeenschap en het milieu.
Onze medewerkers zullen mogelijkheden om hun vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen; ze hebben allemaal een persoonlijk ontwikkelingsplan en ondergaat regelmatig functioneringsgesprekken.
Onze benoeming, beloning en promoties systemen zullen goede prestaties onderbouwen en zal ondersteuning van het onderzoek, het onderwijs, beroepspraktijk en administratie.

Respect voor individuen, gemeenschappen en onze omgeving

We zullen onze processen regelmatig om ervoor te zorgen dat ze zich richten op de behoeften van onze studenten en medewerkers.
We zullen ethisch handelen om onze impact op het milieu te beperken; We zullen onder andere kwesties met betrekking tot duurzaamheid en ethiek in het curriculum.
We zullen vrijwilligerswerk en betrokkenheid met de lokale en andere gemeenschappen te bevorderen.
We zullen gastvrij en naar buiten kijkt, vervagen de grenzen tussen medewerkers en studenten, de universiteit en de gemeenschap, en zal nauw samenwerken met de lokale en regionale gemeenschappen te ontwikkelen een betrokken Civic University.
We zullen betrekken en te werken met het bedrijfsleven, professionele netwerken en partners om het leven van onze studenten, alumni en medewerkers verrijken en tot wederzijds voordeel te verschaffen.
De Kingston gemeenschap zal hoffelijk, samenwerkend en ondernemend zijn. We zullen bekend om onze collegiale, ondersteunende cultuur, het negeren van de interne en externe grenzen om de best mogelijke onderwijs voor onze studenten.
We zullen efficiënter werken, het optimaliseren van onze middelen (met inbegrip van diversificatie van onze bronnen van inkomsten) en zorgen voor de toekomstige levensvatbaarheid van de universiteit.
Wij zullen ervoor zorgen dat onze fysieke en onze virtuele werkomgevingen zijn geschikt voor het doel voor studenten en medewerkers; we zullen doorgaan met ruimtes en systemen die zowel individueel als samenwerkend leren overal te ondersteunen, op elk gewenst moment te creëren.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Kingston University London

If you are interested in developing a career in the art market, this course will prepare you for the opportunities lying ahead. MA Art Market & Appraisal allows you t ... [+]

Choose Kingston's Art Market and Appraisal MA

If you are interested in developing a career in the art market, this course will prepare you for the opportunities lying ahead. MA Art Market & Appraisal allows you to develop key skills necessary to understand international art markets in a complex and changing art world.

It draws on a high standard of academic teaching by recognized scholars as well as on insights from art market professionals. The course is delivered through a carefully programmed mix of expert academic tuition, hands-on workshops and frequent exposure to a vast range of enterprises operating across different areas in London's dynamic art scene.

This degree is taught in the Department of Creative and Cultural Industries, part of Kingston School of Art.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De creatieve industrie is snel overtreft de traditionele industrieën, met een toenemend aantal landen ze te plaatsen in het centrum van hun economische ontwikkeling. De w ... [+]

Kies Managing Kingston's in de creatieve economie MA

De creatieve industrie is snel overtreft de traditionele industrieën, met een toenemend aantal landen ze te plaatsen in het centrum van hun economische ontwikkeling. De welvaart van de mensen over de hele wereld is afhankelijk van de creativiteit van ontwerpers, schrijvers, filmmakers, muzikanten, architecten en andere 'content' makers op een manier die het nooit eerder heeft gedaan.

De Cox Beoordeling van Creativity in Business (2005), in opdracht van de Britse regering, aangehaald ontwerp als "wat verbindt creativiteit en innovatie, is het vormen ideeën om praktische en aantrekkelijke proposities voor de gebruikers of klanten worden". Creatieve Economie MA cursussen van Kingston Business School's zijn het resultaat van deze beoordeling, als centers of excellence werden geselecteerd om te helpen overbruggen deze kloof tussen de pure kunstenaarschap van creatieven en het bedrijfsleven know-how om te helpen hun ideeën op de vlucht.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de vaardigheden en ambachtelijke die nodig zijn voor baanbrekend communicatie ontwerp met de solide business k ... [+]

Kies Kingston's Communication Design & the Creative Economy MA

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de vaardigheden en ambachtelijke die nodig zijn voor baanbrekend communicatie ontwerp met de solide business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond combineert. Dit MA is geschikt voor afgestudeerden en voor de industrie professionals. Het is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch.

U zult uw vaardigheden aan te scherpen als ontwerper aan de Faculteit Kunst en Vormgeving en Bouwkunst. U leert hoe om samen te werken en leiden van een bedrijf aan de Kingston Business School. Aan het eind van de cursus bent u in staat om te ontwikkelen, de markt en de toonhoogte ideeën.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus zal studenten in staat stelt met enige ervaring van 3D computer graphics te ontwikkelen en hun vaardigheden te verbeteren in de door de computer animatie en v ... [+]

Kies Kingston's Computer Animation MA

Deze cursus zal studenten in staat stelt met enige ervaring van 3D computer graphics te ontwikkelen en hun vaardigheden te verbeteren in de door de computer animatie en visuele effecten industrie vaardigheden. Het is één van een reeks van digitale media cursussen die u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een studio-omgeving en werken als onderdeel van een interdisciplinair team met studenten van over het volledige programma. Door middel van een leerling-gerichte projectmatige curriculum, werk je aan gespecialiseerde vaardigheden zoals karakter animatie, karakter tuigage, effecten animatie, modelleren, texturen en verlichting te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ten minste £ 20 miljard. Het is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie en omvat een breed scala aa ... [+]

Kies Kingston's Creatief Schrijven en de creatieve economie MA

De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ten minste £ 20 miljard. Het is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie en omvat een breed scala aan schrijvers, met inbegrip van schrijvers, dichters, genre schrijvers, copywriters, scenaristen en biografen. Dit MA leert je hoe je een leven te maken van uw vaartuig door u te helpen ontwikkelen van een uitstekende schrijven, een divers portfolio en de zakelijke zin om een ​​leven van het schrijven. De cursus is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie.

Wat ga je studeren?

U ontvangt specialist creatief schrijven modules te bestuderen om u te helpen uw stem te ontwikkelen, werken op toon, plot, ijsberen en genre. Tegen het einde van de cursus, zult u uw eigen schrijfstijl hebben ontwikkeld en verwierf de praktische en ondernemende vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de creatieve industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus is gericht op ontwerpers, creatieve werknemers en andere specialisten die willen hun praktijk naar de geleidelijke duurzaamheid en maatschappelijke agenda te ... [+]

Kies Kingston's Sustainable Design MA

Deze cursus is gericht op ontwerpers, creatieve werknemers en andere specialisten die willen hun praktijk naar de geleidelijke duurzaamheid en maatschappelijke agenda te sturen. Het richt zich op de waarde van design als een voertuig voor de aanpak van sociale en ecologische problemen in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden instellingen. Het zal u uit te rusten met de kennis, capaciteiten en het vertrouwen om de status quo te dagen door het toepassen van design thinking tot de generatie van ontwerp-geleide interventies voor een duurzame toekomst.

Belangrijkste kenmerken

De overkoepelende cursus filosofie, op basis van een nadruk op onderzoek, methodologie en design thinking, maakt het mogelijk individuele en persoonlijke problemen te worden onderzocht door middel van gericht onderzoek in duurzaam ontwerpen. De cursus duurt een interdisciplinaire benadering van de studie en de praktijk van duurzaam ontwerpen, door het aantrekken van studenten uit alle creatieve en design achtergronden en daarbuiten. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Dit MA omvat een aantal gebieden economisch beleid; in het bijzonder, fiscaal en monetair beleid, de arbeidsmarkt en het loonbeleid, alsmede de financiële regelgeving en ... [+]

Kies Kingston's Economic Policy MA

Dit MA omvat een aantal gebieden economisch beleid; in het bijzonder, fiscaal en monetair beleid, de arbeidsmarkt en het loonbeleid, alsmede de financiële regelgeving en het macroprudentieel beleid. Het zal uw vermogen om onderzoek naar de uitvoering en de effectiviteit van het economische beleid in een hedendaagse mondiale en financiële context uit te voeren te ontwikkelen, zodat u bij te dragen aan de debatten over bezuinigingen versus actief beheer van de vraag, en de efficiëntie ten opzichte van eigen vermogen in de regulering van de markten.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus zal u voorzien van een diepgaande kennis die relevant zijn voor organisaties, waaronder de overheid regelgevende agentschappen in de binnenlandse economie (bv HM Treasury), denktanks en internationale instanties die zich bezighouden met de globalisering kwesties. Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus, met zijn nieuwe route in Knit, verder te ontwikkelen tot een holistische en spannende benadering van mode-ontwerp en daarbuiten. Behoud van ons erfgoed en sp ... [+]

Kies Kingston's Fashion MA

Deze cursus, met zijn nieuwe route in Knit, verder te ontwikkelen tot een holistische en spannende benadering van mode-ontwerp en daarbuiten. Behoud van ons erfgoed en specialisme in dames-, heren- en breigoed, de cursus combineert industrie standaarden met een creatieve en eigentijdse benadering van mode-ontwerp. Onze brede ontwerp gemeenschap en de positionering als een progressieve en zeer gewaardeerde ontwerp instelling betekent dat de mode actief kunnen lenen en te delen met ontwerpers in de communicatie design, duurzaam ontwerpen, en product- en ruimte.

Belangrijkste kenmerken

Met onze goed gevestigde industrie banden en partnerschappen, het ambacht en de vaardigheid van de mode staat voorop en wordt ontwikkeld door middel van baanbrekende projecten met actoren uit de sector van ons team. Interdisciplinaire modules geven u de unieke kans om uw huidige design thinking en methodologie, experiment uitbreiden en transformeren uw medium, en werken in een dynamische teams uit te wisselen en ideeën te creëren. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De Film Making & the Creative Economy MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van filmmaken gecombineerd met de praktische zakelijke k ... [+]

Kies Kingston's Film Making & the Creative Economy MA

Als u momenteel werkzaam zijn in de film, of wilt u een carrière te ontwikkelen in de filmindustrie, is deze cursus ideaal. Het zal je creatieve vaardigheden te ontwikkelen, terwijl leren hoe je de industrie effectief te beheren binnen de creatieve economie.

Je studeert samen met zowel filmstudenten en andere creatieve economie studenten met verschillende vakgebieden.

Wat ga je studeren?

De Film Making & the Creative Economy MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van filmmaken gecombineerd met de praktische zakelijke know-how om uw ideeën de grond te krijgen.

Aanslag

Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden).... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze MA zal u toelaten om de belangrijkste instrumenten die worden gebruikt voor de financiering van individuele bedrijven onder de knie - derivaten, beoordeling van inve ... [+]

Kies Kingston's Financial Economics MA

Deze MA zal u toelaten om de belangrijkste instrumenten die worden gebruikt voor de financiering van individuele bedrijven onder de knie - derivaten, beoordeling van investeringen en risicomanagement - en zorgt voor een diepgaande studie van de financiële kwesties die de bredere economische omgeving, zoals crises en bubbels in de internationale economie . Het biedt een kans om de belangrijkste analytische vaardigheden die nodig zijn te ontwikkelen voor het uitvoeren van onderzoek over hedendaagse problemen in de financiële economie.

Lees meer over deze cursus:

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus biedt een goede voorbereiding voor het werken met een bereik van openbare en particuliere instellingen op het gebied van toegepaste financiële economie, met inbegrip van banken en verzekeringsmaatschappijen; bedrijven omgaan met de rapportage en de evaluatie van de financiële informatie; en de binnenlandse en internationale regelgevende instanties gericht op de financiële sector. Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie. Economie afdeling van de universiteit is actief betrokken bij onderzoek en publicatie over financiële onderwerpen, en profiteert u van vaste medewerkers seminars en workshops. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus biedt een mogelijkheid voor studenten om een ​​groot lichaam van praktisch werk, dat zich bezighoudt met de uitgebreide grenzen van de fotografie en hybridisa ... [+]

Kies Fotografie MA Kingston's

Deze cursus biedt een mogelijkheid voor studenten om een ​​groot lichaam van praktisch werk, dat zich bezighoudt met de uitgebreide grenzen van de fotografie en hybridisatie van het medium te ontwikkelen. Het houdt zich bezig met een breed scala aan fotografische praktijken en technologieën en verkent de debatten rond de politiek van representatie en onze rol als beeldmakers.

Belangrijkste kenmerken

U krijgt de gelegenheid om uw werk te exposeren en deelnemen aan off-site bezoeken aan galeries, fotografie festivals en andere culturele ruimten, evenals studiereizen hebben. Ondersteund door een team van technisch en wetenschappelijk personeel, krijgt u toegang tot een professionele fotografie suite die twee nieuwe digitale imaging-gebieden, darkroom gebieden, twee dubbele hoogte fotografie studio's en een algemene voorbereiding, afwerking en demonstratie gebied omvat hebben. Daarnaast heeft u toegang tot 3D hebben, zeefdruk en bewegend beeld workshops. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een foc ... [+]

Kies Kingston's Game Development (Design) MA

Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een focus op het ontwerp vaardigheden die nodig zijn voor het gebied van de spellen ontwikkeling. Door middel van een leerling-gerichte projectmatige curriculum, werkt u als spelletjes ontwerper om je specialistische vaardigheden te ontwikkelen terwijl het werken als onderdeel van een interdisciplinair team met studenten van over het volledige programma.

Deze cursus is ontwikkeld in overleg met onze industrie panel, waarin vertegenwoordigers van Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks en Samsung Design Europe omvat. We zijn ook een actief lid van TIGA, de gamesindustrie vertegenwoordiger van het lichaam, en de Britse Interactive Media Association (BIMA). Deze cursus is ontworpen om de beste digitale media expertise en middelen te gebruiken uit de hele universiteit, en zal je voor te bereiden voor de werkgelegenheid in de digitale media-industrie, waar de teams van specialisten samen te werken aan de ontwikkeling en auteur innovatieve digitale media projecten. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De Advanced Social Work MA biedt een professionele ontwikkelingstraject aan gekwalificeerde hulpverleners helpen bij het voldoen aan de mogelijkheden en de normen van de ... [+]

Kies Kingston Advanced Social Work MA

De Advanced Social Work MA biedt een professionele ontwikkelingstraject aan gekwalificeerde hulpverleners helpen bij het voldoen aan de mogelijkheden en de normen van de praktijk in overeenstemming is met de rol van ervaren en gevorderden. Het bevat recente wijzigingen in het sociaal werk onderwijs en professionele regelgeving, zoals de invoering van de Professional Capability Framework (PCF) (The College of Social Work, 2010) en normen voor verdere professionele ontwikkeling door Volksgezondheid en Zorg Professions Raad.

Deze cursus is gericht op drukke beoefenaars te voorzien van gestructureerde mogelijkheden voor kritische reflectie binnen een goed toegeruste en op onderzoek geïnformeerd leergemeenschap. Ontworpen en beheerd in nauw overleg met de lokale en regionale werkgevers en vertegenwoordigers van de partner organisaties en de mensen die toegang hebben tot maatschappelijk werk, het programma vormt een aanvulling op het assortiment van de ontwikkeling mogelijkheden voor maatschappelijk werkers (inclusief in-house training en persoonlijke carrièreplanning). Het fungeert ook als een springplank voor diegenen die willen doorstromen naar een doctoraatsopleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus richt zich op de belangrijkste theorieën van de wereldwijde economie en de internationale betrekkingen, en heeft tot doel de professionele vaardigheden die ve ... [+]

Kies Kingston's internationale politiek en economie MA

Deze cursus richt zich op de belangrijkste theorieën van de wereldwijde economie en de internationale betrekkingen, en heeft tot doel de professionele vaardigheden die veel werkgevers verwachten als het inhuren van politieke en economische analisten te ontwikkelen. Het zal u toelaten om een ​​gevorderd begrip van de nauwe wisselwerking tussen economie en politiek op het wereldtoneel te ontwikkelen.

Belangrijkste kenmerken

U zal volledig worden ondersteund bij de ontwikkeling van postuniversitaire academische vaardigheden en de voorbereiding van uw proefschrift, waarmee u een gebied van bijzonder belang onderzoek uit te diepen. Naast je academische studies, zal je vaardigheden in het oplossen van problemen en de organisatie te krijgen; verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis; communicatie (mondeling, schriftelijk en elektronisch); tijdsbeheer; computergebruik; en samenwerking en teamwork. U kunt deelnemen aan een actieve uitwisseling van beleidsideeën met research-actieve medewerkers en het bezoeken van sprekers door middel van seminars, georganiseerd door de Political Economy Research Group. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De Journalistiek & the Creative Economy MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding die de snelle schrijfvaardigheid van de journalistiek en het uitgeven van t ... [+]

Kies Kingston's Journalistiek en de creatieve economie MA

De Journalistiek & the Creative Economy MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding die de snelle schrijfvaardigheid van de journalistiek en het uitgeven van tijdschriften combineert met de business know-how om uw ideeën de grond te krijgen. Dit MA is is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. Het is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch.

Als u wilt uw carrière te ontwikkelen of uw eigen uitgeverij, deze cursus is ideaal. Het zal u helpen om te ontdekken en begrijpen van de creativiteit en het beheer ervan niet alleen in de sectoren journalistiek en publiceren, maar ook over een breed scala van de creatieve industrie, terwijl je ook rusten met ondernemersvaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Tegen het einde van de cursus krijgt u een sterk kritisch inzicht in de verschillende uitdagingen voor de ... [+]

Kies Kingston's Fashion & the Creative Economy MA

Als u momenteel werkzaam zijn in de mode, of wilt u een carrière te ontwikkelen in de mode-industrie, deze cursus is ideaal. Het zal u kennismaken met de Britse mode-industrie en uw begrip van de relatie tussen het ontwerp, productie, bemiddeling, distributie en consumptie van de mode te verbreden.

Wat ga je studeren?

U vindt de manieren mode-ontwerpen, collecties en producten worden tentoongesteld en gepresenteerd over de media en de detailhandel te verkennen en je eigen creatieve project te ontwikkelen.

Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Tegen het einde van de cursus krijgt u een sterk kritisch inzicht in de verschillende uitdagingen voor de Britse mode-industrie hebben ontwikkeld en verworven de praktische en ondernemende vaardigheden die je nodig hebt om te slagen op dit creatieve carrière.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Als je bent afgestudeerd of de industrie professional die graag om uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf op het gebied van musea en galerieën, deze cursus i ... [+]

Kies Kingston's Musea en Galeries & the Creative Economy MA

Als je bent afgestudeerd of de industrie professional die graag om uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf op het gebied van musea en galerieën, deze cursus is ideaal. Het leert creatieve mensen van de business development, samenwerkend en ondernemersvaardigheden te dromen en goede ideeën te nemen en om te zetten in een realiteit.

Wat ga je studeren?

niet alleen in de musea, maar ook over een breed scala van de creatieve industrie - u zult creativiteit en hoe om het te beheren verkennen.

Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Je leert om te denken in 3D, en de huidige zakelijke en creatieve landschappen te analyseren. Wanneer u de cursus te verlaten, zul je in staat om zowel onderpastoor en adverteren museumstukken, en krijg je ideeën van de grond.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Als u wilt uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf in de muziekindustrie, is deze cursus ideaal. Of u nu een muzikant, componist, een producent of een geluids ... [+]

Kies Kingston's Music & the Creative Economy MA

Als u wilt uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf in de muziekindustrie, is deze cursus ideaal. Of u nu een muzikant, componist, een producent of een geluidstechnicus, zal deze cursus verbeteren van uw vaardigheden en u helpen om een ​​leven te maken van wat je van houdt.

Wat ga je studeren?

U zult creativiteit en hoe om het te beheren verkennen. De cursus zal u laten zien hoe u uw ideeën en zakelijke plannen te ontwikkelen: we zullen je leren business development, samenwerkend en ondernemersvaardigheden.

Aanslag

Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden).... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van product en ruimtelijk ontwerp combineert met de vaste business know-how om uw ideeën en in ... [+]

Kies Kingston's Design: Product en Space & the Creative Economy MA

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van product en ruimtelijk ontwerp combineert met de vaste business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond komen. Het is geschikt voor zowel degenen die momenteel werkzaam zijn in het veld, en die willen een carrière in de product of ruimtelijk ontwerp te ontwikkelen.

Wat ga je studeren?

U zult uw vaardigheden aan te scherpen als ontwerper aan de Faculteit Kunst en Vormgeving en Bouwkunst, en je leert hoe om samen te werken en leiden van een bedrijf aan de Kingston Business School. Aan het eind van de cursus bent u in staat om te ontwikkelen, de markt en de toonhoogte ideeën.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze MA richt zich op de problemen van economische ontwikkeling in de veranderende context van de internationale economische betrekkingen. Het zal ook zorgen voor een gro ... [+]

Kies Ontwikkeling en Internationale Economie MA

Deze MA richt zich op de problemen van economische ontwikkeling in de veranderende context van de internationale economische betrekkingen. Het zal ook zorgen voor een grondige in de macro-economische en micro-economische analyse, in de toegepaste econometrie, in een reeks van benaderingen voor het omgaan met vraagstukken van het economisch beleid, en op de lange termijn historische en conceptuele context van de hedendaagse debatten in de economie.

Lees meer over deze cursus:

Belangrijkste kenmerken

Dit MA is een goede voorbereiding voor het werken met een scala van publieke en private instellingen, waaronder nationale en internationale overheden en non-gouvernementele organisaties (NGO's) en commerciële organisaties in sectoren, variërend van de City of London tot de handel en productie bedrijven van alle groottes . Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie. Gastsprekers, conferenties en workshops geven een extra dimensie aan je studie. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Dit MA belicht vraagstukken van de effectieve vraag, sociale conflicten en financiële instabiliteit als kenmerken van het moderne kapitalisme. Het heeft betrekking op neo ... [+]

Kies Kingston's Political Economy MA

Dit MA belicht vraagstukken van de effectieve vraag, sociale conflicten en financiële instabiliteit als kenmerken van het moderne kapitalisme. Het heeft betrekking op neo-klassieke, post-keynesiaanse en marxistische theorieën, en past ze aan de hedendaagse vraagstukken van bezuinigingsbeleid, neo-liberalisme, financialisering en globalisering. De cursus beoogt een nauwkeurige en professionele kennis van de gebruikte om de huidige problemen in de politieke economie te analyseren procedures te bieden.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus biedt een uitstekende voorbereiding voor een scala aan mogelijkheden werkgelegenheid in overheidsinstellingen, denktanks, onderzoeksinstellingen of in internationale organisaties zoals de Internationale Arbeidsorganisatie. Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie. Economie afdeling van de universiteit is actief betrokken bij onderzoek en publicatie over financiële onderwerpen, en profiteert u van vaste medewerkers seminars en workshops. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Onze Public Relations en Corporate Communicatie MA is ontworpen voor mensen die willen hun carrière op te bouwen in de interne communicatie en public relations (PR) en hu ... [+]

Kies Kingston's Public Relations en Corporate Communicatie MA

Onze Public Relations en Corporate Communicatie MA is ontworpen voor mensen die willen hun carrière op te bouwen in de interne communicatie en public relations (PR) en hun begrip van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te verbeteren.

Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Public Relations (CIPR) - studenten op de cursus kunnen zich aanmelden voor student-lidmaatschap. Geen examens - u zult worden beoordeeld op je cursussen en gebruiken om een ​​portfolio vindt u trots om recruiters te laten zien op te bouwen. Stage kans bij The Fifth Business. studie toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston aan uw programma en krijgen een dual masters degree. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van het onderwijs door de Higher Education Funding Council. Afgestudeerden van deze cursus gaan meestal aan de slag in senior interne communicatie, public relations en maatschappelijk verantwoord ondernemen rollen. Kingston upon Thames is beoordeeld gelukkigste wijk van Londen en heeft de laagste criminaliteit in Londen, en een snelle verbindingen naar het centrum van de stad. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB toe te kennen (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). Een kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, is de erkenning verdiend door slechts 5 procent van 's werelds business schools. Wat ga je studeren?... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Je leert om creatief te denken, en de huidige zakelijke en creatieve landschappen te analyseren. U zult he ... [+]

Kies Kingston's Publishing & the Creative Economy MA

De uitgeverij sector is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie, en bestaat uit een breed scala van gedrukte en digitale producten - van boeken en tijdschriften om apps en databases. De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ongeveer £ 20 miljard, met meer dan 8.500 bedrijven die rechtstreeks werken ongeveer 167.000 mensen.

Een divers scala aan bedrijven te combineren creativiteit, innovatie en applicatie met voortdurend evoluerende methoden van productie en distributie. Met de toenemende digitalisering van producten, het is een veranderlijk en spannende tijd te worden in deze industrie.

Als u op zoek bent naar de uitgeverij industrie in te voeren, of zijn al in de industrie en op zoek om je carrière te verbeteren of begin je eigen bedrijf, is deze cursus ideaal.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masters die de creativiteit van reclame combineert met de business know-how om uw ideeën de grond te krijgen. Het is geschikt voor ... [+]

Kies Kingston's reclame en creatieve economie MA

Als u wilt uw carrière te ontwikkelen of maak uw eigen bedrijf in de reclame-sector, is deze cursus ideaal. Het zal u helpen om te ontdekken en begrijpen van de creativiteit en het beheer ervan, niet alleen in de reclame-sector, maar ook over een breed scala van de creatieve industrie, terwijl je ook rusten met ondernemersvaardigheden.

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masters die de creativiteit van reclame combineert met de business know-how om uw ideeën de grond te krijgen. Het is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. Het is interdisciplinair en uiterst praktisch.

Wat ga je studeren?

Tegen het einde van de cursus wordt u voorzien van een diepgaande kennis van de reclamewereld en verwierf de praktische en ondernemende vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de creatieve industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Kingston University London

Deze cursus kunt u een professional binnen het vakgebied van het behoud historisch gebouw. Londen is rijk aan haar collectie van historische gebouwen, en de cursus team l ... [+]

Kies historisch gebouw Conservation MSc Kingston's

Deze cursus kunt u een professional binnen het vakgebied van het behoud historisch gebouw. Londen is rijk aan haar collectie van historische gebouwen, en de cursus team legt grote nadruk op het gebruik van deze elementen van de cursus te illustreren en te informeren. In het bijzonder, de vroegere en huidige werkzaamheden bij de Historische Koninklijke Paleizen, samen met een aantal nationale en lokale erfgoed organisaties en beoefenaars, worden gebruikt als basis voor het project werk.

Belangrijkste kenmerken

De cursus is volledig geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en succesvolle afronding afgestudeerden in staat om te registreren voor de RICS eindbeoordeling programma zal zijn. De cursus wordt ook erkend door het Instituut van het historische gebouw Conservation (IHBC). De cursus team werkt nauw samen met een verscheidenheid van verschillende organisaties, waaronder Historic Royal Palaces, de bouw van het behoud trusts, Historische Engeland, specialist beoefenaars, ambachtslieden en aannemers. De cursus is bewust interdisciplinair en internationaal. De huidige en oud-studenten zijn onder andere archeologen, architecten, bouwkundig technologen, Chartered Surveyors, ambachtslieden, ingenieurs en project managers en de bouw. De cursus biedt mogelijkheden om te werken samen met andere promovendi in de faculteit en de rest van de universiteit, met inbegrip van de studie van architectuur, landschapsarchitectuur en de bouw landmeten. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus is een combinatie van twee zeer succesvolle cursussen van de Business School - de Accounting and Finance MSc en International Business Management MSc - die be ... [+]

Kies Kingston's Financial en Business Management MSc

Deze cursus is een combinatie van twee zeer succesvolle cursussen van de Business School - de Accounting and Finance MSc en International Business Management MSc - die beide een internationale reputatie voor excellentie hebben vastgesteld. Het is een intensief, grondig en uitdagend programma, ontworpen om u de theoretische en praktische vaardigheden van essentieel belang voor het beheer van de bedrijven van vandaag te geven.

Deze cursus is geschikt voor zowel ervaren corporate finance en financieel beheer beoefenaars die willen toevoegen aan hun vaardigheden en mensen op zoek naar een carrière in het gebied.

Het programma is ontwikkeld in overleg met finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank om u de praktische, real-life skills werkgevers eisen in deze zeer concurrerende sector te geven. Wij zijn één van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Er zijn regelmatig gesprekken uit het beoefenen van experts uit de industrie, zoals het voormalige hoofd van de Financial Services Authority. Naast het bestuderen van een internationaal curriculum, zal u te ontmoeten en te werken met studenten uit een breed scala van landen en culturen die internationale inzicht kan toevoegen aan discussies in de klas en werkgroepen, en geven u een wereldwijd netwerk van alumni. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook ee ... [+]

Belangrijk: als je een internationale student die een Tier 4 studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk vindt u ook een ATAS certificaat voor deze cursus nodig hebben.

Kies Kingston's Automotive Engineering MSc

De auto-industrie is momenteel ondergaat een zeer snelle en ingrijpende ontwikkeling, met het ontwerp van de besluitvorming wordt een multidisciplinair proces van samenwerking - de toegenomen druk wordt veroorzaakt door de complexiteit van de automotive productontwikkeling processen. Geavanceerde elektronische apparatuur en software-algoritmen zijn het controleren van elk proces en functie van een moderne auto, wat resulteert in een steeds groeiend aantal on-board computers, sensoren en actuatoren. De auto-industrie vereist derhalve afgestudeerden met een aanzienlijk breder scala aan kennis en vaardigheden dan in het verleden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Het Bank- en Financiewezen MSc produceert hoogopgeleide, analytisch en toekomstgericht denken afgestudeerden die bereid zijn naar de gleuf in gespecialiseerde rollen in d ... [+]

Kies Kingston's Bank- en Financiewezen MSc

Het Bank- en Financiewezen MSc produceert hoogopgeleide, analytisch en toekomstgericht denken afgestudeerden die bereid zijn naar de gleuf in gespecialiseerde rollen in de bank-, financiële dienstverlening, financiën en de financiële sector consultancy zijn. Dit is een veeleisende programma, maar heeft een uitstekende slagingspercentage.

Deze cursus is geschikt voor studenten uit verschillende academische achtergronden, waaronder die met ervaring in de industrie en degenen die niet beschikken over een bachelors graad in economie, financiën of accountancy. U kunt de cursus in deeltijd studeren, zodat u uw leren kan van toepassing zijn op de werkplek meteen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus verkent de recente ontwikkelingen in theorieën over gedragsverandering besluitvorming wetenschap. Het zal u in staat stellen om kritisch te onderzoeken theori ... [+]

Kies Kingston's Behavioural Science besluit MSc

Deze cursus verkent de recente ontwikkelingen in theorieën over gedragsverandering besluitvorming wetenschap. Het zal u in staat stellen om kritisch te onderzoeken theorieën van het oordeel en de besluitvorming ingegeven door onderzoek in het geheugen, perceptie, categorisatie, redeneren, sociale psychologie, economie, politiek en het management wetenschappen. De carrière-gerichte modules zijn ontworpen om te bouwen op uw werkplek vaardigheden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Deze cursus zal u toelaten om de vaardigheden om onderzoeksresultaten te evalueren te ontwikkelen en deze bevindingen hebben betrekking op praktische toepassingen en oplossingen. Het vergemakkelijkt en bevordert de interactie tussen theorie, beleid en praktijk met betrekking tot oordelen en keuzes van mensen in de politiek, het bedrijfsleven, de detailhandel, gezondheid, vrije tijd en sport. U profiteert van de reguliere openbare lezingen georganiseerd door de Groep voor besluit, Denken en Risk en geleverd door internationaal erkende onderzoekers op het gebied van besluitvorming, denken en risico's. Daarnaast kunt u wekelijks departementale onderzoek seminars, waar de internationale wetenschappers en medewerkers aanwezig recente onderzoeksresultaten te wonen. ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De cursus is gericht op de civiele en / of bouwkundige ingenieurs die streven naar senior managers worden in zowel consulting engineering en contracting organisaties, en ... [+]

Kies Kingston's Management in Construction (Civiele Techniek) MSc

Deze-industrie erkende cursus biedt een strategisch overzicht van de civiele techniek en management vraagstukken; het aanpakken van de uitdagingen voor de bouwsector. Het combineert met succes bouwkunde met geavanceerde constructie management. De cursus is gericht op de civiele en / of bouwkundige ingenieurs die streven naar senior managers worden in zowel consulting engineering en contracting organisaties, en is bijzonder geschikt voor afgestudeerde ingenieurs begin van hun carrière in de bouw. Het zal de ontwikkeling van uw professionele, analytische en management vaardigheden, evenals het verbeteren van je technische vaardigheden en kennis.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus zal u helpen om de manier waarop mensen zich gedragen op het werk te begrijpen, waardoor u een nieuw perspectief op de dagelijkse zakelijke beslissingen en je ... [+]

Kies Kingston's Occupational and Business Psychologie MSc

Deze cursus zal u helpen om de manier waarop mensen zich gedragen op het werk te begrijpen, waardoor u een nieuw perspectief op de dagelijkse zakelijke beslissingen en je voorbereiden voor loopbaanontwikkeling. Afgestudeerden vertrekken deze cursus met een wetenschappelijke benadering: ze kunnen bewijzen te verzamelen en kritisch te evalueren om betere beslissingen te nemen op de werkplek te maken. Ze onderscheiden zich van de concurrentie met human resource management kwalificaties.

De enige cursus in het Verenigd Koninkrijk dual institutionele accreditatie te houden van de British Psychological Society en de Association for Business Psychology. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om een ​​Chartered en Registered Psycholoog worden in de toekomst. Studenten kunnen in aanmerking komen in ondernemings- en het testen van het vermogen en persoonlijkheid tegen een fractie van de particuliere markt kosten. Geen examens - u zult volledig worden beoordeeld op uw cursussen. De toegang tot een speciale carrière psycholoog met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, die u helpen om uw inzetbaarheid te verbeteren - bijvoorbeeld, hoewel het werk shadowing, stages mogelijkheden om te netwerken en gerichte opdrachten. Cursusmateriaal geworteld in onderzoek en praktijk, door een cursus team momenteel werkzaam in het veld opgeleverd. Regelmatige gastsprekers uit een scala van organisaties, waaronder grote test uitgevers en zakelijke psychologie adviesbureaus. Onderzoeks- en adviesbureau stagemogelijkheden. Een ondersteunende omgeving en een deskundige academische team om u te helpen uw academische doelen te bereiken. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Verbeter uw carrière met een cursus die u rust met de vaardigheden die je nodig hebt om hoge posities in de boekhouding en financiën industrieën te krijgen. Wij bieden u ... [+]

Kies Kingston's Accounting and Finance MSc

Verbeter uw carrière met een cursus die u rust met de vaardigheden die je nodig hebt om hoge posities in de boekhouding en financiën industrieën te krijgen. Wij bieden u praktische ervaring van de industrie-standaard methoden, instrumenten en gegevens, in een mondiale context en onderwezen door internationale medewerkers.

Deze cursus is gerangschikt in de top 50 accountancy en auditing banen in West-Europa door de Eduniversal meesters ranking 2015/16. Kingston Business School was een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van het onderwijs door de Higher Education Funding Council. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB toe te kennen (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). Een kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, is de erkenning verdiend door slechts 5 procent van 's werelds business schools. Het programma is ontwikkeld in overleg met finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank om u de praktische, real-life skills werkgevers eisen in deze zeer concurrerende sector te geven. Wij zijn één van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Er zijn regelmatig gesprekken uit het beoefenen van experts uit de industrie, zoals het voormalige hoofd van de Financial Services Authority. Naast het bestuderen van... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze-industrie erkende cursus is gericht op de civiele en / of bouwkundige ingenieurs die streven naar senior duurzaamheid managers in zowel consulting engineering en con ... [+]

Kies Kingston's Structural Design & Construction Management met Sustainability MSc

Deze-industrie erkende cursus is gericht op de civiele en / of bouwkundige ingenieurs die streven naar senior duurzaamheid managers in zowel consulting engineering en contracting organisaties. Het balanceert met succes duurzame bouwtechniek met geavanceerde bouwmanagement, en wordt geleid door een collega van de Institution of Civil Engineers en de Institution of Structural Engineers. Met duurzaamheid als een belangrijk punt voor de 21e eeuw, deze cursus biedt gespecialiseerde kennis en vaardigheden die uw inzetbaarheid potentieel zal verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

Dit programma bouwt voort op het toponderzoek in duurzame betonconstructie aan de Kingston University en is volledig compatibel met de bestaande regering en Foresight strategie voor duurzaam bouwen. Input van experts van toonaangevende civiele techniek, bouw en aanverwante bedrijven een aanvulling op het wetenschappelijk onderwijs. Zo kunt u een breder perspectief en begrip van de wereldwijde duurzame vraagstukken waarmee de bouwsector te ontwikkelen. ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

In onze moderne wereld, zijn we omringd door de systemen en apparaten die ongezien computer software en hardware, zoals digitale televisies, MP3-spelers, smartphones en v ... [+]

Kies Kingston's Embedded Systems MSc

In onze moderne wereld, zijn we omringd door de systemen en apparaten die ongezien computer software en hardware, zoals digitale televisies, MP3-spelers, smartphones en verkeerslichten. Er is een speciaal type persoon (meestal werken in een multidisciplinair team) te bedenken, ontwerpen en implementeren, en het implementeren van deze zogenaamde embedded systemen. Deze cursus is bedoeld om u een voorsprong in de markt levendige banen voor consumenten-elektronica, industriële apparatuur en de auto-industrie.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. -Praktische based onderwijs biedt u de mogelijkheid om uw handen op de industrie en / of onderzoek-standaard software / hardware, zoals LabView, Compact Rio, Microchip dsPIC DSC / MPLAB, Matlab te zetten. De cursus wordt gegeven door wetenschappers met ervaring in de informatica, elektrische, mechanische en automotive engineering en industriële gastdocenten op basis van in de industrie. U krijgt de kans om te werken aan uw project proefschrift in een van onze industriële contacten of naast onze onderzoeksteams met internationaal erkende expertise op het gebied van digitale beeldverwerking, computer vision, robotica, besturingssystemen, lucht-en ruimtevaart, medische telematica, draadloze netwerken en multimedia-communicatie te hebben. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Klimaatverandering is een belangrijke uitdaging voor de 21e eeuw, die een alternatief aanbod van schonere energie uit hernieuwbare bronnen. Deze cursus is ontworpen met e ... [+]

Belangrijk: als je een internationale student die een Tier 4 studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk vindt u ook een ATAS certificaat voor deze cursus nodig hebben.

Kies Kingston's Renewable Energy Techniek MSc

Klimaatverandering is een belangrijke uitdaging voor de 21e eeuw, die een alternatief aanbod van schonere energie uit hernieuwbare bronnen. Deze cursus is ontworpen met een technische focus die zich bezighoudt met toepassingen, in combinatie met het bedrijfsleven element; toepassing of u werkt voor een grote organisatie of een kleine tot middelgrote onderneming.

De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus, geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE), biedt een uitstekende gelegenheid om uw huidige technische portefeuille te verbeteren me ... [+]

Kies Kingston's Techniek Projecten & Systems Management MSc

Deze cursus, geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE), biedt een uitstekende gelegenheid om uw huidige technische portefeuille te verbeteren met een spectrum van technische activiteiten en project management vaardigheden. Als gevolg daarvan zul je je werkgelegenheidsvooruitzichten en uw vermogen te verbeteren toe te passen voor senior engineering management rollen.

De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Wilt u een onvergetelijke, spannende en uitdagende carrière in de financiële sector, deze cursus biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt, zelfs als je niet al e ... [+]

Kies Kingston's Finance MSc

Wilt u een onvergetelijke, spannende en uitdagende carrière in de financiële sector, deze cursus biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt, zelfs als je niet al ervaring in de financiële wereld. Het geeft je een goed geïntegreerde kennis van de financiële administratie, financiën en investeringen, en management accounting te geven, samen met de mogelijkheid om dit te relateren aan de bredere problematiek van management en corporate strategie. Het produceert afgestudeerden die bereid zijn voor de werkgelegenheid op hoog niveau in de financiële industrie.

Het programma is ontwikkeld in overleg met finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank om u de praktische, real-life skills werkgevers eisen in deze zeer concurrerende sector te geven. Wij zijn één van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Er zijn regelmatig gesprekken uit het beoefenen van experts uit de industrie, zoals het voormalige hoofd van de Financial Services Authority. Naast het bestuderen van een internationaal curriculum, zal u te ontmoeten en te werken met studenten uit een breed scala van landen en culturen die internationale inzicht kan toevoegen aan discussies in de klas en werkgroepen, en geven u een wereldwijd netwerk van alumni. Kingston studenten kunnen zich aanmelden voor Bloomberg certificering. Deze industrie-standaard kwalificaties geven afgestudeerden een groot bijkomend voordeel in de arbeidsmarkt - en tijd en geld te besparen op extra studies. Al... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus is bedoeld om de aanzienlijke groei van de arbeidsmarkt te voldoen voor forensisch psychologen. Het is gebaseerd op bestaande deskundigheid van de universitei ... [+]

Kies Kingston's Forensische Psychologie MSc

Deze cursus is bedoeld om de aanzienlijke groei van de arbeidsmarkt te voldoen voor forensisch psychologen. Het is gebaseerd op bestaande deskundigheid van de universiteit in de criminologie en psychologie, en bevat de mogelijkheid om een ​​stage te ondernemen, zodat u om te zetten wat je hebt geleerd in de praktijk en waardevolle vaardigheden en ervaring. Na succesvolle afronding, zult u in staat om uw carrière te ontwikkelen als een forensisch psycholoog in, bijvoorbeeld, gevangenis instellingen, reclassering, misdaad analyse-eenheden en de academische wereld.

Deze cursus is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS).... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een foc ... [+]

Kies Kingston's Game Development (Programming) MSc

Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een focus op de programmering vaardigheden die nodig zijn voor het gebied van de spellen ontwikkeling. Door middel van een leerling-gerichte projectmatige curriculum, werkt u als spelletjes programmeur om je specialistische vaardigheden te ontwikkelen terwijl het werken als onderdeel van een interdisciplinair team met studenten van over het volledige programma.

Deze cursus is ontwikkeld in overleg met onze industrie panel, waarin vertegenwoordigers van Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks en Samsung Design Europe omvat. We zijn ook een actief lid van TIGA, de gamesindustrie vertegenwoordiger van het lichaam, en de Britse Interactive Media Association (BIMA). Deze cursus is ontworpen om de beste digitale media expertise en middelen te gebruiken uit de hele universiteit, en zal je voor te bereiden voor de werkgelegenheid in de digitale media-industrie, waar de teams van specialisten samen te werken aan de ontwikkeling en auteur innovatieve digitale media projecten. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

In de huidige onzekere mondiale concurrentie-platform en de economie, productie en engineering zijn twee van de belangrijkste toppen voor een duurzame groei van een land. ... [+]

Kies Kingston's Advanced Industrial and Manufacturing Systems MSc

In de huidige onzekere mondiale concurrentie-platform en de economie, productie en engineering zijn twee van de belangrijkste toppen voor een duurzame groei van een land. Veel technische bedrijven nodig afgestudeerden die kunnen aantonen niet alleen technologisch, maar ook management- en ondernemende vaardigheden. U wordt geleerd hoe geavanceerde productieprocessen en materialen te selecteren bij het maken van nieuwe producten, en hoe om innovatieve ideeën om te zetten in concrete producten snel, tijdig en binnen de beperkingen van de beschikbare middelen, het verbeteren van uw inzetbaarheid.

De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus richt zich op de nieuwste technologie in de moderne CAD / CAM / CAE / PLM applicaties om studenten in staat stellen kennis en begrip van de snelle ontwerp en ... [+]

Kies Kingston Advanced Product Design Engineering MSc

Deze cursus richt zich op de nieuwste technologie in de moderne CAD / CAM / CAE / PLM applicaties om studenten in staat stellen kennis en begrip van de snelle ontwerp en de fabricage van een nieuw product van een enkele computer terminal te verwerven, zonder de noodzaak van langdurige prototype en test cycli. De uitvoering van deze technologie is essentieel in de wereldwijde markt van vandaag, waar de overleving afhankelijk van het zijn eerste op de markt.

De MSc zal ontmoeten, voor een deel, het tentoonspreiden academische benchmark-eisen voor registratie als een Chartered Engineer. Accredited MSc afgestudeerden die ook een Beng (Hons) geaccrediteerd voor CEng, in staat zal zijn om aan te tonen dat ze de educatieve basis voor CEng registratie hebben voldaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus is ideaal als je niet bouwen landmeten op Hbo-niveau niet te bestuderen, maar wil het vak in te voeren en vereisen een 'bekering' natuurlijk. De cursus is geb ... [+]

Kies Kingston's Building Surveying MSc

Deze cursus is ideaal als je geen gebouw had studeren landmeetkundige op Hbo-niveau, maar zou graag tot het beroep in te voeren en vereisen een 'bekering' cursus (zie toelatingseisen). De cursus is gebaseerd op de kracht van het project werk, dat is een specialiteit van de School, en op het ontwikkelen van duurzaamheidsagenda.

Accreditatie

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het Chartered Institute of Building (CIOB).

Wat ga je studeren?

U zult kennis van bouwmaterialen, bouw-technologie en pathologie te krijgen; specialist wet- en regelgeving; het ontwerp van eenvoudige structuren; en de voorbereiding van programma's voor het herstel van de gebouwen. De cursus richt zich op de kerncompetenties van het gebouw landmeter en professionele bouwer op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Het houdt rekening met de ontwikkeling van duurzaamheidsagenda waarmee professionals in de bouw steeds meer moeten bezighouden, samen met specifiek voor de bouw landmeten multidisciplinaire eisen. Terwijl gecentreerd rond de discipline eisen die nodig zijn voor de UK-based gebouw landmeetkundige professional, de cursus bevat ook Europese en mondiale perspectieven aangepast aan de eisen van de internationale adviesbureaus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Informatiesystemen, wanneer effectief gebruikt, kan een bedrijf of organisatie het concurrentievoordeel. Ze kunnen ook transformeren bedrijven, herstructureren organisati ... [+]

Kies Kingston's Information Systems MSc

Informatiesystemen, wanneer effectief gebruikt, kan een bedrijf of organisatie het concurrentievoordeel. Ze kunnen ook transformeren bedrijven, herstructureren organisaties en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Deze cursus beoogt het tekort aan mensen die kunnen werken op het snijvlak van business en IT te pakken, en biedt de kans om een ​​spectrum van relevante zakelijke en technische onderwerpen te bestuderen.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. De carrière-verbetering van programma is ontworpen om voort te bouwen op uw eerdere ervaring en opleiding en kunt u uw leren aan te passen aan uw individuele loopbaanontwikkeling, industrie achtergrond en behoeften van uw organisatie. Een industriële adviesraad adviseert over alle aspecten van het curriculum om ervoor te zorgen dat nieuwe concepten worden ingevoerd en dat de cursus blijft voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven en de industrie te voldoen. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Het beheren van innovatie en het optimaal benutten van nieuwe technologieën is van vitaal belang voor elk bedrijf om te groeien of het is een start-up of hoe gevestigde h ... [+]

Kies Kingston's Innovation Management & Entrepreneurship MSc

Maak goede ideeën uw bedrijf

Het beheren van innovatie en het optimaal benutten van nieuwe technologieën is van vitaal belang voor elk bedrijf om te groeien of het is een start-up of hoe gevestigde het bedrijf of de organisatie. Met de Innovation Management & Entrepreneurship MSc van Kingston Business School kunt u die ambitie waar te maken.

De Innovation Management & Entrepreneurship MSc is bedoeld om u uit te rusten met praktische kennis over de belangrijkste kwesties rond innovatiemanagement en ondernemerschap.

Onze sterke track record van uitmuntendheid in ondernemerschap is erkend door de Higher Education Bureau Statistiek en voor het zesde jaar op rij, is Kingston University gerangschikt een van de top twee universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde starters.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules ... [+]

Let op: de volgende trajecten zijn ook beschikbaar:

International Business Management met Entrepreneurship MSc International Business Management met Marketing MSc International Business Management met Project Management MSc Kies Kingston's International Business Management MSc

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules ... [+]

Let op: de volgende trajecten zijn ook beschikbaar:

International Business Management met Entrepreneurship MSc International Business Management met Project Management MSc Kies Kingston's International Business Management MSc

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules ... [+]

Let op: de volgende trajecten zijn ook beschikbaar:

International Business Management met Marketing MSc International Business Management met Project Management MSc Kies Kingston's International Business Management MSc

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules ... [+]

Let op: de volgende trajecten zijn ook beschikbaar:

International Business Management met Marketing MSc International Business Management met Entrepreneurship MSc Kies Kingston's International Business Management MSc

Heeft u een managementfunctie hunkert, maar hebben een eerste graad in een ander onderwerp? Dit is onze meest populaire postdoctorale opleiding, het aanbieden van modules die een breed aanbod van onderwerpen die u uit te rusten met de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in het management of consultancy. Het geeft je de mogelijkheid om expertise in individuele zakelijke disciplines te krijgen zonder beperking van uw dienstverband mogelijkheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De International Enterprise Information Management MSc wordt aangeboden als een samenwerkingsverband tussen de Kingston University en Neu-Ulm University en leidt tot een ... [+]

Let op: dit programma wordt alleen aangeboden aan home / EU-studenten.

Kies Kingston's International Enterprise Information Management MSc

De International Enterprise Information Management MSc wordt aangeboden als een samenwerkingsverband tussen de Kingston University en Neu-Ulm University en leidt tot een dual degree van beide universiteiten. Het programma is ontworpen om nieuwe kennis en vaardigheden die met name van belang voor het ontwerpen en implementeren van informatiesystemen strategieën in de internationale organisaties te ontwikkelen.

U krijgt de gelegenheid om uw persoonlijke en professionele ontwikkeling te verbeteren door het bestuderen van in beide landen samen met uw collega's van de andere universiteit en door het verrichten van een internationale stage in de 'andere' landen (Duitse studenten zal de stage in het Verenigd Koninkrijk te voltooien, terwijl het Verenigd Koninkrijk studenten zal voltooien van hen in Duitsland), in een internationale zakelijke organisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Onze International Human Resource Management MSc cursus geeft u een diep inzicht in de strategieën en technieken multinationals gebruiken om HRM-problemen op te lossen wa ... [+]

Kies Kingston's International Human Resource Management MSc

Onze International Human Resource Management MSc cursus geeft u een diep inzicht in de strategieën en technieken multinationals gebruiken om HRM-problemen op te lossen wanneer hun medewerkers werken in meerdere landen en laat je met een gerespecteerde academische kwalificatie. De cursus is ontworpen om de behoeften van de werkgevers te ontmoeten en geeft u de tools die u nodig hebt om te slagen in senior human resources rollen, executive training en ontwikkeling rollen.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) en het Chartered Management Institute (CMI). Daarom zullen de studenten die met succes het programma te voltooien zowel de CIPD en CMI beroepskwalificaties in aanvulling op de universiteit kwalificatie ontvangen. U ontvangt automatisch een lid van de CMI bij de start van het programma te worden en zullen naar verwachting toetreden als CIPD student-lid. Kingston Business School heeft 30 jaar ervaring van het runnen van human resources-programma's. Onze International HRM MSc-programma is gerangschikt achtste in het Verenigd Koninkrijk en werd beschouwd als een van de beste HRM masters programma's in West-Europa in 2015 door de Eduniversal Masters ranking (waarvan 1.000 business schools in 153 landen dekt in de wereld). Opmerkelijke alumni. Uitstekende mogelijkheden om te netwerken. Van onderzoek naar praktijk seminar serie (mede-ingediend door een HR academische en HR-beoefenaar), georganiseerd in samenwerking met de CIPD en geleverd door vooraanstaande HR-managers, recruitment specialisten en talent en ontwikkeling consultants samen met Kingston's eigen deskundige academici. Programma's onderwezen... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Investeringen en financiële risico's is een zeer concurrerende sector - en deze cursus krijgt u de vraag van IT en onderzoeksvaardigheden werkgevers geven. Deze strenge e ... [+]

Kies Kingston's Investment en Financial Risk Management MSc

Investeringen en financiële risico's is een zeer concurrerende sector - en deze cursus krijgt u de vraag van IT en onderzoeksvaardigheden werkgevers geven. Deze strenge en intensieve masters cursus is ontworpen om een ​​hoog kaliber, analytische afgestudeerden met praktische vaardigheden die bereid zijn om in de sleuf om een ​​gespecialiseerde rol te produceren. Als afgestudeerde, zult u klaar om te werken in de investeringen, handel, financiële analyse, fondsbeheer, banking, financiële diensten, financiën en financiële advisering.

Een zeer praktische programma met behulp van echte voorbeelden, het laatste onderzoek en theorieën, en live data. Kingston Business School is een van slechts een handvol van de Britse universiteiten die een Bloomberg trading room bieden, waardoor u de mogelijkheid om de hands-on vaardigheden die werkgevers willen ontwikkelen. Krijg aanvullende kwalificaties tijdens je studie: U kunt zich aanmelden voor Bloomberg certificering. U kunt ook voor te bereiden op het Chartered Financial Analyst (CFA) geloofsbrief, omdat je zo veel aspecten van het zal dekken in uw cursussen. Programma ontwikkeld met advies van finance professionals bij RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank en NatWest Bank. Lezingen door experts sector, evenals de eigen docenten Kingston Business School, die zijn bekroond met een 'uitstekend' waardering voor de kwaliteit van hun onderwijs. Geschikt voor studenten die geen economie, financiën of accountancy gestudeerd op bachelor niveau, evenals die met eerdere kwalificaties en ervaring. Ontmoeten en samenwerken met studenten uit een breed scala van landen en culturen, die internationaal inzicht toe te... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Het succes van een organisatie kan rusten op zowel een goed begrip van IT en hoe innovatie strategisch te gebruiken om nieuwe groei en concurrentievoordeel te schakelen. ... [+]

Kies Kingston's IT and Strategic Innovation MSc

Het succes van een organisatie kan rusten op zowel een goed begrip van IT en hoe innovatie strategisch te gebruiken om nieuwe groei en concurrentievoordeel te schakelen. Deze cursus heeft tot doel een goed begrip van de kenmerken van high-tech innovatie in combinatie met de leiding en het beheer van de waarden die nodig zijn voor het ondernemerschap (nieuwe onderneming creatie) of voor het succesvol creëren en beheren van strategische innovatie, zowel vanuit een organisatie als van buiten, bijvoorbeeld bieden als IT-consultant.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. U kunt de cursus aanpassen aan uw eigen loopbaanontwikkeling behoeften, industrie achtergrond of eisen organisatie aan te passen. Het project / proefschrift geeft u de kans om een ​​gebied van belang dieper te bestuderen en waardevolle onderzoeksvaardigheden. Het duurt vaak de vorm van een business plan om uw carrière relevant, en biedt een uitstekende selling point bij het zoeken naar een baan of promotie. Als je een buitenlandse student, zullen wij u helpen om een ​​project, hetzij op basis van in uw eigen land uit te voeren, of dat van specifiek belang zal zijn wanneer je terug naar huis. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus gaat in op onderzoek in de kinderpsychologie, gericht op de gevorderde studie van de psychologische ontwikkeling van kinderen en de gevolgen van psychologisch ... [+]

Kies Kingston's Child Psychology MSc

Deze cursus gaat in op onderzoek in de kinderpsychologie, gericht op de gevorderde studie van de psychologische ontwikkeling van kinderen en de gevolgen van psychologische theorie en onderzoek voor beleid en praktijk. Het is ideaal als je zou willen beginnen of een carrière werken met kinderen op gebieden zoals onderwijs en maatschappelijk werk te bevorderen; het biedt ook een uitstekende basis voor het nastreven van een loopbaan als onderzoeker in het kind / de ontwikkelingspsychologie.

Lees meer over deze cursus:

Gericht op de kinderopvang professionals, waaronder leraren, pediatrische verpleegkundigen en maatschappelijk werkers, zal deze cursus hun kennis van kinderpsychologie ontwikkelen en verbeteren van hun professionele werk. Expertisegebieden zijn: psychosociale kwesties met betrekking tot leven met het gezicht misvorming en impairment in de kindertijd en adolescentie; deskundigheid van de kinderen in het beschrijven en oproepen gezichten; leesontwikkeling in blinde kinderen; fonologische bewustzijn en de brief kennis in de ontwikkeling van het lezen; pesten; de ontwikkeling van biologische risicokinderen (zeer premature); regelgevende problemen van kinderen (huilen, voeding, slapen) en ADHD; autisme, het gezicht verwerking en 'Theory of Mind'; Angst stoornissen; leren en de rol van cognities in angst en angst; taalontwikkeling in de typische ontwikkeling en ontwikkelingsstoornissen; pre-verbale kind cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling; en ontwikkeling van numerieke vaardigheden. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Dit MSc cursus biedt een dynamisch en actueel perspectief over de verschillende gebieden van klinische toepassingen van de psychologie. In het bijzonder, het omvat theori ... [+]

Kies Kingston's Clinical Applications of Psychology MSc

Dit MSc cursus biedt een dynamisch en actueel perspectief over de verschillende gebieden van klinische toepassingen van de psychologie. In het bijzonder, het omvat theorieën van psychopathologie van kindertijd naar volwassenheid, en klinische toepassingen van de psychologie in gezondheid en welzijn. De cursus omvat ook elementaire counseling en cognitieve gedragstherapie (CGT) vaardigheden, evenals de professionele zaken klinische beoefenaars relevant.

Houd er rekening mee dat, hoewel dit natuurlijk is naar verwachting aanzienlijk verbeteren van uw kennis van de klinische toepassingen van de psychologie en profiteren dus je toekomstige carrière - of het nu in de klinische opleiding en praktijk, onderzoek of andere aanverwante gebieden van de psychologie - het niet leidt tot een professional kwalificaties als klinisch psycholoog, noch garandeert toegang tot doctoraal-level training in de klinische psychologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus geeft het beoefenen van clinici en gezondheidszorg managers een stap naar het volgende niveau, en biedt eersteklas training in de belangrijkste competenties v ... [+]

Kies Leiderschap en Management Kingston's in Health MSc top-up / MSc

Deze cursus geeft het beoefenen van clinici en gezondheidszorg managers een stap naar het volgende niveau, en biedt eersteklas training in de belangrijkste competenties voor degenen die willen deze sector in te voeren. Het programma biedt zowel academische discipline en de praktische vaardigheden toe te passen wat je hebt geleerd naar de werkplek. Afgestudeerden verlaat de cursus als dynamische, vooruitstrevende professionals in de gezondheidszorg en de service managers die uitblinken in hun vakgebied.

Haal het beste van beide werelden met een zeer flexibel modulair programma dat face-to-face lezingen, seminars en workshops die een lerende gemeenschap met online onderzoek dat naast uw werk verplichtingen past bevorderen combineert. Werken met de meest recente onderzoek en leren modellen en theorieën die u kunt gebruiken om te analyseren en verbeteren van uw organisatie meteen. Leer hoe te beheren mensen, budgetten, informatie, marketing en kwaliteit, maar ook hoe u organisatorische veranderingen te navigeren en creatief te denken. Verbeter uw leidinggevende vaardigheden en krijgen een kritisch inzicht in het onderzoek naar leiderschap en management. Studie met medewerkers die allemaal ervaring binnen de zorgsector, op een koers die geldt voor de publieke, private en vrijwillige sector in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Kingston Business School is een van de belangrijkste lid van het Institute of Leadership and Management in de Gezondheidszorg (ILMH), en u profiteert van regelmatige gastsprekers, evenals de alledaagse ervaringen die andere studenten te brengen uit hun werkplekken. Bestudeer in de gelukkigste en veiligste... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De Logistiek en Supply Chain Management MSc bereidt studenten uit een breed scala van achtergronden voor een mooie carrière in de supply chain-functie. Met de volledige a ... [+]

Kies Kingston's Logistiek en Supply Chain Management MSc

De Logistiek en Supply Chain Management MSc bereidt studenten uit een breed scala van achtergronden voor een mooie carrière in de supply chain-functie. Met de volledige accreditatie van het Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS), en een solide syllabus gebouwd op concepten en ideeën van Kingston University's gerenommeerde Operations Research and Management Science Group (ORMS), onze logistieke masters is een zowel een academische en een beroepskwalificatie .

Krijgen de praktische vaardigheden en kennis om een ​​onmiddellijke en effectieve bijdrage leveren in een logistiek gerelateerde rol en een gedegen kennis van de wereldwijde zakelijke vanuit strategisch en operationeel perspectief te maken. De mogelijkheid om uw onderzoek en het proefschrift uit te voeren op een specifieke kwestie die overeenkomt met je carrière belangen en de theorie in de praktijk. MSc-studenten kunnen studeren toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston om hun programma en krijgen een dual masters degree. Word lid CIPS na drie jaar ervaring in inkoop en supply chain management. Een jaar student lidmaatschap van Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT). Gastspreker programma met vooraanstaande experts op het gebied van logistiek en supply chain management. Studenten komen van over de hele wereld om te studeren aan de Kingston Business School, zodat u de cursus wordt afgesloten met een internationaal netwerk van contacten. Kweek een netwerk van logistiek en supply chain management professionals in de loop. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus, die is geaccrediteerd door Royal Aeronautical Society, biedt een strategisch overzicht van aerospace engineering en management vraagstukken. Het zal u helpen ... [+]

Belangrijk: als je een internationale student die een Tier 4 studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk vindt u ook een ATAS certificaat voor deze cursus nodig hebben.

Kies Kingston's Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek MSc

Deze cursus, die is geaccrediteerd door Royal Aeronautical Society, biedt een strategisch overzicht van aerospace engineering en management vraagstukken. Het zal u helpen om een ​​breder perspectief en begrip van de uitdagingen voor de lucht- en ruimtevaart industrie te ontwikkelen, en omvat onderwerpen zoals ondernemerschap, zaken, financiën, onderzoekstechnieken en groen milieu.

UK / EU-onderdanen in aanmerking komen voor de Aero MSc Bursary schema met onze MSc Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek programma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Onze Marketing en Brand Management MSc, geaccrediteerd door CIM, neemt een unieke focus op branding vanuit een zakelijk perspectief. Gemaakt om een ​​gebrek aan vaardighe ... [+]

Kies Kingston's Marketing en Brand Management MSc

Te komen over meer informatie over de Marketing & Brand Management MSc van de directeur van studies, Patricia Harris en branding expert dr Francesca Dall'Olmo Riley:

Onze Marketing en Brand Management MSc, geaccrediteerd door CIM, neemt een unieke focus op branding vanuit een zakelijk perspectief. Gemaakt om een ​​gebrek aan vaardigheden in de markt graduate banen te vullen en ontworpen met de input van toonaangevende branding beoefenaars. Afgestudeerden van deze cursus inzicht in de echte zakelijke waarde van merken en hebben de cruciale praktische vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en beheren professioneel.

Unieke merk inzicht: deze cursus leer je de vormgeving van wereldwijde merken kritiek en leer hoe u het beste resultaat uit uw creatieve bureaus krijgen. U krijgt een gedegen kennis van marketing management te ontwikkelen, zodat je kan overzien een merk in alle kanalen. U krijgt de gelegenheid om branding theorie toe te passen case studies en in een live zakelijke context te nemen. Carrière-ready: het werk dat u tijdens uw volledige masters bouwt in een portfolio u trots om recruiters te laten zien kunnen zijn. Afgestudeerden van deze cursus in te voeren meestal de werkplek in marketing manager en consultant rollen, met vele nu in marketing director niveau of hoger. Reputatie: Kingston Business School heeft een sterke reputatie voor zijn marketing programma's. Top actoren uit de sector van bedrijven zoals Diageo Groot-Brittannië, agentschappen zoals Iris en beroepsorganisaties zoals het Instituut van Promotional Marketing overleg met ons om ervoor... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Onze Marketing Communicatie en Reclame MSc, geaccrediteerd door CIM, legt elke student in de schijnwerpers. Kunt u uw goede theoretische kennis in de praktijk? Zal uw com ... [+]

Kies Kingston's Marketing Communicatie en Reclame MSc

Onze Marketing Communicatie en Reclame MSc, geaccrediteerd door CIM, legt elke student in de schijnwerpers. Kunt u uw goede theoretische kennis in de praktijk? Zal uw communicatieplan en het onderzoek het is gebouwd op, doorstaan ​​academisch onderzoek? Heeft u het werk met vertrouwen te presenteren? Zou een doorgewinterde reclamebureau directeur vertrouwen op je aanbevelingen? Afgestudeerden zijn klaar om te springen in de reclame, communicatie of public relations rollen, en beantwoord vragen van hun klanten te gooien naar hen.

De Marketing Communicatie en Reclame MSc is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Public Relations (CIPR). Te komen over meer over de Marketing Communications en reclame MSc van de directeur van studies, Patricia Harris:... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

De Kingston Marketing en Strategie MSc, geaccrediteerd door CIM, is gebaseerd op onze gerenommeerde academische expertise in marketing en gevormd door de sterke banden di ... [+]

Kies Kingston's Marketing en Strategie MSc

De Kingston Marketing en Strategie MSc, geaccrediteerd door CIM, is gebaseerd op onze gerenommeerde academische expertise in marketing en gevormd door de sterke banden die we hebben gesmeed met de industrie. Het is ontworpen met de industrie practitioner input en gestructureerd rond praktijkervaringen dat werkgevers kunt u uw kennis van de theorie toe te passen op hun kritische zakelijke kwesties te laten zien. Afgestudeerden vertrekken Kingston University's vlaggenschip postdoctorale marketing graad klaar om uit te blinken in hun marketing carrière.

Onze lezingen zijn ontworpen met de inzetbaarheid in het achterhoofd; expert gastsprekers van bedrijven zoals Santander, Barclaycard, Avios en andere blue-chip organisaties komen naar Kingston om de nieuwste kennis van de markt te presenteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus heeft tot doel de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, model en werken effectief veilige en betrouwbare digitale IP-gebaseerde netwerken. ... [+]

Kies Kingston's Netwerken en Data Communications MSc

Deze cursus heeft tot doel de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, model en werken effectief veilige en betrouwbare digitale IP-gebaseerde netwerken. Het zal u voorzien van de mogelijkheid om een ​​goed begrip van het internet protocol suite die de kern vormt voor de huidige data netwerken. De fusie van de internet wereld en multimedia is ook gericht, en draadloze communicatie. Je kunt deze cursus combineren met het management studies.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. U krijgt de gelegenheid om te studeren voor de industrie certificering, waaronder Cisco, als optie om de meesters programma. U krijgt de mogelijkheid om te werken in een van onze state-of-the-art onderzoek labs hebben, genaamd WMN (Wireless Multimedia en Networking). WMN is betrokken bij de EU en het Verenigd Koninkrijk onderzoeksovereenkomsten en biedt mogelijkheden voor geavanceerd onderzoek en korte-termijn onderzoek beurzen na afloop van uw MSc. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Computer netwerk- en informatiebeveiliging is van toenemend belang - nieuwe wetgeving, technologieën, kwetsbaarheden en bedreigingen vereisen frequente updates van het sy ... [+]

Kies Kingston's Network & Information Security

Computer netwerk- en informatiebeveiliging is van toenemend belang - nieuwe wetgeving, technologieën, kwetsbaarheden en bedreigingen vereisen frequente updates van het systeem. Deze cursus is bedoeld om u uit te rusten met technische kennis van de huidige en opkomende technologieën en een goed begrip van de onderliggende theorie van cryptografie, netwerken en netwerkbeveiliging technologieën. Je leert om te beoordelen, plannen, ontwerpen en ontwikkelen van veilige en betrouwbare netwerken en systemen. Je kunt deze cursus combineren met het management studies.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. De cursus wordt gegeven in een gespecialiseerde datacommunicatie lab met toegang tot de nieuwste netwerken en beveiliging apparatuur van leveranciers zoals Cisco, Microsoft en Clavister. Huidige en nieuwe technologie zal ook worden aangetoond door vertegenwoordigers van de industrie. U krijgt de mogelijkheid om te werken in een van onze state-of-the-art onderzoek labs hebben, genaamd WMN (Wireless Multimedia en Networking). WMN is betrokken bij de EU en het Verenigd Koninkrijk onderzoeksovereenkomsten en biedt mogelijkheden voor geavanceerd onderzoek en korte-termijn onderzoek beurzen na afloop van uw MSc. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus biedt een masters-level kwalificatie geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en verleent in aanmerking te komen voor de Graduate Basis voor ... [+]

Kies Kingston's Psychology MSc

Deze cursus biedt een masters-level kwalificatie geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en verleent in aanmerking te komen voor de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap. Het is bijzonder geschikt als je onvoldoende krediet in de psychologie hebben vanaf de eerste mate BPS erkenningscriteria voldoen. De cursus behandelt alle belangrijke subdisciplines van de hedendaagse psychologie en biedt uitgebreide opleiding in aanverwante onderzoeksvaardigheden.

Lees meer over deze cursus:

Deze cursus geeft in aanmerking te komen voor afgestudeerde lidmaatschap van de British Psychological Society met de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap (GBC). Dit is de eerste stap op weg naar een gecharterde psycholoog. U profiteert van moderne onderzoekslaboratoria en kantoren, evenals uitstekende computer faciliteiten. De psychologie team is een vriendelijke en dynamische groep van onderzoekers, met ervaring in het onderwijs en in het uitvoeren van internationaal excellent onderzoek. Het team heeft een onderzoek banden met universiteiten in Australië, de VS en Europa. Daarnaast eminente psychologen uit heel het Verenigd Koninkrijk huidige bevindingen uit het laatste onderzoek in de psychologie, het houden van uw leren op het snijvlak. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Enkele van de meest uitdagende problemen in de industrie en handel zijn geassocieerd met softwareontwikkeling. Deze cursus zal het berekenen van professionals met geavanc ... [+]

Kies Kingston's Software Engineering MSc

Enkele van de meest uitdagende problemen in de industrie en handel zijn geassocieerd met softwareontwikkeling. Deze cursus zal het berekenen van professionals met geavanceerde kennis van de nieuwste methoden en instrumenten in software engineering, alsmede praktische vaardigheden in de ontwikkeling van software uit te rusten.

Je kunt deze cursus combineren met Management Studies, die u zal toelaten om de vaardigheden om teams met succes te leiden en te beheren innovatie te ontwikkelen.

Belangrijkste kenmerken

Deze cursus is geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for IT. De kennis en vaardigheden geleerd op de cursus zal u toelaten om een ​​effectieve bijdrage leveren als onderdeel van een team bouwen van software systemen, het leveren van optimale resultaten in termen van kosten, tijd en kwaliteit van de software. Het proefschrift / project geeft je de kans om een ​​gebied van belang te bestuderen in een grotere diepte. Het kan worden uitgevoerd in de industrie, waardoor u waardevolle industriële ervaring en een uitstekende praten punt als je op zoek bent naar een baan of promotie. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus is ideaal als je wilt een carrière in waarin de toepassing van econometrische methoden speelt een belangrijke rol na te streven - zoals marktonderzoek, eviden ... [+]

Kies Kingston's Applied Econometrics MSc

Deze cursus is ideaal als je wilt een carrière in waarin de toepassing van econometrische methoden speelt een belangrijke rol na te streven - zoals marktonderzoek, evidence-based planning en beleidsadvies of financiële modellering en forecasting - of als u wilt gaan een PhD-programma. Het richt zich op de toepassing potentieel van een brede waaier van econometrische technieken en de effectieve communicatie van empirische resultaten, in plaats van de statistische theorie waarop econometrische methoden afhankelijk zijn.

Lees meer over deze cursus:

Belangrijkste kenmerken

Workshops zal u toelaten om de technieken die je hebt geleerd in praktijk te brengen. U kunt gebruik maken van uw professionele omstandigheden als onderzoeksmateriaal voor uw proefschrift in samenwerking met uw werkgever, of u kunt het proefschrift gebruiken om je professionele ontwikkeling te tonen aan toekomstige werkgevers. De onderwezen modules streven ernaar om u voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Naast je academische studies, zal je vaardigheden in het oplossen van problemen en de organisatie te krijgen; verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis; communicatie (mondeling, schriftelijk en elektronisch); tijdsbeheer; computergebruik; en samenwerking en teamwork. U krijgt de gelegenheid om een ​​reeks van workshops, conferenties en presentaties bij te wonen door gastsprekers hebben. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Heeft u een PgDip in het management in de afgelopen vijf jaar afgerond? Als dat zo is, deze cursus kunt u om te zetten in een MSc dat uw werkgever zal tonen u klaar voor ... [+]

Kies Kingston's Beheer MSc top-up

Heeft u een PgDip in het management in de afgelopen vijf jaar afgerond? Als dat zo is, deze cursus kunt u om te zetten in een MSc dat uw werkgever zal tonen u klaar voor promotie bent.

Snel, flexibel one-module cursus ontwikkeld voor managers met ervaring in elke sector. Tailor uw proefschrift om je onderzoek interesses of een bepaalde business issue uw werkgever wordt geconfronteerd - en toepassen op uw werk meteen. Weekend seminars dat je kunt passen bestuderen rond uw andere verplichtingen. Online studie ondersteuning geeft u toegang tot een schat aan lesmateriaal en houdt u in contact met docenten en andere studenten. Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te worden beloond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van het onderwijs door de Higher Education Funding Council. Volgen de lessen op een groene, rustige, heuvelachtige campus. De gemeente Kingston upon Thames is beoordeeld gelukkigste wijk van Londen en heeft de laagste criminaliteit in Londen, en een snelle verbindingen naar het centrum van de stad. Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB toe te kennen (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). Een kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, is de erkenning verdiend door slechts 5 procent van 's werelds business schools. Aanslag ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze cursus, geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers, is ontworpen om u te voorzien van de nieuwste technologische kennis en industriële management vaa ... [+]

Belangrijk: als je een internationale student die een Tier 4 studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk vindt u ook een ATAS certificaat voor deze cursus nodig hebben.

Kies Kingston's Mechanical Engineering MSc

Deze cursus, geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers, is ontworpen om u te voorzien van de nieuwste technologische kennis en industriële management vaardigheden, op een gevorderd niveau van de studie, in specifieke aspecten van machinebouw die in de vraag van de industrie. De cursus biedt u ook een strategisch overzicht van engineering en management vaardigheden die nodig zijn op leidinggevende functies in de grote technische projecten aan te nemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands