University of Kent, Medway School of Pharmacy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Medway School of Pharmacy is een unieke samenwerking tussen de Universiteit van Greenwich en de Universiteit van Kent. Sinds de opening in 2004 zijn wij uitgegroeid tot erkend als een gevestigde school van de apotheek, door de toezichthouder De Algemene Farmaceutische Raad (GPhC). We zijn verheugd onze eerste doelstelling van het hebben van onze Master of Pharmacy (MPharm) te hebben bereikt afgestudeerden werkzaam als apotheker in verschillende carrières, zowel lokaal als nationaal. De school is gelegen in het hart van de nieuwe multi-campus van de universiteit ontwikkeling bij Chatham Maritime in Medway, Kent. Dit prachtige Edwardiaanse rode baksteen en klimop begroeide campus - daterend uit 1903 - heeft geprofiteerd van meer dan £ 20.000.000 investeringen sinds 1996. Uitgebreide nieuwe laboratoria en onderzoeksfaciliteiten hebben geopend en de campus heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk centrum voor hoger onderwijs.

De Medway School of Pharmacy missie is "om te produceren, door middel van innovatief onderwijs en onderzoek geleverd in een ondersteunende en zorgzame omgeving, kwalitatief hoogwaardige professionele afgestudeerden zich in voor een leven lang leren". Student zorg en ondersteuning is dan ook een essentieel onderdeel van onze schoolcultuur en wij bieden persoonlijke begeleiders om regelmatig contact te onderhouden en bieden vertrouwelijke hulp bij zowel academische of persoonlijke problemen. We zijn dan ook erg blij en trots dat onze studenten uitgeroepen tot de school van de beste instelling in het land voor het totale programma tevredenheid (Nationale Studenten Enquête 2009), en we consequent zeer goed scoren in dit onderzoek.

We hebben een innovatieve patiëntgerichte MPharm programma dat is ontworpen en zijn van mening dat de toekomst van de apotheek ligt bij het voldoen aan de behoeften van patiënten door middel van het werken in partnerschap met patiënten, andere beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, de NHS en de industrie. Apothekers zijn de enige beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg met een unieke kennis van geneesmiddelen van de fabricage tot hun gebruik bij patiënten, en apotheek biedt een breed scala aan carrière mogelijkheden. Onze MPharm programma biedt reeds een aanzienlijke hoeveelheid stages om de klinische leren, competenties en inzetbaarheid vaardigheden van onze afgestudeerden te verbeteren. De veranderende rol voor apothekers en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg blijft, zodat de school ook te ontwikkelen en een portfolio van postacademische cursussen, waaronder een multidisciplinair postgraduaat in onafhankelijke en aanvullende voorschrijven en een masteropleiding in Medicines management vernieuwen. Als een dynamische schoolwebsite hebben we een verbintenis tot het verlenen van een leven lang leren en Continuing Professional Development (CPD) zoals wordt geïllustreerd door onze vaardigheden voor Murs cursus, die nu heeft aangetrokken vele duizenden van het beoefenen van apothekers.

Onderzoek is cruciaal voor het succes van de school en neemt plaats naast lesgeven onder begeleiding van onze Director of Research. De school heeft een belangrijke investering in installaties en apparatuur, en is nog steeds een sterke samenwerking en interdisciplinaire benadering van onderzoek evolueren. We hebben al succesvol onderzoekssubsidies van research councils, zoals de MRC en BBSRC, evenals van goede doelen en industriële medewerkers, zoals Pfizer. We hebben momenteel een levendige promovendus groep met meer dan dertig kandidaten op dit moment onderzoek met verschillende medewerkers binnen onze drie gebieden van de biologische wetenschappen; chemie en afgifte van geneesmiddelen; en de klinische en de beroepspraktijk.

De school beschikt over een ervaren en toegewijd team van medewerkers, bestaande uit academische wetenschappers, apothekers en docent beoefenaars van de NHS gedetacheerd, samen met administratief en technisch personeel.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BScs » Bekijk MSc » Bekijk Certificates » Bekijk Master »