University of Kent - Centre for Music and Audio Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Centre for Music and Audio Technology (CMAT) van de University of Kent huisvest drie niet-gegradueerde opleidingen in muziek. Deze baanbrekende cursussen zijn gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de huidige studenten en de verwachtingen van de muziekindustrie en om de onderzoekscultuur van de universiteit te weerspiegelen. Studeren aan CMAT geeft je de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om je carrière in de muziekindustrie te starten.

CMAT is gebaseerd op een inspirerende omgeving aan het water in de historische scheepswerf Chatham. Met atmosferische historische gebouwen, is het in regelmatige vraag als filmset, en eigenschappen in muziekvideo's, documentaires, TV-drama's en blockbuster films.

Onze industriestandaard muziekfaciliteiten omvatten gespecialiseerde oefenruimtes voor repetities, oefenruimten en muziekstudio's die zijn uitgerust met de modernste technologie. Onze vlaggenschipstudio is voorzien van een nieuwe Neve Genesys Black G48 opname- en mengtafel en ons Music and Audio Arts Sound Theatre is een van de beste in het Verenigd Koninkrijk.

Al onze medewerkers brengen een breed scala aan ervaring met zich mee, van onze deskundige academische staf tot onze hooggekwalificeerde technici en praktiserende professionals. Samen zullen ze je tijdens je studie ondersteunen, ontwikkelen, uitdagen en inspireren.

Onze innovatieve niet-gegradueerde programma's combineren academische studie, technische instructie, creatieve resultaten en een verscheidenheid aan professionele kansen. Als gewaardeerd onderdeel van het verkrijgen van branchekennis en inzetbaarheid, genieten onze studenten ook van een grote verscheidenheid aan gastcolleges en workshops van toonaangevende experts uit de muziekindustrie.

Wij bieden studenten de kans om een ​​jaar industrieel te studeren op een professionele stage of om een ​​jaar in het buitenland te studeren. Plaatsingen kunnen worden gedaan met een scala aan werkgevers in de muziekindustrie, evenals liefdadigheidsinstellingen en kunstorganisaties. We hebben samenwerkingsverbanden met universiteiten over de hele wereld en bieden je de kans om de uitdaging aan te gaan om in een ander land te wonen en je onder te dompelen in een andere cultuur.

Carrièremogelijkheden voor onze afgestudeerden omvatten muziek opname en productie, audio software ontwikkeling, geluid voor film, muziek prestaties, muziek management, compositie en songwriting, onderzoek en academia. Bijkomende mogelijkheden zijn werk voor videospellen, internet en live-geluid voor theaters en festivals.

Locaties

Chatham

Old Surgery (University of Kent at Medway)

Address
CEWL, University of Kent
Chipperfield Building
Parkwood Road
Canterbury

CT2 7NZ Chatham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden