University of Kent, Kent Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kent Law School is een van de leidende rechtsscholen in het Verenigd Koninkrijk; we staan ​​op de 13e plaats in The Guardian University Guide 2019 voor de wet, 11e in The Times Good University Guide 2019 en 18th in The Complete University Guide 2019.

De Law School heeft ook een uitstekende internationale reputatie; we staan ​​op de 50e plaats in de Times Higher Education (THE) World University Rankings voor de wet 2018 en behoren tot de top 100 van wetsscholen in de wereld in de Global Ranking of Academic Subjects 2018 van de Shanghai Ranking. We staan ​​ook in de top 150 van wet scholen in de wereld in de QS World University Rankings op onderwerp 2018.

We bieden een ruime keuze aan geleerde Masters in Law (LLM) -programma's en onderzoekscategorieën, die allemaal worden onderwezen met een internationale en hedendaagse focus in een ondersteunende en intellectueel stimulerende omgeving. Onderwijs en onderzoek zijn gebaseerd op een kritische en sociaal-juridische benadering, waarbij de wet wordt bekeken binnen de bredere sociale, politieke en economische context waarin het opereert. De school herbergt een reeks actieve onderzoekscentra met academisch personeel dat actief betrokken is bij een breed scala aan onderzoeksprojecten.

De Kent LLM in Canterbury

Ons vlaggenschip, getiteld Master's in Law, het Kent LLM, wordt aangeboden op de prachtige 300 hectare grote parkgrond van Canterbury in Kent. De campus kijkt uit over de historische kathedraalstad Canterbury, dicht bij het vasteland van Europa en Londen, op slechts een uur rijden met de trein.

De Kent LLM biedt u de zekerheid van het behalen van een LLM op een specialistisch rechtsgebied en de vrijheid om uw keuze voor LLM te laten openstaan ​​tot na uw aankomst, en uw Pathway bepalen via de modules die u kiest.

U kunt uw studies afstemmen op uw specifieke behoeften en interesses om een ​​LLM te verkrijgen in een enkele Pathway , in twee Pathways gezamenlijk, of door een breed scala aan modules in verschillende rechtsgebieden te kiezen om een ​​algemene LLM of een diploma / certificaat in de rechten te verkrijgen.

Onze programma's staan ​​open voor afgestudeerden van een relevante discipline (een niet-gediplomeerde wet is geen vereiste) en zullen van bijzonder belang zijn voor studenten en / of professionals die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun juridische vaardigheden. Aanvragen worden van over de hele wereld verwelkomd. Al onze programma's hebben een startdatum voor september en een startdatum voor januari.

De programma's worden gegeven door een combinatie van cursussen en proefschrift, met de meeste beschikbaar op zowel full-time en part-time basis. Voltijdstudenten voltooien de LLM over een academisch jaar en deeltijdstudenten maken het gedurende twee jaar af.

Specialist gaf les in LLM-programma's in Brussel

We bieden twee specialistische LLM-programma's aan de Brussels School of International Studies van de University of Kent, die allemaal profiteren van de status als centrum voor internationale studies in het politieke hart van Europa.

Beurzen en financiering

De universiteit heeft een royaal postgraduaat beursfonds van meer dan £ 9 miljoen beschikbaar voor studenten van het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek aan Kent. Er zijn ook beurzen speciaal voor studenten van de rechtenstudenten, waaronder een geleerd zeevaartbeurs en een onderwezen studie / EU-beurzen. Kent Law School heeft ook een groot fonds opgericht ter ondersteuning van studenten die gestudeerd hebben in Kenia, Nigeria of Thailand en die een Master's Law (LLM) volgen op de Canterbury-campus van de Universiteit van Kent.

employability

Employability is een belangrijk aandachtspunt binnen de universiteit en op Kent Law School heb je de steun van een toegewijde Employability and Career Development Officer samen met een brede keuze aan stagemogelijkheden, inzetbaarheid evenementen en loopbaanonderhandelingen. We bereiden studenten voor op succesvolle en lonende carrières en onze uitstekende internationale reputatie betekent dat onze studenten doorgaan met oefenen in tal van landen over de hele wereld - onze afgestudeerden zijn door gegaan naar een loopbaan in financiën, internationale handel, overheid en wetgeving of zijn toegetreden of begonnen met een NGO of liefdadigheid.

Sociale media

Bekijk onze afspeellijst met Kent LLM-video's op ons YouTube-kanaal voor meer informatie. Je kunt ons ook volgen op Twitter, Facebook en Instagram en op onze blog geschreven door Kent LLM studenten - Mastering Law.

Contact

 • Kent Law School Postgraduate Office
  Eliot College
  Universiteit van Kent
  Canterbury
  Kent CT2 7NS
  Telefoon: 44 (0) 1227 824595
  Fax: 44 (0) 1227 827442

Locaties

Canterbury

Eliot College

Address
The University of Kent, Canterbury
CT2 7NZ Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1227 764000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: