University of Kent, Centre for Journalism

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Journalistiek aan Kent?

Met behulp van de Medway steden als uw laboratorium, zal u real-time nieuws opdrachten uit te voeren rond locaties, waaronder een middeleeuwse kathedraal, historische oorlogsschepen en 21e eeuw kade ontwikkelingen. Het nieuws sloeg in leven is met nieuwe bedrijven en gemeenschappen en verbindingen naar het vasteland van Europa via de Kanaaltunnel zijn snel, frequent en handig.

Medway biedt talloze mogelijkheden om de convergente vaardigheden van uitzending, print en online rapportage oefenen, lokaal, nationaal en internationaal.

Newsroom en faciliteiten

Onze state-of-the-art newsroom zal een volledig gamma van journalistieke bronnen waaronder de industrie-standaard apparatuur voor de omroepen, kranten, tijdschriften en digitale uitgevers. U zult het geluid en video-editing, printen productie en productie van digitale content te leren met behulp van dezelfde software die wordt gebruikt in de professionele redacties in het hele land.

De campus is gebaseerd rond beschermde gebouwen die dateren uit 1903 en nu gecombineerd met opvallende moderne architectuur en interieurs. Onderwijsfaciliteiten onder de £ 8.000.000, monumentaal, Drill Hall Library, die gedurende 370 open toegang computers en draadloze netwerken biedt. Er zijn uitgebreide computerfaciliteiten over de campus, het aanbieden van een snelle verbinding met het internet.

Ambitieus onderwijs

De Centrum voor Journalistiek is gebaseerd op de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Er zijn nauwe onderwijs links naar de afdeling Politiek en Internationale Betrekkingen, de School of History, Kent Law School en Kent Business School.

Het optimaal gebruik maken van de Universiteit van de waaier van expertise, eigen dedicated team van bekroonde redacteuren en correspondenten van het Centrum streeft naar respect voor de hoogste ethische en professionele normen van de journalistiek bij te brengen.

Wij zijn volledig erkend door de Nationale Raad voor de opleiding van journalisten, de beroepsorganisatie meest algemeen erkend door de redactie in de industrie. We zijn ook volledig erkend door de Broadcast Journalism Training Raad.

U zal:

  • Leren over de rol van de verslaggever als een ambtenaar van de beoefenaars die zijn gedekt oorlogen en onderzocht schandalen - debatteren over privacy, inbraak en dumbing-down met vooraanstaande artsen en inspirerende denkers - leren om te rapporteren, schrijven en bewerken tot deadline - gesneden beeld en geluid in real-time, en bespreken de dekking van de nieuwste verhalen met medestudenten en vooraanstaande deskundigen - leggen een portfolio van het werk te laten zien aan potentiële werkgevers.

Links voor de branche

De mate legt grote nadruk op de praktische realiteit van de journalistiek. Personeel te behouden uitstekende verbindingen met lokale, nationale en internationale media-organisaties. Studenten zullen regelmatige toegang tot het werken journalisten hebben en je zal beroepsonderwijs stages ondernemen.

Er is een campus krant waarin studenten worden aangemoedigd om ideeën, energie en artikelen dragen. De universiteit deelt een fulltime community radio licentie gevestigd in Canterbury bieden mogelijkheden om journalistiek te beoefenen.

Genieten van Medway

Er is een bloeiende gemeenschap student bij Medway en campus faciliteiten bieden uitstekende mogelijkheden om te socialiseren. De Venue cafe en Rochester Building cafe (naast de newsroom) bieden ruimte om te eten, te drinken en een praatje. Ook op de campus zijn Coopers bar en Purple, een late-night club.

De Medway steden zijn de thuisbasis van Rochester Cathedral en Castle, galeries, theaters, sportfaciliteiten, discotheken en een megabioscoop.

Lokale sport-faciliteiten omvatten een droge piste, een trampoline centrum, een ijsbaan en tal van mogelijkheden om te genieten van de watersport op de rivier.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk Master programma's » Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma In De Internationale Multimedia Journalistiek

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Chatham

Dit innovatieve nieuwe programma is speciaal ontworpen voor buitenlandse studenten die al een diploma hebben behaald met goede diploma's in academisch rigoureus onderwerpen en die streven naar een carrière in de journalistiek of aanverwante gebieden belonen. [+]

Dit innovatieve nieuwe programma is speciaal ontworpen voor buitenlandse studenten die al een diploma hebben behaald met goede diploma's in academisch rigoureus onderwerpen en die streven naar een carrière in de journalistiek of aanverwante gebieden belonen. Gegeven door deskundige medewerkers met top-level ervaring in internationale journalistiekHet programma wordt uitgevoerd in de stand van de techniek multimediale redacties en broadcast studio's gelegen in onderscheiding van de universiteit te winnen Centrum voor Journalistiek de historische Medway Campus. Je leert te melden voor kranten, websites, radio en televisie in een live-omgeving newsroom. Met behulp van state-of-the-art technologie in gewijd redacties en studio je werkt om echte deadlines aan kranten, nieuwsprogramma's en websites te maken. Uw docenten zijn bekroonde journalisten met decennia van front-line ervaring in nationale en internationale nieuws. Core Modules Alle studenten nemen de volgende core modules: - Reporting - Praktische multimedia journalistiek - Journalistiek en Free Expression Professionele normen Je studeren voor een master's degree, dat elementen van de politiek, rechtspraak en literatuur bestaat, terwijl tegelijkertijd het verwerven van professionele journalistiek vaardigheden van de norm die aan het werk in de krant, radio en televisie redacties. Uw docenten zijn onder andere voormalig BBC-journaal redacteuren, correspondenten en de krant en internet specialisten. Onderwerpen zijn onder meer: Rapportage; Praktische Multimedia Journalistiek; Rapportage Conflict; Journalistiek en vrije expressie en communicatie en Humanitarianism. Je leert ook een duizelingwekkend aanbod van multimedia productie vaardigheden, waardoor u het vertrouwen op journalistieke opdrachten in televisie, radio, print en online aan te nemen. [-]

Ma In Multimedia Journalistiek

Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Chatham

Dit innovatieve programma is bedoeld voor studenten die al een diploma hebben behaald met goede diploma's in academisch rigoureus onderwerpen en die hebben wat er nodig is in een zeer veeleisende en boeiende loopbaan in de journalistiek te gaan. [+]

Dit innovatieve programma is bedoeld voor studenten die al een diploma hebben behaald met goede diploma's in academisch rigoureus onderwerpen en die hebben wat er nodig is in een zeer veeleisende en boeiende loopbaan in de journalistiek te gaan. Gegeven door deskundige medewerkers, met tientallen jaren ervaring tussen hen aan de top niveau van de professionele journalistiek, is het programma geaccrediteerd door de Nationale Raad voor de opleiding van journalisten en wordt uitgevoerd bij onze fantastische multimedia-centrum op de Medway Campus. Wij staan ​​garant voor alle studenten een stage bij de Kent Messenger Group, en er zijn financieringsmogelijkheden, waaronder de zeer prestigieuze Daily Mail Scholarship. Er zijn meer details over de modules en lesmethoden hier. We zijn altijd blij om individuele afspraken te maken voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van met is. We zullen je onze fantastische redactie en studio faciliteiten laten zien, en geven u een inzicht in het leven in het centrum. [-]

Master

Ma, MPhil, PhD - Onderzoeksjournalistiek

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Chatham +1 more

Onderzoeksprogramma's zijn het meest geschikt voor studenten die een heldere en originele idee van een onderwerp dat ze willen onderzoeken in detail. [+]

Wij zijn blij met het onderzoek toepassingen in het bereik van de expertise in het Centrum en van over de hele wereld. Onderzoeksprogramma's zijn het meest geschikt voor studenten die een heldere en originele idee van een onderwerp dat ze willen onderzoeken in detail. Er zijn twee typen programma: MA door Research houdt produceren 40.000 woord proefschrift; de MPhil en PhD-programma's vereisen een hoog niveau van onderzoek en analyse resulteert in proefschriften van c50,000 woorden (MPhil) of 80.000 woorden (PhD). Alle eerstejaars studenten deelnemen aan een onderzoek Methodieken en Research Skills seminar. Door de Faculteit der Sociale Wetenschappen, het Centrum biedt opleiding in methoden van het gebruik van bronnen en kan helpen bij subsidieaanvragen. Postgraduate programma's in de journalistiek bij Kent bieden u de mogelijkheid om te onderzoeken en te leren in een omgeving die uitmuntendheid in de praktijk van convergente, multimediale journalistiek met een verstandelijke leiderschap in de geschiedenis, ethiek en de toekomst van het nieuws industrie combineert. De Centrum voor Journalistiek leidt de ontwikkeling van de journalistiek als een academische discipline geworteld in de beroepspraktijk newsroom praktijk. Het werd opgericht in 2008 tot boven de normen in het onderwijs en onderzoek te realiseren. Een levendige en gezellige gemeenschapszin bestaat binnen het Centrum. Er zijn regelmatig sociale evenementen, seminars en masterclasses. Recente bezoekers hebben opgenomen: Allan Little, BBC-correspondent; Sarah Ivens oprichters Editor-in-Chief van OK! Magazine USA; Gavin Esler, presentator van Newsnight; Jon Sneeuw, presentator van Channel 4 News, Mark Thompson, voormalig directeur-generaal van de BBC, Alex Crawford drie keer... [-]

Videos

Study Journalism at University of Kent

Meet Our Grads: Alan McGuinness - Online Producer for Sky News

Meet Our Grads: Clarissa Place - Reporter at the Sidmouth Herald

Meet Our Grads: Sara Malm - Journalist for the Mail Online