Kent Business School, University of Kent

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kent Business School van de Universiteit van Kent Kent Business School is een top 30 UK business school, vastbesloten om excellentie door het verstrekken van programma's van wereldklasse Master's waaronder de Kent MBA. Gerangschikt 19e in het Verenigd Koninkrijk voor Business Studies * 1, bieden wij een vooraanstaande business onderwijs met uitstekende vooruitzichten op werk en student ervaring.

Pedagogiek Kent Business School heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van zakelijke onderwijs op een top 20 Britse universiteit. Ons portfolio van postgraduate programma's toont de breedte en diepte van onze expertise. Academisch onderzoek en banden met wereldwijde business te informeren ons onderwijs, zorgen voor een curriculum dat relevant en actueel is. We zijn gerangschikt 19e in het Verenigd Koninkrijk voor Business Studies * 1, en hebben een hoog voor de kwaliteit van ons onderwijs en de tevredenheid van studenten. We houden ook een aantal accreditaties door beroepsorganisaties.

Beurzen & financiering Business School biedt een Vroegboekkorting van 10% voor ingediend en vóór 31 maart 2015 goedgekeurde toepassingen. We bieden ook andere exclusieve beurzen en beurzen voor onze postdoctorale studenten op aanvraag.

De University of Kent heeft verder financiering opties beschikbaar. Gebruik de universiteit gids voor financiële bijstand als een basis voor uw onderzoek naar het volledige scala aan financieringsmogelijkheden.

Plaats Het Verenigd Koninkrijk is een populaire plek om te studeren, en KBS is bijzonder goed gelegen in Zuid-Oost-Engeland. Onze campus ligt in het historische en prachtige stad Canterbury; bekend als een stad-break bestemming voor iedereen die de kunst, cultuur, geschiedenis, restaurants en nacht-leven geniet. De campus zelf is ingesteld in bossen, en ligt op loopafstand van het centrum van Canterbury. Daarnaast Canterbury is 56 minuten met de trein naar Londen, en 2,5 uur naar Parijs. Het openbaar vervoer is gemakkelijk beschikbaar en betrouwbaar.

Onderzoek & Faculteit 67% van onze business en management onderzoek is beoordeeld als "internationaal uitstekend" of "toonaangevende" * 2. We organiseren veel extern gefinancierd onderzoeksproject met een hoog profiel partners. Recente en actuele voorbeelden zijn het Economisch en Sociaal Onderzoek Raad, de Wereldbank en de Europese Commissie.

Informatie voor internationale studenten

Studeren aan Kent Business School is een spannende levenservaring. We hebben een aangename omgeving voor de sociale en culturele betrokkenheid ontworpen een uitstekende academische ervaring, en ook. Er is ondersteuning beschikbaar voor onze internationale studenten, zodra een aanvraag wordt ingediend. Uit praktische informatie over visa, talenkennis en het vinden van huisvesting. Deze ondersteuning blijft als je een student te helpen het meeste van uw tijd op de universiteit. KBS waardeert de inbreng van internationale studenten aan de leerervaring. Business is wereldwijd, en dus is onze vooruitzichten.

Informatie voor Britse studenten

Studeren voor een bedrijf Masters is nu een wenselijke optie in het Verenigd Koninkrijk. Of het nu full-time of part-time, het bestuderen van zaken op dit niveau is een enorme differentiator voor functionele specialisten, en maakt het mogelijk voor ondernemers om zich verder te specialiseren en het nieuw leven inblazen van hun strategisch denken. Kent Business Schools presteert uitzonderlijk goed voor carrièremogelijkheden * 3:

19 in het Verenigd Koninkrijk voor Business, Management & Marketing afstuderen carrièremogelijkheden studenten '

19 in het Verenigd Koninkrijk voor Accounting & Finance afstuderen carrièremogelijkheden studenten '

91% van onze postdoctorale studenten het erover eens dat ze zich beter voorbereid op hun toekomstige loopbaan en dat hun opleiding intellectueel werd stimulerend * 4.

Join KBS. We horen graag van u.

  • 1 The Times / Sunday Times University Guide 2015
  • 2 Research Excellence Framework, 2014
  • 3 Guardian University Guide 2015
  • 4 Postgraduate Docenten Student Experience Survey (PTE) 2014

In aanvulling op de Finance-programma's beschikbaar zijn binnen deze school, de Universiteit van Kent heeft andere postgraduate Finance graden via haar Centrum van Financiën een strategisch initiatief van de universiteit om te voldoen aan de steeds hogere eisen van de werkgevers, financiers en beleidsmakers graag succes veilig te stellen voor hun organisaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk PhD » Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc Beheer

Campus Voltijd 15 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Ontwikkel uw leiderschapskwaliteiten met betrekking tot besluitvorming, probleemoplossing, teamwerk, onderhandeling en prestatiebeheer van medewerkers. Je krijgt de vaardigheden en kennis die essentieel zijn voor het beheer van belangrijke gebieden van organisaties, waaronder boekhouding, human resources, kwantitatieve methoden, marketing, strategie en operaties. [+]

Overzicht

Bestudeer innovatie en ondernemerschap en leer hoe u bedrijven vanuit een duurzaamheidsperspectief creëert en beheert. Deze MSc voorziet u van de nodige hulpmiddelen, technieken en concepten om te begrijpen hoe zaken worden gedaan en de verschillende uitdagingen waarmee managers worden geconfronteerd vanuit een operationeel en strategisch perspectief.

Kent Business School (KBS)

Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van bedrijfseducatie, wordt Kent Business School gerangschikt als een top 20 Britse bedrijfsschool, zowel voor de standaard van ons onderwijs als voor de tevredenheid van studenten. Ons portfolio van postgraduate programma's toont de breedte en diepte van onze expertise. Academisch onderzoek en banden met wereldwijde business te informeren ons onderwijs, zorgen voor een curriculum dat relevant en actueel is. We houden ook een aantal accreditaties door beroepsorganisaties.... [-]


Msc Business Analytics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Het programma is ontworpen om u te voorzien van de essentiële vaardigheden en kennis die nodig is om te slagen in, en voldoen aan de behoeften van, data-rijke zakelijke omgevingen. Het creëren van zeer gewilde afgestudeerden, zult u leren hoe u beschrijvende, voorspellende en normatieve modellen toepassen. [+]

Krijgen een grondige kennis van analytische en voorspellende modellen vaardigheden als management, communicatie en consultancy vaardigheden.

In het tijdperk van Big Data, wordt analytics steeds een strategische noodzaak in vrijwel alle gebieden van het bedrijfsleven en is een essentieel instrument om real-time beslissingen, bevorderen evidence-based besluitvorming te rijden en te behouden concurrentievoordeel.

Op Kent Business School voorziet onze MSc in Business Analytics u van de nieuwste analysehulpmiddelen om gegevens te analyseren en te interpreteren, toekomstige trends te voorspellen, beslissingen te automatiseren en te stroomlijnen en actielijnen te optimaliseren.

... [-]

Msc Finance (financiële Markten)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

De MSc in Finance biedt een solide achtergrond in de financiële beginselen en praktijken en ontwikkelt vaardigheden die nodig zijn door toekomstige zakelijke en financiële professionals. [+]

Verkrijg een uitgebreid kader van kennis, inzicht en visie op de belangrijkste problemen in financiën en de financiële functie van organisaties en activiteiten. De MSc in Finance (Financial Markets) route ontwikkelt je cognitieve, kritische, intellectuele en onderzoeksvaardigheden, plus relevante persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden om in de echte wereld van zaken en organisaties te communiceren.

Op Kent Business School biedt onze MSc in Finance (Financial Markets) een solide achtergrond in financiële principes en werkwijzen, ontwikkelt vaardigheden die nodig zijn voor toekomstige zakelijke en financiële professionals.

Het programma biedt een alomvattend kader van kennis, inzicht en visie ten aanzien van de belangrijkste kwesties in de financiële wereld, de financiële functie van organisaties en activiteiten en functies van de financiële instellingen en markten. Je ontwikkelt een passende reeks van cognitieve, kritische, intellectuele en onderzoeksvaardigheden, plus relevante persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden om samen te werken in de echte wereld van het bedrijfsleven en organisaties. Dit programma bereidt u ook voor onderzoek of verdere studie op dit gebied. ... [-]

Msc Finance (financiën, Investeringen En Risico's)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Krijg een uitgebreid raamwerk van kennis, inzicht en visie met betrekking tot de belangrijkste kwesties in finance en investment banking. De MSc in Finance (Finance, Investment and Risk) -route ontwikkelt uw cognitieve, kritische, intellectuele en onderzoeksvaardigheden, plus relevante persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden om te communiceren in de echte wereld van bedrijven en organisaties. [+]

Overzicht

In de competitieve mondiale omgeving van vandaag zijn werkgevers steeds selectiever in hun zoektocht naar bekwame zakelijke en financiële professionals. Onze Master's in Finance-programma's voorzien u van een solide achtergrond in financiële principes en praktijken en helpen u bij het cultiveren van uw praktische financiële vaardigheden en zakelijke kennis.

Deze route is speciaal ontworpen om uw praktische financiële vaardigheden te ontwikkelen en u zakelijke kennis van de wereld te geven. Het bereidt je voor op een carrière in investeringsbanken, financiële en managementadviesbureaus, auditkantoren, risicobeheerafdelingen van financiële instellingen en overheidsdiensten.... [-]


Msc Finance (financiën En Management)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Leer hoe te identificeren, interpreteren, organiseren en manipuleren van kennis om de ontwikkeling en het beheer van de mondiale organisaties relevant. [+]

Leer hoe te identificeren, te interpreteren, organiseren en manipuleren kennis over financiën en beheer aan de duurzame ontwikkeling en het beheer van de mondiale organisaties relevant.

Bij Kent Business School onze MSc in Finance and Management is gericht op studenten die een carrière in het bedrijfsleven, bankwezen, financiële instellingen, regelgevende instanties, internationale organisaties of overheidsinstellingen streven. In het bijzonder wordt het aangeboden aan degenen die wensen om de internationale financiële management begrijpen in theorie en praktijk.

Het programma zal u voorzien van een combinatie van de nieuwste kennis in corporate finance, financiële markten, risk management en wereldwijde business management als u uitrusten met praktische vaardigheden die nodig zijn op de arbeidsmarkt om relevante financiële analyse van corporate ondernemingen, financiële instellingen of produceren andere instanties waar financiering is een belangrijke activiteit, zowel in de publieke als de private sector. ... [-]


Msc Finance (international Banking And Finance)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

De MSc in International Banking en Finance programma is speciaal ontworpen om u te voorzien van de inzetbaarheid vaardigheden die nodig zijn voor het werken in de top tier wereldwijde financiële instellingen, internationale organisaties, de centrale banken, de financiële regelgevende instanties en in soortgelijke zeer gespecialiseerde instellingen. [+]

Ontwikkelen van real-world zakelijke kennis en praktische financiële vaardigheden om te slagen in de sector financiën en financiële diensten.

Bij Kent Business School is de MSc in International Banking and Finance specifiek ontworpen om u de inzetbaarheidskwaliteiten te bieden die nodig zijn om te werken in vooraanstaande wereldwijde financiële instellingen, internationale organisaties, centrale banken, financiële regelgevende instanties en in vergelijkbare, zeer gespecialiseerde instellingen.

Afgestudeerden zijn uitgerust met een sterke theoretische en praktische kennis en de toepassing ervan op de banksector en de internationale en binnenlandse financiële markten. Een bijzondere nadruk wordt gelegd op het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden die studenten in staat om volledig te begrijpen van de complexiteit van de financiële markten in de binnenlandse en wereldwijde economieën.... [-]


Msc Human Resource Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Dit programma is ontworpen om goed afgeronde human resource beoefenaars met voorbeeldige kennis en relevante expertise te produceren. Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). [+]

Ontwikkel je people management vaardigheden om effectief te opereren in de huidige uitdagende zakelijke omgeving.

De aantrekkingskracht, behoud en ontwikkeling van hoog kaliber mensen zijn een bron van concurrentievoordeel voor organisaties vandaag de dag en zijn de verantwoordelijkheid van human resource professionals. Dit zet human resource management in het centrum van de zakelijke prestaties en een kritische partner voor succes van de organisatie.

Op Kent Business School produceert onze MSc in Human Resource Management goed afgeronde human resource practitioners met uitstekende kennis en relevante expertise om te slagen in de huidige uitdagende zakelijke omgeving.

Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Europa's grootste professionele instelling voor HRM en HR ontwikkeling, haar Advanced Level Standards. ... [-]


Msc In Internationale Accounting En Finance

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

De MSc in International Accounting en Finance is ontworpen om de behoeften van de markt door middel van de voorbereiding en ontwikkeling van uw carrière in de internationale accounting en finance voldoen. [+]

In de competitieve wereld van vandaag, de werkgevers zijn steeds selectiever in hun zoektocht naar bevoegde accounting en finance professionals.

Bij Kent Business School onze MSc in International accounting en finance is speciaal ontworpen om uw internationale boekhoudkundige kennis en vaardigheden te ontwikkelen op een hoog professioneel niveau.

Deze eenjarige, full-time programma is gericht op de behoeften van de markt te voldoen door de voorbereiding en ontwikkeling van uw carrière in de internationale accounting en finance. Het is zeer geschikt voor studenten die al enige kennis van boekhouding en financiën, en die wensen om hun vaardigheden en kennis uit te breiden naar een gevorderd niveau. Het programma is ook geschikt voor studenten met een goede academische reputatie van een verwante discipline, die wensen om hun carrière te verbeteren in internationale accounting en finance of voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van het onderzoek of verdere studie op dit gebied.... [-]


Msc Internationale Human Resource Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Human Resource Management staat centraal in de bedrijfsprestaties en is een cruciale partner voor organisatorisch succes. Dit MSc-programma ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van people management en bereidt je voor op een carrière als human resource-beoefenaar. [+]

Overzicht

Krijg inzicht in de belangrijkste gebieden van het managen van menselijke hulpbronnen en de belangrijke invloeden van de bredere internationale omgeving, door een kritische beoordeling te geven van personeelsmanagement en arbeidsrelaties.

Je krijgt les van een multidisciplinaire groep academici met onderzoekservaring op het gebied van human resource management, management & organisatiegedrag, arbeidsrelaties en internationale zaken. Ze brengen een brede ervaring en expertise om hun onderwijs en zijn betrokken bij een breed scala van onderzoek en professionele activiteiten.

Financieringsmogelijkheden

De Business School heeft een breed scala aan financieringsmogelijkheden voor postdoctorale studenten, waaronder beurzen, beurzen, het Double Loyalty Scheme voor studenten van de Universiteit van Kent en de KBS Early Bird Scheme. The Early Bird komt overeen met 10% korting op het collegegeld.... [-]


MSc Logistics and Supply Chain Management

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

[+]

Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT), de Britse onafhankelijke beroepsorganisatie voor de logistiek, supply chains en transport. Studenten die afstuderen van MSc Logistiek en Supply Chain Management zijn vrijgesteld van de academische eisen voor Chartered lidmaatschap, en terwijl het bestuderen van je student-lidmaatschap wordt betaald door Kent Business School. De CILT netwerk verbindt leden wereldwijd en is de grootste bron van professionele expertise voor de industrie. Accreditatie en het lidmaatschap te leveren significant voordeel in termen van carrièremogelijkheden.

[-]

MSc Management (International Business)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

De MSc in Management (International Business) geeft inzicht in een aantal gebieden van algemeen management, met bijzondere nadruk op de belangrijkste aspecten van het internationale bedrijfsleven. [+]

Met de nadruk op het internationale bedrijfsleven, het verwerven van de gereedschappen, technieken en concepten over hoe het internationale bedrijfsleven wordt uitgevoerd.

Bij Kent Business School de MSc in Management (International Business) geeft inzicht in een aantal gebieden van algemeen management, met bijzondere nadruk op de belangrijkste aspecten van het internationale bedrijfsleven.

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige tools, technieken en concepten om te begrijpen hoe het internationale bedrijfsleven wordt uitgevoerd en hoe bedrijven en landen kunnen gedijen in de wereldwijde markt van vandaag.

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​management gerelateerde discipline na te streven, maar met minder dan 3 jaar werkervaring, in het bijzonder van niet-business gerelateerde graden, die op zoek zijn naar een diep inzicht in de wereld van business en management.... [-]


Msc Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

De Master in Marketing biedt studenten de skillls om hun kennis toe te passen om real-world marketing uitdagingen. Het programma plaatst ook grote nadruk op maatschappelijk verantwoorde marketing en de rol van marketing in de samenleving. Geaccrediteerd door CIM (het Chartered Institute of Marketing). [+]

Inzicht verwerven in de verschillende activiteiten die deel uitmaken van de marketingmix en andere essentiële communicatiestrategieën.

Organisaties vandaag de dag vele uitdagingen en kansen. Naarmate de technologie heeft ontwikkeld en behoeften van de consument en wil zijn veranderd, organisaties eenmaal dominant zijn in hun industrieën hebben haperde (bijv denk Nokia, Gouden Gids, Kodak of Sony), en organisaties die minder bekend waren zijn voorspoedig en kom naar de markten domineren zij serveren (denk aan Google, Tata of Huawei). Meer recent heeft zelfs de "machtige" Apple onder de toegenomen dreiging afkomstig van concurrenten die misschien wel hebben begrepen behoeften van de klant beter, en die in staat zijn om klanten te voorzien van superieure waarde geweest. ... [-]

Videos

Welcome Video

Contact
Bezoekadres
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, Engeland, CT2 7PE GB