Lees de Officiële Beschrijving

Kent Business School aan de Universiteit van Kent

Kent Business School is een top 30 Britse bedrijfsschool, toegewijd aan excellentie door het aanbieden van masterprogramma's van wereldklasse, waaronder de Kent MBA. Gerangschikt als 19e in het VK voor bedrijfskunde * 1, bieden we een uitstekende zakelijke opleiding met uitstekende vooruitzichten op werk en ervaring met studenten.

Onderwijs

Kent Business School heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van bedrijfseducatie aan een top 20 van de Britse universiteit. Ons portfolio van postdoctorale programma's toont de breedte en diepte van onze expertise. Academisch onderzoek en koppelingen met internationale bedrijven informeren ons over het onderwijs en zorgen voor een relevant en actueel curriculum. We staan ​​op de 19e plaats in het VK voor bedrijfskunde * 1 en hebben een hoge score voor de standaard van ons onderwijs en de tevredenheid van de studenten. We houden ook een aantal accreditaties bij professionele instanties.

Beurzen

De universiteit van Kent heeft financieringsopties beschikbaar . Gebruik de universitaire gids voor financiële hulp als een basis voor je onderzoek naar het volledige scala aan financieringsmogelijkheden.

Plaats

Het VK is een populaire studieplek en KBS is bijzonder goed gelegen in het zuidoosten van Engeland. Onze campus ligt in de historische en prachtige stad Canterbury; bekend als een stedentripbestemming voor iedereen die van kunst, cultuur, geschiedenis, restaurants en het nachtleven houdt. De campus zelf ligt in de bossen en op loopafstand van het centrum van Canterbury. Bovendien, Canterbury is 56 minuten met de trein naar Londen, en 2,5 uur naar Parijs. Openbaar vervoer is gemakkelijk beschikbaar en betrouwbaar.

Onderzoek

67% van ons bedrijfs- en managementonderzoek wordt beoordeeld als "internationaal excellent" of "wereldleidend" * 2. We hosten veel extern gefinancierde onderzoeksprojecten met prominente partners. Recente en actuele voorbeelden zijn de Economische en Sociale Onderzoeksraad, de Wereldbank en de Europese Commissie.

Informatie voor internationale studenten

Studeren aan Kent Business School is een opwindende levenservaring. We hebben een uitstekende academische ervaring ontworpen en ook een aangename omgeving voor sociale en culturele betrokkenheid. Er is ondersteuning beschikbaar voor onze internationale studenten zodra een aanvraag is ingediend. Van praktische informatie over visa tot taalvaardigheid en het vinden van accommodatie. Deze ondersteuning wordt voortgezet wanneer je een student wordt om je te helpen het beste uit je tijd aan de universiteit te halen. KBS waardeert de input van internationale studenten voor de leerervaring. Bedrijf is wereldwijd, en dat geldt ook voor onze vooruitzichten.

Informatie voor Britse studenten

Studeren voor een bedrijf Masters is nu een wenselijke optie in het Verenigd Koninkrijk. Of het nu fulltime of parttime is, het studeren van bedrijven op dit niveau is een enorme onderscheidende factor voor functionele specialisten, en stelt bedrijfsmensen in staat zich verder te specialiseren en hun strategisch denken nieuw leven in te blazen. Kent Business Schools presteert uitzonderlijk goed voor carrièreperspectieven * 3:

  • 19e in het VK voor Business, Management
  • 19e in het VK voor boekhouding
  • 91% van onze postdoctorale studenten zijn het erover eens dat ze zich beter op hun toekomstige loopbaan voorbereid hebben en dat hun cursus intellectueel stimulerend was * 4.

Sluit u aan bij KBS. We kijken ernaar uit van u te horen.

  • * 1 The Times / Sunday Times University Guide 2015
  • * 2 Research Excellence Framework, 2014
  • * 3 Guardian University Guide 2015
  • * 4 Postdoctoraal gegeven onderzoek naar studentenervaring (PTES) 2014

Naast de financiële programma's die binnen deze school beschikbaar zijn, biedt de universiteit van Kent andere postdoctorale financiële opleidingen via haar Center of Finance een strategisch initiatief van de universiteit om te voldoen aan de steeds strengere eisen van werkgevers, financiers en beleidsmakers die graag succes willen behalen voor hun organisaties.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Kent Business School, University of Kent

Het programma is ontworpen om u te voorzien van de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen in en te voldoen aan de behoeften van, datarijke bedrijfs ... [+]

Verdiepende kennis van analytische en voorspellende modelvaardigheden, evenals management-, communicatie- en adviesvaardigheden.

In het tijdperk van Big Data is analyse een strategische noodzaak aan het worden op vrijwel alle terreinen van het bedrijfsleven en is het een essentieel hulpmiddel om real-time beslissingen te nemen, evidence-based besluitvorming te bevorderen en concurrentievoordeel te behouden.

Op

De nadruk ligt op het leren van fundamentele analysetechnieken, zoals statistische analyse, datamining, databasebeheer, prognoses en regressie, optimalisatie, simulatie en spreadsheetmodellering onder anderen.

Volgens een recente ranglijst van US News and World Report; Market Research Analyst en Operations Research Analyst behoren tot de top vier Best Business Jobs van 2015, en Harvard Business Review beweert dat Data Scientist de 'meest sexy baan van de 21e eeuw is', met beoefenaars met zeldzame en zeer gewilde vaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

De MSc in Finance biedt een solide achtergrond in financiële principes en werkwijzen en ontwikkelt vaardigheden die toekomstige zakelijke en financiële professionals nodi ... [+]

Krijg een uitgebreid kader van kennis, inzicht en visie met betrekking tot de belangrijkste kwesties in financiën en de financiële functie van organisaties en activiteiten. De MSc in Finance (Financial Markets) Pathway ontwikkelt uw cognitieve, kritische, intellectuele en onderzoeksvaardigheden, plus relevante persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden om te communiceren met de echte wereld van bedrijven en organisaties.

Op

Het programma biedt een uitgebreid kader van kennis, inzicht en visie met betrekking tot de belangrijkste kwesties in financiën, de financiële functie van organisaties, en de activiteiten en functies van financiële instellingen en markten. Je ontwikkelt een passend scala aan cognitieve, kritische, intellectuele en onderzoeksvaardigheden, plus relevante persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden om te communiceren met de echte wereld van bedrijven en organisaties. Dit programma bereidt je ook voor op onderzoek of verdere studie op dit gebied.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

Krijg een uitgebreid raamwerk van kennis, inzicht en visie met betrekking tot de belangrijkste kwesties in finance en investment banking. De MSc in Finance (Finance, Inve ... [+]

Overzicht

In de competitieve mondiale omgeving van vandaag zijn werkgevers steeds selectiever in hun zoektocht naar bekwame zakelijke en financiële professionals. Onze Master's in Finance-programma's voorzien u van een solide achtergrond in financiële principes en praktijken en helpen u bij het cultiveren van uw praktische financiële vaardigheden en zakelijke kennis van de wereld.

Deze Pathway is speciaal ontworpen om uw praktische financiële vaardigheden te ontwikkelen en u zakelijke kennis van de wereld te bieden. Het bereidt je voor op een carrière in investeringsbanken, financiële en managementadviesbureaus, auditkantoren, risicobeheerafdelingen van financiële instellingen en overheidsdiensten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

Leer hoe je kennis kunt identificeren, interpreteren, organiseren en manipuleren die relevant is voor de ontwikkeling en het beheer van wereldwijde organisaties. ... [+]

Leer hoe je kennis over financiën en management die relevant is voor de duurzame ontwikkeling en het beheer van wereldwijde organisaties, kunt identificeren, interpreteren, organiseren en manipuleren.

Op

Het programma biedt u een combinatie van de nieuwste kennis op het gebied van bedrijfsfinanciering, financiële markten, risicobeheer en wereldwijd bedrijfsbeheer, en voorziet u van praktische vaardigheden die op de arbeidsmarkt nodig zijn om relevante financiële analyses van bedrijven, financiële instellingen of andere organen waar financiering een belangrijke activiteit is, zowel in de publieke als in de particuliere sector.

Je verwerft een gepast aanbod aan managementbeslissingstools, onderzoeksvaardigheden, rapportschrijven, mondelinge presentatie en relevante persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden om je in staat te stellen interactief te zijn in de echte wereld van financiën en management. Je neemt deel aan een reeks gastcolleges die worden gegeven door experts van de City of London en beleidsmakers op hoog niveau uit de industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

Het MSc in International Banking and Finance-programma is speciaal ontworpen om u de inzetbaarheidskwaliteiten te bieden die nodig zijn om te werken in vooraanstaande mon ... [+]

Ontwikkel zakelijke kennis en praktische financiële vaardigheden om succesvol te zijn in de financiële en financiële dienstverlening.

Op

Afgestudeerden zijn uitgerust met sterke theoretische en praktische kennis en de toepassing ervan op het bankwezen en internationale en binnenlandse financiële markten. De nadruk ligt vooral op het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden die studenten in staat stellen de complexiteit van de financiële markten in de binnenlandse en mondiale economie volledig te begrijpen.

Je verwerft ook een gepaste reeks onderzoeksvaardigheden en relevante persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden om je in staat te stellen om te interageren met de echte wereld van zaken en financiën. Dit wordt versterkt door een reeks gastcolleges die worden gegeven door experts van de City of London.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

Dit programma is ontworpen om goed doordachte HR-professionals te produceren met voorbeeldige kennis en relevante expertise. Geaccrediteerd door het Chartered Institute o ... [+]

Ontwikkel uw vaardigheden op het gebied van people management om effectief te opereren in de huidige uitdagende zakelijke omgeving.

Het aantrekken, behouden en ontwikkelen van mensen van hoog kaliber zijn een bron van concurrentievoordeel voor organisaties van vandaag en zijn de verantwoordelijkheid van HR-professionals. Dit stelt human resource management centraal in de bedrijfsprestaties en een cruciale partner voor organisatorisch succes.

Op

Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Europa's grootste professionele instituut voor HRM en HR-ontwikkeling, volgens de Advanced Level Standards.

Als een CIPD goedgekeurd centrum, worden wij erkend als een professionele aanbieder van HRM-onderwijs, zodat u na voltooiing van dit programma zowel de academische als professionele kwalificatie zult ontvangen en het niveau van kennis en inzicht hebt verworven dat vereist is voor een volledig professioneel lidmaatschap van de CIPD.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

De MSc in International Business and Management biedt inzicht in een aantal gebieden van algemeen management, met bijzondere nadruk op de belangrijkste aspecten van inter ... [+]

Met de nadruk op internationale handel, verwerf de tools, technieken en concepten van hoe internationale zaken worden uitgevoerd.

Op

Dit programma is ontworpen om u uit te rusten met de nodige tools, technieken en concepten om te begrijpen hoe internationale bedrijven worden geleid en hoe bedrijven en landen kunnen gedijen op de internationale markt van vandaag.

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden die een managementgerelateerde discipline willen volgen, maar met minder dan 3 jaar werkervaring, met name in niet-bedrijfsgerelateerde graden, die een diep inzicht in de bedrijfswereld en het management zoeken.

Afgestudeerden volgen doorgaans een loopbaan in multinationale ondernemingen, internationale organisaties, overheidsinstanties of adviesbureaus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

De MSc in logistiek en supply chain management voorziet u van geavanceerde kwantitatieve en kwalitatieve analytische vaardigheden om gebieden voor verbetering binnen een ... [+]

Logistiek en supply chain management vormen een belangrijk onderdeel van elk bedrijf en verbetering op dit gebied zal het bedrijf een extra concurrentievoordeel geven.

Op

Dit programma is ontworpen voor hooggekwalificeerde afgestudeerden uit de wetenschap, engineering en bedrijfs- en managementdisciplines, en probeert ervaring op te doen om op alle niveaus van het bedrijf te werken, van operationeel tot strategisch niveau. U profiteert van projectwerk, live casestudy's met echte organisaties, waaronder een bedrijfsbezoek en gastcolleges, die uw kansen op werk vergroten.

Het programma wordt geleverd door onderzoeks- en ervaren personeel van wereldklasse en stelt u in staat om verbeterde kwantitatieve en kwalitatieve vaardigheden te ontwikkelen ter ondersteuning van de besluitvorming op elk logistiek gebied binnen een organisatie. Logistieke en supply chain management problemen kunnen bestaan ​​uit inventaris, transport, warehousing, locatie, reverse en groene logistiek en relaties met klanten en leveranciers. Deze aspecten zullen het bedrijf ongetwijfeld concurrentievoordeel opleveren, mits correct benaderd. Afgestudeerden van deze MSc zijn in staat om te reageren op de uitdagingen in een gebied dat voortdurend in ontwikkeling is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

Ontwikkel uw leiderschapskwaliteiten met betrekking tot besluitvorming, probleemoplossing, teamwerk, onderhandeling en prestatiebeheer van medewerkers. Je krijgt de vaard ... [+]

Overzicht

Bestudeer innovatie en ondernemerschap en leer hoe u bedrijven vanuit een duurzaamheidsperspectief creëert en beheert. Deze MSc voorziet u van de nodige hulpmiddelen, technieken en concepten om te begrijpen hoe zaken worden gedaan en de verschillende uitdagingen waarmee managers worden geconfronteerd vanuit een operationeel en strategisch perspectief.

Kent Business School (KBS)

Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van bedrijfseducatie, is Kent Business School gerangschikt als een top 20 Britse bedrijfsschool, zowel voor de standaard van ons onderwijs als voor de tevredenheid van studenten. Ons portfolio van postdoctorale programma's toont de breedte en diepte van onze expertise. Academisch onderzoek en koppelingen met internationale bedrijven informeren ons over het onderwijs en zorgen voor een relevant en actueel curriculum. We houden ook een aantal accreditaties bij professionele instanties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
August 2019
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kent Business School, University of Kent

De Master in Marketing biedt studenten de vaardigheden om hun kennis toe te passen op echte marketinguitdagingen. Het programma legt ook veel nadruk op maatschappelijk ve ... [+]

Krijg inzicht in de verschillende activiteiten die deel uitmaken van de marketingmix en andere essentiële communicatiestrategieën.

Organisaties worden tegenwoordig geconfronteerd met vele uitdagingen en kansen. Naarmate de technologie is geëvolueerd en de behoeften en wensen van de consument zijn veranderd, hebben organisaties die ooit een dominante positie in hun sector innamen, een hapering doorstaan ​​(denk bijvoorbeeld aan Nokia, Yellow Pages, Kodak of Sony) en minder bekende organisaties hebben het goed gedaan en domineren de markten die zij serveren (denk aan Google, Tata of Huawei). Meer recentelijk is zelfs de 'machtige' Apple in toenemende mate bedreigd door concurrenten die aantoonbaar de behoeften van klanten beter hebben begrepen en die klanten superieure waarde hebben kunnen bieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome Video

Address
Kent Business School University of Kent Canterbury
CT2 7PE Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk