Kent Business School, University of Kent

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kent Business School aan de Universiteit van Kent

Kent Business School (KBS) is een toonaangevende Business School, gerangschikt in de top 30 in het Verenigd Koninkrijk en is geaccrediteerd door The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), waarmee KBS wereldwijd wordt opgenomen in de topinstellingen voor zakelijke graden, met slechts 5 % van 's werelds Business Schools die deze accreditatie behalen. Leerzaam bezig zijn, onderzoek van wereldklasse, professionele partnerschappen en een internationale gemeenschap creëren een opwindende sfeer waarin geleerd moet worden, waar innovatie wordt aangemoedigd en uitdagingen worden verwelkomd.

Beurzen

De Universiteit van Kent heeft financieringsopties beschikbaar . Gebruik de universitaire gids voor financiële bijstand als een basis voor je onderzoek naar het volledige scala aan financieringsmogelijkheden.

Plaats

Het VK is een populaire studieplek en KBS is bijzonder goed gelegen in het zuidoosten van Engeland. Onze campus ligt in de historische en prachtige stad Canterbury; bekend als een stedentripbestemming voor iedereen die van kunst, cultuur, geschiedenis, restaurants en het nachtleven houdt. De campus zelf ligt in de bossen en op loopafstand van het centrum van Canterbury. Bovendien, Canterbury is 56 minuten met de trein naar Londen, en 2,5 uur naar Parijs. Openbaar vervoer is gemakkelijk beschikbaar en betrouwbaar.

Onderzoek

Naar aanleiding van de meest recente Research uitstekend kader, werd Kent Business School gerangschikt 25e van de 101 Britse instellingen voor onderzoek intensiteit in de Times Higher Education. Bovendien werd 98% van ons onderzoek beoordeeld als van internationale kwaliteit. We hosten veel extern gefinancierde onderzoeksprojecten met prominente partners. Recente en actuele voorbeelden zijn de Economische en Sociale Onderzoeksraad, de Wereldbank en de Europese Commissie.

Informatie voor internationale studenten

Studeren aan Kent Business School is een opwindende levenservaring. We hebben een uitstekende academische ervaring ontworpen, en ook een aangename omgeving voor sociale en culturele betrokkenheid. Er is ondersteuning beschikbaar voor onze internationale studenten zodra een aanvraag is ingediend. Van praktische informatie over visa tot taalvaardigheid en het vinden van accommodatie. Deze ondersteuning wordt voortgezet als je een student wordt die je helpt optimaal gebruik te maken van je tijd op de universiteit. KBS waardeert de input van internationale studenten voor de leerervaring. Zaken zijn wereldwijd, en dat geldt ook voor onze vooruitzichten.

Informatie voor Britse studenten

Studeren voor een bedrijf Masters is nu een wenselijke optie in het Verenigd Koninkrijk. Of het nu fulltime of parttime is, het studeren van zaken op dit niveau is een enorme onderscheidende factor voor functionele specialisten, en stelt bedrijfsmensen in staat om zich verder te specialiseren en hun strategisch denken nieuw leven in te blazen. Kent Business Schools presteert uitzonderlijk goed voor carrièreperspectieven * 3:

  • 19e in het VK voor Business, Management
  • 19e in het VK voor boekhouding
  • 91% van onze postdoctorale studenten zijn het erover eens dat ze zich beter op hun toekomstige loopbaan voorbereid hebben en dat hun cursus intellectueel stimulerend was * 4.

Sluit u aan bij KBS. We kijken ernaar uit van u te horen.

  • * 8e voor graduate prospects in Accounting
  • * 9e voor Marketing in The Complete University Guide 2018
  • * 11e voor afgestudeerde vooruitzichten in zaken en management in The Times Good University Guide 2018
  • * 12e voor cursustevredenheid in zaken en management in The Guardian University Guide 2018

Naast de Finance-programma's die binnen deze School beschikbaar zijn, biedt de University of Kent andere postdoctorale Finance-graden aan via het Center of Finance, een strategisch initiatief van de universiteit om te voldoen aan de steeds strengere eisen van werkgevers, financiers en beleidsmakers die graag succes willen behalen voor hun organisaties.

Locaties

Canterbury

Address
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

CT2 7PE Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties