Keele University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nr.1 In Engeland voor studenttevredenheid

Of je nu een propedeuse of een undergraduate-graad, een master of een PhD overweegt, Keele is een plek waar studenten gedijen - we zijn er trots op gezamenlijk nr.1 te zijn in Engeland voor Course Satisfaction in de Guardian University League Table 2019, Behalve dat hij in Engeland is gerangschikt als nummer 1 voor de tevredenheid van studenten in de Nationale Studenten Enquête van 2018, van brede universiteiten. We kregen ook goud toegekend in het recente Teaching Excellence Framework.

Zet jezelf op de juiste plaats

Gelegen in het hart van Engeland, blinkt Keele uit in zowel onderwijs als onderzoek. We zijn wereldberoemd vanwege de breedte van ons onderwijs en trots op onze hechte campusgemeenschap.

undergraduate

Onderzoek uw academische interesses en loopbaanambities door Keele's brede waaier van cursussen, het aanbod van keuzemodules en de geschiedenis van interdisciplinair onderwijs en leren.

Postdoctorale studie

We bieden een reeks postdoctorale cursussen om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied en je te onderscheiden van de massa in je gekozen carrière.

Postdoctoraal onderzoek

Als een door onderzoek geleide universiteit biedt Keele een ondersteunende onderzoekscultuur, evenals geavanceerde en veelgeprezen onderzoeksfaciliteiten en academisch onderwijs.

Internationale studie

Het studentenkorps van Keele vertegenwoordigt meer dan 120 verschillende nationaliteiten. We bieden een gastvrije campus die de voordelen van zo'n uiteenlopende bevolking van culturen en ideeën laat zien.

Kansen

Keele University heeft altijd het lef gehad om anders te zijn als het gaat om de cursussen die we aanbieden.

  • In het buitenland studeren

Verbreed je horizon met een studieprogramma in het buitenland.

  • Een taal leren

Het Talencentrum in Keele biedt een breed scala aan mogelijkheden om Engelse en moderne talen te studeren.

  • CPD en leiderschap

We bieden een reeks CPD- en leiderschapscursussen.

109332_109267_students31.jpg

Wereldwijd toonaangevend onderzoek

Keele helpt de wereld ten goede te veranderen door zich bezig te houden met baanbrekend onderzoek. We pakken enkele van de meest urgente problemen van de samenleving aan, waaronder vergrijzing, wereldwijde gezondheid en hernieuwbare energie. We zijn er trots op dat 97% van ons onderzoek als toonaangevend werd beschouwd, of van internationaal belang (REF 2014).

Onderzoeksproject

Wij leveren onderscheidend onderzoek van de hoogste kwaliteit, internationaal erkend voor zijn uitmuntendheid.

Onderzoeksinstituten

Onze interdisciplinaire instituten doen baanbrekend onderzoek dat gericht is op het aanpakken van enkele van de meest urgente uitdagingen van de samenleving. Ze brengen studenten, academici en onderzoekers samen van over de universiteit en fungeren als knooppunten die samenwerking en debat stimuleren.

Locaties

Keele

Address
ST5 5BG Keele, Engeland, Verenigd Koninkrijk