Unicaf - Liverpool John Moores University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Unicaf werkt samen met de John Moores University in Liverpool om verschillende cursussen aan te bieden.

Over de Liverpool John Moores University

Tegenwoordig is Liverpool John Moores University, met een levendige gemeenschap van meer dan 23.000 studenten uit meer dan 100 landen wereldwijd, 2.400 medewerkers en 250 graden cursussen, een van de grootste, meest dynamische en vooruitstrevende universiteiten in het VK. Als instelling zijn we schaamteloos ambitieus - voor onze studenten, onze medewerkers en voor de bredere wereldwijde gemeenschap. We ondergaan een renaissance omdat de kracht van ons onderwijs en onderzoek zelfs onze eigen hoge verwachtingen blijft overtreffen. We waren een van de hoogste klimmers op nationaal niveau in het Research Excellence Framework 2014, dat de kwaliteit van onderzoek in het VK beoordeelt.

Over de samenwerking met Unicaf

Het partnerschap tussen de Liverpool John Moores University en Unicaf brengt de middelen en mogelijkheden van beide organisaties samen om innovatieve leeroplossingen en programma's aan te bieden die volledig online worden geleverd aan de behoeften van een breed scala aan professionals.

Unicaf is een van de meest genereuze beurzenprogramma's die er zijn. Het programma ondersteunt studenten die in Afrika woonachtig zijn en biedt mogelijkheden voor studies naar de online programma's aangeboden in samenwerking met de Liverpool John Moores University tegen veel lagere kosten.

De hoofddoelstelling van het Unicaf Scholarships-programma is om onderwijs betaalbaar te maken voor studenten die in achtergebleven regio's wonen en om hen kansen te bieden om geavanceerde academische studies te volgen en internationaal erkende kwalificaties te behalen.

Programma's aangeboden via het partnerschap worden geleverd met een internationaal perspectief dat erop gericht is te zorgen dat studenten voorbereid zijn op een baan op de wereldmarkt en een rendement op hun investering in onderwijs ontvangen. Unicaf, als Liverpool John Moores University online bezorgpartner, stelt de programma's van de Universiteit online beschikbaar door een geavanceerde e-learningomgeving te bieden, aangevuld met een sterke nadruk op ondersteuning van studenten op meerdere niveaus.

De partners hebben uitgebreide ervaring in het aanbieden van kwaliteit, innovatief onderwijs en leren en het aanbieden van voortdurende professionele ontwikkeling.

De Liverpool John Moores University is verantwoordelijk voor de academische kwaliteit van de programma's en kent de graden toe. Ga voor meer informatie naar de Liverpool John Moores University-website.

Unicaf is de wereldwijde bezorgpartner van de Liverpool John Moores University, Verenigd Koninkrijk, verantwoordelijk voor de werving, toelating, inschrijving en ondersteuning van online studenten voor universitaire awards die zijn goedgekeurd voor online levering op afstand. Na succesvolle afronding ontvangen afgestudeerden een Liverpool John Moores University-prijs.

 • Onze visie
  • Wij zijn een ambitieuze en vooruitstrevende instelling die conventies uitdaagt en hartstochtelijk gelooft in het concept van 'One University' - een gemeenschap die samenwerkt om gemeenschappelijke studentgecentreerde doelstellingen te bereiken binnen een duidelijke strategie.
  • Onze visie moet worden erkend als een moderne burgeruniversiteit die oplossingen biedt voor de uitdagingen van de 21ste eeuw.
 • Onze waarden
 • transformatie
 • Wij geloven in de kracht van onderwijs om transformatie over sociale, culturele en economische grenzen heen te sturen.
 • Innovatie
 • We zijn innovatief en vooruitstrevend met een ondernemersgeest; we denken creatief na over nieuwe manieren om dingen te doen.
 • Uitmuntendheid
 • We streven naar de hoogste normen in alles wat we doen.
 • Vennootschap
 • Wij geloven dat we door samen te werken sterke en duurzame resultaten kunnen bereiken
 • Leiderschap
 • Wij geloven in het leiden van de weg, het uitdagen van conventie en het breken van nieuwe wegen.
 • Gemeenschap
 • Wij geloven in de kracht van het delen van expertise en van mensen die samenkomen voor een gemeenschappelijk doel.

Online ervaring

Online leren heeft een revolutie teweeggebracht in het hoger onderwijs vanwege de vele voordelen die het biedt. Als online student kun je in je eigen tempo en tijd leren, tegen veel lagere kosten.

Maar online studeren kan ook vragen en zorgen oproepen. Het is een nieuwe en onbekende ervaring, dus het is normaal om onzeker te zijn over wat te verwachten en hoe het proces zal verlopen.

Hoewel je studieadviseur je vooraf door het hele proces zal begeleiden en je zal helpen bij elke stap van het eerste contact tot het afstuderen, bieden we ook de volgende korte hoogtepunten als een inleiding tot de online leerervaring.

Hoogtepunten van online leren

Je lessen vinden plaats in een online omgeving. U kunt op elk gewenst moment inloggen wanneer het u uitkomt. Eenmaal online communiceer je met je instructeurs en medestudenten, lees je toegewezen teksten, krijg je toegang tot digitaal materiaal, post je opdrachten en geef je commentaar op de opdrachten van andere studenten. Hoewel je verplicht bent om minimaal twee afzonderlijke dagen per week in te loggen, profiteer je natuurlijk enorm van regelmatige en frequentere bezoekers.

Je online cursuservaring zal plaatsvinden op een geavanceerd leermanagementsysteem dat is ontworpen om de optimale leerervaring voor studenten te vergemakkelijken. Naast het educatieve platform dat je gebruikt om te communiceren met docenten en medestudenten, heb je ook toegang tot e-studieboeken die je de mogelijkheid bieden om markeringen te maken, annotaties te maken, bladwijzers te maken, zoeken, downloaden en zelf beoordelen.

Elke module is zorgvuldig gepland om overeen te komen met een verwachting van de diepte en breedte van de studie die nodig is om een prijs op een bepaald niveau te behalen. In overeenstemming met internationale overeenkomsten wordt elke prijs uitgedrukt als een aantal studiepunten om de prestatie overdraagbaar en transparant te maken voor toekomstige werkgevers en andere instellingen voor hoger onderwijs. Bij de planning van de leeractiviteiten binnen elk programma wordt verwacht dat de gemiddelde student ongeveer tien uur totale studietijd zal besteden om 1 'credit' te behalen (deze benadering omvat alle voorbereidende werkzaamheden, lezen, schrijven, beoordelingstaken, tijd besteed aan communiceren in discussieforums of het bijwonen van virtuele seminars en workshops). Als voorbeeld kan worden verwacht dat een kandidaat die deelneemt aan een 20 studiepuntenmodule die acht weken duurt, gemiddeld 25 uur studietijd per week (200 uur in totaal) besteedt om de leerresultaten van de module te bereiken en de beoordelingen te voltooien . Hoewel hier geen vaste regel voor is (elke kandidaat heeft bijvoorbeeld een uniek profiel voor wat betreft de tijd die het kost om leermateriaal te lezen en te begrijpen, of om schriftelijk werk te voltooien), de volgende takenlijst kan helpen u om de tijdsbesteding te begrijpen die nodig is om uw programma succesvol te voltooien:

Binnen een typische module worden kandidaten elke week verplicht om:

 • Plan hun studietijd volgens het weekplan van activiteiten zoals uiteengezet in de module en begeleid door de instructeur
 • Lees case study en achtergrondmateriaal van e-books en andere bronnen
 • Deelnemen aan discussiefora, bijdragen lezen, bijdragen leveren en specifieke vragen beantwoorden
 • Formatieve taken voorbereiden die zijn ingesteld (bijvoorbeeld een conceptantwoord op een vraag voor feedback indienen)
 • Bereid schriftelijke opdrachten voor en stuur ze binnen met een deadline voor formele markering en feedback (meestal is dit geen wekelijkse taak, maar kan deze vereist zijn, normaal aan het einde van een module)
 • Denk na over je leerproces en geef feedback over je ervaring met de module aan je instructeurs en peergroup
 • Net als in een campuslokaal, omvat de online leerervaring uitgebreide participatie en interactie met docenten en medestudenten. U gebruikt het online forum ook om te communiceren met adviseurs, onderwijsassistenten en onderwijsspecialisten.

Nadat je je diploma succesvol hebt afgerond, kom je in aanmerking voor deelname aan een van de twee jaarlijkse diploma-uitreikingen aan de John Moores University in Liverpool.

Module sequenties beginnen meerdere keren per jaar op basis van de vraag, dus je hebt de mogelijkheid om je opleiding in te schrijven en met meer dan één gelegenheid gedurende het jaar te beginnen, waardoor je de flexibiliteit krijgt die je niet vaak tegenkomt in de meeste face-to-face programma's.

Je neemt één module tegelijk. Met deze geavanceerde leermethode die is ontworpen voor volwassenen, kun je je hele focus concentreren op het ene onderwerp voordat je naar het volgende gaat, terwijl je ook je diploma in een versneld tijdsbestek kunt behalen.

De graad die je behaalt, heeft dezelfde waarde, acceptatie en geloofwaardigheid als elke vergelijkbare graad die je in een traditionele campusomgeving hebt behaald.

Locaties

Liverpool

Address
Liverpool John Moores University
Kingsway House
2nd Floor, Hatton Garden

L3 2AJ Liverpool, Engeland, Verenigd Koninkrijk