International Studies Ltd

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Introductie

International Studies Ltd is een training organisatie in het Verenigd Koninkrijk register van Learning Providers (UKRLP) met UK Provider Reference Number (UKPRN) 10048828 geregistreerd.

Onze programma's zijn zo gestructureerd dat de kandidaten die willen een BSc, MSc of Doctorandus verdienen in voorbereiding Business Administration , Economie , Techniek en andere onderwerpen cursussen verleend door de prestigieuze Britse en buitenlandse licentie gegeven en geaccrediteerde universiteitenVoor persoonlijke of zakelijke behoeften.

De Engels en buitenlandse universiteiten we samen met, in licentie, geaccrediteerd en wettelijk zijn opgericht in overeenstemming met hun thuisland wetten, bieden een volledig geldig graden: Bachelor-, master- en doctoraten, ook erkend door diverse certificatie en kwalificatie voor lichamen. De rol van International Studies Ltd is om studenten te helpen voor te bereiden op hun examens en afstudeerscriptie via het web, in de klas en met een gepersonaliseerde leerprogramma service. De mate wordt dan uitgegeven door de universiteit.

De structurering van de cursussen, zoals hierboven beschreven zorgt voor flexibiliteit, dynamiek, de rijkdom van de inhoud en multidisciplinair.

Het is mogelijk om krediet uur door middel van projecten, papieren of controles en evaluatie van tests die in de loop uitgevoerd, of zelfs het verkrijgen van het bijwonen van conferenties, seminars, of het uitvoeren van en het deelnemen aan extra activiteiten, kunnen met inbegrip van sport te maken om extra credits te bereiken (voor cursussen alleen geleverd online echter wel van toepassing op de bovenstaande eisen met uitzondering van de laatste, dat is alleen geldig voor cursussen die on-site) mogelijkheden.

Bovendien is het mogelijk te verkrijgen studiepunten uit eerdere professionele ervaring of studierichtingen (RPL) bereikt door de kandidaat. De Erkenning van Verworven Competenties (EVC) is een evaluatie proces rechtstreeks door universiteiten of organisaties voor de certificatie van vaardigheden voor erkenning van de gelijkwaardigheid tussen de academische vakken en cursussen en / of studies, beroepskwalificaties en eerdere werkervaringen uitgevoerd.

Het bezit van credits reduceert de tijd te besteden aan het leren van de kant van de aanvrager nodig zijn voor het bereiken van een kwalificatie.

De universiteiten, die International Studies Ltd is in samenwerking met, bieden een gratis evaluatie van credits in het bezit van de aanvrager, die de loop van de studie kunnen verkorten.

Deze universitaire cursussen kunnen ook worden geleverd in Dual Degree-modus door middel van een licentie en geaccrediteerd universiteiten officieel genoteerd door Unesco, waarbij International Studies Ltd is in partnerschap, die meer geschikt zijn voor cursussen in Engineering, Wetenschap en Technologie. Trouwens, diverse Engels en buitenlandse certificatie en kwalificatie voor organisaties erkennen de mate door de universiteiten afgegeven als een voorwaarde voor de toelating als lid van hunne.

De universiteiten waarmee International Studies Ltd samenwerkt hebben verschillende campussen in verschillende landen. Deze campussen hebben de taak van het delen van de universiteit geest en zijn dynamische en geavanceerde instellingen gewijd aan die deel uitmaken van het snijvlak van technologie, uitstekende in het aanbieden van de diversificatie van hun cursussen om zo een ruime keuze samen te bieden aan hun studenten met een hoog niveau van gepersonaliseerde training normen.

Tenslotte worden onze universiteiten die zich bezighouden met tal van activiteiten binnen de wetenschappelijke gemeenschappen, zowel met betrekking tot uitwisselingen met andere universitaire instellingen en onderzoek in samenwerkingsverband met particuliere ondernemingen en gezamenlijke projecten met lokale bedrijven.

universitaire programma's
BA, Economie & Management area (BSc, MSc, PhD)
Civil, Industrial & Technologie area (BSc, MSc, PhD)
Environmental Science & IT gebied (BSc, MSc, PhD)
Human, Health & Forensic Science area (BSc, MSc, PhD)

Contacten
International Studies Ltd
86-90 Paul Straat
Londen, Engeland, EC2A 4NE
info@internationalstudies.ltd.uk

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc in olie

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 1 jaar Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Londen +2 more

Olie [+]

Universiteit die de cursus levert

Onze cursus wordt verzorgd door Britse of internationale universiteiten waarmee International Studies Ltd samenwerkt. Deze universiteiten zijn volledig geaccrediteerd en worden vermeld op de IAU WHED- portal (World Higher Education Database), een service die wordt aangeboden door de IAU ( International Association of Universities ) -partner van UNESCO en ze worden ook erkend door verschillende certificerings- en personeelskwalificatie-instellingen. . Bovendien is er ook de mogelijkheid voor de studenten om deel te nemen aan ons "Dual Degree-programma", met extra kosten, om een ​​nieuw diploma te behalen aan het einde van hun studie, uitgegeven door een volledig internationaal geaccrediteerde universiteit.... [-]


Contact

International Studies Ltd

Adres International Studies Ltd 86-90 Paul Street
EC2A 4NE Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoon +44 7581 093215