Interactive Design Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Interactive Design Institute (IDI) is toonaangevende online de Britse aanbieder van opleidingen in het hoger onderwijs in kunst en design onderwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 2004 met als doel om mensen over de hele wereld naar erkende kwalificaties te bereiken zonder een hogeschool of universiteit te gaan. In de afgelopen tien jaar hebben we meer dan 600 studenten in staat om hun academische potentieel online te realiseren, en we hebben momenteel de studenten genieten van de voordelen van onze moderne studie website in meer dan 69 landen en tellen.

Een groot scala aan Online Kunst en Design Cursussen

In 2008, IDI werd een samenwerkingspartner van de Universiteit van Hertfordshire. Wij leveren nu een aantal van hun meest gerespecteerde kunst en design opleidingen 100% online. Onze meest populaire cursussen omvatten:

ma grafische communicatie ma illustratie (visuele communicatie) ma interieur ma fotografie (visuele communicatie) Ba (hons) grafisch ontwerp BA (Hons) illustratie BA (Hons) Binnenlandse Architectuur en Ontwerp

IDI heeft kreeg ook de goedkeuring van een aantal van de UK's meest gerespecteerde toekennen instanties, waaronder de City & Guilds of London Institute, ABC Awards en de Scottish Qualifications Authority (SQA). Wij bieden ook een Level 3 Foundation Diploma in Art, Design en MediaFoundation Studies (Art, Design en Media) cursus die leidt tot een niveau 3 diploma Stichting Studies. Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid om hun artistieke vaardigheden te verbeteren of beginnen aan een carrière in de creatieve industrie door het opstellen van een portfolio voor de toegang tot een opleiding.

Waarom kiezen voor een studie kunst en ontwerp online met IDI?

Hier zijn slechts een paar van de redenen waarom u zou moeten overwegen zich inschrijft voor een online cursus met IDI:

Wij geloven dat studenten online studeren vereisen meer steun, niet minder, zodat uw vakspecialist docenten zullen u ongeëvenaarde regelmatige één-op-één-lessen en feedback te geven. Onze toegewijde Student Support en technische ondersteuning teams zijn ook altijd klaar om te helpen. Als je afgestudeerd bent zul je worden beloond met een BA (Hons) of master diploma aan de universiteit van Hertfordshire, een van de Britse top universiteiten; Er is geen melding gemaakt van afstandsonderwijs op uw award Alle onderwijs is asynchroon zodat u om te studeren op momenten die bij je passen, terwijl het beheer van uw andere verplichtingen U krijgt onbeperkte toegang tot kwalitatief goed onderwijs materialen, praktische projecten en activiteiten binnen ons veilig en gemakkelijk te studie website, IDI-Study gebruiken Als je een vraag hebt over alles met betrekking tot je studie je kunt contact opnemen met onze IDI support team die zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 5 Binnen IDI-studie zijn de IDI forums waar u kunt voldoen aan uw medestudenten naar ontwerp ideeën inspiratie te vinden, hulp te krijgen bij een project of delen Met IDI locatie is niet een barrière, wat betekent dat je kunt studeren in de richting van een erkende kwalificatie vanaf elke locatie met een internetverbinding

Volg de onderstaande links voor meer informatie over de cursussen die wij aanbieden uitzoeken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online Bachelor » Bekijk Online Masters »

Videos

Welcome to the Interactive Design Institute

Contact
Bezoekadres
INTERACTIVE DESIGN INSTITUTE
STUART HOUSE
ESKMILLS

Musselburgh, Schotland, EH21 7PB GB
Bezoekadres
UK Online, GB