Hult International Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Global Business School Hult is niet alleen een business school. Het is een wereldwijd netwerk dat enkele van de meest vooruitstrevende zakelijke talenten van over de hele wereld onderwijst, inspireert en verbindt.

Wereldwijd relevante bedrijfseducatie

In de wereld van vandaag is de meest relevante bedrijfsopleiding wereldwijd. De programma's van Hult , van niet-gegradueerden tot executive onderwijs, zijn ontworpen om studenten en leidinggevenden te helpen uit de eerste hand de krachten te ervaren die het internationale bedrijfsleven vormen en hen de vaardigheden en kennis te geven om te leiden in deze steeds complexere omgeving.

Wereldwijde gemeenschap

Leer de wereldgemeenschap te leiden De Hult ervaring gaat over deel uitmaken van een inspirerende academische gemeenschap die de durf, de nieuwsgierigheid en de veerkracht bevordert die nodig zijn om een wereldwijde bedrijfsleider te worden. In deze academische omgeving dagen we onze studenten en leidinggevenden uit om niet alleen bedrijfsleiders, maar wereldleiders te worden. Kiezen bij welke van onze campussen je aan je reis begint, is slechts het begin van wat een levensveranderend wereldwijd avontuur wordt.

Wereldwijd campusnetwerk

Hult heeft zeven geavanceerde campussen in het hart van enkele van 's werelds meest invloedrijke markten.

  • Boston
  • San Francisco
  • Londen
  • Dubai
  • Sjanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Verenigd Koninkrijk

Ons wereldwijde campusnetwerk geeft studenten en leidinggevenden toegang tot een echt wereldwijde gemeenschap. Het stelt je in staat om het leven in extreem gevarieerde zakelijke omgevingen te bestuderen en te ervaren, trekt interessante mensen van over de hele wereld aan en stelt ons in staat om gebruik te maken van de beste branche- en facultaire expertise - waar deze ook bestaat.

Ervaringsleren

Fundamentele wereldwijde bedrijfsconcepten tot leven brengen door praktijk in de praktijk is de hoeksteen van al onze programma's. We geloven dat mensen beter leren door het te doen, dus hebben we academische curricula ontwikkeld die onze toewijding aan dit geloof weerspiegelen. Onze technieken omvatten real-world consultatieprojecten, live simulaties met acteurs, inzicht in risicobeheer met professionele pokerspelers, oefenen van groepsbeslissingen door te concurreren met andere teams van studenten in real-world scenario's, en het ontwikkelen van teamwerk en leiderschapsvaardigheden door uitdagende buitenactiviteiten , zoals open water zeilen.

global campus

Vertrouwd door internationale bedrijven

Onze programma's zijn gebaseerd op het verkennen, begrijpen en oplossen van de problemen waarmee elke dag 's werelds toonaangevende internationale bedrijven worden geconfronteerd. Veel van 's werelds meest gerespecteerde internationale bedrijven, organisaties en NGO's wenden zich tot Hult 's Ashridge Executive Education voor hulp bij het oplossen van complexe zakelijke uitdagingen en om beter te begrijpen hoe ze hun belangrijkste managementtalent het beste kunnen ontwikkelen. Deze diepgaande betrokkenheid bij klanten informeert ons onderzoek en beïnvloedt zowel het ontwerp van onze academische programma's, en helpt ons de meest relevante en actuele bedrijfsinformatie te bieden die er is.

Wereldwijde faculteit

De internationaal gerenommeerde faculteit van Hult is in de eerste plaats trots op hun passie voor lesgeven. Velen hebben aanzienlijk succes geboekt in de echte wereld, wat betekent dat wat en hoe ze lesgeven sterk wordt beïnvloed door hun ervaring als bedrijfsleiders, bedrijfseigenaren, uitvinders en ondernemers. Onze professoren komen uit meer dan 45 verschillende landen en hebben gezamenlijk les gegeven op elk continent - de vakken die ze doceren worden enorm versterkt door hun internationalisme.

Wereldwijd onderzoek

Ons onderzoek is gericht op de problemen die zich in de hoofden van wereldwijde bedrijfsleiders voordoen: de trends die de toekomstige bedrijfsomgeving bepalen en hoe bedrijven moeten reageren. Deze omvatten langetermijnonderzoek naar leiderschap, duurzaamheid, opkomende markten en technologische verstoring. Het denken dat voortkomt uit ons onderzoek wordt snel vertaald in de werkwijzen die ten grondslag liggen aan al onze programma's - waardoor individuen op het hoogste niveau kunnen presteren.

Wereldwijde studenten

Veel business schools beweren dat ze wereldwijd zijn, maar onze klaslokalen bewijzen dat ook. Onze campussen herbergen een buitengewone diversiteit aan culturen, ideeën en achtergronden - Hult studenten vertegenwoordigen meer dan 120 nationaliteiten en spreken meer dan 100 talen.

Verschillende perspectieven

Klaslokaaldiversiteit en cross-culturele samenwerking is een essentieel onderdeel van de Hult ervaring. Veel van onze studenten zeggen zelfs dat ze net zoveel van hun klasgenoten hebben geleerd als van hun professoren. Samen deel je niet alleen je ervaringen, maar leer je elkaar ook dat iedereen de wereld vanuit verschillende invalshoeken ziet. Je leert diplomatiek navigeren vanuit verschillende perspectieven, begrijpt de culturele dynamiek die van invloed is op het wereldwijde bedrijfsleven en hoe je problemen samen kunt oplossen.

Een sterk netwerk

Vandaag zijn er 16.000 Hult alumni verspreid over 156 landen en hebben 100.000 executives onze Ashridge Executive Education-programma's doorlopen. Dit netwerk biedt Hult alumni zakelijke contacten in elk groot land ter wereld. global network

Wereldwijde impact

Bij Hult geloven we dat bedrijven de macht hebben om levens ten goede te veranderen. We zijn enorm trots dat de zaden van wat 's werelds grootste wedstrijd voor ondernemerschap onder studenten is geworden, op onze school zijn geplant.

Ideeën in daden omzetten

Opgericht door een Hult alumnus, gefinancierd door de Hult familie, en in samenwerking met de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, concurreren studententeams van over de hele wereld om een investering van USD1 miljoen in hun startups te winnen. De specifieke uitdaging varieert van jaar tot jaar, maar ze zijn allemaal gericht op het verbeteren van het leven van enkele van de armste mensen ter wereld. In 2015 bedachten de studententeams ingenieuze oplossingen om duurzame en schaalbare sociale ondernemingen op te bouwen om voorschoolse educatie in stedelijke sloppenwijken aan te pakken. Meer dan 20.000 aanvragen werden ontvangen, zes teams haalden de wereldwijde finale in New York en we zijn trots om aan te kondigen dat vijf van die teams, inclusief de winnaars, externe investeringen hebben ontvangen om hun ideeën naar het volgende niveau te brengen.

Locaties

Londen

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 4 427 5800

Sjanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin)
666 Fuzhou Road,

Sjanghai, Sjanghai, China
Telefoonnr.
+852 2111 2399

Londen

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Address
London - Undergraduate Campus
33 Commercial Road

E1 1LD Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 7636 5667

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 (212) 353-4360

Accreditaties