Hult International Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De baanbrekende aanpak van Hult geeft u de ondernemersvaardigheden om vanaf dag één impact te maken. Je leert over de wereld, omdat globalisering de wereld meer dan ooit met elkaar verbonden heeft gemaakt. Je leert over de toekomst, want technologie zorgt voor verandering en duurzaamheid is essentieel. Je leert over jezelf, omdat je je constant moet aanpassen om gedurende je hele carrière relevant te blijven.

Studeer af in een wereldwijd netwerk

Bouw een internationaal netwerk op door samen te werken met studenten van over de hele wereld. Onze studenten vertegenwoordigen meer dan 160 nationaliteiten en spreken meer dan 100 talen - u weet nooit waar uw volgende contact, investeerder of zakelijke onderneming vandaan zal komen.

Veel gevraagd bij toonaangevende bedrijven

Werkgevers huren afgestudeerden van Hult in vanwege hun ondernemende houding, nieuwsgierigheid en internationale vooruitzichten. We zijn gespecialiseerd in het helpen van internationale studenten bij het vinden van internationale banen. Vorig jaar accepteerden Hult afgestudeerden van onze graduate-programma's vacatures bij 825 bedrijven in meer dan 60 landen.

De toekomst is levenslang leren

Verandering houdt nooit op, dus uw zakelijke leren zou dat ook niet moeten doen. We stellen u in staat om op de hoogte te blijven van opkomende trends door de rest van uw leven elk jaar een aanvullende keuzevak te volgen.

Breng de theorie in de praktijk

Bij Hult geloven we dat je het beste leert door te doen. Als integraal onderdeel van je studie heb je meerdere mogelijkheden om je kennis en vaardigheden toe te passen door in teams te werken om echte problemen op te lossen.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Wereldwijde gemeenschap

Wanneer je naar Hult word je lid van een hechte studentengemeenschap van ongeëvenaarde diversiteit. Ontdek wat andere culturen doet tikken, heb een internationale kijk op zaken en studeer af met vrienden en contacten over de hele wereld.

Carrièreontwikkeling

Maak je klaar om te netwerken met wereldwijde bedrijven en opwindende startups tijdens onze carrière-evenementen op de campus. Je persoonlijke loopbaanadviseur zal je begeleiden op een reis van zelfontdekking naar je afstudeerbaan en je ondersteunen bij het ontwikkelen van de tools en vaardigheden om het te landen.

Bij Hult hebben uw loopbaanadviseurs jarenlange ervaring met het helpen van internationale studenten bij het vinden van een baan. Ze helpen u om uzelf op de wereldmarkt te positioneren en adviseren u over toegangsstrategieën voor uw ideale locatie en branche.

Wereldwijde faculteit

Bedrijfsleiders, ondernemers en onderzoekers - Hult professoren staan internationaal bekend om hun bedrijfspraktijken en thought leadership, met een passie voor het creëren en onderwijzen van principes die zowel de basis als de grens van zakelijk succes weerspiegelen.

Hult Alumni

Je Hult reis gaat door lang nadat je bent afgestudeerd. Als lid van de Hult Alumni Association heb je toegang tot een wereldwijd netwerk van afgestudeerden, mogelijkheden voor levenslang leren en vele manieren om contact te leggen met mede-alumni en zakelijke kansen over de hele wereld. De Alumnivereniging heeft meer dan 23.000 alumni in meer dan 170 landen over de hele wereld.

accreditatie

Hult wordt erkend door de drie meest prestigieuze internationale accreditatie-instanties van bedrijfseducatie: The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) en EQUIS (The European Quality Improvement System). Wij zijn de eerste en enige business school in de VS die deze drievoudige accreditatie behaalt, die wordt gehouden door slechts één procent van de business schools wereldwijd.

Locaties

Londen

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 4 427 5800

Sjanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Sjanghai, Sjanghai, China
Telefoonnr.
+852 2111 2399

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 (212) 353-4360

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties