Lees de Officiële Beschrijving

De Global Business School Hult is niet alleen een business school. Het is een wereldwijd netwerk dat enkele van de meest vooruitstrevende zakelijke talenten van over de hele wereld onderwijst, inspireert en verbindt.

Wereldwijd relevante bedrijfseducatie

In de wereld van vandaag is de meest relevante bedrijfsopleiding wereldwijd. De programma's van Hult , van niet-gegradueerden tot executive onderwijs, zijn ontworpen om studenten en leidinggevenden te helpen uit de eerste hand de krachten te ervaren die het internationale bedrijfsleven vormen en hen de vaardigheden en kennis te geven om te leiden in deze steeds complexere omgeving.

Wereldwijde gemeenschap

Leer de wereldgemeenschap te leiden De Hult ervaring gaat over deel uitmaken van een inspirerende academische gemeenschap die de durf, de nieuwsgierigheid en de veerkracht bevordert die nodig zijn om een wereldwijde bedrijfsleider te worden. In deze academische omgeving dagen we onze studenten en leidinggevenden uit om niet alleen bedrijfsleiders, maar wereldleiders te worden. Kiezen bij welke van onze campussen je aan je reis begint, is slechts het begin van wat een levensveranderend wereldwijd avontuur wordt.

Wereldwijd campusnetwerk

Hult heeft zeven geavanceerde campussen in het hart van enkele van 's werelds meest invloedrijke markten.

  • Boston
  • San Francisco
  • Londen
  • Dubai
  • Sjanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Verenigd Koninkrijk

Ons wereldwijde campusnetwerk geeft studenten en leidinggevenden toegang tot een echt wereldwijde gemeenschap. Het stelt je in staat om het leven in extreem gevarieerde zakelijke omgevingen te bestuderen en te ervaren, trekt interessante mensen van over de hele wereld aan en stelt ons in staat om gebruik te maken van de beste branche- en facultaire expertise - waar deze ook bestaat.

Ervaringsleren

Fundamentele wereldwijde bedrijfsconcepten tot leven brengen door praktijk in de praktijk is de hoeksteen van al onze programma's. We geloven dat mensen beter leren door het te doen, dus hebben we academische curricula ontwikkeld die onze toewijding aan dit geloof weerspiegelen. Onze technieken omvatten real-world consultatieprojecten, live simulaties met acteurs, inzicht in risicobeheer met professionele pokerspelers, oefenen van groepsbeslissingen door te concurreren met andere teams van studenten in real-world scenario's, en het ontwikkelen van teamwerk en leiderschapsvaardigheden door uitdagende buitenactiviteiten , zoals open water zeilen.

global campus

Vertrouwd door internationale bedrijven

Onze programma's zijn gebaseerd op het verkennen, begrijpen en oplossen van de problemen waarmee elke dag 's werelds toonaangevende internationale bedrijven worden geconfronteerd. Veel van 's werelds meest gerespecteerde internationale bedrijven, organisaties en NGO's wenden zich tot Hult 's Ashridge Executive Education voor hulp bij het oplossen van complexe zakelijke uitdagingen en om beter te begrijpen hoe ze hun belangrijkste managementtalent het beste kunnen ontwikkelen. Deze diepgaande betrokkenheid bij klanten informeert ons onderzoek en beïnvloedt zowel het ontwerp van onze academische programma's, en helpt ons de meest relevante en actuele bedrijfsinformatie te bieden die er is.

Wereldwijde faculteit

De internationaal gerenommeerde faculteit van Hult is in de eerste plaats trots op hun passie voor lesgeven. Velen hebben aanzienlijk succes geboekt in de echte wereld, wat betekent dat wat en hoe ze lesgeven sterk wordt beïnvloed door hun ervaring als bedrijfsleiders, bedrijfseigenaren, uitvinders en ondernemers. Onze professoren komen uit meer dan 45 verschillende landen en hebben gezamenlijk les gegeven op elk continent - de vakken die ze doceren worden enorm versterkt door hun internationalisme.

Wereldwijd onderzoek

Ons onderzoek is gericht op de problemen die zich in de hoofden van wereldwijde bedrijfsleiders voordoen: de trends die de toekomstige bedrijfsomgeving bepalen en hoe bedrijven moeten reageren. Deze omvatten langetermijnonderzoek naar leiderschap, duurzaamheid, opkomende markten en technologische verstoring. Het denken dat voortkomt uit ons onderzoek wordt snel vertaald in de werkwijzen die ten grondslag liggen aan al onze programma's - waardoor individuen op het hoogste niveau kunnen presteren.

Wereldwijde studenten

Veel business schools beweren dat ze wereldwijd zijn, maar onze klaslokalen bewijzen dat ook. Onze campussen herbergen een buitengewone diversiteit aan culturen, ideeën en achtergronden - Hult studenten vertegenwoordigen meer dan 120 nationaliteiten en spreken meer dan 100 talen.

Verschillende perspectieven

Klaslokaaldiversiteit en cross-culturele samenwerking is een essentieel onderdeel van de Hult ervaring. Veel van onze studenten zeggen zelfs dat ze net zoveel van hun klasgenoten hebben geleerd als van hun professoren. Samen deel je niet alleen je ervaringen, maar leer je elkaar ook dat iedereen de wereld vanuit verschillende invalshoeken ziet. Je leert diplomatiek navigeren vanuit verschillende perspectieven, begrijpt de culturele dynamiek die van invloed is op het wereldwijde bedrijfsleven en hoe je problemen samen kunt oplossen.

Een sterk netwerk

Vandaag zijn er 16.000 Hult alumni verspreid over 156 landen en hebben 100.000 executives onze Ashridge Executive Education-programma's doorlopen. Dit netwerk biedt Hult alumni zakelijke contacten in elk groot land ter wereld. global network

Wereldwijde impact

Bij Hult geloven we dat bedrijven de macht hebben om levens ten goede te veranderen. We zijn enorm trots dat de zaden van wat 's werelds grootste wedstrijd voor ondernemerschap onder studenten is geworden, op onze school zijn geplant.

Ideeën in daden omzetten

Opgericht door een Hult alumnus, gefinancierd door de Hult familie, en in samenwerking met de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, concurreren studententeams van over de hele wereld om een investering van USD1 miljoen in hun startups te winnen. De specifieke uitdaging varieert van jaar tot jaar, maar ze zijn allemaal gericht op het verbeteren van het leven van enkele van de armste mensen ter wereld. In 2015 bedachten de studententeams ingenieuze oplossingen om duurzame en schaalbare sociale ondernemingen op te bouwen om voorschoolse educatie in stedelijke sloppenwijken aan te pakken. Meer dan 20.000 aanvragen werden ontvangen, zes teams haalden de wereldwijde finale in New York en we zijn trots om aan te kondigen dat vijf van die teams, inclusief de winnaars, externe investeringen hebben ontvangen om hun ideeën naar het volgende niveau te brengen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Hult International Business School

Hult eenjarige Master of Finance beschikt u over de stichting die nodig zijn om de complexe wereld van de corporate financieel beheer aan te pakken. Leer zowel de taal va ... [+]

Streven naar een carrière in corporate finance en maak een impact binnen een multinational.

Hult eenjarige Master of Finance beschikt u over de stichting die nodig zijn om de complexe wereld van de corporate financieel beheer aan te pakken. Leer zowel de taal van het bedrijfsleven en de tactische financiële vaardigheden die nodig zijn om een ​​effect in corporate finance en accounting te maken.

Locaties

Begin uw programma in Boston en hebben de mogelijkheid om te draaien naar maximaal twee andere Hult campussen voor uw keuzevakken als onderdeel van onze Global Campus Rotation.

Uw Master of Finance in een oogopslag

Wie is dit programma voor?

Kandidaten die recentelijk zijn afgestudeerd aan de universiteit of hogeschool, maar ook personen met maximaal drie jaar werkervaring die willen een carrière in de financiële functie van multinationale ondernemingen te lanceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Cambridge San Francisco Verenigde Arabische Emiraten Dubai China Shanghai New York City Boston  + 7 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hult International Business School

Op basis van onze bekroonde MBA curriculum, zal Hult eenjarige Master of International Business programma u helpen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, oper ... [+]

Krijgen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, operations, economie en strategie met onze Master of International Business programma.

Op basis van onze bekroonde MBA curriculum, Hult eenjarige Master of International Business programma zal u helpen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, operations, economie en strategie te krijgen.

Locaties

Begin uw Master of International Business in Boston, San Francisco, Londen of Dubai, kies dan alle andere twee campussen te verkennen als onderdeel van Hult unieke Global Campus Rotation.

Uw Master of International Business in een oogopslag

Wie is dit programma voor?

Kandidaten die recentelijk zijn afgestudeerd aan de universiteit of hogeschool, maar ook personen met maximaal drie jaar werkervaring die willen een brede kennis op alle gebieden van het internationale bedrijfsleven te krijgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Cambridge San Francisco Verenigde Arabische Emiraten Dubai China Shanghai New York City Boston  + 7 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hult International Business School

Aangezien de rol van big data steeds belangrijker wordt, voorziet een eenjarige Hult Master of Business Analytics-graad u van de analytische en zakelijke mogelijkheden om ... [+]

Dit programma is alleen beschikbaar als een tweede onderdeel van het Dual Degree-programma nadat studenten een jaar MBA of Masters of International Business hebben afgerond. Het zal beschikbaar zijn als een voltijds eenjarig programma in San Francisco voor de start van september 2018. Leer hoe u big data en analyse omzet in actie en in aanmerking komt voor een 3-jarig OPT-werkvisum in de VS Omdat de rol van big data steeds belangrijker wordt, voorziet een eenjarige Hult Master of Business Analytics- graad u van de analytische en zakelijke mogelijkheid om gegevensstatistieken en -analyse om te zetten in actie.

Locaties

Start uw Master of Business Analytics in San Francisco en kies vervolgens voor keuzevakken op twee andere campussen als onderdeel van de unieke Global Campus Rotation van Hult.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Cambridge San Francisco Verenigde Arabische Emiraten Dubai China Shanghai New York City Boston  + 7 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hult International Business School

Als bedrijven kijken om hun aanbod te differentiëren in een wereldwijde markt, Hult eenjarige Master of International Marketing graad beschikt u over de strategische en u ... [+]

Get uitgerust met de marketing vaardigheden die je nodig hebt om op te vallen in een wereldwijde markt.

Als bedrijven kijken om hun aanbod te differentiëren in een wereldwijde markt, Hult eenjarige Master of International Marketing graad beschikt u over de strategische en uitvoeringsniveau marketing vaardigheden die nodig zijn om op te vallen.

Locaties

Begin uw Master of International Marketing in Boston of Londen, kies dan alle andere twee campussen te verkennen als onderdeel van Hult unieke Global Campus Rotation.

Uw Master of International Marketing in een oogopslag

Wie is dit programma voor?

Kandidaten die recentelijk zijn afgestudeerd aan de universiteit of hogeschool, maar ook personen met maximaal drie jaar werkervaring die willen een carrière te starten in marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Cambridge San Francisco Verenigde Arabische Emiraten Dubai China Shanghai New York City Boston  + 7 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Redefining Business Education—A Message from the President of Hult International Business School

Hult - Global Campus Rotation

Global One-Year MBA

Global Executive MBA

One-Year Global Masters

Bachelor of Business Administration

Hult International Business School - Postgraduate Campus
Address
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 20 7636 5667
Hult International Business School - Boston Campus
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 617-746-1990
Hult International Business School - San Francisco Campus
Address
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 415-869-2900
Hult International Business School - Dubai Campus
Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Website
Telefoonnr.
+971 4 427 5800
Hult International Business School - Shanghai Campus
Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, China
Website
Telefoonnr.
+852 2111 2399
Hult International Business School - Undergraduate Campus
Address
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 20 7636 5667
Hult New York - Rotation Center
Address
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York City, New York, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 (212) 353-4360
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
false