Lees de Officiële Beschrijving

De Global Business School

Hult is niet alleen een business school. Het is een wereldwijd netwerk dat opleidt, inspireert en verbindt een aantal van de meest vooruitstrevende zakelijke talent uit de hele wereld.

Wereldwijd relevante bedrijfskundige opleidingen

In de wereld van vandaag, de meest relevante zakelijke onderwijs is wereldwijd één. Hult programma's, van undergraduate tot executive education, zijn ontworpen om studenten te helpen en leidinggevenden ervaren uit de eerste hand van de krachten die het internationale bedrijfsleven en geven hen de vaardigheden en kennis om te leiden in deze steeds complexere omgeving.

Wereldgemeenschap

Leer om de internationale gemeenschap te leiden

De Hult ervaring gaat over deel gaan uitmaken van een inspirerende academische gemeenschap dat de onverschrokkenheid, de nieuwsgierigheid en de veerkracht die nodig zijn om een ​​wereldwijde business leider bevordert. Het is in deze academische omgeving dat we dagen onze studenten en leidinggevenden om niet alleen zakelijke leiders, maar wereldleiders worden. Kiezen welke van onze campussen je begint je reis in is nog maar het begin van wat zal een levensveranderende wereldwijde avontuur geworden.

Global campusnetwerk

Hult heeft zeven cutting-edge campussen in het hart van een aantal van 's werelds meest invloedrijke markten.

Boston San Francisco Londen Dubai Sjanghai New York Ashridge Estate - UK

Ons wereldwijde campus netwerk geeft studenten en managers toegang tot een wereldwijde gemeenschap. Het stelt u in staat om te leven en ervaring studeren in zeer uiteenlopende zakelijke omgevingen, trekt interessante mensen uit de hele wereld, en stelt ons in staat aan te boren in de best-industrie en de faculteit deskundigheid - waar het bestaat.

Ervaringsleren

Brengen fundamentele wereldwijde business concepten tot leven door middel van real-world praktijk is de hoeksteen van al onze programma's. We geloven dat mensen beter leren door te doen, dus we hebben de academische leerplannen dat onze inzet voor dit geloof te reflecteren ontwikkeld.

Onze technieken omvatten real-world overleg projecten, live simulaties met acteurs, het begrijpen van het risicobeheer met professionele pokerspelers, het beoefenen van de groep besluitvorming door te concurreren tegen andere teams van studenten in real-world scenario's en het ontwikkelen van teamwork en leiderschap vaardigheden door middel van uitdagende outdoor-activiteiten , zoals open-water zeilen.

Vertrouwd door internationale bedrijven

Onze programma's zijn gebaseerd op het verkennen, het begrijpen en oplossen van de problemen waarmee elke dag door toonaangevende internationale bedrijven in de wereld.

Veel van 's werelds meest gerespecteerde internationale bedrijven, organisaties en NGO's zich tot Hult Ashridge Executive Education voor hulp het oplossen van complexe zakelijke uitdagingen en om beter te begrijpen wat de beste manier om hun key management talent te ontwikkelen.

Deze diepgaande betrokkenheid bij klanten, zowel informeert ons onderzoek en invloed op het ontwerp van onze academische programma's, helpen ons te verlossen van de meest relevante en actuele zakelijke onderwijs beschikbaar.

Global faculteit

Hult internationaal vermaarde faculteit trots zichzelf in de eerste plaats op hun passie voor het onderwijs. Velen hebben groot succes in de echte wereld bereikt, wat betekent dat wat en hoe ze leren is sterk beïnvloed door hun ervaring als corporate executives, ondernemers, uitvinders en ondernemers.

Onze professoren komen uit meer dan 45 verschillende landen en hebben gezamenlijk onderwezen op elk continent - de vakken die ze onderwijzen zijn sterk verbeterd door hun internationalisme.

Wereldwijd onderzoek

Ons onderzoek richt zich op de problemen die zijn bovenste in de hoofden van de wereldwijde zakelijke leiders '- de trends die de vormgeving van de toekomstige zakelijke omgeving en hoe bedrijven moeten reageren. Deze omvatten de lange-termijn onderzoek naar leiderschap, duurzaamheid, de opkomende markten, en de technologische ontwrichting.

De gedachte die voortkomt uit ons onderzoek snel vertaald naar de praktijk dat al onze programma's te ondersteunen - het helpen van mensen presteren op het hoogste niveau.

Global studenten en alumni

Veel zakelijke scholen beweren globaal te zijn, maar onze klaslokalen eigenlijk bewijzen. Onze campussen zijn de thuisbasis van een buitengewone diversiteit van culturen, ideeën en achtergronden - Hult studenten vertegenwoordigen meer dan 120 nationaliteiten en spreken meer dan 100 talen.

Diverse perspectieven

Diversiteit in de klas en interculturele samenwerking is een essentieel onderdeel van de Hult ervaring. In feite zijn veel van onze studenten zeggen dat ze zo veel geleerd van hun klasgenoten als zij van hun professoren. Samen zullen u niet alleen deel je ervaringen, maar je zult elkaar leren dat iedereen ziet de wereld vanuit verschillende invalshoeken. Je leert om diplomatiek te navigeren verschillende perspectieven, inzicht in de culturele dynamiek die wereldwijde business, en hoe je problemen gezamenlijk op te lossen.

Een sterk netwerk

Vandaag zijn er 16.000 Hult alumni verspreid over 156 landen en 100.000 kaderleden hebben doorgegeven via onze Ashridge Executive Education programma's. Dit netwerk geeft Hult alumni zakelijke contacten in alle belangrijke landen in de wereld.

Wereldwijde impact

Bij Hult, zijn wij van mening dat het bedrijfsleven heeft de kracht om levens te veranderen voor de betere. We zijn zeer trots dat de zaden van wat is uitgegroeid tot 's werelds grootste student ondernemerschap concurrentie werden geplant op onze school.

Ideeën omzetten in actie

Opgericht door een Hult alumnus, gefinancierd door de familie Hult, en uitgevoerd in samenwerking met de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, studententeams uit de hele wereld strijden om een ​​USD 1 miljoen investering in hun startups winnen. De specifieke uitdaging varieert van jaar tot jaar, maar ze hebben allemaal richten op het verbeteren van de levens van een aantal van de armste mensen ter wereld.

In 2015, de studententeams bedacht ingenieuze oplossingen te bouwen duurzaam en schaalbaar sociale ondernemingen aan voor- en vroegschoolse educatie in sloppenwijken aan te pakken. Meer dan 20.000 aanvragen ontvangen, zes teams maakte het door naar de wereldwijde finale in New York, en we zijn trots om aan te kondigen dat vijf van die teams, waaronder de winnaars ontvangen buitenlandse investeringen om te helpen hun ideeën naar het volgende niveau ..

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Hult International Business School

Hult eenjarige Master of Finance beschikt u over de stichting die nodig zijn om de complexe wereld van de corporate financieel beheer aan te pakken. Leer zowel de taal va ... [+]

Streven naar een carrière in corporate finance en maak een impact binnen een multinational.

Hult eenjarige Master of Finance beschikt u over de stichting die nodig zijn om de complexe wereld van de corporate financieel beheer aan te pakken. Leer zowel de taal van het bedrijfsleven en de tactische financiële vaardigheden die nodig zijn om een ​​effect in corporate finance en accounting te maken.

Locaties

Begin uw programma in Boston en hebben de mogelijkheid om te draaien naar maximaal twee andere Hult campussen voor uw keuzevakken als onderdeel van onze Global Campus Rotation.

Uw Master of Finance in een oogopslag

Wie is dit programma voor?

Kandidaten die recentelijk zijn afgestudeerd aan de universiteit of hogeschool, maar ook personen met maximaal drie jaar werkervaring die willen een carrière in de financiële functie van multinationale ondernemingen te lanceren.... [-]

Verenigde Staten Boston San Francisco Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Arabische Emiraten Dubai China Shanghai New York City Cambridge  + 7 Meer
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hult International Business School

Op basis van onze bekroonde MBA curriculum, zal Hult eenjarige Master of International Business programma u helpen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, oper ... [+]

Krijgen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, operations, economie en strategie met onze Master of International Business programma.

Op basis van onze bekroonde MBA curriculum, Hult eenjarige Master of International Business programma zal u helpen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, operations, economie en strategie te krijgen.

Locaties

Begin uw Master of International Business in Boston, San Francisco, Londen of Dubai, kies dan alle andere twee campussen te verkennen als onderdeel van Hult unieke Global Campus Rotation.

Uw Master of International Business in een oogopslag

Wie is dit programma voor?

Kandidaten die recentelijk zijn afgestudeerd aan de universiteit of hogeschool, maar ook personen met maximaal drie jaar werkervaring die willen een brede kennis op alle gebieden van het internationale bedrijfsleven te krijgen.... [-]

Verenigde Staten Boston San Francisco China Shanghai Verenigde Arabische Emiraten Dubai Verenigd Koninkrijk Londen New York City Cambridge  + 7 Meer
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hult International Business School

Aangezien de rol van big data steeds belangrijker wordt, voorziet een eenjarige Hult Master of Business Analytics-graad u van de analytische en zakelijke mogelijkheden om ... [+]

Dit programma is alleen beschikbaar als een tweede onderdeel van het Dual Degree-programma nadat studenten een jaar MBA of Masters of International Business hebben afgerond. Het zal beschikbaar zijn als een voltijds eenjarig programma in San Francisco voor de start van september 2018. Leer hoe u big data en analyse omzet in actie en in aanmerking komt voor een 3-jarig OPT-werkvisum in de VS Omdat de rol van big data steeds belangrijker wordt, voorziet een eenjarige Hult Master of Business Analytics- graad u van de analytische en zakelijke mogelijkheid om gegevensstatistieken en -analyse om te zetten in actie.

Locaties

Start uw Master of Business Analytics in San Francisco en kies vervolgens voor keuzevakken op twee andere campussen als onderdeel van de unieke Global Campus Rotation van Hult.... [-]

Verenigde Staten San Francisco Verenigd Koninkrijk Londen Cambridge Verenigde Arabische Emiraten Dubai China Shanghai New York City Boston  + 7 Meer
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hult International Business School

Als bedrijven kijken om hun aanbod te differentiëren in een wereldwijde markt, Hult eenjarige Master of International Marketing graad beschikt u over de strategische en u ... [+]

Get uitgerust met de marketing vaardigheden die je nodig hebt om op te vallen in een wereldwijde markt.

Als bedrijven kijken om hun aanbod te differentiëren in een wereldwijde markt, Hult eenjarige Master of International Marketing graad beschikt u over de strategische en uitvoeringsniveau marketing vaardigheden die nodig zijn om op te vallen.

Locaties

Begin uw Master of International Marketing in Boston of Londen, kies dan alle andere twee campussen te verkennen als onderdeel van Hult unieke Global Campus Rotation.

Uw Master of International Marketing in een oogopslag

Wie is dit programma voor?

Kandidaten die recentelijk zijn afgestudeerd aan de universiteit of hogeschool, maar ook personen met maximaal drie jaar werkervaring die willen een carrière te starten in marketing.... [-]

Verenigde Staten San Francisco Boston Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Arabische Emiraten Dubai China Shanghai New York City Cambridge  + 7 Meer
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Redefining Business Education—A Message from the President of Hult International Business School

Hult - Global Campus Rotation

Global One-Year MBA

Global Executive MBA

One-Year Global Masters

Bachelor of Business Administration

Hult International Business School - Postgraduate Campus
Address
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 20 7636 5667
Hult International Business School - Boston Campus
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 617-746-1990
Hult International Business School - San Francisco Campus
Address
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 415-869-2900
Hult International Business School - Dubai Campus
Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Website
Telefoonnr.
+971 4 427 5800
Hult International Business School - Shanghai Campus
Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, China
Website
Telefoonnr.
+852 2111 2399
Hult International Business School - Undergraduate Campus
Address
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 20 7636 5667
Hult New York - Rotation Center
Address
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York City, New York, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 (212) 353-4360
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
false