Heythrop College - University Of London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 400 jaar heeft Heythrop College gespecialiseerd in de studie van filosofie en theologie. Hier, deze onderwerpen zijn niet alleen afdelingen binnen een grotere instelling; het hele college is gewijd aan hun studie. Onze studenten hebben toegang tot een van de mooiste bibliotheken in hun gebied, en worden gegeven door een van de grootste onderwijzend personeel in deze gebieden. Wij zijn een unieke gemeenschap van geleerden, over het bespreken en het verkennen van filosofie en theologie in de context van de moderne wereld en de diverse stad van Londen gepassioneerd.

Heythrop is ook een deel van de grotere gemeenschap van de Universiteit van Londen. Als lid college, profiteren we van de Universiteit van Londen's hoge internationale reputatie die studenten aantrekt van over de hele wereld. Waar je studie nemen u, zal de universiteit van naam Londense onmiddellijk worden erkend en gerespecteerd.

De meeste van onze studenten zeggen wel dat het Heythrop's kleiner, hechte gemeenschap van ongeveer 1.000 studenten en medewerkers, als de belangrijkste attractie voor hier studeren. Wij bieden een echt persoonlijke benadering om te studeren en te zorgen dat al onze studenten worden ondersteund in hun academische, sociale en carrière pursits via onze on-campus facitiies en diensten en onze banden met de Universiteit van Londen en de andere lid hogescholen.

"De hechte gemeenschap die Heythrop biedt zorgt voor een meer persoonlijke ruimte en zorg ervoor dat elk idee heeft het recht om te worden gehoord." - 3de jaar BA Filosofie student

Locaties

Londen

Heythrop College

Address
Heythrop College, University of London, Kensington Square
W8 5HN Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 7795 6600