Lees de Officiële Beschrijving

Global Banking School biedt Toonaangevende toegepast Bank- en Financiewezen onderwijs over de hele wereld. We zijn vooral bekend om investment banking training aan bedrijven, banken, private equity en hedge funds in de top 20 financiële hoofdsteden.

Onze unieke propositie in de industrie om u te helpen opbouwen van een succesvolle carrière in het bankwezen of de financiering van de industrie. Wij werven ambitieuze mensen, hen te onderwijzen met kritisch denken en het oplossen van problemen; begeleiden hun carrière om een ​​succesvolle persoonlijkheid in deze geglobaliseerde wereld geworden.

Onze docenten brengen grote schat aan ervaring in de sector beroepsonderwijs en gepassioneerde het aanleren van vaardigheden naar de klas.

Elke student van Global Banking School heeft te gaan door onze gratis loopbaanontwikkeling programma waarin u interactie met de groep van hooggeplaatste bankiers om de juiste carrière te identificeren voor jezelf, het ontwikkelen van je CV voor specifieke rollen en te netwerken met de industrie.

Door het bestuderen van GBS studenten zullen ook automatisch lid van onze 4000 + alumni in bancaire en financiële industrie. Studenten zullen worden uitgenodigd om onze talrijke netwerkevenementen waar ze in staat zijn om oud-studenten en werkgevers te ontmoeten uit de industrie zullen zijn.

Onze innovatieve onderwijsmethoden worden geleverd door ervaren investment bankers. We streven altijd naar de kloof van kennis tussen de echte wereld investment banking en financiële praktijken en traditionele academische leren wissen. Wij faciliteren groepsgesprekken, diepte-Q & A met een doorgewinterde trainer, visuele presentaties en het leren van de echte wereld applicaties met Excel gebaseerde financiële modellen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Global Banking School

De Master of Science (MSc) in Global Investment en financiën gespecialiseerde Curriculum is opgericht om de vraag naar Investment professionals op een analist of een univ ... [+]

De Master of Science (MSc) in Global Investering van Financiën en gespecialiseerd Curriculum is opgericht om de vraag naar Investment professionals op een analist of een universitair niveau. Het unieke kenmerk van het programma ligt in de nadruk op de rol van de academische theorie onderbouwing toegepast Global Capital Markets & Investments oefenen met een zeer bijzondere nadruk op het helpen van studenten om dit te relateren aan hun eigen loopbaanontwikkeling. Deze zeer persoonlijke benadering en de industrie contacten is wat dierentiates het programma uit andere verwante opleidingen op postdoctoraal niveau. Studenten voorkennis en vaardigheden bracht om de cursus in combinatie met de academische theorie, de praktijk op basis van kennis, cognitief proces en synthese toegankelijk langs het parcours te maken voor een zeer krachtige combinatie van skillset om een ​​droom rol te bereiken:... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands