Lees de Officiële Beschrijving

Leer gastvrijheid van de beste, studie in het centrum van de wereld

Sinds 1962 heeft Glion Institute of Higher Education de standaard van uitmuntendheid vastgesteld als een beroemde Zwitserse hotelschool, waardoor studenten tot leiders worden voor de horeca, toerisme en evenementen. Daarom is de industrie van professionals voor Glion de prijs voor 'Beste Hospitality Management School' ter wereld te winnen bij de Worldwide Hospitality Awards in 2015.

Op de Londense campus levert Glion het beroemde Zwitserse gastvrijheid management graden en afstudeert programma's aan studenten uit de hele wereld. De vertrouwde academische programma's brengen Londen's innovatieve hotel- en restaurantscène tot leven door industriële bezoeken, conferenties en evenementen, waardoor studenten het beste kunnen bieden aan zowel Londen als Zwitserland.

Gelegen op het terrein van de Universiteit van Roehampton, biedt de Glion London campus een moderne, spannende universitaire levensstijl binnen het comfort en de verbindingen van een dichtgemaakte Glion gemeenschap. Op slechts 40 minuten afstand biedt het West End en het stadscentrum van Londen een eindeloze verscheidenheid aan winkels, entertainment, eetgelegenheden en culturele bezienswaardigheden.

Ontdek wat Glion London uniek maakt!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Glion Institute of Higher Education London

Dit is de enige master in de wereld die je een uitgebreid en systematisch inzicht geeft in onroerend goed, kapitaalmarkten en wereldwijde hotelontwikkeling. Ideaal voor d ... [+]

Integreer de nieuwste concepten en technieken van onroerend goed

Dit is de enige master in de wereld die je een uitgebreid en systematisch inzicht geeft in onroerend goed, kapitaalmarkten en wereldwijde hotelontwikkeling. Ideaal voor diegenen die een gecharterde expert willen worden, werken voor een Real Estate Investment Trust (REIT), fonds, bank of asset management team, dit programma opent de deur naar de wereld van vastgoedfinanciering en gastvrijheidsontwikkeling.

* Het programma is in afwachting van goedkeuring van NECHE (New England Commission of Higher Education)

Volgende intake: september 2019

Wat krijg je van de master in Finance, Real Estate en Hotel Development?

Industrie-expertise... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Glion Institute of Higher Education London

De Master of Science (MSc) in International Hotel Management richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden voor het managen van mensen, en de bedrijfsresultaten in hotel ... [+]

Word een meester in het centrum van de horeca

De Master of Science (MSc) in International Hotel Management richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden voor het managen van mensen, en de bedrijfsresultaten in hotels en horeca bedrijven. En de Londense campus biedt een bijzonder sterke omgeving om je creativiteit, innovatievaardigheden en industrieverbindingen te ontwikkelen voor een maximale carriereimpact en werkgelegenheid.

Om de basis van hotel management vaardigheden te creëren, omvat het eerste semester hotel operations management die Londen studenten voltooien op de Glion campus in Zwitserland, ondergedompeld in het huis van gastvrijheid en prachtig landschap van die hotel school locatie. Vanaf daar studenten een hoger niveau cursussen in hospitality management zoals financiën, marketing, human resources en revenue management. Het programma wordt afgesloten met een stage voor hands-on ervaring dat de studenten een kans om hun nieuwe vaardigheden te oefenen in een real-world werkomgeving biedt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Glion Institute of Higher Education Downshire House Roehampton Lane London, SW15 4HT United Kingdom
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
undefined