Glion Institute of Higher Education London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Leer gastvrijheid van de beste, studie in het centrum van de wereld

Sinds 1962 heeft Glion Institute of Higher Education de standaard van uitmuntendheid vastgesteld als een beroemde Zwitserse hotelschool, waardoor studenten tot leiders worden voor de horeca, toerisme en evenementen. Daarom is de industrie van professionals voor Glion de prijs voor 'Beste Hospitality Management School' ter wereld te winnen bij de Worldwide Hospitality Awards in 2015.

Op de Londense campus levert Glion het beroemde Zwitserse gastvrijheid management graden en afstudeert programma's aan studenten uit de hele wereld. De vertrouwde academische programma's brengen Londen's innovatieve hotel- en restaurantscène tot leven door industriële bezoeken, conferenties en evenementen, waardoor studenten het beste kunnen bieden aan zowel Londen als Zwitserland.

Gelegen op het terrein van de Universiteit van Roehampton, biedt de Glion London campus een moderne, spannende universitaire levensstijl binnen het comfort en de verbindingen van een dichtgemaakte Glion gemeenschap. Op slechts 40 minuten afstand biedt het West End en het stadscentrum van Londen een eindeloze verscheidenheid aan winkels, entertainment, eetgelegenheden en culturele bezienswaardigheden.

Ontdek wat Glion London uniek maakt!

Locaties

Londen

Address
Glion Institute of Higher Education
Downshire House
Roehampton Lane
London, SW15 4HT
United Kingdom

Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk