GCU - Glasgow School for Business and Society

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Glasgow Caledonian University is een onderscheidende, inclusieve en toekomstgerichte universiteit die zich inzet voor haar sociale missie om het algemeen welzijn te bevorderen. We zijn een internationaal topcentrum geworden in het hoger onderwijs, dat inzetbaarheid en mondiaal burgerschap bij onze afgestudeerden bevordert. We winnen prijzen voor onze steun en toewijding aan de studentenervaring, terwijl we innovatie leveren door ons onderzoek van wereldklasse op belangrijke krachtgebieden. We hebben een traditie van verruiming van de toegang tot hoger onderwijs voor getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, en we maken gebruik van ons intellectueel en sociaal kapitaal ten behoeve van de gemeenschappen die we in Schotland en internationaal dienen.

Glasgow Caledonian University (GCU) is een levendige, innovatieve en met meerdere prijzen bekroonde universiteit voor het algemeen welzijn.

We willen een bijdrage leveren aan de samenleving op een manier die omhelst, maar die verder gaat dan de traditionele rol van een universiteit. GCU's For the Common Good commitment komt tot leven en wordt geleverd door studenten en medewerkers van academische scholen en afdelingen.

Welkom bij de Glasgow School for Business and Society

We gedijen op ideeën, ondersteunen innovatie en waarderen het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Studenten komen naar ons voor onze kennis en ervaring om hun carrière en persoonlijke ambities te verbeteren. Onze externe partners komen naar ons om het laatste onderzoekgedreven denken te vinden en toegang te krijgen tot het talent van onze studenten.

Verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn fundamentele aandachtspunten voor elke organisatie. De Glasgow School for Business and Society tracht de complexe uitdagingen van de wereldeconomie aan te pakken en tegelijkertijd sociale voordelen te bieden aan lokale en mondiale gemeenschappen.

Wereldburgerschap, verantwoordelijk leiderschap, ondernemerschap en sociale rechtvaardigheid vormen de kern van onze activiteiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid.

Onze onderscheidende, door onderzoek geleide portfolio biedt uitstekende en toegankelijke mogelijkheden voor hoger onderwijs in Glasgow, Londen en New York. Onze programma's worden onderschreven door professionele en academische accreditaties die bevestigen dat uw kwalificatie bij de beste ter wereld behoort.

Verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn nu fundamentele zorgen voor elke organisatie. Als universiteit voor het algemeen welzijn spelen we een sleutelrol in de wereldwijde transformatie van bedrijfsmanagementonderwijs. We proberen de complexe uitdagingen van de wereldeconomie in de 21e eeuw aan te pakken, terwijl we sociale voordelen opleveren voor lokale en mondiale gemeenschappen.

We zijn bijzonder verheugd dat ons succes bij het integreren van ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid in alle aspecten van het leven op de Glasgow School for Business and Society is erkend door ons lidmaatschap van ASHOKA U, Global Compact en PRME van de Verenigde Naties, evenals lokale initiatieven zoals WRAP en bedrijven in de gemeenschap.

We zijn ook de eerste universiteit in Schotland die toetreedt tot het prestigieuze wereldwijde EPAS-netwerk. Ik verwelkom deze erkenning van onze hoogwaardige leer- en onderwijservaring die onze afgestudeerden de vaardigheden en kennis bijbrengen om te slagen in de mondiale markt. De EPAS-accreditatie is indicatief voor een breder institutioneel engagement om de allerhoogste internationale benchmarks te gebruiken om de kwaliteit van onze voorziening te bewijzen. Dit biedt onze medewerkers, studenten, academische en zakelijke partners een stevige geruststelling dat we een universiteit zijn met een wereldwijd netwerk die is ingebed in onze lokale gemeenschap.

We dagen onze medewerkers en studenten uit om kritische en onafhankelijke leerlingen te zijn, om verantwoordelijke leiders te worden en om een ​​positieve bijdrage te leveren aan het bedrijfsleven en de samenleving. We nodigen u uit om met ons mee te doen aan onze inzet voor het algemeen welzijn.

Professionele affiliaties

De Glasgow School for Business and Society heeft een sterke staat van dienst in samenwerkingsverbanden met professionele instanties die ervoor zorgen dat onze cursussen relevant zijn voor de veranderende behoeften van de arbeidsmarkt.

Onze professionele voorkeuren houden onze studenten niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijfsleven, maar ze helpen onze afgestudeerden opvallen bij het zoeken naar werk en verlenen in sommige gevallen een speciale status bij het afstuderen.

Voorbeelden van beroepsorganisaties waarmee GSBS is geassocieerd, zijn:

 • AACSB
 • ABS (Association of Business Schools)
 • Zakendoen in de Gemeenschap
 • CEEMAN
 • EFMD (Europese stichting voor managementontwikkeling)
 • ESRC (Economic and Social Research Council)
 • UN PRME Initiative (Principles of Responsible Management Education)
 • Gold Approved Learning Center voor ACCA
 • Erkend leercentrum voor het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)
 • Centre of Excellence met het Chartered Institute for Securities and Investment (CISI)

We bieden programma's en modules geaccrediteerd door:

 • ACCA (Vereniging van Chartered Certified Accountants)
 • Broadcast Journalism Training Council (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT)
 • Chartered Institute of Marketing (CIM)
 • Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)
 • Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS)
 • Chartered Insurance Institute (CII)
 • Chartered Management Institute (CMI)
 • CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)
 • EPAS (European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme)
 • ICAEW (The Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales)
 • ICAS (Institute of Chartered Accountants of Scotland)
 • Instituut voor gezondheid op het werk (IOSH)
 • Institute of Operations Management (IOM)
 • Institute of Risk Management (IRM)
 • IOR (Institute of Operational Risk)
 • Law Society of Scotland
 • Nationale Raad voor de opleiding van journalisten (NTCJ)
 • British Psychological Society
 • SHRM (The American Society for HRM)
 • The Institute of Hospitality (IHA)
 • Het Instituut voor Reizen en Toerisme (ITT)
 • Tourism Society (TS)
 • Tourism Management Institute (TMI)

Onze afdelingen

Recht, Economie, Accountancy

Onze afdeling brengt academici samen met interesses en expertise op het gebied van recht, risico, economie, accountancy en financiën. We zijn trots op onze nauwe banden met bedrijfsorganisaties, waaronder non-profit organisaties en beroepsorganisaties die een aantal van onze programma's hebben geaccrediteerd.

Afdeling bedrijfsmanagement

Onze afdeling is gericht op het hedendaagse en innovatieve gebruik van managementbenaderingen en -technieken, -middelen en -processen om organisaties in de private en publieke sectoren in een zeer concurrerende wereldwijde markt te verbeteren en te ontwikkelen

Afdeling Sociale Wetenschappen, Media en Journalistiek

Het departement heeft meer dan vijftig medewerkers bij elkaar en heeft zowel een sterke onderzoekscultuur als een streven naar excellent onderwijs. Beoordeeld als internationaal excellent en wereldleider op verschillende gebieden in de laatste Research Assessment Exercise.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Postgraduate Certificaten - OnlineStudies » Bekijk MSc » Bekijk Postgraduate Certificaten - AcademicCourses » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk BA's » Bekijk LLB »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA in Multimedia Journalism

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Het laatste onderdeel van het programma is het project, dat u de gelegenheid biedt om een ​​belangrijk stuk gepubliceerd / publiceerbaar / uitgezonden standaard journalistisch werk te produceren.

Beoordelingsmethoden

Elke module wordt apart beoordeeld: zoals doorlopende cursussen; examens of tests (Shorthand, en Nieuwsdagen - die in feite een groepsexamen zijn die een hele dag doorloopt); en sommige door een combinatie van coursework en NCTJ examens (Law, Government).

20 x Marantz PMD661-geheugenkaart reporter-recorders.

[-]

MA in Television Fiction Writing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

[-]

MSc

MSc / MSc (Fast-track) in Accounting and Finance

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Ethiek en Corporate Governance

In deze module worden de belangrijkste kwesties onderzocht, waaronder governance en de mate waarin de regelingen momenteel een veilige bedrijfsverantwoordingsplicht inneemt.

[-]

MSc In De Gezondheidsgeschiedenis

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Onderzoek de geschiedenis van gezondheid, geneeskunde en gezondheidszorg in samenlevingen en hun relevantie voor hedendaagse problemen met een breed vergelijkend perspectief. Onderwerpen omvatten verpleegkunde, voeding, welzijn, drugs, politiek, beroepsgezondheid en onderwijs. [+]

De cursus onderzoekt de geschiedenis van gezondheid, geneeskunde en gezondheidszorg in samenlevingen en hun relevantie voor hedendaagse problemen met een breed vergelijkend perspectief. Onderwerpen omvatten verpleegkunde, voeding, welzijn, drugs, politiek, beroepsgezondheid en onderwijs.

Dit is een gezamenlijk programma van GCU, de Universiteit van Strathclyde en het Centrum voor de Sociale Geschiedenis van Gezondheid en Gezondheidszorg.

Bekijk de volledige cursus informatie op de website van de Universiteit van Strathclyde

Toelatingseisen

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met Strathclyde University, zie de cursusgegevens en toegangsvereisten, via hun website http://www.strath.ac.uk/courses/postgraduatetaught/healthhistory/... [-]


MSc in Human Resource Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Je carriere

[-]

MSc in International Banking, Finance and Risk Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

[-]

MSc in International Business Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

Thuis: £ 5500 RUK: £ 5500 EU: £ 5500 Internationaal: £ 12600

[-]

MSc in International Events Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

[-]

MSc in International Fashion Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

EU: £ 5500 Internationaal: £ 12600

[-]

MSc in International Human Resource Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

[+]

[-]

MSc in International Operations and Supply Chain Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden.

[-]

MSc in International Tourism Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 .

[-]

MSc In Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Wil je een carrière in internationale marketing nastreven? Ons professioneel geaccrediteerde programma stelt afgestudeerden van zakelijke en niet-zakelijke graden in staat om hun loopbaan en toegangsmogelijkheden in het dynamische veld van marketing te transformeren. [+]

Geaccrediteerd door: CIM

De MSc International Marketing combineert een baanbrekende academische theorie met tientallen jaren praktische ervaring in het veld en biedt u de tools en het vertrouwen die u nodig hebt om aan de eisen van een steeds globalere zakelijke omgeving te voldoen. Onze benadering van marketing is creatief, sociaal gedreven en gericht op voorbereiding op een succesvolle carrière.

Ons gevarieerde docententeam, dat zowel academische als industriële ervaring heeft in een breed scala aan disciplines, en betrokken onderzoeks- en adviesactiviteiten uitvoert in alle sectoren. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd met een gevarieerd en pragmatisch programma - inclusief door de industrie geleide workshops en masterclasses, evenals zakelijke projecten en presentaties die ontworpen zijn om echte uitdagingen te simuleren en je praktische vaardigheden te ontwikkelen.... [-]


MSc in Risk Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

[-]

MSc in Social Business and Microfinance

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

[-]