Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

GCU Londen is een professionele postdoctorale campus van de universiteit van Glasgow Caledonian University (AGV), Gelegen in een ultra-moderne omgeving in het hart van Londen. Gelegen in Spitalfields, een van de meest aantrekkelijke locaties van Londen, GCU Londen is in de nabijheid van de hoofdsteden wereldwijd erkende financiële en mode-industrie. De campus biedt een scala aan mba en MSc-cursussen, Hoge kwaliteit van het onderwijs en de banden met internationale bedrijven. GCU Londen biedt studenten met een verrijkende en gevarieerde leerervaring ondersteund door een levendige internationale, intellectuele en culturele leven. We trekken studenten uit meer dan 56 landen, van verschillende achtergronden uit alle hoeken van de wereld.

carrière aandacht Onze universiteit is een instelling die gelooft "carrière de eerste plaats komen". Excellentie in het onderwijs ligt in het hart van onze missie; Daarom willen we onze studenten met de nodige vaardigheden uit te rusten om uit te blinken in hun gekozen beroepen door het aanbieden van hoge kwaliteit, flexibel en toegankelijk onderwijs.

Campus en faciliteiten De campus biedt een geavanceerde leeromgeving, waarin de nieuwste technologieën harnassen en biedt moderne onderwijs ruimte voor lezingen, kleine groep studie, en sociaal leren.

GCU Londen is toegewijd aan het leveren van een hoge kwaliteit student ervaring door middel van bekroonde ondersteunende diensten, en bevordert inzetbaarheid en wereldburgerschap in onze afgestudeerden.

GCU Londen is ideaal gelegen op korte loopafstand van Liverpool Street Station. Een reeks van accommodatie beschikbaar is in de buurt van de campus.

De campus beschikt ook over:

Award-winnende student ondersteuning Internationaal gerenommeerde professoren Moderne campus stedelijke stijl verdeeld over vier verdiepingen Kleine groep leslokalen Bibliotheek faciliteiten, met inbegrip van digitale toegang Breakout lounges Dakterras met 360 graden uitzicht over Londen Groep leren ruimtes Vergaderzalen Video vergaderzalen State of the art computer faciliteiten, waaronder Apple Macs

Locaties

Londen

Address
40 Fashion Street
Spitalfields,

E1 6PX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden