Lees de Officiële Beschrijving

Glasgow Caledonian University is een onderscheidende, inclusieve en toekomstgerichte universiteit die zich inzet voor haar sociale missie om het algemeen welzijn te bevorderen. We zijn een internationaal topcentrum geworden in het hoger onderwijs, dat inzetbaarheid en mondiaal burgerschap bij onze afgestudeerden bevordert. We winnen prijzen voor onze steun en toewijding aan de studentenervaring, terwijl we innovatie leveren door ons onderzoek van wereldklasse op belangrijke krachtgebieden. We hebben een traditie van verruiming van de toegang tot hoger onderwijs voor getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, en we maken gebruik van ons intellectueel en sociaal kapitaal ten behoeve van de gemeenschappen die we in Schotland en internationaal dienen.

Glasgow Caledonian University (GCU) is een levendige, innovatieve en met meerdere prijzen bekroonde universiteit voor het algemeen welzijn.

We willen een bijdrage leveren aan de samenleving op een manier die omhelst, maar die verder gaat dan de traditionele rol van een universiteit. GCU's For the Common Good commitment komt tot leven en wordt geleverd door studenten en medewerkers van academische scholen en afdelingen.

Welkom bij de School of Health and Life Sciences

De School of Health en Life Sciences, een van de drie academische scholen in GCU, brengt de afdelingen Life Sciences, Psychology, Social Work en Allied Health Sciences en Nursing and Community Health samen.

In samenwerking met onze medewerkers, studenten en externe belanghebbenden heeft de School of Health en Life Sciences een verenigende visie ontwikkeld die is ontworpen om de Universitaire Strategie van 2020 te realiseren, excellentie, betrokkenheid en energie te integreren in elk aspect van het schoolleven.

Onze school brengt de afdelingen Life Sciences, Psychology, Social Work en Allied Health Sciences en Nursing and Community Health samen. Door samenwerking tussen afdelingen kan de school een ongeëvenaard aanbod van onderwijsprogramma's en flexibele leveringsopties, onderzoek, op maat gemaakte training en adviesdiensten aanbieden in de sectoren gezondheid, sociale zorg en life sciences.

De school heeft meer dan 280 academici, waaronder hoogleraren, lezers, postdoctorale onderzoeksgenoten en onderzoeksmedewerkers. We ontvingen een uitstekende studenttevredenheid van 93% in de meest recente Nationale Studentenenquête. We hebben meer dan 4000 studenten uit de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, Myanmar, Indonesië, Koeweit, Saoedi-Arabië en Bangladesh. Ze zijn een zeer gewaardeerd en integraal onderdeel van onze academische gemeenschap.

Wij zetten ons in voor innovatief, boeiend en interprofessioneel onderwijs voor al onze studenten. Dit wordt onderbouwd door onze faciliteiten van wereldklasse en baanbrekend onderzoek. Het succes van onze methodologie wordt aangetoond door onze uitstekende resultaten van de National Student Survey.

Onderzoek Excellence

Excellentie in onderwijs en onderzoek, topacademici, ondersteunende en stimulerende leeromgeving op een breed scala van gebieden - van Food Biosciences tot Nursing.

Ons onderzoek

In REF 2014 stonden we in de top 20 van het VK voor gezondheidsonderzoek op basis van wereldwijd toonaangevende en internationaal uitstekende normen. Lees meer over onze bekroonde academici en levendige onderzoeksgemeenschappen.

Onze faciliteiten

Wij bieden studenten en bedrijven toegang tot de modernste leer- en onderzoeksfaciliteiten op al onze afdelingen.

Onze afdelingen

De sterke punten van de School of Health en Life Sciences en het bijbehorende Institute of Applied Health Research liggen in onze professionele expertise, multidisciplinaire teamgebaseerde dienstverlening en strikte naleving van wettelijke normen die partnerschappen met het publiek en commerciële en niet-gouvernementele organisaties vereisen. organisaties.

De inzet van onze school voor excellentie en samenwerking zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van de undergraduate, postdoctorale en onderzoekspraktijk en kennis, geïnspireerd door een individuele en collectieve wens om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn.

Onze school biedt een breed scala aan theoretische kennis, oefenvaardigheden en educatief engagement dat de gemeenschap bestrijkt, van bank tot bedrijf en van het bed, en terug in de gemeenschap, en ondersteund door voortdurende investeringen in onze mensen en faciliteiten.

De school bestaat uit drie afdelingen die zijn onderverdeeld in academische vakgroepen:

 • Afdeling Verpleegkunde en Gezondheid van de gemeenschap
 • Afdeling Psychologie, Maatschappelijk Werk en Geallieerde Gezondheidswetenschappen
 • Afdeling Life Sciences

Oefen Academische carrières

Ons beleid om de Praktijk / Clinical Academic Careers in alle disciplines te ondersteunen, is van fundamenteel belang voor de School of Health en Life Sciences. Deze zijn ingebed in onze missie naar het Common Weal en ondersteunen onze inzet om ervoor te zorgen dat de praktijk, zowel klinisch als academisch, ons leren en ons onderzoek stimuleert.

Ons doel is om onze School te vestigen als een nationaal en internationaal erkend centre of excellence, met Clinical Academic Research Careers en Practice Education Academic Careers die een sleutelelement vormen in deze visie.

De klinische academici van de school integreren klinische kennis, vaardigheden, onderzoek en onderwijs met succes op hun specialistische gebied ten bate van patiënten / cliënten en leerders, en om de dienstverlening te verbeteren.

Via onze Clinical Academic Research Careers en Practice Education Academic Careers houdt de School of Health en Life Sciences zich bezig met onderzoek en onderwijs in de echte wereld om echte dilemma's in de praktijk te beantwoorden en vragen gesteld door degenen die vooroplopen op het gebied van service en zorgverlening. De praktijk stimuleert ons leren en onderzoek, en ons onderzoek levert bewijsmateriaal dat in de praktijk wordt toegepast ten behoeve van patiënten / cliënten, gemeenschappen, gezondheids- en sociale zorgdiensten.

Ondersteunende praktijk academische carrières

De Academisch Onderzoeks- en Praktijkeducatie Academici vertegenwoordigen alle disciplines van de School of Health en Life Sciences en zijn lid van gevestigde onderzoeksgroepen van het Institute for Applied Health Research, met de bijbehorende infrastructuur en onderzoekseffecten. Ze vervullen sleutelrollen bij het genereren van belangrijke onderzoeksvragen uit de praktijk en bij het werken om ervoor te zorgen dat het nieuwe bewijsmateriaal de dienstverlening en het beleid op het gebied van gezondheid en sociale zorg beïnvloedt en beïnvloedt. De school heeft praktijk / klinisch academisch onderzoek beoefenaars en praktijken onderwijs academische beoefenaars op het gebied van:

 • verpleging
 • Maatschappelijk werk
 • Psychologie
 • Fysiotherapie
 • Bezigheidstherapie
 • pedicure
 • Radiologie
 • Vision Sciences - Optometrie, orthoptica
 • Operationele afdeling

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Of u van plan bent om een ​​carrière in de industrie of de academische wereld na te streven, ons MRes Life Sciences-programma maakt u klaar voor succes. Onze afgestudeerd ... [+]

Door baanbrekend onderzoek, experimenten en testen, zoekt GCU naar antwoorden op enkele van de meest prangende vragen op het gebied van biologische, voedings- en visiewetenschappen. En in ons Master of Research Life Sciences-programma - u kunt ons helpen ze te vinden.

Als onderdeel van onze bloeiende en diverse onderzoeksgemeenschap, voer je een gericht, praktijkgericht project uit met de volledige steun van onze internationaal erkende medewerkers. We beginnen met training in methodologie, inclusief studies in statistieken en projectplanning. Vervolgens, met de hulp van onze zeer ervaren onderzoekstoezichthouders, kiest u een project dat relevant is voor een actueel studiegebied op de GCU - en krijgt u praktijkervaring met nieuw ontwikkelde technologieën om u te helpen uw hypotheses te testen. Bovendien hebt u toegang tot lezingen over onderwerpen die uw werk ondersteunen en ondersteunen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

De enige in zijn soort in Schotland, dit programma is geaccrediteerd door de British Psychological Society en ontworpen voor afgestudeerden met een diploma psychologie. H ... [+]

De enige in zijn soort in Schotland, dit programma is geaccrediteerd door de British Psychological Society en ontworpen voor afgestudeerden met een diploma psychologie. Het is uw eerste stap naar gecharterde status en lidmaatschap van de afdeling Forensische psychologie.

De parallelle MSc Psychology in Forensic Settings biedt professionals met verschillende, gerelateerde achtergronden de mogelijkheid om een ​​opleiding te volgen in dezelfde vakgebieden, maar het leidt niet tot een extern geaccrediteerde psychologiekwalificatie.

Je programma maakt gebruik van de expertise binnen de academische wereld en de sterke band van GCU met actieve artsen om je een grondige en relevante training op het gebied te geven, inclusief instructie over psychologische, forensische, criminele en juridische kwesties die je toekomstige carrière zullen beïnvloeden en beïnvloeden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Wereldwijd groeit de vraag naar experts in de voedingswetenschap. GCU's MSc Food Bioscience produceert hoog opgeleide afgestudeerden om aan deze vraag te voldoen. ... [+]

Wereldwijd groeit de vraag naar experts in de voedingswetenschap en GCSc's MSc Food Bioscience produceert hoog opgeleide afgestudeerden om aan deze vraag te voldoen. Door dit programma zul je de fascinerende wereld van de voedselwetenschap verkennen en de vaardigheden verwerven voor een lonende carrière.

Of het nu gaat om het garanderen van hoge normen op het gebied van voedselveiligheid, het innoveren van conserveringstechnieken of het stimuleren van voeding in de favoriete gerechten van kinderen, er zijn zoveel manieren waarop voedingswetenschappers een positief effect kunnen hebben en het algemeen welzijn kunnen ondersteunen.

Het curriculum plaatst de wetenschap voorop en leidt studenten op over de klassieke aspecten van de voedingswetenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Verdien zowel een masterdiploma als de mogelijkheid om je te kwalificeren als een geregistreerde maatschappelijk werker in dit intensieve tweejarige full-time programma. ... [+]

Geaccrediteerd door: SSSC

U kunt de meest kwetsbare leden van onze samenleving beschermen en een positieve impact hebben op sociale rechtvaardigheid in het dynamische, uitdagende en lonende gebied van sociaal werk. Door middel van zowel academische als praktijkgerichte modules, bereidt ons MSc-programma je voor op echte verandering door middel van op onderzoek gebaseerde praktijken.

Je verdient zowel een masterdiploma als de mogelijkheid om je te kwalificeren als een geregistreerde maatschappelijk werker in dit intensieve tweejarige full-time programma - en je vaardigheden te ontwikkelen met de volledige steun van onze professionele, ervaren en toegewijde medewerkers. Bij GCU maak je deel uit van een bloeiende en diverse gemeenschap die gedreven wordt door een gedeeld geloof in wereldwijde betrokkenheid, sociale verantwoordelijkheid en een commitment aan het algemeen welzijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Learning support from the School of Health and Life Sciences

Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk