Falmouth University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Falmouth University heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar creatief denken en ontwerpinnovatie.

Opgericht in 1902 als Falmouth School of Art, is het meer dan een eeuw uitgegroeid tot een digitale innovatiehub. Tegenwoordig vertegenwoordigt de portfolio van niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen de breedte van de creatieve industrie, de snelst groeiende sector in de Britse economie. Nu we de vierde industriële revolutie tegemoet treden; omdat technologie zowel geweldige kansen als uitdagingen biedt, is het duidelijk dat Falmouth's specialismen van creatieve innovatie; creatief denken, probleemoplossing, communicatie en verhalen vertellen, zullen de sleutel zijn tot toekomstig economisch en cultureel succes, zowel op lokaal als op mondiaal niveau.

StudentsFalmouth University","author_url":"","source":""}" />

De universiteit heeft onlangs een periode van snelle groei doorgemaakt, de studentenpopulatie op de campus is sinds 2001 verdrievoudigd tot bijna 5300 studenten vandaag. Deze studenten studeren op twee campussen in Falmouth en Penryn.

Naast de cursussen die op de campus in Cornwall worden gegeven, biedt Falmouth ook baanbrekend online afstandsonderwijs en spannende samenwerkingsverbanden met toonaangevende instanties, waaronder de Academy of Contemporary Music en de Fashion Retail Academy in Londen.

Falmouth's strategisch plan voor 2030 voorziet dat tegen 2024 de werving voor dergelijke samenwerkingsverbanden de werving voor programma's op de campus zal overnemen. Tegen 2030 studeren 8500 studenten off-campus en 6500 op de campus.

Studentenleven

Met verbluffende natuurlijke schoonheid in alle richtingen, genieten onze studenten van een levensstijl die een beetje buitengewoon is. Waar kun je anders stranden van wereldklasse, heerlijk eten, muziek, kunst en geavanceerde technologie en innovatie vinden?

Falmouth is misschien geen stad, maar als het gaat om rare en prachtige evenementen, festivals, activiteiten en avondjes uit, verlegt onze levendige creatieve gemeenschap voortdurend de grenzen van wat een kleine stad kan doen.

Van het verkennen van de kustlijn, het zoeken naar livemuziek en het leren kennen van de creatieve cultuur van Cornwall om erachter te komen wat de alt = "Students 'Union voor je kan doen, ontdek het leven in Falmouth hieronder.

Campus leven

Je campus is veel meer dan waar je naartoe gaat voor colleges. Het is je sociale en creatieve hub; waar je elkaar ontmoet en vrienden maakt, onvergetelijke evenementen beleeft, grote ideeën aanpakt en je ambacht aanscherpt naast collega-beoefenaars in professionele studio's.

Beide campussen zijn dynamische, inspirerende omgevingen waar samenwerking en creativiteit ideeën aanwakkeren en innovatie voeden. De speciaal gebouwde Penryn Campus is een eigentijdse creatieve hub, terwijl de historische Falmouth Campus ligt in het hart van prachtige subtropische tuinen op slechts vijf minuten lopen van het strand. En met geweldige reisverbindingen tussen hen, is het gemakkelijk om van beide te genieten.

128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Onderzoek en innovatie

Onderzoek en innovatie aan de Falmouth University zijn gebaseerd op het principe van open innovatie - het idee dat de grote uitdagingen van onze tijd het meest effectief kunnen worden aangepakt wanneer ze gezamenlijk over disciplinaire grenzen worden aangepakt.

Onderzoekers van Falmouth passen ideeën en methoden toe die zijn afgeleid van de creatieve industrie om uitdagingen in de praktijk aan te pakken in een breed scala van sectoren. Hun creatieve en innovatieve benaderingen maken nieuwe kennis, oplossingen, diensten en producten mogelijk met een tastbare impact in de wereld.

Locaties

Falmouth

Address
Falmouth Campus
Woodlane

TR11 4RH Falmouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Penryn

Address
Penryn Campus
Treliever Road

TR10 9FE Penryn, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden