Edinburgh Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dit is uw keuze, uw kans

EBS heeft de vakbonden al meer dan 25 jaar zakelijke leiders geworden, en biedt hoogwaardige en toegankelijke postdoctorale programma's in het bedrijfsleven. Onze populaire online mba, Masters en dba Programma's hebben de carrières van meer dan 20.000 afgestudeerden versneld. Onze studenten hebben hogere salarissen gezien, in hun bedrijven promoties gekregen en veel hebben hun eigen bedrijf gestart.

Waarom Edinburgh Business School?


"Edinburgh Business School is opgericht om het ding te doen dat het briljant doet - om toegang te geven tot managementonderwijs aan mensen over de hele wereld, ongeacht waar ze zijn, de uren waarin ze werken of hun familieomstandigheden"
Professor Heather McGregor

Flexibiliteit

Je leert beter als je in de controle bent, dus we bieden u de flexibiliteit en geven u de mogelijkheden die nodig zijn om uw studie aan te passen aan uw werk en thuiswijziging. U kunt kiezen hoe, wanneer en waar u wilt studeren. Je kunt studeren online, In jouw eigen tempo en in je eigen tijd; Op een van onze drie campussen in Edinburgh, Dubai of Maleisië; Of, met een van onze Goedgekeurde leerpartners.

Kwaliteit verzekerd

EBS maakt deel uit van de Universiteit van Heriot Watt; Daarom werken we binnen de universitaire uitgebreide afspraken voor kwaliteitsverzekering En door haar continue inspanningen en inzet om de kwaliteit op alle gebieden van ons onderzoek en onderwijs te handhaven.

"Werkgevers zien waarde in de Edinburgh Business School MBA ..."
Gail Edwards, MBA Graduate

Professionele ontwikkeling en groei

Een diploma van de Edinburgh Business School is een investering in je toekomst; Uw toekomstige carrièremogelijkheden, uw toekomstige winst.

"Ik heb me aangemeld voor de MBA omdat ik opties in het leven wil en dat is wat het je geeft"
Bosman du Plessis, MBA Graduate

In een onafhankelijke studie van onze studenten bleek dat slechts zes maanden na het afstuderen 76% van onze afgestudeerden een salarisverhoging had, 63% hun eigen bedrijf begonnen en 72% een promotie hadden gewonnen bij hun werk.

Wij zijn wereldwijd, we zijn lokaal

Met een internationaal faculteit Van hoog gerespecteerde en ervaren professionals, duizenden gelijkgestemde studenten en succesvolle EBS alumni, een lokale aanwezigheid in vijf continenten van de wereld en drie campussen in Edinburgh, Dubai en Maleisië, We zijn echt een wereldwijde familie van zakelijke werkende professionals.

Bent u klaar om deel te nemen aan ons wereldwijde netwerk?

Al onze programma's zijn modulair en elke cursus kan worden ingevuld wanneer u ervoor kiest. Wij bieden zes programma's aan: - mba (Masters Business Administration) - MSc Master Strategische Planning

  • MSc Master Marketing
  • MSc Masters Financial Management
  • MSc Masters Human Resource Management
  • dba. Vanaf september 2017 zullen we een nieuwe dimensie toevoegen aan onze portfolio met de introductie van onze nieuwe Fulltime MBA Programma, dat ondernemerschap in zijn hart heeft. U bent gebaseerd op campus in de prachtige hoofdstad Edinburgh van Schotland; Maar je zal ook één term op de campus in Dubai, de zakelijke hub van het Midden-Oosten, uitgeven en afgestudeerd worden met een prestigieuze master's degree en je eigen investeerdersplan.

    Geïnteresseerd?

Van toepassing zijn hier.

Kosten en Beurzen

U kunt onze Tarieven rekenmachine Die u een indicatie geeft van de totale kosten van uw keuze programma. Beurzen zijn beschikbaar voor geselecteerde programma's bij ons, u kunt meer informatie over deze op onze website vinden website.

Contacteer ons

Dubai Campus
Edinburgh Business School
Heriot-Watt University
Postbus 294345
Dubai International Academic City
Verenigde Arabische Emiraten
Deel en Full-time MBA
+971 (4) 435 8770

Edinburgh Campus
Edinburgh Business School
Heriot-Watt University
Edinburgh
EH14 4AS
Full-time MBA
+44 (0) 141 569 5033
dawn@oncampusmba.net
Part-time MBA
+44 (0) 131 451 3090
oncampusmba@ebs.hw.ac.uk

Maleisië Campus
Edinburgh Business School
Heriot-Watt Universiteit Maleisië
Nr 1 Jalan Venna p5 / 2
Precinct 5,
62200 Putrajaya
Maleisië
Part-time MBA
+ 603-8894 3888
MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

Of neem contact op met een van onze regionale kantoren in de buurt van jou.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk MBA » Bekijk MSc » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc In Marketing

Campus of Online Deeltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh Verenigde Arabische Emiraten Dubai Maleisië Putrajaya +3 more

Onze MSc in Marketing programma is even relevant voor u, ongeacht uw huidige loopbaan, ervaring, kennis of vaardigheden met betrekking tot het onderwerp. Het is ontworpen om gelijk aan niet-commerciele afgestudeerden te spreken, die hun hand op marketing- en marketingmanagers willen proberen. [+]

Edinburgh Business School is de Graduate School of Business van de Heriot-Watt University. EBS heeft de vakbonden al meer dan 25 jaar zakelijke leiders geworden, en biedt hoogwaardige en toegankelijke postdoctorale programma's in het bedrijfsleven. Onze populaire online mba, Masters en dba Programma's hebben de carrières van meer dan 20.000 afgestudeerden versneld. Onze studenten hebben hogere salarissen gezien, in hun bedrijven promoties gekregen en veel hebben hun eigen bedrijf gestart. Verkrijg meer inzicht in de rol die marketing kan spelen in het runnen van succesvolle bedrijven en organisaties Onze MSc in marketing Programma is even relevant voor u, ongeacht uw huidige loopbaan, ervaring, kennis of vaardigheden in verband met het onderwerp. Het is ontworpen om gelijk aan niet-commerciele afgestudeerden te spreken, die hun hand op marketing- en marketingmanagers willen proberen. Als u voor uw marketingkwalificatie met EBS studeert, wordt u uitgerust met de nodige kennis en vaardigheden om geïnformeerde beslissingen te maken die mogelijk uw zaken kunnen veranderen en aan uw waarde kunnen toevoegen. Een EBS Marketing diploma geeft u de nodige tools om uw carrière naar het volgende niveau te brengen, volledig voorbereid op de uitdagingen en voordelen die u voordoet. Programma Structuur Onze MSc in Marketing programma is ontworpen om te passen aan het leven van drukke werkende professionals. Het geeft u de vrijheid om te kiezen waar en wanneer u begint met uw studie, en wanneer u ze aflegt; U kunt kiezen om te studeren online Of met een van onze Goedgekeurde Learning Partners (ALP): De School... [-]

Contact

Edinburgh Business School

Adres Edinburgh Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University
EH14 4AS Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.ebsglobal.net/
Telefoon +44 131 451 3090

Adres Dubai Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University, Dubai International Academic City
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoon undefined

Adres Malaysia Campus Edinburgh Business School, Heriot-Watt University Malaysia, No 1 Jalan Venna p5/2, Precinct 5
62200 Putrajaya, Maleisië
Telefoon undefined