University of Kent, School of Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Economie aan de Universiteit van Kent

Economie aan de Kent wordt hoog aangeschreven in het Verenigd Koninkrijk voor de tevredenheid van studenten en de kwaliteit van het onderwijs. Onze passie voor het vak en het onderzoek onder leiding van benadering van het onderwijs helpt de studenten met een eerste klas academische ervaring, evenals de bouw van persoonlijke vaardigheden en het verbeteren van carrièremogelijkheden. Onze kosmopolitische academische en student gemeenschap, in combinatie met een bloeiende onderzoekscultuur, creëert een inspirerende en uitdagende omgeving om economie te studeren.

Tevredenheid van studenten

De school ontvangt constant hoge ratings in de nationale student tevredenheidsonderzoeken. In de Postgraduate Docenten Experience Survey (PTE's) in 2016, onze prestaties bracht ons in de top kwartaal in alle zeven themagebieden, en de algehele we behaalde een 89% student tevredenheid.

In de Postgraduate Research Experience Survey (PRES) 2016, de School scoorde ook hoog met 89% van de respondenten uiting van tevredenheid in de kwaliteit van ons toezicht, en 89% tevreden met het onderzoek vaardigheden die ze hebben ontwikkeld. Over het algemeen, de School behaalde een 86% tevredenheid, opnieuw ons te plaatsen in de top kwartaal.

De School is gerangschikt 17e in het Verenigd Koninkrijk voor de economie in de 2016 Nationale Studenten Enquête, met een 92% algemene tevredenheid tarief.

kwaliteit onderwijs

Aan de School of Economics u zal worden gegeven door medewerkers wiens onderzoek heeft nationaal en internationaal erkenning gekregen, en die gebruik maken van hun huidige onderzoek in het onderwijs van onze programma's.

Veel van onze wetenschappelijke medewerkers dienen als academische adviseurs en deskundigen aan Britse en internationale organisaties, waaronder de Wereldbank, de Europese Commissie, de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO), het Department for Environment, Food and Rural Affairs ( Defra), het Britse ministerie van Financiën en vele andere organisaties.

Ruime keuze aan programma's

De school beschikt over 17 eenpersoonskamers en gezamenlijke eer undergraduate graden, en acht masters graden, waarbij studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in verschillende gebieden van de economie (zoals Finance, Econometrie en Economische Ontwikkeling), studie in het buitenland of combineer Economie met andere onderwerpen zoals Accounting , recht of management.

Onze Masters (MSc) graden bieden een stimulerende onderwijs in de economische theorie en de ontwikkeling van uw vermogen om economische kennis, analytische instrumenten en vaardigheden toe te passen op een reeks van nationale en internationale problemen. Ze bieden u de nodige vaardigheden voor een carrière als professionele econoom in zowel de publieke als de private sector in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, en bieden een uitstekende training moet u verder wilt gaan met de academische studie.

Neem een ​​kijkje op ons gamma van programma's hier.

Inzetbaarheid

Economen zijn in grote vraag in het bedrijfsleven, bankwezen, financiën en de publieke sector, maar ook in de nationale regeringen en internationale instellingen. De School of Economics heeft een uitstekende staat voor de inzetbaarheid; onze graden worden hoog gewaardeerd door werkgevers en onze afgestudeerden gaan om een ​​goede baan te krijgen in de private en publieke sector, of verdere studie.

Schitterende student ervaring

Kent is een grote favoriet voor Britse en internationale studenten gelijk, en het is geen wonder, omdat de universiteit is gerangschikt in de UK Top 20 voor student-ervaring, werd genomineerd voor de THE's University of the Year Award en kreeg de vierde hoogste score voor algemene tevredenheid student in de Nationale studenten Enquête 2016.

Niet alleen heb je de kans om te studeren met een hoog aangeschreven economen getrokken uit alle werelddelen, maar ongeveer 15% van de economie undergraduate studenten en meer dan 50% van de postdoctorale studenten uit het buitenland. Dus bestudeer je binnen een multiculturele omgeving, waar studenten kunnen brengen hun persoonlijke ervaringen in het voordeel van iedereen.

Kent's state-of-the-art campus in Canterbury

Economics studenten aan Kent profiteren van een overvloed aan faciliteiten in Kent Canterbury campus. De campus is gebouwd op 300 hectaren park van het land, een half uur lopen van het centrum van Canterbury. Residentiële, onderwijs en administratieve gebouwen worden omgeven door groene open ruimten, velden en bossen. Het is een levendige, vriendelijke en kosmopolitische campus, met een uitstekende studie, sport en sociale voorzieningen, waaronder een theater, bioscoop en een nachtclub. The Canterbury campus herbergt meer dan 4300 studenten in kamers, appartementen en huizen en heeft uitstekende verbindingen met Londen en het Europese vasteland.

Voor meer informatie over de School of Economics, zie onze website.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk PhD » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc Internationale Bedrijfsleven En De Economische Ontwikkeling

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Het programma is vooral geschikt voor Business studenten die op zoek zijn naar economisch inzicht en vaardigheden om een ​​carrière in multinationale ondernemingen, internationale organisaties en consultancy bedrijven streven te verwerven. [+]

Dit is een multidisciplinair MSc-programma dat op het gebied van het internationale bedrijfsleven en de economische ontwikkeling bij elkaar brengt. gezamenlijk gegeven door de School of Economics en Kent Business School, het programma profiteert van de expertise en sterke onderzoek op beide scholen. Het programma biedt een uitstekende postacademisch onderwijs in de basisprincipes van het internationale bedrijfsleven en de economische ontwikkeling en helpt om een ​​breed scala aan vaardigheden die zeer gewild door de opwarming van de werkgevers te ontwikkelen. Het voorziet in een gestructureerde aanpak van de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​carrière in het internationale bedrijfsleven en / of economische ontwikkeling na te streven. Je hebt de kans om een ​​internationaal perspectief op het bedrijfsleven en de economische ontwikkeling kwesties te ontwikkelen door te werken met een internationale groep van studenten, en bouw je eigen internationaal netwerk. De MSc is vooral geschikt voor bedrijven studenten die op zoek zijn naar economisch inzicht en vaardigheden verwerven om een ​​carrière in multinationale ondernemingen, internationale organisaties en consultancy bedrijven na te streven. Het biedt ook mogelijkheden voor de ontwikkeling van de managers die willen hun kennis van de internationale economische omgeving te verdiepen, en voor degenen die willen verdere academische studie op PhD-niveau na te streven. Over de School of Economics De School of Economics is gewijd aan excellentie in onderwijs en onderzoek, gedemonstreerd door de resultaten in de REF 2014 en de recente student enquêtes. Alle wetenschappelijke staf zijn onderzoek actief en onderwijzen en... [-]

Master

Msc Conversie Programma In Economie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Als u niet beschikt over een undergraduate-diploma in Economie, de conversie programma biedt u een tweejarige route naar onze masteropleidingen. Gedurende het eerste jaar dat u het Diploma in Economic Analysis (DEA) nemen. Dit brengt [+]

Als je een bachelordiploma in een andere taal dan Economics onderwerp, de Conversion programma biedt u een tweejarige route naar onze economie MSc programma's. Tijdens het eerste jaar, de Diploma in Economic Analysis (DEA) neemt u. Dit brengt u op het vereiste om verder te gaan met de MSc-studie normen. Studenten die de DEA pas met 60% en hoger dan overgaan tot een van onze MSc-programma's. Studenten die slagen, maar niet bereiken 60% worden bekroond met de DEA. Al onze MSc graden u uitrusten met een bereik van kwantitatieve en analytische vaardigheden en het vermogen om complexe economische concepten te communiceren op een duidelijke en beknopte stijl. Onze programma's bieden niet alleen een stimulerende onderwijs in de economische theorie, maar ook de ontwikkeling van uw vermogen om economische kennis, analytische instrumenten en vaardigheden toe te passen om een ​​reeks van nationale en internationale problemen op het gebied van financiën, ontwikkeling, landbouw en milieu. Over de School of Economics De School of Economics is gewijd aan excellentie in onderwijs en onderzoek, gedemonstreerd door de resultaten in de REF 2014 en de recente student enquêtes. Alle wetenschappelijke staf zijn onderzoek actief en onderwijzen en leren worden geïnformeerd door de School bloeiende onderzoek cultuur en de sterke kosmopolitische academische gemeenschap. Onze leerde programma's bieden een combinatie van training in de kern van de economie met de mogelijkheid zich te specialiseren in gebieden zoals financiën, econometrie, ontwikkeling, landbouw of het milieu. Onafhankelijke rankings In de Research Excellence Framework (REF) 2014, onderzoek van de School... [-]

MSc Economics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze graad biedt training in geavanceerde economische theorie en econometrische methoden. [+]

The Economics MSc is ontworpen om een ​​opleiding te voorzien in geavanceerde economische theorie en kwantitatieve methoden terwijl de studenten om zich te specialiseren of neem opties in een waaier van onderwerpen die de belangrijkste gebieden van de School van de onderzoeksexpertise weerspiegelen. Al onze MSc graden u uitrusten met een bereik van kwantitatieve en analytische vaardigheden en het vermogen om complexe economische concepten te communiceren op een duidelijke en beknopte stijl. Onze programma's bieden niet alleen een stimulerende onderwijs in de economische theorie, maar ook de ontwikkeling van uw vermogen om economische kennis, analytische instrumenten en vaardigheden toe te passen om een ​​reeks van nationale en internationale problemen op het gebied van financiën, ontwikkeling, landbouw en milieu. Over de School of Economics De School of Economics is gewijd aan excellentie in onderwijs en onderzoek, blijkt uit de resultaten in het Research Excellence Framework (REF) 2014 en de recente student enquêtes. Alle wetenschappelijke staf zijn onderzoek actief en onderwijzen en leren worden geïnformeerd door de School bloeiende onderzoek cultuur en de sterke kosmopolitische academische gemeenschap. Onze leerde programma's bieden een combinatie van training in de kern van de economie met de mogelijkheid zich te specialiseren in gebieden zoals financiën, econometrie, ontwikkeling, landbouw of het milieu. Onafhankelijke rankings In de Research Excellence Framework (REF) 2014, onderzoek van de School of Economics werd gerangschikt 21e in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoek intensiteit en 84% van ons onderzoek werd beoordeeld van internationale kwaliteit te zijn. de omgeving van de School werd geoordeeld dat... [-]

MSc Economics And Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Dit programma is ontworpen om een ​​opleiding te voorzien in geavanceerde economische en financiële theorie en kwantitatieve methoden. [+]

De Economics and Finance MSc-programma is ontworpen om een ​​opleiding in geavanceerde economische en financiële theorie en kwantitatieve methoden bieden, terwijl u zich te specialiseren of neem opties in een waaier van thema's als gevolg van de belangrijkste gebieden van de School van de onderzoeksexpertise in de financiële wereld. Het bereidt je voor op werk als professional econoom in de financiële en bancaire sector, de publieke sector en internationale organisaties. Al onze MSc graden u uitrusten met een bereik van kwantitatieve en analytische vaardigheden en het vermogen om complexe economische concepten te communiceren op een duidelijke en beknopte stijl. Onze programma's bieden niet alleen een stimulerende onderwijs in de economische theorie, maar ook de ontwikkeling van uw vermogen om economische kennis, analytische instrumenten en vaardigheden toe te passen om een ​​reeks van nationale en internationale problemen op het gebied van financiën, ontwikkeling, landbouw en milieu. Over de School of Economics De School of Economics is gewijd aan excellentie in onderwijs en onderzoek, gedemonstreerd door de resultaten in de REF 2014 en de recente student enquêtes. Alle wetenschappelijke staf zijn onderzoek actief en onderwijzen en leren worden geïnformeerd door de School bloeiende onderzoek cultuur en de sterke kosmopolitische academische gemeenschap. Onze leerde programma's bieden een combinatie van training in de kern van de economie met de mogelijkheid zich te specialiseren in gebieden zoals financiën, econometrie, ontwikkeling, landbouw of het milieu. Onafhankelijke rankings In de Research Excellence Framework (REF) 2014, onderzoek van de School of Economics werd gerangschikt 21e in het Verenigd... [-]

Msc Toegepaste Economische Wetenschappen En Internationale Ontwikkeling

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze graad geeft trainingen in de toepassing van economische principes voor de problemen van de internationale ontwikkeling. [+]

De MSc in de Toegepaste Economische Wetenschappen en Internationale Ontwikkeling biedt training in de toepassing van economische principes voor de problemen van internationale ontwikkeling. Het programma is bedoeld voor studenten met een goede eerste graad in een wetenschappen of sociale wetenschappen onderwerp, die graag een carrière in de economie en de internationale ontwikkeling na te streven. Je moet ook een aantal eerdere kwantitatieve achtergrond, zoals een goed cijfer in de wiskunde van een VWO opleiding. Het programma biedt een grote flexibiliteit en de breedte van keuze in de module-opties op het gebied van internationale financiën, handel en ontwikkeling, milieu en de plattelandseconomie. Onafhankelijke rankings In de Research Excellence Framework (REF) 2014, onderzoek van de School of Economics werd gerangschikt 21e in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoek intensiteit en 84% van ons onderzoek werd beoordeeld van internationale kwaliteit te zijn. de omgeving van de School werd geoordeeld dat bevorderlijk is voor het ondersteunen van de ontwikkeling van het onderzoek van de internationale excellentie te zijn. Vergoedingen De 2017/18 collegegeld voor dit programma zijn: Full time: £ 6500 UK / EU; £ 14670 Overseas Part-time: £ 3250 UK / EU; £ 7340 Overseas uitzonderingen kunnen gebeuren. Belangrijkste feiten Scholen: School of Economics Vakgebieden: Economie Award: MSc Locatie: Canterbury Wijze van onderzoek: Full-time of part-time Duur: 1 jaar full-time, 2 jaar in deeltijd Start: 18 september 2017 Geaccrediteerd door: University of Kent Totaal Kent credits: 180 Totaal ECTS: 90 [-]