European School of Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De European School of Economics (ESE) is een Private Business School biedt Bachelor's Degree, Masters MSc of MBA, korte programma's op haar centra in Londen, Rome, Milaan, Florence en Madrid en online blended cursussen.

ESE afgestudeerden behoren tot de meest competitieve business professionals op de markt, voorbereid op leidinggevende functies in de internationale marketing, financiën, communicatie en management. Met de mogelijkheid om hun studie, ESE studenten individueel op maat: studie in het buitenland met ESE centra wereldwijd; gespecialiseerd in cutting-edge zakelijke sectoren, zoals mode, gebeurtenissen, muziek, sport, kunst, media en human resources onder anderen; compleet stages, keuze te maken uit meer dan 1.500 toonaangevende organisaties over de hele wereld.

Een school zonder grenzen, de Europese School of Economics is een nieuw concept in het hoger onderwijs. De combinatie van academische excellentie, internationaliteit en een pragmatisme, zijn de ESE diploma en certificaat programma's ontworpen om een ​​nieuwe generatie van leiders en ondernemers voor te bereiden. De Europese School of Economics (ESE) is een erkende onderwijsinstelling, geaccrediteerd door de Britse Raad voor Accreditatie (BAC).

Onderwijsfilosofie

De European School of Economics is de geboorte van een nieuwe mensheid voor ogen, voor het creëren van individuen vrij van vooroordelen en angst, en in staat te harmoniseren schijnbare, eeuwenoude tegenstellingen tussen economie en ethiek, actie en contemplatie, en financiële macht en liefde.

De ESE Bachelor-Master, MBA, en certificaat programma's gericht op internationale ondernemers en managers voor te bereiden met het cultureel bewustzijn, vaardigheden en morele kwaliteiten meest nodig in de wereld van de hedendaagse bedrijfsleven. Dit wordt bereikt door de unieke ESE onderwijsfilosofie:

"The Dream is het meest real thing is er" - Studenten het ontwikkelen van een unieke academische en professionele pad door hun gekozen cursus specialisatie, stage en eindwerk

zakelijkheid - Hands-on ervaring in de hedendaagse zakelijke praktijk door het uitgebreide stageprogramma

Internationaliteit - Studenten afkomstig uit meer dan 60 landen, ESE centra over de hele wereld, en stages bij internationale organisaties. De European School of Economics is een nieuw concept in het hoger onderwijs. Een college van het internationale bedrijfsleven, de reikwijdte van een ESE onderwijs verder reikt dan een gedegen voorbereiding in de principes van economie, management, marketing en financiën. Het doel van moderne scholen en universiteiten moeten de ontwikkeling van elk individu, via een systeem van vitale ideeën voor de bereiding van een nieuwe generatie van visionaire leiders.

ESE Waarden

Achter elke menselijke prestatie, aan de oorsprong van elke intuïtie, van iedere wetenschappelijke of maatschappelijke verovering, achter 's werelds grootste financiële en industriële bedrijven, en dat alles is mooi, nuttig, rijk, is er altijd een man, een persoon en zijn Dream.

Alleen individuen kunnen de maatschappij te veranderen. Alleen individuen kunnen dromen. ESE's missie is om een ​​nieuwe generatie van jonge ondernemers en zakelijke leiders, visionairs, pragmatisch dromers te creëren. Om een ​​dergelijk doel te bereiken, is meer nodig dan goede programma's en goede leraren. ESE is een systeem van vitale ideeën en bereidt de studenten om de nieuwe cellen van een gezond mens, vrij van conflictueuze denken, bijgeloof, vooroordelen en verouderde ideeën, cultiveren in zichzelf een ontembare passie voor grootheid.

Het leven van een organisatie, de toekomst van een natie, van een hele beschaving is afhankelijk van het bestaan ​​van deze mannen en vrouwen. De hoofden van de toekomstige organisaties zullen filosofen van de actie. Deze mensen zijn kostbaarder dan goud mijnen en olievelden. Zij zal het succes en een lang leven te brengen aan de ondernemingen van de wereld.

We omarmen het idee dat om hen te smeden, academische uitmuntendheid heeft te houden met hun individuele menselijke potentieel te ontwikkelen, en dat de ontwikkeling van intellectuele capaciteiten heeft om mee te gaan met het creëren van een echte internationaliteit en geluid operatieve vaardigheden, zowel opgedaan in het veld, binnen de leidende bedrijven van de wereld.

Het succes van een mens als een organisatie wordt bepaald door hun filosofie.

Daarom wordt in ESE is duidelijk dat de echte onderwijs is niet alleen de leer van begrippen en de ontwikkeling van vaardigheden, maar vooral ook de overdracht van de unieke filosofie van de School, van zijn ideeën en principes oprichten. ESE biedt een benadering van het bedrijfsleven en een brede visie op het leven door middel van een proces van intellectuele, artistieke, politieke, ethische en sociaal-culturele verkenning, gericht op zelfontdekking en werken op zichzelf gericht zijn op integriteit.

Noch kennis noch onderwijs, rijkdom noch sociale status kan uw weg naar succes, maar in plaats van je eigen zelfkennis en integriteit effenen.

De evolutie van elk bedrijf, van de plaatselijke winkel op de hoek van de reuzen van de internationale industrie en de financiering is hun bewuste transformatie tot een 'School of Being'. Hun doel en echte zakelijke doelstellingen zullen de evolutie van alle mensen die direct deelnemen en stakeholders. Bedrijven en organisaties van de toekomst zal zijn plaatsen van aspiratie en persoonlijke verbetering waar werknemers en personeel zal vertrekken op het einde van de dag met een groter gevoel van inzicht, geluk en verantwoordelijkheid, en waar zelfs de meest afgelegen cellen van de organisatie zal worden verzorgd van om te evolueren en hun vooruitgang te versnellen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Summer courses » Bekijk BSc's » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master In Finance

Campus Voltijd 12 - 15  Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid +6 more

De Master in Finance bereidt fund managers en professionele analisten voor de toegang tot de bank- en financiële sector. De cursus gaat in op de principes van de financiering en investeringsbeslissingen en de gevolgen daarvan in een breed scala van hedendaagse management zorgen. [+]

De Programma financiën bereidt fund managers en professionele analisten voor de toegang tot de bank- en financiële sector. De cursus gaat in op de principes van de financiering en investeringsbeslissingen en de gevolgen daarvan in een breed scala van hedendaagse management zorgen.

Als onderdeel van de Finance specialisatie, masterstudenten verkennen:

• klassieke en hedendaagse bedrijfsfinanciering benaderingen met betrekking tot multinationale ondernemingen in ontwikkelde en opkomende markten • de levensvatbaarheid en de geschiktheid van een corporate fusies of overnames door middel van evaluatie en analyse • waardestelling en enterprise value • risk management en verschillende theorieën en benaderingen voor de multinational • de noodzaak van nieuwe benaderingen voor het omgaan met geografische verspreide groepen personen, alsmede andere hulpmiddelen in het internationale project management... [-]


Master In Management

Campus Voltijd 12 - 15 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid +6 more

De Master in Management heeft tot doel studenten te voorzien van een uitgebreid overzicht van internationaal management, het verkennen van de kritische factoren voor cross-nationale zakelijk succes, de impact van de globalisering op het internationale bedrijfsleven, de handel theorieën, en internationalisering strategieën. [+]

De Master in Management is bedoeld om studenten te voorzien van een uitgebreid overzicht van internationaal management, het verkennen van de kritische factoren voor cross-nationale zakelijk succes, de impact van de globalisering op het internationale bedrijfsleven, de handel theorieën, en internationalisering strategieën.

Als onderdeel van het Management specialisatie, masterstudenten verkennen:

• ondernemerschap en zijn rol in het ondersteunen van de groei, het identificeren van markten en het grijpen van kansen in een globale economie • leiderschap en hoe effectieve praktijken invloed medewerkers, klanten en andere stakeholders • de structuur van de informatievoorziening en de impact op producten, diensten, activiteiten, besluitvorming maken, marketing en distributie • internationaal projectmanagement een nieuwe benaderingen voor het omgaan met geografische verspreide groepen van mensen en middelen • overschrijden van nationale grenzen in de zakenwereld, en de operationele, juridische en logistieke problemen die zich regelmatig voordoen • human resources, interne marketing en de dynamiek van effectief leiderschap als een strategische factor bij het verkrijgen van concurrentievoordeel in de mondiale markt • praktische examens van de marketing strategieën van internationale organisaties.... [-]


Master In Marketing

Campus Voltijd 12 - 15  Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid +6 more

De Master in Marketing bereidt kandidaten voor een breed scala van loopbanen in marketing management, zoals brand management, productontwikkeling, detailhandel, diensten marketing, business-to-business marketing en marketing voor non-profit organisaties. [+]

De Master in Marketing bereidt kandidaten voor een breed scala van loopbanen in marketing management, zoals brand management, productontwikkeling, detailhandel, diensten marketing, business-to-business marketing en marketing voor non-profit organisaties.

Als onderdeel van de Marketing specialisatie, masterstudenten verkennen:

• innovatieve praktijken in beide sectoren productie en service en hoe bedrijven kunnen concurrentievoordeel, marktaandeel te winnen en het verminderen van de kosten • e-commerce, e-business, en het optimaliseren van de technologische structuren als een strategisch marketing tool • marketing strategieën van internationale organisaties en benaderingen naar een nieuwe internationale marktkansen • klantgerichte marketing strategieën in opkomende economieën • de verbinding tussen marketing communicatie en strategie, en de criteria voor het gebruik van verschillende promotionele technieken en media in geïntegreerde marketing campagnes • overschrijden van nationale grenzen in de zakenwereld, en de operationele, juridische en logistieke problemen die vaak voorkomen... [-]


Contact

European School of Economics

Adres ESE London 11-13 Mandeville Place
W1U 3AJ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.uniese.it/
Telefoon +39 055 217050