European School of Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De European School of Economics (ESE) is een privé-hogeschool zonder grenzen, multicultureel en pragmatisch, volledig geaccrediteerd in het VK en in de volgorde van beursgenoteerde instanties.
ESE biedt Bachelor's Degree, Masters, MBA en korte programma's aan in zijn centra in Londen, Rome, Milaan, Florence en Madrid.

ESE-afgestudeerden behoren tot de meest concurrerende zakelijke professionals op de markt, voorbereid voor leiderschapsrollen in internationale marketing, financiën, communicatie en management. Met het vermogen om individueel hun studierichting aan te passen, ESE studenten:

studeren in het buitenland met ESE-centra over de hele wereld;

zijn gespecialiseerd in hypermoderne sectoren, zoals mode, evenementen, muziek, sport, kunst, media en human resources;

complete stages, selecteren bij meer dan 1500 toonaangevende organisaties over de hele wereld.

Een school zonder grenzen, de European School of Economics is een nieuw concept in het hoger onderwijs. De combinatie van academische excellentie, internationaliteit en een pragmatisme, de ESE-diploma's en certificaatprogramma's zijn ontworpen om een ​​nieuwe generatie leiders en ondernemers voor te bereiden. De European School of Economics (ESE) is een erkende onderwijsinstelling, geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC).

Educatieve filosofie

De European School of Economics heeft de geboorte van een nieuwe mensheid gepland, voor de schepping van individuen zonder vooroordelen en angst, en in staat om schijnbare, eeuwenoude tegenstellingen tussen economie en ethiek, actie en contemplatie en financiële macht en liefde te harmoniseren.

De ESE bachelor-, master-, MBA- en certificaatprogramma's zijn erop gericht internationale ondernemers en managers voor te bereiden op het culturele bewustzijn, de vaardigheden en morele kwaliteiten die het meest nodig zijn in de wereld van het hedendaagse bedrijfsleven. Dit wordt bereikt door de unieke ESE-onderwijsfilosofie:

"De droom is het meest echte ding dat er is" - studenten ontwikkelen een unieke academische en professionele Pathway via hun geselecteerde specialisatie, stageplaats en eindversie

Pragmatisme - praktische ervaring in de hedendaagse zakelijke praktijk via het uitgebreide stageprogramma

Internationaliteit - studentenlichaam uit meer dan 60 landen, ESE-centra over de hele wereld en stages bij internationale organisaties.

De European School of Economics is een nieuw concept in het hoger onderwijs. Een universiteit van internationale zaken, de reikwijdte van een ESE-opleiding gaat verder dan een grondige voorbereiding in de principes van economie, management, marketing of financiën. Het doel van hedendaagse hogescholen en universiteiten zou de ontwikkeling moeten zijn van elk individu, door middel van een systeem van vitale ideeën, voor de voorbereiding van een nieuwe generatie visionaire leiders.

ESE-waarden

Achter elke menselijke prestatie, aan het begin van elke intuïtie, van elke wetenschappelijke of sociale verovering, achter 's werelds grootste financiële en industriële bedrijven, en alles wat mooi, nuttig, rijk is, is er altijd één man, een individu en zijn droom.

Alleen individuen kunnen de samenleving veranderen. Alleen individuen kunnen dromen. ESE's missie is om een ​​nieuwe generatie jonge ondernemers en bedrijfsleiders, visionairs, pragmatische dromers te creëren. Om zo'n doel te bereiken zijn meer dan goede programma's en goede leraren vereist. ESE is een systeem van vitale ideeën en bereidt zijn studenten voor als de nieuwe cellen van een genezen mensheid, vrij van conflictueel denken, bijgeloof, vooroordelen en verouderde ideeën, en cultiveert op zichzelf een ontembare passie voor grootsheid.

Het leven van een organisatie, de toekomst van een natie, van een hele beschaving, hangt af van het bestaan ​​van deze mannen en vrouwen. De hoofden van toekomstige organisaties zullen filosofen van actie zijn. Deze mensen zijn kostbaarder dan goudmijnen en olievelden. Ze zullen succes en een lang leven voor de ondernemingen van de wereld brengen.

We omarmen het idee dat om hen te smeden, academische excellentie gelijke tred moet houden met het ontwikkelen van hun individuele menselijke potentieel en dat het ontwikkelen van intellectuele capaciteiten gepaard moet gaan met het creëren van een echte internationaliteit en goede operatieve vaardigheden, beide opgedaan in het veld, binnen de toonaangevende bedrijven van de wereld.

Het succes van een man als van een organisatie wordt bepaald door hun filosofie.

Daarom is het in ESE duidelijk dat echt onderwijs niet alleen het onderwijzen van begrippen en ontwikkeling van vaardigheden is, maar bovenal de overdracht van de unieke filosofie van de school, van haar ideeën en grondbeginselen. ESE biedt een benadering van het bedrijfsleven en een brede visie op het leven door een proces van intellectuele, artistieke, politieke, ethische en sociaal-culturele verkenning, gericht op zelfontdekking en werken aan zichzelf gericht op integriteit.

Noch kennis, noch opleiding, rijkdom of sociale status kan uw weg naar succes effenen, maar eerder uw eigen zelfkennis en integriteit.

De evolutie van elk bedrijf, van de lokale winkel op de hoek tot de reuzen van internationale industrie en financiën, is hun bewuste transformatie naar een 'School of Being'. Hun doel en echte zakelijke doelstellingen zijn de evolutie van alle mensen die er rechtstreeks aan deelnemen en de belanghebbenden. Bedrijven en organisaties van de toekomst zullen plaatsen van streven en persoonlijke verbetering zijn waar werknemers en personeel aan het eind van de dag zullen vertrekken met een groter besef van begrip, geluk en verantwoordelijkheid, en waar zelfs de meest afgelegen cellen van de organisatie verzorgd zullen worden van om te evolueren en hun vooruitgang te versnellen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Certificaten » Bekijk BSc's » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master in Finance

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 15 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid +7 more

De Master in Finance bereidt fund managers en professionele analisten voor de toegang tot de bank- en financiële sector. De cursus gaat in op de principes van de financiering en investeringsbeslissingen en de gevolgen daarvan in een breed scala van hedendaagse management zorgen. [+]

De Programma financiën bereidt fund managers en professionele analisten voor de toegang tot de bank- en financiële sector. De cursus gaat in op de principes van de financiering en investeringsbeslissingen en de gevolgen daarvan in een breed scala van hedendaagse management zorgen.

Als onderdeel van de Finance specialisatie, masterstudenten verkennen:

• klassieke en hedendaagse bedrijfsfinanciering benaderingen met betrekking tot multinationale ondernemingen in ontwikkelde en opkomende markten • de levensvatbaarheid en de geschiktheid van een corporate fusies of overnames door middel van evaluatie en analyse • waardestelling en enterprise value • risk management en verschillende theorieën en benaderingen voor de multinational • de noodzaak van nieuwe benaderingen voor het omgaan met geografische verspreide groepen personen, alsmede andere hulpmiddelen in het internationale project management... [-]


Master in Management

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 15 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid +7 more

De Master in Management heeft tot doel studenten te voorzien van een uitgebreid overzicht van internationaal management, het verkennen van de kritische factoren voor cross-nationale zakelijk succes, de impact van de globalisering op het internationale bedrijfsleven, de handel theorieën, en internationalisering strategieën. [+]

De Master in Management is bedoeld om studenten te voorzien van een uitgebreid overzicht van internationaal management, het verkennen van de kritische factoren voor cross-nationale zakelijk succes, de impact van de globalisering op het internationale bedrijfsleven, de handel theorieën, en internationalisering strategieën.

Als onderdeel van het Management specialisatie, masterstudenten verkennen:

• ondernemerschap en zijn rol in het ondersteunen van de groei, het identificeren van markten en het grijpen van kansen in een globale economie • leiderschap en hoe effectieve praktijken invloed medewerkers, klanten en andere stakeholders • de structuur van de informatievoorziening en de impact op producten, diensten, activiteiten, besluitvorming maken, marketing en distributie • internationaal projectmanagement een nieuwe benaderingen voor het omgaan met geografische verspreide groepen van mensen en middelen • overschrijden van nationale grenzen in de zakenwereld, en de operationele, juridische en logistieke problemen die zich regelmatig voordoen • human resources, interne marketing en de dynamiek van effectief leiderschap als een strategische factor bij het verkrijgen van concurrentievoordeel in de mondiale markt • praktische examens van de marketing strategieën van internationale organisaties.... [-]


Master in Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 15  January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid +7 more

De Master in Marketing bereidt kandidaten voor een breed scala van loopbanen in marketing management, zoals brand management, productontwikkeling, detailhandel, diensten marketing, business-to-business marketing en marketing voor non-profit organisaties. [+]

De Master in Marketing bereidt kandidaten voor een breed scala van loopbanen in marketing management, zoals brand management, productontwikkeling, detailhandel, diensten marketing, business-to-business marketing en marketing voor non-profit organisaties.

Als onderdeel van de Marketing specialisatie, masterstudenten verkennen:

• innovatieve praktijken in beide sectoren productie en service en hoe bedrijven kunnen concurrentievoordeel, marktaandeel te winnen en het verminderen van de kosten • e-commerce, e-business, en het optimaliseren van de technologische structuren als een strategisch marketing tool • marketing strategieën van internationale organisaties en benaderingen naar een nieuwe internationale marktkansen • klantgerichte marketing strategieën in opkomende economieën • de verbinding tussen marketing communicatie en strategie, en de criteria voor het gebruik van verschillende promotionele technieken en media in geïntegreerde marketing campagnes • overschrijden van nationale grenzen in de zakenwereld, en de operationele, juridische en logistieke problemen die vaak voorkomen... [-]


Contact

European School of Economics

Adres ESE London 4 Mandeville Place
W1U 3BG Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.uniese.it/
Telefoon +39 055 217050