Lees de Officiële Beschrijving

De European School of Economics (ESE) is een privé-hogeschool zonder grenzen, multicultureel en pragmatisch, volledig geaccrediteerd in het VK en in de volgorde van beursgenoteerde instanties.
ESE biedt Bachelor's Degree, Masters, MBA en korte programma's aan in zijn centra in Londen, Rome, Milaan, Florence en Madrid.

ESE-afgestudeerden behoren tot de meest concurrerende zakelijke professionals op de markt, voorbereid voor leiderschapsrollen in internationale marketing, financiën, communicatie en management. Met het vermogen om individueel hun studierichting aan te passen, ESE studenten:

studeren in het buitenland met ESE-centra over de hele wereld;

zijn gespecialiseerd in hypermoderne sectoren, zoals mode, evenementen, muziek, sport, kunst, media en human resources;

complete stages, selecteren bij meer dan 1500 toonaangevende organisaties over de hele wereld.

Een school zonder grenzen, de European School of Economics is een nieuw concept in het hoger onderwijs. De combinatie van academische excellentie, internationaliteit en een pragmatisme, de ESE-diploma's en certificaatprogramma's zijn ontworpen om een ​​nieuwe generatie leiders en ondernemers voor te bereiden. De European School of Economics (ESE) is een erkende onderwijsinstelling, geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC).

Educatieve filosofie

De European School of Economics heeft de geboorte van een nieuwe mensheid gepland, voor de schepping van individuen zonder vooroordelen en angst, en in staat om schijnbare, eeuwenoude tegenstellingen tussen economie en ethiek, actie en contemplatie en financiële macht en liefde te harmoniseren.

De ESE bachelor-, master-, MBA- en certificaatprogramma's zijn erop gericht internationale ondernemers en managers voor te bereiden op het culturele bewustzijn, de vaardigheden en morele kwaliteiten die het meest nodig zijn in de wereld van het hedendaagse bedrijfsleven. Dit wordt bereikt door de unieke ESE-onderwijsfilosofie:

"De droom is het meest echte ding dat er is" - studenten ontwikkelen een unieke academische en professionele Pathway via hun geselecteerde specialisatie, stageplaats en eindversie

Pragmatisme - praktische ervaring in de hedendaagse zakelijke praktijk via het uitgebreide stageprogramma

Internationaliteit - studentenlichaam uit meer dan 60 landen, ESE-centra over de hele wereld en stages bij internationale organisaties.

De European School of Economics is een nieuw concept in het hoger onderwijs. Een universiteit van internationale zaken, de reikwijdte van een ESE-opleiding gaat verder dan een grondige voorbereiding in de principes van economie, management, marketing of financiën. Het doel van hedendaagse hogescholen en universiteiten zou de ontwikkeling moeten zijn van elk individu, door middel van een systeem van vitale ideeën, voor de voorbereiding van een nieuwe generatie visionaire leiders.

ESE-waarden

Achter elke menselijke prestatie, aan het begin van elke intuïtie, van elke wetenschappelijke of sociale verovering, achter 's werelds grootste financiële en industriële bedrijven, en alles wat mooi, nuttig, rijk is, is er altijd één man, een individu en zijn droom.

Alleen individuen kunnen de samenleving veranderen. Alleen individuen kunnen dromen. ESE's missie is om een ​​nieuwe generatie jonge ondernemers en bedrijfsleiders, visionairs, pragmatische dromers te creëren. Om zo'n doel te bereiken zijn meer dan goede programma's en goede leraren vereist. ESE is een systeem van vitale ideeën en bereidt zijn studenten voor als de nieuwe cellen van een genezen mensheid, vrij van conflictueel denken, bijgeloof, vooroordelen en verouderde ideeën, en cultiveert op zichzelf een ontembare passie voor grootsheid.

Het leven van een organisatie, de toekomst van een natie, van een hele beschaving, hangt af van het bestaan ​​van deze mannen en vrouwen. De hoofden van toekomstige organisaties zullen filosofen van actie zijn. Deze mensen zijn kostbaarder dan goudmijnen en olievelden. Ze zullen succes en een lang leven voor de ondernemingen van de wereld brengen.

We omarmen het idee dat om hen te smeden, academische excellentie gelijke tred moet houden met het ontwikkelen van hun individuele menselijke potentieel en dat het ontwikkelen van intellectuele capaciteiten gepaard moet gaan met het creëren van een echte internationaliteit en goede operatieve vaardigheden, beide opgedaan in het veld, binnen de toonaangevende bedrijven van de wereld.

Het succes van een man als van een organisatie wordt bepaald door hun filosofie.

Daarom is het in ESE duidelijk dat echt onderwijs niet alleen het onderwijzen van begrippen en ontwikkeling van vaardigheden is, maar bovenal de overdracht van de unieke filosofie van de school, van haar ideeën en grondbeginselen. ESE biedt een benadering van het bedrijfsleven en een brede visie op het leven door een proces van intellectuele, artistieke, politieke, ethische en sociaal-culturele verkenning, gericht op zelfontdekking en werken aan zichzelf gericht op integriteit.

Noch kennis, noch opleiding, rijkdom of sociale status kan uw weg naar succes effenen, maar eerder uw eigen zelfkennis en integriteit.

De evolutie van elk bedrijf, van de lokale winkel op de hoek tot de reuzen van internationale industrie en financiën, is hun bewuste transformatie naar een 'School of Being'. Hun doel en echte zakelijke doelstellingen zijn de evolutie van alle mensen die er rechtstreeks aan deelnemen en de belanghebbenden. Bedrijven en organisaties van de toekomst zullen plaatsen van streven en persoonlijke verbetering zijn waar werknemers en personeel aan het eind van de dag zullen vertrekken met een groter besef van begrip, geluk en verantwoordelijkheid, en waar zelfs de meest afgelegen cellen van de organisatie verzorgd zullen worden van om te evolueren en hun vooruitgang te versnellen.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

European School of Economics

De Master in Finance bereidt fondsbeheerders en professionele beleggingsanalisten voor op toetreding tot de bank- en financiële sector. De cursus onderzoekt de principes ... [+]

De Master in Finance bereidt fondsbeheerders en professionele beleggingsanalisten voor op toetreding tot de bank- en financiële sector. De cursus onderzoekt de principes van financiering en investeringsbeslissingen en hun impact op een breed scala van hedendaagse managementkwesties.

Als onderdeel van de Finance-specialisatie verkennen masterstudenten:

klassieke en hedendaagse financieringsbenaderingen van ondernemingen met betrekking tot multinationale ondernemingen in ontwikkelde en opkomende markten;de uitvoerbaarheid en geschiktheid van bedrijfsfusies of overnames door evaluatie en analyse;waardebepaling en bedrijfswaarde;risicobeheer en verschillende theorieën en benaderingen voor de multinationale onderneming;de noodzaak van nieuwe benaderingen voor het omgaan met geografisch verspreide groepen individuen en andere middelen bij internationaal projectbeheer.Verworven vaardighedenconceptueel denken, kritische analyse en de implementatie van strategische actie;geavanceerde communicatie en interpersoonlijke vaardigheden;diepgaand kritisch inzicht in relevante theorieën, concepten en modellen en de integratie van theorie en praktijk in verschillende contexten;geavanceerd onderzoeks- en onderzoeksvaardigheden, holistisch denken, integratie en synthese;teamwerk en motivatievaardigheden;innerlijke verantwoordelijkheid en zelfinspectie vaardigheden vereist voor effectief leiderschap.Cursusprogramma... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid  + 4 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
European School of Economics

De Master in Management heeft als doel de studenten een volledig beeld te geven van internationaal management, de kritische factoren te onderzoeken voor internationaal za ... [+]

De Master in Management heeft als doel de studenten een volledig beeld te geven van internationaal management, de kritische factoren te onderzoeken voor internationaal zakelijk succes, de impact van globalisering op de internationale bedrijfsomgeving, handelstheorieën en internationaliseringsstrategieën.

Als onderdeel van de Managementspecialisatie verkennen masterstudenten:

ondernemersactiviteit en haar rol in het ondersteunen van groei, het identificeren van markten en het benutten van kansen binnen een wereldeconomie;leiderschap en hoe effectieve praktijken invloed hebben op werknemers, klanten en andere belanghebbenden;de structuren van informatieverstrekking en de impact op producten, diensten, operaties, besluitvorming, marketing en distributie;internationaal projectmanagement nieuwe benaderingen voor het omgaan met geografisch verspreide groepen individuen en middelen;nationale grenzen overschrijden in de bedrijfswereld en de operationele, juridische en logistieke problemen die zich gewoonlijk voordoen;personeel, interne marketing en de dynamiek van effectief leiderschap als een strategische factor om een concurrentievoordeel te behalen op de wereldmarkt;praktische onderzoeken van de marketingstrategieën van internationale organisaties.Verworven vaardighedenconceptueel denken, kritische analyse en de implementatie van strategische actie;geavanceerde communicatie en interpersoonlijke vaardigheden;diepgaand kritisch inzicht in relevante theorieën, concepten en modellen en de integratie van theorie en praktijk in verschillende contexten;geavanceerd onderzoeks- en onderzoeksvaardigheden, holistisch denken, integratie en synthese;teamwerk en motivatievaardigheden;innerlijke verantwoordelijkheid en zelfinspectie vaardigheden vereist voor effectief leiderschap.Cursusprogramma... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid  + 4 Meer
January 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
European School of Economics

De Master in Marketing bereidt kandidaten voor op een breed scala aan loopbanen in marketingmanagement, zoals merkbeheer, productontwikkeling, detailhandel, servicemarket ... [+]

De Master in Marketing bereidt kandidaten voor op een breed scala aan loopbanen in marketingmanagement, zoals merkbeheer, productontwikkeling, detailhandel, servicemarketing, business-to-business marketing en marketing voor non-profitorganisaties.

Als onderdeel van de specialisatie Marketing, verkennen masterstudenten:

innovatieve werkwijzen in zowel de productie- als de dienstensector en hoe bedrijven een concurrentievoordeel, marktaandeel en kostenbesparing kunnen behalen;e-commerce, e-business en de optimalisatie van technologische structuren als een strategische marketingtool;marketingstrategieën van internationale organisaties en benaderingen van nieuwe internationale marktkansen;klantgestuurde marketingstrategieën in opkomende economieën;de connectiviteit tussen marketingcommunicatie en strategie, en criteria voor het gebruik van verschillende promotietechnieken en media in geïntegreerde marketingcampagnes;nationale grenzen overschrijden in de bedrijfswereld en de operationele, juridische en logistieke problemen die zich gewoonlijk voordoen.Verworven vaardighedenconceptueel denken, kritische analyse en de implementatie van strategische actie;geavanceerde communicatie en interpersoonlijke vaardigheden;diepgaand kritisch inzicht in relevante theorieën, concepten en modellen en de integratie van theorie en praktijk in verschillende contexten;geavanceerd onderzoeks- en onderzoeksvaardigheden, holistisch denken, integratie en synthese;teamwerk en motivatievaardigheden;innerlijke verantwoordelijkheid en zelfinspectie vaardigheden vereist voor effectief leiderschap.Cursusprogramma... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Italië Rome Milaan Florence Spanje Madrid  + 4 Meer
January 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
European School of Economics
Address
ESE London 4 Mandeville Place
W1U 3BG Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+39 055 217050