Cranfield University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cranfield is de postdoctorale specialist voor onderzoek en onderwijs in wetenschap, techniek, technologie en management. Als een van de top vijf van onderzoeksintensieve universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, maken we een significant verschil in de echte wereld en we doen dit door te werken in samenwerking met een aantal van 's werelds grootste organisaties.

Cranfield is wereldwijd toonaangevend in zijn bijdrage aan de wereldwijde innovatie. Met onze nadruk op de ruimtevaart, agrifood, defensie en veiligheid, milieu-technologie, leiderschap en management, productie en transport systemen sectoren, we hebben de manier veranderd waarop de samenleving denkt, werkt en leert.

We genereren en transformeren van kennis, het vertalen naar het welzijn van de samenleving. Onze partners, van micro MKB tot de grootste blue-chip multinationals, van regeringen over de hele wereld aan NGO's en goede doelen, vertel ons dit is wat ze waarde over Cranfield.

Innovatie is een onderdeel van Cranfield's 'bedrijfs-DNA', zich in de loop van 60 jaar van toewijding aan deze agenda.

Ons werk informeert beleid voor overheden en produceert nieuwe technologieën en producten voor de wereld van de handel. We putten uit deze pool van onderzoek en advies om onze studenten te voorzien van een onderscheidende 'real-world' leeromgeving, waardoor ze zich te ontwikkelen als professionelen en dragen hun nieuwe kennis voor de wereldeconomie. Dit is altijd de 'Cranfield weg' geweest, maar het is nooit belangrijker zijn dan in de huidige wereld geweest.

Gebieden van specialisatie

ruimte Agrifood Defensie en Veiligheid Energie en vermogen Milieutechnologie Leiderschap en management fabricage Transport Systems Water

Cranfield feiten en cijfers

Studentenaantallen

Wij zijn trots op onze internationale cultuur, gastvrije studenten uit 106 landen.

Het aantal medewerkers

Het succes van Cranfield berust op de kennis, vaardigheden en capaciteiten van onze medewerkers, die de sleutel tot ons concurrentievoordeel zijn.

financiën

Onze inkomsten worden verdeeld over onderwijs, onderzoek en andere activiteiten.

Onderwijs en Onderzoek

Cranfield is een vooruitstrevende instelling waar uitzonderlijke onderwijs en onderzoek leidt tot een wereld-veranderende oplossingen.

Universiteit ranglijst ranglijst

Universitaire ranglijsten worden gemaakt om studenten in het hoger onderwijs te ondersteunen en omvat instellingen die zowel undergraduate en postgraduate studie.

MILIEU

We hebben onszelf een uitdagende doelstelling van het verminderen van onze ecologische voetafdruk met 50% in 2020, dat is de meest ambitieuze doelstelling in de universitaire sector UK ingesteld.

Ons erfgoed

De rode draad in 60-jarige geschiedenis van Cranfield is een verbintenis tot en passie voor toegepast onderzoek dat een verschil in de wereld op het gebied van wetenschap, technologie en management maakt. De voorloper van Cranfield University was de College of Aeronautics, Opgericht in 1946 en gevestigd in het RAF station in Cranfield, Bedfordshire. Door de jaren 1950 en 1960, de ontwikkeling van vele aspecten van het onderzoek en ontwerp van vliegtuigen heeft geleid tot een aanzienlijke groei en diversificatie naar andere technologieën en in de fabricage en het beheer.

In 1969 heeft het college van Aeronautics werd De Cranfield Institute of Technology opgenomen door Royal Charter met volledige graad toekennen bevoegdheden, en nieuwe afdelingen werden opgericht om het werk in de nieuwe vakgebieden, zoals de Cranfield School of Management dekken.

De afgelopen dertig jaar zijn verdere aanzienlijke vooruitgang, met inbegrip van een academische samenwerking met de Defensie Academie, UK, bij Shrivenham in Wiltshire gezien. Het resultaat is dat Cranfield is uitgegroeid tot de grootste van Europa voor toegepast onderzoek, ontwikkeling en ontwerp geworden.

Awards en rankings Cranfield's

Het ontvangen van awards

Organisaties over de hele wereld hebben excellence Cranfield's in onderwijs en onderzoek erkend. Erkenningen variëren van die van de aan ons gegeven Koninklijke Schenking Anniversary die awards de Anniversary Prize Queen's voor voortgezet en hoger onderwijs, Om die aan individuele medewerkers en afdelingen.

Evenals prijzen en onderscheidingen, zijn we ook erkend door middel van onderzoek rankings, zoals de Research Excellence Framework (REF), die in 2014 geoordeeld dat 81% van het onderzoek van Cranfield University is wereldwijd toonaangevend en internationaal uitstekend.

Ranglijsten

Het is de moeite waard erop te wijzen dat universitaire ranglijsten, opgericht om studenten in het hoger onderwijs, cover instellingen die zowel undergraduate en postgraduate studie te helpen. Omdat we niet hebben undergraduate programma's en zijn geheel postgraduaat, is Cranfield University vaak niet opgenomen in de ranglijst rankings. Business schools zijn anders gerangschikt en onze business school consistent presteert goed in Business School Rankings.

Het geven van awards

We presenteren awards uit aan organisaties in een aantal van de gebieden waarin wij gespecialiseerd zijn. Dergelijke externe awards zijn The Best Factory Awards die de beste fabrikanten samen te brengen in het land om beste praktijken uit te wisselen en om hun prestaties te vieren, en die helpen om ervoor te zorgen de Britse industrie is op het snijvlak.

Elk jaar hebben we expertise te erkennen ook in onze studenten via diverse onderscheidingen gepresenteerd op onze diploma-uitreikingen.

Afgaande awards

Het kaliber en de expertise van onze medewerkers betekent dat ze worden vaak uitgenodigd om lid te worden van externe oordelen panelen voor de industrie-gerelateerde awards aan anderen gegeven in erkenning van hun zakelijk succes.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Agrifood Degrees

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

[+]

Deze cursus is bezig met een fundamentele uitdaging enorm belangrijk dat we allemaal geconfronteerd vandaag de dag; in wezen, de vele problemen van het voeden van een snel groeiende wereldbevolking in de toekomst gegeven eindige hulpbronnen, voegde onzekerheden zoals de gevolgen van de klimaatverandering, en een algemene erkenning dat onze huidige methoden voor het produceren van voedsel niet geschikt zijn voor doel. Maar het doet meer dan alleen het beschrijven van de uitdaging - het stelt de diverse draden die pragmatische en praktische antwoorden kan opleveren bij elkaar te brengen. Als zodanig is het ontworpen om te reageren op dringende industrie, institutionele en overheid moet voor personen die kunnen voldoen aan de complexe, multifactoriële kwesties van mondiaal toekomstige voedselvoorziening.... [-]


Automotive Engineering En Technologie Graden

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon

Deze cursussen zijn ontwikkeld om de industrie te voorzien van hoog kaliber ingenieurs die zijn uitgerust met de nodige vaardigheden om voertuigtechnologie gaan naar de eisen van de toekomst te voldoen. [+]

Automotive Engineering and Technology Degrees MSc in Automotive Engineering Opgericht meer dan 50 jaar met uitstekende industriële verbindingen en een uitstekende reputatie voor de tewerkstelling van de afgestudeerden, heeft deze cursus ontwikkeld om de industrie te voorzien van hoog kaliber ingenieurs die zijn uitgerust met de nodige vaardigheden om voertuigtechnologie gaan naar de eisen van de te voldoen toekomst. Voor wie is het? De MSc in Automotive Engineering is geschikt voor afgestudeerden in de techniek, natuurkunde of wiskunde, en bereidt je voor op een carrière in dit opwindende gebied van de motor ontwerp tot hybride en elektrische voertuigen, onderstel en remmen operaties, en nog veel meer. MSc in Automotive Mechatronics Automotive Mechatronica is een life-cycle activiteit die de multidisciplinaire integratie van auto-mechanische en elektronische systemen gaat. U zult vaardigheden over automotive-specifieke mechanica, elektronica, communicatie, geavanceerde controle en modellering krijgen. Voor wie is het? De MSc in Automotive Mechatronica is een recent opgericht cursus, ontwikkeld om te reageren op de duidelijke vraag in de sector voor afgestudeerden met geavanceerde vaardigheden en onderwijs op het vakgebied. De aanzienlijke toename van de toepassing van mechatronica heeft gemaakt een industrie behoefte aan deze master. Deze cursus is bedoeld voor studenten met een solide techniek, wiskunde of toegepaste wetenschap undergraduate degree die willen streven naar een skill set die elektrische, mechanische, digitale besturingssystemen en fysieke systeem modeling combineert. [-]

Beheer Graden

Campus Voltijd 12 - 13 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon

Als je een ambitieuze afgestudeerde of vroege carrière professional met een passie voor het bedrijfsleven en zijn streven om je carrière te nemen naar het volgende niveau, deze cursussen zijn voor jou. [+]

MSc in Management Deze cursus zal u uitrusten met de kennis en praktische vaardigheden die je nodig hebt om complexe zakelijke uitdagingen aan te pakken en om je voor te bereiden voor veeleisende leidinggevende functies in de toekomst. Het omvat een kenmerkende mix van theorie met de praktische toepassing door middel van zeer ervaringsgerichte simulaties, consulting, wedstrijden en projectwerk. Het biedt u ook de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen bij een toonaangevend bedrijf tijdens een drie maanden, kosten betaald, in-bedrijf stageproject. Voor wie is het? Als je een ambitieuze afgestudeerde of vroege carrière professional met een passie voor het bedrijfsleven en zijn streven om je carrière te nemen naar het volgende niveau, deze cursus iets voor jou. Onze MSc in Management trekt een divers cohort van studenten van over de hele wereld, elk met verschillende perspectieven en ervaringen te delen. De gemiddelde leeftijd van onze cohort is 24 jaar en omvat studenten met ofwel meerdere jaren of heel weinig werkervaring. De MSc in Management en Ondernemerschap zal je leren hoe je je eigen bedrijf te starten, om een ​​familie bedrijf te laten groeien en te innoveren binnen een bestaande organisatie. Het is geschikt voor afgestudeerden van alle achtergronden en zal u voorzien van de managementvaardigheden, ondernemerskwaliteiten en netwerkmogelijkheden om u in staat om te starten en besturen van ondernemingen effectief en creatief. Voor wie is het? Deze cursus is bedoeld voor ambitieuze recent afgestudeerden van een academische achtergrond, die willen hun eigen bedrijf te starten, of worden betrokken... [-]

Computational & Software Technieken In Ingenieursopleidingen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

Deze cursus met zijn mix van vaardigheden op basis van en onder voorbehoud van specifieke materialen, heeft de fundamentele doelstelling van u te rusten met de generieke hands-on vaardigheden en up-to-date kennis aan te passen aan de grote verscheidenheid aan toepassingen die dit gebied adressen. [+]

Computational & Software Technieken in de ingenieurswetenschappen Degrees MSc in Computational en software technieken in Engineering - Computer Aided Engineering Computer Aided Engineering (CAE) heeft betrekking op het gebruik van computers in alle activiteiten van het ontwerp tot de productie van een product. Het is in de voorhoede van de informatietechnologie en van cruciaal belang zijn voor de economieën in de wereld. Het is een essentieel onderdeel van vele wereldwijde industrieën, waaronder die van automotive, lucht- en ruimtevaart, olie, defensie, financiën en gezondheid. Deze specialist optie van de MSc Computational en Software Technieken in de ingenieurswetenschappen is ontwikkeld om de brede toepassing van CAE weer te geven en gekwalificeerde ingenieurs van de hoogste kwaliteit te leveren in branches actief zijn op het gebied van reken- en software engineering. Voor wie is het? Geschikt voor kandidaten uit een brede waaier van technische en toegepaste wiskundige achtergronden, waaronder luchtvaart, automotive, mechanische en elektrische engineering, naast die met een wiskundige en computationele wetenschappen opleiding, die willen zowel de ontwikkeling en aanvulling van hun bestaande vaardigheden in deze belangrijke gebieden. De specialist onderwezen modules zijn ontworpen om u te voorzien van de kennis, het programmeren van technieken en praktische vaardigheden die nodig zijn om te ontwikkelen en te gebruiken kern CAE oplossing software via een breed scala van industriële omgevingen. MSc in Computational en Software Technieken in de ingenieurswetenschappen - Digitale signaal- en beeldverwerking Deze specialist optie van de MSc Computational en Software Technieken in de ingenieurswetenschappen is ontwikkeld om gekwalificeerde ingenieurs volgens de... [-]

Elektronische Oorlogvoering, Informatie En Cyber Graden

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

De cursussen omvatten een selectie van onderwerpen militaire systemen, militaire communicatie, militaire elektronische systemen, ontworpen voor professionals die effectief kunnen beheren en gebruik maken van de kansen en bedreigingen van cyberspace op organisatorisch niveau te ontwikkelen relevant. [+]

Electronic Warfare, Informatie en Cyber ​​Degrees PGCert in Sensor Electronic Warfare Dit PGCert omvat een selectie van Electronic Warfare onderwerpen militaire systemen, met betrekking tot de specificatie, analyse, ontwikkeling, inkoop, en technisch beheer van de militaire radar, elektro-optische en infrarood sensor systemen relevant. Duur: 3 jaar Part-time Voor wie is het? Deze PGCert is ontworpen voor officieren van de krijgsmacht en voor wetenschappers en technische ambtenaren bij de overheid defensie-instellingen en de defensie-industrie. Afgestudeerden bereiken van een hoog niveau van begrip en gedetailleerde kennis van militaire communicatie en sensorsystemen met bijzondere aandacht voor elektronische oorlogsvoering. PGCert in communicatie Electronic Warfare Dit PGCert omvat een selectie van Electronic Warfare onderwerpen militaire communicatiesystemen, met inbegrip van de specificatie, analyse, ontwikkeling, inkoop en technisch beheer van de militaire informatiesystemen relevant. Duur: 2 jaar part-time Voor wie is het? Deze PGCert is ontworpen voor officieren van de krijgsmacht en voor wetenschappers en technische ambtenaren bij de overheid defensie-instellingen en de defensie-industrie. Afgestudeerden bereiken van een hoog niveau van begrip en gedetailleerde kennis van militaire communicatie en sensorsystemen met bijzondere aandacht voor elektronische oorlogsvoering. MSc in Military Electronic Systems Engineering Deze cursus biedt onderwijs en opleiding in bepaalde militaire elektronische systemen. Het is met name geschikt voor mensen die betrokken zullen zijn bij de specificatie, analyse, ontwikkeling, technisch beheer of de exploitatie van militaire radar, elektro-optica, communicatie, sonar of informatiesystemen, waarbij de nadruk zal liggen op een Electronic Warfare omgeving. Duur: 11 maanden full-time, tot 5 jaar in deeltijd Voor wie is het? De cursus... [-]

Energy and Power Degrees

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

[+]

Demonstreer het vermogen om te verwerven, de relatieve verdiensten kritisch te beoordelen en effectief passende informatie uit verschillende bronnen te gebruiken.

[-]

Engineering, Productie En Technologie Graden

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

De cursussen bieden geavanceerde academische achtergrond die nodig zijn voor studenten om effectief bij te dragen aan technisch veeleisende projecten op het gebied van engineering, productie en technologie. [+]

Engineering, productie en technologie Degrees Cranfield University at Shrivenham MSc in Military Vehicle Technology Deze cursus biedt onderwijs en opleiding in militair voertuig systemen, het aanbieden van de studenten een goed begrip van de technologieën die worden gebruikt in de specificatie, ontwerp, ontwikkeling en evaluatie van wapensystemen en militaire voertuigen. Zowel gepantserde en ondersteunende voertuigen vallen binnen de cursus. Duur: 11 maanden full-time, tot 3 jaar in deeltijd Voor wie is het? Deze cursus biedt de onderbouwing kennis en onderwijs om de geschiktheid van de student te verbeteren voor senior posities binnen hun organisatie. De cursus is bedoeld voor officieren van de strijdkrachten en voor wetenschappers en technische ambtenaren in de regering defensie-instellingen en de defensie-industrie. Het is met name geschikt voor mensen die in hun latere carrière, zal worden betrokken bij de specificatie, analyse, ontwikkeling, technisch beheer of de exploitatie van militaire voertuigen. MSc in Systems Engineering voor Defensie Capability Cranfield University at Shrivenham Deze cursus zal de kennis en vaardigheden te ontwikkelen in het begrijpen van de bredere context van defensiecapaciteit en begeleiden van de ontwikkeling van de operationele, ondersteuning en het mogelijk maken zakelijke oplossingen die zowel leveren kosteneffectieve resultaten en een bijdrage leveren aan de attributen van de verdediging in zijn geheel. Duur: 11 maanden full-time, tot 5 jaar in deeltijd Voor wie is het? We hebben een divers studenten afkomstig uit tal van industrieën en instellingen in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland die een rijke leerzame ervaring. Onze klas grootte is normaal gesproken tussen... [-]

Executive Graden

Campus Deeltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon

Voor degenen die het potentieel voor een lange en succesvolle carrière te herkennen, Cranfield biedt de ideale balans tussen academische studie en praktische werkervaring. [+]

Executive Degrees MSc in Operations Excellence Cranfield Campus / External Een wereldwijd toonaangevende programma Cranfield ontwikkeld door middel van een unieke samenwerking met Rolls-Royce en het Institute for Manufacturing aan de Universiteit van Cambridge. Ontworpen voor professionals uit de industrie om te passen rond veeleisende carrières, is de cursus is ontworpen om de vaardigheden om veranderingen in het bedrijfsleven leiden ontwikkelen. Duur: Twee jaar part-time Voor wie is het? Voor degenen die het potentieel voor een lange en succesvolle carrière in de industrie erkennen, Cranfield biedt de ideale balans tussen academische studie en praktische werkervaring. Deze cursus richt zich op de behoefte aan hoog opgeleide professionals operaties nodig om activiteiten te transformeren in een world-class business in alle sectoren van de industrie. Het Operations Excellence cursus is gestructureerd om maximaal voordeel te laten van het leren met een minimum aan tijd weg van de werkomgeving. MSc in Through-life System Sustainment Cranfield Campus / Cranfield University at Shrivenham Deze cursus biedt een essentiële basis voor toekomstige leiders in organisaties die willen de waarde in het gebruik van complexe, lange levensduur van het product systemen te maximaliseren, en word de verandering leiders systeem onderhoudsbedrijven. Nieuwe en geïntegreerde benaderingen nodig zijn om de ontwikkeling van superieure through-life support mogelijkheid om aandeelhouders en belanghebbenden eisen te voldoen. Duur: Twee tot drie jaar in deeltijd Voor wie is het? Ontwikkeld door Cranfield University in samenwerking met Rolls-Royce en Bombardier Transportation, heeft deze MSc is ontworpen voor asset management en onderhoud professionals. Wij streven ernaar om... [-]

Executive Logistiek En Supply Chain Management Degree

Campus Deeltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon

Deze part-time opleiding biedt de mogelijkheid om te studeren voor kwalificatie een internationaal erkende master's, terwijl het brengen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en best practice terug naar uw eigen organisatie. Het is mede-ontworpen met senior supply chain professionals en wordt geleverd door Europa's grootste gespecialiseerde logistiek en supply chain management faculteit. [+]

Exec Logistiek en Supply Chain Management Degree MSc in Executive Logistiek en Supply Chain Management Degree Onze Executive MSc in Logistiek en Supply Chain Management is ontwikkeld voor ervaren professionals die op zoek zijn naar studie, terwijl ze werkzaam zijn op het gebied van logistiek en supply chain management. Dit tweejarige deeltijdsprogramma biedt u de mogelijkheid om te studeren voor een internationaal erkende master's kwalificatie, terwijl u werkelijke waarde voor uw organisatie levert. De cursus zal: • Uw bewustzijn en waardering verheffen voor geavanceerde logistieke en supply chain praktijken. • Ontwikkel uw vermogen om kritisch te kiezen voor de tools en technieken die het meest relevant zijn voor de uitdagingen die u geconfronteerd heeft. • Leer hoe u effectief leiderschap in de gehele Logistieke en supply chain levenscyclus • Zorg ervoor dat u zelfstandig en robuust onderzoek uitvoert die relevant is voor uw organisatie. • Verbeter uw begrip van logistieke en supply chain management tools en technieken met strategische, praktische en ethische perspectieven. • Zorg ervoor dat u zelfverzekerd bent om meer aan te nemen Senior rollen en meer uitdagende projecten • Help u om uw carrière naar het volgende niveau te brengen. Het programma omvat een vijf-daagse internationale studiereis, die u de mogelijkheid om de uitdagingen die betrokken zijn in de logistiek en supply chain management in een andere economische regio van de wereld te ervaren geeft. Voor wie is het? Deze cursus is bedoeld voor ervaren business logistiek, supply chain of inkoopmanagers die willen hun vaardigheden, kennis en... [-]

Finance Graden

Campus Voltijd 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon

Deze cursussen zijn bedoeld voor pas afgestudeerden met een verlangen om hun kennis en vaardigheden in vermogensbeheer of de financiering en het beheer ontwikkelen voordat op zoek naar hun eerste professionele rol; en professionals die al werkervaring in deze industrieën en zijn op zoek om hun carrière te nemen naar het volgende level. [+]

Financiën Degrees MSc in Finance en Management Top 10 Britse cursussen (Financial Times Masters in Finance Pre-Experience ranking 2017) biedt onze Finance and Management MSc een stevige basis in de financierings- en managementprincipes, nauwgezet trainen in relevante tools en technieken en toont aan hoe ze praktisch in de wereld kunnen worden toegepast werkplek. Onze MSc in Finance en Management is een voltijdskursus van één jaar, ontworpen voor zowel afgestudeerden die hun kennis van financiën en management willen ontwikkelen voordat ze een eerste professionele rol zoeken en voor particulieren die al ervaring hebben op het gebied van financiën of management En zijn op zoek naar vooruitgang in hun carrière. De cursus wordt geleerd door ons team van faculteitsdeskundigen die uitgebreide ervaring op het gebied van de industrie hebben en die regelmatig samenwerken met grote mondiale financiële dienstenorganisaties, multinationals en overheidsinstanties over de hele wereld. Voor wie is het? Deze cursus is bedoeld voor afgestudeerden met een verlangen om hun kennis en vaardigheden in financiën en beheer ontwikkelen voordat op zoek naar hun eerste professionele rol, en professionals die al werkervaring op het gebied van financiën of het management en zijn op zoek om hun carrière te nemen naar het volgende niveau. De cursus is ook voor mensen uit het bedrijfsleven die een real-world onderwijs per faculteit geleverd die actief bezig zijn met het bedrijfsleven en financiën, en ambitieuze mensen die graag om zichzelf te ontwikkelen door het verbeteren van hun vaardigheden, kennis en vaardigheden willen relevant. MSc in Investment Management Investment... [-]

Forensische Wetenschap Graden

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

De cursussen bieden studenten een breed scala van verschillende ervaringen met unieke faciliteiten beschikbaar zijn voor geen enkele andere universiteit in het Verenigd Koninkrijk. [+]

Forensische wetenschappen MSc in Forensische Archeologie en Antropologie

De cursus is bedoeld om studenten te voorzien van een goed begrip van hoe de traditionele en geavanceerde technieken uit de archeologie en fysische antropologie kunnen worden toegepast in de forensische context.

Duur: voltijd 11 maanden, tot 3 jaar deeltijds

Voor wie is het? De cursus biedt studenten een breed scala aan verschillende ervaringen met unieke faciliteiten die beschikbaar zijn voor geen andere universiteit in het Verenigd Koninkrijk. De cursus is zeer praktisch en hands-on, gericht op forensisch experts te produceren met een sterke achtergrond om later in te voeren het veld en in staat zijn het geven van deskundige getuigenverklaringen in een rechtszaal situatie en elders. Studenten komen uit een breed scala aan achtergronden, meestal met een wetenschap of forensische wetenschap eerste graad. Veel studenten komen uit het buitenland, met name Europa, Afrika en Noord-Amerika.... [-]


Geavanceerde Motorsport Ingenieursopleidingen

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon

Motorsport is een veeleisende wereld dat de totale verbintenis van zijn ingenieurs nodig. Zonder hun vaardigheden en expertise, hebben teams niet eens om te racen. Dit MSc zal uw vaardigheden en expertise aan te scherpen met betrekking tot de motorsport en high performance engineering door middel van een strenge combinatie van het onderwijs en de autosport gerelateerde projectwerk. [+]

Geavanceerde Motorsport ingenieursopleidingen MSc in Advanced Motorsport Techniek Motorsport is een veeleisende wereld dat de totale verbintenis van zijn ingenieurs nodig. Zonder hun vaardigheden en expertise, hebben teams niet eens om te racen. Dit MSc zal uw vaardigheden en expertise aan te scherpen met betrekking tot de motorsport en high performance engineering door middel van een strenge combinatie van het onderwijs en de autosport gerelateerde projectwerk. Voor wie is het? Ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende motorsport bedrijven, dit postgraduaat programma bereidt afgestudeerden voor een loopbaan in de autosport of high performance engineering. Waarom deze cursus? Deze cursus is bedoeld om u te voorzien van een goed begrip van de fundamentele wetenschappelijke, technische en bestuurlijke principes die betrokken zijn in de autosport, en de uitvoering daarvan binnen een high performance technologie context. Je zal betrekking hebben op het ontwerp, de bouw en de exploitatie van de concurrentie voertuigen, en daarmee samenhangende aspecten van de materiaalkunde, aerodynamica, structurele analyse, voertuigsystemen, en het management technieken met betrekking tot de autosport. Je krijgt les die nodig zijn voor de planning, uitvoering en rapportage van de autosport projecten vaardigheden en hen voor te bereiden voor een verscheidenheid aan rollen in de autosport. Cranfield University heeft toegezegd onderzoek, advisering en het testen voor de motorsport sector sinds de jaren 1970. De universiteit is de thuisbasis van de FIA ​​Cranfield Impact Centre en Cranfield Motorsport Simulation die werken met F1 en toonaangevende autosport bedrijven goedgekeurd. We hebben een internationale reputatie voor onze expertise in aerodynamica, CFD, materiaaltechnologie,... [-]

Internationale Veiligheid Graden

Campus Voltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon

Deze cursussen zijn bedoeld voor de deelnemers om te kunnen ontwikkelen en implementeren sectorplannen strategische veiligheid en te analyseren, te communiceren en de bredere implicaties voor aanverwante gebieden in de staat en regionale kaders te evalueren en te bestuderen een aantal van de meest dringende problemen van de wereldpolitiek, zoals de oorzaken van oorlog en vrede, de druk en kansen van de globalisering, de dreiging van het terrorisme, en de problemen van de wereldwijde armoede en onrecht. [+]

International Security Degrees MSc in International Defensie en Veiligheid Deze cursus beschouwt een aantal van de meest dringende problemen van de wereldpolitiek, zoals de oorzaken van oorlog en vrede, de druk en kansen van de globalisering, de dreiging van het terrorisme, en de problemen van de wereldwijde armoede en onrecht. Duur: 1 jaar full-time Voor wie is het? Deze cursus is bedoeld voor studenten die ofwel momenteel werkzaam in berichten met betrekking tot veiligheid Cooperation of personen die in het algemeen belang hebben bij kwesties met betrekking tot defensie en veiligheid aan te trekken. Studenten komen uit de volgende gebieden: Het dienen de leden van het Britse ministerie van Defensie (civiele en militaire) Buitenlandse MOD ambtenaren en leden van buitenlandse strijdkrachten Medewerkers van andere Britse en buitenlandse ministeries, evenals internationale Gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties, die een geïdentificeerde behoefte om hun kennis van defensie en veiligheid te ontwikkelen Burgers met een interesse in defensie en veiligheid. Er is vaak een breed scala van verschillende nationaliteiten op de baan, met een maximum van 30 plaatsen beschikbaar. MSc in Security Sector Beheer Deze cursus is bedoeld voor de deelnemers om te kunnen ontwikkelen en implementeren sectorplannen strategische veiligheid en te analyseren, te communiceren en de bredere implicaties voor aanverwante gebieden in de staat en regionale kaders te evalueren. Duur: Executive Programma: 2 jaar, plus een proefschrift. 1 jaar versnelde Executive Programme: 1 jaar, plus een proefschrift. Voor wie is het? De cursus is geschikt voor diegenen die in enige beveiliging of de ontwikkeling... [-]

Logistieke Graden

Campus Voltijd 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

De cursussen zijn bedoeld voor pas afgestudeerden met een goed undergraduate degree, die een brede kennis van logistiek en supply chain management willen en willen voorbereiden voor een eerste professionele rol en toekomstige carrière in het veld. Ze zijn ook geschikt voor logistiek en supply chain professionals in de vroege stadia van hun carrière op zoek naar hun kennis en vaardigheden te vergroten en naar het volgende level professioneel. [+]

logistiek Degrees logistiek en supply chain management 1e buiten de VS en 12e wereldwijd in de jaarlijkse enquête 2016 van de Supply Chain Management World, en 2e in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in de jaarlijkse enquête van de 20 jaar Supply Chain Management 2016, om jongeren op dit gebied te voorzien van De vaardigheden en mix van expertise die nodig is om te ontwikkelen als supply chain leiders van de toekomst. De Cranfield Logistics en Supply Chain Management MSc viert dit jaar haar 35ste verjaardag. De cursus zal u voorzien van de specialistische kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je carrière als logistiek en supply chain professional te bevorderen. Het is mede-ontworpen met senior logistiek en supply chain professionals en wordt geleverd door Europa's grootste gespecialiseerde logistiek en supply chain management faculteit. De Cranfield MSc in Logistiek en Supply Chain Management is een full-time programma van een jaar dat begint in september van elk jaar. De cursus ontwikkelt je kennis en vaardigheden in de logistiek en leert je hoe ze toe te passen door middel van: bespreking van internationale case studies, het bezoeken spreker gebeurtenissen; een wereldwijde supply chain simulatiespel, en de optie om een ​​onderneming op basis van het project af te ronden. Onze Logistiek en Supply Chain Management MSc is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Logistics and Transport en het Chartered Institute of Purchasing and Supply. Na afloop van deze cursus komt u in aanmerking voor volledig lidmaatschap van beide instituten. Het is ook... [-]

Luchtvervoer Graden

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

Deze cursussen zijn geschikt voor studenten met een diploma in de vliegtuigbouw, economie, bedrijfskunde en geografie of mensen met aantoonbare ervaring in de luchtvaartsector. [+]

Air Transport Degrees MSc in Air Transport Management Cranfield Campus In de huidige snel veranderende luchtvaart milieu de industrie vereist toegang tot geavanceerde en uitgebreide kennis, in combinatie met een diepgaand inzicht in de behoeften. Ontworpen om u te voorzien van de vereiste om een ​​succesvolle carrière in de verschillende sectoren van de luchtvaart, waaronder luchtvaartmaatschappijen, de luchthaven van bedrijven en overheden, de burgerluchtvaart afdelingen, luchtvervoer adviesbureaus en aerospace bedrijven streven vaardigheden. Sterke industrie banden en succes in het plaatsen van afgestudeerden in deze sector meer dan 50 jaar. Duur: Een jaar full-time Voor wie is het? De cursus is geschikt voor studenten met een diploma in de vliegtuigbouw, economie, bedrijfskunde en geografie of mensen met aantoonbare ervaring in de luchtvaartindustrie. Deze cursus behandelt een breed gebied van deskundigheid met betrekking tot het luchtvervoer beheer terwijl zodat u zich te specialiseren in toegeëigend vakgebieden. Deze flexibiliteit betekent dat u de cursus kan afstemmen op uw specifieke interesses en ambities. Het doel is om u te voorzien van een grondige in alle luchtverkeer problemen alsook leidinggevende, interpersoonlijke, financiële en analytische vaardigheden. MSc in Luchthaven Planning & Management Cranfield Campus Een unieke cursus gemaakt om een ​​vraag duidelijk door de werkgevers voor afgestudeerden opgeleide en gekwalificeerde in de luchthaven van business development, planning, ontwerp, operations en milieubeheer voldoen. Studeren aan de enige Britse universiteit campus met een volledig operationele luchthaven. Duur: Een jaar full-time Voor wie is het? Cranfield University is de enige universiteit in de wereld om een ​​Engels taal masteropleiding... [-]

Management, Leiderschap En Zakelijke Vaardigheden Graden

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

De cursussen zijn gericht op de bredere defensie gemeenschap en trekt civiele en militaire studenten van de publieke en private sector wereldwijd. [+]

Management, leiderschap en Business Skills Degrees MSc in Defence Acquisition Beheer Cranfield University at Shrivenham Of u nu betrokken zijn bij de vaststelling of het beheren van eisen van bekwaamheid; bezig met inkoop, commerciële of aanbestedende activiteiten; of het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor ondersteuning, zal deze cursus de onderbouwing kennis te bieden en het kritisch denken vaardigheden die nodig zijn voor een effectief beheer van de verdediging overname ontwikkelen. Duur: Tot 5 jaar in deeltijd Voor wie is het? De cursus richt zich op de bredere defensie gemeenschap en trekt civiele en militaire studenten van de publieke en private sector wereldwijd. Presenteren militaire officieren en het ministerie van Defensie ambtenaren zullen goed voorbereid zijn voor een reeks van functies, waaronder: de leiding van strategische verandering; projectteam leiderschap en management; commerciële en contracten beheer; resources management en programma-controle; engineering management; Managementapparaat; en het beheer van geïntegreerde logistieke ondersteuning en de supply chain operations. Studenten van defensie-industrie, commerciële organisaties, onderzoeksinstellingen en andere overheidsdiensten moeten ook een meer gedetailleerde kennis van hoe inkoop Defensie en door het leven ondersteuning werkt en in staat zijn om hun zakelijke en persoonlijke carrière belangen dienovereenkomstig vooruit te verwerven. MSc in Programma en Project Management (Defensie) Cranfield University at Shrivenham Deze cursus zal je helpen om je kennis en vaardigheden uit te breiden in het veld, zodat u om te werken bij een meer strategisch niveau, en geven u het vertrouwen en enthousiasme om de traditionele project management denken uitdagen. Duur: 3 jaar in deeltijd... [-]

Marketing Graad

Campus Voltijd 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon

Dit programma geeft je de gespecialiseerde vaardigheden te geven en kennis om een ​​succesvolle marketing leider van de toekomst. U krijgt een diepgaand inzicht in de gebieden, waaronder marketing strategie, digitale marketing, branding, communicatie, marketing consulting, CRM, key account management, marktonderzoek, omnichannel marketing en big data marketing analytics krijgen. [+]

Marketing Degree MSc in Strategische Marketing Onze strategische marketing MSc is ontworpen met senior marketingpraktijken om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van kennis en vaardigheden in strategische marketing. Het programma is een geaccrediteerde graduated gateway geaccrediteerde diploma van Chartered Institute of Marketing (CIM), waarmee u CIM's professionele marketingkwalificaties en prijzen kunt behalen naast uw Cranfield degree. Het geeft u de gespecialiseerde vaardigheden en kennis om een ​​succesvolle marktleider van de toekomst te worden. U krijgt een diepgaand inzicht in de gebieden, waaronder marketing strategie, digitale marketing, branding, communicatie, marketing consulting, CRM, key account management, marktonderzoek, omnichannel marketing en big data marketing analytics krijgen. Een MSc voor uw academische en professionele ambities Interactief onderwijs aanpak door vooraanstaande internationale faculteit, auteurs van best-selling marketing teksten en artikelen in de Harvard Business Review of Sloan Management Review. Ontworpen met senior marketing beoefenaars om u up-to-date kennis en vaardigheden in strategische marketing geven. Praktische vaardigheden worden ontwikkeld door middel van uw deelname aan een marketing consultancy project door een externe zakelijke klant, en door middel van internationale marketing case studies. Masterclasses bij gerenommeerde partners uit de industrie inzicht in cutting-edge en innovatieve marketing technieken en praktijken. De diverse, multi-nationale cohort biedt een internationaal leren kans zodat u marketing inzicht en ervaring te delen. Onze unieke, self-contained campus, slechts een uur van Londen, biedt een vriendelijke-postdoctorale leeromgeving, met kleine klassen en ongeëvenaarde toegang tot docenten en ondersteunend personeel. Voor wie is het? Deze cursus is bedoeld voor pas afgestudeerden die willen... [-]

Milieu Graden

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursussen bieden studenten met de nodige up-to-date kennis van en inzicht in milieuaangelegenheden en het beleid omdat ze invloed hebben op de publieke, private en vrijwillige sector, evenals een goed begrip van de complexe relatie tussen milieuproblemen en de impact van de economische besluitvorming making [+]

milieu Degrees MSc in Environmental Engineering Cranfield Campus Er is een groeiende behoefte aan milieu-ingenieurs die de technologieën voor de bestrijding van verontreiniging en de commerciële kansen voor het bedrijfsleven te begrijpen. Deze cursus leidt studenten met de kennis en vaardigheden om een ​​breed scala van milieu-engineering uitdagingen op te lossen. Duur: Een jaar full-time, twee tot drie jaar in deeltijd Voor wie is het? Geschikt voor het bezighouden met de bescherming en verbetering van het menselijk leven door de verbetering en bescherming van de kwaliteit van het milieu op lokaal en mondiaal niveau afgestudeerde wetenschappers en ingenieurs. De MSc cursus bestaat uit acht beoordeelde modules, een geïntegreerde groep project en een individueel project. MSc in Environmental Management for Business Cranfield Campus Milieumanagement wordt steeds belangrijker in de private, publieke en vrijwilligersorganisaties. Deze cursus zal u uitrusten om milieuvraagstukken kritisch te evalueren en bij te dragen aan de economische en politieke besluitvorming in organisaties van elke omvang. Duur: Een jaar full-time, twee tot drie jaar in deeltijd Voor wie is het? Deze cursus biedt studenten met de nodige up-to-date kennis van en inzicht in milieuaangelegenheden en het beleid omdat ze invloed hebben op de publieke, private en vrijwillige sector. Het biedt ook studenten met het vermogen en de vaardigheden te ontwikkelen en uitvoeren van strategieën voor duurzaam ondernemen te promoten. Deze cursus zal u uitrusten om milieuvraagstukken kritisch te evalueren en bij te dragen aan de economische en politieke besluitvorming in organisaties van elke omvang. Het geeft je de vaardigheden... [-]

Productiesystemen En Beheer Graden

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

Deze cursussen zijn geschikt voor afgestudeerden met wetenschap, techniek, IT of verwante graden graag een carrière in de industrie of aanverwante industrieën of de academische wereld te ontwikkelen; of afgestudeerden momenteel werkzaam in de industrie graag hun diploma's uit te breiden of de uitoefening van een carrière verandering; of individuen met andere kwalificaties die veel relevante ervaring bezitten. [+]

Manufacturing Systems and Management Degrees MSc in Aerospace Manufacturing De specialistische kennis van aerospace productie systemen zijn van vitaal belang om verbeteringen in de productiviteit te rijden. U vindt de gewilde mogelijkheid te krijgen tot belangrijke verbetering programma's te beheren in de aerospace industrie of aanzetten tot interventie die verbeteringen levert aan de prestaties van hun bedrijven. Duur: Full-time 1 jaar; Part-time tot 3 jaar Voor wie is het? Deze cursus ontwikkelt toekomstige ruimtevaart productie-ingenieurs en managers die in staat zijn om belangrijke verbetering programma's te beheren of aanzetten tot interventie die verbeteringen levert aan de prestaties van hun aerospace manufacturing bedrijven zullen zijn. MSc in Engineering and Management van Manufacturing Systems Een gevestigde natuurlijk het ontwikkelen van professionals met een grondige kennis van de processen, vaardigheden en gedrag die nodig zijn om te creëren en te beheren concurrerende productie-activiteiten. Het majors op industrieel relevante projecten, werken in teamverband, en overdraagbare vaardigheden. Onze afgestudeerden genieten van een loopbaan in een breed scala van sectoren van de financiële dienstverlening tot de gezondheidszorg. Duur: Een jaar full-time, 2-5 jaar in deeltijd Voor wie is het? Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met wetenschap, techniek, IT of verwante graden graag een carrière in de industrie of aanverwante industrieën of de academische wereld te ontwikkelen; of afgestudeerden momenteel werkzaam in de industrie graag hun diploma's uit te breiden of de uitoefening van een carrière verandering; of individuen met andere kwalificaties die veel relevante ervaring bezitten. MSc in Global Product Development and Management Industrie en... [-]

Productietechnologie En Materialen Graden

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

Deze cursussen zijn geschikt voor afgestudeerden met de wetenschap, toegepaste wetenschap, techniek of aanverwante graden graag een carrière in de industrie, technologie en materialen na te streven [+]

Productie Technologie en Materialen Degrees MSc in Advanced Materials Deze cursus biedt een fundamenteel begrip van de materialen "eigenschappen, de verwerking en computer-based design procedures, die essentieel zijn voor de commercialisering van producten uit de conceptfase zijn. Het omvat ook de ontwikkeling van nieuwe materialen en de verbetering en toepassing van de huidige materialen in nieuwe en nieuwe structuren. Duur: Een jaar full-time, twee tot drie jaar in deeltijd Voor wie is het? Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met de wetenschap, toegepaste wetenschap, techniek of aanverwante graden scherp om een ​​carrière in de ontwikkeling en exploitatie van materialen voort te zetten; afgestudeerden momenteel werkzaam in de industrie graag hun diploma's uit te breiden; of individuen met andere kwalificaties die veel relevante ervaring bezitten. MSc in Aerospace Materials Deze cursus behandelt hoe te verbeteren en materialen voor de luchtvaart toepassingen, met inbegrip van materialen voor het casco, vliegtuigmotoren en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen te ontwikkelen. Plus de ontwikkeling van nieuwe materialen, verbetering van bestaande materialen en toepassing ervan op andere en nieuwe structuren. Duur: Een jaar full-time, twee tot drie jaar in deeltijd Voor wie is het? Er is behoefte aan ingenieurs met specialistische kennis van nieuwe materialen voor de volgende generatie vliegtuigen en de toekomstige ruimtevaart industrie. Tijdens deze cursus zal betrekking hebben op de verbetering en ontwikkeling van materialen voor de luchtvaart toepassingen, met inbegrip van materialen voor het casco, vliegtuigmotoren en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen. MSc in Productie Technologie... [-]

Ruimtevaart Graden

Campus Voltijd Deeltijd 10 - 60 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

Deze cursussen zijn geschikt als u interesse heeft in aerodynamisch design, flow control, flowmeting, dynamiek vlucht en flight control. [+]

Aerospace Degrees Pre-Masters Techniek Cranfield Campus Deze specialistische cursus kan gebruikt worden als een opstap naar een boeiende carrière in de techniek en zal je voor te bereiden als je niet voldoet aan de voorwaarde toelatingseisen voor veel van onze MSc-cursussen. Het is een intensief, full-time opleiding geleverd via een mix van lezingen, praktische practica en design oefeningen, meer dan 10 maanden. Duur: 10 maanden Voor wie is het? Degenen die willen om hun carrière te nemen in een nieuwe richting en vooraf hun vaardigheden in engineering Professionals die uit het onderwijs voordat u begint met een MSc-programma hebben al enige tijd en wil om terug te gaan in de studie routine Afgestudeerden met een bachelordiploma in engineering, fysica of wiskunde die niet voldoen aan onze standaard toelatingseisen Houders van een Britse gewone / Pass diploma (of gelijkwaardig voor buitenlandse studenten) die hebben ervaring in de industrie en kan niet direct worden toegelaten Buitenlandse studenten die hun technische kennis van het Engels te verbeteren alvorens een Cranfield MSc-opleiding. MSc in Aerospace Dynamics Cranfield Campus Deze cursus biedt zowel fundamentele en toegepaste kennis om luchtstromen, rijdynamiek en controle en methoden voor het computationeel modelleren begrijpen. Het zal u voorzien van praktische ervaring in de meting, analyse, modellering en simulatie van luchtstromen en luchtfoto voertuigen. U hebt de keuze uit twee gespecialiseerde opties die je een keer koos je je studie beginnen: Flight Dynamics of Aerodynamics. Duur: Een jaar full-time, twee tot drie jaar in deeltijd Voor wie is het? Geschikt als... [-]

Veerkracht, Tegen Terrorisme En Georganiseerde Misdaad Graden

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

Veerkracht, tegen terrorisme en georganiseerde misdaad graden, voor een breed scala van verschillende ervaringen met unieke faciliteiten beschikbaar zijn voor geen enkele andere universiteit in het Verenigd Koninkrijk. [+]

Veerkracht, tegen terrorisme en georganiseerde criminaliteit Degrees MSc in Forensic Ballistiek Deze cursus is bedoeld om studenten te voorzien van een uitgebreid inzicht in het gebied van vuurwapens, munitie en ballistisch onderzoek. Duur: 11 maanden full-time, tot 3 jaar in deeltijd Voor wie is het? De cursus biedt studenten een breed scala van verschillende ervaringen met unieke faciliteiten beschikbaar zijn voor geen enkele andere universiteit in het Verenigd Koninkrijk. De MSc in Forensic Ballistiek cursus heeft meestal rond de 10-15 studenten per jaar. Studenten komen uit een breed scala aan achtergronden, meestal met een wetenschap of forensische wetenschap eerste graad. Veel studenten komen uit het buitenland, met name Europa, Afrika en Noord-Amerika. MSc in Forensische en Explosieve Investigation Deze cursus introduceert studenten tot het onderzoek van explosieve en CBRN-plaats delict. Zij is van mening zowel voor als na explosie scènes, en bijbehorende taferelen. De MSc ontwikkelt ook het vermogen van de student om Forensic Intelligence en exploitatie technieken toe te passen, en meng het met Open Source Intelligence. Duur: 11 maanden full-time, tot 3 jaar in deeltijd Voor wie is het? De cursus biedt studenten een breed scala van verschillende ervaringen met unieke faciliteiten beschikbaar zijn voor geen enkele andere universiteit in het Verenigd Koninkrijk. Plaatsen op de MSc Forensische Explosieve en Explosion Investigation zijn concurrerend. Studenten komen uit een breed scala aan achtergronden, meestal met een wetenschap of forensische wetenschap eerste graad. Veel studenten komen uit het buitenland, met name Europa, Afrika en Noord-Amerika. MSc in Digital Forensics Geleverd... [-]

Veiligheid En Ongevallenonderzoek Graden

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon +1 more

We hebben een centrum van uitmuntendheid op het gebied van onderzoek naar ongevallen al bijna 40 jaar. Deze cursussen zullen u voorzien van een academisch erkende, hoge standaard kwalificatie. Het brede scala aan vaardigheden en kennis vertegenwoordigd door studenten op deze cursussen bieden een leeromgeving uniek om hier. [+]

Veiligheid en Accident Investigation Degrees MSc in veiligheid en Human Factors in Aviation Cranfield Campus De vraag naar menselijke factoren en expertise veiligheid blijft groeien binnen de luchtvaart, evenals andere de veiligheid kritische industrieën. Deze cursus is ontworpen om de industrie te voorzien van uitgeruste afgestudeerden die een echte en blijvende verbetering van prestaties en veiligheid door de toepassing van vaardigheden en kennis kan maken geleerd door middel van een mix van lezingen en praktische oefeningen. Duur: Full-time 1 jaar; Part-time tot 3 jaar Voor wie is het? Deze cursus trekt een breed scala van studenten van de luchtvaart professionals in de civiele en militaire domeinen van hoge kwaliteit afgestudeerden in technische en sociale wetenschappen disciplines. Het brede scala aan vaardigheden en kennis vertegenwoordigd door studenten op de cursus biedt een leeromgeving uniek om hier. MSc in veiligheid en Accident Investigation - Air Transport Cranfield Campus / Cranfield University at Shrivenham We hebben een centrum van uitmuntendheid op het gebied van onderzoek naar ongevallen al bijna 40 jaar. Speciaal ontworpen voor vliegtuigongeval onderzoekers en degenen die werkzaam zijn in aanverwante gebieden, zal deze cursus u voorzien van een academisch erkende, hoge standaard kwalificatie. Duur: 3 jaar in deeltijd Voor wie is het? De MSc in veiligheid en Accident Investigation (Air Transport) kunt u een internationaal erkend diploma ontvangen op het gebied van onderzoek naar ongevallen. De meerderheid van de studenten deelnemen aan deze cursus met de bedoeling van het ontvangen van een kwalificatie die hen in staat stelt om hun... [-]

Water Degrees

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

[+]

De cursus bestaat uit modules geëvalueerd, groepsprojecten en een individueel project.

[-]

Master

Ontwerp Graden

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursussen zijn geschikt voor afgestudeerden uit diverse disciplines die het belang van hoe creatief de praktijk en het proces kan verbeteren van producten en diensten ontwikkeling te herkennen. [+]

ontwerp Degrees MDES in innovatie en creativiteit in de industrie Cranfield Campus In de huidige concurrerende wereld, zakelijk succes hangt steeds meer af van het vermogen om te innoveren. Zakelijke leiders zijn al erkenning van het belang van de manier waarop creatieve praktijk en verwerken van producten en diensten en design kunnen verbeteren denken in het vormgeven van de bedrijfsstrategie. Duur: Een jaar full-time, twee tot drie jaar in deeltijd. Voor wie is het? De cursus ontwikkelt creatief ontwerp geletterd ingenieurs, wetenschappers en het beheer van promovendi. Het is geschikt voor afgestudeerden uit diverse disciplines die het belang van hoe creatief de praktijk en het proces kan verbeteren van producten en diensten ontwikkeling te herkennen. MDES in Design Strategy and Leadership Cranfield Campus Succesvol gebruik van strategische en tactische ontwerp van invloed kan zijn op de bedrijfsprestaties, te genereren en groei te ondersteunen en de productiviteit en het concurrentievermogen (Design Council, 2011) te verbeteren. Deze cursus integreert world-class, design-driven innovatie, management en onderzoek door middel van een unieke pedagogische aanpak. Duur: Een jaar full-time, twee tot drie jaar in deeltijd. Voor wie is het? De MDES cursus bestaat uit acht geëvalueerde modules waarin studenten zich bezighouden met creatief leiderschap, strategisch design management, financiële en business planning, design thinking en innovatiestrategie. Modules worden geleverd in faciliteiten in Londen, ondersteund door seminars, workshops en lezingen in creatief en ontwerpbureaus, die een nauwere band met de beroepspraktijk. Residentiële elementen zullen bij Cranfield worden geleverd. Studenten een groep project waarin zij hun vaardigheden toe... [-]

Videos

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Contact
Bezoekadres
Swindon, Engeland, GB
Bezoekadres
Swindon, Engeland, GB
Bezoekadres
Cranfield, Engeland, MK43 0AL GB