Cranfield University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cranfield is de postdoctorale specialist voor onderzoek en onderwijs op het gebied van wetenschap, techniek, technologie en management. Als een van de top vijf van onderzoeksintensieve universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, maken we een aanzienlijk verschil in de echte wereld en dit doen we door samen te werken met enkele van 's werelds grootste organisaties.

Cranfield is wereldleider in zijn bijdrage aan wereldwijde innovatie. Met onze nadruk op sectoren lucht- en ruimtevaart, agrovoeding, defensie en veiligheid, milieutechnologie, leiderschap en management, productie en transportsystemen hebben we de manier veranderd waarop de samenleving denkt, werkt en leert.

We genereren en transformeren kennis, vertalen deze naar het voordeel van de samenleving. Onze partners, van micro-KMO's tot de grootste multinationals op het gebied van blue-chip, van regeringen over de hele wereld tot NGO's en liefdadigheidsinstellingen, vertellen ons dat dit is wat ze belangrijk vinden aan Cranfield.

Innovatie maakt deel uit van het 'bedrijfs-DNA' van Cranfield en is geëvolueerd gedurende meer dan 60 jaar toewijding aan deze agenda.

Ons werk informeert het beleid voor overheden en produceert nieuwe technologieën en producten voor de wereld van commercie. We putten uit deze pool van onderzoek en consultancy om onze studenten een onderscheidende 'real-world' leeromgeving te bieden, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen als professionals en hun nieuwe kennis kunnen overdragen aan de wereldeconomie. Dit is altijd de 'Cranfield-manier' geweest, maar het is nog nooit zo belangrijk geweest als in de wereld van vandaag.

Specialisatiegebieden

  • ruimte
  • agrifood
  • Defensie en beveiliging
  • Energie en kracht
  • Omgevingstechnologie
  • Leiderschap en management
  • Manufacturing
  • Transportsystemen
  • Water

Cranfield feiten en cijfers

Student nummers

We zijn trots op onze internationale cultuur en verwelkomen studenten uit 106 landen.

Personeelsnummers

Het succes van Cranfield berust op de kennis, vaardigheden en capaciteiten van onze medewerkers die cruciaal zijn voor ons concurrentievoordeel.

Financiën

Ons inkomen is gespreid over onderwijs, onderzoek en andere activiteiten.

Lesgeven en onderzoek

Cranfield is een vooruitstrevende instelling waar uitzonderlijk onderwijs en onderzoek leidt tot wereldveranderende oplossingen.

Universiteit ranglijst ranglijst

Universitaire klassetabellen worden gecreëerd om studenten te helpen bij hun deelname aan het hoger onderwijs en omvatten instellingen die zowel een niet-gegradueerde als een postdoctorale studie aanbieden.

Milieu

We hebben onszelf een uitdagende doelstelling gesteld om onze koolstofvoetafdruk tegen 2020 met 50% te verminderen, het meest ambitieuze doelwit in de Britse universitaire sector.

Ons erfgoed

Het thema dat door de 60-jarige geschiedenis van Cranfield loopt, is een toewijding aan en passie voor toegepast onderzoek dat een verschil maakt voor de wereld op het gebied van wetenschap, technologie en management.

De voorloper van Cranfield University was het College of Aeronautics , opgericht in 1946 en gevestigd in het RAF-station in Cranfield, Bedfordshire. In de jaren 1950 en 1960 leidde de ontwikkeling van vele aspecten van vliegtuigonderzoek en -ontwerp tot aanzienlijke groei en diversificatie naar andere technologieën en naar productie en beheer.

In 1969 werd het College of Aeronautics The Cranfield Institute of Technology, opgericht door Royal Charter met bevoegdheden voor volledige graden, en nieuwe afdelingen werden opgericht om het werk in de nieuwe vakgebieden, zoals de Cranfield School of Management, te dekken.

De afgelopen dertig jaar hebben zich verdere substantiële vorderingen voorgedaan, waaronder een academisch partnerschap met de Defence Academy, Verenigd Koninkrijk, in Shrivenham in Wiltshire. Het resultaat is dat Cranfield uitgegroeid is tot het grootste centrum in Europa voor toegepast onderzoek, ontwikkeling en ontwerp.

De onderscheidingen en ranglijsten van Cranfield

Awards ontvangen

Organisaties overal ter wereld hebben de uitmuntendheid van Cranfield op het gebied van onderwijs en onderzoek erkend. Erkenningen lopen uiteen van die van de Royal Anniversary Trust die de Queen's Anniversary Prize for Further en Higher Education uitreikt aan die van individuele medewerkers en afdelingen.

Naast onderscheidingen en onderscheidingen worden we ook erkend door onderzoeksranglijsten, zoals het Research Excellence Framework (REF), dat in 2014 beoordeelde dat 81% van het onderzoek aan de Cranfield University internationaal of internationaal uitstekend is.

ranglijsten

Het is de moeite waard om erop te wijzen dat universitaire ranglijsten, gemaakt om studenten te helpen bij hun deelname aan het hoger onderwijs, betrekking hebben op instellingen die zowel een niet-gegradueerde als een postdoctorale studie aanbieden. Omdat we geen undergraduate-programma's hebben en volledig postdoctoraal zijn, is Cranfield University vaak niet opgenomen in ranglijsten. Bedrijfsscholen zijn anders gerangschikt en onze business school presteert consistent goed in Business School Rankings.

Awards geven

We presenteren awards aan organisaties in een aantal van de gebieden waarin we ons specialiseren. Dergelijke externe prijzen omvatten The Best Factory Awards, die de beste fabrikanten in het land samenbrengen om beste praktijken te delen en hun prestaties te vieren, en die ertoe bijdragen dat de Britse maakindustrie op het scherpst van de snede staat.

Elk jaar erkennen we ook uitmuntendheid in ons studentenlichaam door een verscheidenheid aan prijzen die worden uitgereikt tijdens onze eindexamenplechtigheden.

Prijzen beoordelen

Het kaliber en de expertise van onze medewerkers betekent dat ze vaak worden uitgenodigd om lid te zijn van externe jury's voor branchegerelateerde prijzen die aan anderen worden toegekend als erkenning voor hun zakelijk succes.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc in Advanced Chemical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Chemische engineering is van cruciaal belang bij het aanpakken van mondiale uitdagingen met betrekking tot de duurzame levering van schone energie, voedsel en water, door de productie van chemicaliën, gefunctionaliseerde producten en brandstoffen. De MSc in Advanced Chemical Engineering biedt technische en managementopleidingen die werkgevers steeds vaker van chemische ingenieurs eisen. [+]

Chemische engineering is van cruciaal belang bij het aanpakken van mondiale uitdagingen met betrekking tot de duurzame levering van schone energie, voedsel en water, door de productie van chemicaliën, gefunctionaliseerde producten en brandstoffen.

De MSc in Advanced Chemical Engineering biedt technische en managementopleidingen die werkgevers steeds vaker van chemische ingenieurs eisen. Het programma biedt twee keuzestudiebereiken. De algemene chemische engineeringoptie behandelt kernchemische engineeringonderwerpen met een focus op theoretische en praktische elementen in de werking, het ontwerp en de besturing van een breed scala aan chemische processen. De route voor bioraffinage biedt een geavanceerd inzicht in de productie van bio-energie en biobrandstoffen en versterkt de kennis over de discipline van de chemische technologie.... [-]


MSc in Advanced Mechanical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze MSc is een algemene, geavanceerde opleiding machinebouw die met name relevant is voor de energiesector en die werktuigbouwkundig ontwerp en beoordeling omvat. Studenten leren projectmanagement, ontwerp, computerondersteunde engineering, bediening en optimalisatie van machines, structurele mechanica en integriteit, waardoor ze geschikt zijn voor een toekomstige carrière in de industrie, overheid of onderzoek. [+]

Deze MSc is een algemene, geavanceerde opleiding machinebouw die met name relevant is voor de energiesector en die werktuigbouwkundig ontwerp en beoordeling omvat. Studenten leren projectmanagement, ontwerp, computerondersteunde engineering, bediening en optimalisatie van machines, structurele mechanica en integriteit, waardoor ze geschikt zijn voor een toekomstige carrière in de industrie, overheid of onderzoek.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: voltijd een jaar Deeltijd tot drie jaar.Bezorging: 40% modules gedoceerd; Groepsproject 20%; Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Advanced Mechanical Engineering bij Cranfield is uniek omdat het u een breed scala aan werktuigbouwkundige projecten biedt met een toegevoegde managementcomponent. Dit biedt de mogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van machinebouw te vergroten, met het oog op het ontwikkelen van je carrière bij grote engineeringprojecten.... [-]


MSc in Advanced Motorsport Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Motorsport is een veeleisende wereld die volledige inzet van zijn ingenieurs vereist. Zonder hun vaardigheden en expertise kunnen teams niet eens racen. Deze MSc zal je vaardigheden en expertise op het gebied van motorsport en high-performance engineering verbeteren door een rigoureuze combinatie van onderwijs en motorsportgerelateerd projectwerk. [+]

Motorsport is een veeleisende wereld die volledige inzet van zijn ingenieurs vereist. Zonder hun vaardigheden en expertise kunnen teams niet eens racen. Deze MSc zal je vaardigheden en expertise op het gebied van motorsport en high-performance engineering verbeteren door een rigoureuze combinatie van onderwijs en motorsportgerelateerd projectwerk.

OverzichtStartdatum: septemberDuur: één jaar voltijds.Bezorging: 40% modules gedoceerd; Groepsproject 20%; Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende autosportbedrijven, bereidt dit postdoctorale programma afgestudeerden voor op een carrière in de autosport of high-performance engineering.... [-]


MSc in Advanced Motorsport Mechatronics

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Deze cursus is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van de fundamentele wetenschappelijke, technische en managementprincipes die betrokken zijn bij de autosport. De focus ligt op het aspect "mechatronica" van de discipline, dat is de engineering van geavanceerde besturingssystemen, computermodellen met meerdere domeinen, communicatienetwerken in voertuigen, elektromechanische en ingebedde systemen, hardware-in-the-loop validatie en systeemintegratie . [+]

Deze cursus is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van de fundamentele wetenschappelijke, technische en managementprincipes die betrokken zijn bij de autosport. De focus ligt op het aspect "mechatronica" van de discipline, dat is de engineering van geavanceerde besturingssystemen, computermodellen met meerdere domeinen, communicatienetwerken in voertuigen, elektromechanische en ingebedde systemen, hardware-in-the-loop validatie en systeemintegratie .

OverzichtStartdatum: septemberDuur: één jaar voltijds.Bezorging: 40% modules gedoceerd; Groepsproject 20%; Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Deze cursus is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van de fundamentele wetenschappelijke, technische en managementprincipes die betrokken zijn bij de autosport. Een combinatie van mechanica, elektronica en computersystemen, dit postdoctorale programma bereidt afgestudeerden voor op een carrière in de autosport of high-performance engineering.... [-]


MSc in Aerospace Computational Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze nieuwe en unieke cursus bestrijkt een breed scala aan toepassingen die zijn gericht op aerospace-computationele aspecten. Zoals de ontwikkelingen in de motorsportindustrie weerspiegelen, zal er binnen de komende vijf jaar een vraag zijn naar ingenieurs en leiders die 100% digitale technieken zullen gebruiken voor het ontwerpen en testen van vliegtuigen. [+]

Deze nieuwe en unieke cursus bestrijkt een breed scala aan toepassingen die zijn gericht op aerospace-computationele aspecten. Zoals de ontwikkelingen in de motorsportindustrie weerspiegelen, zal er binnen de komende vijf jaar een vraag zijn naar ingenieurs en leiders die 100% digitale technieken zullen gebruiken voor het ontwerpen en testen van vliegtuigen.

OverzichtStartdatum: septemberDuur: voltijd een jaar Deeltijd tot drie jaar.Bezorging: 40% modules gedoceerd; Groepsproject 20%; Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Met zijn mix van competentiegericht en vakspecifiek materiaal, is deze cursus bedoeld om studenten te voorzien van generieke praktische vaardigheden en geavanceerde kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen op het gebied van aerospace-computationele engineering.... [-]


MSc in Aerospace Dynamics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursus biedt zowel fundamentele als toegepaste kennis om luchtstromen, voertuigdynamica en controle en methoden voor computationele modellering te begrijpen. Het zal u praktische ervaring bieden bij het meten, analyseren, modelleren en simuleren van luchtstromen en luchtvoertuigen. U hebt de keuze uit twee specialistische opties die u kiest zodra u aan uw studie begint: Flight Dynamics of Aerodynamics. U hebt de keuze uit twee specialistische opties die u kiest zodra u aan uw studie begint: Flight Dynamics of Aerodynamics. [+]

Deze cursus biedt zowel fundamentele als toegepaste kennis om luchtstromen, voertuigdynamica en controle en methoden voor computationele modellering te begrijpen. Het zal u praktische ervaring bieden bij het meten, analyseren, modelleren en simuleren van luchtstromen en luchtvoertuigen.

U hebt de keuze uit twee specialistische opties die u kiest zodra u aan uw studie begint: Flight Dynamics of Aerodynamics.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: voltijd een jaar Deeltijd tot drie jaar.Bezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Aerospace Manufacturing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

De specialistische vaardigheden van lucht- en ruimtevaartproductiesystemen zijn van vitaal belang om de productiviteit te verbeteren. U krijgt de gewilde mogelijkheid om grote verbeteringsprogramma's in de lucht- en ruimtevaartindustrie te beheren of een interventie in te zetten die de prestaties van hun bedrijven verbetert. [+]

De specialistische vaardigheden van lucht- en ruimtevaartproductiesystemen zijn van vitaal belang om de productiviteit te verbeteren. U krijgt de gewilde mogelijkheid om grote verbeteringsprogramma's in de lucht- en ruimtevaartindustrie te beheren of een interventie in te zetten die de prestaties van hun bedrijven verbetert.

OverzichtStartdatum: voltijd: maart en oktober. Part-time: het hele jaar doorDuur: voltijd een jaar Deeltijd tot drie jaar.Bezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Deze cursus ontwikkelt toekomstige ingenieurs en managers in de lucht- en ruimtevaartindustrie die in staat zullen zijn belangrijke verbeteringsprogramma's te beheren of interventie aan te moedigen die de prestaties van hun aerospace-productieactiviteiten verbetert.... [-]


MSc in Aerospace Materials

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursus behandelt hoe u materialen voor luchtvaarttoepassingen kunt verbeteren en ontwikkelen, waaronder materialen voor vliegtuigrompen, vliegtuigmotoren en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen. Plus de ontwikkeling van nieuwe materialen, verbetering van de huidige materialen en toepassing in nieuwe en nieuwe structuren. [+]

Deze cursus behandelt hoe u materialen voor luchtvaarttoepassingen kunt verbeteren en ontwikkelen, waaronder materialen voor vliegtuigrompen, vliegtuigmotoren en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen. Plus de ontwikkeling van nieuwe materialen, verbetering van de huidige materialen en toepassing in nieuwe en nieuwe structuren.

OverzichtStartdatum: Voltijd: oktober. Part-time: het hele jaar doorDuur: één jaar voltijds; twee-drie jaar parttime.Bezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Er is behoefte aan technische afgestudeerden met specialistische vaardigheden om nieuwe materialen te ontwikkelen voor de volgende generatie vliegtuigen en de toekomstige lucht- en ruimtevaartindustrie. Tijdens deze cursus behandelt u de verbetering en ontwikkeling van materialen voor luchtvaarttoepassingen, waaronder materialen voor vliegtuigrompen, vliegtuigmotoren en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen.... [-]


MSc in aerospace voertuigontwerp

Campus Voltijd 1 jaar March 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Deze MSc heeft tot doel je kennis op te bouwen over het ontwerp van vliegende voertuigen zoals vliegtuigen, raketten, luchtschepen en ruimtevaartuigen. Kies uit een van de drie specialistische opties en excelleer in een groeiende luchtvaartindustrie: Aircraft Design; Avionics Systems Design; Constructief ontwerp (alleen beschikbaar voor oktober intake) [+]

Deze MSc heeft tot doel je kennis op te bouwen van het ontwerp van vliegende voertuigen zoals vliegtuigen, raketten, luchtschepen en ruimtevaartuigen. Kies uit een van de drie specialistische opties en excelleer in een groeiende luchtvaartindustrie:

VliegtuigontwerpAvionics Systems DesignConstructief ontwerp (alleen beschikbaar voor oktober intake)OverzichtStartdatum: oktober of maartDuur: één jaarKwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Deze MSc-opleiding biedt een onderwezen technisch programma met een focus op de technische, zakelijke en managementaspecten die vliegtuigontwerp in de civiele en militaire lucht-en ruimtevaartsectoren omvatten.... [-]


MSc in Aircraft Engineering

Campus Deeltijd 3 jaar February 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Met een verwachte vraag naar 27.000 nieuwe burgervliegtuigen in 2030, kampt de sector met een tekort aan postuniversitair ingenieurs om aan de toekomstige behoeften van de industrie te voldoen. Vliegtuigingenieurs hebben een combinatie van technische en zakelijke vaardigheden nodig voor moderne lucht- en ruimtevaartprojecten. Deze cursus verruimt je kennis van vliegtuigtechniek en ontwerpvakken en biedt je een sterke basis voor loopbaanontwikkeling in technische, integratie- en leiderschapsrollen. [+]

Met een verwachte vraag naar 27.000 nieuwe burgervliegtuigen in 2030, kampt de sector met een tekort aan postuniversitair ingenieurs om aan de toekomstige behoeften van de industrie te voldoen. Vliegtuigingenieurs hebben een combinatie van technische en zakelijke vaardigheden nodig voor moderne lucht- en ruimtevaartprojecten. Deze cursus verruimt je kennis van vliegtuigtechniek en ontwerpvakken en biedt je een sterke basis voor loopbaanontwikkeling in technische, integratie- en leiderschapsrollen.

OverzichtStartdatum: februariDuur: drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 30%, Individueel onderzoeksproject 30%Kwalificatie: MScType onderzoek: in deeltijdCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Airport Planning and Management

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Een unieke cursus die is opgezet om te voldoen aan een vraag die werkgevers duidelijk stellen aan afgestudeerden die bekwaam en gekwalificeerd zijn op het gebied van bedrijfsontwikkeling, planning, ontwerp, bedrijfsvoering en milieubeheer. Studeer op de enige Britse universiteitscampus met een volledig operationele luchthaven. [+]

Een unieke cursus die is opgezet om te voldoen aan een vraag die werkgevers duidelijk stellen aan afgestudeerden die bekwaam en gekwalificeerd zijn op het gebied van bedrijfsontwikkeling, planning, ontwerp, bedrijfsvoering en milieubeheer. Studeer op de enige Britse universiteitscampus met een volledig operationele luchthaven.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar voltijdsBezorging: Gedoceerde modules 50%, Groepsproject 10%, Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Cranfield University is de enige universiteit ter wereld die een Engelstalige mastercursus in luchthavenplanning en -beheer leidt. Het bereiken van deze zeer relevante en wereldwijd gerespecteerde graad zal u in staat stellen om op te vallen in een concurrerende arbeidsmarkt.... [-]


MSc in Air Transport Management

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

In de snel veranderende luchtvervoersomgeving van vandaag heeft de industrie toegang nodig tot geavanceerde en uitgebreide kennis, in combinatie met een diepgaand inzicht in de behoeften ervan. [+]

In de snel veranderende luchtvervoersomgeving van vandaag heeft de industrie toegang nodig tot geavanceerde en uitgebreide kennis, in combinatie met een diepgaand inzicht in de behoeften ervan.

Ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden die vereist zijn om een ​​succesvolle carrière na te streven in verschillende sectoren van de luchtvervoersindustrie, waaronder luchtvaartmaatschappijen, luchthavenbedrijven en autoriteiten, burgerluchtvaartafdelingen, luchtvervoersbureaus en ruimtevaartbedrijven. Sterke branchelinks en succes bij het plaatsen van afgestudeerden in deze sector voor meer dan 50 jaar.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaarBezorging: Gedoceerde modules 50%, Groepsproject 10%, Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

Msc in Air Transport Management (Executive)

Campus Deeltijd 3 jaar June 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Deze part-time flexibele Executive cursus, beschikbaar in Cranfield of Singapore (via de Singapore Aviation Academy), bestrijkt een breed scala aan strategische managementkwesties om je carrière in de luchtvervoersindustrie vooruit te helpen. Concentreer u op onderwerpen die aansluiten bij uw individuele interesses en loopbaanambities, terwijl u op uw werk blijft. [+]

Ontworpen om u te voorzien van de vaardigheden om een ​​succesvolle carrière na te streven in verschillende sectoren van de luchtvervoersindustrie, waaronder luchtvaartmaatschappijen, luchthavenbedrijven en autoriteiten, burgerluchtvaartafdelingen, luchtvervoersadviesbureaus en ruimtevaartbedrijven.

Deze part-time flexibele Executive cursus, beschikbaar in Cranfield of Singapore (via de Singapore Aviation Academy), bestrijkt een breed scala aan strategische managementkwesties om je carrière in de luchtvervoersindustrie vooruit te helpen. Concentreer u op onderwerpen die aansluiten bij uw individuele interesses en loopbaanambities, terwijl u op uw werk blijft.

OverzichtStartdatum: 25 juniDuur: maximaal drie jaar in deeltijdBezorging: Gedoceerd Module 45%, Groepsproject 15%, Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: ExecutiveCampus: Cranfield campus, externVoor wie is het?... [-]

MSc in Applied Bioinformatics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

De afgelopen paar jaar is Bio-informatica het meest opwindende veld in de biologie geworden. Deze Bioinformatics MSc-cursus biedt een unieke hands-on leerervaring in bioinformatica vaardigheden, door de nieuwste ontwikkelingen te combineren in het analyseren van high-throughput genomische, transcriptomische en metabolomics data. [+]

De afgelopen paar jaar is Bio-informatica het meest opwindende veld in de biologie geworden. Deze Bioinformatics MSc-cursus biedt een unieke hands-on leerervaring in bioinformatica vaardigheden, door de nieuwste ontwikkelingen te combineren in het analyseren van high-throughput genomische, transcriptomische en metabolomics data.

Cranfield's Bioinformatics MSc is de eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 200 alumni in de afgelopen 10 jaar, werd het de meest populaire postdoctorale cursus Bioinformatica in Europa. Omdat Cranfield een uitsluitend postuniversitaire universiteit is, betekent het dat elke afzonderlijke module van de Applied Bioinformatics MSc op unieke wijze is afgestemd op een Masters-niveau. Dat is waarom het de award-winnaar is van de Masters Training Grant (MTG) van de BBSRC voor de beste cursus in life sciences. Onze aangeleerde modules behandelen in grote mate een overvloed aan programmeertalen die typisch worden toegepast in de bioinformatica, zoals Perl, Java, R en SQL; evenals moderne webtechnologieën zoals JavaEE, NoSQL en JavaScript. Verder hebben we twee speciale onderwijmodules gericht op gevestigde bioinformatica-protocollen voor de nieuwste Next Generation Sequencing (NGS) en 3rd Generation Sequencing (3GS) -technologieën.... [-]


MSc in Astronautics and Space Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

De ruimtevaartsector draagt ​​£ 13,7 miljard per jaar bij aan de Britse economie alleen, en de ruimteactiviteit in Europa en de wereld blijft bloeien. Er is een voortdurende behoefte aan getalenteerde medewerkers met een goed begrip van de engineering van ruimtevaartsystemen, gekoppeld aan een breed scala aan technische vaardigheden. Deze cursus evolueert constant sinds 1987 en heeft afgestudeerden voorbereid op een zeer succesvolle loopbaan in de ruimtevaartsector. [+]

De ruimtevaartsector draagt ​​£ 13,7 miljard per jaar bij aan de Britse economie alleen, en de ruimteactiviteit in Europa en de wereld blijft bloeien. Er is een voortdurende behoefte aan getalenteerde medewerkers met een goed begrip van de engineering van ruimtevaartsystemen, gekoppeld aan een breed scala aan technische vaardigheden. Deze cursus evolueert constant sinds 1987 en heeft afgestudeerden voorbereid op een zeer succesvolle loopbaan in de ruimtevaartsector.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar full-time, twee-vijf jaar parttime (door uitgebreide scriptie)Bezorging: Gedoceerde modules 25%, Groepsproject 30%, Individueel onderzoeksproject 45%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Atmospheric Emissions Technology

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Het verbeteren van de luchtkwaliteit door het beheersen van vervuilende emissies is een hoge prioriteit en wereldwijde uitdaging. Voor het regelen, bewaken en modelleren van atmosferische emissies is een diepgaand inzicht vereist in de bronnen van emissie, atmosferische chemie, dispersiemodellering en emissietechnologie. De sterke banden van Cranfield met de industrie bieden uitstekende mogelijkheden om succesvolle carrières op dit gebied veilig te stellen. [+]

Het verbeteren van de luchtkwaliteit door het beheersen van vervuilende emissies is een hoge prioriteit en wereldwijde uitdaging. Voor het regelen, bewaken en modelleren van atmosferische emissies is een diepgaand inzicht vereist in de bronnen van emissie, atmosferische chemie, dispersiemodellering en emissietechnologie. De sterke banden van Cranfield met de industrie bieden uitstekende mogelijkheden om succesvolle carrières op dit gebied veilig te stellen.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar voltijds.Bezorging: Gedoceerde modules: 40%, Groepsprojecten: 20%, Individueel project: 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

De MSc in Atmospheric Emission Technology cursus is ontworpen om up-to-date kennis te bieden, gericht op internationale en industriële emissiebewaking en besturingstechnologieën. Het nieuwste beleid voor atmosferische en luchtkwaliteit en modelleringsontwikkelingen zullen worden geïntroduceerd om u voor te bereiden op een carrière als deskundigen op het gebied van luchtkwaliteitsbewaking en emissietechnologie binnen de industrie, milieucatalogi of toezichthouders.... [-]


MSc in Automotive Engineering

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De cursus is opgericht voor meer dan 50 jaar met uitstekende industriële banden en een uitstekend record voor de werkgelegenheid van zijn afgestudeerden. Deze cursus is ontwikkeld om de industrie te voorzien van hoog gekwalificeerde ingenieurs die zijn uitgerust met de nodige vaardigheden om voertuigtechnologie te bevorderen om aan de eisen van de toekomst. [+]

De cursus is opgericht voor meer dan 50 jaar met uitstekende industriële banden en een uitstekend record voor de werkgelegenheid van zijn afgestudeerden. Deze cursus is ontwikkeld om de industrie te voorzien van hoog gekwalificeerde ingenieurs die zijn uitgerust met de nodige vaardigheden om voertuigtechnologie te bevorderen om aan de eisen van de toekomst.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar voltijds.Bezorging: Gedoceerde modules 50%, Groepsproject 10%, Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

De MSc in Automotive Engineering is geschikt voor afgestudeerden in techniek, natuurkunde of wiskunde, en bereidt je voor op een carrière in dit opwindende vakgebied, van motorontwerp tot hybride en elektrische voertuigen, chassis en remactiviteiten, en nog veel meer.... [-]


MSc in Automotive Mechatronics

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Automobiel Mechatronica is een levenscyclusactiviteit die de multidisciplinaire integratie van mechanische en elektronische systemen voor auto's impliceert. Je zult vaardigheden opdoen in verschillende voertuigspecifieke mechanica, elektronica, communicatie, geavanceerde besturing en modellering. [+]

Automobiel Mechatronica is een levenscyclusactiviteit die de multidisciplinaire integratie van mechanische en elektronische systemen voor auto's impliceert. Je zult vaardigheden opdoen in verschillende voertuigspecifieke mechanica, elektronica, communicatie, geavanceerde besturing en modellering.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar voltijds.Bezorging: Gedoceerde modules 50%, Groepsproject 10%, Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

De MSc in Automotive Mechatronics is een recent opgezette cursus, ontwikkeld om tegemoet te komen aan de duidelijke vraag in de sector voor afgestudeerden met gevorderde vaardigheden en opleiding in het gespecialiseerde vakgebied. De aanzienlijke toename van de toepassing van mechatronica heeft gezorgd voor een industriële behoefte aan deze Masters-graad. Deze cursus is bedoeld voor studenten met een solide technische, wiskundige of toegepaste wetenschappelijke opleiding die willen streven naar een vaardighedenpakket dat elektrische, mechanische, digitale besturingssystemen en fysieke systeemmodellering combineert.... [-]


MSc in Autonomous Vehicle Dynamics and Control

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De wereldwijde markt voor Autonome Voertuigen uit de lucht, op de grond en op zee is snel gegroeid dankzij de opkomst van drones en auto's zonder bestuurder. Defensie, ruimtevaart, automobielindustrie en maritieme industrieën zoeken afgestudeerden vertrouwd met belangrijke aspecten van autonomie, inclusief dynamica [+]

De wereldwijde markt voor Autonome Voertuigen uit de lucht, op de grond en op zee is snel gegroeid dankzij de opkomst van drones en auto's zonder bestuurder. Defensie, ruimtevaart, automobielindustrie en maritieme industrieën zoeken afgestudeerden vertrouwd met belangrijke aspecten van autonomie, inclusief dynamica

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar voltijds.Bezorging: Gedoceerde modules 40%, Individueel onderzoeksproject 40%, Groepsproject 20%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

De Autonomous Vehicle Dynamics and Control MSc is een unieke cursus voor afgestudeerden in techniek, natuurkunde of wiskunde die duurzame en overdraagbare vaardigheden willen verwerven in autonome voertuigen om carrièremogelijkheden na te streven in de defensie-, luchtvaart-, automobiel- en scheepvaartindustrie.... [-]


MSc in Cleantech Ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De MSc in Cleantech Entrepreneurship combineert de sterke punten van Cranfield op het gebied van milieukunde, engineering en ondernemerschap om toekomstige leiders in de Cleantech sector uit te rusten met de kennis en vaardigheden om technologieën te ontwikkelen en te commercialiseren wanneer een mogelijkheid is geïdentificeerd. [+]

In het huidige magere economische klimaat bieden alternatieve energiestrategieën en schone technologieën (Cleantech) unieke uitdagingen voor de commercialisering van technologie. Cleantech zal een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van succesvolle koolstofarme economieën over de hele wereld, en het heeft daarvoor opgeleid personeel nodig.

Cleantech verwijst naar elk proces, product of dienst dat negatieve milieueffecten vermindert door middel van aanzienlijke verbeteringen van de energie-efficiëntie, het duurzame gebruik van hulpbronnen of milieubeschermingsactiviteiten, en een breed scala aan technologie omvat met betrekking tot recycling, hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, grijswater, enz.... [-]


MSc in Computational

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Technische ontwikkeling van software is een van de belangrijkste gebieden in de Europese informatietechnologiesector. Het is een snel bewegend onderwerp van cruciaal belang voor de industrie en vormt de basis voor een brede en steeds groeiende verscheidenheid aan toepassingen. Deze cursus met zijn combinatie van competentiegericht en vakspecifiek materiaal heeft als belangrijkste doel je te voorzien van de generieke praktische vaardigheden en up-to-date kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen die dit veld behandelt. Deze cursus met zijn combinatie van competentiegericht en vakspecifiek materiaal heeft als belangrijkste doel je te voorzien van de generieke praktische vaardigheden en up-to-date kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen die dit veld behandelt. [+]

Technische ontwikkeling van software is een van de belangrijkste gebieden in de Europese informatietechnologiesector. Het is een snel bewegend onderwerp van cruciaal belang voor de industrie en vormt de basis voor een brede en steeds groeiende verscheidenheid aan toepassingen.

Deze cursus met zijn combinatie van competentiegericht en vakspecifiek materiaal heeft als belangrijkste doel je te voorzien van de generieke praktische vaardigheden en up-to-date kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen die dit veld behandelt.

Deze cursus met zijn combinatie van competentiegericht en vakspecifiek materiaal heeft als belangrijkste doel je te voorzien van de generieke praktische vaardigheden en up-to-date kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen die dit veld behandelt.... [-]


MSc in Computational Fluid Dynamics (CFD)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

De cursus is ontworpen om de brede toepassingen van Computational Fluid Dynamics te weerspiegelen. Je leert CFD-methoden te begrijpen, te schrijven en toe te passen op een breed scala van gebieden, van lucht- en ruimtevaart, turbomachinery, meerfasestroming en warmteoverdracht, tot microflows, milieustromen en interactieproblemen met vloeistofstructuren. Pas uw koers aan door te kiezen uit een reeks gespecialiseerde modules die toepassingsspecifieke methoden en technieken omvatten. [+]

De cursus is ontworpen om de brede toepassingen van Computational Fluid Dynamics te weerspiegelen. Je leert CFD-methoden te begrijpen, te schrijven en toe te passen op een breed scala van gebieden, van lucht- en ruimtevaart, turbomachinery, meerfasestroming en warmteoverdracht, tot microflows, milieustromen en interactieproblemen met vloeistofstructuren. Pas uw koers aan door te kiezen uit een reeks gespecialiseerde modules die toepassingsspecifieke methoden en technieken omvatten.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, maximaal drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 50%, individueel onderzoeksproject 50%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Connected and Autonomous Vehicle Engineering (Automotive)

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De master Connected and Autonomous Vehicle Engineering (Automotive) biedt u de nodige technische vaardigheden voor werkgelegenheid in de opkomende sector 'intelligente mobiliteit'. De cursus richt zich op technische en overdraagbare vaardigheden binnen geavanceerde computertechnologie, robotica en netwerktechnologieën om u voor te bereiden op een carrière in de automobielsector. [+]

De master Connected and Autonomous Vehicle Engineering (Automotive) biedt u de nodige technische vaardigheden voor werkgelegenheid in de opkomende sector 'intelligente mobiliteit'. De cursus richt zich op technische en overdraagbare vaardigheden binnen geavanceerde computertechnologie, robotica en netwerktechnologieën om u voor te bereiden op een carrière in de automobielsector.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar voltijdsBezorging: Gedoceerd onderdeel (50%), Groepsproject (10%), Individueel onderzoeksproject (40%)Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

De cursus is geschikt voor STEM-afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een carrière in de automotive of intelligente mobiliteitssector. De cursus is even geschikt voor pas afgestudeerden en mensen met ervaring in de sector. Kandidaten met een diploma in technische vakken zijn welkom, net als afgestudeerden van aanverwante vakgebieden zoals wetenschap, wiskunde en informatica. De cursus is bedoeld om zijn afgestudeerden uit te rusten met vaardigheden die direct van nut zullen zijn, maar zal hen ook goed uitrusten voor hogere technische en zakelijke leiderschapsrollen in de toekomst. Studenten uit het Verenigd Koninkrijk en het buitenland zijn welkom, en iedereen zal deze cursus nuttig vinden.... [-]


MSc in Cyber-secure Manufacturing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Ontwikkeld als antwoord op de groeiende bedreigingen van Industry 4.0 en de ontwikkeling van Smart Factories. Deze cursus is ontwikkeld voor productietechnici / managers om productiesystemen en machines te beschermen tegen cyberbedreigingen. [+]

Ontwikkeld als antwoord op de groeiende bedreigingen van Industry 4.0 en de ontwikkeling van Smart Factories. Deze cursus is ontwikkeld voor productietechnici / managers om productiesystemen en machines te beschermen tegen cyberbedreigingen.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar voltijds. Maximaal drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20%, Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Deze cursus ontwikkelt de expertise van afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een loopbaan in het aanpakken van cyberbeveiligingsuitdagingen en technologieën in de productie.... [-]


MSc in energiesystemen en thermische processen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Rationeel en economisch gebruik van energie, met de minste schade aan het milieu, is van vitaal belang voor de toekomst van onze planeet. Het bereiken van energie-efficiëntie en het verminderen van milieuvervuiling zijn steeds belangrijker aspecten van professionele engineering. Deze cursus biedt afgestudeerden en praktiserende ingenieurs een grondige kennis van de fundamentele problemen van de energiespaarzaamheid in de industriële en commerciële sector, waardoor een succesvolle carrière als milieubewuste energieprofessional mogelijk wordt. [+]

Rationeel en economisch gebruik van energie, met de minste schade aan het milieu, is van vitaal belang voor de toekomst van onze planeet. Het bereiken van energie-efficiëntie en het verminderen van milieuvervuiling zijn steeds belangrijker aspecten van professionele engineering. Deze cursus biedt afgestudeerden en praktiserende ingenieurs een grondige kennis van de fundamentele problemen van de energiespaarzaamheid in de industriële en commerciële sector, waardoor een succesvolle carrière als milieubewuste energieprofessional mogelijk wordt.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar voltijds. Maximaal drie jaar parttimeLevering: Gedoceerde modules 40%, Groepsprojecten 20%, Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in engineering en management van productiesystemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Een gevestigde professional die professionals ontwikkelt met een grondige kennis van de processen, vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor het creëren en beheren van concurrerende productieactiviteiten. Het is toonaangevend op industrieel relevante projecten, teamwerk en overdraagbare vaardigheden. Onze afgestudeerden hebben een loopbaan in een breed scala van sectoren, van financiële dienstverlening tot gezondheidszorg. [+]

Een gevestigde professional die professionals ontwikkelt met een grondige kennis van de processen, vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor het creëren en beheren van concurrerende productieactiviteiten. Het is toonaangevend op industrieel relevante projecten, teamwerk en overdraagbare vaardigheden. Onze afgestudeerden hebben een loopbaan in een breed scala van sectoren, van financiële dienstverlening tot gezondheidszorg.

OverzichtStartdatum: Voltijd: maart en oktober, parttime: het hele jaar doorDuur: één jaar fulltime, twee tot vijf jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Environmental Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Er is een groeiende behoefte aan milieutechnici die de technologieën voor verontreinigingsbeheersing en de commerciële kansen voor bedrijven begrijpen. Deze cursus biedt studenten de kennis en vaardigheden om een ​​breed scala aan uitdagingen op te lossen in een carrière in een milieutechnische sector. [+]

Er is een groeiende behoefte aan milieutechnici die de technologieën voor verontreinigingsbeheersing en de commerciële kansen voor bedrijven begrijpen. Deze cursus biedt studenten de kennis en vaardigheden om een ​​breed scala aan uitdagingen op te lossen in een carrière in een milieutechnische sector.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeBezorging: 40% van de modules, groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), individueel project 40%.Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Geschikt voor afgestudeerde wetenschappers en ingenieurs die zich bezighouden met de bescherming en verbetering van het menselijk leven door de verbetering en bescherming van de milieukwaliteit op zowel lokale als mondiale schaal.... [-]


MSc in Environmental Management for Business

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Het beheer van de natuurlijke omgeving wordt steeds belangrijker in alle sectoren, van het bedrijfsleven tot het overheidsbeleid. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om milieukwesties kritisch te evalueren en bij te dragen aan het economische en beleidsmatige besluitvormingsproces in organisaties van elke omvang. De reputatie van Cranfield en de banden met werkgevers creëren uitstekende kansen om de loopbaanontwikkeling in deze sector veilig te stellen. [+]

Het beheer van de natuurlijke omgeving wordt steeds belangrijker in alle sectoren, van het bedrijfsleven tot het overheidsbeleid. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om milieukwesties kritisch te evalueren en bij te dragen aan het economische en beleidsmatige besluitvormingsproces in organisaties van elke omvang. De reputatie van Cranfield en de banden met werkgevers creëren uitstekende kansen om de loopbaanontwikkeling in deze sector veilig te stellen.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), individueel afstudeerproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Environmental Water Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Over de hele wereld wordt de kwaliteit en kwantiteit van water in beken, rivieren, meren, wetlands en ondergronds aanzienlijk beïnvloed door menselijke activiteit. Bij Cranfield University profiteren we van onze brancheverbindingen om studenten de nieuwste vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan in een carrière in de milieuzorgsector van vandaag. [+]

Over de hele wereld wordt de kwaliteit en kwantiteit van water in beken, rivieren, meren, wetlands en ondergronds aanzienlijk beïnvloed door menselijke activiteit. Bij Cranfield University profiteren we van onze brancheverbindingen om studenten de nieuwste vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan in een carrière in de milieuzorgsector van vandaag.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20%, Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

De cursus is ideaal voor afgestudeerden die de expertise willen ontwikkelen die nodig is om milieuproblemen met het water op te lossen. Het is ontworpen om uw bestaande kennis van wetenschap, beleid en praktijk aan te vullen en uit te breiden, waardoor het geschikt is voor studenten met verschillende achtergronden. Recente studenten hebben zich bij ons gevoegd van undergraduate en postgraduate degrees in engineering (civiel, hydraulisch, landbouw), fysische geografie, scheikunde en milieuwetenschappen, evenals van professionele carrières.... [-]


MSc in Finance and Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Gerangschikt als een top 10 Britse Master in Finance door de Financial Times (2018), biedt de Finance and Management MSc een solide basis in financiën en managementprincipes, een grondige training in relevante tools en technieken, en laat zien hoe ze praktisch toepasbaar zijn in de wereldwijde markt. werkplek. Het studieprogramma is onderscheidend en uniek in de manier waarop het een verbinding tussen de school en het bedrijfsleven mogelijk maakt. Je wordt lesgegeven door een faculteit met ervaring in de echte wereld van financiën en bedrijfsleven, samen met professionals uit verschillende financiële gebieden. Modules richten zich op echte uitdagingen en omvatten een combinatie van casestudy's, participatieve oefeningen, interactieve lezingen en groepsprojecten. Daarnaast krijgt u ook de kans om uw kennis uit te breiden en u voor te bereiden op de professionele wereld, door deel te nemen aan reguliere seminars en toespraken. Onze lessen zijn klein en elke academische privé-leraar heeft niet meer dan vijf studenten in een cohort, zodat er altijd contact is met elkaar. Door deze cursus te bestuderen, kun je in verschillende financiële rollen werken in verschillende organisaties over de hele wereld. [+]

Gerangschikt als een top 10 Britse Master in Finance door de Financial Times (2018), biedt de Finance and Management MSc een solide basis in financiën en managementprincipes, een grondige training in relevante tools en technieken, en laat zien hoe ze praktisch toepasbaar zijn in de wereldwijde markt. werkplek.

OverzichtStartdatum: 30 september 2019Duur: één jaar voltijdsLevering: Gedoceerde modules 60%, individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?Afgestudeerden met een verlangen om hun kennis en vaardigheden op het gebied van financiën en management te ontwikkelen voordat ze hun eerste professionele rol zoekenProfessionals met werkervaring op het gebied van financiën of management die hun carrière naar een hoger niveau willen tillenIndividuen die willen worden onderwezen door faculteiten die ervaring hebben in het bedrijfsleven en de industrie en hun kennis kunnen meenemen naar het programmaWaarom deze cursus?... [-]

MSc in Future Food Sustainability

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Voedselzekerheid en de duurzaamheid van onze bestaande voedselvoorzieningsketens zijn belangrijke uitdagingen van onze tijd waar de mensheid de komende decennia mee te maken zal krijgen. Deze problemen worden momenteel verergerd door wereldwijde klimaatveranderingen. Zo zal het bestuderen van deze cursus je inspireren om een ​​belangrijke verzachtende bijdrage te leveren en de impact te verminderen die klimaatverandering in de toekomst heeft en zal hebben op voedselketens. [+]

Voedselzekerheid en de duurzaamheid van onze bestaande voedselvoorzieningsketens zijn belangrijke uitdagingen van onze tijd waar de mensheid de komende decennia mee te maken zal krijgen. Deze problemen worden momenteel verergerd door wereldwijde klimaatveranderingen. Zo zal het bestuderen van deze cursus je inspireren om een ​​belangrijke verzachtende bijdrage te leveren en de impact te verminderen die klimaatverandering in de toekomst heeft en zal hebben op voedselketens.

Ontwikkeld door intensieve samenwerking en overleg met industrie, NGO's en overheidsinstanties, zijn onze afgestudeerden zeer gewaardeerd, zowel nationaal als internationaal, op het gebied van duurzame voedselproductie en dus hebben we een zeer hoge werkgelegenheidsgraad van 94,5% * voor onze school. Daarom zou toetreding tot Future Food Sustainability kunnen bijdragen aan het verbeteren van uw carrière in de voedsel-duurzaamheidsarena.... [-]


MSc in geavanceerde lichtgewicht structuren en impact

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Er zijn geen andere cursussen die gespecialiseerde training bieden voor het ontwerpen en analyseren van geavanceerde lichtgewichtconstructies in de lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, scheepvaart en hernieuwbare energie. Dit is met betrekking tot structurele integriteit en gezondheidsmonitoring gedurende de levensduur, die kan worden afgestemd op uw ambities in de loopbaan. Deze cursus wordt geleverd met een unieke focus op uitdagingen en aandachtspunten in de industrie en voorziet u van sterke experimentele, numerieke en analytische vaardigheden in structurele mechanica voor zowel composiet als metalen componenten. Dit zal je helpen om deze kennis praktisch toe te passen om echte technische problemen op te lossen. [+]

Er zijn geen andere cursussen die gespecialiseerde training bieden voor het ontwerpen en analyseren van geavanceerde lichtgewichtconstructies in de lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, scheepvaart en hernieuwbare energie. Dit is met betrekking tot structurele integriteit en gezondheidsmonitoring gedurende de levensduur, die kan worden afgestemd op uw ambities in de loopbaan.

Deze cursus wordt geleverd met een unieke focus op uitdagingen en aandachtspunten in de industrie en voorziet u van sterke experimentele, numerieke en analytische vaardigheden in structurele mechanica voor zowel composiet als metalen componenten. Dit zal je helpen om deze kennis praktisch toe te passen om echte technische problemen op te lossen.... [-]


MSc in geavanceerde materialen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursus biedt een fundamenteel begrip van de eigenschappen van materialen, hun verwerking en computergebaseerde ontwerpprocedures, die essentieel zijn voor de commercialisering van producten vanaf de conceptfase. Het omvat ook de ontwikkeling van nieuwe materialen en de verbetering en toepassing van de huidige materialen in nieuwe en nieuwe structuren. [+]

Deze cursus biedt een fundamenteel begrip van de eigenschappen van materialen, hun verwerking en computergebaseerde ontwerpprocedures, die essentieel zijn voor de commercialisering van producten vanaf de conceptfase. Het omvat ook de ontwikkeling van nieuwe materialen en de verbetering en toepassing van de huidige materialen in nieuwe en nieuwe structuren.

OverzichtStartdatum: Voltijd: oktober. Part-time: het hele jaar doorDuur: voltijd een jaar Deeltijd tot drie jaar.Bezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met een bèta, toegepaste wetenschappen, techniek of aanverwante opleidingen die een loopbaan willen bij de ontwikkeling of exploitatie van materialen; afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de industrie die hun kwalificaties willen uitbreiden; of personen met andere kwalificaties die over aanzienlijke relevante ervaring beschikken.... [-]


MSc in Geographical Information Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze MSc is uniek in het bieden van een evenwichtige dekking van de belangrijkste GIS-technologieën. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met de industrie, als antwoord op de toegenomen vraag wereldwijd voor multidisciplinaire managers, adviseurs en consultants op het gebied van resource management. Het internationale karakter van deze cursus betekent dat carrièrekansen niet beperkt zijn tot het VK. Afgestudeerden van Cranfield ontwikkelen carrières over de hele wereld. [+]

Deze MSc is uniek in het bieden van een evenwichtige dekking van de belangrijkste GIS-technologieën. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met de industrie, als antwoord op de toegenomen vraag wereldwijd voor multidisciplinaire managers, adviseurs en consultants op het gebied van resource management. Het internationale karakter van deze cursus betekent dat carrièrekansen niet beperkt zijn tot het VK. Afgestudeerden van Cranfield ontwikkelen carrières over de hele wereld.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeLevering: Gedoceerde modules 40%, Groepsprojecten (proefschrift voor deeltijdstudenten) 20%, Individueel project 40%.Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Global Product Development and Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Productie- en dienstverlenende industrieën hebben veel meer talenten nodig die de uitdagingen aankunnen die zich voordoen bij het werken in een complexe, mondiale omgeving. Leer geavanceerde technieken voor het integreren van productontwikkeling op verschillende niveaus en het ontwerpen en produceren van intelligente, duurzame en internationaal concurrerende producten. [+]

Productie- en dienstverlenende industrieën hebben veel meer talenten nodig die de uitdagingen aankunnen die zich voordoen bij het werken in een complexe, mondiale omgeving. Leer geavanceerde technieken voor het integreren van productontwikkeling op verschillende niveaus en het ontwerpen en produceren van intelligente, duurzame en internationaal concurrerende producten.

OverzichtStartdatum: Voltijd: oktober, parttime: het hele jaar doorDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in inkoop en supply chain management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Cranfield inkoop en supply chain management-master bouwt voort op de wereldberoemde Cranfield Logistics en Supply Chain Management MSc, die dit jaar zijn 35-jarig jubileum viert. Het programma is mede ontworpen met senior inkoop- en supply chain-professionals en wordt geleverd door Europa's grootste gespecialiseerde supply chain management-faculteit. Het geeft je de specialistische kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je carrière als inkoop- en supply chain-professional voort te zetten. [+]

De Cranfield inkoop en supply chain management-master bouwt voort op de wereldberoemde Cranfield Logistics en Supply Chain Management MSc, die dit jaar zijn 35-jarig jubileum viert. Het programma is mede ontworpen met senior inkoop- en supply chain-professionals en wordt geleverd door Europa's grootste gespecialiseerde supply chain management-faculteit. Het geeft je de specialistische kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je carrière als inkoop- en supply chain-professional voort te zetten.

OverzichtStartdatum: 30 september 2019Duur: 1 jaarLevering: Gedoceerde modules 60%, individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield campus,Voor wie is het?Pas afgestudeerden met een goede bachelordiploma die een brede kennis van inkoop en supply chain management willen en zich willen voorbereiden op een eerste professionele rol en toekomstige carrière in het veld.Inkoop- en supply chain-professionals in de vroege stadia van hun carrière die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren en op professioneel niveau naar het volgende niveau willen verhuizen.Waarom deze cursus?... [-]

MSc in Internationale Defensie en Veiligheid

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

In deze cursus worden enkele van de meest dringende kwesties van de wereldpolitiek besproken, zoals de oorzaken van oorlog en vrede, de druk en kansen van de globalisering, de bedreigingen van het terrorisme en de problemen van wereldwijde armoede en onrecht. [+]

In deze cursus worden enkele van de meest dringende kwesties van de wereldpolitiek besproken, zoals de oorzaken van oorlog en vrede, de druk en kansen van de globalisering, de bedreigingen van het terrorisme en de problemen van wereldwijde armoede en onrecht.

Belangrijke informatie

De informatie op deze pagina is up-to-date, maar we kunnen op dit moment geen applicaties accepteren. Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van deze cursus, dient u een aanvraag in en wordt u geadviseerd zodra er een update beschikbaar is over de huidige status van de cursus.

OverzichtStartdatum: septemberDuur: één jaar voltijds.Levering: Er zijn verschillende beoordelingsmethoden, waaronder schriftelijke opdrachten, individuele en groepspresentaties, proefschriften en examens.Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Shrivenham of Cranfield (nog te bevestigen)Voor wie is het?... [-]

MSc in Investment Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De MSc voor beleggingsbeheer biedt u geavanceerde kennis van de verschillende functionele dimensies van de complexe wereld van beleggingsbeheer. Het onderscheidt zich door de principes, hulpmiddelen en technieken van zowel investering als management te behandelen, evenals hoe ze wereldwijd in echte werksituaties kunnen worden toegepast. De MSc voor beleggingsbeheer biedt u geavanceerde kennis van de verschillende functionele dimensies van de complexe wereld van beleggingsbeheer. Het onderscheidt zich door de principes, hulpmiddelen en technieken van zowel investering als management te behandelen, evenals hoe ze wereldwijd in echte werksituaties kunnen worden toegepast. Je krijgt een diepgaand inzicht in financiële en management accounting, economie, internationale financiële markten, statistische analyse, financiële modellering, beleggings- en portfoliobeheer en derivaten en financieel risicobeheer. De cursusinhoud behandelt een groot deel van de syllabus van de Chartered Financial Analyst (CFA) -kwalificatie, waardoor je de kans krijgt om te werken aan een aanvullende professionele kwalificatie terwijl je met ons studeert via het Affiliation-programma van het CFA Institute University. Als u voor deze optie kiest, ontvangt u revisieondersteuning van onze faculteit, voorafgaand aan het afleggen van het eerste examen in periode drie van uw cursus. Je kunt dan delen twee en drie van de kwalificatie zitten na het voltooien van je cursus. [+]

De MSc voor beleggingsbeheer biedt u geavanceerde kennis van de verschillende functionele dimensies van de complexe wereld van beleggingsbeheer. Het onderscheidt zich door de principes, hulpmiddelen en technieken van zowel investering als management te behandelen, evenals hoe ze wereldwijd in echte werksituaties kunnen worden toegepast.

OverzichtStartdatum: 30 september 2019Duur: één jaar voltijdsLevering: Gedoceerde modules 60%, individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?Afgestudeerden met een verlangen om hun kennis en vaardigheden in vermogensbeheer te ontwikkelen voordat ze hun eerste professionele rol zoekenProfessionals met werkervaring in de beleggingssector die hun carrière naar een hoger niveau willen tillenIndividuen die willen worden onderwezen door faculteiten die ervaring hebben in het bedrijfsleven en de industrie en hun kennis kunnen meenemen naar het programmaWaarom deze cursus?... [-]

MSc in logistiek en supply chain management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Cranfield Logistics en Supply Chain Management MSc viert dit jaar haar 35-jarig jubileum. Het programma is mede ontworpen met senior logistieke en supply chain professionals en wordt geleverd door Europa's grootste gespecialiseerde logistieke en supply chain management faculteit. Het biedt u de specialistische kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uw carrière als logistiek- en supply chain-professional te bevorderen. De Cranfield Logistics en Supply Chain Management MSc viert dit jaar haar 35-jarig jubileum. Het programma is mede ontworpen met senior logistieke en supply chain professionals en wordt geleverd door een van Europa's grootste gespecialiseerde logistiek- en supply chain managementfaculteit. Het biedt u de specialistische kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uw carrière als logistiek- en supply chain-professional te bevorderen. Ons doel is om logistieke en supply chain-professionals te ontwikkelen die de vaardigheden die ze ontwikkelen op ons programma kunnen toepassen en een aanzienlijk verschil in de markt kunnen maken. Veel van onze faculteiten worden beschouwd als toonaangevende experts op dit gebied, waarbij uitstekende reputaties voor lesgeven worden gecombineerd met ervaringen uit de commerciële wereld. Onze benadering van lesgeven is ontworpen om uw praktische zakelijke vaardigheden en vertrouwen te koesteren en legt een grote nadruk op echte uitdagingen. Je krijgt een diepgaand inzicht in supply chain-strategie en duurzaamheid, hoe je effectieve supply chain-operaties analyseert en ontwerpt, hoe je data, modellen en software gebruikt om problemen op te lossen en beslissingen te informeren, de rol van warehousing in moderne supply chains, inkoop strategie, inventaris, operationeel beheer, boekhouding, vrachtvervoer en projectbeheer. [+]

De Cranfield Logistics en Supply Chain Management MSc viert dit jaar haar 35-jarig jubileum. Het programma is mede ontworpen met senior logistieke en supply chain professionals en wordt geleverd door Europa's grootste gespecialiseerde logistieke en supply chain management faculteit. Het biedt u de specialistische kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uw carrière als logistiek- en supply chain-professional te bevorderen.

OverzichtStartdatum: 30 september 2019Duur: één jaar voltijdsLevering: Gedoceerde modules 60%, individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?Pas afgestudeerden met een goede bachelordiploma die een brede kennis van logistiek en supply chain management willen en zich willen voorbereiden op een eerste professionele rol en toekomstige carrière in het veld.Logistieke en supply chain-professionals in de vroege stadia van hun carrière die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren en op professioneel niveau naar het volgende niveau willen verhuizen.Waarom deze cursus?... [-]

MSc in logistiek en supply chain management (Executive)

Campus Deeltijd 2 jaar February 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De MSc (Executive) voor logistiek en supply chain management biedt de mogelijkheid om te studeren voor een internationaal erkende masterkwalificatie en tegelijkertijd de nieuwste academische inzichten en best practices uit de branche terug te brengen naar uw eigen organisatie. Het is mede ontworpen door senior supply chain-professionals en wordt geleverd door een van Europa's grootste gespecialiseerde logistiek- en supply chain managementfaculteit in een toonaangevende universiteit die alleen is opgeleid voor postdoctorale opleidingen. [+]

Deze deeltijdcursus voldoet aan de vereisten van de Level 7 Senior Leaders Master's Apprenticeship Standard. In aanmerking komende organisaties kunnen £ 18.000 van hun leerlingheffing gebruiken om de kosten van het cursusgeld te dekken.

De MSc (Executive) voor logistiek en supply chain management biedt de mogelijkheid om te studeren voor een internationaal erkende masterkwalificatie en tegelijkertijd de nieuwste academische inzichten en best practices uit de branche terug te brengen naar uw eigen organisatie. Het is mede ontworpen door senior supply chain-professionals en wordt geleverd door een van Europa's grootste gespecialiseerde logistiek- en supply chain managementfaculteit in een toonaangevende universiteit die alleen is opgeleid voor postdoctorale opleidingen.... [-]


MSc in luchtwaardigheid

Campus Deeltijd 2 - 3 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Luchtwaardigheid loopt voorop bij de ontwikkeling van de luchtvaart. Het is van vitaal belang dat het personeel over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om principes toe te passen bij het ontwerp, de fabricage, de bediening en het onderhoud van vliegtuigen om zowel de luchtwaardigheid te ontwikkelen en te handhaven. Deze deeltijdcursus is ontwikkeld om te voldoen aan de vraag van de industrie naar gekwalificeerde luchtwaardigheidsspecialisten en gaat in op de belangrijkste aspecten van het ontwerpen, bouwen, bedienen en onderhouden van vliegtuigen. [+]

Luchtwaardigheid loopt voorop bij de ontwikkeling van de luchtvaart. Het is van vitaal belang dat het personeel over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om principes toe te passen bij het ontwerp, de fabricage, de bediening en het onderhoud van vliegtuigen om zowel de luchtwaardigheid te ontwikkelen en te handhaven. Deze deeltijdcursus is ontwikkeld om te voldoen aan de vraag van de industrie naar gekwalificeerde luchtwaardigheidsspecialisten en gaat in op de belangrijkste aspecten van het ontwerpen, bouwen, bedienen en onderhouden van vliegtuigen.

OverzichtStartdatum: septemberDuur: twee tot drie jaar in deeltijdBezorging: Gedoceerd component 50%, individueel onderzoeksproject 40%, cursusportfolio 10%.Kwalificatie: MScType onderzoek: in deeltijdCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Management

Campus Voltijd 13 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Management MSc biedt u de kennis en praktische vaardigheden die u nodig hebt om complexe zakelijke uitdagingen aan te gaan en om u voor te bereiden op veeleisende managementrollen in de toekomst. Het bevat een onderscheidende mix van theorie met praktische toepassing door middel van zeer ervaringsgerichte simulaties, consulting, wedstrijden en projectwerk. Het biedt je ook de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen bij een bedrijf tijdens een driemaands, onkostenvergoed, intern stageproject. [+]

De Cranfield Management MSc staat op nummer 1 in het VK en 7e in de wereld door The Economist WhichMBA? Masters in Management 2017 ranglijst.

De Management MSc biedt u de kennis en praktische vaardigheden die u nodig hebt om complexe zakelijke uitdagingen aan te gaan en om u voor te bereiden op veeleisende managementrollen in de toekomst. Het bevat een onderscheidende mix van theorie met praktische toepassing door middel van zeer ervaringsgerichte simulaties, consulting, wedstrijden en projectwerk. Het biedt je ook de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen bij een bedrijf tijdens een driemaands, onkostenvergoed, intern stageproject.

OverzichtStartdatum: 30 september 2019Duur: 13 maandenBezorging: Gedoceerde modules (60%) worden beoordeeld door een combinatie van schriftelijke opdrachten, examens en groepswerk / presentatie. Het stageverslag / scriptie (40%) wordt individueel geschreven en aan het einde van de cursus ingediend.Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?Afgestudeerden met een verlangen om hun kennis en vaardigheden in management te ontwikkelen voordat ze hun eerste professionele rol zoeken.Professionele professionals in de beginfase met een passie voor zaken en aspiraties om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.Waarom deze cursus?... [-]

MSc in management- en informatiesystemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Er bestaat een grote kenniskloof tussen managers in organisaties die in de war raken door de IT-systemen en de technische staf die ze levert. Onze afgestudeerden spelen een cruciale rol bij de integratie van de taal en praktijk van management en technologie in het bedrijfsleven. Ontwikkel uw begrip van de interactie tussen IT, organisatie en gedrag van mensen om u voor te bereiden op leidinggevende functies in bedrijfsoperaties en ICT-projecten. [+]

Er bestaat een grote kenniskloof tussen managers in organisaties die in de war raken door de IT-systemen en de technische staf die ze levert. Onze afgestudeerden spelen een cruciale rol bij de integratie van de taal en praktijk van management en technologie in het bedrijfsleven. Ontwikkel uw begrip van de interactie tussen IT, organisatie en gedrag van mensen om u voor te bereiden op leidinggevende functies in bedrijfsoperaties en ICT-projecten.

OverzichtStartdatum: Voltijd: oktober, parttime: het hele jaar doorDuur: één jaar fulltime, parttime: maximaal drie jaarBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Management en Corporate Sustainability

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, of Corporate Sustainability zoals toonaangevende bedrijven het steeds meer hernoemen, is nog nooit zo relevant geweest voor onze organisaties. Door het maximaliseren van positieve sociale en milieugerelateerde bedrijfseffecten en economische, creëert deze strategische benadering zakelijke kansen, laat het bedrijf op lange termijn bloeien en zorgt het ervoor dat organisaties een positieve impact hebben in de wereld. Met de Cranfield Management en Corporate Sustainability MSc leert u hoe praktisch het is bedrijven succesvol te integreren in hun kerndoel en -strategie. [+]

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, of Corporate Sustainability zoals toonaangevende bedrijven het steeds meer hernoemen, is nog nooit zo relevant geweest voor onze organisaties. Door het maximaliseren van positieve sociale en milieugerelateerde bedrijfseffecten en economische, creëert deze strategische benadering zakelijke kansen, laat het bedrijf op lange termijn bloeien en zorgt het ervoor dat organisaties een positieve impact hebben in de wereld. Met de Cranfield Management en Corporate Sustainability MSc leert u hoe praktisch het is bedrijven succesvol te integreren in hun kerndoel en -strategie.

Het programma biedt ook een praktische training van wereldklasse in de managementdisciplines die vereist zijn voor alle senior leiderschapsposities. Het deelt daarom een ​​aantal modules en andere programma-activiteiten met ons Management MSc-programma, dat op de 1e plaats staat in Groot-Brittannië en zevende in de wereld in The Economist Welke MBA? Masters in Management (MiM) 2017 ranglijst.... [-]


MSc in management en leiderschap

Campus Deeltijd 2 jaar March 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Onze MSc Management en Leiderschap, geleverd in samenwerking met Grant Thornton, is opgericht om de leidende leiders van morgen te ontwikkelen. Wij zullen u helpen uw leiderschaps- en managementvaardigheden te ontwikkelen met een specifieke focus op toonaangevende inzichten, commerciële toepassing en effectieve managementkaders. [+]

Deze deeltijdcursus voldoet aan de vereisten van de Level 7 Senior Leaders Master's Apprenticeship Standard. In aanmerking komende organisaties kunnen £ 18.000 van hun leerlingheffing gebruiken om de kosten van het cursusgeld te dekken. Ga naar de sectie Kosten en financiering voor meer informatie.

Onze MSc Management en Leiderschap, geleverd in samenwerking met Grant Thornton, is opgericht om de leidende leiders van morgen te ontwikkelen. Wij zullen u helpen uw leiderschaps- en managementvaardigheden te ontwikkelen met een specifieke focus op toonaangevende inzichten, commerciële toepassing en effectieve managementkaders.

Deze intens praktische postdoctorale opleiding wordt geïnformeerd door zowel de Management MSc van Cranfield - 1e in het Verenigd Koninkrijk en 7e in de wereld door de huidige The Economist WhichMBA? Masters in Management 2017 ranglijst - en de Executive MBA - 6e in het Verenigd Koninkrijk in de ranglijst Financial Times 2016.... [-]


MSc in Management en Ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De MSc Management and Entrepreneurship leert u hoe u uw eigen bedrijf kunt starten, een familiebedrijf kunt laten groeien of kunt innoveren binnen een bestaande organisatie. Het is geschikt voor afgestudeerden van alle achtergronden en biedt u de managementvaardigheden, ondernemerskwaliteiten en netwerkmogelijkheden waarmee u bedrijven effectief en op een creatieve manier kunt starten en runnen. [+]

De MSc Management and Entrepreneurship leert u hoe u uw eigen bedrijf kunt starten, een familiebedrijf kunt laten groeien of kunt innoveren binnen een bestaande organisatie. Het is geschikt voor afgestudeerden van alle achtergronden en biedt u de managementvaardigheden, ondernemerskwaliteiten en netwerkmogelijkheden waarmee u bedrijven effectief en op een creatieve manier kunt starten en runnen.

De MSc van Cranfield Management and Entrepreneurship deelt de cursusinhoud, inclusief modules en andere programma-activiteiten, met ons Management MSc-programma, dat op de 1e plaats staat in het VK en de zevende plaats in de wereld in The Economist. Welk MBA? Masters in Management (MiM) 2017 ranglijst.... [-]


MSc in Manufacturing Technology and Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

De productie onderbouwt het succes van de economie. De opkomst van de 4e industriële revolutie levert wereldwijd nieuwe en opwindende zakelijke kansen op. Kies uit optionele modules om je studie te specialiseren. Behandel de breedte van zowel technische als zakelijke vaardigheden om een ​​echte impact te hebben in uw gekozen carrière. [+]

De productie onderbouwt het succes van de economie. De opkomst van de 4e industriële revolutie levert wereldwijd nieuwe en opwindende zakelijke kansen op. Kies uit optionele modules om je studie te specialiseren. Behandel de breedte van zowel technische als zakelijke vaardigheden om een ​​echte impact te hebben in uw gekozen carrière.

OverzichtStartdatum: Voltijd: oktober. Part-time: het hele jaar doorDuur: één jaar fulltime, twee tot vijf jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20% (proefschrift voor deeltijdstudenten), Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

De cursus is ontwikkeld voor werktuigbouwkundigen en materiaalingenieurs die zich willen bezighouden met hi-tech productiemethoden om de ontwikkeling van innovatieve producten te leveren.... [-]


MSc in Metal Additive Manufacturing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursus biedt studenten de nieuwste kennis en vaardigheden voor metaal Additive Manufacturing (AM) en vormt een geweldige basis voor een toekomstige carrière. Dit omvat AM-processen en hun mogelijkheden, ontwerpen van AM-systemen, kwalificatie, modellering en materialen. Praktische ervaring zal worden opgedaan door opdrachten en groeps- en individuele projecten in nauwe samenwerking met toonaangevende industriële eindgebruikers. [+]

Deze cursus biedt studenten de nieuwste kennis en vaardigheden voor metaal Additive Manufacturing (AM) en vormt een geweldige basis voor een toekomstige carrière. Dit omvat AM-processen en hun mogelijkheden, ontwerpen van AM-systemen, kwalificatie, modellering en materialen. Praktische ervaring zal worden opgedaan door opdrachten en groeps- en individuele projecten in nauwe samenwerking met toonaangevende industriële eindgebruikers.

Voor wie is het?

Cranfield University biedt de MSc-opleiding aan om afgestudeerden die een aanzienlijke technische verantwoordelijkheid kunnen bekleden, af te leveren in het brede scala van organisaties die Metal Additive Manufacturing Technologies gebruiken. Deze cursus biedt studenten de nieuwste kennis en vaardigheden voor metaal Additive Manufacturing (AM) en vormt een geweldige basis voor een toekomstige carrière. Dit omvat AM-processen en hun mogelijkheden, ontwerpen van AM-systemen, kwalificatie, modellering en materialen. Praktische ervaring zal worden opgedaan door opdrachten en groeps- en individuele projecten in nauwe samenwerking met toonaangevende industriële eindgebruikers. De afgestudeerde voldoet aan een groot deel van de vereisten voor lidmaatschap van de juiste professionele organisaties en heeft ervaring en vaardigheden in het beheer van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.... [-]


MSc in Offshore Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Offshore engineering is een snel ontwikkelende discipline. Naast zijn traditionele relevantie voor de olie [+]

Offshore engineering is een snel ontwikkelende discipline. Naast zijn traditionele relevantie voor de olie

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeBezorging: 40% van de modules, groepsproject 20% (of proefschrift voor deeltijdstudenten) en individueel project 40%.Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor ingenieurs, wiskunde of exacte wetenschappen die zich willen specialiseren in Offshore Engineering. Het ontwikkelt professionele ingenieurs en wetenschappers met de multidisciplinaire vaardigheden en het vermogen om huidige en toekomstige offshore energie-engineering problemen te analyseren.... [-]


MSc in Operations Excellence (Executive)

Campus Deeltijd 2 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Een wereldwijd toonaangevend programma ontwikkeld door Cranfield via een unieke samenwerking met Rolls-Royce en het Institute for Manufacturing van de Universiteit van Cambridge. Ontworpen voor professionals uit de industrie die zich aanpassen aan veeleisende carrières, de cursus is ontwikkeld om de vaardigheden te ontwikkelen om verandering in het bedrijf te leiden. [+]

Een wereldwijd toonaangevend programma ontwikkeld door Cranfield via een unieke samenwerking met Rolls-Royce en het Institute for Manufacturing van de Universiteit van Cambridge. Ontworpen voor professionals uit de industrie die zich aanpassen aan veeleisende carrières, de cursus is ontwikkeld om de vaardigheden te ontwikkelen om verandering in het bedrijf te leiden.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: twee jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject of proefschrift 20%, Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: ExecutiveCampus: Cranfield campus, externVoor wie is het?

Voor degenen die het potentieel voor een lange en succesvolle carrière in de productie erkennen, biedt Cranfield de ideale balans tussen academische studie en praktische werkervaring. Deze cursus behandelt de behoefte aan hoog opgeleide operationele professionals die nodig zijn om de activiteiten om te zetten in een bedrijf van wereldklasse in alle sectoren van de productie. De Operations Excellence-cursus is zodanig gestructureerd dat maximaal voordeel wordt behaald uit het leren met minimale tijd weg van de werkomgeving.... [-]


MSc in Process Systems Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Process Systems Engineering MSc houdt zich bezig met het ontwerp, de bediening, optimalisatie en besturing van allerlei chemische, fysieke en biologische processen door middel van systematische computerondersteunde benaderingen. De cursus voorziet afgestudeerden en praktiserende ingenieurs van de technische kennis en vaardigheden om grote technische uitdagingen op te lossen bij procesontwerp, bediening en besturingsfasen. Het richt zich ook op de ontwikkeling van concepten, methodologieën en modellen, zowel de prestatievoorspelling van het engineered systeem ter ondersteuning van het investeringsbeslissingsproces. Als gevolg hiervan zijn afgestudeerden van Cranfield enkele van de meest gewilde in de wereld voor werving. [+]

Process Systems Engineering MSc houdt zich bezig met het ontwerp, de bediening, optimalisatie en besturing van allerlei chemische, fysieke en biologische processen door middel van systematische computerondersteunde benaderingen. De cursus voorziet afgestudeerden en praktiserende ingenieurs van de technische kennis en vaardigheden om grote technische uitdagingen op te lossen bij procesontwerp, bediening en besturingsfasen. Het richt zich ook op de ontwikkeling van concepten, methodologieën en modellen, zowel de prestatievoorspelling van het engineered systeem ter ondersteuning van het investeringsbeslissingsproces. Als gevolg hiervan zijn afgestudeerden van Cranfield enkele van de meest gewilde in de wereld voor werving.... [-]


MSc in Renewable Energy

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Klimaatverandering, groeiende bevolkingsgroepen en beperkte bronnen van fossiele brandstoffen betekenen dat de vraag naar hernieuwbare energie in een steeds sneller tempo toeneemt. Het gebruik van hernieuwbare bronnen en de toepassing van hernieuwbare energietechnologieën zullen een belangrijke rol spelen in de toekomstige energievoorziening. Hernieuwbare energie vormt nu de kern van elke geïnformeerde discussie over energieduurzaamheid, veiligheid en betaalbaarheid. Afgestudeerden kunnen verwachten te gaan naar een breed scala aan loopbanen in de industriële en publieke sector. [+]

Klimaatverandering, groeiende bevolkingsgroepen en beperkte bronnen van fossiele brandstoffen betekenen dat de vraag naar hernieuwbare energie in een steeds sneller tempo toeneemt. Het gebruik van hernieuwbare bronnen en de toepassing van hernieuwbare energietechnologieën zullen een belangrijke rol spelen in de toekomstige energievoorziening. Hernieuwbare energie vormt nu de kern van elke geïnformeerde discussie over energieduurzaamheid, veiligheid en betaalbaarheid. Afgestudeerden kunnen verwachten te gaan naar een breed scala aan loopbanen in de industriële en publieke sector.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeLevering: Gedoceerde modules 40%, groepsproject 20% (of proefschrift voor deeltijdstudenten) en individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield campus,Voor wie is het?... [-]

MSc in Robotics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Robotica is de afgelopen jaren een van de meest besproken onderwerpen; robots worden alomtegenwoordig in industriële omgevingen, maar ook in het dagelijks leven. Naarmate de adoptie van robotica geleidelijk toeneemt, zal ook het tekort aan vaardigheden in robottechnici dienovereenkomstig groter worden. Deze Robotics MSc-cursus biedt studenten de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen met robot-programmeren. [+]

Robotica is de afgelopen jaren een van de meest besproken onderwerpen; robots worden alomtegenwoordig in industriële omgevingen, maar ook in het dagelijks leven. Naarmate de adoptie van robotica geleidelijk toeneemt, zal ook het tekort aan vaardigheden in robottechnici dienovereenkomstig groter worden. Deze Robotics MSc-cursus biedt studenten de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen met robot-programmeren.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 40%, Groepsproject 20%, Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield campus,Voor wie is het?

Omdat de vraag naar robotica-ingenieurs toeneemt, is deze cursus ontwikkeld voor afgestudeerden om zichzelf uit te rusten met de vaardigheden en kennis die nodig is voor de bijbehorende loopbaan. Deze cursus is geschikt voor mensen met essentiële technische wiskundekennis en elementaire computerprogrammeervaardigheden.... [-]


MSc in Safety and Accident Investigation - Luchttransport

Campus Deeltijd 3 jaar May 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

We zijn al bijna 40 jaar een expertisecentrum op het gebied van onderzoek naar ongevallen. Deze cursus is specifiek ontworpen voor onderzoekers van vliegtuigongevallen en mensen die werkzaam zijn in aanverwante gebieden, en biedt u een academisch erkende kwalificatie van hoge kwaliteit. [+]

We zijn al bijna 40 jaar een expertisecentrum op het gebied van onderzoek naar ongevallen. Deze cursus is specifiek ontworpen voor onderzoekers van vliegtuigongevallen en mensen die werkzaam zijn in aanverwante gebieden, en biedt u een academisch erkende kwalificatie van hoge kwaliteit.

OverzichtStartdatum: januari of meiDuur: drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules 50%, individueel onderzoeksproject 50%Kwalificatie: MScType onderzoek: in deeltijdCampus: Cranfield campus,Voor wie is het?

Met de MSc in Safety and Accident Investigation (Air Transport) kunt u een internationaal erkende kwalificatie op het gebied van ongevallenonderzoek ontvangen. De meerderheid van de studenten voegt zich bij deze cursus met de bedoeling een kwalificatie te behalen waarmee ze hun loopbaanontwikkeling in ongevalsonderzoek of andere veiligheidsgerelateerde gebieden van de luchtvervoersindustrie kunnen bevorderen.... [-]


MSc in Security Sector Management

Online Campus Deeltijd 1 - 2 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Deze cursus is speciaal ontworpen voor diegenen die op strategisch niveau vaardigheden en kennis nodig hebben om plannen in de beveiligingssector effectief te ontwikkelen en te implementeren. Deelnemers in staat stellen nieuwe veiligheidsuitdagingen binnen nationale, regionale, nationale en internationale kaders te analyseren, evalueren en communiceren. [+]

De MSc in Security Sector Management is momenteel opgeschort voor 2018/19. De cursus ondergaat een evaluatie in 2018/19 en onder voorbehoud van goedkeuring wordt deze opnieuw gelanceerd met een nieuwe syllabus in 2019/20. Deze pagina zal te zijner tijd worden bijgewerkt, maar als u op de hoogte gehouden wilt worden wanneer dat gebeurt, dient u een aanvraag in en we zullen u adviseren wanneer de pagina wordt bijgewerkt.

Deze cursus is speciaal ontworpen voor diegenen die op strategisch niveau vaardigheden en kennis nodig hebben om plannen in de beveiligingssector effectief te ontwikkelen en te implementeren. Deelnemers in staat stellen nieuwe veiligheidsuitdagingen binnen nationale, regionale, nationale en internationale kaders te analyseren, evalueren en communiceren.... [-]


MSc in Strategic Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Strategic Marketing MSc geeft je de gespecialiseerde vaardigheden en kennis om een ​​succesvolle marketingleider van de toekomst te worden. Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) en Market Research Society (MRS), krijgt u een diepgaand inzicht in marketing, inclusief marketingstrategie, digitale marketing, branding, communicatie, marketingadvies, CRM, key account management, markt onderzoek, omnichannel marketing en big data marketing analytics. [+]

De Cranfield Strategic Marketing MSc is 4e gerangschikt in het Verenigd Koninkrijk en 12e in de wereld door QS World University Rankings: Masters In Marketing 2019.

De Strategic Marketing MSc geeft je de gespecialiseerde vaardigheden en kennis om een ​​succesvolle marketingleider van de toekomst te worden. Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) en Market Research Society (MRS), krijgt u een diepgaand inzicht in marketing, inclusief marketingstrategie, digitale marketing, branding, communicatie, marketingadvies, CRM, key account management, markt onderzoek, omnichannel marketing en big data marketing analytics.

OverzichtStartdatum: 30 september 2019Duur: één jaarBezorging: Gedoceerde modules 60%, MSc-scriptieproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?Pas afgestudeerden die hun academische achtergrond willen verbeteren en zich willen voorbereiden op een eerste professionele rol in marketing.Marketingprofessionals die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren en hun carrière willen voortzetten.Waarom deze cursus?... [-]

MSc in Thermal Power

Campus Voltijd 1 - 3 jaar March 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Grondige en toegepaste kennis verwerven die van toepassing is op het begrip van het ontwerp en de werking van verschillende typen gasturbines voor alle toepassingen. Volg uw eigen specifieke interesses en carrièreaspiraties via een breed scala aan modules via vier specialistische opties. [+]

Grondige en toegepaste kennis verwerven die van toepassing is op het begrip van het ontwerp en de werking van verschillende typen gasturbines voor alle toepassingen. Volg uw eigen interesses en carrièreaspiraties via een breed scala aan modules via vier specialistische opties:

Aerospace PropulsionGasturbine-technologieKracht, voortstuwing en het milieuRoterende machines, engineering en management.OverzichtStartdatum: maart of oktoberDuur: voltijd: een jaar. Part-time MSc by Research (op afspraak): twee-drie jaarBezorging: Gedoceerde modules 50%, individueel onderzoeksproject 50%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Deze cursus beoogt zowel fundamentele als toegepaste kennis te bieden die van toepassing is op het begrip van het ontwerp en de werking van verschillende typen gasturbines voor alle toepassingen. Geschikt voor afgestudeerden op zoek naar een uitdagende en lonende carrière in een gevestigde internationale industrie.... [-]


MSc in through-life systeemduurzaamheid (Executive)

Campus Deeltijd 2 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Deze cursus biedt een essentiële basis voor toekomstige leiders in organisaties die de gebruikswaarde en de gebruikskosten willen optimaliseren voor duurzame technische apparatuur zoals vliegtuigen, treinen, schepen, voertuigen, krachtcentrales, gereedschapsmachines, gebouwen enz. [+]

Deze cursus biedt een essentiële basis voor toekomstige leiders in organisaties die de gebruikswaarde en de gebruikskosten willen optimaliseren voor duurzame technische apparatuur zoals vliegtuigen, treinen, schepen, voertuigen, krachtcentrales, gereedschapsmachines, gebouwen enz.

Veel van de vooraanstaande Britse industriële organisaties zijn in toenemende mate afhankelijk van Through-life Engineering Services (TES) om te concurreren, marktaandeel te winnen, inkomsten en winst te genereren. Deze cursus biedt doorlopend denken om veranderingsleiders in organisaties in staat te stellen nieuwe en geïntegreerde benaderingen te omarmen voor het ontwikkelen van superieure door-levensondersteunende mogelijkheden om te voldoen aan de eisen van aandeelhouders en belanghebbenden.... [-]


MSc in veiligheid en menselijke factoren in de luchtvaart

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

De vraag naar menselijke factoren en veiligheidsexpertise blijft groeien binnen de luchtvaart en andere sectoren die van cruciaal belang zijn voor de veiligheid. Deze cursus is ontworpen om de industrie te voorzien van afgestudeerden die een echte en duurzame verbetering van de prestaties en veiligheid kunnen bereiken door de toepassing van vaardigheden en kennis die wordt opgedaan door een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. [+]

De vraag naar menselijke factoren en veiligheidsexpertise blijft groeien binnen de luchtvaart en andere sectoren die van cruciaal belang zijn voor de veiligheid.

Deze cursus is ontworpen om de industrie te voorzien van afgestudeerden die een echte en duurzame verbetering van de prestaties en veiligheid kunnen bereiken door de toepassing van vaardigheden en kennis die wordt opgedaan door een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: voltijds: een jaar, parttime: maximaal drie jaarLevering: Gedoceerde modules 40%, Groepsprojecten 20%, Individueel onderzoeksproject 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield campus,Voor wie is het?... [-]

MSc in voedselketen-systemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Als je een passie hebt voor eten en je wilt bijdragen aan het verzachten van grote wereldwijde problemen als voedselveiligheid en voedselveiligheid, dan is onze MSc-cursus je toegangspoort om op dit gebied te slagen. Ontwikkeld met en voor de industrie, worden onze afgestudeerden zeer gewaardeerd door verschillende Agrifood-bedrijven en dus hebben we een zeer hoge werkgelegenheidsgraad van 94,5% * voor onze school. Daarom is lid worden bij ons misschien wel het 'gouden ticket' dat u nodig heeft om uw loopbaan een boost te geven in het snelle en steeds veranderende Agrifood-gebied. [+]

Als je een passie hebt voor eten en je wilt bijdragen aan het verzachten van grote wereldwijde problemen als voedselveiligheid en voedselveiligheid, dan is onze MSc-cursus je toegangspoort om op dit gebied te slagen.

Ontwikkeld met en voor de industrie, worden onze afgestudeerden zeer gewaardeerd door verschillende Agrifood-bedrijven en dus hebben we een zeer hoge werkgelegenheidsgraad van 94,5% * voor onze school. Daarom is lid worden bij ons misschien wel het 'gouden ticket' dat u nodig heeft om uw loopbaan een boost te geven in het snelle en steeds veranderende Agrifood-gebied.

Door de integratie van wetenschappelijke, technologische en bestuurlijke aspecten (onderwijs gedeeld met onze internationaal erkende School of Management en branchedeskundigen) leert u hoe u voedselbronnen efficiënter kunt gebruiken en beheren (landbouw, logistiek, voedselanalyse, consumenten, voedselbeheer, certificering , voedselinnovatie), om over de hele wereld duurzame, veilige en veilige voedselvoorzieningsketens te realiseren.... [-]


MSc in water- en afvalwatertechniek

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Water staat onder toenemende druk van demografische en klimatologische veranderingen. Behandelingsprocessen spelen een belangrijke rol bij het leveren van veilige, betrouwbare watertoevoer aan huishoudens, industrie en landbouw en bij het waarborgen van de waterkwaliteit. Deze cursus biedt afgestudeerden de vaardigheden om praktische problemen op te lossen, effectief te communiceren en succesvol te werken, waardoor ze zeer gewild zijn bij de industrie en de overheid. [+]

Water staat onder toenemende druk van demografische en klimatologische veranderingen. Behandelingsprocessen spelen een belangrijke rol bij het leveren van veilige, betrouwbare watertoevoer aan huishoudens, industrie en landbouw en bij het waarborgen van de waterkwaliteit. Deze cursus biedt afgestudeerden de vaardigheden om praktische problemen op te lossen, effectief te communiceren en succesvol te werken, waardoor ze zeer gewild zijn bij de industrie en de overheid.

OverzichtStartdatum: oktoberDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeLevering: Gedoceerde modules 40%, Groepsprojecten 20%, Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Water en Sanitation for Development

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Hoewel er de afgelopen drie decennia veel vooruitgang is geboekt, hebben nog steeds meer dan een miljard mensen geen toegang tot een veilige, betrouwbare en betaalbare watervoorziening; en meer dan twee keer dat aantal heeft nog steeds geen toegang tot elementaire sanitaire voorzieningen. Deze cursus biedt de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om watervoorziening en sanitatieprojecten en -programma's in elk deel van de wereld te plannen en uit te voeren, met name in landen met lage inkomens. [+]

Hoewel er de afgelopen drie decennia veel vooruitgang is geboekt, hebben nog steeds meer dan een miljard mensen geen toegang tot een veilige, betrouwbare en betaalbare watervoorziening; en meer dan twee keer dat aantal heeft nog steeds geen toegang tot elementaire sanitaire voorzieningen. Deze cursus biedt de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om watervoorziening en sanitatieprojecten en -programma's in elk deel van de wereld te plannen en uit te voeren, met name in landen met lage inkomens.

OverzichtStartdatum: Voltijd: oktober, deeltijd: het hele jaar doorDuur: één jaar fulltime, twee drie jaar parttimeBezorging: Gedoceerde modules: 40%, Groepsproject (proefschrift voor deeltijdstudenten): 20%, Individueel project: 40%.Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?... [-]

MSc in Welding Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Lassen is een integraal onderdeel van de productie van een breed scala van producten. Deze cursus biedt de praktische en theoretische kennis die nodig is om een ​​lasingenieur en een materiaal- en verbindingsspecialist te worden. De cursus behandelt moderne lastechnieken, automatisering, metallurgie, materiaalkunde, lasprocessen, lasontwerp en kwaliteit. [+]

Lassen is een integraal onderdeel van de productie van een breed scala van producten. Deze cursus biedt de praktische en theoretische kennis die nodig is om een ​​lasingenieur en een materiaal- en verbindingsspecialist te worden. De cursus behandelt moderne lastechnieken, automatisering, metallurgie, materiaalkunde, lasprocessen, lasontwerp en kwaliteit.

OverzichtStartdatum: Voltijd: oktober, parttime: het hele jaar doorDuur: één jaar fulltime, twee tot vijf jaar parttimeLevering: Gedoceerde modules 40%, Groepsprojecten 20%, Individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijds / deeltijdsCampus: Cranfield-campusVoor wie is het?

Deze cursus biedt u een fundamenteel begrip van lastechnieken en een bewustzijn van recente technische ontwikkelingen binnen de relevante industrieën. Het verbetert ook uw communicatie-, presentatie-, analyse- en probleemoplossende vaardigheden. Onze afgestudeerden zijn zeer gewild bij internationale bedrijven met behulp van las- en verbindingstechnologieën en zijn in staat om posities van aanzienlijke technische verantwoordelijkheid te bereiken.... [-]


Master

MDes in Design Thinking

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursus integreert design-gedreven innovatie-, management- en onderzoeksactiviteiten van wereldklasse, door middel van een unieke toegepaste onderwijsaanpak. We willen studenten voorzien van up-to-date vaardigheden om carrière te maken in verschillende sectoren, waaronder design, innovatie, technologie, consultancy, materialen en de circulaire economie. Bij Cranfield werken we nauw samen met toonaangevende werkgevers in de sector. Dit zorgt ervoor dat onze studenten volledig zijn opgeleid als professionele ontwerpdenkers en innovators; uitgerust met een unieke vaardigheden die nu en in de toekomst tegemoetkomen aan de behoeften van de industrie. [+]

Het strategisch gebruik van creativiteit is cruciaal voor het succes van elk bedrijf dat innovatieve producten en diensten wil leveren. De competentie van design thinking biedt belangrijke inzichten en vakkundigheid om de uitvinding van originele fysieke artefacten en bedrijfsprocessen te ondersteunen. Deze cursus integreert design-gedreven innovatie-, management- en onderzoeksactiviteiten van wereldklasse, door middel van een unieke toegepaste onderwijsaanpak. We willen studenten voorzien van up-to-date vaardigheden om carrière te maken in verschillende sectoren, waaronder design, innovatie, technologie, consultancy, materialen en de circulaire economie. Bij Cranfield werken we nauw samen met toonaangevende werkgevers in de sector. Dit zorgt ervoor dat onze studenten volledig zijn opgeleid als professionele ontwerpdenkers en innovators; uitgerust met een unieke vaardigheden die nu en in de toekomst tegemoetkomen aan de behoeften van de industrie.... [-]


Contact
Bezoekadres
Swindon, Engeland, GB
Bezoekadres
College Road
Cranfield, Engeland, MK43 0AL GB
Social Media