Cranfield University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cranfield is de postdoctorale specialist voor onderzoek en onderwijs op het gebied van wetenschap, techniek, technologie en management. Als een van de top vijf van onderzoeksintensieve universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, maken we een aanzienlijk verschil in de echte wereld en dit doen we door samen te werken met enkele van 's werelds grootste organisaties.

Cranfield is wereldleider in zijn bijdrage aan wereldwijde innovatie. Met onze nadruk op sectoren lucht- en ruimtevaart, agrovoeding, defensie en veiligheid, milieutechnologie, leiderschap en management, productie en transportsystemen hebben we de manier veranderd waarop de samenleving denkt, werkt en leert.

We genereren en transformeren kennis, vertalen deze naar het voordeel van de samenleving. Onze partners, van micro-KMO's tot de grootste multinationals op het gebied van blue-chip, van regeringen over de hele wereld tot NGO's en liefdadigheidsinstellingen, vertellen ons dat dit is wat ze belangrijk vinden aan Cranfield.

Innovatie maakt deel uit van het 'bedrijfs-DNA' van Cranfield en is geëvolueerd gedurende meer dan 60 jaar toewijding aan deze agenda.

Ons werk informeert het beleid voor overheden en produceert nieuwe technologieën en producten voor de wereld van commercie. We putten uit deze pool van onderzoek en consultancy om onze studenten een onderscheidende 'real-world' leeromgeving te bieden, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen als professionals en hun nieuwe kennis kunnen overdragen aan de wereldeconomie. Dit is altijd de 'Cranfield-manier' geweest, maar het is nog nooit zo belangrijk geweest als in de wereld van vandaag.

Specialisatiegebieden

  • ruimte
  • agrifood
  • Defensie en beveiliging
  • Energie en kracht
  • Omgevingstechnologie
  • Leiderschap en management
  • Manufacturing
  • Transportsystemen
  • Water

Cranfield feiten en cijfers

Student nummers

We zijn trots op onze internationale cultuur en verwelkomen studenten uit 106 landen.

Personeelsnummers

Het succes van Cranfield berust op de kennis, vaardigheden en capaciteiten van onze medewerkers die cruciaal zijn voor ons concurrentievoordeel.

Financiën

Ons inkomen is gespreid over onderwijs, onderzoek en andere activiteiten.

Lesgeven en onderzoek

Cranfield is een vooruitstrevende instelling waar uitzonderlijk onderwijs en onderzoek leidt tot wereldveranderende oplossingen.

Universiteit ranglijst ranglijst

Universitaire klassetabellen worden gecreëerd om studenten te helpen bij hun deelname aan het hoger onderwijs en omvatten instellingen die zowel een niet-gegradueerde als een postdoctorale studie aanbieden.

Milieu

We hebben onszelf een uitdagende doelstelling gesteld om onze koolstofvoetafdruk tegen 2020 met 50% te verminderen, het meest ambitieuze doelwit in de Britse universitaire sector.

Ons erfgoed

Het thema dat door de 60-jarige geschiedenis van Cranfield loopt, is een toewijding aan en passie voor toegepast onderzoek dat een verschil maakt voor de wereld op het gebied van wetenschap, technologie en management.

De voorloper van Cranfield University was het College of Aeronautics , opgericht in 1946 en gevestigd in het RAF-station in Cranfield, Bedfordshire. In de jaren 1950 en 1960 leidde de ontwikkeling van vele aspecten van vliegtuigonderzoek en -ontwerp tot aanzienlijke groei en diversificatie naar andere technologieën en naar productie en beheer.

In 1969 werd het College of Aeronautics The Cranfield Institute of Technology, opgericht door Royal Charter met bevoegdheden voor volledige graden, en nieuwe afdelingen werden opgericht om het werk in de nieuwe vakgebieden, zoals de Cranfield School of Management, te dekken.

De afgelopen dertig jaar hebben zich verdere substantiële vorderingen voorgedaan, waaronder een academisch partnerschap met de Defence Academy, Verenigd Koninkrijk, in Shrivenham in Wiltshire. Het resultaat is dat Cranfield uitgegroeid is tot het grootste centrum in Europa voor toegepast onderzoek, ontwikkeling en ontwerp.

De onderscheidingen en ranglijsten van Cranfield

Awards ontvangen

Organisaties overal ter wereld hebben de uitmuntendheid van Cranfield op het gebied van onderwijs en onderzoek erkend. Erkenningen lopen uiteen van die van de Royal Anniversary Trust die de Queen's Anniversary Prize for Further en Higher Education uitreikt aan die van individuele medewerkers en afdelingen.

Naast onderscheidingen en onderscheidingen worden we ook erkend door onderzoeksranglijsten, zoals het Research Excellence Framework (REF), dat in 2014 beoordeelde dat 81% van het onderzoek aan de Cranfield University internationaal of internationaal uitstekend is.

ranglijsten

Het is de moeite waard om erop te wijzen dat universitaire ranglijsten, gemaakt om studenten te helpen bij hun deelname aan het hoger onderwijs, betrekking hebben op instellingen die zowel een niet-gegradueerde als een postdoctorale studie aanbieden. Omdat we geen undergraduate-programma's hebben en volledig postdoctoraal zijn, is Cranfield University vaak niet opgenomen in ranglijsten. Bedrijfsscholen zijn anders gerangschikt en onze business school presteert consistent goed in Business School Rankings.

Awards geven

We presenteren awards aan organisaties in een aantal van de gebieden waarin we ons specialiseren. Dergelijke externe prijzen omvatten The Best Factory Awards, die de beste fabrikanten in het land samenbrengen om beste praktijken te delen en hun prestaties te vieren, en die ertoe bijdragen dat de Britse maakindustrie op het scherpst van de snede staat.

Elk jaar erkennen we ook uitmuntendheid in ons studentenlichaam door een verscheidenheid aan prijzen die worden uitgereikt tijdens onze eindexamenplechtigheden.

Prijzen beoordelen

Het kaliber en de expertise van onze medewerkers betekent dat ze vaak worden uitgenodigd om lid te zijn van externe jury's voor branchegerelateerde prijzen die aan anderen worden toegekend als erkenning voor hun zakelijk succes.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Elektronische oorlogsvoering, informatie en Cyber ​​MSc / PgCert-graden

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De cursussen behandelen een selectie van onderwerpen die relevant zijn voor militaire systemen, militaire communicatie, militaire elektronische systemen, ontworpen om professionals te ontwikkelen die de bedreigingen en kansen van cyberspace op organisatieniveau effectief kunnen beheren en exploiteren. [+]

Elektronische oorlogsvoering, informatie en cybergradenPgCert in Sensor Electronic Warfare

Dit PgCert beslaat een selectie onderwerpen over elektronische oorlogsvoering die relevant zijn voor militaire systemen en die betrekking hebben op de specificatie, analyse, ontwikkeling, aanschaf en technisch beheer van militaire radar, elektro-optische systemen en infraroodsensorsystemen.

Duur: 3 jaar Part-time

Voor wie is het?

Deze PgCert is ontworpen voor officieren van de strijdkrachten en voor wetenschappers en technische officieren in overheidsdefensie-instellingen en de defensie-industrie.

Afgestudeerden bereiken een hoog niveau van begrip en gedetailleerde kennis van militaire communicatie- en sensorsystemen met speciale aandacht voor elektronische oorlogsvoering.... [-]


Forensic Science Graden

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De cursussen bieden studenten een breed scala aan verschillende ervaringen met unieke faciliteiten die beschikbaar zijn voor geen enkele andere universiteit in het Verenigd Koninkrijk. Als u een bezoek aan Cranfield Defense wilt aanvragen [+]

Forensic Science GradenMSc in Forensische Archeologie en Antropologie

De cursus is bedoeld om studenten inzicht te geven in hoe traditionele en geavanceerde technieken uit de archeologie en fysische antropologie kunnen worden toegepast in de forensische context.

Duur: 11 maanden jaar fulltime, tot 3 jaar parttime

Voor wie is het? De cursus biedt studenten een breed scala aan verschillende ervaringen met unieke faciliteiten die beschikbaar zijn voor geen enkele andere universiteit in het Verenigd Koninkrijk. De cursus is zeer praktisch en praktijkgericht en is bedoeld om forensische experts met een sterke achtergrond te produceren die later het veld kunnen betreden en in staat zijn om deskundige getuigenverklaringen te geven in een rechtszaal en elders. Studenten komen uit een breed scala van achtergronden, meestal met een diploma in de eerste of eerste graad van wetenschap of forensische wetenschap. Veel studenten komen uit het buitenland, met name Europa, Afrika en Noord-Amerika.... [-]


Internationale veiligheid graden

Campus Voltijd 1 - 2 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Deze cursussen zijn bedoeld voor de deelnemers om te kunnen ontwikkelen en implementeren sectorplannen strategische veiligheid en te analyseren, te communiceren en de bredere implicaties voor aanverwante gebieden in de staat en regionale kaders te evalueren en te bestuderen een aantal van de meest dringende problemen van de wereldpolitiek, zoals de oorzaken van oorlog en vrede, de druk en kansen van de globalisering, de dreiging van het terrorisme, en de problemen van de wereldwijde armoede en onrecht. [+]

International Security Degrees MSc in International Defensie en Veiligheid

Deze cursus beschouwt een aantal van de meest dringende problemen van de wereldpolitiek, zoals de oorzaken van oorlog en vrede, de druk en kansen van de globalisering, de dreiging van het terrorisme, en de problemen van de wereldwijde armoede en onrecht.

Duur: 1 jaar full-time

Voor wie is het?

Deze cursus is bedoeld voor studenten die ofwel momenteel werkzaam in berichten met betrekking tot veiligheid Cooperation of personen die in het algemeen belang hebben bij kwesties met betrekking tot defensie en veiligheid aan te trekken.

Studenten komen uit de volgende gebieden:

Het dienen de leden van het Britse ministerie van Defensie (civiele en militaire) Buitenlandse MOD ambtenaren en leden van buitenlandse strijdkrachten Medewerkers van andere Britse en buitenlandse ministeries, evenals internationale Gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties, die een geïdentificeerde behoefte om hun kennis van defensie en veiligheid te ontwikkelen Burgers met een interesse in defensie en veiligheid. ... [-]

MSc in Advanced Chemical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De MSc in Advanced Chemical Engineering biedt technische en managementopleidingen die werkgevers steeds vaker van chemische ingenieurs eisen. Het programma biedt een algemene Chemical Engineering-optie, die betrekking heeft op chemische kerntechnische vakken en een reeks gespecialiseerde optionele modules; en een Biorefining-optie (voorheen de Biofuels Process Engineering MSc), die een geavanceerd inzicht biedt in de productie van bio-energie en biobrandstoffen, terwijl de kennis over de chemische engineering wordt versterkt. [+]

Chemische engineering is van cruciaal belang bij het aanpakken van wereldwijde uitdagingen met betrekking tot een duurzame levering van schone energie, voedsel en water, door de productie van chemicaliën, gefunctionaliseerde producten en brandstoffen. De MSc in Advanced Chemical Engineering biedt technische en managementopleidingen die werkgevers steeds vaker van chemische ingenieurs eisen. Het programma biedt een algemene Chemical Engineering-optie, die betrekking heeft op chemische kerntechnische vakken en een reeks gespecialiseerde optionele modules; en een Biorefining-optie (voorheen de Biofuels Process Engineering MSc), die een geavanceerd inzicht biedt in de productie van bio-energie en biobrandstoffen, terwijl de kennis over de chemische engineering wordt versterkt.... [-]


MSc in Advanced Mechanical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Een algemene cursus geavanceerd werktuigbouwkunde, met name relevant voor de sectoren energie en vervoer, met inbegrip van ontwerp en beoordeling van machinebouw. Studenten leren projectmanagement, ontwerp, computerondersteunde engineering, bediening en optimalisatie van machines, structurele mechanica en integriteit. [+]

Een algemene cursus geavanceerd werktuigbouwkunde, met name relevant voor de sectoren energie en vervoer, met inbegrip van ontwerp en beoordeling van machinebouw. Studenten leren projectmanagement, ontwerp, computerondersteunde engineering, bediening en optimalisatie van machines, structurele mechanica en integriteit.

Voor wie is het?

Advanced Mechanical Engineering bij Cranfield is uniek omdat het u een breed scala aan werktuigbouwkundige projecten biedt met de toegevoegde component van een managementsmaak. Dit biedt u de mogelijkheid om uw machinebouwvaardigheid te verbeteren met het oog op het ontwikkelen van uw carrière in het beheer van grote engineeringprojecten.

Naast management, communicatie, teamwerk en onderzoeksvaardigheden, behaalt u ten minste de volgende leerresultaten van deze opleiding:... [-]


MSc in Advanced Motorsport Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Motorsport is een veeleisende wereld die volledige inzet van zijn ingenieurs vereist. Zonder hun vaardigheden en expertise kunnen teams niet eens racen. Deze MSc zal je vaardigheden en expertise op het gebied van motorsport en high-performance engineering verbeteren door een rigoureuze combinatie van onderwijs en motorsportgerelateerd projectwerk. [+]

Motorsport is een veeleisende wereld die volledige inzet van zijn ingenieurs vereist. Zonder hun vaardigheden en expertise kunnen teams niet eens racen. Deze MSc zal je vaardigheden en expertise op het gebied van motorsport en high-performance engineering verbeteren door een rigoureuze combinatie van onderwijs en motorsportgerelateerd projectwerk.

Voor wie is het?

Ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende autosportbedrijven, bereidt dit postdoctorale programma afgestudeerden voor op een carrière in de autosport of high-performance engineering.

Waarom deze cursus?

Deze cursus is bedoeld om u een goed begrip te bieden van de fundamentele wetenschappelijke, technische en managementprincipes die betrokken zijn bij de autosport, en de implementatie ervan binnen een hoogwaardige technologische context.... [-]


MSc in Aerospace Computational Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Deze unieke cursus bestrijkt een breed scala aan toepassingen die zijn gericht op aerospace-computationele aspecten. Zoals de ontwikkelingen in de motorsportindustrie weerspiegelen, zal er binnen de komende vijf jaar een vraag zijn naar ingenieurs en leiders die 100% digitale technieken zullen gebruiken voor het ontwerpen en testen van vliegtuigen. [+]

Deze unieke cursus bestrijkt een breed scala aan toepassingen die zijn gericht op aerospace-computationele aspecten. Zoals de ontwikkelingen in de motorsportindustrie weerspiegelen, zal er binnen de komende vijf jaar een vraag zijn naar ingenieurs en leiders die 100% digitale technieken zullen gebruiken voor het ontwerpen en testen van vliegtuigen.

Voor wie is het?

Met zijn mix van competentiegericht en vakspecifiek materiaal, is deze cursus bedoeld om studenten te voorzien van generieke praktische vaardigheden en geavanceerde kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen op het gebied van aerospace-computationele engineering.

De deeltijdoptie is geschikt voor gekwalificeerde ingenieurs om hun kennis uit te breiden en CFD op te nemen in hun vaardigheden.... [-]


MSc in Aerospace Dynamics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Deze cursus biedt zowel fundamentele als toegepaste kennis om luchtstromen, voertuigdynamica en controle en methoden voor computationele modellering te begrijpen. Het zal u praktische ervaring bieden bij het meten, analyseren, modelleren en simuleren van luchtstromen en luchtvoertuigen. U hebt de keuze uit twee specialistische opties die u kiest zodra u aan uw studie begint: Flight Dynamics of Aerodynamics. [+]

Deze cursus biedt zowel fundamentele als toegepaste kennis om luchtstromen, voertuigdynamica en controle en methoden voor computationele modellering te begrijpen. Het zal u praktische ervaring bieden bij het meten, analyseren, modelleren en simuleren van luchtstromen en luchtvoertuigen.

U hebt de keuze uit twee specialistische opties die u kiest zodra u aan uw studie begint: Flight Dynamics of Aerodynamics.

Voor wie is het?

Geschikt als u geïnteresseerd bent in aerodynamisch ontwerp, stroomregeling, stroommeting, vluchtdynamica en vluchtcontrole. Kies uw specialistische optie zodra u met uw studie begint.

Flight Dynamics-optie: als u een carrière wilt ontwikkelen in de vluchtfysica en stabiliteit en controle van vliegtuigen, meer bepaald op het gebied van ontwerp van het besturingssysteem van de vluchtleiding, vluchtsimulatie en vliegproeven.Aerodynamica optie: als u een carrière wilt ontwikkelen in de vluchtfysica en specifiek op het gebied van stromingssimulatie, flowmeting en flow control.Waarom deze cursus?... [-]

MSc in Aerospace Manufacturing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De specialistische vaardigheden van lucht- en ruimtevaartproductiesystemen zijn van vitaal belang om de productiviteit te verbeteren. U krijgt de gewilde mogelijkheid om grote verbeteringsprogramma's in de lucht- en ruimtevaartindustrie te beheren of een interventie in te zetten die de prestaties van hun bedrijven verbetert. [+]

De specialistische vaardigheden van lucht- en ruimtevaartproductiesystemen zijn van vitaal belang om de productiviteit te verbeteren. U krijgt de gewilde mogelijkheid om grote verbeteringsprogramma's in de lucht- en ruimtevaartindustrie te beheren of een interventie in te zetten die de prestaties van hun bedrijven verbetert.

Voor wie is het?

Deze cursus ontwikkelt toekomstige ingenieurs en managers in de lucht- en ruimtevaartindustrie die in staat zullen zijn belangrijke verbeteringsprogramma's te beheren of interventie aan te moedigen die de prestaties van hun aerospace-productieactiviteiten verbetert.

Waarom deze cursus?

De cursus combineert de jarenlange expertise van Cranfield voor het leveren van hoogwaardige Masters-programma's in zowel lucht- en ruimtevaart als fabricage. Cursussen krijgen sterke steun van de wereldwijde lucht- en ruimtevaartindustrie, zowel de Original Equipment Manufacturers (OEM) zoals Airbus en Rolls-Royce, als ook hun lagen van leverancier. Er is een sterke nadruk op het toepassen van kennis in de industriële omgeving en alle onderwijs is in de context van industriële toepassing. Veel functies van deze cursus worden gedeeld met de Engineering and Management of Manufacturing Systems MSc , maar deze cursus bereidt specifiek afgestudeerden voor op een carrière in de lucht- en ruimtevaartindustrie.... [-]


MSc in Aerospace Materials

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Deze cursus gaat in op de essentiële behoefte die is geïdentificeerd in diverse sector- en overheidsrapporten voor afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen met de specialistische vaardigheden om toekomstige technologieën te gebruiken voor economische groei op lange termijn in de lucht- en ruimtevaartsector ... [+]

Deze cursus behandelt hoe u materialen voor luchtvaarttoepassingen kunt verbeteren en ontwikkelen, waaronder materialen voor vliegtuigrompen, vliegtuigmotoren en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen. Plus de ontwikkeling van nieuwe materialen, verbetering van de huidige materialen en toepassing in nieuwe en nieuwe structuren.

Voor wie is het?

Er is behoefte aan technische afgestudeerden met specialistische vaardigheden om nieuwe materialen te ontwikkelen voor de volgende generatie vliegtuigen en de toekomstige lucht- en ruimtevaartindustrie. Tijdens deze cursus behandelt u de verbetering en ontwikkeling van materialen voor luchtvaarttoepassingen, waaronder materialen voor vliegtuigrompen, vliegtuigmotoren en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen.... [-]


MSc in aerospace voertuigontwerp

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Deze MSc heeft tot doel je kennis op te bouwen van het ontwerp van vliegende voertuigen zoals vliegtuigen, raketten, luchtschepen en ruimtevaartuigen. Kies uit drie specialistische opties om uit te blinken in een groeiende luchtvaartindustrie: [+]

Deze MSc heeft tot doel je kennis op te bouwen van het ontwerp van vliegende voertuigen zoals vliegtuigen, raketten, luchtschepen en ruimtevaartuigen. Kies uit drie specialistische opties om uit te blinken in een groeiende luchtvaartindustrie:

VliegtuigontwerpAvionics Systems DesignConstructief ontwerp (alleen beschikbaar voor oktober intake )Voor wie is het?

Deze MSc-cursus biedt een onderwezen engineering-programma met een focus op de technische, zakelijke en managementaspecten van vliegtuigontwerp in de civiele en militaire lucht-en ruimtevaartsectoren.

Teaching integreert een reeks disciplines die vereist zijn door modern vliegtuigontwerp, bijvoorbeeld:

Constructief ontwerp en analyseOntwerp van vliegtuigsystemenOntwerp van avionic-systemenVoortstuwingVluchtprestatiesAspecten van vervaardigingOperaties en kosten.Waarom deze cursus?... [-]

MSc in Aircraft Engineering

Campus Deeltijd 3 jaar February 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Met een verwachte vraag naar 27.000 nieuwe burgervliegtuigen in 2030, kampt de sector met een tekort aan postuniversitair ingenieurs om aan de toekomstige behoeften van de industrie te voldoen. Vliegtuigingenieurs hebben een combinatie van technische en zakelijke vaardigheden nodig voor moderne lucht- en ruimtevaartprojecten. Deze cursus verruimt je kennis van vliegtuigtechniek en ontwerpvakken en biedt je een sterke basis voor loopbaanontwikkeling in technische, integratie- en leiderschapsrollen. [+]

Met een verwachte vraag naar 27.000 nieuwe burgervliegtuigen in 2030, kampt de sector met een tekort aan postuniversitair ingenieurs om aan de toekomstige behoeften van de industrie te voldoen. Vliegtuigingenieurs hebben een combinatie van technische en zakelijke vaardigheden nodig voor moderne lucht- en ruimtevaartprojecten. Deze cursus verruimt je kennis van vliegtuigtechniek en ontwerpvakken en biedt je een sterke basis voor loopbaanontwikkeling in technische, integratie- en leiderschapsrollen.

Voor wie is het?

Wij erkennen de uitdaging om parttime te studeren terwijl u werkt. Deze cursus is speciaal ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in technische of technische managementfuncties in de lucht- en ruimtevaartindustrie die willen studeren voor een geaccrediteerde masteropleiding tijdens hun dienstverband.... [-]


MSc in Airport Planning and Management

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Een unieke cursus die is opgezet om te voldoen aan een vraag die werkgevers duidelijk stellen aan afgestudeerden die bekwaam en gekwalificeerd zijn op het gebied van bedrijfsontwikkeling, planning, ontwerp, bedrijfsvoering en milieubeheer. Studeer op de enige Britse universiteitscampus met een volledig operationele luchthaven. [+]

Een unieke cursus die is opgezet om te voldoen aan een vraag die werkgevers duidelijk stellen aan afgestudeerden die bekwaam en gekwalificeerd zijn op het gebied van bedrijfsontwikkeling, planning, ontwerp, bedrijfsvoering en milieubeheer. Studeer op de enige Britse universiteitscampus met een volledig operationele luchthaven.

Voor wie is het?

De Cranfield University is de enige universiteit ter wereld die een Engelstalige mastercursus over luchthavenplanning en -beheer uitvoert. Het bereiken van deze zeer relevante en wereldwijd gerespecteerde graad zal u in staat stellen om op te vallen in een concurrerende arbeidsmarkt.

Het Centre for Air Transport Management van Cranfield combineert een schat aan praktische expertise met uitgebreide onderzoeks-, advies- en onderwijservaring in een centre of excellence. We geven bijna zestig jaar postacademisch onderwijs. U kunt er zeker van zijn dat uw kwalificatie wordt gewaardeerd en gerespecteerd door werkgevers over de hele wereld.... [-]


MSc in Air Transport Management

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

In de snel veranderende luchtvervoersomgeving van vandaag heeft de industrie toegang nodig tot geavanceerde en uitgebreide kennis, in combinatie met een diepgaand inzicht in de behoeften ervan. [+]

In de snel veranderende luchtvervoersomgeving van vandaag heeft de industrie toegang nodig tot geavanceerde en uitgebreide kennis, in combinatie met een diepgaand inzicht in de behoeften ervan.

Ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden die vereist zijn om een ​​succesvolle carrière na te streven in verschillende sectoren van de luchtvervoersindustrie, waaronder luchtvaartmaatschappijen, luchthavenbedrijven en autoriteiten, burgerluchtvaartafdelingen, luchtvervoersbureaus en ruimtevaartbedrijven. Sterke branchelinks en succes bij het plaatsen van afgestudeerden in deze sector voor meer dan 50 jaar.

Voor wie is het?

De cursus is geschikt voor studenten met een diploma in luchtvaarttechniek, economie, bedrijfskunde en aardrijkskunde of mensen met aantoonbare ervaring in de luchtvervoersindustrie.... [-]


Msc in Air Transport Management (Executive)

Campus Deeltijd 2 - 3 jaar July 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Ontworpen om u te voorzien van de vaardigheden om een ​​succesvolle carrière na te streven in verschillende sectoren van de luchtvervoersindustrie, waaronder luchtvaartmaatschappijen, luchthavenbedrijven en autoriteiten, burgerluchtvaartafdelingen, luchtvervoersadviesbureaus en ruimtevaartbedrijven. Deze part-time flexibele Executive cursus, beschikbaar in Cranfield of Singapore (via de Singapore Aviation Academy), bestrijkt een breed scala aan strategische managementkwesties om je carrière in de luchtvervoersindustrie vooruit te helpen. Concentreer u op onderwerpen die aansluiten bij uw individuele interesses en loopbaanambities, terwijl u op uw werk blijft. [+]

Ontworpen om u te voorzien van de vaardigheden om een ​​succesvolle carrière na te streven in verschillende sectoren van de luchtvervoersindustrie, waaronder luchtvaartmaatschappijen, luchthavenbedrijven en autoriteiten, burgerluchtvaartafdelingen, luchtvervoersadviesbureaus en ruimtevaartbedrijven.

Deze part-time flexibele Executive cursus, beschikbaar in Cranfield of Singapore (via de Singapore Aviation Academy), bestrijkt een breed scala aan strategische managementkwesties om je carrière in de luchtvervoersindustrie vooruit te helpen. Concentreer u op onderwerpen die aansluiten bij uw individuele interesses en loopbaanambities, terwijl u op uw werk blijft.

Voor wie is het?... [-]

MSc in Applied Bioinformatics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

De eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, deze MSc wordt door werkgevers hoog gewaardeerd vanwege zijn relevantie in de praktijk en toegepaste inhoud. De cursus heeft tot doel geavanceerde theoretische kennis en computationele vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen om biologische problemen in de praktijk op te lossen. Deze MSc wordt erkend door de BBSRC. [+]

De eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, deze MSc wordt door werkgevers hoog gewaardeerd vanwege zijn relevantie in de praktijk en toegepaste inhoud. De cursus heeft tot doel geavanceerde theoretische kennis en computationele vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen om biologische problemen in de praktijk op te lossen. Deze MSc wordt erkend door de BBSRC.Voor wie is het?

Deze cursus is bedoeld om afgestudeerde wetenschappers uit te rusten met de computervaardigheden en het bewustzijn die nodig zijn om de enorme hoeveelheden biologische gegevens die nu beschikbaar komen te archiveren, analyseren en interpreteren. Na afloop van deze cursus kunt u informatietechnologie toepassen bij de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en diagnostische hulpmiddelen.... [-]


MSc in Astronautics and Space Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De ruimtevaartsector draagt ​​£ 13,7 miljard per jaar bij aan de Britse economie alleen, en de ruimteactiviteit in Europa en de wereld blijft bloeien. Er is een voortdurende behoefte aan getalenteerde medewerkers met een goed begrip van de engineering van ruimtevaartsystemen, gekoppeld aan een breed scala aan technische vaardigheden. Deze cursus evolueert constant sinds 1987 en heeft afgestudeerden voorbereid op een zeer succesvolle loopbaan in de ruimtevaartsector. [+]

De ruimtevaartsector draagt ​​£ 13,7 miljard per jaar bij aan de Britse economie alleen, en de ruimteactiviteit in Europa en de wereld blijft bloeien. Er is een voortdurende behoefte aan getalenteerde medewerkers met een goed begrip van de engineering van ruimtevaartsystemen, gekoppeld aan een breed scala aan technische vaardigheden. Deze cursus evolueert constant sinds 1987 en heeft afgestudeerden voorbereid op een zeer succesvolle loopbaan in de ruimtevaartsector.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen, natuurkunde of wiskunde en bereid je voor op een carrière in dit opwindende vakgebied, van aardobservatie tot planetaire verkenning, draagvoertuigen tot ruimtevaartoperaties en nog veel meer.... [-]


MSc in Atmospheric Emissions Technology

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Het verbeteren van de luchtkwaliteit door het beheersen van vervuilende emissies is een hoge prioriteit en wereldwijde uitdaging. Voor het regelen, bewaken en modelleren van atmosferische emissies is diepgaand inzicht nodig in de bronnen van emissie, atmosferische chemie, dispersiemodellering en emissietechnologie. [+]

Het verbeteren van de luchtkwaliteit door het beheersen van vervuilende emissies is een hoge prioriteit en wereldwijde uitdaging. Voor het regelen, bewaken en modelleren van atmosferische emissies is een diepgaand inzicht vereist in de bronnen van emissie, atmosferische chemie, dispersiemodellering en emissietechnologie.

Voor wie is het?

De MSc in Atmospheric Emission Technology cursus is ontworpen om up-to-date kennis te bieden, gericht op internationale en industriële emissiebewaking en besturingstechnologieën. Het nieuwste beleid voor atmosferische en luchtkwaliteit en modelleringsontwikkelingen zullen worden geïntroduceerd om u voor te bereiden op een carrière als deskundigen op het gebied van luchtkwaliteitsbewaking en emissietechnologie binnen de industrie, milieucatalogi of toezichthouders.... [-]


MSc in Automotive Engineering

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

De cursus is opgericht voor meer dan 50 jaar met uitstekende industriële banden en een uitstekend record voor de werkgelegenheid van zijn afgestudeerden. Deze cursus is ontwikkeld om de industrie te voorzien van hoog gekwalificeerde ingenieurs die zijn uitgerust met de nodige vaardigheden om voertuigtechnologie te bevorderen om aan de eisen van de toekomst. [+]

De cursus is opgericht voor meer dan 50 jaar met uitstekende industriële banden en een uitstekend record voor de werkgelegenheid van zijn afgestudeerden. Deze cursus is ontwikkeld om de industrie te voorzien van hoog gekwalificeerde ingenieurs die zijn uitgerust met de nodige vaardigheden om voertuigtechnologie te bevorderen om aan de eisen van de toekomst.

Voor wie is het?

De MSc in Automotive Engineering is geschikt voor afgestudeerden in techniek, natuurkunde of wiskunde, en bereidt je voor op een carrière in dit opwindende vakgebied, van motorontwerp tot hybride en elektrische voertuigen, chassis en remactiviteiten, en nog veel meer.

Waarom deze cursus?

Deze cursus is bedoeld om afgestudeerden te voorzien van de technische kwaliteiten, overdraagbare vaardigheden en zelfstandig leervermogen om ze effectief te maken in organisaties die autoproducten ontwerpen en ontwikkelen. Onze strategische banden met de industrie zorgen ervoor dat al het cursusmateriaal relevant en actueel is en voldoet aan de behoeften van organisaties die concurreren in de automobielsector. Deze door de industrie geleide opleiding maakt Cranfield graduates enkele van de meest wenselijke in de wereld voor automotive bedrijven om te werven.... [-]


MSc in Automotive Mechatronics

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Automobiel Mechatronica is een levenscyclusactiviteit die de multidisciplinaire integratie van mechanische en elektronische systemen voor auto's impliceert. Je zult vaardigheden verwerven in automotive-specifieke mechanica, elektronica, communicatie, geavanceerde besturing en modellering. [+]

Automobiel Mechatronica is een levenscyclusactiviteit die de multidisciplinaire integratie van mechanische en elektronische systemen voor auto's impliceert. Je zult vaardigheden verwerven in automotive-specifieke mechanica, elektronica, communicatie, geavanceerde besturing en modellering.

Voor wie is het?

De MSc in Automotive Mechatronics is een recent opgezette cursus, ontwikkeld om tegemoet te komen aan de duidelijke vraag in de sector voor afgestudeerden met gevorderde vaardigheden en opleiding in het gespecialiseerde vakgebied. De aanzienlijke toename van de toepassing van mechatronica heeft gezorgd voor een industriële behoefte aan deze Masters-graad. Deze cursus is bedoeld voor studenten met een solide technische, wiskundige of toegepaste wetenschappelijke opleiding die willen streven naar een vaardighedenpakket dat elektrische, mechanische, digitale besturingssystemen en fysieke systeemmodellering combineert.... [-]


MSc in Autonomous Vehicle Dynamics and Control

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De wereldwijde markt voor onbemande en autonome voertuigen groeit snel. Autonome voertuigen in de lucht hebben tal van bestaande en potentiële toepassingen, waaronder zoeken en bewaken, in kaart brengen van gewasbespuitingen, monitoring van omgevings- en weersomstandigheden. Autonome voertuigen op de grond hebben zeer uiteenlopende toepassingen, zoals fabrieksautomatisering en mijnruiming ... [+]

De wereldwijde markt voor Autonome Voertuigen uit de lucht, op de grond en op zee is snel gegroeid dankzij de opkomst van drones en auto's zonder bestuurder. Defensie, ruimtevaart, automobielindustrie en maritieme industrieën zoeken afgestudeerden vertrouwd met belangrijke aspecten van autonomie, inclusief dynamica

Voor wie is het?

De Autonomous Vehicle Dynamics and Control MSc is een unieke cursus voor afgestudeerden in techniek, natuurkunde of wiskunde die duurzame en overdraagbare vaardigheden willen verwerven in autonome voertuigen om carrièremogelijkheden na te streven in de defensie-, luchtvaart-, automobiel- en scheepvaartindustrie.

Waarom deze cursus?

We zijn uniek omdat we een combinatie van onderwerpen bieden die zeer gewild zijn in de Autonome Voertuigindustrie en niet elders in een enkele MSc-cursus worden behandeld. Succesvolle afgestudeerden van onze MSc-opleiding worden vertrouwd met belangrijke aspecten van Autonomy die hen op een voordelige manier onderscheidt in de concurrerende arbeidsmarkt van vandaag... [-]


MSc in Cleantech Ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

De MSc in Cleantech Entrepreneurship combineert de sterke punten van Cranfield op het gebied van milieukunde, engineering en ondernemerschap om toekomstige leiders in de Cleantech sector uit te rusten met de kennis en vaardigheden om technologieën te ontwikkelen en te commercialiseren wanneer een mogelijkheid is geïdentificeerd. [+]

In het huidige magere economische klimaat bieden alternatieve energiestrategieën en schone technologieën (Cleantech) unieke uitdagingen voor de commercialisering van technologie. Cleantech zal een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van succesvolle koolstofarme economieën over de hele wereld, en het heeft daarvoor opgeleid personeel nodig. Cleantech verwijst naar elk proces, product of dienst dat negatieve milieueffecten vermindert door middel van aanzienlijke verbeteringen van de energie-efficiëntie, duurzaam gebruik van hulpbronnen of milieubeschermingsactiviteiten, en een breed scala aan technologie omvat met betrekking tot recycling, hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, grijswater, enz. De MSc in Cleantech Entrepreneurship combineert de sterke punten van Cranfield op het gebied van milieukunde, engineering en ondernemerschap om toekomstige leiders in de Cleantech-sector uit te rusten met de kennis en vaardigheden om technologieën te ontwikkelen en te commercialiseren wanneer een mogelijkheid is geïdentificeerd.Voor wie is het?... [-]

MSc in Computational

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Technische ontwikkeling van software is een van de belangrijkste gebieden in de Europese informatietechnologiesector. Het is een snel bewegend onderwerp van cruciaal belang voor de industrie en vormt de basis voor een brede en steeds groeiende verscheidenheid aan toepassingen. Deze cursus met zijn combinatie van competentiegericht en vakspecifiek materiaal heeft als belangrijkste doel je te voorzien van de generieke praktische vaardigheden en up-to-date kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen die dit veld behandelt. [+]

Technische ontwikkeling van software is een van de belangrijkste gebieden in de Europese informatietechnologiesector. Het is een snel bewegend onderwerp van cruciaal belang voor de industrie en vormt de basis voor een brede en steeds groeiende verscheidenheid aan toepassingen.

Deze cursus met zijn combinatie van competentiegericht en vakspecifiek materiaal heeft als belangrijkste doel je te voorzien van de generieke praktische vaardigheden en up-to-date kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen die dit veld behandelt.

Kies uit drie gespecialiseerde opties:

Computerondersteunde engineeringComputer en machine visieSoftware Engineering voor technisch computergebruik.Voor wie is het?... [-]

MSc in Computational Fluid Dynamics (CFD)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Deze cursus is ontworpen om de brede toepassingen van Computational Fluid Dynamics te weerspiegelen. Je leert CFD-methoden te begrijpen, te schrijven en toe te passen op een breed scala van gebieden, van lucht- en ruimtevaart, turbomachinery, meerfasestroming en warmteoverdracht, tot microflows, milieustromen en interactieproblemen met vloeistofstructuren. Pas uw koers aan door te kiezen uit een reeks gespecialiseerde modules die toepassingsspecifieke methoden en technieken omvatten. [+]

Deze cursus is ontworpen om de brede toepassingen van Computational Fluid Dynamics te weerspiegelen. Je leert CFD-methoden te begrijpen, te schrijven en toe te passen op een breed scala van gebieden, van lucht- en ruimtevaart, turbomachinery, meerfasestroming en warmteoverdracht, tot microflows, milieustromen en interactieproblemen met vloeistofstructuren. Pas uw koers aan door te kiezen uit een reeks gespecialiseerde modules die toepassingsspecifieke methoden en technieken omvatten.

Voor wie is het?

Ontworpen om tegemoet te komen aan de onderwijsbehoeften van afgestudeerden en professionele ingenieurs die op zoek zijn om een ​​industriële of onderzoekscarrière op gang te helpen in het snelgroeiende veld van Computational Fluid Dynamics. Deze cursus overbrugt de kloof tussen het inleidende niveau van niet-gegradueerde cursussen en de toegepaste expertise die is opgedaan door ingenieurs die CFD gebruiken in de industrie. Je zult de kennis en waardering krijgen van CFD-methoden die nodig zijn voor een sterke basis voor een carrière in deze spannende technische discipline.... [-]


MSc in Cyber-secure Manufacturing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Ontwikkeld als antwoord op de groeiende bedreigingen van Industry 4.0 en de ontwikkeling van Smart Factories. Deze cursus is ontwikkeld voor productietechnici / managers om productiesystemen en machines te beschermen tegen cyberbedreigingen. [+]

Ontwikkeld als antwoord op de groeiende bedreigingen van Industry 4.0 en de ontwikkeling van Smart Factories. Deze cursus is ontwikkeld voor productietechnici / managers om productiesystemen en machines te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Voor wie is het?

Deze cursus ontwikkelt de expertise van afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière bij het aanpakken van cyberbeveiligingsuitdagingen en technologieën in de productie.

Waarom deze cursus?

Ontwikkeld met academici en industrie uit de industrie en de defensie- en beveiligingssector om tegemoet te komen aan de huidige vraag naar loopbaan in het Internet of Things (IoT), Big Data, Cloud Computing en Cybersecurity. Het combineert de jarenlange expertise van Cranfield voor het leveren van hoogwaardige Masters-programma's in de industrie, en de veiligheids- en defensiesectoren.... [-]


MSc in energiesystemen en thermische processen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Rationeel en economisch gebruik van energie, met de minste schade aan het milieu, is van vitaal belang voor de toekomst van onze planeet. Het bereiken van energie-efficiëntie en het verminderen van milieuvervuiling zijn steeds belangrijker aspecten van professionele engineering. Deze cursus rust afgestudeerden en praktiserende ingenieurs uit met een diepgaand inzicht in de fundamentele kwesties van de energie-efficiëntie in de industriële en commerciële sector. [+]

Rationeel en economisch gebruik van energie, met de minste schade aan het milieu, is van vitaal belang voor de toekomst van onze planeet. Het bereiken van energie-efficiëntie en het verminderen van milieuvervuiling zijn steeds belangrijker aspecten van professionele engineering. Deze cursus rust afgestudeerden en praktiserende ingenieurs uit met een diepgaand inzicht in de fundamentele kwesties van de energie-efficiëntie in de industriële en commerciële sector.

Voor wie is het?

De MSc in energiesystemen en -processen bestaat uit negen modules, waaronder een project voor een energie-auditgroep en een individueel onderzoeksproject.

De cursus is ontwikkeld om actuele technische kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn voor een beter energiegebruik, het ontwerpen van energie-efficiënte systemen en processen, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en de kosteneffectieve vermindering en beheersing van vervuiling. Deze kennis kan rechtstreeks worden toegepast om verschillende sectoren van de economie te helpen bij het verbeteren van hun concurrentievermogen in het licht van afnemende middelen, waarschijnlijk aanzienlijke stijgingen van de energiekosten per eenheid en de dringende eis om te voldoen aan de steeds restrictievere normen voor verontreinigingsbeheersing. De cursus is geschikt voor afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen en toegepaste wetenschappen die een succesvolle carrière willen beginnen als milieubewuste energieprofessionals.... [-]


MSc in engineering en management van productiesystemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Een gevestigde professional die professionals ontwikkelt met een grondige kennis van de processen, vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor het creëren en beheren van concurrerende productieactiviteiten. Het is toonaangevend op industrieel relevante projecten, teamwerk en overdraagbare vaardigheden. Onze afgestudeerden hebben een loopbaan in een breed scala van sectoren, van financiële dienstverlening tot gezondheidszorg. [+]

Een gevestigde professional die professionals ontwikkelt met een grondige kennis van de processen, vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor het creëren en beheren van concurrerende productieactiviteiten. Het is toonaangevend op industrieel relevante projecten, teamwerk en overdraagbare vaardigheden. Onze afgestudeerden hebben een loopbaan in een breed scala van sectoren, van financiële dienstverlening tot gezondheidszorg.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met wetenschap, techniek, IT of aanverwante opleidingen die graag loopbanen willen ontwikkelen in de maakindustrie of aanverwante bedrijfstakken of universiteiten; of afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de industrie die hun kwalificaties willen uitbreiden of een loopbaanverandering willen nastreven; of personen met andere kwalificaties die over aanzienlijke relevante ervaring beschikken.... [-]


MSc in Environmental Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Er is een groeiende behoefte aan milieutechnici die de technologieën voor verontreinigingsbeheersing en de commerciële kansen voor bedrijven begrijpen. Deze cursus biedt studenten de kennis en vaardigheden om een ​​breed scala aan milieutechnische uitdagingen op te lossen. [+]

Er is een groeiende behoefte aan milieutechnici die de technologieën voor verontreinigingsbeheersing en de commerciële kansen voor bedrijven begrijpen. Deze cursus biedt studenten de kennis en vaardigheden om een ​​breed scala aan milieutechnische uitdagingen op te lossen.

Voor wie is het?

Geschikt voor afgestudeerde wetenschappers en ingenieurs die zich bezighouden met de bescherming en verbetering van het menselijk leven door de verbetering en bescherming van de milieukwaliteit op zowel lokale als mondiale schaal.

De MSc-cursus bestaat uit acht beoordeelde modules, een geïntegreerd groepsproject en een individueel project. Studenten die het Postgraduate Diploma (PgDip) volgen, voltooien de acht modules en het groepsproject. Studenten van het Postgraduate Certificate (PgCert) moeten zes van de acht modules afronden.... [-]


MSc in Environmental Management for Business

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Het beheer van de natuurlijke omgeving wordt steeds belangrijker in alle sectoren, van het bedrijfsleven tot het overheidsbeleid. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om milieukwesties kritisch te evalueren en bij te dragen aan het economische en beleidsmatige besluitvormingsproces in organisaties van elke omvang. [+]

Het beheer van de natuurlijke omgeving wordt steeds belangrijker in alle sectoren, van het bedrijfsleven tot het overheidsbeleid. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om milieukwesties kritisch te evalueren en bij te dragen aan het economische en beleidsmatige besluitvormingsproces in organisaties van elke omvang.

Voor wie is het?

Deze cursus biedt studenten de nodige actuele kennis en inzicht in milieukwesties die van invloed zijn op de publieke, private en vrijwilligerssector. Het biedt studenten ook het vermogen en de vaardigheden om alternatieve milieumaatregelen kritisch te beoordelen en het vermogen te ontwikkelen om geschikte oplossingen voor effectief milieubeheer te identificeren en aan te bevelen.... [-]


MSc in Environmental Water Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Over de hele wereld wordt de kwaliteit en kwantiteit van water in beken, rivieren, meren, wetlands en ondergronds aanzienlijk beïnvloed door menselijke activiteit. Bij Cranfield University profiteren we van onze brancheverbindingen om studenten de nieuwste vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan in een carrière in de milieuzorgsector van vandaag. [+]

Over de hele wereld wordt de kwaliteit en kwantiteit van water in beken, rivieren, meren, wetlands en ondergronds aanzienlijk beïnvloed door menselijke activiteit. Bij Cranfield University profiteren we van onze brancheverbindingen om studenten de nieuwste vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan in een carrière in de milieuzorgsector van vandaag.

Voor wie is het?

De cursus is ideaal voor afgestudeerden die de expertise willen ontwikkelen die nodig is om milieuproblemen met het water op te lossen. Het is ontworpen om uw bestaande kennis van wetenschap, beleid en praktijk aan te vullen en uit te breiden, waardoor het geschikt is voor studenten met verschillende achtergronden. Recente studenten hebben zich bij ons gevoegd van undergraduate en postgraduate degrees in engineering (civiel, hydraulisch, landbouw), fysische geografie, scheikunde en milieuwetenschappen, evenals van professionele carrières.... [-]


MSc in Finance and Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Finance and Management MSc staat op de zesde plaats in het VK in het algemeen (Financial Times Masters in Finance Pre-experience ranking 2018) en biedt solide basis voor financiën en management, zorgvuldige training in relevante tools en technieken en laat zien hoe ze praktisch in de mondiale praktijk kunnen worden toegepast. werkplek. Het studieprogramma is onderscheidend en uniek in de manier waarop het een verbinding tussen de school en het bedrijfsleven mogelijk maakt. Je wordt lesgegeven door een faculteit met ervaring in de echte wereld van financiën en bedrijfsleven, samen met professionals uit verschillende financiële gebieden. Modules concentreren zich op echte uitdagingen en omvatten een combinatie van casestudy's, participatieve oefeningen, interactieve lezingen en groepsprojecten. Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om uw kennis uit te breiden en u voor te bereiden op de professionele wereld, door deel te nemen aan reguliere seminars en toespraken. Onze lessen zijn klein en elke academische privé-leraar heeft niet meer dan vijf studenten in een cohort, zodat er altijd contact is met elkaar. Door deze cursus te bestuderen, kun je in verschillende financiële rollen werken in verschillende organisaties over de hele wereld. [+]

Gerangschikt als een top 10 UK Master in Finance door de Financial Times (2017), de

In een oogopslagStartdatum: 24 september 2018Duur: 1 jaarLevering: Gedoceerde modules 60%, individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsVoor wie is het?Afgestudeerden met een verlangen om hun kennis en vaardigheden op het gebied van financiën en management te ontwikkelen voordat ze hun eerste professionele rol zoekenProfessionals met werkervaring op het gebied van financiën of management die hun carrière naar een hoger niveau willen tillenIndividuen die willen worden onderwezen door faculteiten die ervaring hebben met het bedrijfsleven en de industrie en hun kennis kunnen meenemen naar het programmaKlasseprofiel 2017/18 *:Geslacht: ... [-]

MSc in Future Food Sustainability

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Deze cursus heeft als doel een gedetailleerd kritisch bewustzijn te bieden van de risico's, uitdagingen en kansen om een ​​duurzame voedselvoorziening te bieden aan de wereldbevolking, als we naar de toekomst gaan. [+]

Deze cursus heeft als doel een gedetailleerd kritisch bewustzijn te bieden van de risico's, uitdagingen en kansen om een ​​duurzame voedselvoorziening te bieden aan de wereldbevolking, als we naar de toekomst gaan.

Voor wie is het?

Deze cursus is van toepassing voor afgestudeerden van over de hele wereld die een carrière in voedselzekerheid willen nastreven op een technisch of strategisch niveau.

Deze cursus gaat over een fundamentele uitdaging van enorm belang die we vandaag allemaal tegenkomen; in wezen zijn de vele problemen van het voeden van een snelgroeiende wereldbevolking in de toekomst gegeven eindige hulpbronnen, onzekerheden toegevoegd zoals de effecten van klimaatverandering en een algemene erkenning dat onze huidige methoden voor het produceren van voedsel niet geschikt zijn voor het beoogde doel. Maar het doet meer dan alleen maar de uitdaging beschrijven - het gaat over het samenbrengen van de diverse draden die praktische en praktische antwoorden zouden kunnen bieden. Als zodanig is het ontworpen om te beantwoorden aan dringende behoeften van de industrie, instellingen en de overheid voor individuen die de complexe, multifactoriële problemen van de mondiale voedselvoorziening in de toekomst kunnen ontmoeten.... [-]


MSc in geavanceerde lichtgewicht structuren en impact

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Er zijn geen andere cursussen die specifieke gespecialiseerde training bieden op het gebied van botsbestendigheid en impact, die kan worden afgestemd op uw loopbaanambities. Geleverd met een unieke focus op applicatie, deze cursus zal u voorzien van sterke analytische vaardigheden in structureel gedrag en falen, zodat u deze kennis praktisch kunt toepassen op echte technische problemen terwijl u de nieuwste industriële standaard numerieke hulpmiddelen gebruikt. [+]

Er zijn geen andere cursussen die specifieke gespecialiseerde training bieden op het gebied van botsbestendigheid en impact, die kan worden afgestemd op uw loopbaanambities. Geleverd met een unieke focus op applicatie, deze cursus zal u voorzien van sterke analytische vaardigheden in structureel gedrag en falen, zodat u deze kennis praktisch kunt toepassen op echte technische problemen terwijl u de nieuwste industriële standaard numerieke hulpmiddelen gebruikt.

Voor wie is het?

Studenten die zich inschrijven hebben verschillende achtergronden. Velen hebben specifieke loopbanen in het achterhoofd, zoals werken in automobiel- of ruimtevaartdisciplines (constructief ontwerp of crashbeveiliging), materiaalontwikkeling voor defensietoepassingen of werken op het gebied van ontwikkeling van numerieke codes / consultancy.... [-]


MSc in geavanceerde materialen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Deze cursus biedt een fundamenteel begrip van de eigenschappen van materialen, hun verwerking en computergebaseerde ontwerpprocedures, die essentieel zijn voor de commercialisering van producten vanaf de conceptfase. [+]

Deze cursus biedt een fundamenteel begrip van de eigenschappen van materialen, hun verwerking en computergebaseerde ontwerpprocedures, die essentieel zijn voor de commercialisering van producten vanaf de conceptfase. Het omvat ook de ontwikkeling van nieuwe materialen en de verbetering en toepassing van de huidige materialen in nieuwe en nieuwe structuren.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met een bèta, toegepaste wetenschappen, techniek of aanverwante opleidingen die een loopbaan willen bij de ontwikkeling of exploitatie van materialen; afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de industrie die hun kwalificaties willen uitbreiden; of personen met andere kwalificaties die over aanzienlijke relevante ervaring beschikken.... [-]


MSc in Geographical Information Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Deze MSc is uniek in het bieden van een evenwichtige dekking van de belangrijkste GIS-technologieën. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met de industrie, als antwoord op de toegenomen vraag wereldwijd voor multidisciplinaire managers, adviseurs en consultants op het gebied van resource management. [+]

Deze MSc is uniek in het bieden van een evenwichtige dekking van de belangrijkste GIS-technologieën. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met de industrie, als antwoord op de toegenomen vraag wereldwijd voor multidisciplinaire managers, adviseurs en consultants op het gebied van resource management.

Voor wie is het?

We verwelkomen studenten met verschillende achtergronden die een passie hebben voor technologie en gegevens, geïnteresseerd zijn in het oplossen van problemen in de echte wereld en een positieve impact hebben. Je zult ervaring opdoen met het oplossen van ruimtelijke problemen van wereldklasse en een scala aan persoonlijke en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen om je op weg te helpen naar een uitdagende en lonende carrière in een groeiend scala van industriële en onderzoekssectoren die nu routinematig gebruik maken van de GI-technologieën. De cursus omvat een gevarieerd aanbod van casestudiewerk, tutorials en lezingen onder leiding van medewerkers van het centrum en senior gastdocenten uit de industrie.... [-]


MSc in Global Product Development and Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Productie- en dienstverlenende industrieën hebben veel meer talenten nodig die de uitdagingen aankunnen die zich voordoen bij het werken in een complexe, mondiale omgeving. Leer geavanceerde technieken voor het integreren van productontwikkeling op verschillende niveaus en het ontwerpen en produceren van intelligente, duurzame en internationaal concurrerende producten. [+]

Productie- en dienstverlenende industrieën hebben veel meer talenten nodig die de uitdagingen aankunnen die zich voordoen bij het werken in een complexe, mondiale omgeving. Leer geavanceerde technieken voor het integreren van productontwikkeling op verschillende niveaus en het ontwerpen en produceren van intelligente, duurzame en internationaal concurrerende producten.

Voor wie is het?

Deze werkelijk toonaangevende cursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoefte aan goed opgeleide bedrijfsleiders die kunnen reageren op de uitdagingen en eisen van moderne geglobaliseerde markten.

Ontworpen voor professionals uit het midden van de loopbaan, loopbaanwisselaars en ambitieuze, internationaal georiënteerde afgestudeerden die hun loopbaan in een mondiale context willen verbeteren. We ontwikkelen wereldwijde denkers die hun kennis van wereldwijde markten kunnen toepassen om grensoverschrijdende teams effectief te beheren en internationaal concurrerende producten en diensten te ontwikkelen.... [-]


MSc in inkoop en supply chain management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Cranfield inkoop en supply chain management-master bouwt voort op de wereldberoemde Cranfield Logistics en Supply Chain Management MSc, die dit jaar zijn 35-jarig jubileum viert. Het programma is mede ontworpen met senior inkoop- en supply chain-professionals en wordt geleverd door Europa's grootste gespecialiseerde supply chain management-faculteit. Het geeft je de specialistische kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je carrière als inkoop- en supply chain-professional voort te zetten. [+]

De

In een oogopslagStartdatum: 24 september 2018Duur: 1 jaarLevering: Gedoceerde modules 60%, individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsVoor wie is het?Pas afgestudeerden met een goede bachelordiploma die een brede kennis van inkoop en supply chain management willen en zich willen voorbereiden op een eerste professionele rol en toekomstige carrière in het veld.Inkoop- en supply chain-professionals in de vroege stadia van hun carrière die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren en op professioneel niveau naar het volgende niveau willen verhuizen.Klasseprofiel 2017/18 *:Geslacht:

* De bovenstaande gegevens combineren de 2017/18 klasseprofielen voor de twee Cranfield Supply Chain MSc-cursussen.... [-]


MSc in Land Restoration and Reclamation

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Ontworpen om te voldoen aan de toenemende eisen om aangetaste gebieden zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke status te beheren en te herstellen, is deze cursus bedoeld om de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om de kloof tussen beschadigd land en volledig herstelde ecosystemen te overbruggen. [+]

Ontworpen om te voldoen aan de toenemende eisen om aangetaste gebieden zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke status te beheren en te herstellen, is deze cursus bedoeld om de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om de kloof tussen beschadigd land en volledig herstelde ecosystemen te overbruggen.

Voor wie is het?

Landaanwinning en restauratie MSc is geschikt voor afgestudeerden op het gebied van ecologie, wetenschappen, aardrijkskunde en ingenieurs, of professionals met een wetenschappelijke of technische achtergrond.

De cursus bestaat uit acht onderwezen modules, een geïntegreerd groepsproject en een individueel afstudeerproject. Het biedt de vaardigheden om strategieën te evalueren, plannen en implementeren die nodig zijn om aangetaste gronden te herstellen, terug te winnen en te saneren om ecosysteemfuncties en -diensten te ondersteunen.... [-]


MSc in logistiek en supply chain management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Cranfield Logistics en Supply Chain Management MSc viert dit jaar haar 35-jarig jubileum. Het programma is mede ontworpen met senior logistieke en supply chain professionals en wordt geleverd door Europa's grootste gespecialiseerde logistieke en supply chain management faculteit. Het biedt u de specialistische kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uw carrière als logistiek- en supply chain-professional te bevorderen. [+]

The Cranfield

In een oogopslagStartdatum: 24 september 2018Duur: 1 jaarLevering: Gedoceerde modules 60%, individueel project 40%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsVoor wie is het?Pas afgestudeerden met een goede bachelordiploma die een brede kennis van logistiek en supply chain management willen en zich willen voorbereiden op een eerste professionele rol en toekomstige carrière in het veld.Logistieke en supply chain-professionals in de vroege stadia van hun carrière die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren en op professioneel niveau naar het volgende niveau willen verhuizen.Klasseprofiel 2017/18 *:Geslacht:

* De bovenstaande gegevens combineren de 2017/18 klasseprofielen voor de twee Cranfield Supply Chain MSc-cursussen.... [-]


MSc in logistiek en supply chain management (Executive)

Campus Deeltijd 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De MSc (Executive) voor logistiek en supply chain management biedt de mogelijkheid om te studeren voor een internationaal erkende masterkwalificatie en tegelijkertijd de nieuwste academische inzichten en best practices uit de branche terug te brengen naar uw eigen organisatie. Het is mede ontworpen door senior supply chain-professionals en wordt geleverd door de grootste gespecialiseerde logistiek- en supply chain management-faculteit van Europa in een wereldleider op het gebied van alleen postuniversitair onderwijs. [+]

De

In een oogopslagStartdatum: 9 april 2018Duur: twee jaar parttime (bestaat uit modules van 9 weken)Bezorging: Gedoceerde modules (60%) worden beoordeeld door een combinatie van schriftelijke opdrachten, examens en groepswerk / presentatie. Het afstudeerproject (40%) wordt individueel geschreven en ingediend aan het einde van de cursus (dwz december van het jaar twee).Kwalificatie: MSc, PgDip, PgCertType onderzoek: in deeltijdVoor wie is het?Supply chain-, logistiek- of inkoopmanagers die hun vaardigheden, kennis en vertrouwen willen vergroten om in de toekomst veeleisende uitvoerende taken op zich te nemen.Individuen met zakelijke of organisatorische ervaring in een niet-toeleveringsketengebied die van plan zijn het supply chain-veld in te gaan of recentelijk een verandering in het carrièrepad hebben gehad.Ambitieuze professionals die zichzelf graag willen ontwikkelen en een 'real-world' opleiding willen die wordt geleverd door faculteiten die actief betrokken zijn bij het bedrijfsleven, en hun kennis naar het programma kunnen brengen.Klasse profiel januari 2018:Geslacht: Waarom deze cursus?... [-]

MSc in luchtwaardigheid

Campus Deeltijd 2 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Luchtwaardigheid loopt voorop bij de ontwikkeling van de luchtvaart. Het is van vitaal belang dat het personeel over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om principes toe te passen bij het ontwerp, de fabricage, de bediening en het onderhoud van vliegtuigen om zowel de luchtwaardigheid te ontwikkelen en te handhaven. Deze deeltijdcursus is ontwikkeld om te voldoen aan de vraag van de industrie naar gekwalificeerde luchtwaardigheidsspecialisten en gaat in op de belangrijkste aspecten van het ontwerpen, bouwen, bedienen en onderhouden van vliegtuigen. [+]

Luchtwaardigheid loopt voorop bij de ontwikkeling van de luchtvaart. Het is van vitaal belang dat het personeel over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om principes toe te passen bij het ontwerp, de fabricage, de bediening en het onderhoud van vliegtuigen om zowel de luchtwaardigheid te ontwikkelen en te handhaven. Deze deeltijdcursus is ontwikkeld om te voldoen aan de vraag van de industrie naar gekwalificeerde luchtwaardigheidsspecialisten en gaat in op de belangrijkste aspecten van het ontwerpen, bouwen, bedienen en onderhouden van vliegtuigen.Voor wie is het?

De luchtwaardigheidsmaster is zeer flexibel en ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van individuen die hun werkverplichtingen in balans brengen met studie. Het is met name relevant voor ingenieurs en technologen die werkzaam zijn op het gebied van luchtwaardigheid van luchtvaartveiligheid, hetzij in een regelgevende instantie of in de industrie. Het formaat is met name geschikt voor diegenen die hun kennis in een gestructureerd maar flexibel deeltijdformaat willen vergroten en richten terwijl ze blijven werken.... [-]


MSc in Management

Campus Voltijd 13 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Cranfield Management MSc biedt u de kennis en praktische vaardigheden die u nodig hebt om complexe zakelijke uitdagingen aan te gaan en om u voor te bereiden op veeleisende managementrollen in de toekomst. [+]

De

De Management MSc biedt u de kennis en praktische vaardigheden die u nodig hebt om complexe zakelijke uitdagingen aan te gaan en om u voor te bereiden op veeleisende managementrollen in de toekomst. Het bevat een onderscheidende mix van theorie met praktische toepassing door middel van zeer ervaringsgerichte simulaties, consulting, wedstrijden en projectwerk. Het biedt je ook de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen bij een bedrijf tijdens een driemaands, onkostenvergoed, intern stageproject .

In een oogopslagStartdatum: 24 september 2018Duur: 13 maandenBezorging: Gedoceerde modules (60%) worden beoordeeld door een combinatie van schriftelijke opdrachten, examens en groepswerk / presentatie. Het stageverslag / scriptie (40%) wordt individueel geschreven en aan het einde van de cursus ingediend.Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsVoor wie is het?Afgestudeerden met een verlangen om hun kennis en vaardigheden in management te ontwikkelen voordat ze hun eerste professionele rol zoeken.Professionele professionals in de beginfase met een passie voor zaken en aspiraties om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.Klasseprofiel 2017/18 *:Geslacht: ... [-]

Msc in management, leiderschap en zakelijke vaardigheden

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De cursussen zijn gericht op de bredere defensie gemeenschap en trekt civiele en militaire studenten van de publieke en private sector wereldwijd. [+]

MSc in management, leiderschap en zakelijke vaardigheden MSc in Defence Acquisition Beheer

Cranfield University in Shrivenham Of u nu betrokken bent bij het vaststellen of beheren van capaciteitsvereisten; betrokken bij aanbestedings-, commerciële of contractactiviteiten; of het ontwikkelen en implementeren van ondersteuningsoplossingen, deze cursus zal de onderliggende kennis verschaffen en de kritisch denkvaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor een effectief beheer van verwerving van defensies. Duur: tot 5 jaar parttime Voor wie is het bedoeld? De cursus richt zich op de bredere defensiecommunity en trekt civiele en militaire studenten uit de publieke en private sector wereldwijd aan. Presenteren militaire officieren en het ministerie van Defensie ambtenaren zullen goed voorbereid zijn voor een reeks van functies, waaronder: de leiding van strategische verandering; projectteam leiderschap en management; commerciële en contracten beheer; resources management en programma-controle; engineering management; Managementapparaat; en het beheer van geïntegreerde logistieke ondersteuning en de supply chain operations. Studenten van defensie-industrie, commerciële organisaties, onderzoeksinstellingen en andere overheidsdiensten moeten ook een meer gedetailleerde kennis van hoe inkoop Defensie en door het leven ondersteuning werkt en in staat zijn om hun zakelijke en persoonlijke carrière belangen dienovereenkomstig vooruit te verwerven.... [-]


MSc in management- en informatiesystemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Er bestaat een grote kenniskloof tussen managers in organisaties die in de war raken door de IT-systemen en de technische staf die ze levert. Onze afgestudeerden spelen een cruciale rol bij de integratie van de taal en praktijk van management en technologie in het bedrijfsleven. Ontwikkel uw begrip van de interactie tussen IT, organisatie en gedrag van mensen om u voor te bereiden op leidinggevende functies in bedrijfsoperaties en ICT-projecten. [+]

Er bestaat een grote kenniskloof tussen managers in organisaties die in de war raken door de IT-systemen en de technische staf die ze levert. Onze afgestudeerden spelen een cruciale rol bij de integratie van de taal en praktijk van management en technologie in het bedrijfsleven. Ontwikkel uw begrip van de interactie tussen IT, organisatie en gedrag van mensen om u voor te bereiden op leidinggevende functies in bedrijfsoperaties en ICT-projecten.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met een bèta-, technische, IT- of bedrijfsgerelateerde opleiding die graag carrière willen maken in verschillende sectoren of universiteiten; of afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de industrie die hun kwalificaties willen uitbreiden of een loopbaanverandering willen nastreven; of personen met andere kwalificaties die over aanzienlijke relevante ervaring beschikken.... [-]


MSc in Management en Corporate Sustainability

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is nog nooit zo relevant geweest voor onze organisaties - het zorgt ervoor dat bedrijven een positieve impact hebben op de wereld en stelt de samenleving in staat om haar doelen te bereiken. [+]

De

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is nog nooit zo relevant geweest voor onze organisaties - het zorgt ervoor dat bedrijven een positieve impact hebben op de wereld en stelt de samenleving in staat om haar doelen te bereiken. De MSc van Cranfield Management en Corporate Sustainability leert u hoe praktisch realiseerbare bedrijven erin slagen duurzaamheid duurzaam te verankeren in hun kerndoel en -strategie.

In een oogopslagStartdatum: 24 september 2018Duur: 1 jaarLevering: Gedoceerde modules 65%, individuele scriptie 35%Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsVoor wie is het?

Deze cursus is bedoeld voor ambitieuze afgestudeerden met een grote interesse in de sociale, ecologische en economische impact die organisaties hebben op de wereld en vroege carrièreprofessionals die willen overstappen naar een op duurzaamheid gerichte rol. Het is geschikt voor studenten die duurzaamheid willen integreren in hun toekomstige managementcarrière in een gevarieerd aanbod van private, publieke en not-for-profit organisaties, sectoren en rollen.... [-]


MSc in Management en Ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De MSc Management and Entrepreneurship leert u hoe u uw eigen bedrijf kunt starten, een familiebedrijf kunt laten groeien of kunt innoveren binnen een bestaande organisatie. [+]

De

De MSc van Cranfield Management and Entrepreneurship deelt de cursusinhoud, inclusief modules en andere programma-activiteiten, met ons Management MSc-programma, dat op de 1e plaats staat in het VK en de zevende plaats in de wereld in The Economist. Welk MBA? Masters in Management (MiM) 2017 ranglijst.

In een oogopslagStartdatum: 24 september 2018Duur: 1 jaarBezorging: Gedoceerde modules (60%) worden beoordeeld door een combinatie van schriftelijke opdrachten, examens en groepswerk / presentatie. Het afstudeerproject (40%) wordt individueel geschreven en aan het einde van de cursus ingediend.Kwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsVoor wie is het?Ambitieuze pas afgestudeerden met een academische achtergrond die een eigen bedrijf willen starten of betrokken willen raken bij het beheer van een familiebedrijf.Ondernemers die in elk stadium van hun levenscyclus willen groeien en hun bedrijf willen ontwikkelen.Aspirant-professionals die ondernemerschapsdenken willen integreren in hun toekomstige managementcarrière.Klasseprofiel 2017/18 *:Geslacht: ... [-]

MSc in Manufacturing Technology and Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De productie onderbouwt het succes van de economie. De opkomst van de 4e industriële revolutie levert wereldwijd nieuwe en opwindende zakelijke kansen op. Kies uit optionele modules om je studie te specialiseren. Behandel de breedte van zowel technische als zakelijke vaardigheden om een ​​echte impact te hebben in uw gekozen carrière. [+]

De productie onderbouwt het succes van de economie. De opkomst van de 4e industriële revolutie levert wereldwijd nieuwe en opwindende zakelijke kansen op. Kies uit optionele modules om je studie te specialiseren. Behandel de breedte van zowel technische als zakelijke vaardigheden om een ​​echte impact te hebben in uw gekozen carrière.

Voor wie is het?

De cursus is ontwikkeld voor werktuigbouwkundigen en materiaalingenieurs die zich willen bezighouden met hi-tech productiemethoden om de ontwikkeling van innovatieve producten te leveren.

Waarom deze cursus?

Productietechnologieën zijn verantwoordelijk voor de levering van producten van de volgende generatie die van invloed zijn op sectoren zoals de automobiel- en ruimtevaartindustrie. Je leert van experts op het gebied van composieten, coatings, metrologie en management om er maar een paar te noemen, die je technische kennis bieden om nieuwe productontwikkeling te leveren en ondersteunen.... [-]


MSc in Offshore Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Offshore engineering is een snel ontwikkelende discipline. Naast zijn traditionele relevantie voor de olie [+]

Offshore engineering is een snel ontwikkelende discipline. Naast zijn traditionele relevantie voor de olie

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor ingenieurs, wiskunde of exacte wetenschappen die zich willen specialiseren in Offshore Engineering. Het ontwikkelt professionele ingenieurs en wetenschappers met de multidisciplinaire vaardigheden en het vermogen om huidige en toekomstige offshore energie-engineering problemen te analyseren.

Cranfield's MSc in Offshore Engineering is in staat om de nieuwe vaardigheden te leveren die nodig zijn in deze snel ontwikkelende sector, samen met het fundamentele technische inzicht dat nodig is, ongeacht de toepassing. Spannende nieuwe disciplines die in dit MSc worden onderwezen, omvatten geavanceerde bediening en onderhoud van offshore-activa; Gezondheid, veiligheid, beveiliging en milieu; en risico en betrouwbaarheid. Studenten die zich aanmelden voor deze MSc kunnen kiezen tussen twee routes: één gericht op gedetailleerde technische aspecten en de andere gericht op offshore asset management. Afgestudeerden met een MSc in Offshore Engineering zullen in verschillende sectoren kunnen werken, waaronder offshore renewables, olie... [-]


MSc in Operations Excellence (Executive)

Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Een wereldwijd toonaangevend programma ontwikkeld door Cranfield via een unieke samenwerking met Rolls-Royce en het Institute for Manufacturing van de Universiteit van Cambridge. Ontworpen voor professionals uit de industrie die zich aanpassen aan veeleisende carrières, de cursus is ontwikkeld om de vaardigheden te ontwikkelen om verandering in het bedrijf te leiden. [+]

Een wereldwijd toonaangevend programma ontwikkeld door Cranfield via een unieke samenwerking met Rolls-Royce en het Institute for Manufacturing van de Universiteit van Cambridge. Ontworpen voor professionals uit de industrie die zich aanpassen aan veeleisende carrières, de cursus is ontwikkeld om de vaardigheden te ontwikkelen om verandering in het bedrijf te leiden.

Voor wie is het?

Voor degenen die het potentieel voor een lange en succesvolle carrière in de productie erkennen, biedt Cranfield de ideale balans tussen academische studie en praktische werkervaring. Deze cursus behandelt de behoefte aan hoog opgeleide operationele professionals die nodig zijn om de activiteiten om te zetten in een bedrijf van wereldklasse in alle sectoren van de productie. De Operations Excellence-cursus is zodanig gestructureerd dat maximaal voordeel wordt behaald uit het leren met minimale tijd weg van de werkomgeving.... [-]


MSc in Process Systems Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Process systems engineering houdt zich bezig met het ontwerpen, uitvoeren, optimaliseren en regelen van allerlei soorten chemische, fysieke en biologische processen door middel van systematische computerondersteunde benaderingen. De belangrijkste uitdagingen zijn de ontwikkeling van concepten, methodologieën en modellen voor de voorspelling van prestaties en voor besluitvorming voor een samengesteld systeem. [+]

Process systems engineering houdt zich bezig met het ontwerpen, uitvoeren, optimaliseren en regelen van allerlei soorten chemische, fysieke en biologische processen door middel van systematische computerondersteunde benaderingen. De belangrijkste uitdagingen zijn de ontwikkeling van concepten, methodologieën en modellen voor de voorspelling van prestaties en voor besluitvorming voor een samengesteld systeem.

Voor wie is het?

Geschikt voor afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen en toegepaste wetenschappen die een succesvolle carrière willen beginnen als professionals in process systems engineering.

De cursus biedt afgestudeerden en praktiserende ingenieurs een grondige kennis van de grondbeginselen van processystemen en een uitstekende competentie in het gebruik van state-of-the-art benaderingen om de belangrijkste operationele en ontwerpkwesties van de moderne procesindustrie aan te pakken. De cursus biedt up-to-date technische kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het bereiken van het beste beheer, ontwerp, besturing en gebruik van efficiënte processystemen.... [-]


MSc in Renewable Energy

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De MSc-portfolio binnen ons Energy and Power-programma is onlangs herzien. Dit is om ervoor te zorgen dat onze cursussen aantrekkelijk zijn voor toekomstige studenten en om ervoor te zorgen dat de titels van cursussen en de leerresultaten van studenten relevant zijn voor toekomstige werkgevers. Als gevolg van de beoordeling voor oktober 2018, zal deze cursus samengaan met andere Hernieuwbare cursussen om Hernieuwbare Energie te worden. [+]

De MSc-portfolio binnen ons Energy and Power-programma is onlangs herzien. Dit is om ervoor te zorgen dat onze cursussen aantrekkelijk zijn voor toekomstige studenten en om ervoor te zorgen dat de titels van cursussen en de leerresultaten van studenten relevant zijn voor toekomstige werkgevers. Als gevolg van de beoordeling voor oktober 2018, zal deze cursus samengaan met andere Hernieuwbare cursussen om Hernieuwbare Energie te worden.

Klimaatverandering, groeiende bevolkingsgroepen en beperkte bronnen van fossiele brandstoffen betekenen dat de vraag naar hernieuwbare energie in een steeds sneller tempo toeneemt. Hernieuwbare energie vormt nu de kern van elke geïnformeerde discussie over energieduurzaamheid, veiligheid en betaalbaarheid.... [-]


MSc in Safety and Accident Investigation - Luchttransport

Campus Deeltijd May 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield

We zijn al bijna 40 jaar een expertisecentrum op het gebied van onderzoek naar ongevallen. Deze cursus is specifiek ontworpen voor onderzoekers van vliegtuigongevallen en mensen die werkzaam zijn in aanverwante gebieden, en biedt u een academisch erkende kwalificatie van hoge kwaliteit. [+]

We zijn al bijna 40 jaar een expertisecentrum op het gebied van onderzoek naar ongevallen. Deze cursus is specifiek ontworpen voor onderzoekers van vliegtuigongevallen en mensen die werkzaam zijn in aanverwante gebieden, en biedt u een academisch erkende kwalificatie van hoge kwaliteit.

Voor wie is het?

Met de MSc in Safety and Accident Investigation (Air Transport) kunt u een internationaal erkende kwalificatie op het gebied van een ongevallenonderzoek ontvangen. De meerderheid van de studenten voegt zich bij deze cursus met de bedoeling een kwalificatie te behalen waarmee ze hun loopbaanontwikkeling in ongevalsonderzoek of andere veiligheidsgerelateerde gebieden van de luchtvervoersindustrie kunnen bevorderen.... [-]


MSc in Strategic Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield

De Strategic Marketing MSc geeft je de gespecialiseerde vaardigheden en kennis om een ​​succesvolle marketingleider van de toekomst te worden. Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) en Market Research Society (MRS), krijgt u een diepgaand inzicht in marketing, inclusief marketingstrategie, digitale marketing, branding, communicatie, marketingadvies, CRM, key account management, markt onderzoek, omnichannel marketing en big data marketing analytics. [+]

De

In een oogopslagStartdatum: 24 september 2018Duur: 1 jaarKwalificatie: MScType onderzoek: voltijdsVoor wie is het?Pas afgestudeerden die hun academische achtergrond willen verbeteren en zich willen voorbereiden op een eerste professionele rol in marketing.Marketingprofessionals die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren en hun carrière willen voortzetten.Klasprofiel 2017/18:Geslacht: TermijnenOriëntatie week: Waarom deze cursus?

Meer dan alleen een academische instelling, het onderzoek, de expertise en het onderwijs van wereldklasse op het gebied van onderzoek van Cranfield School resulteren in praktische managementoplossingen die de bedrijfswereld van vandaag veranderen. Al 50 jaar werken we samen met toonaangevende bedrijven over de hele wereld, en hebben we onze missie voortgezet om de praktijk van management te verbeteren.... [-]


MSc in Thermal Power

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Grondige en toegepaste kennis verwerven die van toepassing is op het begrip van het ontwerp en de werking van verschillende typen gasturbines voor alle toepassingen. [+]

Grondige en toegepaste kennis verwerven die van toepassing is op het begrip van het ontwerp en de werking van verschillende typen gasturbines voor alle toepassingen. Volg uw eigen interesses en carrièreaspiraties via een breed scala aan modules via vier specialistische opties:

Aerospace PropulsionGasturbine-technologieKracht, voortstuwing en het milieuRoterende machines, engineering en management.Voor wie is het?

Deze cursus beoogt zowel fundamentele als toegepaste kennis te bieden die van toepassing is op het begrip van het ontwerp en de werking van verschillende typen gasturbines voor alle toepassingen. Geschikt voor afgestudeerden op zoek naar een uitdagende en lonende carrière in een gevestigde internationale industrie.... [-]


MSc in through-life systeemduurzaamheid (Executive)

Campus Deeltijd 2 - 3 jaar Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Deze cursus biedt een essentiële basis voor toekomstige leiders in organisaties die de waarde van het gebruik van complexe, duurzame productsystemen willen maximaliseren en de veranderingsleiders voor systeemonderhoud willen worden. Er zijn nieuwe en geïntegreerde benaderingen nodig om superieure doorlopende ondersteuning te ontwikkelen om te voldoen aan de eisen van aandeelhouders en belanghebbenden. [+]

Deze cursus biedt een essentiële basis voor toekomstige leiders in organisaties die de waarde van het gebruik van complexe, duurzame productsystemen willen maximaliseren en de veranderingsleiders voor systeemonderhoud willen worden. Er zijn nieuwe en geïntegreerde benaderingen nodig om superieure doorlopende ondersteuning te ontwikkelen om te voldoen aan de eisen van aandeelhouders en belanghebbenden.

Voor wie is het?

Ontwikkeld door Cranfield University in samenwerking met Rolls-Royce en Bombardier Transportation, is deze MSc ontworpen voor professionals op het gebied van asset management en onderhoud. Wij streven ernaar om uw vaardigheden te verbeteren en de behoefte aan hoog opgeleide personen die betrokken zijn bij de ondersteuning van complexe apparatuur en systemen aan te pakken. U kunt uiteindelijk bijdragen aan het behalen van een concurrentievoordeel voor uw organisatie. Gestructureerd om maximaal voordeel te halen uit leren met minimale tijd weg van de werkomgeving.... [-]


MSc in Toegepaste Nanotechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Onderzoek het potentieel van toepassing van nanotechnologie door middel van slimme en functionele materialen om hele sectoren van de industrie van gezondheidszorg tot energie te transformeren. Deze cursus behandelt de technologieën voor het ontwerpen, realiseren en analyseren van apparaten, materialen en systemen op micro- en nano-schaal. [+]

Onderzoek het potentieel van toepassing van nanotechnologie door middel van slimme en functionele materialen om hele sectoren van de industrie van gezondheidszorg tot energie te transformeren. Deze cursus behandelt de technologieën voor het ontwerpen, realiseren en analyseren van apparaten, materialen en systemen op micro- en nano-schaal.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met een bèta-, technische of verwante graad die een loopbaan willen ontwikkelen op het snijvlak van micro-engineering; afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de industrie die hun kwalificaties willen uitbreiden of personen met andere kwalificaties die over een aanzienlijke relevante ervaring beschikken.... [-]


MSc in veiligheid en menselijke factoren in de luchtvaart

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

De vraag naar menselijke factoren en veiligheidsexpertise blijft groeien binnen de luchtvaart en andere sectoren die van cruciaal belang zijn voor de veiligheid. Deze cursus is ontworpen om de industrie te voorzien van afgestudeerde afgestudeerden die een echte en duurzame verbetering van de prestaties en veiligheid kunnen bereiken door de toepassing van vaardigheden en kennis die wordt opgedaan door een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. [+]

De vraag naar menselijke factoren en veiligheidsexpertise blijft groeien in zowel de luchtvaart als andere veiligheidskritieke industrieën.

Deze cursus is ontworpen om de industrie te voorzien van afgestudeerden die een echte en duurzame verbetering van de prestaties en veiligheid kunnen bereiken door de toepassing van vaardigheden en kennis die wordt opgedaan door een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen.

Voor wie is het?

Deze cursus trekt een grote verscheidenheid aan studenten aan van luchtvaartprofessionals in civiele en militaire domeinen tot hoogwaardige afgestudeerden in technische en sociale wetenschappen. Het brede scala aan vaardigheden en kennis vertegenwoordigd door studenten op de cursus biedt een unieke leeromgeving.... [-]


MSc in veiligheid en ongeval onderzoek - Marine Transport

Campus Deeltijd 3 jaar May 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

Deze cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ongevallenonderzoekswereld en biedt een unieke combinatie van op onderzoek gebaseerd leren en leren van praktijkervaringen, zodat studenten de vaardigheden en kennis van het beste van zowel de academische wereld als de industrie kunnen opdoen. [+]

Deze cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ongevallenonderzoekswereld en biedt een unieke combinatie van op onderzoek gebaseerd leren en leren van praktijkervaringen, zodat studenten de vaardigheden en kennis van het beste van zowel de academische wereld als de industrie kunnen opdoen.

Voor wie is het?

De cursus is in eerste instantie bedoeld voor degenen die betrokken zijn bij, of op het punt staan ​​om betrokken te worden, bij onderzoek naar ongevallen op zee en andere veiligheidsgerelateerde industrieën.

De cursus is geschikt voor mensen met een technische of operationele achtergrond in marine- of veiligheidstechniek en -beheer, onderzoekers voor ongevallen en personen die in dienst zijn bij nationale onderzoeksinstanties, exploitant, toezichthouders en fabrikanten.... [-]


MSc in veiligheids- en ongevallenonderzoek - spoorvervoer

Campus Deeltijd 3 jaar May 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +1 more

We zijn al bijna 40 jaar een expertisecentrum op het gebied van onderzoek naar ongevallen. Deze cursus biedt u de kennis en vaardigheden om een ​​spoorwegongelukonderzoek uit te voeren in overeenstemming met de normen en aanbevolen werkwijzen zoals vereist in de toepasselijke nationale en Europese wetgeving. [+]

We zijn al bijna 40 jaar een expertisecentrum op het gebied van onderzoek naar ongevallen. Deze cursus biedt u de kennis en vaardigheden om een ​​spoorwegongelukonderzoek uit te voeren in overeenstemming met de normen en aanbevolen werkwijzen zoals vereist in de toepasselijke nationale en Europese wetgeving.

Voor wie is het?

De cursus is vooral gericht op degenen die betrokken zijn bij onderzoek naar spoorwegongevallen en andere veiligheidsgerelateerde industrieën.

Waarom deze cursus?

We zijn al bijna 40 jaar een expertisecentrum op het gebied van onderzoek naar ongevallen. Het cursusformaat is gebaseerd op de ervaring die we hebben opgedaan met het uitvoeren van vergelijkbare MSc-programma's die zowel succesvol als populair zijn gebleken. Het formaat is geschikt voor professionals uit binnen- en buitenland, omdat het onderwijs wordt gegeven in modules en onderzoek en assessments op afstand kunnen worden uitgevoerd.... [-]


MSc in voedselketen-systemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Cranfield +1 more

Ons MSc-systeem voor voedingsketens is ontwikkeld als resultaat van uitgebreid industrieel onderzoek. De cursus onderzoekt de hele voedselketen van pre-harvest tot markt met het algemene doel om de kwaliteit en veiligheid van voedsel te verbeteren. [+]

Ons MSc-systeem voor voedingsketens is ontwikkeld als resultaat van uitgebreid industrieel onderzoek. De cursus onderzoekt de hele voedselketen van pre-harvest tot markt met het algemene doel om de kwaliteit en veiligheid van voedsel te verbeteren.Voor wie is het?

De cursus is geschikt voor nieuwe afgestudeerden met een achtergrond in wetenschap of technologie die geïnteresseerd zijn in een carrière binnen de voedingsindustrie. De cursus is ook ideaal voor professionals die al werkzaam zijn in de industrie en die willen trainen om hun carrière te bevorderen. Beschikbaar op volledige en part-time basis biedt de cursus flexibiliteit en ondersteuning voor diegenen die willen trainen terwijl ze aan het werk blijven.... [-]


MSc in water- en afvalwatertechniek

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Water staat onder toenemende druk van demografische en klimatologische veranderingen. Behandelingsprocessen spelen een belangrijke rol bij het leveren van veilige, betrouwbare watertoevoer aan huishoudens, industrie en landbouw en bij het waarborgen van de waterkwaliteit. [+]

Water staat onder toenemende druk van demografische en klimatologische veranderingen. Behandelingsprocessen spelen een belangrijke rol bij het leveren van veilige, betrouwbare watertoevoer aan huishoudens, industrie en landbouw en bij het waarborgen van de waterkwaliteit.

Voor wie is het?

De cursus Water en afvalwatertechniek is ideaal voor mensen die echt een verschil willen maken voor het leveren van betrouwbare watervoorzieningen of voor het onderhouden en verbeteren van de rivier- en grondwaterkwaliteit.

Goed opgeleide, bekwame en ervaren afgestudeerden zijn verplicht om essentiële water- en afvalwaterzuiveringsdiensten te bedienen en te beheren. De vraag naar dergelijke afgestudeerden is al hoog en zal de komende jaren alleen maar toenemen als de milieunormen voor de waterkwaliteit toenemen en de druk op onze watervoorzieningen blijft toenemen.... [-]


MSc in Water en Sanitation for Development

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Hoewel er de afgelopen drie decennia veel vooruitgang is geboekt, hebben nog steeds meer dan een miljard mensen geen toegang tot een veilige, betrouwbare en betaalbare watervoorziening; en meer dan twee keer dat aantal heeft nog steeds geen toegang tot elementaire sanitaire voorzieningen. Deze cursus biedt de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om plannen en implementaties uit te voeren, met gemeenschappen, watervoorziening en sanitatieprojecten en -programma's over de hele wereld, met name in minder ontwikkelde landen. [+]

Hoewel er de afgelopen drie decennia veel vooruitgang is geboekt, hebben nog steeds meer dan een miljard mensen geen toegang tot een veilige, betrouwbare en betaalbare watervoorziening; en meer dan twee keer dat aantal heeft nog steeds geen toegang tot elementaire sanitaire voorzieningen. Deze cursus biedt de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om plannen en implementaties uit te voeren, met gemeenschappen, watervoorziening en sanitatieprojecten en -programma's over de hele wereld, met name in minder ontwikkelde landen.

Waarom deze cursus?

Na succesvolle afronding van deze optie kunnen studenten:

ontwerp en implementeer geschikte en duurzame oplossingen voor watervoorziening en sanitaire voorzieningen voor kleine, landelijke gemeenschappen, met name in ontwikkelingslanden, met inachtneming van de technische, sociale en institutionele beperkingen die worden opgelegd door de omringende omgevinghet beoordelen van watervoorziening en sanitatiebehoeften voor gemeenschappen in dorpen en vluchtelingenkampenplannen en implementeren van evaluatie- en ontwikkelingsprogramma's voor waterbronnen, inclusief goedkope boorwerkzaamhedenfaciliteer gemeenschapsparticipatie en managementprojecten en -programma'sontwerp, kosten en implementeer kleine duurzame waterdistributie-, opslag- en behandelingssystemenevalueren van de gezondheidseffecten van gemeenschapswatervoorzieningen en sanitaire systemen.Graduate bestemmingen... [-]

MSc in Welding Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

Lassen is een integraal onderdeel van de productie van een breed scala aan producten. Deze cursus biedt de praktische en theoretische kennis die nodig is om een ​​lasingenieur en een materiaal- en verbindingsspecialist te worden. De cursus behandelt moderne lastechnieken, automatisering, metallurgie, materiaalkunde, lasprocessen, lasontwerp en kwaliteit. [+]

Lassen is een integraal onderdeel van de productie van een breed scala aan producten. Deze cursus biedt de praktische en theoretische kennis die nodig is om een ​​lasingenieur en een materiaal- en verbindingsspecialist te worden. De cursus behandelt moderne lastechnieken, automatisering, metallurgie, materiaalkunde, lasprocessen, lasontwerp en kwaliteit.

Voor wie is het?

Deze cursus biedt u een fundamenteel begrip van lastechnieken en een bewustzijn van recente technische ontwikkelingen binnen de relevante industrieën. Het zal ook uw communicatie, presentatie, analytische en probleemoplossende vaardigheden verbeteren. Onze afgestudeerden zijn zeer gewild bij internationale bedrijven met behulp van las- en verbindingstechnologieën, en zijn in staat om posities van aanzienlijke technische verantwoordelijkheid te bereiken.... [-]


Resilience, Counter Terrorism and Organised Crime Degrees

Campus Voltijd Deeltijd 11 - 60 maanden August 2019 Verenigd Koninkrijk Swindon Cranfield +2 more

[+]

Duur: 3 jaar Part-time

Voor wie is het?

Deze PgCert is ontworpen voor officieren van de strijdkrachten en voor wetenschappers en technische officieren in overheidsdefensie-instellingen en de defensie-industrie.

Afgestudeerden bereiken een hoog niveau van begrip en gedetailleerde kennis van militaire communicatie- en sensorsystemen met speciale aandacht voor elektronische oorlogsvoering.

PGCert in communicatie Electronic Warfare

Dit PGCert omvat een selectie van Electronic Warfare onderwerpen militaire communicatiesystemen, met inbegrip van de specificatie, analyse, ontwikkeling, inkoop en technisch beheer van de militaire informatiesystemen relevant.... [-]


Contact
Bezoekadres
Swindon, Engeland, GB
Bezoekadres
Swindon, Engeland, GB
Bezoekadres
Cranfield, Engeland, MK43 0AL GB