Cranfield School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cranfield School of Management is al meer dan 50 jaar een wereldleider op het gebied van managementeducatie, onderzoek en advies. Cranfield School of Management is een exclusief postdoctorale business school met als missie het verbeteren van de praktijk van management. We hebben een wereldwijde reputatie voor het ontwikkelen van goed presterende leiders op het gebied van technologie en management - door hen aan te moedigen hun organisaties en de bredere samenleving te transformeren.

Bekend om onze sterke banden met de industrie, draait Cranfield zowel om zaken als om zaken. Wij zijn een centrum van onderzoek, expertise en onderwijs van wereldklasse en bieden praktische managementoplossingen via een reeks activiteiten, waaronder leiderschap, financiën, marketing en logistiek.

Wij zijn een van een elite groep scholen wereldwijd met de drievoudige accreditatie van AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), EQUIS (European Quality Improvement System) en AMBA (de Association of MBA's).

Wat maakt Cranfield School of Management uniek?

  • Ongeëvenaarde onderwijservaring. Je tutorgroep heeft niet meer dan zes studenten, wat zorgt voor nauw contact en voortdurende ondersteuning.
  • Een volwassen leeromgeving. Omdat we alleen een postdoctorale universiteit zijn, word je omringd door gelijkgestemde individuen die gedreven zijn om te slagen in hun gekozen carrière.
  • Carrièregericht leren. Omdat ons onderwijs uitsluitend is gericht op postdoctorale en uitvoerende niveaus, is het ontworpen om uw praktische zakelijke vaardigheden en zelfvertrouwen te voeden, en wordt veel nadruk gelegd op uitdagingen in de echte wereld.
  • Ons uitgebreide alumninetwerk. Je gaat lid worden van ons netwerk van 65.000 afgestudeerden, van wie velen nu senior functies bekleden bij enkele van 's werelds toonaangevende organisaties. We staan in het Verenigd Koninkrijk op de tweede plaats voor afgestudeerden (DLHE longitudinaal onderzoek, 2017).

Cranfield School of Management presteert consequent goed in de belangrijkste school- en programmaspecifieke ranglijsten, wat onze positie als een wereldwijde managementschool versterkt.

Klik hier om al onze ranglijsten te bekijken

Toekomstige carrièreperspectieven

Onze alumni

De Cranfield University heeft meer dan 65.000 alumni. Bij Cranfield zijn we toegewijd aan het aanbieden van een programma van wereldklasse van inclusieve en levenslange diensten aan onze alumni. Meer informatie over onze alumni .

Opmerkelijke alumni van Cranfield

Warren East, CEO van Rolls-Royce; John McFarlane, uitvoerend voorzitter van Barclays; Ombola Johnson, minister van Communicatietechnologie Nigeria; Charlie Mayfield, voorzitter, John Lewis Partnership; en Garry Copeland, Managing Director - Operations, British Airways.

Plaats

De campus van de universiteit van Cranfield ligt op 40 minuten met de trein van het centrum van Londen. De dichtstbijzijnde steden zijn Milton Keynes en Bedford. De luchthaven London Luton ligt het dichtst bij de universiteit, terwijl Heathrow, Gatwick en Stansted allemaal gemakkelijk bereikbaar zijn per trein en bus.

Cranfield Defense and Security ligt op ongeveer 50 minuten met de trein van Londen en ongeveer 25 minuten met de trein van Bristol. Bath, Cheltenham, Bristol en Oxford liggen allemaal binnen een uur rijden en Londen op minder dan twee uur rijden met de auto.

accommodatie

We bieden zowel catering als self-catering op campusaccommodatie, van woonhuizen tot gedeelde huizen, appartementen voor koppels tot huizen voor gezinnen.

De universiteit kan ook helpen bij het vinden van privé-accommodatie in nabijgelegen steden en dorpen. Universitaire kamers op de Shrivenham-campus zijn over het algemeen gereserveerd voor militaire studenten.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze accommodatie

Locaties

Cranfield

Cranfield School of Management

Address
Cranfield School of Management
Cranfield

MK43 0AL Cranfield, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1234 758081

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties