Coventry University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Wij zijn een vooruitziende, moderne universiteit met een trotse traditie als leverancier van hoogwaardig onderwijs en een focus op toegepast onderzoek.

Onze studenten profiteren van state-of-the-art apparatuur en faciliteiten in alle academische disciplines, waaronder gezondheids-, design- en engineeringlaboratoria, podiumstudio's en computergebieden. Wij zijn gekozen om drie nationale Centra of Excellence in Onderwijs en Leren te hosten, waardoor we in staat zijn om aanzienlijke sommen geld te investeren in gezondheid, ontwerp en wiskunde.

Onze stadscampus is voortdurend aan het ontwikkelen en ontwikkelen, en we hebben de komende jaren plannen voor verdere investeringen in het. We zijn een grote aanwezigheid in Coventry, die bijdraagt ​​aan de vriendelijke en levendige sfeer van de stad en stelt ons in staat om succesvolle zakelijke partnerschappen te bevorderen.

Door onze banden met vooraanstaande bedrijven en organisaties in de publieke en vrijwillige sectoren kunnen onze studenten toegang krijgen tot project- en plaatsingskansen die hun inzetbaarheid bij afstuderen verbeteren.

about_coventry_university_top_header

geschiedenis

history_bodyimage

Coventry University heeft een lange traditie als onderwijsaanbieder. Onze wortels gaan zo ver terug als Coventry College of Design in 1843. Het was in 1970 dat Coventry College of Art samengewerkt met Lanchester College of Technology en Rugby College of Engineering Technology. De daaruit voortvloeiende instelling werd Lanchester Polytechnic genoemd: 'Lanchester' na de pionier van de automobielindustrie van Midlands, Dr Frederick Lanchester en 'Polytechnic', die 'vakkundig in veel wetenschappen en kunst' betekent.In 1987 veranderde de naam in Coventry Polytechnic en in 1992 werd de universiteit opgericht in het kader van de Britse regering wetgeving, zoals uiteengezet in het instrument van de universiteit en de regeringsverklaringen.

De naam van de Lanchester is behouden in de titel van onze kunstgalerie, de Lanchester Gallery, evenals in de Lanchester Library.

Identiteit

De phoenix was een mythische vogel met prachtige vertering, beweerd om te leven in de Arabische Woestijn. De feniks leefde voor vijf of zes eeuwen, waarna de feniks leefde op een begrafenispoel van aromatische takjes die door de zon ontstoken werden en door zijn eigen vleugels werden gevlekt. De phoenix steeg uit de as met vernieuwde jeugd om door een andere cyclus te leven.

Een dergelijk symbool is een passende herinnering aan de manier waarop de stad Coventry zich heeft herbouwd nadat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoesting heeft gevoerd. Het is een symbool waarmee de Coventry University trots is om geassocieerd te zijn en als eigen te hebben aangenomen.

the_university_header

Feiten Over ons

Coventry University'S positie als wereldwijde universiteit wordt bevestigd door onze ranking in internationale competitietabellen en feedback van onze studenten over hun ervaring.

We zijn... Een vooruitziende moderne universiteit.

We zijn... Een dynamische, wereldwijde en transformatieve universiteitsgroep.

We zijn... Het creëren van betere futures en zal wereldleider zijn in alles wat we doen

TOP 10 UK UNIVERSITEIT VOOR ONDERZOEK TOEGESTAAN
Bron: Guardian University Guide 2017

NEE. 2 VK UNIVERSITEIT VOOR FILM PRODUCTION EN FOTOGRAFIE
Bron: Guardian University Guide 2017

NEE. 2 Britse UNIVERSITEIT VOOR GESPITALITEIT, GEBEURSBESTUUR EN TOERISME
Bron: Guardian University Guide 2017

NEE. 5 Britse UNIVERSITEIT VOOR ECONOMIE
Bron: Guardian University Guide 2017

NEE. 9 VK UNIVERSITEIT VOOR GEOGRAFIE EN MILIEUSTUDIE
Bron: Guardian University Guide 2017

NEE. 9 UK UNIVERSITEIT VOOR VERPLEEG EN MIDWIFERY
Bron: Guardian University Guide 2017

Nationaal Studieonderzoek (NSS) 2016

Het NSS is een nationaal initiatief, jaarlijks sinds 2005. De enquête loopt over alle overheidsfinancierde instellingen voor hoger onderwijs (HEI's) in Engeland, Wales, Noord-Ierland en deelnemende hogescholen in Schotland. De enquête vraagt ​​eindjaarstudenten om feedback te geven over hun cursussen in een nationaal erkend formaat. Studenten op flexibele cursussen zullen worden gevraagd deel te nemen aan het einde van hun cursus, maar niet noodzakelijkerwijs in hun laatste jaar. Er zijn 22 kernvragen die betrekking hebben op de volgende aspecten van de leerervaring:

  • Onderwijs op mijn cursus
  • Beoordeling en feedback;
  • Academische ondersteuning;
  • Organisatie en management;
  • Leerbronnen;
  • persoonlijke ontwikkeling;
  • Algemene tevredenheid.
NSSstats
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma Digitale Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Coventry

Digitale marketing is een unieke discipline die van toepassing is op cutting edge technologieën om organisatorische inspanningen te vergroten bij het betrekken van consumenten, partners en andere stakeholders. Organisaties vereisen en zoeken gekwalificeerde medewerkers die de huidige kennis en vaardigheden hebben om creatieve marketingoplossingen in de digitale wereld te ontwikkelen. [+]

Deze cursus begint in september 2017.

Digitale marketing is een unieke discipline die van toepassing is op cutting edge technologieën om organisatorische inspanningen te vergroten bij het betrekken van consumenten, partners en andere stakeholders. Organisaties vereisen en zoeken gekwalificeerde medewerkers die de huidige kennis en vaardigheden hebben om creatieve marketingoplossingen in de digitale wereld te ontwikkelen.

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

De Digital Marketing MA degree biedt een studieprogramma om u te voorzien van de theoretische kennis, de intellectuele kaders en de praktische vaardigheden die door de organisaties van vandaag nodig zijn om succesvol te zijn in het beheer van hun online aanwezigheid. Het programma behandelt hoe je sociale media kunt beheren, consumenten in het digitale domein begrijpt, online communities, webdesign en analyse bouwt, digitale campagnes creëert en implementeert.... [-]


MSc

Msc Forensische Computing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Coventry

Om een ​​spannende en professionele carrière in forensische computing te volgen, moet u kennis en vaardigheden verwerven die u op onze MSc in Forensic Computing kunt behalen. De cursus omvat een reeks vaardigheden die essentieel zijn voor het ophalen van computer-gebaseerde informatie voor strafrechtelijke onderzoeken. [+]

Deze cursus start in september 2017 en januari 2018.

Om een ​​spannende en professionele carrière in forensische computing te volgen, moet u kennis en vaardigheden verwerven die u op onze MSc in Forensic Computing kunt behalen.

De cursus omvat een reeks vaardigheden die essentieel zijn voor het ophalen van computer-gebaseerde informatie voor strafrechtelijke onderzoeken.

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

Gastdocenten uit de industrie geven informatie over state-of-the-art ontwikkelingen en casestudies.

Je masterproject kan worden uitgevoerd als een plaats in een externe organisatie of werken met een van de onderzoeksgroepen van de universiteit.

Na de succesvolle afronding van deze cursus kan je als deskundige getuige worden voorgesteld of misdaden oplossen.... [-]


Msc Global Logistics Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Coventry +1 more

Deze cursus biedt studenten een erkende kwalificatie die hen in staat stelt om een ​​brede waaier van banen in logistiek, distributie, transport, opslag, vrachtbeheer, consultancy en andere gerelateerde gebieden aan te vragen. [+]

Deze cursus start in september 2017 en januari 2018.

De cursuscode voor de deeltijdcursus is ECT118 en de voltijdse cursus is ECT117.

Deze cursus biedt studenten een erkende kwalificatie die hen in staat stelt om een ​​brede waaier van banen in logistiek, distributie, transport, opslag, vrachtbeheer, consultancy en andere gerelateerde gebieden aan te vragen.

De cursus streeft ernaar u te voorzien van de kennis, technische expertise en vertrouwen om een ​​hoogwaardige en zelfstandige logistieke professional te worden. Onze unieke 'activity-led learning' benadering en nauwe samenwerking met de industrie geven u praktische vaardigheden en strategische inzicht in de belangrijke aspecten van het beroep.... [-]