City University of London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

City , University of London is een speciale plaats. Met vaardigheid en toewijding gebruiken we onderwijs, onderzoek en ondernemerschap om het leven van onze studenten, onze gemeenschap en de wereld voor meer dan honderd jaar te transformeren.

Academische excellentie voor bedrijven en de vrije beroepen

We zijn een toonaangevende internationale instelling en we streven naar academische excellentie en richten ons op het bedrijfsleven en de beroepen.

Een hoog gewaardeerde instelling

We zijn trots op de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en ondernemerschap en op onze hoge rankings in recente enquêtes. City is:

  • in de top 15 van het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde vooruitzichten ( The Times en Sunday Times University League Table 2017 )
  • 27e in het Verenigd Koninkrijk in de 'Table of Tables' ( Times Higher Education ) naast toonaangevende universiteiten van Russell Group

Toonaangevend onderzoek

Het Research Excellence Framework (REF) 2014 , een oefening om de kwaliteit van onderzoek te beoordelen bij alle Britse instellingen voor hoger onderwijs, beoordeelde 75,7% van de inzendingen van City als zijnde van de toonaangevende 4 * (23,3%) en internationaal uitstekende 3 * (52,4 %) kwaliteit.

Een levendige internationale gemeenschap

Onze vooruitzichten zijn echt wereldwijd. We verwelkomen studenten, academici en professionele medewerkers van over de hele wereld, werken naar internationale niveaus van onderzoeksexcellentie en cultiveren een groeiend netwerk van internationale onderzoekspartnerschappen.

Locatie centraal Londen

Wij zijn gevestigd in het hart van Londen , op korte afstand van verschillende centrale metrostations en slechts een paar haltes van de British Library en het West End. We zijn minuten verwijderd van de Square Mile - het wereldberoemde financiële district van Londen - en het hoofdkwartier van financiële en professionele instellingen, grote kunstcomplexen en mediakantoren, academische ziekenhuizen en gespecialiseerde medische onderzoekscentra.

Sinds onze oprichting meer dan een eeuw geleden, hebben we altijd een diepgewortelde band gehad met de City of London. Lord Mayor of London is de Rector of City en vele bedrijven in City of London zijn al lang aanhangers van City .

Locaties

Londen

Address
City, University of London
Northampton Square

EC1V 0HB Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden