Lees de Officiële Beschrijving

City , University of London is een speciale plaats. Met vaardigheid en toewijding gebruiken we onderwijs, onderzoek en ondernemerschap om het leven van onze studenten, onze gemeenschap en de wereld voor meer dan honderd jaar te transformeren.

Academische excellentie voor bedrijven en de vrije beroepen

We zijn een toonaangevende internationale instelling en we streven naar academische excellentie en richten ons op het bedrijfsleven en de beroepen.

Een hoog gewaardeerde instelling

We zijn trots op de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en ondernemerschap en op onze hoge rankings in recente enquêtes. City is:

  • in de top 15 van het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde vooruitzichten ( The Times en Sunday Times University League Table 2017 )
  • 27e in het Verenigd Koninkrijk in de 'Table of Tables' ( Times Higher Education ) naast toonaangevende universiteiten van Russell Group

Toonaangevend onderzoek

Het Research Excellence Framework (REF) 2014 , een oefening om de kwaliteit van onderzoek te beoordelen bij alle Britse instellingen voor hoger onderwijs, beoordeelde 75,7% van de inzendingen van City als zijnde van de toonaangevende 4 * (23,3%) en internationaal uitstekende 3 * (52,4 %) kwaliteit.

Een levendige internationale gemeenschap

Onze vooruitzichten zijn echt wereldwijd. We verwelkomen studenten, academici en professionele medewerkers van over de hele wereld, werken naar internationale niveaus van onderzoeksexcellentie en cultiveren een groeiend netwerk van internationale onderzoekspartnerschappen.

Locatie centraal Londen

Wij zijn gevestigd in het hart van Londen , op korte afstand van verschillende centrale metrostations en slechts een paar haltes van de British Library en het West End. We zijn minuten verwijderd van de Square Mile - het wereldberoemde financiële district van Londen - en het hoofdkwartier van financiële en professionele instellingen, grote kunstcomplexen en mediakantoren, academische ziekenhuizen en gespecialiseerde medische onderzoekscentra.

Sinds onze oprichting meer dan een eeuw geleden, hebben we altijd een diepgewortelde band gehad met de City of London. Lord Mayor of London is de Rector of City en vele bedrijven in City of London zijn al lang aanhangers van City .

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

City University of London

Kom achter de krantenkoppen en ontdek de structuren en ideeën die van invloed zijn op wereldwijde zaken, en open een breed scala aan spannende carrièremogelijkheden met d ... [+]

Voor wie is het?

Het International Politics MA-programma is bedoeld voor studenten die de internationale politiek op grotere schaal willen verkennen. Het is ontworpen om u te helpen meer te weten te komen en uw specifieke interesses te volgen en uw kennis te specialiseren. De cursus is ontworpen om u de kans te geven uw eigen vragen over de manier waarop de wereld werkt na te streven - en argumenten vorm te geven waar u denkt dat dit niet het geval is.

De kennis en vaardigheden die je tijdens de cursus ontwikkelt, stellen je in staat een aantal lonende carrièremogelijkheden te verkennen - van het ondersteunen van NGO's tot het werken met de overheidsdienst of media.

Doelen

Is de VS een welwillende wereldleider of een neo-imperiale macht? Hoe verandert de machtsverschuiving van het Westen naar de Rest de internationale politiek in de 21e eeuw? Kunnen staten effectief optreden in een wereld die steeds meer gevormd wordt door internationale instellingen en mondiale economische actoren?... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

Ontwikkeld voor technische studenten en professionals, bereidt deze praktische, ontwerpgerichte MSc je voor op een succesvolle carrière in de snelgroeiende Internet of Th ... [+]

Voor wie is het?

Of je nu een technische student of een technische professional bent, deze cursus biedt je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om je carrière in de IoT-industrie na te streven of te verbeteren. De cursus zal ook aantrekkelijk zijn voor aspirant-ondernemers die graag hun eigen IoT-onderneming willen starten.

Deze MSc helpt je een aantal technische gebieden te verkennen, zoals computers, elektronica, telecommunicatie, computernetwerken, informatica, data-analyse, cyberbeveiliging en software-engineering.

Wat zijn de miljarden slimme 'dingen' in het internet der dingen? Lees meer over dit programma en leer hoe u de opkomende IoT-industrie kunt helpen vorm te geven door te begrijpen hoe u technische uitdagingen moet aanpakken en hoe u de grenzeloze mogelijkheden kunt benutten. "... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

City University of London

Ontwikkel uw kennis, ontwerp en analysevaardigheden, neem deel aan moderne uitdagingen in de bouwtechniek en transformeer uw professionele profiel met deze geaccrediteerd ... [+]

Voor wie is het?

Deze cursus is bedoeld voor professionele ingenieurs die zich willen specialiseren in bouwtechniek of zich willen toeleggen op dit vakgebied om hun carrière vooruit te helpen. Normaal hebben studenten een undergraduate-diploma in engineering of een verwante discipline. Studenten zonder kwalificaties in de civiele techniek hebben meestal relevante werkervaring in civieltechnische constructies, zodat ze vertrouwd zijn met het werken binnen het specifieke technische domein.

We moedigen studenten aan om originele oplossingen te zoeken en te zoeken in een ondersteunende en goed uitgeruste omgeving. Studenten krijgen ervaring in het team werken aan technische projecten die een uitdaging zijn, maar ongelooflijk gunstig voor hun toekomstige loopbaan. We willen dat onze afgestudeerden over de hele wereld gaan werken, dus we stimuleren innovatieve benaderingen van ontwerpen in een studioomgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

Data science is een opkomend nieuw wetenschapsgebied. Met City MSc 's in Data Science, kunt u de vaardigheden te ontwikkelen en kennis om de gegevens in vele vormen te an ... [+]

Voor wie is het?

Dit programma is bedoeld voor studenten die een getuigschrift eerste graad hebben of numerieke vaardigheden kunnen aantonen. Studenten bevinden zich vaak in een vroeg stadium van hun loopbaan in uiteenlopende beroepen, waaronder economie, statistiek en informatica.

Studenten zullen nieuwsgierig zijn naar data en zullen nieuwe technieken willen leren om hun carrière een boost te geven en onderdeel te zijn van spannende ontwikkelingen in de branche. De MSc in Data Science bevat een aantal complexe programmeeropdrachten vanwege het toegepaste karakter van de cursus, dus veel studenten hebben een achtergrond in wiskunde of statistiek en werken graag met algoritmen.

Doelen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

Krijg de grondige achtergrond in de theoretische, toegepaste en empirische economie die je nodig hebt om je voor te bereiden op een reeks carrièremogelijkheden in de indu ... [+]

Voor wie is het?

Deze cursus stelt u in staat om uzelf onder te dompelen in rigoureuze moderne economische opleidingen - hetzij direct na een bachelordiploma of als professional in het midden van de carrière. Je kunt ervoor kiezen om in de loop van een jaar fulltime te studeren of in de loop van twee jaar in deeltijd te studeren.

Doelen

Deze cursus geeft je een solide basis in micro-economie, macro-economie en econometrie terwijl je modules over financiën, regelgeving, gezondheidseconomie, gedragseconomie en ontwikkelingseconomie onderzoekt.

De Economics MSc helpt je:

Ontwikkel uw kritische en analytische vaardigheden in de economieBegrijp de moderne economische theorie, zowel op micro- als op macroniveauAnalyse van de sterke en zwakke punten van de relevante empirische en theoretische onderzoeksmethodologieOntwikkel je kennis van econometrische theorie en techniekenKritisch interpreteren van huidig ​​onderzoek op gebieden zoals gedrags- en experimentele economie, financiële economie, gezondheidseconomie, macro-economie, regulering en concurrentie, en ontwikkelingBereid je academisch voor op een carrière als professioneel econoom.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

Van startups tot multinationals, de MSc Business Economics-cursus gaat over het toepassen van economie op het bedrijfsleven - en Londen is de ideale plek om het te doen. ... [+]

Voor wie is het?

De MSc Bedrijfseconomie / Internationale bedrijfseconomie is voor studenten die economie willen toepassen op problemen uit de echte wereld. Van verrekenprijzen tot de complexiteit van financiële markten en de voor- en nadelen van het EU-lidmaatschap, u zult sterk moeten zijn in statistieken en kwantitatieve methoden om grip te krijgen op het materiaal waaruit de kernmodules bestaan. De MSc is ontworpen om je de tools te geven om je kennis toe te passen, dus we verwachten dat je de gratis FT-app downloadt en meteen de actuele problemen oplost vanaf het moment dat je begint.

Bij City zijn we erop gericht om u een baan te geven als een toegepaste econoom in de echte wereld. "... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

This is City

University campus tour

City, University of London School of Health Sciences tour

City, University of London School of Health Sciences tour

City, University of London The City Law School tour

City, University of London Cass Business School tour

City, University of London School of Arts and Social Sciences tour

Address
City, University of London Northampton Square
EC1V 0HB Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk