Cass Business School, City University of London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cass Business School is een van de vijf scholen van City, University of London. Het is een van Europa's toonaangevende business schools en in de wereldwijde elite van business schools die de gouden standaard van 'drievoudige kroon'-accreditatie hebben.

Cass staat wereldwijd bekend om zijn:

  • Evenwichtige praktische en theoretische opleiding voor studenten, MBA- en MSc-studenten en studenten van PhD- en executive-programma's
  • Deskundig academisch personeel met hands-on industrie-ervaring, langdurige relaties met bedrijven en een bloeiend onderzoeksprogramma
  • Sterke banden met stadsfirma's, internationale bedrijven en onze gemeenschap van studenten, alumni en partners.

Buitengewone roeping

We maken het buitengewone mogelijk - leiderschap door kenniscreatie, educatie en gemeenschapspartnerschappen.

Een reputatie van wereldklasse

Sir John Cass Business School is een integraal onderdeel van City, University of London en behoort tot de wereldwijde elite. We worden consequent gerangschikt onder de beste business schools en programma's ter wereld. Verder heeft Cass de zeldzame gouden standaard van 'triple-crown'-accreditatie van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), de Association of MBA's (AMBA) en het European Quality Improvement System (EQUIS).

Samen met een gevestigde 50-jarige reputatie voor excellentie in zakelijk onderzoek en onderwijs, trekt Cass uitstekende academici, studenten en bedrijven wereldwijd aan in onze energieke Cass-gemeenschap.

Mission statement

Bij Cass helpen we individuen gedijen in een dynamische, onderling verbonden wereld. We combineren geavanceerde theorie en praktijk, en inspireren ons levendige Londense huis terwijl we ons internationale netwerk betrekken. Onder de toonaangevende wereldwijde business schools is de Cass-aanpak uniek stimulerend; persoonlijk maar toch globaal, intellectueel maar praktisch, gepassioneerd maar gedisciplineerd. Resulterend leiderschap maakt behendigheid, onderscheid en duurzaamheid mogelijk.

  • Kennis - we creëren kennis die invloedrijk leiderschap in gedachten stimuleert
  • Onderwijs - we personaliseren leerervaringen om vaardigheden, onderscheid en behendigheid op te bouwen
  • Community - we excelleren samen en helpen onze medewerkers, alumni, partners en instellingen om te gedijen.

Een mondiaal perspectief

Ons internationale bereik is uitgebreid en van vitaal belang en ondersteunt ons streven naar diversiteit. We passen inderdaad een globale aanpak toe bij alles wat we doen, van het runnen van een dubbele campus in Dubai tot het bedienen van het Midden-Oosten, het leveren van modules en studiereizen over de hele wereld en het werven van studenten en academici van verschillende nationaliteiten en achtergronden. Door onze wereldwijde lens zien we het krachtige potentieel van verschillen en samenwerking.

Een praktische opleiding

Of je nu naar Cass komt als een student, een MBA- of MSc-student, of om een PhD of executive opleiding te volgen, je zult worden blootgesteld aan een inspirerende mix van geavanceerde theorie en praktijk. Cass is geen ivoren toren. Onze toonaangevende faculteit creëert kennis door nauw samen te werken met marktleiders. Als gevolg hiervan kunnen we u voorzien van de inzichten, vaardigheden en het vertrouwen die nodig zijn om te gedijen in de zeer reële en altijd veranderende zakelijke wereld.

Word lid van Cass en word onderdeel van een groeiende en krachtige wereldwijde gemeenschap waaraan u uw eigen succesverhaal kunt toevoegen.

Stichting Sir John Cass

De Sir John Cass Foundation ondersteunt het onderwijs in Londen sinds Sir John Cass in 1710 een school oprichtte in Aldgate.

In mei 2001 heeft de Stichting een genereuze gift gedaan aan het nieuwe bouwproject van de Business School en blijft de Business School voortdurend ondersteunen.131029_pexels-photo-1595391.jpeg Vos / Pexels

Locaties

Londen

Address
106 Bunhill Row

EC1Y 8TZ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

Opleidingen

Deze school biedt ook: