Cardiff Metropolitan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cardiff Metropolitan University , gevestigd in een opwindende, moderne Europese hoofdstad, is een wereldwijde universiteit. We investeren continu in de toekomst van onze studenten en bieden onderwijs- en opleidingsmogelijkheden die toegankelijk, flexibel en van de hoogste kwaliteit zijn voor studenten uit meer dan 140 landen wereldwijd.

De universiteit is sinds 1865 een integraal onderdeel van de stad Cardiff en we zijn er trots op een sterke, duurzame en studentgerichte universiteit te zijn, gericht op het economische, sociale en culturele welzijn van Cardiff en Zuidoost-Wales; bevordering van de inzetbaarheid van studenten, toegepast voor onderzoek en kennisoverdracht.

Focus op inzetbaarheid

Al onze scholen zijn gespecialiseerd in cursussen die op carrière zijn gericht en zijn ontworpen in samenwerking met het bedrijfsleven. Door stageprogramma's, professionele accreditaties en mogelijkheden om in het buitenland te studeren, heeft onze focus op inzetbaarheid ervoor gezorgd dat 95,6% van onze afgestudeerden binnen zes maanden na hun afstuderen aan het werk gaan of verder studeren.

Leren en onderwijzen

Onze benadering van leren, onderwijzen en beoordelen wordt ondersteund door hoogwaardige academische standaarden, in samenwerking met studenten, de ontwikkeling en inbedding van technologisch verbeterd leren en beoordelen, en onderzoek geïnformeerd onderwijs.

Ons doel is om creatieve, veerkrachtige en gewilde afgestudeerden te ontwikkelen met aanleg, vaardigheden en ervaringen die hen in staat stellen invloed uit te oefenen op hun gekozen beroep of Pathway . Leren en onderwijzen zal altijd centraal staan in wat we doen aan de Cardiff Metropolitan University en we hopen dat je onze inspanningen om een persoonlijk contact te behouden in een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving volledig zult ervaren.

Een wereldwijde universiteit

Cardiff Metropolitan University is er trots op geassocieerd te zijn met een aantal hoogwaardige partners in het VK en internationaal. De nauwe samenwerking van de universiteit met het Associate College, de London School of Commerce en overzeese partnerschappen die onze programma's aanbieden in Egypte, Korea, Libanon, Marokko, Sri Lanka en Singapore betekent dat studenten uit meer dan 140 landen in staat zijn om Cardiff Metropolitan University graden en MBA te studeren programma's.

7 redenen om in het Verenigd Koninkrijk te Cardiff Metropolitan University aan Cardiff Metropolitan University :


Reden één - Graduate inzetbaarheid
Alle cursussen bij Cardiff Met zijn gericht op de toekomstige carrière van onze studenten en hun inzetbaarheid. Onze bacheloropleidingen omvatten allemaal stageplaatsen en we hebben een aantal postdoctorale cursussen met mogelijkheden voor eenjarige stages. Onze focus op studentondernemerschap helpt onze studenten om zeer inzetbare afgestudeerden te worden.

Reden twee - Excellente lesgeven en tevredenheid van studenten
Cardiff Met heeft een zilveren rating behaald in het Teaching Excellence Framework en ontvangt consequent hoge niveaus van studententevredenheid. Een aantal van onze cursussen scoorde onlangs 100% in de nieuwste National Student Survey.

Reden drie - Internationale studentenondersteuning
Cardiff Met is trots op zijn internationale studentenondersteuning en we zijn de afgelopen 10 jaar 6 keer in de UK gerangschikt. We hebben een toegewijd Global Student Advice Team dat studenten helpt vanaf het moment dat ze hun aanbod aan de universiteit accepteren. Van het aanvragen van hun visum, het vinden van accommodatie en het ontmoeten van u op de luchthaven wanneer u in het VK aankomt, tot het helpen u te vestigen in het leven in het VK, en het aanbieden van academische vaardigheden, het team hier haalt de stress weg van het komen om te studeren in een nieuwe land, en kunt u zich concentreren op uw studies.

Reden vier - Fantastische studentenfaciliteiten
Cardiff Met heeft de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in onze studentenfaciliteiten, met £ 70 miljoen aan voltooide en geplande investeringen. Van ultramoderne workshops en studio's tot toonaangevende sportfaciliteiten en studentencentra, de universiteit heeft alles wat je nodig hebt om uit te blinken tijdens je studie.

Reden vijf - Een geweldige studentencommunity
Met een actieve studentenvereniging, ondersteuning van studentenclubs en verenigingen, samen met sportteams en clubs voor vaardigheden en capaciteiten van alle niveaus, is Cardiff Met een geweldige plek om betrokken te raken bij alle aspecten van het studentenleven. Onze accommodatie op de campus biedt studenten een veilige en vriendelijke plek om te wonen, en de universiteit is onlangs verkozen tot beste studentengemeenschap in zalen in de National Student Housing Survey.

Reden zes - De stad Cardiff
Cardiff is niet alleen consequent genoemd als de meest betaalbare studentenstad in het VK, het is ook een fantastische plek om te wonen en biedt studenten een zeer hoge levensstandaard. Met alles van entertainment, winkelen, van cultuur tot eten, drinken en evenementen, heeft Cardiff voor elk wat wils.

Reden zeven - Studeer in Wales
Je gaat studeren in het land Wales. Wales biedt studenten de mogelijkheid om een Britse graad te behalen die wereldwijd wordt erkend, in een vriendelijke en mooie omgeving. Het is een geweldige uitvalsbasis om de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen tijdens je studie, terwijl je alles ontdekt wat dit unieke land te bieden heeft.

Locaties

Cardiff

Cardiff Metropolitan University

Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 29 2041 6070

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MA
MSc