Lees de Officiële Beschrijving

Een echte zakelijke ervaring

Coventry University is serieus bezig met ondernemen. Wij zijn een van de grootste aanbieders van bedrijfsgerelateerde opleidingen in Europa. Om ervoor te zorgen dat onze studenten een voorsprong behouden en de best mogelijke bedrijfservaring te krijgen, lanceerden we Coventry University London in het hart van het financiële district in 2010.

Coventry University London is gevestigd in het hart van de financiële markten ter wereld in een stad die een wereldwijd handelscentrum is. Het is de ideale plek om over zaken te leren. Bloomberg, Royal Bank of Scotland en Allianz zijn slechts enkele van de wereldberoemde bedrijven voor de deur. Deze levendige, cultureel diverse stad, thuis van de Britse regering, is een fantastische omgeving om studie en werk te combineren en jezelf onder te dompelen in de zakelijke wereld.

Ontwikkel uw zakelijke vaardigheden door middel van een reeks werkgerelateerde ervaringen of simulaties. We bereiden je voor op stages of andere werkgerelateerde projecten, zoals adviesprojecten, ondernemerschapsprojecten en meer. We stellen employability centraal bij alles wat we doen om ervoor te zorgen dat u over de vaardigheden beschikt die door werkgevers worden gewaardeerd. Al onze cursussen zijn ontworpen om interactief te zijn en relevant voor de bedrijfswereld. U zult profiteren van een mix van lezingen, seminars en groepswerk, terwijl vele beoordelingen op cursussen zijn gebaseerd.

Deeltijdstudie

Deeltijdstudie is geschikt voor diegenen die werk, gezin of andere verplichtingen willen combineren met hun studie. Door parttime te studeren, hoef je je andere verplichtingen niet op te houden terwijl je studeert, maar kun je in plaats daarvan je studies afstemmen op je andere prioriteiten, zodat je de kwalificatie bereikt die je nodig hebt om je carrière een boost te geven. Deeltijdcursussen zijn ontworpen met de behoeften van studenten in verschillende levens- en carrièrefasen in het achterhoofd, terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid bieden voor een buitengewone educatieve ervaring.

Goed presterende instelling

U kunt er zeker van zijn dat u lid wordt van een wereldwijd erkende kwaliteitsinstelling, zoals blijkt uit onze recente vooruitgang in verschillende toonaangevende ranglijsten. Onze prestaties zijn een duidelijke indicatie dat de universiteit consequent kwaliteit levert op een aantal belangrijke gebieden, waaronder studenttevredenheid, onderwijs- en onderzoekskwaliteit, afgestudeerde baanperspectieven, bereikte resultaten en meer. Enkele recente prestaties van Coventry University zijn:

  • Geclassificeerd als nr. 12 UK University (Guardian University Guide 2018)
  • Top 4 voor studentenervaring (The Times and Sunday Times Good University Guide 2017)
  • Bekroond met goud in het Teaching Excellence Framework (TEF) (The Times and Sunday Times Good University Guide 2017)
  • Queen's Award for Enterprise (International Trade 2015)
  • 97% werkzaam of in verdere studie (DLHE survey 2015/16 - zes maanden na afstuderen)
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Coventry University London

Deze cursus is bedoeld voor studenten met een sterke interesse in financiën, die hen voorbereiden op een breed scala aan financiële carrières en een actieve deelname aan ... [+]

Overzicht

Deze masteropleiding is ontworpen om les te geven in de syllabi van de CFA- of FRM-examens op niveau I en II, en biedt een uitstekende voorbereiding op een internationale carrière in financiën, bankieren of risicobeheer.

Deze cursus integreert de examencurricula van CFA en FRM in één masterprogramma, gespecialiseerd in traditionele financiële analyse, alternatieve beleggingen of financieel risicobeheer. Dit programma is zeer professioneel relevant en levert goed uitgeruste, carrière-klaar afgestudeerden.

Als je volledig of in deeltijd studeert, ben je verzekerd van het grootste deel van het curriculum dat vereist is voor het afleggen van de strenge professionele financiële examens die het meest gevraagd worden door wereldwijde financiële instellingen - namelijk certificering bij het CFA Institute of de Global Association of Risk Professionals (GARP) ). Als je voor deze kwalificaties wilt studeren tijdens het afstuderen, moet je je inschrijven en de eindexamens afleggen bij de relevante beroepsorganisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Coventry University London

Deze cursus is bedoeld voor studenten met een sterke interesse in financiële handel in geïntegreerde financiële markten. Het richt zich op de behoeften van studenten die ... [+]

Overzicht

Dit programma is bedoeld voor studenten met een sterke interesse in financiële handel in geïntegreerde financiële markten. Je richt je op handel en het gedrag van wereldwijde financiële markten door het gebruik van een op de campus gesimuleerde handelsvloer, die praktische exposure en praktijkervaring biedt in de kunst van het handelen.

Bovendien zul je carrièrevriendelijke vaardigheden verwerven die door werkgevers worden gezocht, waaronder teamwork, communicatie, presentatie en leiderschapsvaardigheden.

Deze cursus biedt studenten de praktische vaardigheden die nodig zijn om effectief te kunnen leiden in de snel veranderende wereld van de mondiale markten.

Waarom kiezen voor deze cursus?... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Coventry University London

Ben je op zoek naar mode, versnelling van je modecarrière, een eigen bedrijf opzetten of een familiebedrijf uitbreiden? Deze snelle, praktische cursus is ideaal voor een ... [+]

Overzicht

Deze cursus is geschikt voor zeer gemotiveerde mensen die modemarketing en zakelijke vaardigheden willen ontwikkelen om in de mode-industrie te werken, nieuwe ideeën te ontdekken om een ​​eigen bedrijf op te zetten of familiebedrijven uit te breiden. Eerdere ervaring in geallieerde industrieën, zoals reclame, zal van een bijzonder voordeel zijn.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Analyseer de wereldwijde markten voor mode en detailhandel en leer modemerken te beheren. Bestudeer wereldwijde trends in bedrijfssystemen, standaarden en werkwijzen. Ontdek productontwikkeling en consumentengedrag en kies ervoor om je te specialiseren in digitale modemarketing of luxe fashion branding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Coventry University London

De cursus ontwikkelt de strategische vaardigheden die u nodig hebt voor een management- of leiderschapsloopbaan in gastvrijheid en toerisme, zodat u een breed scala aan b ... [+]

Overzicht

Deze cursus is bedoeld voor studenten die op hoog niveau een succesvolle carrière willen ontwikkelen in de internationale toeristisch- en horecasector. U krijgt de mogelijkheid om specialistische kennis en branchegerelateerde analyse-instrumenten voor leiderschaps- en managementfuncties te ontwikkelen. Je ontwikkelt zowel een strategisch inzicht in de horeca- en toerismebranches en een managementperspectief van hoe je dergelijke operaties kunt uitvoeren.

Waarom kiezen voor deze cursus?

We hebben uitstekende banden met topwerkgevers, waaronder het wereldberoemde The Ritz London (waar studenten hebben genoten van werkervaringsmogelijkheden), en je zult veel kansen hebben voor blootstelling aan de werkplek en werkgevers in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Coventry University London

Een snel, intensief en zeer praktisch masterprogramma voor iedereen die zijn kennis van de boekhouding in de mondiale context wil verdiepen. Deze master vereist veel van ... [+]

Overzicht

Deze cursus is bedoeld voor studenten met een undergraduate-diploma in de boekhouding of een verwant onderwerp en zij die gekwalificeerde accountants zijn, maar een beter begrip van de boekhouding willen ontwikkelen om hun carrière in bredere managementfuncties te verbeteren.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Krijg blootstelling aan een technologierijke, volledig gesimuleerde handelsvloer - een afspiegeling van die van een top-investeringsbank - inclusief Bloomberg-handelssoftware.

Deze masteropleiding biedt alle flexibiliteit van zowel voltijds- als deeltijdstudie, evenals twee startdatums - waardoor het voor u gemakkelijker wordt als u ervoor kiest om tijdens uw studie verder te werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

A real business experience

Preparing you for the real world

Coventry University London
Address
Coventry University London, University House, 109-117 Middlesex Street
E1 7JF Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 207 247 3666