The College of Estate Management CEM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Rijke erfgoed, internationale reputatie

Het College van Estate Management is de toonaangevende leverancier van ondersteunde online leren voor Real Estate en Construction professionals. We hebben een sleutelrol spelen in de vastgoedwereld meer dan 90 jaar. Op een bepaald moment hebben we meer dan 3.000 studenten uit meer dan 100 landen die profiteren van onze graden - alles gegeven door docenten met ruime ervaring in de sector.

Wij bieden vele vastgoedgerelateerde onderwerpen op undergraduate en postgraduate niveau, alsmede het verstrekken van professionele ontwikkeling cursussen en maatwerk bedrijfsopleidingen oplossingen. Onze actieve research programma draagt ​​bij aan de kennis over het beroep, ten gunste van bedrijven, professionals en beleidsmakers gelijk.

Het college stelt de internationale standaard voor uitmuntendheid in online onroerend goed en de bouw onderwijs.

Waarom kiezen voor CEM?

Wat uw achtergrond, studeren met CEM zal u de kennis, het vertrouwen en de richting die u nodig hebt om je carrière te ontwikkelen in vastgoed en de bouw geven.

Al onze programma's worden gegeven door ondersteund online leren. In plaats van het volgen van colleges of lessen, zult u een online leeromgeving state-of-the-art te gebruiken. Dit betekent dat je kunt studeren wanneer, waar en hoe je wilt, zonder onderbreking van uw carrière. We dekken, de meeste aspecten van onroerend goed en de bouw op undergraduate en postgraduate niveau. We bieden ook professionele ontwikkeling cursussen en maatwerk bedrijfsopleidingen oplossingen.

Redenen om te studeren bij ons onder andere:

  • Ontwikkelen van academische vaardigheden en bouwen op werkervaring
  • Balans je studie met werk en gezinsleven
  • Gain cutting-edge kennis van de industrie
  • Onderzoek met behulp van de nieuwste technologie in het leren
  • Profiteer van onze unieke nauwe banden met belangrijke eigenschap bedrijven
  • Verkrijgen van inzicht in de vastgoedsector in een internationale context
  • Studie geaccrediteerde opleidingen
  • Profiteren van de ervaringen van collega-studenten die het beoefenen van professionals
  • Offset kosten tijdens het werk

Met 90 jaar ervaring in het leveren van de hoogste kwaliteit leermogelijkheden voor het vak, een CEM kwalificatie is een internationaal erkend bewijs van uw kennis en vaardigheden om u te helpen op je persoonlijke carrièreladder.

Het verbeteren van uw onroerend goed en de bouw carrièreperspectieven begint hier.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Online Cursus » Bekijk BSc's » Bekijk Diploma's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc Construction Management

Campus Voltijd 2 jaar March 2019 Verenigd Koninkrijk Reading

Construction Management is de onmisbare schakel tussen de uitdrukking van de wensen van de klant en de bezetting van een voltooide bouwproject. [+]

MSc Construction Management

Construction Management is de onmisbare schakel tussen de uitdrukking van de wensen van de klant en de bezetting van een voltooide bouwproject. Deze cursus helpt de vaardigheden die nodig zijn voor een vlotte overgang van ontwerp tot oplevering en de bezetting van een gebouw te ontwikkelen.

Het aanbieden van geavanceerde kennis en managementvaardigheden die nodig zijn om een ​​leider in Construction Management geworden, is deze cursus goed internationaal gerespecteerd.

Volgende intake:

Solliciteren per 2 februari 2015 om te beginnen met 2 maart 2015

Waarom deze cursus te bestuderen?

Dit is een van een reeks van MSc conversie programma dat afgestudeerden van disciplines los van Real Estate en Construction RICS / CIOB geaccrediteerd diploma te behalen, die toegang geven tot professionele lidmaatschap mogelijk te maken. ... [-]


Msc gebouw landmeetkundige

Campus Voltijd 2 jaar March 2019 Verenigd Koninkrijk Reading

Gebouw Landmeten is een groeiende, internationale, professionele discipline te maken met de inspectie, onderhoud en renovatie van bestaande gebouwen. [+]

msc gebouw landmeetkundige

Gebouw Landmeten is een groeiende, internationale, professionele discipline te maken met de inspectie, onderhoud en renovatie van bestaande gebouwen.

Deze cursus behandelt de kern technische disciplines van de bouw landmeetkunde specialisme en hun rol binnen de bredere context van de Gebouwde Omgeving professionele disciplines.

De cursus heeft een scala aan eigentijdse, goed ondersteund onderwijzen en leren technieken, met inbegrip van praktische projectwerk om uw carrière in de publieke en commerciële sector in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland te verbeteren.

Volgende intake:

Solliciteren per 2 februari 2015 om te beginnen met 2 maart 2015 ... [-]


MSc Hoeveelheid landmeetkunde

Campus Voltijd 2 jaar March 2019 Verenigd Koninkrijk Reading

Dit is een postdoctorale conversie programma dat is ontworpen om uw vaardigheden aan te passen aan de opleidingseisen van de beroepsorganisaties van de industrie. [+]

MSc Hoeveelheid landmeetkunde

Dit is een postdoctorale conversie programma dat is ontworpen om uw vaardigheden aan te passen aan de opleidingseisen van de beroepsorganisaties van de industrie. De cursus geeft u een goed gefundeerd standpunt over de belangrijkste gebieden van de kennis die nodig is om uw hoeveelheid landmeetkundige (QS) vaardigheden, waaronder kostenbeheersing, contract praktijk en procedures, aanbesteding en de bouw economie te ontwikkelen. De cursus omvat ook een onderzoeksproject dat een grondige beoordeling van een onderwerp van uw keuze zal bieden.

Volgende intake:

Solliciteren per 2 februari 2015 om te beginnen met 2 maart 2015

Waarom deze cursus te bestuderen? ... [-]

MSc Real Estate

Campus Voltijd 2 jaar March 2019 Verenigd Koninkrijk Reading

Dit is een postdoctorale conversie programma waarin je de kennis, inzicht en kritisch denken nodig is om te oefenen als een taxateur of commercieel vastgoed landmeter ontwikkelen. [+]

MSc Real Estate

Dit is een postdoctorale conversie programma waarin je de kennis, inzicht en kritisch denken nodig is om te oefenen als een taxateur of commercieel vastgoed landmeter ontwikkelen. Het biedt een scala van modules die nodig zijn voor deze disciplines competenties aan te pakken, en het wordt erkend dat zij aan de RICS educatieve vereisten voor het lidmaatschap (Graduate Route 1).

Volgende intake:

Solliciteren per 2 februari 2015 om te beginnen met 2 maart 2015

Waarom deze cursus te bestuderen?

De cursus is ideaal voor iedereen die al een eerste graad en wil een carrière in de Real Estate start. Recent afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in taxatie van onroerend goed, moet de ontwikkeling en vastgoedbeleggingen deze cursus bestuderen, want het geeft een route naar Chartered staat. De werkgelegenheid onder andere werkzaam in de particuliere praktijk, commerciële bedrijven, bedrijven met grote vastgoedportefeuilles en overheidsdiensten. Leeftijd is geen belemmering, en we hebben de studenten van hun vroege jaren '20 tot eind jaren '50. ... [-]


Videos

CEM Alumni share their experiences of studying with CEM