The College of Contemporary Health

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De College van Hedendaagse Health (CCH) is gewijd aan de opleiding van een groot aantal professionals in de gezondheidszorg die nodig is om te wonen om gezondheidsproblemen in verband met de 21e eeuw levensstijl. Deze omvatten obesitas, psychische aandoeningen, chronische pijn, chronisch vermoeidheidssyndroom en andere soortgelijke gezondheidsproblemen.

Het bestuur van de CCH berust bij de raad van bestuur, die voldoende ervaring hebben om de instelling te leiden. Op dezelfde manier wordt het toezicht en richting voor academische aanbod, het beleid en de aanpak die door experts op het gebied van obesitas management en onderwijs door de leden van de Academic Advisory Board (AAB).

CCH heeft gewerkt om een ​​visie te vervullen voor de bestrijding van de hedendaagse gezondheidsproblemen. Dergelijke hedendaagse gezondheidsproblemen slopende aan particulieren en hebben ook een grote invloed op de sociale, culturele, economische en financiële zaken van de betrokken personen, hun gezinnen en gemeenschappen. Inderdaad, moderne ziekten zoals obesitas, diabetes, geestelijke gezondheid, chronische vermoeidheid en andere gezondheidsproblemen, hebben het saldo van het welzijn in de samenleving in de verkeerde richting getipt.

Onze missie is om de gezondheidszorg beroep in de maak uk de meest obesitas geletterd in de wereld. Om dit te putten we uit de beschikbare expertise, goodwill, en de passie van de belanghebbenden van de obesitas-epidemie en andere hedendaagse gezondheidsproblemen doen om de aanwezigheid en de effecten van dergelijke bedreigingen van de nationale welzijn aanzienlijk te verminderen.

Gezamenlijk de ontwikkeling van de hedendaagse gezondheidszorg educatieve programma stelt ons in staat om een ​​verschil te maken als individuen en in een collectieve inspanning bevorderen van de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg. Ook zal een dergelijk programma nationaal besef van de omvang en schaal van de specifieke hedendaagse gezondheidsproblemen te verhogen als het garners een gedeelde verantwoordelijkheid tussen de belanghebbenden die zich inzetten om deel uit te maken van de oplossing.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Cursus » Bekijk Master »

Contact
Bezoekadres
The College of Contemporary Health,
Technopark, London South Bank University 90 London Road

London, Engeland, SE1 6LN GB