Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Alliance Manchester Business School is een van de twee eerste bedrijfsscholen in het Verenigd Koninkrijk, opgericht in 1965) en is nu de grootste campusgerichte bedrijfs- en managementschool in het Verenigd Koninkrijk.

Manchester staat bekend om zijn originele denkers: onze lange en trotse geschiedenis van onderzoeksexcellentie blijft de geest van innovatie en prestaties waar de stad bekend om staat.

We staan ​​op de tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk voor zakelijk onderzoek (Business and Management Studies, REF 2014) en de laatste Financial Times-enquête heeft ons als 4e geëvalueerd in het VK, 10e in Europa en 36e in de wereld.

We weten dat onderzoek van wereldklasse alleen niet genoeg is, en we zien dat onze oorspronkelijke manier van denken wordt toegepast voor impact op bedrijf en management, overheid en gemeenschappen.

Wij bieden bedrijfs- en managementeducatie van wereldklasse aan studenten, postdoctorale studenten, ervaren beoefenaars en mensen met een carrière-georiënteerde academische en onderzoeksambitie. Alliance MBS levert origineel denken en lesgeven, op de hoogte van de hedendaagse commerciële omgeving.

Employability is ingebed in het curriculum. De Alliance MBS Postgraduate Careers Service werkt nauw samen met de Careers Service van de University of Manchester, waardoor studenten toegang hebben tot het grote aantal organisaties dat campusevenementen bijwoont. De universiteit is de nummer één meest gerichte Britse universiteit door vooraanstaande afgestudeerde werkgevers (The High Fliers Report, 2018).

accreditatie:

  • Alliance MBS maakt deel uit van een kleine en selecte groep van instellingen over de hele wereld die geaccrediteerd zijn door alle drie belangrijke organen: AACSB International, AMBA en EQUIS.
  • Het Britse overheidsorgaan (HEFCE) rangschikt Alliance MBS-onderwijscapaciteiten als 'Excellent', de hoogste categorie.

Een internationale school:

  • We hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk, met aanwezigheid op de grond in Brazilië, China, Hong Kong, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten.
  • Onze gespecialiseerde mastercursussen combineren academische excellentie met een focus op zakelijke en managementpraktijken uit de praktijk. Bovendien verbinden onze studenten zich met klasgenoten van meer dan 65 nationaliteiten.
  • Door deel te nemen aan onze studentengemeenschap en meer dan 300 gespecialiseerde academische en onderzoeksmedewerkers, kunnen afgestudeerden worden voorbereid op de wereldwijde zakelijke omgeving en de hedendaagse arbeidsmarkt.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc Accounting

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Onze nieuwe specialistische MSc Accounting cursus helpt je een diepgaand inzicht te krijgen in de theorie en de praktijk van de boekhouding en je kritisch denken. Je maakt kennis met verschillende aspecten van boekhoudkundig onderzoek en hebt begeleiding geboden bij het uitvoeren van het onderzoek. Je gaat door met denken en debatteren over hedendaagse kwesties in financiële rapportage, managementaccount, auditing en governance. Deze vaardigheden worden niet alleen gewaardeerd door werkgevers, maar bereiden studenten ook voor op een onderzoekscarrière in de academische wereld. [+]

Cursus beschrijving

Vergroot uw carrièrevooruitzichten door een geavanceerde kennis van boekhoudkundige theorie en praktijk te ontwikkelen en bereid u voor op een leidende rol in het accountantsberoep.

Onze nieuwe specialistische MSc Accounting cursus helpt je een diepgaand inzicht te krijgen in de theorie en de praktijk van de boekhouding en je kritisch denken. Je maakt kennis met verschillende aspecten van boekhoudkundig onderzoek en hebt begeleiding geboden bij het uitvoeren van het onderzoek. Je gaat door met denken en debatteren over hedendaagse kwesties in financiële rapportage, managementaccount, auditing en governance. Deze vaardigheden worden niet alleen gewaardeerd door werkgevers, maar bereiden studenten ook voor op een onderzoekscarrière in de academische wereld.... [-]


MSc bedrijfsanalyse en strategisch management

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

De MSc Business Analysis and Strategic Management cursus richt zich op echte internationale managementvraagstukken en hoe deze op te lossen. Een belangrijk element van de cursus is ons unieke klantgerichte project waarmee u uw leren in de praktijk kunt brengen. [+]

De MSc Business Analysis and Strategic Management cursus richt zich op echte internationale managementvraagstukken en hoe deze op te lossen. Een belangrijk element van de cursus is ons unieke klantgerichte project waarmee u uw leren in de praktijk kunt brengen.

Je onderzoekt de werking van multinationale ondernemingen en voert vergelijkende bedrijfsanalyses uit terwijl je de praktische vaardigheden leert die nodig zijn om efficiënt te werken in een internationale zakelijke omgeving. Naast een grondige kennis van bedrijfsanalyse en -ontwikkeling studeer je af met de belangrijkste vaardigheden van internationale bedrijfsadvies, zoals het opstellen van internationale zakelijke problemen, het schrijven van bedrijfsrapporten en het voorbereiden van interviews.... [-]


Msc business analytics: operationeel onderzoek en risicoanalyse

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Leer hoe u de grote uitdagingen voor de industrie, het bedrijfsleven en de publieke sector vandaag te overwinnen, en invloed op de besluitvorming van de toekomst. Deze cursus geeft u de cutting edge benaderingen, methodieken en tools die u nodig hebt om vol vertrouwen problemen aan te pakken en de resultaten te verbeteren. [+]

Leer hoe u de grote uitdagingen voor de industrie, het bedrijfsleven en de publieke sector vandaag te overwinnen, en invloed op de besluitvorming van de toekomst. Deze cursus geeft u de cutting edge benaderingen, methodieken en tools die u nodig hebt om vol vertrouwen problemen aan te pakken en de resultaten te verbeteren.

Hiermee kunt u zich te specialiseren in een breed scala van gebieden, waaronder

Consulting vaardigheden Big data en web analytics Informatiesystemen concepten en instrumenten Besluit gedrag en de psychologie van de besluitvorming financiële modellering Operations management en proces verandering en verbetering benaderingen Projectmanagement Supply chain management, logistiek en inkoop Traditionele operationeel onderzoek en toegepaste wiskunde en statistiek ... [-]

MSc Human Resource Management en arbeidsverhoudingen

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Mensen staan ​​centraal in elke organisatie, dus het vermogen om werknemers te beheren en te ontwikkelen, hun welzijn te verzekeren en inzicht te krijgen in de veranderende arbeidswetgeving is essentieel voor het overleven van bedrijven. De cursus is gericht op het produceren van goed afgeronde HR-professionals met voorbeeldige kennis en relevante hands-on ervaring. [+]

Mensen staan ​​centraal in elke organisatie, dus het vermogen om werknemers te beheren en te ontwikkelen, hun welzijn te verzekeren en inzicht te krijgen in de veranderende arbeidswetgeving is essentieel voor het overleven van bedrijven. De cursus is gericht op het produceren van goed afgeronde HR-professionals met voorbeeldige kennis en relevante hands-on ervaring.

Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), is de cursus ontworpen om:

Ontwikkel een kritische waardering van de theoretische grondslagen en de empirische praktijk van HRM en IRLaat u kennismaken met een breed scala aan organisatiepraktijken door gebruik te maken van lesmateriaal op basis van hoogwaardig hedendaags onderzoek uitgevoerd door docenten en hun eigen onderzoek voor een onafhankelijk individueel proefschriftStel je in staat praktische vaardigheden te ontwikkelen op het vakgebied om je uit te rusten voor een carrière in of verdere studie van het HR / IR-veld en geeft je een basis in onderzoeksmethoden die je op de juiste manier kunt toepassen in het bedrijfsleven of in academisch onderzoekGeef je de mogelijkheid om een ​​gradueel lidmaatschap van het CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) te behalen, wat extreem voordelig is in het veiligstellen van een carrière in HRM.Je hebt de mogelijkheid om workshops voor ontwikkeling van vaardigheden bij te wonen die worden uitgevoerd door deskundige HR-professionals om praktische HR-vaardigheden te verwerven, om een ​​geval van een live-arbeidsrechtbank bij te wonen en om een ​​groepsproject in een organisatie uit te voeren om teamwork en praktische HR- en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen.CIPD Cursusherkenning... [-]

MSc in Bedrijfspsychologie

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Voor studenten zonder een BPS geaccrediteerde graad biedt MSc Bedrijfspsychologie je de mogelijkheid om naast de studenten van MSc Organizational Psychology te studeren en een fascinerende kijk te krijgen op de wetenschap van hoe mensen en groepen zich gedragen op het werk. [+]

Voor studenten zonder een BPS geaccrediteerde graad biedt MSc Bedrijfspsychologie je de mogelijkheid om naast de studenten van MSc Organizational Psychology te studeren en een fascinerende kijk te krijgen op de wetenschap van hoe mensen en groepen zich gedragen op het werk.

Een dieper inzicht in de organisatiepsychologie is een aanwinst voor iedereen die momenteel werkzaam is op het gebied van sociale wetenschappen of human resource management, of het overwegen van studeren om een ​​arbeidspsycholoog te worden.

Deze cursus biedt mensen met een passende achtergrond de theoretische kennis en praktische vaardigheden die worden gebruikt in de organisatiepsychologie om hen te helpen bij het ontwikkelen of veranderen van een loopbaan.... [-]


MSc in boekhouding en financiën

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Breng uw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau met de beste boekhoud- en financiële groep ter wereld. Of je nu je professionele carrière wilt voortzetten of wilt studeren voor een doctoraat, deze cursus geeft je de kwalificatie die je nodig hebt om te slagen. [+]

Breng uw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau met de beste boekhoud- en financiële groep ter wereld. Of je nu je professionele carrière wilt voortzetten of wilt studeren voor een doctoraat, deze cursus geeft je de kwalificatie die je nodig hebt om te slagen.

Een carrière in de boekhouding, financiële dienstverlening of aanverwante sectoren van de economie vereist een hoog begrip van zowel de theorie als de praktijk van boekhouding en financiën. Deze cursus is bedoeld om u een breed begrip te geven van de kernonderwerpen, met de nadruk op empirische onderzoeksmethoden en op de boekhoudkundige en financiële praktijk.

Ons brede scala aan modules stelt je in staat om je te specialiseren en tijdens de cursus heb je de kans om voort te bouwen op je groeiende kennis en expertise door een proefschrift over een onderzoeksgebied naar keuze te voltooien. Dit, in combinatie met de ondersteuning die u van onze medewerkers krijgt, zorgt voor een eersteklas leerervaring.... [-]


MSc in de organisatiepsychologie

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Onze MSc Organisational Psychology cursus biedt je de nodige vaardigheden en kennis om psychologische principes, theorieën en methoden toe te passen op werkorganisaties. De cursus ontwikkelt je begrip van psychologie en voorziet je van praktische vaardigheden om als psycholoog binnen organisaties te werken. [+]

Onze MSc Organisational Psychology cursus biedt je de nodige vaardigheden en kennis om psychologische principes, theorieën en methoden toe te passen op werkorganisaties. De cursus ontwikkelt je begrip van psychologie en voorziet je van praktische vaardigheden om als psycholoog binnen organisaties te werken.

De cursus bij Alliance Manchester Business School:

Is volledig geaccrediteerd door de British Psychological Society en vormt de basis voor het behalen van de status van Chartered PsychologistBehandelt de zeven kerngebieden van de organisatiepsychologie, waardoor je een brede basis krijgt voor toekomstige oefeningenOmvat Testgebruiker: beroeps- en bekwaamheids- en persoonlijkheidskwalificaties (niveau A en B) voor psychometrische tests op het werk, waardoor u zich kunt inschrijven voor het register van kwalificaties van de British Psychological Society in testgebruikWordt geleverd door onderzoek-actieve medewerkers, die gebruik maken van hun expertise om u te betrekken bij de meest actuele psychologische onderzoeken en methodenOntwikkelt commercieel bewustzijn en zakelijke vaardigheden die nodig zijn in een competitieve werkomgevingDe cursus duurt meer dan een jaar (twee jaar voor deeltijdstudenten) en bestaat uit twee semesters en een proefschrift. De aangeleerde modules maken gebruik van een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder lezingen, groepswerk, case-study's en praktische oefeningen, en worden beoordeeld aan de hand van een reeks technieken, waaronder examens, essays, toegepaste cursussen en presentaties.Speciale functies... [-]

MSc in Finance

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Van derivaten en investeringen tot fusies en overnames en wereldwijde markten, deze cursus behandelt de essentiële informatie die u nodig hebt om een ​​reeks van spannende carrières in de financiële sector op internationaal niveau na te streven, of een academische carrière via een doctoraat. [+]

Van derivaten en investeringen tot fusies en overnames en wereldwijde markten, deze cursus behandelt de essentiële informatie die u nodig hebt om een ​​reeks van spannende carrières in de financiële sector op internationaal niveau na te streven, of een academische carrière via een doctoraat.

Investeren in een MSc Finance levert een geweldige carrière op en je krijgt waardevolle kwantitatieve vaardigheden die veel gevraagd zijn bij werkgevers. Een dissertatie, gericht op empirisch onderzoek, stelt u in staat om het door u gekozen interessegebied gedetailleerd te verkennen en u wordt overal ondersteund door onze hoogstaande medewerkers.

Pas afgestudeerden hebben posities aanvaard in de stad, met de 'Big 4' wereldwijde financiële dienstverleners, grote banken wereldwijd en financiële instellingen.... [-]


Msc innovatie management en ondernemerschap

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

De MSc Innovation Management en Ondernemerschap is een spannende masters cursus aangeboden door Alliance Manchester Business School - de thuisbasis van grootste aantal innovatie onderzoekers in Europa. Het kan worden genomen als een jaar full-time cursus of part-time meer dan twee jaar. [+]

De MSc Innovation Management and Entrepreneurship is een spannende masters cursus aangeboden door Alliance Manchester Business School - de thuisbasis van grootste aantal innovatie onderzoekers in Europa. Het kan worden genomen als een jaar full-time cursus of part-time meer dan twee jaar.

Dit internationaal erkende diploma bekijkt hoe:

nieuwe ideeën worden succesvolle producten zakelijke expertise zorgt voor groei bedrijven benutten de kennis om concurrerend te blijven kennis vormen de samenleving en vice versa klimaatverandering kan worden aangepakt met nieuwe technologie om de praktische uitdagingen in verband met het creëren van een nieuw bedrijfje economieën kan worden getransformeerd door opeenvolgende stormen van creatieve destructie te overwinnen? ... [-]

MSc in Operations, Project en Supply Chain Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Stel uw organisatievaardigheden op de proef en leer bedrijven te helpen bij het beheer van de productie en levering van producten en diensten in een steeds meer geglobaliseerde markt. Deze cursus behandelt operations management, supply chain management, project management en procesverbetering in een uitdagende en lonende mate. [+]

Stel uw organisatievaardigheden op de proef en leer bedrijven te helpen bij het beheer van de productie en levering van producten en diensten in een steeds meer geglobaliseerde markt. Deze cursus behandelt operations management, supply chain management, project management en procesverbetering in een uitdagende en lonende mate.

Bij operations management draait alles om het organiseren van de productie en levering van producten en diensten. Van banken tot fabrieken, 90% van de mensen is betrokken bij operaties. Deze cursus geeft je de vaardigheden om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt, vooral in het licht van uitdagingen en kansen die voortvloeien uit het steeds mondialer wordende bereik van bedrijven.... [-]


MSc International Business and Management (Management)

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Maak de overstap naar de snelle wereld van internationale handel met een masteropleiding die is ontworpen om u geavanceerde kennis van wereldwijde managementkwesties te bieden. In de geglobaliseerde economie van vandaag is het vermogen om te denken en te werken over grenzen en grenzen absoluut noodzakelijk. [+]

Maak de overstap naar de snelle wereld van internationale handel met een masteropleiding die is ontworpen om u geavanceerde kennis van wereldwijde managementkwesties te bieden. In de geglobaliseerde economie van vandaag is het vermogen om te denken en te werken over grenzen en grenzen absoluut noodzakelijk.

Door een multidisciplinaire aanpak, gebaseerd op economie, financiën, organisatietheorie, marketing en human resource management, onderzoekt u diepgaand internationale zaken en management, waaronder economische, financiële, technologische, marketing- en managementkwesties waarmee multinationale ondernemingen worden geconfronteerd. Hiermee kunt u uw vaardigheden overal ter wereld toepassen.... [-]


MSc International Human Resource Management en Comparative Industrial Relations

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Vooruitstrevende technologie betekent dat de wereld kleiner wordt. Zet je HR-carrière op het wereldtoneel met een diploma dat zich richt op het beheren van mensen over de grenzen heen en het plaatsen van human resources in een internationale context. [+]

Vooruitstrevende technologie betekent dat de wereld kleiner wordt. Zet je HR-carrière op het wereldtoneel met een diploma dat zich richt op het beheren van mensen over de grenzen heen en het plaatsen van human resources in een internationale context.

Nu steeds meer mensen voor internationale bedrijven of wereldwijde internationale toeleveringsketens werken, wordt de studie van internationale human resources en arbeidsverhoudingen steeds belangrijker. De toenemende globalisering van de economie en de pan-nationale werkgelegenheidswetgeving betekent ook dat het vermogen om processen en praktijken over continenten te vergelijken een veelgevraagde vaardigheid is.

Het geeft u inzicht in de verschillen tussen de arbeidsvoorwaarden en arbeidsrelatiesystemen van verschillende landen en multinationals, en hoe deze worden beïnvloed door sociale en economische factoren. Je kijkt ook naar de invloed van economische integratie op veranderende systemen van werkgelegenheid en arbeidsverhoudingen.... [-]


MSc Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

De MSc Management is een spannende eenjarige masteropleiding open voor sollicitanten van alle achtergronden, maar in de eerste plaats gericht op studenten die nog niet eerder zaken en management hebben gestudeerd. [+]

De MSc Management is een spannende eenjarige masteropleiding open voor sollicitanten van alle achtergronden, maar in de eerste plaats gericht op studenten die nog niet eerder zaken en management hebben gestudeerd.

Managers zijn agenten van verandering, innovators en sociale en zakelijke ondernemers. Managers zijn kritische, uitdagende, onafhankelijke en creatieve denkers. Managers hebben impact op hun omgeving.

De MSc Management stelt u in staat om de nodige vaardigheden te ontwikkelen om verschillende manieren van denken, verschillende manieren om organisaties te bekijken en te begrijpen te bevorderen.

Beginnend met een pre-cursus workshop in september om je een intensieve introductie te geven, dan door middel van lezingen, case studies, seminars en groepsproject-gebaseerd werk tijdens de kernmodules, zul je gevestigde denkmodellen uitdagen, kritisch reflecterend op hedendaags management en kijken naar alternatieve manieren van organiseren. Duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn sleutelthema's tijdens de cursus, naast het opbouwen van vaardigheden op sleutelgebieden zoals marketing, boekhouding en personeelsbeheer. Tijdens het derde semester ontmoet je, naast het zakelijke project, sprekers uit de industrie en de academische wereld, die vanuit hun eigen ervaring tot nadenken stemmende en inspirerende perspectieven bieden en de huidige zakelijke en managementuitdagingen onder ogen krijgen en bekritiseren.... [-]


MSc Marketing

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Breng uw ideeën naar voren en uw berichten gehoord met een specialistische graad die u alle vaardigheden en kennis geeft die u nodig hebt voor een succesvolle carrière in marketing, plus een reeks opties om u te helpen uw specialisatie in het door u gekozen vakgebied te specialiseren. [+]

Breng uw ideeën naar voren en uw berichten gehoord met een specialistische graad die u alle vaardigheden en kennis geeft die u nodig hebt voor een succesvolle carrière in marketing, plus een reeks opties om u te helpen uw specialisatie in het door u gekozen vakgebied te specialiseren.

Geniet van een stimulerende en flexibele graad die ontworpen is om je te helpen een kritische waardering te ontwikkelen voor de belangrijkste gebieden in marketing, terwijl je de kans krijgt om je vaardigheden op een bepaald gebied aan te scherpen, of je kunt een academische carrière volgen via een volgend doctoraatswerk.

Lees meer over de strategie voor marketingbeheer en ontwikkelingsprocessen om nieuwe producten op de markt te brengen. Naast het leren van de fundamenten van marketing, kun je ook een van onze, gespecialiseerde Pathways om ervoor te zorgen dat je echt opvalt op de arbeidsmarkt en de praktische kernvaardigheden kunt demonstreren die werkgevers zoeken.... [-]


MSc Quantitative Finance

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Alliance Manchester Business School en de School of Mathematics hebben hun academische kracht en praktische expertise gecombineerd om de MSc Quantitative Finance-cursus te behalen. [+]

Alliance Manchester Business School en de School of Mathematics hebben hun academische kracht en praktische expertise gecombineerd om de MSc Quantitative Finance- cursus te behalen .

Door ervoor te zorgen dat het element wiskunde toegankelijk is, biedt het programma een goede balans tussen wiskunde en financiën. Ze zijn met name geschikt voor studenten met een diploma in Finance, Financial Economics, Actuarial Science, Engineering en Mathematics (zie toelatingseisen), evenals relevante werkervaring (niet verplicht). Het is ook geschikt voor diegenen die salarisverhogingen willen behalen, of voor studenten die geavanceerde studies in kwantitatieve financiering willen volgen.

De cursus biedt een gevorderde kennis van en inzicht in de belangrijkste theoretische en toegepaste concepten in kwantitatieve financiën en financiële engineering, geleverd vanuit een echt internationaal en multicultureel perspectief, en met een `huidige problemen'-benadering van het lesgeven. De cursus is met name handig voor carrières waarbij het gaat om het ontwerpen van nieuwe financiële instrumenten en het erin slagen om erin te handelen.... [-]


Videos

What Manchester Means To Me

Why I chose to study my Masters in the UK over the USA

Where can we take you?

Contact

Manchester Business School

Adres The University of Manchester Booth Street West
M15 6PB Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.mbs.ac.uk/masters/
Telefoon +44 (0) 161 820 8343