Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Alliance Manchester Business School is een van de twee eerste bedrijfsscholen in het Verenigd Koninkrijk, opgericht in 1965) en is nu de grootste campusgerichte bedrijfs- en managementschool in het Verenigd Koninkrijk.

Manchester staat bekend om zijn originele denkers: onze lange en trotse geschiedenis van onderzoeksexcellentie blijft de geest van innovatie en prestaties waar de stad bekend om staat.

We staan op de tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk voor zakelijk onderzoek (Business and Management Studies, REF 2014) en de laatste Financial Times-enquête heeft ons als 7e in het Verenigd Koninkrijk en als 15e in Europa gerangschikt.

We weten dat onderzoek van wereldklasse alleen niet genoeg is, en we zien dat onze oorspronkelijke manier van denken wordt toegepast voor impact op bedrijf en management, overheid en gemeenschappen.

Wij bieden bedrijfs- en managementeducatie van wereldklasse aan studenten, postdoctorale studenten, ervaren beoefenaars en mensen met een carrière-georiënteerde academische en onderzoeksambitie. Alliance MBS levert origineel denken en lesgeven, op de hoogte van de hedendaagse commerciële omgeving.

Inzetbaarheid is ingebed in het curriculum. De Alliance MBS Postgraduate Careers Service werkt nauw samen met de Careers Service van de University of Manchester, waardoor studenten toegang hebben tot het grote aantal organisaties dat campusevenementen bijwoont. De universiteit is de nummer één meest gerichte Britse universiteit door vooraanstaande afgestudeerde werkgevers (The High Fliers Report, 2019).

accreditatie:

  • Alliance MBS maakt deel uit van een kleine en selecte groep van instellingen over de hele wereld die geaccrediteerd zijn door alle drie belangrijke organen: AACSB International, AMBA en EQUIS.
  • Het Britse overheidsorgaan (HEFCE) rangschikt Alliance MBS-onderwijscapaciteiten als 'Excellent', de hoogste categorie.

Een internationale school:

  • We hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk, met aanwezigheid op de grond in Brazilië, China, Hong Kong, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten.
  • Onze gespecialiseerde mastercursussen combineren academische excellentie met een focus op zakelijke en managementpraktijken uit de praktijk. Bovendien verbinden onze studenten zich met klasgenoten van meer dan 65 nationaliteiten.
  • Door deel te nemen aan onze studentengemeenschap en meer dan 300 gespecialiseerde academische en onderzoeksmedewerkers, kunnen afgestudeerden worden voorbereid op de wereldwijde zakelijke omgeving en de hedendaagse arbeidsmarkt.

Locaties

Manchester

Manchester Business School

Address
The University of Manchester
Booth Street West

M15 6PB Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 (0) 161 820 8343

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties