Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Alliance Manchester Business School is één van de eerste Britse twee business schools, opgericht in 1965), en is nu de grootste campus-based business en management school in het Verenigd Koninkrijk.

Manchester is erkend voor zijn originele denkers: onze lange en trotse geschiedenis van toponderzoek blijft de geest van innovatie en prestatie waar de stad om bekend staat.

We zijn tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk voor het bedrijfsleven onderzoek (Business and Management Studies, REF 2014), en de nieuwste Financial Times enquête heeft ons gerangschikt als 7 in het Verenigd Koninkrijk, 14 in Europa en 38 in de wereld.

We weten dat onderzoek van wereldklasse alleen is niet genoeg, en we zien dat onze oorspronkelijke denken wordt toegepast voor effect over business en management, de overheid en de gemeenschappen.

Wij bieden wereldklasse business en management onderwijs aan studenten, promovendi, ervaren beoefenaars, en mensen met een carrière georiënteerde academische en onderzoeksinstellingen ambities. Alliantie MBS levert originele ideeën en onderwijs, geïnformeerd door de hedendaagse commerciële omgeving.

Inzetbaarheid is ingebed in het curriculum. De Alliance MBS Postgraduate Loopbaan Service werkt nauw samen met de Universiteit van Manchester Loopbaan Service, waardoor studenten toegang tot het grote aantal organisaties die campus evenementen. De universiteit is de nummer een meest gerichte Britse universiteit door vooraanstaande werkgevers gediplomeerde (The High Fliers Report, 2016).

Accreditatie:

Alliantie MBS is onderdeel van een kleine en selecte groep van instellingen in de wereld die zijn geaccrediteerd door alle drie de grote lichamen - AACSB International, AMBA en EQUIS. De Britse regering lichaam (HEFCE) rangschikt Alliance MBS lesgeven mogelijkheden als 'Excellent', de hoogste categorie.

Een internationale school:

We hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk, met op-de-grond aanwezigheid in Brazilië, China, Hong Kong, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten. Onze gespecialiseerde masteropleidingen te combineren academische uitmuntendheid met een focus op de echte wereld business en management praktijk. Plus, onze studenten verbinden met klasgenoten uit meer dan 65 nationaliteiten. Deelnemen aan onze studentengemeenschap en meer dan 300 gespecialiseerde academische en onderzoek personeel zal helpen bij de voorbereiding afgestudeerden voor de mondiale zakelijke omgeving en de huidige arbeidsmarkt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc Accounting

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Onze nieuwe specialistische MSc Accounting cursus helpt u een diepgaand inzicht in de theorie en praktijk van de boekhouding evenals uw kritisch denken te ontwikkelen. Je maakt kennis met verschillende aspecten van de boekhouding onderzoek, en mits begeleiding bij het uitvoeren van het onderzoek. U zult hun denken vooruit en debat in de hedendaagse problemen in de financiële verslaglegging, management rekening, auditing en bestuur. Deze vaardigheden zijn niet alleen gewaardeerd door werkgevers, maar ook de studenten voor te bereiden op een loopbaan als onderzoeker in de academische wereld. [+]

cursus beschrijving

Boost uw carrière door het ontwikkelen van een gevorderde kennis van de boekhoudkundige theorie en praktijk, en voor te bereiden op een leidende rol in het accountantsberoep.

Onze nieuwe specialistische MSc Accounting cursus helpt u een diepgaand inzicht in de theorie en praktijk van de boekhouding evenals uw kritisch denken te ontwikkelen. Je maakt kennis met verschillende aspecten van de boekhouding onderzoek, en mits begeleiding bij het uitvoeren van het onderzoek. U zult hun denken vooruit en debat in de hedendaagse problemen in de financiële verslaglegging, management rekening, auditing en bestuur. Deze vaardigheden zijn niet alleen gewaardeerd door werkgevers, maar ook de studenten voor te bereiden op een loopbaan als onderzoeker in de academische wereld.... [-]


MSc Boekhouden En Financiën

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Neem je vaardigheden en kennis naar het volgende niveau met de beste boekhoudkundige en financiële groep in de wereld. Of u wilt uw professionele carrière verder, of ga op om te studeren voor een PhD, deze cursus geeft u de kwalificatie die u nodig hebt om te slagen. [+]

Neem je vaardigheden en kennis naar het volgende niveau met de beste boekhoudkundige en financiële groep in de wereld. Of u wilt uw professionele carrière verder, of ga op om te studeren voor een PhD, deze cursus geeft u de kwalificatie die u nodig hebt om te slagen.

Een carrière in de boekhouding, financiële diensten of aanverwante sectoren van de economie vereist een hoog niveau van kennis van zowel de theorie en de praktijk van boekhouding en financiën. Deze cursus is bedoeld om u een brede kennis van de belangrijkste thema's te geven met de nadruk op empirisch onderzoek methoden en op de boekhouding en financiële praktijk.

Onze brede waaier van modules stelt u in staat om zich te specialiseren en tijdens de cursus heb je de kans om voort te bouwen op uw groeiende kennis en expertise door het invullen van een proefschrift over een onderzoek gebied van uw keuze. Dit, in combinatie met de steun die u krijgt van ons personeel, zorgt voor een eerste klas leerervaring. ... [-]


MSc Business Analysis and Strategic Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

De optionele cursussen kunt u zich te specialiseren in bepaalde aspecten van strategisch management en business analyse.

Tijdens de zomerperiode, krijgt u de gelegenheid om de kennis en vaardigheden geleerd tijdens de eerste twee semesters van toepassing, verbeter je vaardigheden tijdens het werken met een grote real life klant en werken als onderdeel van een team. Het resultaat van dit project wordt gepresenteerd als een onderzoeksrapport / Proefschrift. Dit deel van de cursus is nauw verwant aan de Manchester methode die u in staat stelt om ervaringsleren ervaren en helpt u om een ​​reflective practitioner of manager te worden.

Het project wordt aangeboden als u een minimum van 50% in elke eerste semester opleidingsonderdeel krijgen. Zo niet, wordt u aangeboden een project in verband met een externe opdrachtgever, zonder direct contact met de klant. ... [-]


Msc Business Analytics: Operationeel Onderzoek En Risicoanalyse

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Leer hoe u de grote uitdagingen voor de industrie, het bedrijfsleven en de publieke sector vandaag te overwinnen, en invloed op de besluitvorming van de toekomst. Deze cursus geeft u de cutting edge benaderingen, methodieken en tools die u nodig hebt om vol vertrouwen problemen aan te pakken en de resultaten te verbeteren. [+]

Leer hoe u de grote uitdagingen voor de industrie, het bedrijfsleven en de publieke sector vandaag te overwinnen, en invloed op de besluitvorming van de toekomst. Deze cursus geeft u de cutting edge benaderingen, methodieken en tools die u nodig hebt om vol vertrouwen problemen aan te pakken en de resultaten te verbeteren.

Hiermee kunt u zich te specialiseren in een breed scala van gebieden, waaronder

Consulting vaardigheden Big data en web analytics Informatiesystemen concepten en instrumenten Besluit gedrag en de psychologie van de besluitvorming financiële modellering Operations management en proces verandering en verbetering benaderingen Projectmanagement Supply chain management, logistiek en inkoop Traditionele operationeel onderzoek en toegepaste wiskunde en statistiek ... [-]

Msc Human Resource Management En Arbeidsverhoudingen

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Mensen zijn het hart van elke organisatie, zodat het vermogen te beheren en werknemers te ontwikkelen, zorgen voor hun welzijn en begrijpen van veranderende arbeidswetgeving is van essentieel belang om zaken te overleven. De cursus is gericht op goed afgeronde human resources beoefenaars met voorbeeldige kennis en relevante hands-on ervaring te produceren. [+]

Mensen zijn het hart van elke organisatie, zodat het vermogen te beheren en werknemers te ontwikkelen, zorgen voor hun welzijn en begrijpen van veranderende arbeidswetgeving is van essentieel belang om zaken te overleven. De cursus is gericht op goed afgeronde human resources beoefenaars met voorbeeldige kennis en relevante hands-on ervaring te produceren.

Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), is de cursus bedoeld om:

Het ontwikkelen van een kritische beoordeling van de theoretische grondslagen en de empirische praktijk van HRM en IR Blootstellen aan een breed scala van organisatorische praktijken door het gebruik van lesmateriaal op basis van hoge kwaliteit hedendaagse onderzoek uitgevoerd door docenten en hun eigen onderzoek naar een onafhankelijke individuele dissertatie Hiermee kunt u de praktische vaardigheden te ontwikkelen in het vakgebied aan u toe te rusten voor een carrière in of in de verdere studie van het / IR veld HR en geeft je een basis in onderzoeksmethoden waarin u op de juiste wijze kunnen toepassen, hetzij in de zakenwereld of in wetenschappelijk onderzoek Bieden u de mogelijkheid om af te studeren lidmaatschap van de CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) te krijgen die zeer voordelig in het beveiligen van een carrière in HRM. Je hebt de mogelijkheid om de ontwikkeling van vaardigheden workshops geleid door deskundige HR-professionals om praktische HR-vaardigheden te verwerven bij te wonen, een live arbeidsrechtbank geval bij te wonen, en een groep project uit te voeren in een organisatie om teamwerk en praktische HR en onderzoek vaardigheden te... [-]

Msc In Finance

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Financiële Analyse Bedrijfseconomie

Cursussen en beoordeling [-]

Msc Innovatie Management En Ondernemerschap

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

De MSc Innovation Management en Ondernemerschap is een spannende masters cursus aangeboden door Alliance Manchester Business School - de thuisbasis van grootste aantal innovatie onderzoekers in Europa. Het kan worden genomen als een jaar full-time cursus of part-time meer dan twee jaar. [+]

De MSc Innovation Management and Entrepreneurship is een spannende masters cursus aangeboden door Alliance Manchester Business School - de thuisbasis van grootste aantal innovatie onderzoekers in Europa. Het kan worden genomen als een jaar full-time cursus of part-time meer dan twee jaar.

Dit internationaal erkende diploma bekijkt hoe:

nieuwe ideeën worden succesvolle producten zakelijke expertise zorgt voor groei bedrijven benutten de kennis om concurrerend te blijven kennis vormen de samenleving en vice versa klimaatverandering kan worden aangepakt met nieuwe technologie om de praktische uitdagingen in verband met het creëren van een nieuw bedrijfje economieën kan worden getransformeerd door opeenvolgende stormen van creatieve destructie te overwinnen? ... [-]

Msc International Business And Management (management)

Campus Voltijd 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Maak de beweging in de snelle wereld van de internationale handel met een masters degree ontworpen om u cutting-edge kennis van de wereldwijde management vraagstukken te geven. In de huidige geglobaliseerde economie, het vermogen om te denken en te werken over de grenzen en grenzen is noodzakelijk. [+]

Maak de beweging in de snelle wereld van de internationale handel met een masters degree ontworpen om u cutting-edge kennis van de wereldwijde management vraagstukken te geven. In de huidige geglobaliseerde economie, het vermogen om te denken en te werken over de grenzen en grenzen is noodzakelijk.

Het nemen van een multidisciplinaire aanpak, op basis van economie, financiën, organisatietheorie, marketing en human resource management, u onderzoeken gebieden van het internationale bedrijfsleven en het management in de diepte, met inbegrip van economische, financiële, technische, marketing en management vraagstukken waarmee multinationale ondernemingen. Hierdoor kunt u uw vaardigheden toe te passen overal in de wereld.... [-]


Msc Internationale Human Resource Management En Vergelijkende Arbeidsverhoudingen

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Vooruitgang van de technologie betekent dat de wereld wordt steeds kleiner. Zet uw HR-carrière op het wereldtoneel met een graad die zich richt op het beheren van mensen over de grenzen en zetten human resources in een internationale context. [+]

Vooruitgang van de technologie betekent dat de wereld wordt steeds kleiner. Zet uw HR-carrière op het wereldtoneel met een graad die zich richt op het beheren van mensen over de grenzen en zetten human resources in een internationale context.

Met meer en meer mensen werken voor internationale bedrijven of globale internationale supply chains, is de studie van de internationale human resources en arbeidsverhoudingen steeds belangrijker. De toenemende mondialisering van de economie en de pan-nationale arbeidswetgeving betekent ook de mogelijkheid om processen en werkwijzen vergelijken uit verschillende continenten is een gewilde vaardigheid.

Het geeft je een goed begrip van de verschillen tussen de werkgelegenheid praktijken en arbeidsverhoudingen van verschillende landen en multinationals, en hoe ze worden beïnvloed door sociale en economische factoren. Je kijkt ook naar de invloed van de economische integratie op het veranderen van systemen van de werkgelegenheid en de arbeidsverhoudingen.... [-]


MSc Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Organisatiepsychologie Cursussen en beoordeling

Toelatingseisen:

Bij de beoordeling van uw academische record, houden we rekening met je cijfer gemiddelde, positie in de klas, referenties en de status van de instelling waar u uw kwalificatie onderzocht.

[-]

Msc Marketing

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Haal uw ideeën die er zijn en uw berichten gehoord met een specialist mate waarin u alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een succesvolle carrière in de marketing, plus een scala aan mogelijkheden geeft om u te helpen zijn gespecialiseerd in uw vakgebied. [+]

Haal uw ideeën die er zijn en uw berichten gehoord met een specialist mate waarin u alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een succesvolle carrière in de marketing, plus een scala aan mogelijkheden geeft om u te helpen zijn gespecialiseerd in uw vakgebied.

Geniet van een stimulerende en flexibele mate ontworpen om u te helpen een kritische beoordeling van de belangrijkste gebieden in marketing te ontwikkelen, terwijl het geven u de kans om uw vaardigheden aan te scherpen in een bepaald gebied, of u kunt een academische carrière na te streven via latere doctoraatswerk.

Lees meer over de marketing strategie voor het beheer en de ontwikkeling van processen om nieuwe producten op de markt te brengen. Evenals het leren van de fundamenten van marketing, kunt u ook een van onze, specialist paden om ervoor te zorgen je echt opvallen in de arbeidsmarkt en kan de praktische belangrijkste vaardigheden die werkgevers op zoek zijn naar aan te tonen. ... [-]


Msc Operaties, Project En Supply Chain Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Zet uw organisatorische vaardigheden op de proef en leren om bedrijven te helpen het beheer van de productie en levering van producten en diensten in een steeds meer geglobaliseerde markt. Deze cursus behandelt operations management, supply chain management, project management en procesverbetering in een uitdagende en lonende graad. [+]

Zet uw organisatorische vaardigheden op de proef en leren om bedrijven te helpen het beheer van de productie en levering van producten en diensten in een steeds meer geglobaliseerde markt. Deze cursus behandelt operations management, supply chain management, project management en procesverbetering in een uitdagende en lonende graad.

Operations management is alles over hoe de productie en levering van producten en diensten te organiseren. Van banken aan de fabrieken, 90% van de mensen zijn betrokken bij operaties. Deze cursus geeft u de vaardigheden om ervoor te zorgen dat proces soepel verloopt, met name in het gezicht van de uitdagingen en kansen die voortvloeien uit de toenemende wereldwijde bereik van het bedrijfsleven.... [-]


Msc Organisatiepsychologie

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Onze MSc Organisatiepsychologie cursus biedt u de nodige vaardigheden en kennis psychologische principes, theorieën en methoden om organisaties werken toe te passen. De cursus ontwikkelt uw begrip van de psychologie zo goed als u te rusten met praktische vaardigheden voor het werken als psycholoog binnen organisaties. [+]

Onze MSc Organisatiepsychologie cursus biedt u de nodige vaardigheden en kennis psychologische principes, theorieën en methoden om organisaties werken toe te passen. De cursus ontwikkelt uw begrip van de psychologie zo goed als u te rusten met praktische vaardigheden voor het werken als psycholoog binnen organisaties.

De cursus bij Alliance Manchester Business School:

Is volledig geaccrediteerd door de British Psychological Society, die de basis voor het bereiken van de status van Chartered Psycholoog Heeft betrekking op de zeven kerngebieden van organisatiepsychologie, waardoor u een brede basis voor de toekomstige praktijk Inclusief Test Gebruiker: Occupational - vermogen en Persoonlijkheid (niveau A en B) kwalificaties voor psychometrische testen op het werk, zodat u in te schrijven op de register van de kwalificaties van de British Psychological Society's in Test Gebruik Wordt gegeven door onderzoek-actieve medewerkers, die op hun expertise te vestigen op je bezig met de meest up-to-date psychologisch onderzoek en methoden Ontwikkelt commercieel bewustzijn en zakelijke vaardigheden die nodig zijn in een concurrerende werkomgeving De cursus loopt over één jaar (twee jaar voor part-time studenten) en bestaat uit twee semesters geleerd plus een onderzoek proefschrift. De onderwezen modules maken gebruik van een verscheidenheid aan werkvormen, waaronder lezingen, groepswerk, case studies en praktische oefeningen, en worden beoordeeld met behulp van een scala aan technieken, met inbegrip van de examens, essays, toegepaste cursussen en presentaties. bijzondere kenmerken ... [-]

MSc Quantitative Finance

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Alliance Manchester Business School en de School of Mathematics hebben hun academische sterkte en praktische kennis gecombineerd om de MSc Quantitative Finance cursus te leveren. [+]

Alliantie Manchester Business School en de School of Mathematics hebben hun academische kracht en praktische kennis gecombineerd om de te leveren MSc Quantitative Finance Natuurlijk.

Ervoor zorgen dat de wiskunde element toegankelijk is, biedt het programma een goede balans tussen wiskunde en financiën. Ze zijn bijzonder geschikt voor studenten met een diploma in Finance, Financiële Economie, Actuariële Wetenschappen, Engineering, en wiskunde (zie toelatingseisen), evenals relevante werkervaring (niet-verplichte). Het is ook geschikt voor diegenen die het salaris verbeteringen of studenten die geavanceerde studies in kwantitatieve financiën na te streven te krijgen.

De cursus biedt een gevorderde kennis en inzicht in de belangrijkste theoretische en toegepaste concepten in kwantitatieve finance en financial engineering, verlost van een echt internationaal en multicultureel perspectief en met een `aanpak van actuele onderwerpen 'op het onderwijs. De cursus is vooral handig voor een loopbaan die gepaard ontwerpen van nieuwe financiële instrumenten en het beheer van de handel in hen.... [-]


Msc Zakelijke Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Voor studenten zonder een BPS erkend diploma, MSc Zaken psychologie biedt u de mogelijkheid om te studeren samen met de studenten van de MSc Organisatiepsychologie en krijgen een fascinerende kijk op de wetenschap van hoe mensen en groepen zich gedragen op het werk. [+]

Voor studenten zonder een BPS erkend diploma, MSc Zaken psychologie biedt u de mogelijkheid om te studeren samen met de studenten van de MSc Organisatiepsychologie en krijgen een fascinerende kijk op de wetenschap van hoe mensen en groepen zich gedragen op het werk.

Een dieper begrip van organisatiepsychologie is een aanwinst voor iedereen die momenteel werkzaam op het gebied van de sociale wetenschappen of human resource management, of denken van het bestuderen om een ​​beroepsziekte psycholoog te worden.

Deze cursus geeft mensen met een passende achtergrond van de theoretische kennis en praktische vaardigheden die in organisatiepsychologie om hen te helpen ontwikkelen of carrière te veranderen.... [-]


Videos

Alliance Manchester Business School

Manchester Means Business

Where can we take you? Marina - Masters

What Manchester Means To Me

Contact

Manchester Business School

Adres The University of Manchester Booth Street West
M15 6PB Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.mbs.ac.uk/masters/
Telefoon +44 (0) 161 820 8343