Lees de Officiële Beschrijving

Brunel University London , opgericht in 1966, is een campus-gebaseerde universiteit die een veelheid van undergraduate, postdoctorale en onderzoeksmogelijkheden biedt. Onze missie is om een grondige academische basis te combineren met de praktische, ondernemende en fantasierijke vaardigheden die u nodig hebt om uw kennis in de echte wereld toe te passen.

Relevant voor industrie en samenleving

Professionele instellingen accrediteren veel van onze cursussen; deze instellingen worden erkend door werkgevers en kunnen lidmaatschap of vrijstelling bieden voor nader onderzoek. Brunel heeft ook een sterke onderzoeksethos die ons onderwijs, de gemeenschap en de wereld om ons heen informeert en onze postdoctorale cursussen zijn gericht op het ontwikkelen van expertise en vaardigheden voor onderzoek en industriestandaard.

Campus Wonen

Wij zijn gevestigd in Uxbridge, West-Londen, met meer dan 300 winkels, een bioscoop met meerdere zalen, tientallen bars en restaurants. Je komt op een campus-gebaseerde universiteit die over alle middelen beschikt die je nodig hebt binnen een loopafstand van 10 minuten: accommodatie, een bank, een medisch centrum, een apotheek, een winkel en een fitnessruimte. Je kunt binnen 30 minuten in centraal Londen zijn via het Uxbridge-metrostation en onze nabijheid tot de luchthaven van Heathrow maakt ons een populaire keuze voor internationale studenten.

Leer onze campus beter kennen door onze virtuele rondleiding te volgen.

Diverse gemeenschap

Er is altijd iets interessants gaande in Brunel! Onze community bestaat uit 13.000 studenten, waaronder 2500 internationale studenten uit meer dan 110 landen. Sterker nog, we zijn gerangschikt als een van de 20 meest internationale universiteiten ter wereld voor de laatste twee jaar (Times Higher Education).

accommodatie

Alle residentiële hallen van Brunel bieden faciliteiten van hoge kwaliteit en bevinden zich op de campus, wat betekent dat u nooit meer dan 10 minuten verwijderd bent van de onderwijs-, sociale en sportfaciliteiten.

Waarom zou u niet eens kijken door onze virtuele rondleiding te nemen?

Sterker nog, als u zich aanmeldt, aan uw voorwaarden voldoet en uw acceptatie van ons aanbod bevestigt binnen de in uw e-mail vermelde deadline, garanderen wij u een plaats in onze accommodatie op de campus.

Beurzen

Het Brunel International Scholarship Program is een jaarlijkse prijs, geleid door het Brunel International-kantoor en open voor alle internationale studenten. Het doel is om financiële ondersteuning te bieden aan uitzonderlijke studenten. Beursleiders zullen Brunel blijven vertegenwoordigen als ambassadeurs gedurende hun tijd aan de universiteit.

Zorg ervoor dat u onze website bezoekt voor meer informatie over verdere beschikbare financiering.

Waarom kiezen voor Brunel University London

 • We zijn 1ste geworden in Londen, 3de in het VK en 25e in de wereld in een nieuwe wereldranglijst van de 100 beste universiteiten die de afgelopen 50 jaar zijn opgericht door Times Higher Education (2015).
 • Brunel Business School heeft in 2013 de Business School of the Year Award gewonnen met de Times Higher Education Awards.
 • We waren 7e in Londen voor studenttevredenheid volgens de Nationale Studenten Enquête (2015).
 • Je hebt toegang tot onze multi-miljoen pond sportfaciliteiten die een officieel trainingskamp waren voor de Olympische Spelen van Londen in 2012.
 • We hebben de prestigieuze Queen's Anniversary Prize for Further en Higher Education ontvangen voor ons baanbrekende onderzoek.
 • De British Council rangschikte ons Pathways and Language Centre (IPLC) als een van de best presterende talencentra onder hun nieuwe accreditatiekader. U kunt er dus zeker van zijn dat onze Engelse taalcursussen u voorbereiden op academisch succes en u helpen zich te vestigen in het universitaire leven.
 • De internationale studenten van Brunel kunnen profiteren van een scala aan ondersteunende diensten, waaronder gespecialiseerd personeel dat het toelatingsproces, financiën, immigratie (inclusief een visumvernieuwingsplan), algemene vragen en nog veel meer beheert.
 • Met ons persoonlijk tutor-netwerk heb je iemand die je tijdens je universitaire periode kunt raadplegen voor advies over academische of persoonlijke kwesties.
 • We helpen ook uw gezin bij het leven op de campus via onze familieclub die is gewijd aan de partners en kinderen van internationale studenten.

Deze universiteit biedt programma's in:

 • Engels
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Brunel University: London Life, Campus Living

Location address
Brunel University
London, Engeland, UB8 3PH GB
Location address
London, Engeland, GB