Brighton and Sussex Medical School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Brighton and Sussex Medical School biedt een dynamisch, innovatief bachelorprogramma, uitgereikt door de universiteiten van Brighton en Sussex, dat je voorbereidt op een breed scala aan carrièremogelijkheden zodra je je hebt gekwalificeerd als arts.

We bieden ook onderzoeksgraden en onderwezen postacademische cursussen die gericht zijn op werkende artsen en senior gezondheidswerkers.

129183_BSMS4.png

BSMS is een samenwerkingsverband tussen de universiteiten van Brighton en Sussex en profiteert als zodanig van de onderscheidende tradities en gedeelde sterke punten van de universiteiten op het gebied van biomedische wetenschappen, gezondheidszorg en beroepsonderwijs.

We werken ook nauw samen met het vertrouwen in gezondheid en onze samenwerking met lokale ziekenhuizen en clinici geeft studenten een vroeg inzicht in de praktische aspecten van multidisciplinair teamwerk.

129168_Brightonandsussex.png

BSMS is in de National Student Survey in 2008 en 2009 als eerste gezamenlijk geplaatst voor de algehele tevredenheid van studenten in geneeskundecursussen in Engeland. Dit jaar behaalde BSMS een algemeen tevredenheidspercentage van 95% - het op één na hoogste voor alle instellingen voor hoger onderwijs in het VK.

Locaties

Brighton

Address
Brighton and Sussex Medical School
BSMS Teaching Building
University of Sussex

BN1 9PX Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: