Bournemouth University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze universiteit heeft in korte tijd een lange weg afgelegd en we hebben momenteel meer dan 17.000 studenten, waarvan 1.500 internationale studenten uit ongeveer 130 landen.

We hebben een sterke professionele oriëntatie met een focus op academische excellentie en de inzetbaarheid van afgestudeerden. Ter illustratie, we worden erkend als het enige Centre for Excellence in Media Practice in het Verenigd Koninkrijk en afgestudeerden van het National Center for Computer Animation hebben in Hollywood gewerkt aan films als Lord of the Rings, Gladiator, Star Wars, Madagaskar en King Kong. Expertisegebieden omvatten forensische archeologie en wetenschap op het gebied van de misdaadscene waarin bijvoorbeeld personeel momenteel genocide onderzoekt in Irak, Bosnië en Herzegovina en Rwanda en de implicaties van het blootleggen van veertigduizend jaar oude menselijke voetstappen in centraal Mexico.

Bournemouth University bevindt zich in het hart van de grootste niet-industriële agglomeratie in Europa. Het ligt op een prachtige locatie, ingeklemd tussen het nieuwste nationale park van het VK, de beste stranden en de grootste natuurlijke haven. Het is de thuisbasis van een grote financiële dienstensector (JP Morgan Chase, Nationwide Building Society en onder andere Liverpool Victoria) en heeft de grootste concentratie van talenscholen buiten Londen en veel nationale hoofdkantoren, waaronder de Royal National Lifeboat Institution en Sunseeker International.

Bournemouth is wereldberoemd als een internationaal conferentiecentrum en biedt onderdak aan grote academische, professionele en, uiteraard, politieke conferenties. Het biedt ook een van de grootste expositie- en amusementslocaties aan de zuidkust.

De universiteit is een krachtige speler in het economische en culturele leven van Zuidwest-Engeland. We zijn de spil van een netwerk van partners op het gebied van onderwijs, bedrijfsleven en lokale overheden en hebben ook een rol gespeeld in de voorbereidingen van de regio voor de Olympische Spelen van 2012.

Bournemouth University heeft een uitstekende reputatie bij studenten, hun ouders en personeel in hogescholen en op scholen. En sinds mijn aankomst in september 2005 hebben we deze reputatie versterkt en hebben we overwogen hoe Bournemouth University er in de toekomst zou moeten uitzien. Als gevolg hiervan zijn er veel opwindende veranderingen aan de gang. We bouwen in het bijzonder voort op onze sterke punten, ontwikkelen nieuwe professioneel relevante gebieden, investeren meer dan £ 100 miljoen aan personeel en faciliteiten en reorganiseren om onze focus op academische excellentie te behouden.

Ik hoop dat je geniet van je virtuele 'Bournemouth Experience'.

Professor John Vinney

Onze mensen

Wij geloven dat onze mensen ons meest waardevolle bezit zijn. Elke dag moedigen we ze aan om de wereld om hen heen uit te dagen en op een positieve manier te veranderen.

Meer dan 2.000 mensen werken elke dag om van de BU een gelukkige, gezonde en gastvrije omgeving te maken waarin onze studenten kunnen gedijen en waar academische excellentie en onderzoek gedijen. Of het nu gaat om ons University Executive Team of om onze 1.150 academische medewerkers, iedereen streeft ernaar om voort te bouwen op het record van succes en innovatie van de BU.

Onze faculteiten

Al onze cursussen en wetenschappelijk onderzoek worden geleid door onze vier faculteiten: Gezondheid

Faculteit der Gezondheid

Afdelingen: Menswetenschappen

Faculteit van Management

Afdelingen: Bournemouth University Business School (inclusief de afdelingen: Accounting, Finance

Faculteit Media

Afdelingen: Corporate

Wetenschapsfaculteit

Afdelingen: Archeologie, Antropologie

Visie en waarden

BU2018: creëren, delen, inspireren
Onze visie bouwt voort op het huidige succes van de BU om een ​​onderscheidend aanbod te creëren op basis van academische excellentie ondersteund door uitmuntende service. De kern is de krachtige samensmelting van onderzoek, onderwijs en beroepspraktijk, waardoor een unieke academische ervaring ontstaat waarin de som groter is dan de samenstellende delen. Om dit te bereiken combineren we inspirerend onderwijs, onderzoek van wereldklasse en de nieuwste denkwijzen in de beroepen om een ​​continue en vruchtbare uitwisseling van kennis te creëren die nieuwe ideeën, leren en thought-leadership stimuleert.

Strategisch plan 2012-18

Na de lancering van de nieuwe Vision van de BU

De belangrijkste punten van het plan zijn:

  • In het hart van de BU zal een krachtige fusie van onderzoek, onderwijs en beroepspraktijk zijn, waardoor een unieke academische ervaring ontstaat waarin de som groter is dan de samenstellende delen. Fusion zal de belangrijkste differentiator van de BU zijn, en dit zal onze marketingstrategie informeren en vormgeven.
  • We zullen investeren in de levering van Fusion door de oprichting van een jaarlijks Fusion Investment Fund van £ 3 miljoen. Het fonds zal een reeks praktische initiatieven ondersteunen die Fusion ondersteunen en opleveren.
  • Aandachtspunten zijn onder meer het stimuleren van medewerkers en studenten om samen te werken aan co-creatie en co-productie van kennis en onderzoek; het voortbrengen van uitstekend onderwijs en pedagogische innovatie; verbetering van personeel en studentenmobiliteit en netwerken; afstemming van onze onderzoeksthema's op de maatschappelijke behoefte; en het vergroten van ons aandeel in de de-gereguleerde markt voor hoger onderwijs (studenten die binnenkomen met AAB en hoger of gelijkwaardig op A-niveau, internationale en postdoctorale studenten).

Locaties

Poole

Address
Bournemouth University,
Fern Barrow

BH12 5BB Poole, Engeland, Verenigd Koninkrijk