Lees de Officiële Beschrijving

Onze universiteit heeft in korte tijd een lange weg afgelegd en we hebben momenteel meer dan 17.000 studenten, waarvan 1.500 internationale studenten uit ongeveer 130 landen.

We hebben een sterke professionele oriëntatie met een focus op academische excellentie en de inzetbaarheid van afgestudeerden. Ter illustratie, we worden erkend als het enige Centre for Excellence in Media Practice in het Verenigd Koninkrijk en afgestudeerden van het National Center for Computer Animation hebben in Hollywood gewerkt aan films als Lord of the Rings, Gladiator, Star Wars, Madagaskar en King Kong. Expertisegebieden omvatten forensische archeologie en wetenschap op het gebied van de misdaadscene waarin bijvoorbeeld personeel momenteel genocide onderzoekt in Irak, Bosnië en Herzegovina en Rwanda en de implicaties van het blootleggen van veertigduizend jaar oude menselijke voetstappen in centraal Mexico.

Bournemouth University bevindt zich in het hart van de grootste niet-industriële agglomeratie in Europa. Het ligt op een prachtige locatie, ingeklemd tussen het nieuwste nationale park van het VK, de beste stranden en de grootste natuurlijke haven. Het is de thuisbasis van een grote financiële dienstensector (JP Morgan Chase, Nationwide Building Society en onder andere Liverpool Victoria) en heeft de grootste concentratie van talenscholen buiten Londen en veel nationale hoofdkantoren, waaronder de Royal National Lifeboat Institution en Sunseeker International.

Bournemouth is wereldberoemd als een internationaal conferentiecentrum en biedt onderdak aan grote academische, professionele en, uiteraard, politieke conferenties. Het biedt ook een van de grootste expositie- en amusementslocaties aan de zuidkust.

De universiteit is een krachtige speler in het economische en culturele leven van Zuidwest-Engeland. We zijn de spil van een netwerk van partners op het gebied van onderwijs, bedrijfsleven en lokale overheden en hebben ook een rol gespeeld in de voorbereidingen van de regio voor de Olympische Spelen van 2012.

Bournemouth University heeft een uitstekende reputatie bij studenten, hun ouders en personeel in hogescholen en op scholen. En sinds mijn aankomst in september 2005 hebben we deze reputatie versterkt en hebben we overwogen hoe Bournemouth University er in de toekomst zou moeten uitzien. Als gevolg hiervan zijn er veel opwindende veranderingen aan de gang. We bouwen in het bijzonder voort op onze sterke punten, ontwikkelen nieuwe professioneel relevante gebieden, investeren meer dan £ 100 miljoen aan personeel en faciliteiten en reorganiseren om onze focus op academische excellentie te behouden.

Ik hoop dat je geniet van je virtuele 'Bournemouth Experience'.

Professor John Vinney

Onze mensen

Wij geloven dat onze mensen ons meest waardevolle bezit zijn. Elke dag moedigen we ze aan om de wereld om hen heen uit te dagen en op een positieve manier te veranderen.

Meer dan 2.000 mensen werken elke dag om van de BU een gelukkige, gezonde en gastvrije omgeving te maken waarin onze studenten kunnen gedijen en waar academische excellentie en onderzoek gedijen. Of het nu gaat om ons University Executive Team of om onze 1.150 academische medewerkers, iedereen streeft ernaar om voort te bouwen op het record van succes en innovatie van de BU.

Onze faculteiten

Al onze cursussen en wetenschappelijk onderzoek worden geleid door onze vier faculteiten: Gezondheid

Faculteit der Gezondheid

Afdelingen: Menswetenschappen

Faculteit van Management

Afdelingen: Bournemouth University Business School (inclusief de afdelingen: Accounting, Finance

Faculteit Media

Afdelingen: Corporate

Wetenschapsfaculteit

Afdelingen: Archeologie, Antropologie

Visie en waarden

BU2018: creëren, delen, inspireren
Onze visie bouwt voort op het huidige succes van de BU om een ​​onderscheidend aanbod te creëren op basis van academische excellentie ondersteund door uitmuntende service. De kern is de krachtige samensmelting van onderzoek, onderwijs en beroepspraktijk, waardoor een unieke academische ervaring ontstaat waarin de som groter is dan de samenstellende delen. Om dit te bereiken combineren we inspirerend onderwijs, onderzoek van wereldklasse en de nieuwste denkwijzen in de beroepen om een ​​continue en vruchtbare uitwisseling van kennis te creëren die nieuwe ideeën, leren en thought-leadership stimuleert.

Strategisch plan 2012-18

Na de lancering van de nieuwe Vision van de BU

De belangrijkste punten van het plan zijn:

  • In het hart van de BU zal een krachtige fusie van onderzoek, onderwijs en beroepspraktijk zijn, waardoor een unieke academische ervaring ontstaat waarin de som groter is dan de samenstellende delen. Fusion zal de belangrijkste differentiator van de BU zijn, en dit zal onze marketingstrategie informeren en vormgeven.
  • We zullen investeren in de levering van Fusion door de oprichting van een jaarlijks Fusion Investment Fund van £ 3 miljoen. Het fonds zal een reeks praktische initiatieven ondersteunen die Fusion ondersteunen en opleveren.
  • Aandachtspunten zijn onder meer het stimuleren van medewerkers en studenten om samen te werken aan co-creatie en co-productie van kennis en onderzoek; het voortbrengen van uitstekend onderwijs en pedagogische innovatie; verbetering van personeel en studentenmobiliteit en netwerken; afstemming van onze onderzoeksthema's op de maatschappelijke behoefte; en het vergroten van ons aandeel in de de-gereguleerde markt voor hoger onderwijs (studenten die binnenkomen met AAB en hoger of gelijkwaardig op A-niveau, internationale en postdoctorale studenten).
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Bournemouth University

Deze Master in 3D computeranimatie is de perfecte lancering voor een carrière in een breed scala aan disciplines, waaronder conceptontwerp, karakter- en schepselanimatie, ... [+]

Deze Master in 3D computeranimatie is de perfecte lancering voor een carrière in een breed scala aan disciplines, waaronder conceptontwerp, karakter- en schepselanimatie, modellering, belichting, rigging, texturing, compositing en simulatie. Deze cursus helpt je de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om te werken op een aantal gebieden waar computeranimatie wordt toegepast, waaronder films, geanimeerde functies, computerspelletjes, televisieproductie, commercials, illustratie, wetenschappelijke visualisatie, vluchtsimulatie, virtuele omgevingen, architecturale visualisaties en interactieve media.

We genieten een zeer sterke band met de industrie, grotendeels dankzij de alomtegenwoordigheid van NCCA-afgestudeerden in de film-, game- en televisie-industrie. We organiseren regelmatig lezingenreeksen van visiting practitioners, waar je meer te weten kunt komen over de 2D- en 3D-industrie van artiesten en bedrijven, maar ook kunt deelnemen aan reguliere Masterclasses van professionals. In de afgelopen vijf jaar hebben we een aantal van de beste studio's voor visuele effecten, animatie en games van over de hele wereld aangetrokken om onze studenten te presenteren, lees hier meer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Bedrijfscommunicatie is een allesomvattende term die verwijst naar bedrijven, overheidsinstanties en organisaties zonder winstoogmerk (niet-gouvernementele organisaties) ... [+]

Bedrijfscommunicatie is een allesomvattende term die verwijst naar bedrijven, overheidsinstanties en organisaties zonder winstoogmerk (niet-gouvernementele organisaties) en vervangt in toenemende mate de termen public relations en public affairs in de communicatie-industrie.

De faculteit Media en Communicatie heeft uitgebreide ervaring in onderzoek en onderwijs op het gebied van bedrijfscommunicatie en public relations. Het was een van de eerste Britse universiteiten die eind jaren tachtig undergraduate studies in PR lanceerde. Deze cursus is gebaseerd op de expertise van academici die zich bezighouden met baanbrekend onderzoek en advieswerk, en u zult profiteren van het studeren op een afdeling met een uitstekende reputatie binnen de industrie, evenals sterke banden met zowel het Chartered Institute of Public Relations (CIPR) en de Public Relations Consultants Association (PRCA). De cursus is ook geaccrediteerd door het Institute of Direct en Digital Marketing (IDM) en er is een mogelijkheid om het IDM-certificaat in Digital Marketing te behalen naast de opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Deze baanbrekende cursus is voor diegenen die hun ideeën en ambities willen omzetten in succes. Of je nu van plan bent de volgende generatie film- en televisieprogramma&# ... [+]

Deze baanbrekende cursus is voor diegenen die hun ideeën en ambities willen omzetten in succes. Of je nu van plan bent de volgende generatie film- en televisieprogramma's te beheren, een carrière als onderzoeker, associate producer of productiemanager vorm te geven, of zelfs je eigen onafhankelijke productiebedrijf leidt, de cursus geeft je de praktische training en theoretische basis om je te helpen om uw ambities te realiseren in de dynamische wereld van mediaproductie.

Je hebt mogelijk een onvoldoende voor een verwant onderwerp of je kunt je geschiktheid voor dit studieprogramma aantonen door middel van bijbehorende werkervaringen of bewijsmateriaal en resultaten van andere gerelateerde activiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Deze flexibele cursus geeft je de kans om communicatie en mediatheorie op een gevorderd niveau te bestuderen. Het biedt u een zeer inzetbare reeks vaardigheden, samen met ... [+]

Deze flexibele cursus geeft je de kans om communicatie en mediatheorie op een gevorderd niveau te bestuderen. Het biedt u een zeer inzetbare reeks vaardigheden, samen met het vermogen om zich te verdiepen in theoretische concepten en kritisch begrip en analyse te tonen.

U kunt deze MA aanpassen aan uw behoeften, met de mogelijkheid van een startdatum in september of januari en drie exitpunten van de cursus, die elk leiden tot een andere kwalificatie: Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma of Master's degree in Media

Veelbetekenend is dat deze MA je ook de mogelijkheid biedt van een 30-weekse professionele plaatsing in de communicatie- of mediasector, ontworpen om je inzetbaarheid na het afstuderen te vergroten. Je krijgt een reeks opties aangeboden, waardoor je je kunt richten op onderwerpen die voor jou van belang en relevant zijn. Deze MA wordt ondersteund door onze praktijkgerichte onderzoeksexpertise, waarmee u uw vermogen ontwikkelt om onderzoek te doen en uw ideeën in verschillende media, waaronder tekst, video en audio, te communiceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Deze dynamische cursus is bedoeld voor vastberaden en gedreven mensen die ambitieus zijn over hun carrière in de reclamewereld. ... [+]

Deze dynamische cursus is bedoeld voor vastberaden en gedreven mensen die ambitieus zijn over hun carrière in de reclamewereld. Of je nu recentelijk met een goede graad bent afgestudeerd in een reclamegerelateerd onderwerp of je bent een communicatieprofessional die je carrière wil verbeteren, deze uitdagende opleiding biedt de kennis en hulpmiddelen die nodig zijn om een ​​reclamespecialist te worden.

De cursus biedt een 'bootcamp voor reclame' waarin je de kans krijgt om ingebed te worden in een live-bureaumilieu (hetzij in Bournemouth of elders in het VK) of als onderdeel van een agentschapsteam in-house op de campus. Dit brengt al uw kennis en ervaring samen in een intensieve werkervaring die u voorbereid op uw toekomstige carrière in de industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

De regisseur staat centraal in het creatieve proces in mediaproductie en deze cursus is ontworpen om je kennis van de industrie op te bouwen en te ontwikkelen, waardoor j ... [+]

De regisseur staat centraal in het creatieve proces in mediaproductie en deze cursus is ontworpen om je kennis van de industrie op te bouwen en te ontwikkelen, waardoor je de uitdaging kunt aangaan om winnende producties te leveren. Deze praktische cursus biedt veel mogelijkheden voor praktische productie over platforms en genres. Het verbetert je storytellingvaardigheden en bouwt je technische kennis op van film-, televisie- en transmediale productie, en ontwikkelt geavanceerde vaardigheden als regisseur in overeenstemming met de huidige industriële praktijk.

De faculteit Media

Onder begeleiding van ervaren mediaprofessionals, ontwikkel je je eigen regierol en stijl, en krijg je een goede theoretische basis voor de sociale, culturele en intellectuele context voor mediaproductiewerk. Het laatste productieproject stelt je in staat om de technische en regie-vaardigheden die je hebt ontwikkeld te gebruiken om je eigen portfolio van werken te masteren in samenwerking met andere studenten binnen de faculteit Media... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Bournemouth University

Er wordt van je verwacht dat je komt van een technische achtergrond (computerwetenschappen, natuurkunde, wiskunde, techniek) met een bestaande kennis van programmeren en ... [+]

Er wordt van je verwacht dat je komt van een technische achtergrond (computerwetenschappen, natuurkunde, wiskunde, techniek) met een bestaande kennis van programmeren en de cursus zal hierop voortbouwen, waardoor je een combinatie van artistieke gevoeligheden, probleemoplossende en technische vaardigheden krijgt, die kan worden toegepast op de rol van technisch directeur binnen de animatie- en gamesindustrie. Technische directeuren moeten vaak samenwerken met computeranimators en technische problemen oplossen door bestaande softwaretools te configureren of nieuwe hulpmiddelen te ontwerpen.

Tijdens je jarenlange studie zul je je programmeer- en scriptingvaardigheden ontwikkelen en vertrouwd raken met speciale technieken en hulpmiddelen die verband houden met computeranimatie. Deze vaardigheden worden beoordeeld in verschillende projecten die u gedurende het jaar zult uitvoeren. De nadruk wordt gelegd op het gebruik van standaardhardware en -software bij de ontwikkeling van deze technieken. Typische voorbeelden zijn de ontwikkeling van C-programma's voor het testen van nieuwe algoritmen, het schrijven van shaders ter ondersteuning van rendering en het ontwikkelen van scripts en hulpmiddelen om nieuwe effecten te creëren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Deze cursus is een conversiecursus, het is ideaal voor afgestudeerden die van onderwerp of loopbaanrichting willen veranderen. Deze cursus richt zich op evenementenmarket ... [+]

Deze cursus is een conversiecursus, het is ideaal voor afgestudeerden die van onderwerp of loopbaanrichting willen veranderen.

Deze cursus richt zich op evenementenmarketing, gedefinieerd als het gebruik van evenementen voor marketingdoeleinden. In een concurrerende marketingomgeving worden organisaties nu gemarketerd door evenementen, waarbij evenementen worden gebruikt als een integraal onderdeel van de marketingcommunicatiemix. Het evenement is niet het einde zelf, maar een middel om de marketingdoelstellingen van een product of merk te bereiken. Evenementenmarketing maakt dus deel uit van het ervaringsgerichte marketingdomein, gedefinieerd als de strategie om marketingdoelstellingen te bereiken door persoonlijke ervaringen die klanten in staat stellen om te communiceren met merken, producten en diensten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor het werken in de evenementensector, met behulp van theorieën en processen van ... [+]

Deze cursus is een conversiecursus, het is ideaal voor afgestudeerden die van onderwerp of loopbaanrichting willen veranderen.

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor het werken in de evenementensector, met behulp van theorieën en processen van project- en operationeel management. Je leert over de cyclus van het evenementbeheer, inclusief planning, ontwerp, implementatie en evaluatie van verschillende evenementen. Als een academisch gedreven cursus, leer je om kritisch een reeks theorieën en modellen te evalueren die relevant zijn voor evenementenbeheer. Het praktische element van deze cursus richt zich op de toepassing van theorieën en modellen op voorbeelden van evenementen, inclusief de organisatie van uw eigen live-evenement als onderdeel van een groep.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Deze uitdagende en lonende cursus biedt een unieke mix van theorie en praktijk, met het doel om de nodige vaardigheden te ontwikkelen om een ​​carrière in de financiële w ... [+]

Deze uitdagende en lonende cursus biedt een unieke mix van theorie en praktijk, met het doel om de nodige vaardigheden te ontwikkelen om een ​​carrière in de financiële wereld na te streven. De cursus is ontworpen om zeer flexibel te zijn, zodat u de inhoud kunt afstemmen op uw behoeften en carrièreambities.

De cursus is bedoeld voor diegenen met een achtergrond in financiën of een verwante discipline, zoals economie en accounting, en willen hun vaardigheden verder ontwikkelen en een carrière op het gebied van financiële analyse, financieel beheer en beleggen ontplooien. Kerneenheden zijn ontworpen om uw kwantitatieve vaardigheden te ontwikkelen, het vermogen om financiële gegevens te analyseren en inzicht in financiële instrumenten, evenals uw theoretisch inzicht in financiële economie. U krijgt dan een aantal optionele eenheden waaruit u kunt kiezen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Deze cursus is ontwikkeld met twee belangrijke functies voor ogen: de ontwikkeling van een sterke capaciteit op het gebied van financiële economie en het vermogen om deze ... [+]

Deze conversiecursus is ideaal voor afgestudeerden die van onderwerp of loopbaanrichting willen veranderen.

Deze cursus is ontwikkeld met twee belangrijke functies voor ogen: de ontwikkeling van een sterke capaciteit op het gebied van financiële economie en het vermogen om deze vaardigheden in de praktijk toe te passen. Bovendien vereist de moderne wereld steeds meer het vermogen om deze problemen in een mondiale context te begrijpen. Daarom zal deze cursus ook ingaan op de belangrijkste ontwikkelingen op de wereldmarkten. Deze cursus zou een grote troef in je carrière moeten zijn door je in staat te stellen essentiële technische, analytische en beslissingsvaardigheden te ontwikkelen. Het zal ook helpen bij het ontwikkelen van de persoonlijke vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in een carrière: effectief teamwerk, objectieve analyse en communicatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Deze cursus is bedoeld om u een geavanceerd begrip te bieden van de horeca- en toerismebranche en een managementperspectief van hoe u dergelijke organisaties kunt runnen. ... [+]

Deze cursus is een conversiecursus (wat betekent dat het is bedoeld voor studenten die het onderwerp niet eerder hebben bestudeerd). Het is ideaal voor afgestudeerden die van onderwerp of loopbaanrichting willen veranderen.

Deze cursus is bedoeld om u een geavanceerd begrip te bieden van de horeca- en toerismebranche en een managementperspectief van hoe u dergelijke organisaties kunt runnen. Na het voltooien van deze cursus heb je het vermogen om betrokken te zijn bij meer analytische, ontwikkelings- en strategische perspectieven van de industrie dan die op het niet-gegradueerde niveau, en om inzicht te krijgen in de kwesties die van invloed zijn op gastvrijheid en toerisme.

Evenzo biedt deze cursus u de mogelijkheid om specialismen te identificeren en ermee bezig te houden, zoals consumentengedrag, marketing, internationaal personeelsbeleid, inkomstenbeheer en internationale markttendensen. Je hebt ook toegang tot een breed scala aan extra curricula-activiteiten en kwalificaties, zoals ons gastsprekersprogramma, bijvoorbeeld vertegenwoordigers van Hilton International, Shangri-la Hotels, Fairmont Hotels en Le Manior aux Quat Saisons. U krijgt de gelegenheid om onze jaarlijkse conferentie voor studentenverenigingen bij te wonen en cursussen met meerwaarde te volgen, zoals de Wine and Spirits Trust Award, reizen naar de World Travel and Tourism Market, Londen en het HOTS Hotel Simulation-pakket.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Of het nu mensen, strategie, netwerken of markten zijn, ze vereisen allemaal deskundig management. Maar het verschil tussen sterk en slecht management kan het verschil be ... [+]

Of het nu mensen, strategie, netwerken of markten zijn, ze vereisen allemaal deskundig management. Maar het verschil tussen sterk en slecht management kan het verschil betekenen tussen succes en falen voor een organisatie. Dat is veel druk op de schouders van elke manager. Jezelf bekwaam maken met de zakelijke vaardigheden en inzichten zullen je helpen een dynamische leider te worden.

Het bedrijfsleven is een breed en fascinerend onderwerp met veel verschillende gebieden om zich te specialiseren. Diegenen die nieuw zijn in en oefenen in management zullen een goed begrip van alle gebieden van een organisatie nodig hebben en hoe deze netwerkafdelingen samenwerken om een ​​veel geëiste 'kameleon' te worden van zaken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

Tijdens deze cursus verkrijgt u de nodige vaardigheden en inzicht om HR-strategieën in de publieke en private sector te plannen en te beheren. Je ontwikkelt een ideale mi ... [+]

Tijdens deze cursus verkrijgt u de nodige vaardigheden en inzicht om HR-strategieën in de publieke en private sector te plannen en te beheren. Je ontwikkelt een ideale mix van specialistische human resource en generalistische managementexpertise om je te onderscheiden in de zeer competitieve HR-carrièremarkt.

Gespecialiseerde eenheden onderzoeken kwesties zoals werkgelegenheid en rechtsbetrekkingen en de ontwikkeling van mensen als een hulpbron. Deze worden aangevuld door kernmanagementeenheden die zich concentreren op het managen van mensen, marketing

Toelatingseisen:

Een Bachelors Honours graad met 2: 2 in een onderwerp of equivalent. Als Engels niet je eerste taal is, heb je IELTS 6.0 (Academisch) of hoger nodig.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

In een wereld waar uw merk tussen miljoenen zit en waar uw consumenten liever over u praten dan u, is het van vitaal belang dat marketingbeoefenaars het spel voor blijven ... [+]

In een wereld waar uw merk tussen miljoenen zit en waar uw consumenten liever over u praten dan u, is het van vitaal belang dat marketingbeoefenaars het spel voor blijven. Marketing is misschien wel het middelpunt van alle zakelijke activiteiten.

Ons nieuw ontwikkelde kader omvat gespecialiseerde eenheden die hedendaagse problemen voor hedendaagse marketeers onderzoeken en wordt aangevuld met bredere beheerseenheden. Dit zal uw waardering voor de relatie tussen marketing en de bredere sfeer van de organisatie vergroten en de vraag naar uw inzichten in de branche vergroten. De diverse internationale cultuur op de Business School biedt een echt wereldwijde leerervaring.

De huidige nadruk op nieuwe mediamarketing betekent dat de meeste marketeers niet alleen communiceren met een lokale of zelfs nationale markt. Leren in een omgeving waarin personeel en studenten van over de hele wereld samenkomen, geeft je de voorsprong in de industrie om een ​​toekomstige leider te zijn in jouw vakgebied.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

De MSc Sport Management cursus speelt in op deze marktvraag door een kritisch en toegepast onderzoek naar en praktijkervaring te bieden die essentieel is voor de ontwikke ... [+]

De groei van de sportindustrie heeft de behoefte aan een meer professionele en commerciële oriëntatie voor het managen van sport veroorzaakt. De MSc Sport Management cursus speelt in op deze marktvraag door een kritisch en toegepast onderzoek naar en praktijkervaring te bieden die essentieel is voor de ontwikkeling van toekomstige sportmanagers.

Deze cursus is ideaal voor studenten met een sportpsychologie of een coachend diploma die hun vaardigheden op het gebied van sportmanagement en sportievelingen willen ontwikkelen. Je ontwikkelt een beter begrip van managementprincipes en hun toepassing in de sportindustrie. Hierdoor kun je je kennis vergroten van de processen waardoor sport een wereldwijd fenomeen is geworden binnen de bredere service- en entertainmentindustrie, de daaropvolgende spanningen die zijn ontstaan ​​en de implicaties voor de toekomstige ontwikkeling en het management van sport.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

In deze cursus worden een aantal belangrijke kwesties, uitdagingen en ontwikkelingen op het gebied van toerismebeheer besproken, met bijzondere aandacht voor de relaties ... [+]

Deze cursus is een conversiecursus (wat betekent dat het is bedoeld voor studenten die het onderwerp niet eerder hebben bestudeerd). Het is ideaal voor afgestudeerden die van onderwerp of loopbaanrichting willen veranderen.

In deze cursus worden een aantal belangrijke kwesties, uitdagingen en ontwikkelingen op het gebied van toerismebeheer besproken, met bijzondere aandacht voor de relaties tussen toerisme en de bredere economische, ecologische en sociaal-culturele context.

De cursus heeft tot doel je management-, onderzoeks- en analytische vaardigheden te ontwikkelen om je in staat te stellen op een hoog niveau te opereren binnen deze dynamische industrie. Tijdens je studie ontmoet je experts uit de branche, met de mogelijkheid om een ​​professionele stageplaats te volgen, te netwerken en kennis en ervaring te delen terwijl je in een gestructureerde omgeving leert. De cursus biedt ook een unieke kans om te mixen met een divers aantal nationaliteiten, waardoor je je interculturele competentie kunt vergroten. Dit is van vitaal belang voor het toerismebeheer in een steeds meer geglobaliseerde wereld. Zo bereidt de cursus afgestudeerden voor om zich te ontwikkelen binnen verschillende potentiële loopbaantrajecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bournemouth University

De cursus heeft tot doel je inzicht te geven in de principes van marketingmanagement voor toerisme, zodat je een kader hebt om bedrijfsontwikkeling en marketingplanning t ... [+]

Deze cursus is een conversiecursus (wat betekent dat het is bedoeld voor studenten die het onderwerp niet eerder hebben bestudeerd). Het is ideaal voor afgestudeerden die van onderwerp of loopbaanrichting willen veranderen.

De cursus heeft tot doel je inzicht te geven in de principes van marketingmanagement voor toerisme, zodat je een kader hebt om bedrijfsontwikkeling en marketingplanning te begrijpen. Concreet gaat het om de relaties tussen de klantervaring en marketingorganisaties, onderzoeksplanning, budgettering, marketingstrategieën en communicatie.

Je ontwikkelt een kritisch begrip van hedendaagse problemen in marketing en de vaardigheid om huidige marketingpatronen en -trends ter discussie te stellen. In dat kader wordt aandacht besteed aan het gebruik van IT en sociale media bij bestemmingsbeheer en marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Poole
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands