Birmingham City University Faculty of Art, Design and Media

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Birmingham City University - Faculty prestaties, Media en het Engels

Met ongeveer 23.500 studenten uit 80 verschillende landen, Birmingham City University is een van de grootste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en onze populariteit is sterk gegroeid in de afgelopen jaren.

Onze zes academische faculteiten bieden meer dan 350 cursussen, van foundation-niveau, door middel van undergraduate degree programma's, om geleerd masteropleidingen en onderzoek doctoraten. Ongeveer een derde van onze studenten studeren in deeltijd, een combinatie van de werkgelegenheid met onze professioneel relevante cursussen, het verbeteren van hun loopbaanvooruitzichten.

Gelegen in Birmingham, de tweede stad van het Verenigd Koninkrijk, we zijn trots op onze sterke banden en nauwe samenwerking met de regio. We hebben meer dan 270 miljoen £ in de regionale economie en de ondersteuning van duizenden banen in de stad en omgeving.


Faculty of Performance, Media en het Engels

De faculteit bestaat uit vier verschillende centra van creatieve uitmuntendheid op basis van door de stad: Birmingham Conservatoire, Birmingham School of Acting, de School van het Engels en Birmingham School of Media.


Birmingham Conservatoire


Een internationaal erkend centrum voor onderwijs, onderzoek en uitvoering van muziek, Birmingham Conservatoire opleidt en traint muzikanten om professionele normen in solovoorstelling, compositie, kamermuziek, orkest spelen en jazz.


Birmingham School of Acting


Birmingham School of Acting is een kleine gespecialiseerde instelling die cursussen full-time hoger onderwijs op undergraduate en postdoctoraal niveau, en part-time en summer school cursussen voor volwassenen, jongeren en kinderen.


School van het Engels


U vindt de School van het Engels op de universiteit City North Campus, op twee minuten lopen van het Kenrick Bibliotheek. De school heeft een gevestigde en groeiende onderzoek profiel en biedt een scala aan cursussen Engels voor alle belangen.


School of Media


Met een focus op innovatie, creativiteit en ondernemerschap, The Birmingham School of Media biedt een breed scala aan cursussen, van undergraduate en postgraduate programma's aan professionele en korte cursussen gericht op de media-industrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA » Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In De Professionele Stem Praktijk

Campus Voltijd Deeltijd 9 - 24 maanden September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Deze cursus is bedoeld voor afgestudeerden die willen geavanceerde studies in voice ondernemen om een ​​loopbaan als voice professionals, die gespecialiseerde praktijk en studie in stem en spraak te zoeken na te streven. Terwijl de basis van de cursus is geworteld in de principes van gezonde vocaal gebruik, zal het niet focussen op een bepaald systeem of een regime. De cursus is ontwikkeld met de steun van de Royal Shakespeare Company (RSC) Voice Department en op tekst gebaseerde werk is in het hart van deze cursus. De cursus zal zich concentreren op een aanpak voor het werken met taal ontwikkeld door Cicely Berry. De cursus zal ook een aantal mogelijkheden om te werken met het zingen stem als zal gesproken en gezongen teksten worden steeds belangrijker voor de stem professional. Birmingham School of Acting heeft ook een werkrelatie met de Voice Clinic van het Queen Elizabeth Hospital, Birmingham. [+]

Deze cursus kan ook worden opgevat als een postgraduaat zonder completeing het proefschrift / Reseach Project

Toelatingseisen

Deze cursus is waarschijnlijk een beroep op degenen die al een belang in en enige kennis van stem te hebben: actoren, drama afgestudeerden, leerkrachten, logopedisten, zangers en muzikanten met een bijzondere belangstelling voor vocale muziek.

Je moet normaal gesproken bezit zijn van een eerste graad, de prestaties diploma of een gelijkwaardige opleiding. Je zal ook worden overwogen als u niet voldoet aan de bovenstaande toelatingseisen, maar beschikken over een passend niveau van de prestaties vaardigheden en werkervaring.

Toelating tot deze cursus is via auditie en interview.... [-]


Master In De Tv-productie

Campus Voltijd 12 - 15 maanden August 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham

MA Television Production richt zich op de hedendaagse Britse tv en digitale media-inhoud productie en is perfect voor diegenen die een carrière als tv-producent. [+]

MA in Televisie Productie MA Television Production richt zich op de hedendaagse Britse tv en digitale media-inhoud productie en is perfect voor diegenen die een carrière als tv-producent. Op haar hart is het begrip en de ontwikkeling van collaboratieve werkmethoden in alle disciplines en platforms, het creëren van een flexibele en goed geïnformeerde media professional. Deze cursus richt zich rechtstreeks op de fundamentele en ongekende snelheid van verandering binnen de televisie-industrie in de afgelopen jaren. Je studie zal u uitrusten om een ​​portfolio of freelance carrière te smeden, waardoor u de mogelijkheid om te diversifiëren in de productie en levering van hoge kwaliteit video-inhoud voor een breed scala aan platforms en klanten. Het werken in het kader van erkende programma genres, zal je de kans om samen te werken met een breed scala aan creatieve professionals hebben en kunnen kiezen tussen een aantal beschikbare platforms voor de levering van uw inhoud zal zijn.... [-]


Master Of Arts In Handelen (de Britse Traditie)

Campus Voltijd 9 - 12  September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham

De MFA Acting: De Britse traditie wil de acteur inzicht in de praktijk van het acteren en haar tradities in dit land te verbreden, en biedt praktische workshop mogelijkheden voor studenten om te onderzoeken, door studie en praktijk, de specifieke vaardigheden en technieken in verband met de belangrijkste fasen in de ontwikkeling van de Britse theatervoorstelling. Modules neemt u mee door de belangrijkste ontwikkelingen in de Britse traditie van het theater uit de Middeleeuwen tot de moderne tijd, het verkennen van een reeks van handelen technieken en culminerend in een volledig geënsceneerde prestaties aan het einde van het jaar. Belangrijkste feiten • Britse acteren al lang wereldwijd bewonderd, maar de ware bron van de kwaliteit en de traditie van de opleiding en het spelen in Groot-Brittannië is nooit het brandpunt van een cursus geweest. BSA is trots om deze one-of-a-kind versnelde eenjarige MA concentreren op de Britse traditie in acteren. • Deze cursus is gericht op internationale studenten met eerdere prestaties training en biedt mensen met een passie voor live performance in de gelegenheid om te ontdekken wat het is, dat maakt de Britse acteren uniek. Van Shakespeare tot de pantomime, Restoration comedy tot hedendaagse situatie komedie, de Britse traditie van handelen is gericht op het belang van het verhaal, diepte, afmeting en consistentie van karakter, technische precisie, en de relatie van de acteur met het publiek. • Dit laboratorium cursus geeft acteurs of andere prestaties en drama professionals de mogelijkheid om hun ervaring in de klassieke en populaire vormen van handelen te verbeteren. • De cursus wordt geleverd door een reeks van workshops. • Hoewel de prestaties is de sleutel, de focus van de cursus ligt op het verbeteren van de kennis en is ontworpen om de deelnemers geven een aanzienlijke loopbaanontwikkeling / CV verbeteren kans. • De één-jaar, versnelde formaat maakt het een betaalbare optie voor de ontwikkeling van professionele vaardigheden. [+]

Toelatingseisen

Vorige prestaties training is essentieel voor deze cursus. Een eerste graad in drama, acteren of podiumkunsten, of de prestaties ervaring zal in aanvulling op een auditie en interview nodig zijn.

De normale toelatingseis is een eerste graad in een verwant gebied (bijvoorbeeld Acting, Drama, Musical Theater, Performing Arts, Engels en Drama), maar potentiële studenten met een diploma in een andere discipline of met ervaring in een verwante vakgebied zou ook worden overwogen . Je moet normaal gesproken bezit zijn van een eerste graad, de prestaties diploma of een gelijkwaardige opleiding.

Je zal ook worden overwogen als u niet voldoet aan de bovenstaande toelatingseisen, maar beschikken over een passend niveau van de prestaties vaardigheden en werkervaring.... [-]


Meester In Acteren

Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham

Dit programma is bedoeld voor postdoctorale studenten die willen een carrière als professionele acteurs na te streven. Deze intensieve cursus is gericht op studenten die al enige theatrale of hoger onderwijs ervaring. Het is een zeer intensieve training proces dat een enorme hoeveelheid tijd, inzet en energie vraagt ​​en is intellectueel, fysiek en emotioneel uitdagend. De nadruk van de cursus is op de repetitie technieken en prestaties. [+]

Dit couse kan ook worden opgevat als een Postgraduate Diploma

Toelatingseisen

De toegang is door de auditie, maar we zouden normaal gesproken een opleiding of gelijkwaardig, of relevante werkervaring. De cursus is ook geschikt voor professionele acteurs op zoek naar een opfriscursus. De optie MA is ontworpen voor mensen met geschikte academische vaardigheden.

 

Inzetbaarheid

Onze nauwe banden met het bedrijfsleven en de beroepen betekenen dat onze cursussen zijn altijd relevant, up-to-date en voldoen aan de exacte behoeften van de huidige markt. Waar mogelijk betrekken wij werkgevers in de planning van het curriculum, terwijl veel van onze docenten komen uit en onderhouden van hun contacten met het bedrijfsleven, zodat zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Inzetbaarheid zal een integraal resultaat van uw studies. Afgestudeerden van de waarnemend cursussen consequent werken in alle takken van de prestaties.... [-]


Meester In De Film Distributie En Marketing

Campus Voltijd 1 jaar August 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham

De MA in Film Distributie en Marketing (ook beschikbaar via afstandsonderwijs) is ontworpen om de industrie behoefte aan ondernemende producenten weerspiegelen, en film marketing en distributie experts. De cursus ontwikkelt vaardigheden van leerlingen om strategise en nieuwe en opkomende modellen van de film de financiering van toepassing, het krijgen op de markt ... [+]

MA Film Distribution and Marketing Een ondernemende benadering van productie en distributie in een multi-platform leeftijd filmen De MA in Film Distributie en Marketing (ook beschikbaar via afstandsonderwijs) is ontworpen om de industrie behoefte aan ondernemende producenten weerspiegelen, en film marketing en distributie experts. De cursus ontwikkelt vaardigheden van leerlingen om strategise en nieuwe en opkomende modellen van de film de financiering van toepassing, om naar de markt te brengen en boeiende publiek, noodzakelijk om concurrerend te zijn in een snel veranderende en dynamische wereldwijde 24-7 entertainment business blijven. Het programma onderzoekt oude en nieuwe business modellen verspreid over alle aspecten van de film ontwikkelingscyclus omarmen vooruitgang in de technologie, digitale communicatiekanalen en mogelijkheden om inhoud te gelde in een verscheidenheid van andere dan de traditionele cinema platforms. Studenten zullen intensieve lessen uit professionals uit de industrie te ontvangen, voordat u gaat werken aan strategieën voor projecten rond maken en implementeren ontwikkeling / pitching, financiering / pitching aan beleggers en de distributie / marketing campagnes onder begeleiding van mentoren. Studenten hebben de mogelijkheid om te werken aan echte film projecten, variërend van lage tot geen budget esoterische arthouse tot meer commercieel ambitieuze genres, en in alle fasen van een film levenscyclus van ontwikkeling tot productie tot distributie. De cursus biedt een grondige in de fundamentele principes en fundamentele kern kennis van de film marketing en distributie, en het productieproces van idee tot scherm, alvorens te onderzoeken innovatieve technieken, en hoe te beheren en aan te passen aan de uitdagingen van... [-]


Meester In De Toekomst Media (digital Marketing)

Campus Voltijd 1 jaar August 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham

Future Media: Pro simuleert een werkende digitale communicatiebureau. Het is in combinatie met de mondiale communicatiebureau McCann Erickson bedacht met een adviespanel van partnerorganisaties, om studenten real-world ervaring ... [+]

MA, MSc in Future Media: Pro Future Media: Pro simuleert een werkende digitale communicatiebureau. Het is in combinatie met de mondiale communicatiebureau McCann Erickson bedacht met een adviespanel van partnerorganisaties, om studenten real-world ervaring in het werken aan multimedia projecten rond het merk of product promotie, het ontwikkelen van mobiele content of bedenken televisie campagnes; je zult eten, slapen en ademen digitale strategie. U zal worden op basis van vier dagen per week gedurende 12 maanden in de Future Media studio bij Birmingham City University NTI Birmingham, werken aan live-slips gegenereerd door onze partners, in multidisciplinaire teams waarin ook collega's van zowel de MA en MSc route-weg. Grondslag liggen aan alle project werk zal een sterke nadruk op bedrijfsstrategie, analytics, te gelde maken en het belang van geïntegreerde campagnes die een bereik van het merk activiteit en direct marketing technieken aan te pakken. Op Future Media: Pro, zijn er geen droog hoorcolleges, langdurige proefschriften of examens. In plaats daarvan, zal je een intensieve lessen uit de industrie profs ontvangen, voordat u gaat werken in teams om strategise, maken en implementeren oplossingen, onder begeleiding van mentoren. Evaluatie zal worden gebaseerd op individuele portefeuilles en mondelinge assessments. Future Media: Pro biedt wannabe Marketing Assistants / managers, merk Strategen, digitale ontwerpers, producenten van inhoud, Web Analisten en Media Sales Executives met de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de nieuwste technologie, technieken en innovaties, zet ideeën in de praktijk en het creëren van een portefeuille die ziet ze te onderscheiden van de... [-]


Meester In Public Relations

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

PR wordt algemeen beschouwd als essentieel voor het succes van elke onderneming organisatie, van particuliere bedrijven tot multinationals, van afdelingen de publieke sector aan de regeringen. Reclame en marketing kan het verbeteren van uw kansen van het verkopen van uw product of dienst aan een consument, maar public relations kunt uw algemene reputatie met iedereen je om met te verbeteren - niet alleen consumenten, maar ook leveranciers, ondersteunende diensten, beleidsmakers, medewerkers en de gemeenschap waarin u bedienen - alle belanghebbenden die getroffen kunnen worden door uw organisatie of kan een impact hebben op wat u doen. Reclame is wat je zegt over jezelf, maar PR is wat andere mensen zeggen over u; en wat ze zeggen zaken. [+]

Toelatingseisen

U moet ten minste een hogere tweede klasse eerste graad (of gelijkwaardig) bezitten, of hebben aanzienlijke ervaring in een verwante veld met het bewijs van de uitstaande vermogen en potentieel. Goed gesproken en geschreven Engels zijn van vitaal belang. IELTS niveau 6.5 is een minimum. Je moet beschikken over een solide academische vaardigheden (onderzoek, schrijven, presentatie) en basiscompetentie in IT-vaardigheden. Boven alles, moet u een onderzoekende geest, een proeve van bekwaamheid voor het delen en communiceren van ideeën, en een verlangen om te ontwikkelen als een onafhankelijke en self-gemotiveerde denker hebben.

 

Inzetbaarheid

Onze nauwe banden met het bedrijfsleven en de beroepen betekenen dat onze cursussen zijn altijd relevant, up-to-date en voldoen aan de exacte behoeften van de huidige markt. Waar mogelijk betrekken wij werkgevers in de planning van het curriculum, terwijl veel van onze docenten komen uit en onderhouden van hun contacten met het bedrijfsleven, zodat zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Inzetbaarheid zal een integraal resultaat van uw studies.... [-]


Meester In Video Game Enterprise En Productie

Online en Campus gecombineerd Voltijd 1 jaar August 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham

Gamer Camp: Biz is een jaar lang Masters niveau cursus voor de volgende generatie van de game-industrie ondernemers en producenten. De game-industrie is vol van project managers, ondernemers en associate producenten, die moeten allemaal serieuze management en business know-how om een ​​spel productie leiden tot voltooiing, zij het een 79p iOS app of een £ 30m AAA console release. [+]

Biz, MSc in Video Game Enterprise en Productie Gamer Camp: Biz is een jaar lang Masters niveau cursus voor de volgende generatie van de game-industrie ondernemers en producenten De game-industrie is vol van project managers, ondernemers en associate producenten, die moeten allemaal serieuze management en business know-how om een ​​spel productie leiden tot voltooiing, zij het een 79p iOS app of een £ 30m AAA console release. Hoewel deze mensen niet zullen worden codering of het ontwerpen van kunst activa op een dagelijkse basis, is het essentieel dat ze een uitgebreide en realistisch inzicht in het spel ontwikkelingsproces, en hoe alle ongelijksoortige elementen opereren en komen samen om de gepolijste spel dat je ziet produceren op de plank of in een App Store Op Gamer Camp: Biz, geven we mensen die willen werken in games, een diepgaande ervaring van de volledige game ontwikkelingsproces gecombineerd met al het harde randen zakelijke vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​kleine spelletjes bedrijf te runnen of beheren van een studio productie. Gamer Camp: Biz is geschikt voor zowel die in de games industrie en afgestudeerden met een passende mate die graag in te slaan op hun eigen. Deze zeer praktische benadering wordt weerspiegeld door Facebook, wanneer de nieuwe een nieuwe medewerker begint bij Facebook gaan ze door middel van een "Bootcamp" om ervoor te zorgen dat ze begrijpen van de code base en hoe de programmering team werkt. "Om ervoor te zorgen dat al onze engineers delen deze aanpak, we vereisen dat alle... [-]


Meester In Video Games Ontwikkeling

Campus Voltijd 1 jaar August 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham

Gamer Camp Pro (ook bekend als de Video Games Development MA / MSc) is ontstaan ​​uit de grond omhoog door de wil van Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), Codemasters, Rare, Blitz Games Studios en FreeStyleGames om de perfecte rekruten vormen met niet alleen de vaardigheden, maar ook de ervaring geëist voor een carrière in de gamesindustrie. [+]

MA, MSc in Pro, Video Games Development Gamer Camp Pro (ook bekend als de Video Games Development MA / MSc) is ontstaan ​​uit de grond omhoog door de wil van Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), Codemasters, Rare, Blitz Games Studios en FreeStyleGames om de perfecte rekruten vormen met niet alleen de vaardigheden, maar ook de ervaring geëist voor een carrière in de gamesindustrie. Op Gamer Camp: Pro, zijn er geen droog hoorcolleges, geïsoleerde afstandsonderwijs, langdurige proefschriften of examens. In plaats daarvan zul je eten, slapen en ademen games met intensieve lessen uit de industrie profs, voordat het werken in teams op NTI Birmingham stadscentrum media studio in om een ​​volledig werkend spel te maken voor een serie als platforms, culminerend in het ontwikkelen van een PlayStation®3 werken spel prototype, direct voor SCEE. U zult full-time uren (9-5, ma-do) meer dan 12 maanden te werken, met elk team krijgt een mentor van de industrie naar een ontwikkeling korte set, de voortgang en sign-off van het spel als het eenmaal is voltooid. Succesvolle studenten zullen een MA / MSc in Video Games Ontwikkeling van Birmingham City University krijgen. De cursus werd opgericht door Oliver Williams (Gamer Camp Studio Director) & Guy Wilday, voormalig Studio Director van SEGA Racing Studio (SEGA Rally) en hoofd van Studio bij Codemasters (Colin McRae Rally). Gamer Camp: Pro is geleerd van dag tot dag door Alex Darby (Ex-FreeStyleGames, Codemasters) en Iain Harrison (Ex-Eurocom, Free Radical).... [-]


Meesters In Evenementen En Tentoonstelling Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Op de Evenementen en Exhibition management MA in Birmingham School of Media, vindt u de professionele vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en beheren van succesvolle evenementen, conferenties en tentoonstellingen te verwerven. De cursus ontwikkelt deze vaardigheden op het hoogste niveau, zodat u klaar binnen de industrie volledig voorbereid en uitgerust met de vaardigheden om te beginnen aan een geslaagd evenement en tentoonstelling management carrière in te voeren of vooruitgang zijn. Onze zeer reële banden met expositieruimtes en organisaties-zoals de NEC Group betekent leer je van top professionals uit de industrie, het verkrijgen van onschatbare insider informatie en het leren door middel van real life ervaringen. [+]

Belangrijkste feiten

De eerste van zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, is de cursus is ontwikkeld met The National Exhibition Centre (NEC) aan de kwalificatie is toegesneden op een loopbaan binnen de industrie te waarborgen. De cursus is ook voor degenen die al werkzaam zijn in alle event management gebieden of rollen relevant. Het zal ook een beroep op afgestudeerden van disciplines zoals media, toerisme, muziek technologie, public relations, business of marketing. Birmingham is een van de beste steden in het land als het gaat om evenementenlocaties. Het heeft een benijdenswaardige reeks van locaties om te bezoeken en te trekken professionele ervaring. Er zijn indrukwekkende gebeurtenis ruimten op elke schaal, van de enorme hallen van het NEC en ICC aan musea, galeries en een breed scala evenementen ruimtes. Er zijn ook een aantal muziek podia, zoals de O2 Academy, evenals kleinere, op maat gemaakte locaties zoals de Custard Factory. Onze nauwe samenwerking met verwante organisaties als De NEC stelt studenten toegang tot de echte wereld van evenementen en tentoonstelling beheer tijdens de studie. Studenten op deze cursus kunnen hun eigen professionele netwerk te ontwikkelen, klaar voor wanneer ze in de werkplaats.... [-]


Meesters In Het Internationale Journalistiek

Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham

De MA in International Broadcast Journalistiek aan Birmingham City University wordt gegeven door ervaren broadcast professionals. Dit zorgt voor leerlingen krijgen een grondige in alle aspecten van radio en televisie journalistiek, evenals een diep begrip van hoe journalisten werken in een Britse context en in de rest van de wereld. Je werkt op echte verhalen en krijg veel hands on ervaring met de industrie standaard kit en in onze nieuwe state of the art studio's. Birmingham School of Media uitstekende banden met nieuws organisaties, waaronder de BBC en Sky News betekent dat studenten hebben veel mogelijkheden om te netwerken met werken uitgezonden journalisten en andere industriële cijfers. Studenten hebben stages / stages ondernomen met organisaties, waaronder de BBC, France Television, NDTV en NRK Noorwegen. Onze oud-studenten zijn gegaan om een ​​scala van interessante loopbaan in de journalistiek, met inbegrip van het werken op CNBC-TV, Guangdong TV, Time Magazine, de Verenigde Naties en zelfs het runnen van hun eigen online radio station. [+]

Toelatingseisen

Aanvragers moeten vooraf een diploma of gelijkwaardig bezitten, of hebben aanzienlijke ervaring in een gerelateerd veld en in staat zijn om uitstekende vermogen en de mogelijkheden te demonstreren. Goed gesproken en geschreven Engels is van vitaal belang. IELTS niveau 6.5 is een minimum. Aanvragers moeten aantonen belangstelling voor dit onderwerp op zijn minst, hoewel feitelijke ervaring in de media de voorkeur. Ze moeten een sterke en onderzoekende geest en een neiging niet om 'nee' te nemen voor een antwoord te hebben.

 

 

Inzetbaarheid

Onze nauwe banden met het bedrijfsleven en de vrije beroepen in dat onze cursussen zijn altijd relevant, up-to-date en voldoen aan de behoeften van de huidige markt. Veel van onze docenten vandaan komen en behouden hun banden met de industrie, zodat ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.... [-]


Meesters In Het Scherm Studies

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

MA Screen Studies dompelt u diep in de meest recente debatten over de functie en het belang van het scherm op basis van media binnen een snel veranderende medialandschap. Op basis van een combinatie van film en televisie theorie, de Screen Studies master's degree in Birmingham School of Media, raadt u aan om actief deel te nemen en bij te dragen tot de ontwikkeling van ideeën in het veld en op de sterke onderzoeks-cultuur van de school. Deze media theorie gericht master's degree, beschikbaar op de campus of door afstandsonderwijs, geeft je de ruimte om na te denken over de manier waarop het publiek zin van media, alsmede de formele en esthetische kwaliteiten van media teksten, als een manier om in het verkennen van je eigen praktijk of wetenschappelijk of media-onderzoek belangen. Convergence Culture Het uitgangspunt van MA Screen Studies is wat Henry Jenkins beroemde omschreven als 'convergentie cultuur.' Steeds meer publiek televisie kijken online, door middel van mobiele of tablet-apparaten en toegang films via een reeks van platforms en formaten, bioscoop op slechts één. Het vermogen om en broadcast video is begonnen aan de wijze waarop wij inzicht in de relatie tussen producenten en consumenten veranderen. Convergentie van de media is veel meer dan de technologische veranderingen, en in deze master u verkennen van nieuwe manieren van denken over productie, distributie en consumptie van het scherm op basis van media en onze relatie tot het. Key Facts De Screen Studies MA weerspiegelt de veranderende aard van de media-industrie en de noodzaak voor postdoctorale studie om disciplinaire grenzen overschrijden. De master's degree is een mix van theorie en praktijk, bepaald door jou. Je zal actief worden betrokken bij de beoordeling van het ontwerp; produceer je het werk dat u wilt worden beoordeeld. De MA cursus is flexibel en ontworpen om uw individuele interesses en behoeften weerspiegelen. Je wordt gegeven door een team van zeer actieve academische onderzoekers en de media beoefenaars. [+]

Toelatingseisen

Iedereen onderneming deze cursus moet een hogere tweede klasse bachelor's degree of hoger te bezitten in een relevant gebied. Vorige studie in Film, Media en of Cultural Studies of professionele ervaring zou een voordeel zijn. Wij zijn vooral blij met de niet-traditionele toepassingen, met name van aanvragers met een aantal professionele of productie-ervaring. We accrediteren daarom eerder verworven competenties.

 

Inzetbaarheid

Onze nauwe banden met het bedrijfsleven en de beroepen betekenen dat onze cursussen zijn altijd relevant, up-to-date en voldoen aan de exacte behoeften van de huidige markt. Waar mogelijk betrekken wij werkgevers in de planning van het curriculum, terwijl veel van onze docenten komen uit en onderhouden van hun contacten met het bedrijfsleven, zodat zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.... [-]


Meesters In Social Media

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Als de afgelopen jaren hebben aangetoond iets, het is dat sociale media verandert de relatie tussen burgers en de staat, terwijl anderen in staat stellen om effectiever te bereiken en betrekken bij het publiek op een commercieel niveau. Hoe dan ook, het is duidelijk dat er mogelijkheden voor social media professionals tot significante effecten in hun snel groeiende veld, innoveren en vorm praktijk. Ontdek hoe Business and Non-Profits Kan Maak gebruik van Social Media: De mogelijkheden zijn legio. Aan de ene kant zijn gevestigde bedrijven op zoek te coöpteren de instrumenten van sociale media en ze te gebruiken voor commercieel gewin. Veel organisaties nu teams van social media managers, bloggers en gespecialiseerde digitale marketing professionals in dienst; banen die niet bestond tien jaar geleden. Aan de andere kant, zijn derde sector organisaties die gebruik maken van deze tools om complexe en conversatie communicatiestrategieën te bouwen voor minimale kosten. Zowel commerciële als niet-commerciële organisaties nodig hebben om hun begrip van hoe sociale media te verdiepen kunnen hun doelen te ondersteunen. Word een Social Media Expert: Op de MA Social Media, in Birmingham School of Media of op afstand-learning, zal je verkennen van de technieken van de sociale media, rekening houden met de ontwikkeling en de richting van sociale media als een creatieve industrie, en zal nieuw onderzoek bijdragen en kennis naar het veld. Voor studenten op de campus, Birmingham heeft een bloeiende sociale media scene met sterke banden met de cursus, en deze scène is hard op weg een industrie. Het is daarom volkomen terecht dat dit programma moet worden gebaseerd op Birmingham School of Media, waar de studenten toegang tot een peer group en actieve gemeenschap van sociale media de praktijk zal hebben. [+]

Samenvatting natuurlijk

Als de afgelopen jaren hebben aangetoond iets, het is dat sociale media verandert de relatie tussen burgers en de staat, terwijl anderen in staat stellen om effectiever te bereiken en betrekken bij het publiek op een commercieel niveau. Hoe dan ook, het is duidelijk dat er mogelijkheden voor social media professionals tot significante effecten in hun snel groeiende veld, innoveren en vorm praktijk.

Ontdek hoe Business and Non-Profits Kan Maak gebruik van Social Media: De mogelijkheden zijn legio. Aan de ene kant zijn gevestigde bedrijven op zoek te coöpteren de instrumenten van sociale media en ze te gebruiken voor commercieel gewin. Veel organisaties nu teams van social media managers, bloggers en gespecialiseerde digitale marketing professionals in dienst; banen die niet bestond tien jaar geleden. Aan de andere kant, zijn derde sector organisaties die gebruik maken van deze tools om complexe en conversatie communicatiestrategieën te bouwen voor minimale kosten. Zowel commerciële als niet-commerciële organisaties nodig hebben om hun begrip van hoe sociale media te verdiepen kunnen hun doelen te ondersteunen.... [-]


Meesters Van De Muziek: Jazz (performance Of Samenstelling)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3  September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Birmingham Conservatoire staat bekend om zijn Jazz cursussen, die specifiek zijn toegesneden op de behoeften van ontwikkelingslanden jazzmusici voldoen. Ontworpen voor recent afgestudeerden en voldoende gekwalificeerde oudere studenten, ons geleerd Master of Music (MMus) en Postgraduate Diploma (PgDip) cursussen in Jazz zijn ontworpen om op maat gemaakte bieden geavanceerde-niveau collegegeld naar Jazz Performers of Composers. Prestaties cursussen zijn gebouwd rond de kunst van het improviseren, terwijl Componisten worden aangemoedigd om een ​​eigen stijl te ontwikkelen. Wij bieden ook een PGCert programma voor Jazz performers, waarvan de details zijn apart verkrijgbaar vanaf conservatoire.admissions@bcu.ac.uk. Belangrijkste feiten • U zult wekelijkse individuele specialist collegegeld ontvangen. • Al onze docenten zijn professionele jazzmuzikanten actief op de scène van vandaag, en onze masterclass serie omvat het coachen van grote internationale jazzartiesten. • Jazz studenten regelmatige prestaties en repetitie kansen met zowel kleine als grote ensembles. • Onze postdoctorale Jazz programma's bieden studenten de mogelijkheid om een ​​onderscheidend muzikale stem te ontwikkelen. • Wij zullen uw professionele ontwikkeling te ondersteunen en verbeteren van uw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt door te rusten je met een bereik van specialist en overdraagbare vaardigheden. [+]

Toelatingseisen

MMus

Je moet normaal gesproken bezitten ten minste een Upper Second Class Honours Degree (bij voorkeur Music) met een minimum van 60% in een relevant gebied van uw laatste jaar werk. Niet-Britse kandidaten moeten normaal gesproken bezitten ten minste een bachelor's degree of een vergelijkbaar diploma gelijkwaardig diploma van een conservatorium of vergelijkbare instelling. U moet op auditie / interview dat u de juiste vaardigheden beschikken in jazz performance / jazz samenstelling aan te tonen.

PgDip

Je moet normaal gesproken bezitten ten minste een lagere tweede klasse Honours Degree (bij voorkeur Music) met een minimum van 60% in een relevant gebied van uw laatste jaar werk. Niet-Britse kandidaten moeten normaal gesproken bezitten ten minste een bachelor's degree of een vergelijkbaar diploma gelijkwaardig diploma van een conservatorium of vergelijkbare instelling. U moet op auditie / interview dat u de juiste vaardigheden beschikken in jazz performance / jazz samenstelling aan te tonen.... [-]


Meesters Van De Muziek: Muziek Technologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Birmingham Conservatoire's geleerd Master of Music (MMus) en Postgraduate Diploma (PgDip) cursussen in Music Technology bieden een mogelijkheid voor componisten en componist-performers om te experimenteren met en ontwikkelen van expertise in de creatieve toepassing van gevestigde en nieuwe muziek technologieën. Ons belangrijkste doel is om u te helpen ontwikkelen als een muziek-technoloog in het kader van een breed gebaseerde cursus. Wij zullen uw professionele ontwikkeling te ondersteunen door te rusten je met een bereik van specialist en overdraagbare vaardigheden. Belangrijk is dat onze postdoctorale muziek technologie cursussen bieden u mogelijkheden voor samenwerking met een verscheidenheid van uitvoerende kunstenaars, dirigenten, componisten en andere muziek technologen afhankelijk van uw stijl. [+]

Belangrijkste feiten

Blijkt uit de twee internationale Integra projecten, Birmingham Conservatorium is een belangrijk internationaal centrum voor de prestaties en de samenstelling met de technologie, met name live-elektronica. U krijgt de kans om te netwerken met toonaangevende professionals uit de hele wereld door het Conservatoire leidende rol in hebben Integra. Onze cursussen omvatten wekelijkse individuele specialist collegegeld met toonaangevende artsen en onderzoekers. U krijgt toegang tot cutting-edge faciliteiten, waaronder onze 150 zitplaatsen Recital Hall, op maat voor de prestaties met de technologie hebben, de enige ruimte in zijn soort in een Britse conservatorium. U krijgt toegang tot de reguliere masterclasses bij vooraanstaande bezoeken van componisten en uitvoerders hebben. U zult kansen voor samenwerking met geavanceerde performers en er zullen regelmatig kansen werken te hebben uitgevoerd, onder andere door onze eigen ensemble voor hedendaagse muziek, Thallein, en door andere ensembles. Onze postdoctorale muziek technologie cursussen geven u de kans om een ​​onderscheidende muzikale stem te ontwikkelen in het kader van een brede opleiding, het verbeteren van uw inzetbaarheid. ... [-]

Meester Van De Muziek-industrie

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

De muziek industrie ondergaat significante verandering. Nieuwe manieren van distributie en consumptie van muziek hebben de standaard modellen van dit wereldwijde business uitgedaagd en getransformeerd zijn plaats in ons leven. De MA in Music Industries in Birmingham School of Media, beschikbaar op de campus of op afstand-learning, biedt u een diepgaand begrip van muziek als een commercieel en een culturele activiteit en de vaardigheden om effectief te reageren op deze veranderingen. De jaarlijkse wereldwijde omzet van de industrie, geschat op ongeveer US $ 130.000.000.000, betekent muziek is een belangrijke werkgever die echte kansen biedt voor mensen met een ondernemende ideeën. Gain Expert Music Industry Collegegeld: Birmingham School of Media van de muziek-industrie personeel biedt u een breedte en diepte van de ervaring die essentieel zijn voor je studie van de muziek zal worden in een wereldwijde digitale wereld. Het team wordt geleid door Prof. Andrew Dubber, hoogleraar Muziek Industries Innovatie en internationaal bekend om zijn inzichtelijke analyses van deze sector. U zal ook werken met Prof. Tim Wall, hoogleraar Radio en Popular Music Studies, en Dr Paul Long, Reader in Media en cultuurgeschiedenis, wiens studies van muziekcultuur zijn de sleutel tot universitaire opleidingen over de hele wereld, en met Annette Naudin, onze zeer gewaardeerde expert op media en creatieve onderneming. Veel van de cursus activiteiten te betrekken andere leden van Interactive culturen onderzoeksteam van de school, en je zal werken op getrokken uit ons onderzoek en de industrie projecten case studies. Wees in de voorhoede van de New Music Industry Strategies. Op deze cursus krijg je de theoretische werk op muziek cultuur en de muziek business beheersen, toepassen van deze theorieën om real-world eigentijdse problemen, en uitdagend geaccepteerde wijsheid. Je werkt in een zeer praktische manier, die actief zijn in groepen, het uitproberen van ideeën en het zetten van uw nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk meteen. Uw ondernemersvaardigheden worden ontwikkeld, en je zult sterke professionele contacten te leggen en relaties op te bouwen binnen de muziek bedrijven. Dit is echt de cursus voor u als u streven naar een voorsprong in de voorhoede van de innovatie in de muziek-industrie het bedrijfsleven en de wetenschap. [+]

Toelatingseisen

Kandidaten moeten een 2 hebben: 1 Bachelor of hoger in een relevant vakgebied en normaal bewijs van het werk in, of een vertrouwdheid met, de muziek industrie. Wij zijn blij met niet-traditionele toepassingen, met name van aanvragers met aanzienlijke beroeps-of productie-ervaring. Eerder verworven competenties is een acceptabele route naar de cursus.

 

Inzetbaarheid

Onze nauwe banden met het bedrijfsleven en de beroepen betekenen dat onze cursussen zijn altijd relevant, up-to-date en voldoen aan de exacte behoeften van de huidige markt. Waar mogelijk betrekken wij werkgevers in de planning van het curriculum, terwijl veel van onze docenten komen uit en onderhouden van hun contacten met het bedrijfsleven, zodat zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Inzetbaarheid zal een integraal resultaat van uw studies.... [-]


Meester Van De Muziek: Orkestrale Prestaties (strings)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Ontwikkeld in samenwerking met de internationaal gerenommeerde City of Birmingham Symphony Orchestra (CBSO), onze recent ontwikkelde Master of Music en Postgraduate Diploma-programma's in Orchestral Prestaties zijn ontworpen om geavanceerde-niveau strijkers in staat om zich te concentreren op hun ontwikkeling als orkestmusici. Onze cursussen hebben als doel om u te helpen uw expertise te ontwikkelen als een orkestmusicus terwijl de ondersteuning van uw professionele ontwikkeling en het verbeteren van uw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt door te rusten je met een bereik van specialist en overdraagbare vaardigheden. Deze programma's bieden ook uitstekende mogelijkheden voor u te ontwikkelen, niet alleen als een orkestraal muzikant, maar als een solo, kamer en ensemble-speler. [+]

Belangrijkste feiten

· Birmingham Conservatoire is één van Europa's toonaangevende muziek hogescholen.

· Onze Orchestral Prestaties cursussen betrekken gegarandeerd playing mogelijkheden binnen geselecteerde repetities van het City of Birmingham Symphony Orchestra (Balanscentrale).

· Je werkt nauw samen met ten minste twee CBSO spelers: men zal je mentor binnen het orkest zijn, zal de ander je leraar voor één-op-één lessen.

· Eén-op-één lessen worden aangevuld met regelmatige optredens en masterclasses in het Conservatorium, waaronder enkele die door voorname bezoek gastartiesten.

· U krijgt toegang tot een uitgebreid menu van aanvullende prestaties activiteiten binnen het conservatorium te hebben.... [-]


Radio En Audio Productie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Radio is een steeds veranderende medium. De masteropleiding in Radio en Audio Production weerspiegelt deze evolutie door het bedekken van de traditie AM / FM-uitzendingen naast digitale systemen van distributie, zoals DAB, podcasting, streaming en audio downloaden. Deze postdoctorale opleidingen trachten reflectieve professionals in de media, creatieve en culturele industrieën, die kunnen opereren in de voorhoede van de academische discipline en de beroepspraktijk te ontwikkelen. Het curriculum benadrukt enterprise vaardigheden, betrokkenheid met de nieuwe communicatietechnologieën. [+]

De cursus legt veel nadruk op de beroepspraktijk in de hedendaagse radio productie. Studenten zullen bedreven zijn in de industrie standaard digitale apparatuur te worden terwijl het verkrijgen van een dieper begrip van de huidige technieken en strategieën in verband met vooraf opgenomen radio-pakketten en live spraak / muziek gebaseerde radio-uitzendingen. Evenals verrijken van hun praktische vaardigheden van de studenten verwacht om deel te nemen aan debatten en bestaande onderzoek over het onderwerp, evenals kritisch te beoordelen beroepspraktijk en hun eigen wetenschappelijke werk te evalueren. Het moedigt hen te committeren aan hun eigen voortdurende professionele ontwikkeling.

... [-]

Schrift

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

De MA in Writing bij Birmingham City University is gericht op opkomende schrijvers en kan worden genomen dan een jaar full-time of twee jaar in deeltijd. Belangrijkste kenmerken van de cursus zijn: * De mogelijkheid om te leren van vooraanstaande beoefenaars, met collegegeld van Ian Marchant, Gregory Leadbetter, Anthony Mellors, Andy Conway, en uit de Fellows van het Instituut voor Creatieve en kritische Writing (http://www .bcu.ac.uk / iccw), met inbegrip van Helen Cross, Caroline Jester, Sally lezen, Patrick McGuinness en David Morley. * Een flexibele modulaire structuur, met opties in Fictie, scenarioschrijven, creatieve non-fictie, Scripting en Staging en Poëzie, tezamen met de verplichte module Lezen in schrijven en een Final Project. * Direct contact met gastauteurs, literaire agenten, uitgevers, redacteuren en ontwikkelingsorganisaties door het Instituut voor Creatieve en kritische schrijven programma van seminars, lezingen en openbare evenementen. * Onze masterclass systeem, met een gedetailleerde kritiek op uw werk door een gevestigde auteur - en het voordeel van het horen van het werk van anderen krijgen dezelfde aandacht. * De mogelijkheid voor publicatie in onze jaarlijkse bloemlezing van nieuwe schrijven, en om uw werk te presenteren in het openbaar aan het einde van het jaar laten zien in het centrum van Birmingham. * Online ondersteuning via de Moodle e-learning-interface. * Distance Learning modules in Fiction en scenarioschrijven, zodat u deze opties volledig te bestuderen vanuit huis, moet u dat wenst. [+]

Toelatingseisen

Toelating tot de cursus is gebaseerd op talent, potentieel en engagement. Dit wordt beoordeeld door je aanvraagformulier, een monster van uw geschreven werk (c. 2000 woorden proza, of het equivalent in script of poëzie), en meestal een interview, in persoon of via de telefoon.

 

Inzetbaarheid

Wij zijn van mening dat de studie van het schrijven heeft een inherente persoonlijke en culturele waarde - maar we ondersteunen ook degenen die wensen om een ​​professionele carrière als schrijver, door het opstellen van onze studenten voor de literaire markt. De School van het Engels is zeer actief in onderzoek, met uitstekende 2008 RAE resultaten. MPhil en PhD-mogelijkheden beschikbaar kunnen zijn.... [-]


MA

Master Of Arts Media En Creatieve Bedrijven

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3  September 2017 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Onze MA Media en Creative Enterprise helpt je vaardigheden te ontwikkelen in kritisch denken, gecombineerd met praktische ervaring van ondernemerschap die specifiek zijn voor de creatieve en media-industrie. Deze cursus is voor u als u wilt een academische carrière in het cultureel ondernemerschap, het runnen van een creatieve business consultancy of het helpen van je meer ondernemerschap te ontwikkelen. De opleiding Masters, geleid door Annette Naudin, is speciaal ontworpen voor degenen die de ontwikkeling van hun loopbaan in de creatieve sectoren zoals huisartsen, managers, consultants of die geïnteresseerd zijn in een traditionele academische route als onderzoekers. Past studenten hebben opgenomen iedereen uit recente Media afgestudeerden helemaal tot Bestuur van ontwerpbureaus, liefdadigheidsinstellingen en sociale ondernemingen. Belangrijke feiten Deze zeer flexibele cursus kunt u om te experimenteren in de praktijk of onderzoek, evenals bezighouden met het onderzoek of de praktijkprojecten van het personeel in Birmingham Centrum voor Media en Cultuur Research. Als lid van een internationale groep studenten krijgt u de gelegenheid om samen te werken om creatieve ideeën te ontwikkelen, verkennen van nieuwe management tools en innovatieve onderzoeksmethoden hebben. De MA Media en Creative Enterprise is onderdeel van een bredere suite van postdoctorale programma's binnen de Birmingham School of Media. Een van de belangrijkste voordelen van de cursus is de netwerkvorming en uitwisseling van ideeën tussen studenten, docenten en gastsprekers. [+]

Toelatingseisen

Kandidaten moeten een eerste of tweede klas diploma en twee referenties en / of passende werkervaring, andere kwalificaties of verwezenlijkingen, zoals beoordeeld door de MA Media en Creative Enterprise team.

 

Employability

Onze nauwe banden met het bedrijfsleven en de beroepen betekenen dat onze cursussen zijn altijd relevant, up-to-date en voldoen aan de exacte behoeften van de huidige markt. Waar mogelijk betrekken wij werkgevers in de planning van het curriculum, terwijl veel van onze docenten komen uit en onderhouden van hun contacten met het bedrijfsleven, zodat zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Inzetbaarheid zal een integraal resultaat van uw studies. We hebben een sterke onderzoekscultuur uitnodigend postdoctorale studenten om zichzelf te zien als deel van de onderzoeksgemeenschap en het stimuleren van verdere academische studies.... [-]