Birmingham Business School, University of Birmingham

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Birmingham Business School is een onderzoek onder leiding van instelling en biedt een hoge kwaliteit undergraduate en postdoctorale opleidingen voor studenten uit de hele wereld. Hun triple-crown accreditatie plaatst ze in een elite groep van wereldwijde business schools. Stel in aantrekkelijke 'bakstenen' campus van de universiteit, in het industriële hart van Groot-Brittannië, de school is trots op haar 100 jaar geschiedenis en de nauwe banden met de lokale bedrijfsleven.

Birmingham was de eerste universiteit in het Verenigd Koninkrijk om business studies terug in 1902 te onderwijzen en deze lange inzet voor het bedrijfsleven het onderwijs is iets waar we erg trots op. Internationalisme is een trotse traditie, zowel in de vooruitzichten van de inhoud van het programma en in de mondiale oorsprong van onze studenten - internationale studenten waren bij die eerste inname meer dan 100 jaar geleden en vandaag verwelkomen we mensen uit de hele 55 landen op onze programma's per jaar.

De Universiteit van Birmingham werd in 1900 opgericht door de inwoners van Birmingham, die hun eigen universiteit te trainen en opleiden van de mensen die de snel groeiende bedrijven en industrieën van de Midlands zou maken en te beheren wilde.

Het was natuurlijk, gezien de aard van Birmingham-industrie, dat de universiteit moet, vanaf het begin, leren de grote wetenschappelijke en technische disciplines. Het was ook de eerste Britse universiteit een faculteit van Koophandel te stellen en op te nemen van een medische school. De moderne universiteit is ook onderscheiden in de geesteswetenschappen, onderwijs, sociale wetenschappen en recht.

Locaties

Birmingham

Address
Birmingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

Opleidingen