Birkbeck, University of London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Birkbeck is een onderzoek van wereldklasse en onderwijs instelling, een bruisend centrum van de academische uitmuntendheid en het Londense enige specialist op het gebied van de avond van het hoger onderwijs.

De geschiedenis van Birkbeck

Op de avond van 11 november 1823, ongeveer 2000 mensen stroomden naar de Crown and Anchor Tavern on the Strand te getuigen Dr George Birkbeck en zijn aanhangers, waaronder Jeremy Bentham, JC Hobhouse MP en H Brougham MP, bespreken onderwijs voor de werkende mannen van Londen . Vanaf deze groeide Instituut de London Mechanics ', gewijd aan het onderwijs van de werkende mensen, formeel opgericht op 2 december op dezelfde locatie.

Deze stichting betekende dat, voor de eerste keer, kunstenaars en ambachtslieden konden leren over wetenschap, kunst en economie - een concept zo controversieel dat Dr. Birkbeck werd beschuldigd van 'verstrooiing de zaden van het kwaad'. Onverschrokken, Dr. Birkbeck riep zijn aanhangers op om actie: 'Nu is het tijd voor de universele voordelen van de zegeningen van kennis.' Veel donoren werden overtuigd door de belangrijke missie en genoeg geld werd verhoogd tot het college te openen en naar voren te duwen een radicaal nieuwe visie. Zeven jaar later, de instelling nam een ​​verdere radicale stap op weg een van de eerste hogescholen om vrouwen toe te laten als studenten.

Door 1858, Birkbeck was de eerste keuze voor studenten die een universitaire opleiding wilde, maar die niet konden veroorloven om full-time te bestuderen. Deze rol werd geformaliseerd in 1920, toen Birkbeck officieel werd een deel van de Universiteit van Londen.

Mission Statement

De belangrijkste doelstellingen van Birkbeck zijn:

 • Zorg voor deeltijdse opleidingen hoger onderwijs die voldoen aan de veranderende educatieve, culturele, persoonlijke en carrière behoeften van volwassenen; in het bijzonder degenen die wonen of werken in de regio Londen.
 • Schakel volwassen studenten uit verschillende sociale en educatieve achtergronden deelnemen aan onze cursussen.
 • Onderhouden en ontwikkelen van excellentie in onderzoek en bieden de hoogste kwaliteit opleiding voor onderzoek in al onze vakgebieden.
 • Beschikbaar maken van de resultaten van het onderzoek, en de deskundigheid verworven, door middel van onderwijs, publicaties, partnerships met andere organisaties en de bevordering van maatschappelijke en publieke debat.

De belangrijkste ondersteunende doelstellingen zijn:

 • Bieden onze studenten een geïntegreerd aanbod van flexibele, onderzoek onder leiding van cursussen op alle niveaus van de bepaling.
 • Bereiken en sterke onderzoeks-culturen te behouden ter ondersteuning van interdisciplinair werken in elke school en docenten.
 • Zorg ervoor dat het College biedt een inclusieve werk- en leeromgeving voor haar studenten en medewerkers, zodat alle kunnen ontwikkelen om hun volledige potentieel.
 • Ontwikkelen van de capaciteit van het college om snel te reageren op nieuwe en veranderende kansen in het hoger en voortgezet onderwijs.
 • Ontwikkelen van duurzame samenwerkingsverbanden binnen de regio Londen en daarbuiten.

Liefdadigheidsstatuut

Birkbeck, Universiteit van Londen is een vrijgestelde liefdadigheid onder de voorwaarden van de Charities Act. Onder de Charities Act 2011, worden de universiteiten onder toezicht van de Higher Education Funding Council voor Engeland (HEFCE) als belangrijkste toezichthouder, die belast zijn met het waarborgen van de universiteiten voldoen aan hun verplichtingen uit hoofde van Charity wet.

Internationale partnerschappen

Birkbeck is er trots op een aantal strategisch belangrijke partnerships hebben met een aantal van 's werelds toonaangevende universiteiten.

Alle internationale samenwerkingsverbanden Birkbeck's zijn ontworpen om de vrije uitwisseling van ideeën mogelijk te maken en bevorderen van de opleiding voor het wetenschappelijk personeel, terwijl de progressie afspraken zijn verwoord om buitenlandse studenten om hun studie te combineren met een studie aan Birkbeck.

 • SWUFE - DUFE - BIT - Universiteit van Sao Paolo - Hong Kong Shue Yan University Birkbeck heeft ook overeenkomsten met de volgende globale universiteiten: - Polytechnisch Northwestern University, Xian - Columbia University - De Federale Universiteit van Goias - De State University van Rio de Janeiro - Villanova University - Universiteit van Pretoria

Bestuur

Bestuursstructuren Birkbeck's ervoor te zorgen dat het heeft effectief strategisch leiderschap en het uitvoerend management om haar missie als een toonaangevende research en 's avonds onderwijsinstelling vervullen. - Gouverneurs: Het bestuursorgaan, bedoeld in het college als gouverneurs genoemd, is collectief verantwoordelijk voor het toezicht op alle activiteiten van Birkbeck's. - Commissies: Gouverneurs en College beheer worden ondersteund door een aantal commissies. Hun rol is te overzien en te adviseren over specifieke gebieden van activiteit en, in bepaalde gevallen, om de bevoegdheden van de raad van bestuur aan hen gedelegeerd oefenen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc Arbeidspsychologie

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze master is gericht op degenen die wensen om hun begrip van mensen en organisaties te ontwikkelen. Je krijgt een brede kennisbasis in arbeidspsychologie en gedrag in organisaties te krijgen. [+]

Deze Master's diploma is gericht op degenen die wensen om hun begrip van mensen en organisaties te ontwikkelen. Je krijgt een brede kennisbasis in arbeidspsychologie en gedrag in organisaties te krijgen. De mate richt zich op gesprekken van het huidige onderzoek, met als doel u aan te moedigen om deel te nemen in kritisch denken en reflecteren over theorie en praktijk. Je moet ook een minimale toegepast onderzoek vaardigheden te verwerven. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Verbeter of de ontwikkeling van uw carrière in het management, human resources, opleiding en ontwikkeling of consultancy. - Het ministerie van Organisatiepsychologie staat bekend om zijn kwaliteit van het onderwijs en de expertise in de levering van part-time programma's. - Flexibele studie kun je studeren vanuit huis, op het werk of in het buitenland. - Toegang tot een uitgebreid gamma van elektronische middelen, met inbegrip van speciaal geprepareerde teksten voor elke module. Gebruik van de online leeromgeving met een hoog niveau van klantenservice. Natuurlijk structuur U vult 8 onderwezen modules. U vindt er ook een begeleid zelfstandig toegepast onderzoek project te voltooien. Loopbaan en inzetbaarheid Een recent afgestudeerde bestemming enquête is gebleken dat afgestudeerden van dit programma werkten als managers, opleidingsdirecteuren, HR consultants en bestuurders of associate bestuurders voor een aantal organisaties, waaronder het King's Fund, lokale overheden, het bankwezen en financiën, Transport for London en Alstom . [-]

Msc Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma heeft een flexibele structuur, waarmee u kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op een algemene achtergrond in het bedrijfsleven en het management of zich te richten op een vakgebied. Wat u ook kiest, het programma biedt een solide basis in de belangrijkste aspecten in het management en is gebaseerd op de afdeling van de gebieden van onderzoeksexpertise Management. [+]

Dit programma heeft een flexibele structuur, waarmee u kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op een algemene achtergrond in het bedrijfsleven en het management of zich te richten op een vakgebied. Wat u ook kiest, het programma biedt een solide basis in de belangrijkste aspecten in het management en is gebaseerd op de afdeling van de gebieden van onderzoeksexpertise Management. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Zorgt voor een stevige inleiding tot de belangrijkste aspecten in het management. - Een MSc beheer verschilt van de typische MBA in dat het dekt minder patiënten, maar in meer diepte. Je leert meer dan alleen de huidige management mode en kreten, je zult ook leren over de bewijsvoering waarop het management theorieën zijn gebaseerd. - Gegeven door een team met een internationale reputatie in hun respectieve gebieden. -... [-]

Msc Boekhouding En Financieel Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit is een generalist MSc en zal voor degenen die willen een carrière in de boekhouding na te streven en zij die een grondige kennis van de boekhouding als budgethouders vereisen relevant zijn. Wij zoeken studenten uit verschillende gebieden in business / management, boekhouding en financiën, of die met een kwantitatieve achtergrond. [+]

Dit is een generalist MSc en zal voor degenen die willen een carrière in de boekhouding na te streven en zij die een grondige kennis van de boekhouding als budgethouders vereisen relevant zijn. Wij zoeken studenten uit verschillende gebieden in business / management, boekhouding en financiën, of die met een kwantitatieve achtergrond. We nemen een echte interdisciplinaire benadering van het onderwerp, die biedt u een innovatieve manier om te leren over onderwerpen die niet in een hokje in een bepaald gebied. Omdat onze studenten komen uit zo'n verscheidenheid aan achtergronden en variëren in leeftijd en ervaring, vindt u onze discussies in de klas vinden een stimulerende arena waarin nieuwe ideeën en onderwerpen te verkennen. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Zorgt voor een grondige kennis van de belangrijkste gebieden van de boekhouding en het financieel beheer... [-]

Msc Business Innovatie Met E-business

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. [+]

Technologische veranderingen en de digitale economie te verhogen nieuwe economische en bestuurlijke uitdagingen voor bedrijven en publieke en particuliere organisaties. Birkbeck is een centrum voor excellentie in onderzoek en inspirerende onderwijs in het bedrijfsleven innovatie. Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Het programma wordt ook aangeboden met specialisatie in Ondernemerschap en Innovatie Management of International Technology Management. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Gespecialiseerde focus op e-business. - Helpt u om te slagen in een veranderende wereld die nieuwe vaardigheden vereist op het gebied van innovatie, de digitale economie, ondernemerschap en globalisering. - Beschikt u over theorieën, principes en... [-]

Msc Business Innovatie Met Internationale Beheer Van De Technologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. [+]

Technologische veranderingen en de digitale economie te verhogen nieuwe economische en bestuurlijke uitdagingen voor bedrijven en publieke en particuliere organisaties. Birkbeck is een centrum voor excellentie in onderzoek en inspirerende onderwijs in het bedrijfsleven innovatie. Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Het programma wordt ook aangeboden met specialisatie in Ondernemerschap en Innovatie Management of E-Business. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Gespecialiseerde focus op het internationale beheer van de technologie. - Helpt u om te slagen in een veranderende wereld die nieuwe vaardigheden vereist op het gebied van innovatie, de digitale economie, ondernemerschap en globalisering. - Beschikt u over... [-]

Msc Business Innovatie Met Ondernemerschap En Innovatie Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. [+]

Technologische veranderingen en de digitale economie te verhogen nieuwe economische en bestuurlijke uitdagingen voor bedrijven en publieke en particuliere organisaties. Birkbeck is een centrum voor excellentie in onderzoek en inspirerende onderwijs in het bedrijfsleven innovatie. Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. Het programma wordt ook aangeboden met specialisatie in E-Business of International Technology Management. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Gespecialiseerde focus op ondernemerschap en innovatie management. - Helpt u om te slagen in een veranderende wereld waarin nieuwe vaardigheden vereist op het gebied van innovatie, de digitale economie, ondernemerschap en globalisering. - Beschikt u over theorieën, principes en tools voor het analyseren van en het omgaan met vraagstukken van business innovatie. - U krijgt toegang tot Moodle, onze online leermiddel waar alle informatie en materialen die verband houden met uw programma van de studie en modules beschikbaar te hebben. Je hebt ook toegang tot de Birkbeck Bibliotheek en e-bibliotheek waar u boeken en tijdschriftartikelen die nodig zijn voor je studie kan verkrijgen. Loopbaan en inzetbaarheid Dit programma is van belang voor degenen die streven naar managers, business analisten, industriëlen of beleidsmakers geworden. In een recent afgestudeerde bestemming enquête, onze afgestudeerden vertelde ons dat ze werken voor werkgevers, waaronder London Underground, BT, SPG Media en Frost & Sullivan als consultants, analisten en... [-]

Msc Carrière Management En Coaching

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze Master's degree in loopbaanbegeleiding en coaching combineert een diepgaande studie van loopbaanbegeleiding, begeleiding en coaching met praktische opleiding in de carrière coaching vaardigheden, de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden en de academische studie van het gedrag op het werk. [+]

Deze Master's degree in loopbaanbegeleiding en coaching combineert een diepgaande studie van loopbaanbegeleiding, begeleiding en coaching met praktische opleiding in de carrière coaching vaardigheden, de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden en de academische studie van het gedrag op het werk. Het programma is gericht op coaches, adviseurs en HR-professionals toe te rusten om te werken met groepen en individuen op relationele diepte in organisaties. Het zal u toelaten om de theorie, onderzoek en praktijk op deze gebieden kritisch te evalueren. Het is een van de weinige programma's in het Verenigd Koninkrijk te richten op volwassen loopbaanbegeleiding en coaching. Het trekt mensen die werkzaam zijn in een breed scala van instellingen en organisatorische context, en biedt uitstekende mogelijkheden voor peer learning en netwerken. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Geschikt voor degenen die willen een carrière in de volwassen loopbaanbegeleiding en andere carrière-gebaseerde rollen, zoals mentoring of coaching. - Unieke combinatie van theoretische discipline en praktische vaardigheden training. - Het ministerie van Organisatiepsychologie staat bekend om zijn kwaliteit van het onderwijs en de expertise in de levering van part-time programma's. - Een flexibel programma beschikbaar per avond studie of het netwerk leren. Beide modi van de studie omvatten 21 vaardigheden dagen. - Toegang tot een uitgebreid gamma van elektronische middelen, met inbegrip van speciaal geprepareerde teksten voor elke module. Gebruik van de online leeromgeving met een hoog niveau van klantenservice. Natuurlijk structuur U vult 9 onderwezen verplichte modules en ondernemen training in de carrière van coachingsvaardigheden. U een begeleid zelfstandig toegepast onderzoek... [-]

Msc Cognitie En Berekening

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit postgraduaat bestudeert de cognitieve processen en representaties ten grondslag liggen aan het menselijk denken, kennis en gedrag. Het integreert een breed scala aan disciplines en methodologieën met de kern veronderstelling dat de menselijke cognitie is een computationeel proces, in neurale hardware geïmplementeerd. [+]

Dit postgraduaat bestudeert de cognitieve processen en representaties ten grondslag liggen aan het menselijk denken, kennis en gedrag. Het integreert een breed scala aan disciplines en methodologieën met de kern veronderstelling dat de menselijke cognitie is een computationeel proces, in neurale hardware geïmplementeerd. Belangrijkste onderwerpen zijn: de aard van de computationele uitleg; algemene beginselen van cognitie; methodologie van computationeel modelleren; theorieën van de cognitieve architectuur; symbool systemen; connectionisme; neurale berekening; en case studies in de computationele cognitiemodellering. Het programma omvat een intensieve training in de experimentele opzet en methodologie, het opbouwen van rekenmodellen en het uitvoeren van een aanzienlijk stuk van oorspronkelijk onderzoek. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Trekt op wetenschappers uit vele disciplines, waaronder internationaal gerenommeerde onderzoekers in de psychologie, computationele modellering en neurowetenschappen. - Goede basis voor een loopbaan in het onderzoek in de cognitieve wetenschappen. - Ontwikkelt een goed begrip van de kern theoretische principes van het menselijk denken en een expertise in computersimulatie. - Ontworpen voor afgestudeerden van zowel de computationele wetenschappen of de psychologische wetenschappen. De Afdeling Psychologische Wetenschappen heeft een uitstekende onderzoekstraditie, hebben een top 5 ranking die op de laatste Britse onderzoek assessment oefeningen, met een uitstekende internationale reputatie in alle aspecten van de cognitieve neurowetenschappen, en met name ontwikkelingsstoornissen cognitieve neurowetenschappen. U krijgt de gelegenheid om te communiceren met onderzoekers van wereldklasse in de cognitieve neurowetenschappen en cognitieve neuropsychologie hebben, en wonen onderzoek seminars georganiseerd door de afdeling en een aantal andere lokale onderzoekscentra en instituten. Loopbaan en inzetbaarheid Afgestudeerden... [-]

Msc Computergebruik Voor De Financiële Dienstverlening

Campus Deeltijd October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De MSc Computing voor de Financial Services biedt een intensieve cursus speciaal op maat gemaakt voor informatica afgestudeerden of afgestudeerden van verwante onderwerpen met een aanzienlijke hoeveelheid van de programmering die geïnteresseerd zijn in een carrière in de financiële dienstverlening. [+]

De MSc Computing voor de Financial Services biedt een intensieve cursus speciaal op maat gemaakt voor informatica afgestudeerden of afgestudeerden van verwante onderwerpen met een aanzienlijke hoeveelheid van de programmering die geïnteresseerd zijn in een carrière in de financiële dienstverlening. Evenals het verkrijgen van een brede kennis van het onderwerp, je verwerft praktische vaardigheden en hebben de mogelijkheid om bepaalde gebieden van het huidige onderzoek dieper te onderzoeken. Als je nieuw bent in het onderwerp, dit MSc biedt de basis voor een carrière in de IT binnen de financiële dienstverlening, en als u al het werk in de IT, biedt een kans om je kennis te verbreden en update uw vaardigheden specifiek voor financiën, terwijl het verkrijgen van een formele kwalificatie. Dit is slechts een part-time programma en kunnen alleen of per dag afgifte worden genomen avonden. Het programma biedt een enkele software ontwikkelingstraject in Java. Voor de meer ervaren studenten is er de mogelijkheid om uit te voeren project te werken in andere talen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Een intensieve opleiding in de informatica voor afgestudeerden van andere vakken, speciaal op maat gemaakt voor individuen kiezen voor een carrière in de financiële dienstverlening. - Je krijgt een brede kennis van het onderwerp, het verwerven van praktische vaardigheden en hebben de mogelijkheid om bepaalde gebieden van het huidige onderzoek dieper te onderzoeken. - De afdeling Informatica en Information Systems onderhoudt geavanceerde software development laboratoria met meer dan 100 zitplaatsen. Alle labs zijn verbonden met de snelle SuperJANET... [-]

Msc Computer Science

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit intensieve programma in de informatica biedt een goede aarding voor het werken in de informatietechnologie-industrie. Evenals het verkrijgen van een brede kennis van informatica, zal u aanschaft programmering vaardigheden en hebben de mogelijkheid om bepaalde gebieden van het huidige onderzoek dieper te onderzoeken. [+]

Dit intensieve programma in de informatica biedt een goede aarding voor het werken in de informatietechnologie-industrie. Evenals het verkrijgen van een brede kennis van informatica, zal u aanschaft programmering vaardigheden en hebben de mogelijkheid om bepaalde gebieden van het huidige onderzoek dieper te onderzoeken. De graad is bedoeld voor afgestudeerden die nieuw zijn voor de informatica. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Ontworpen voor afgestudeerden van andere dan de berekening van proefpersonen die willen beginnen aan een carrière in de IT. - Ook ideaal als je werkt in de IT en wilt u uw vaardigheden te actualiseren en plaats ze in een bredere context, terwijl het verkrijgen van een formele kwalificatie. - Geaccrediteerd als gedeeltelijk voldoen aan de eisen voor Chartered IT Professional (CITP) door de British Computer Society. - U heeft 24 uur per dag toegang tot de verschillende laboratoria van netwerk-pc's met een bereik van taal compilers, databases en andere toepassingssoftware. Wij zijn aangesloten, via het SuperJANET netwerk, om de computers van andere academische instellingen in Londen, elders in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Loopbaan en inzetbaarheid Afgestudeerden gaan om een ​​carrière in de applicatie-ontwikkeling, software engineering, functioneel beheer, advies en onderzoek. We regelmatig-carrière-gerelateerde informatie op onze website te publiceren. [-]

Msc Corporate Governance En Bedrijfsethiek

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Het belangrijkste doel van deze Master's diploma is om een ​​postgraduaat niveau onderwijs voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de complexe en veranderende relaties tussen zakelijke ondernemingen, hun stakeholders (aandeelhouders, medewerkers, klanten, leveranciers, enz.) en de samenlevingen waarin ze opereren bieden. [+]

Het belangrijkste doel van deze Master's diploma is om een ​​postgraduaat niveau onderwijs voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de complexe en veranderende relaties tussen zakelijke ondernemingen, hun stakeholders (aandeelhouders, medewerkers, klanten, leveranciers, enz.) en de samenlevingen waarin ze opereren bieden. De economische en financiële aspecten van corporate governance relaties zijn al lange tijd van zorg aan die in het bedrijfsleven en investeringen gemeenschappen, en in de afgelopen jaren de sociale, politieke en morele aspecten van deze relaties zijn ook uitgegroeid tot een grote bezorgdheid bij het publiek. Dit programma heeft tot doel zowel aan de sets van problemen en aan de behoeften van mensen die willen zich te verdiepen in de beleidsmatige aspecten van corporate governance, alsook diegenen die professioneel betrokken zijn bij de richting en de regulering van bedrijven en het beheer of curatele van ontmoeten pensioenfondsen en andere investeringen. Het programma is beschikbaar 1 jaar full-time of 2 jaar in deeltijd en combineert cursussen en onafhankelijk onderzoek dat leidt tot een proefschrift. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en... [-]

Msc De Financiële Wiskunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Birkbeck's MSc Mathematical Finance biedt geavanceerde opleiding in kwantitatieve vaardigheden die worden gebruikt in moderne financiële instellingen, met name met name de waardering van effecten, en meting en beheer van portefeuillerisico's, waardoor u in financiële instellingen kan zoeken, inclusief regelgevende instanties. [+]

De markt voor postdoctorale opleiding in kwantitatieve financiën is aan het veranderen, met een verandering in de vaardigheden die werkgevers vragen. Birkbeck's MSc Wiskundige Financiën Biedt geavanceerde opleiding in kwantitatieve vaardigheden die worden gebruikt in moderne financiële instellingen, met name met name waardering van effecten, en meting en beheer van portefeuillerisico's, waardoor u in financiële instellingen kan zoeken, met inbegrip van regelgevende instanties. U wordt opgeleid in programmering, numerieke methoden en statistieken, en heeft een grondslag gegeven in prijsstelling en risicobeheersingstechnieken. Een belangrijk kenmerk is de nadruk op computationele methoden en uitvoering van de prijsstelling en risicomanagement technieken geleerd. U zult modules voltooien in programmering, numerieke methoden en financiële statistieken, en veel onderwerpen worden geïllustreerd door computervoorbeelden. Het programma is veeleisend en uitdagend; Applicanten moeten sterk intellectueel vermogen hebben en bereid zijn om hard te werken. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? Dit programma combineert een hoog niveau van academische rigor met een solide basis in praktische probleemoplossende vaardigheden. Veel van onze studenten werken in de financieringsindustrie, die een levendige sfeer opwekt in de klas en zorgt ervoor dat u samen met toegewijde, enthousiaste studenten met veel ervaring opleidt. Ons onderwijs wordt geïnformeerd door het laatste onderzoek en op de behoeften van werkgevers, zodat u geleerd wordt door academici die beroepsmensen zijn die betrokken zijn bij de wereld van economie en internationale financiën. Ons onderwijs is bekend om zijn hoge kwaliteit en we bieden in-house training voor overheidsdiensten en stadsbedrijven en banken, waaronder de Schatkist en de Bank of England.... [-]

MSc Economics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van tools en technieken voor het onderzoek belangrijke economische kwesties. Het biedt een basis in wiskundige en econometrische technieken, en gaat verder met de fundamenten van de micro-economie en macro-economie en hun toepassing op nieuwe economische problemen te bespreken. [+]

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van tools en technieken voor het onderzoek belangrijke economische kwesties. Het biedt een basis in wiskundige en econometrische technieken, en gaat verder met de fundamenten van de micro-economie en macro-economie en hun toepassing op nieuwe economische problemen te bespreken. Je leert om originele ideeën in academische papers te uiten en om ze te testen met het gebruik van de econometrie. De studie van econometrie omvat lineaire en dynamische lineaire regressiemodellen diverse hypothesetests en technieken voor het schatten stelsels. Wordt geïllustreerd economische voorbeelden, zoals modellen met rationele verwachtingen, en ook het verbruik, productie en vraag geld functies. Economie en financiën op Birkbeck een uitstekende reputatie heeft verworven, niet alleen voor de kwaliteit van het onderzoek, maar ook voor de kwaliteit van haar opleidingen. Werkgevers erkennen de kwaliteit van Birkbeck afgestudeerden in de economie en financiën. We nemen de studenten die vastbesloten om te slagen en zijn bereid om de ontberingen van een eersteklas opleiding te volgen, of ze nu studeert full-of part-time. Natuurlijk structuur Core modules te versterken economische theorie met praktische toepassing. Zij omvatten voorbereidende cursussen in wiskundige en statistische technieken, die in september plaatsvinden en moeten worden doorgegeven om vooruitgang te boeken op het programma. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Geeft een solide basis voor een verscheidenheid van loopbanen in het bedrijfsleven, de overheid en de academische wereld. - Stelt u in staat om effectief te werken bij de aanpak van de economische problemen van het soort waarmee de... [-]

MSc Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Studenten op de Birkbeck MSc Finance verkrijgen uitstekende opleiding tot specialist in de financiële economie, met inbegrip van basis portfolio theorie, corporate finance en geavanceerde pricing theorie toegepast op derivaten en de markt voor overheidsobligaties. [+]

Specialistische kennis van financiën wordt steeds meer gewaardeerd in commerciële bedrijven, de overheid en de academische wereld. Studenten op de Birkbeck MSc Finance verkrijgen uitstekende opleiding tot specialist in de financiële economie, met inbegrip van basis portfolio theorie, corporate finance en geavanceerde pricing theorie toegepast op derivaten en de markt voor overheidsobligaties. Ze leren ook de nieuwste econometrie en numerieke analyse vaardigheden die belangrijk zijn in de markt zijn. De cursus is veeleisend en uitdagend; aanvragers moeten sterke intellectuele vermogen te hebben en bereid zijn om hard te werken zou moeten zijn. De MSc Finance programma's op Birkbeck weerspiegelen de long-running ervaring in cutting-edge, research-led, 's avonds onderwijs aan Birkbeck. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Combineert een hoog niveau van academische discipline met een stevige verankering in praktische probleemoplossende vaardigheden. - Veel van onze studenten werken in de financiële sector, die een levendige sfeer genereert. - Uitstekende reputatie van de kwaliteit van ons onderwijs, het geven van trainingen voor werkgevers, zoals het ministerie van Financiën en de Bank of England. - De Economie, Wiskunde en Statistiek afdeling geniet een internationale reputatie en staat onder de meest vooraanstaande onderzoeksgroepen in het land. Natuurlijk structuur Alle studenten nemen 4 verplichte modules. U kunt besluiten om de MSc Finance nemen of ervoor kiezen om zich te specialiseren door te kiezen voor een van de volgende trajecten: MSc Finance and Commodities De MSc Finance and Commodities route geeft een analyse van de specifieke kenmerken van de markten voor goederen en hoe ze... [-]

Msc Financial Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze Master in financial engineering biedt geavanceerde opleiding in kwantitatieve vaardigheden gebruikt in de moderne financiële instellingen, waaronder met name de waardering van effecten, en de meting en het beheer van de portefeuille van de risico's. Opleiding wordt verstrekt in de programmering, numerieke methoden en statistieken, en je krijgt een basis in prijsstelling en risicomanagement technieken. [+]

Deze Master in financial engineering biedt geavanceerde opleiding in kwantitatieve vaardigheden gebruikt in de moderne financiële instellingen, waaronder met name de waardering van effecten, en de meting en het beheer van de portefeuille van de risico's. Opleiding wordt verstrekt in de programmering, numerieke methoden en statistieken, en je krijgt een basis in prijsstelling en risicomanagement technieken. Een belangrijk kenmerk is de nadruk op computationele methoden en uitvoering van de prijsstelling en risicomanagement technieken geleerd. U zult voltooien modules in de programmering, numerieke methoden en financiële statistieken, en alle modules worden geïllustreerd door de computer voorbeelden. Economie en financiën op Birkbeck hebben een uitstekende reputatie verworven, niet alleen voor de kwaliteit van het onderzoek, maar ook voor de kwaliteit van de opleiding. Werkgevers erkennen de kwaliteit van Birkbeck afgestudeerden in de economie en financiën. We nemen de studenten die vastbesloten om te slagen en zijn bereid om de ontberingen van een eersteklas opleiding te volgen, of ze nu studeert full-time of part-time. Wij streven ernaar om van wereldklasse afgestudeerden die een bewezen staat van dienst in een moeilijke leeromgeving te produceren. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Rust je om te werken als specialist kwantitatief analist bij financiële instellingen of aan doctorale studie in financial engineering te voltooien. - Uitstekende reputatie voor de kwaliteit van ons onderwijs, het geven van trainingen voor werkgevers, zoals het ministerie van Financiën en de Bank of England. - Birkbeck's Departement Economie, Wiskunde en Statistiek geniet een internationale reputatie en haar Economics and Finance Research... [-]

Msc Financieel Risicobeheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De MSc Financial Risk Management is ontworpen om aan de vraag van de financiële sector voor personen met expertise op dit gebied te voldoen. Het programma is veeleisend en uitdagend. [+]

In de nasleep van de recente financiële crises, zal een beter begrip van het financieel risicomanagement een uiterst belangrijke rol spelen. De MSc Financial Risk Management is ontworpen om aan de vraag van de financiële sector voor personen met expertise op dit gebied te voldoen. Het programma is veeleisend en uitdagend. De bedoeling is om u uit te rusten met de brede waaier van statistische en wiskundige hulpmiddelen die nodig zijn om praktische echte problemen in het beheer van financiële risico aan te pakken. Na succesvolle afronding van dit programma, vindt u de expertise om te hebben: - Het identificeren en beheren van de belangrijkste bronnen van risico's in de financiële markten te begrijpen van de rol van financiële derivaten en hun gebruik (en misbruik) en hoe ze worden geprijsd - analyseren van financiële gegevens en specifiek bouwen risicomodellen, op te sporen trends in gegevens, testen een gegeven hypothese en voorspelling van toekomstige waarden - bouwen van een beleggingsportefeuille (van risicovolle activa) en zijn prestaties door de tijd nauwlettend volgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Combineert een hoog niveau van academische discipline met een stevige verankering in praktische probleemoplossende vaardigheden. - Veel van onze studenten werken in de financiële sector, die een levendige sfeer genereert. - Uitstekende reputatie voor de kwaliteit van ons onderwijs, waaronder het verzorgen van opleidingen voor de Schatkist en de Bank of England - Het ministerie van Economie, Wiskunde en Statistiek staat onder de meest vooraanstaande onderzoeksgroepen in het land. Natuurlijk structuur Het programma... [-]

Msc Financiële Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van tools en technieken voor het onderzoek belangrijke economische kwesties. Het biedt een grondige in wiskundige en econometrische technieken, alsmede micro-economie, en onderzoekt waarom de financiële markten zijn gevoelig voor crises, het bestuderen van de details van de vroegere en huidige crises, en de daaropvolgende reacties beleid. [+]

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van tools en technieken voor het onderzoek belangrijke economische kwesties. Het biedt een grondige in wiskundige en econometrische technieken, alsmede micro-economie, en onderzoekt waarom de financiële markten zijn gevoelig voor crises, het bestuderen van de details van de vroegere en huidige crises, en de daaropvolgende reacties beleid. Je leert om originele ideeën in academische papers te uiten en om ze te testen met het gebruik van de econometrie. De studie van econometrie omvat lineaire en dynamische lineaire regressiemodellen diverse hypothesetests en technieken voor het schatten stelsels. Wordt geïllustreerd economische voorbeelden, zoals modellen met rationele verwachtingen, en ook het verbruik, productie en vraag geld functies. Economie en financiën op Birkbeck een uitstekende reputatie heeft verworven, niet alleen voor de kwaliteit van het onderzoek, maar ook voor de kwaliteit van haar opleidingen. Werkgevers erkennen de kwaliteit van Birkbeck afgestudeerden in de economie en financiën. We nemen de studenten die vastbesloten om te slagen en zijn bereid om de ontberingen van een eersteklas opleiding te volgen, of ze nu studeert full-time of part-time. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Zorgt voor een solide basis voor een breed scala van loopbanen in het bedrijfsleven, de overheid en de academische wereld. - Stelt u in staat om effectief te werken bij de aanpak van de problemen van het soort geconfronteerd in instellingen van de financiële sector, banken en toezichthoudende instellingen. - Uitstekende reputatie voor de kwaliteit van ons onderwijs, het geven van trainingen voor werkgevers, zoals... [-]

Msc Geavanceerde Computertechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit is een gespecialiseerd programma van de studie van geavanceerde computertechnologie, data wetenschap en data-analyse gericht op gebieden van expertise en onderzoek specialisatie binnen de afdeling Informatica en Information Systems. [+]

Dit is een gespecialiseerd programma van de studie van geavanceerde computertechnologie, data wetenschap en data-analyse gericht op gebieden van expertise en onderzoek specialisatie binnen de Afdeling Informatica en Informatie Systemen. Modules omvatten state-of-the-art technieken in onder meer het beheer en de analyse van de 'big data', software-ontwikkeling van informatiesystemen in de cloud, mobiele en web-gebaseerde architecturen, en computationele methoden voor intelligente informatie management en analyse. U zult specialistische kennis van de bovengenoemde gebieden, die u vervolgens kunt gebruiken in de analyse van de problemen die zich voordoen in het gebruik van geavanceerde computertechnologie, evaluatie en toepassing van technologieën, en onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Ontworpen voor studenten die hun kennis van geavanceerde computertechnologie, data wetenschap en data-analyse te bevorderen. - U werkt in de IT-sector reeds en u wilt uw vaardigheden te actualiseren, of voornemens is aan een carrière in de IT of een onderzoek graad na te streven. - Aanzienlijke dekking van opkomende technologieën en ontwikkelingen in het onderzoek op het gebied van toenemend belang in de IT-industrie. - U kunt modules in gespecialiseerde gebieden die leiden tot de toekenning van een MSc gegevens Analytics, MSc Informatie en Web Technologies of MSc Intelligent Technologies kiezen. - U heeft 24 uur per dag toegang tot de verschillende laboratoria van netwerk-pc's met een bereik van taal compilers, databases en andere toepassingssoftware. Wij zijn aangesloten, via het SuperJANET netwerk, om de computers van andere academische instellingen in Londen, elders in het Verenigd Koninkrijk... [-]

Msc Human Resource Management

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is gericht op degenen die wensen om een ​​kritisch inzicht in mensen en organisaties te ontwikkelen. Het richt zich op de strategische en individuele niveau verbeteringen, door beoordeling van de rol van human resource management (HRM) in moderne organisaties, de problemen in verband met het ontwikkelen van strategische doelstellingen (met inbegrip van op een internationale basis), arbeidsverhoudingen, en het selecteren, motiveren en ontwikkelen van personeel. [+]

Dit programma is gericht op degenen die wensen om een ​​kritisch inzicht in mensen en organisaties te ontwikkelen. Het richt zich op de strategische en individuele niveau verbeteringen, door beoordeling van de rol van human resource management (HRM) in moderne organisaties, de problemen in verband met het ontwikkelen van strategische doelstellingen (met inbegrip van op een internationale basis), arbeidsverhoudingen, en het selecteren, motiveren en ontwikkelen van personeel. Je zal ook toegepast onderzoek vaardigheden te verwerven. Het programma is erkend door de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Verbeter of de ontwikkeling van uw carrière in human resources, management, training en ontwikkeling of consultancy. - Ontwikkelen van een kritisch inzicht in human resource management, gedrag in organisaties en de arbeidsverhoudingen theorie en praktijk. - Profiteer van Birkbeck befaamde kwaliteit van het onderwijs en de expertise in de levering van part-time programma's. - Studie van flexibele leermethoden combineren face-to-face en netwerk leren. - Toegang tot een uitgebreid gamma van elektronische middelen, met inbegrip van speciaal geprepareerde teksten voor elke module. Gebruik van de online leeromgeving met een hoog niveau van klantenservice. Natuurlijk structuur Het programma bestaat uit 8 verplichte modules. U moet alle 8 modules en een begeleid zelfstandig toegepast onderzoek project te voltooien. Onderzoeksmethoden en vaardigheden worden geïntegreerd in het programma. Loopbaan en inzetbaarheid Afgestudeerden gaan ontwikkelen of vooruit loopbaan in het management, human resources, opleiding en ontwikkeling, en consultancy. [-]

Msc Informatiesystemen En Het Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze mid-career Master's degree in Information Systems and Management is ontworpen voor mensen met een diploma in informatie systemen, computers of het management; of mensen met een uitgebreide ervaring in het gebruik van informatiesystemen in organisaties, of het beheer van IT. [+]

Deze mid-career Master's degree in Information Systems and Management is ontworpen voor mensen met een diploma in informatie systemen, computers of het management; of mensen met een uitgebreide ervaring in het gebruik van informatiesystemen in organisaties, of het beheer van IT. Het zal voortbouwen op uw begrip van de informatiesystemen en het beheer, het aanbieden van de mogelijkheid om te studeren op een gevorderd niveau binnen of tussen verschillende gebieden, met inbegrip van informatie systemen project management, ontwikkeling en change management, en computing gebaseerde innovatie. Studenten die de opleiding succesvol af te ronden zal hebben opgedaan een grondige theoretische en praktische kennis in hun gekozen gebied van studie, die ze kunnen gebruiken in zijn: analyse van problemen; evaluatie van technologische opties; inzet van passende oplossingen; en onderzoek naar, of de ontwikkeling en implementatie van nieuwe informatie gebaseerde technologieën. Degenen die in het bezit van de PRINCE2 Foundation en Practitioner kwalificatie in project management zal krediet te krijgen voor hun vorige externe studie, terwijl degenen die dat niet doen krijgen de gelegenheid om deze nuttige externe certificering te krijgen hebben. Het gebruik en beheer van informatiesystemen in organisaties wordt benadrukt. Voor degenen die met het beheer van de kwalificaties, is studie van informatiesystemen ontwikkeling en aanverwant materiaal vereist. PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk en een ingeschreven gemeenschapsmerk van het Office of Government Commerce, En is geregistreerd bij het US Patent and Trademark Office. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Richt zich op informatiesystemen projectmanagement. - Zorgt voor afgestudeerden met een... [-]

Msc Informatietechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma omvat praktische aspecten van informatiesystemen ontwikkeling, modern management onderwerpen en professionaliteit in de IT. Als u al ervaring met het werken in de IT-industrie, het programma is gericht op mogelijkheden voor het verbreden en verdiepen van uw kennis en vaardigheden. [+]

Dit programma omvat praktische aspecten van informatiesystemen ontwikkeling, modern management onderwerpen en professionaliteit in de IT. Als u al ervaring met het werken in de IT-industrie, het programma is gericht op mogelijkheden voor het verbreden en verdiepen van uw kennis en vaardigheden. Als u niet beschikt over eerdere ervaring, het programma heeft tot doel een platform te bieden voor een carrière in de IT-industrie. U ontvangt een gevorderd niveau van kennis van computers, computers, software ontwikkeling, en hoe om software systemen te ontwerpen en te implementeren krijgen. Het programma omvat ook het gebruik van informatiesystemen in organisaties, en het beheer van IT en informatiesystemen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Zorgt voor afgestudeerden die een eerste graad in een andere taal dan het rekenen met kennis van informatie-systemen, computers en beheer van IT-onderwerp. - Krijg een diepgaande kennis voor probleemanalyse, evaluatie van technologische opties, systeemontwikkeling, technologiegedreven organisatieverandering en op technologie gebaseerde innovatie. - Ontwikkelen van funderingen voor verder naar een MPhil / PhD-programma in informatiesystemen of technologie management. - U heeft 24 uur per dag toegang tot de verschillende laboratoria van netwerk-pc's met een bereik van taal compilers, databases en andere toepassingssoftware. Wij zijn aangesloten, via het SuperJANET netwerk, om de computers van andere academische instellingen in Londen, elders in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Loopbaan en inzetbaarheid Afgestudeerden gaan om een ​​carrière in de informatiesystemen ontwikkeling, beheer van informatiesystemen, advies en onderzoek. [-]

MSc in Mathematical Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

U zult modules voltooien in programmering, numerieke methoden en financiële statistieken, en veel onderwerpen worden geïllustreerd door computervoorbeelden.

[-]

Msc Internationaal Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma zal u voor te bereiden op een carrière in het management met multinationale ondernemingen of bedrijven die zich bezighouden met het internationale bedrijf uit te oefenen; en om vooruitgang te boeken, indien gewenst, aan één van de opleidingen onderzoek Birkbeck's. [+]

Dit programma zal u voor te bereiden op een carrière in het management met multinationale ondernemingen of bedrijven die zich bezighouden met het internationale bedrijf uit te oefenen; en om vooruitgang te boeken, indien gewenst, aan één van de opleidingen onderzoek Birkbeck's. Het bevordert de ontwikkeling van een brede kennis en expertise op de volgende gebieden: - De essentie van grensoverschrijdend beheer van theorie en praktijk, en de kern principes en de praktijk van het bedrijfsleven en organisaties in een internationale context. - Het ontwerp en de implementatie van de strategie op verschillende niveaus van de corporate organisatie, met name in een internationale dimensie. - Een reeks van keuzevakken in het internationale bedrijfsleven en het management, alsmede specifieke functionele gebieden dat de reikwijdte van het leren in internationaal management zal verbreden, en haar interface met het internationale bedrijfsleven. - De analyse van de conceptuele en praktische vraagstukken in de internationale management door middel van de uitoefening van het proefschrift, dus het bevorderen van bevoegdheden van kritische analyse en onafhankelijk oordeel aan oplossingen voor complexe bestuurlijke problemen in de internationale organisaties van het bedrijfsleven te kaderen. - Persoonlijke ontwikkeling en generieke vaardigheden die overdraagbaar aan een breed scala van onderzoek, onderwijs en werksituaties, met inbegrip van de vaardigheden van zelfdiscipline, reflectie, analyse, communicatie, leiderschap en levenslang leren zijn vaardigheden. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke... [-]

MSc International Bedrijf

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van de belangrijkste thema's te ontwikkelen in het internationale bedrijfsleven en management, met een bijzondere focus op hoe bedrijven kunnen internationaliseren en effectieve internationale zakelijke strategieën om zakelijke bedreigingen en kansen te pakken in de internationale markt te ontwikkelen. [+]

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van de belangrijkste thema's te ontwikkelen in het internationale bedrijfsleven en management, met een bijzondere focus op hoe bedrijven kunnen internationaliseren en effectieve internationale zakelijke strategieën om zakelijke bedreigingen en kansen te pakken in de internationale markt te ontwikkelen. Het programma combineert specialistische cursussen gegeven met een algemene opleiding in management, zakelijke organisatie, strategie en methoden van onderzoek. U een proefschrift te voltooien ook over een onderwerp dat onder het programma, begeleid door een personeelslid van het verrichten van onderzoek binnen dat gebied. Studenten het invullen van het programma te ontwikkelen kennis, vaardigheden en de competentie om te kunnen kritieke problemen in het internationale bedrijfsleven te analyseren met zowel kwalitatieve als kwantitatieve methoden, en het ontwerpen en implementeren van internationale business-strategie en beleidsontwikkeling. Het is vooral van belang als je bent, of zouden willen zijn, een manager die verantwoordelijk is voor het internationale bedrijfsleven en politiek zaken in een particuliere of publieke organisatie. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden... [-]

Msc International Business En Ontwikkeling

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is geschikt voor afgestudeerden die zijn of willen zijn, die werkzaam zijn in de relevante ministeries, niet-gouvernementele organisaties, internationale organisaties of particuliere ondernemingen die betrokken zijn bij, of in verband met, het internationale bedrijfsleven en de economische ontwikkeling. Het biedt ook een basis voor diegenen die promotieonderzoek in het internationale bedrijfsleven en ontwikkeling te ondernemen. [+]

Het tempo van de globalisering van de nationale economieën is versneld in de afgelopen jaren, en dit heeft geleid tot een meer dynamische relatie tussen de internationale activiteiten en de economische en sociale ontwikkeling. Dit programma is geschikt voor afgestudeerden die zijn of willen zijn, die werkzaam zijn in de relevante ministeries, niet-gouvernementele organisaties, internationale organisaties of particuliere ondernemingen die betrokken zijn bij, of in verband met, het internationale bedrijfsleven en de economische ontwikkeling. Het biedt ook een basis voor diegenen die promotieonderzoek in het internationale bedrijfsleven en ontwikkeling te ondernemen. Onderwerpen zijn onder meer het internationale bedrijfsleven en de economische en sociale ontwikkeling, internationale business-strategieën in zowel ontwikkelde als opkomende markten, de publieke sector, duurzame middelen van bestaan ​​en duurzame ontwikkeling, effectbeoordeling en hulpbronnen en milieu management. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Streeft naar... [-]

Msc Internationale Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma zal u voorzien van een hoog niveau, uitgebreide en strenge begrip van het belang van internationale marketing, zodat u inzicht in marketing besluitvorming te ontwikkelen in een mondiale culturele context. [+]

Dit programma zal u voorzien van een hoog niveau, uitgebreide en strenge begrip van het belang van internationale marketing, zodat u inzicht in marketing besluitvorming te ontwikkelen in een mondiale culturele context. Het programma stelt u in staat om te linken theorie en praktijk, om ethische praktijken vast te stellen, en om deel te nemen in kritisch denken en probleemoplossend gericht besluitvorming die in een algemene internationale zakelijke omgeving kan worden toegepast. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - International in omvang en zal een beroep op mensen met een marketing achtergrond, en aan degenen zonder die willen beginnen aan een carrière in de marketing. - Maakt verwijzing naar onderzoek bevindingen aan aanvullende inzichten in de zaak te verstrekken. - Diverse educatieve aanpak zal u toelaten om uw besluitvorming vaardigheden te ontwikkelen en om theorie en praktijk... [-]

MSc Investment Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Bent u geïnteresseerd in een carrière in de investeringen, in financiële instellingen, of enige andere financiële management-gerelateerde banen zijn, dan is deze opleiding zal u uitrusten met de vereiste kennis en vaardigheden. De syllabus is ontworpen om uw kwantitatieve analyse vaardigheden te ontwikkelen, zodat u kritisch te analyseren financiële investeringsvoorstellen en empirische toepassingen van corporate finance. [+]

Dit is een uitdagende en veeleisende programma dat up-to-date onderwerpen worden behandeld in de empirische finance. Bent u geïnteresseerd in een carrière in de investeringen, in financiële instellingen, of enige andere financiële management-gerelateerde banen zijn, dan is deze opleiding zal u uitrusten met de vereiste kennis en vaardigheden. De syllabus is ontworpen om uw kwantitatieve analyse vaardigheden te ontwikkelen, zodat u kritisch te analyseren financiële investeringsvoorstellen en empirische toepassingen van corporate finance. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Dit programma is onderdeel van het CFA universitaire erkenning programma en heeft een beperkt aantal CFA beurzen beschikbaar. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Zorgt voor een grondige kennis en toepassingen van de belangrijkste gebieden van de investeringen en financiën. - Na afloop, zult u in staat om te begrijpen, toepassen en kritisch beoordelen van een breed scala van investeringen technieken, alsmede financieel beheer... [-]

Msc Learning Technologieën

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze Master's degree in het leren technologieën zorgt voor de technische en pedagogische kennis die nodig is voor het ontwerpen, ontwikkelen en evalueren van het leren technologieën vanuit het perspectief van state-of-the-art kunstmatige intelligentie en informatica technieken, leertheorie en onderwijspraktijk. [+]

Deze Master's degree in het leren technologieën zorgt voor de technische en pedagogische kennis die nodig is voor het ontwerpen, ontwikkelen en evalueren van het leren technologieën vanuit het perspectief van state-of-the-art kunstmatige intelligentie en informatica technieken, leertheorie en onderwijspraktijk. Het ontwikkelt een solide basis voor de toegang tot een carrière in het leren technologieën of om een ​​onderzoek graad in het onderwerp. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Biedt academische basis voor het beroep van leren technoloog. - Wordt gegeven door senior academici uit 2 wereldklasse afdelingen op Birkbeck en het Instituut voor Education.You zal toegang tot de faciliteiten van beide instellingen hebben. - Onderscheidend in zijn twin focus op de informatica en de leertheorie die samen de optimale ontwikkeling van het leren technologieën ondersteunen. - U heeft 24 uur per dag toegang tot de verschillende laboratoria van netwerk-pc's met een bereik van taal compilers, databases en andere toepassingssoftware. Wij zijn aangesloten, via het SuperJANET netwerk, om de computers van andere academische instellingen in Londen, elders in het Verenigd Koninkrijk, en in het buitenland. Loopbaan en inzetbaarheid Ontwerp, ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het leren technologieën, zowel in de private of de publieke sector. [-]

Msc Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen En Duurzaamheid

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De MSc Corporate Responsibility & Sustainability is ontworpen om een ​​beter begrip te bieden, om kritisch denken te stimuleren en probleemgericht besluitvorming oefenen op een scala van economische, sociale en ecologische problemen die de werking van de hedendaagse organisaties beïnvloeden. [+]

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn belangrijke thema's voor een breed scala van organisaties en voor de managers die in hen werken geworden. Een breed scala van redenen ten grondslag liggen aan deze toename van de betekenis, zoals high-profile zakelijke schandalen; een groeiende behoefte aan verantwoording, transparantie en duurzaamheid aan te tonen; een afnemende tolerantie voor zakelijke risico en onverantwoordelijkheid; evenals de noodzaak om de corporate reputatie te beschermen en om merkentrouw en concurrentievoordeel te ontwikkelen. De MSc Corporate Responsibility & Sustainability is ontworpen om een ​​beter begrip te bieden, om kritisch denken te stimuleren en probleemgericht besluitvorming oefenen op een scala van economische, sociale en ecologische problemen die de werking van de hedendaagse organisaties beïnvloeden. Het zal ten goede komen aan personen die ofwel al een appreciatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid verworven door middel van hun carrière en wens om verder inzicht te ontwikkelen tot dit onderwerp, of degenen die hebben beperkte kennis van het onderwerp en willen hun begrip en waardering ontwikkelen van het of gebruik maken van de opgedane kennis om te beginnen aan een carrière in deze sector. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van... [-]

Msc Management Consultancy En Organisatieverandering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze unieke en innovatieve programma combineert management consultancy theorie en praktijk vanuit het gezichtspunt van de organisatorische en strategische verandering. Het biedt u de mogelijkheid om uw kennis, vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen om te opereren als een succesvolle consultant. [+]

graad van de avond studie Deze unieke en innovatieve programma combineert management consultancy theorie en praktijk vanuit het gezichtspunt van de organisatorische en strategische verandering. Het biedt u de mogelijkheid om uw kennis, vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen om te opereren als een succesvolle consultant. Het programma is ontworpen vanuit het perspectief van het beoefenen van consultants en biedt een unieke combinatie van de nieuwste theoretische denken op strategisch management met praktische inzichten in succesvolle organisatieverandering. Je leert om de tools en technieken die worden gebruikt door enkele van de meest succesvolle management consultancies toepassing. Het programma zal u toelaten om uw kennis, strategisch denken en verbeelding aan het werk gezet met andere getalenteerde mensen in een ondersteunende academische omgeving die teamwork en actieve betrokkenheid stimuleert in het leerproces. Dit programma zal heilzaam zijn: ervaren consultants en verandering professionals die willen hun kennis en ervaring in een academische omgeving te verbreden; die begint op een consulting carrière die wensen om nieuwe kennis te verwerven en ontwikkelen van hun eigen adviesbureau stijl; en professionals, experts uit de industrie of leidinggevenden in de private of publieke sector die willen om de overgang naar consulting of het verwerven van consultancy vaardigheden en kennis om hun huidige rol en de prestaties te verbeteren. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Management consulting is een van de snelst groeiende beroepen, en consulting vaardigheden en expertise zijn in de vraag over een breed scala van industrieën en organisaties. - Deze flexibele, innovatieve en intellectueel uitdagend programma... [-]

Msc Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

In dit programma, zult u kennis met de basis van marketing, de theoretische onderbouwing, de marketing mixen, en de huidige en toekomstige trends van marketing. [+]

Marketing is het proces waarbij bedrijven bepalen welke producten of diensten van belang zijn voor de klanten kan zijn, en de strategie om te gebruiken in de verkoop, communicatie en business development. In dit programma, zult u kennis met de basis van marketing, de theoretische onderbouwing, de marketing mixen, en de huidige en toekomstige trends van marketing. U wordt geconfronteerd met een aantal relevante onderwerpen, waaronder branding, customer relationship management, e-marketing en groene marketing. Het programma van de studie is het up-to-date, intellectueel inspirerend en relevant. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Een high-level programma in marketing, het aantrekken van hoge kwaliteit, zeer gemotiveerde studenten uit de hele wereld. - Zorgt voor een beter begrip van het belang en de noodzaak van marketing. - U zult objectieve inzichten in de materie te ontwikkelen en te leren... [-]

Msc Marketing Communicatie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Erkend door het Chartered Institute of Marketing. - U krijgt toegang tot Moodle, onze online leermiddel waar alle informatie en materialen die verband houden met uw programma van de studie en modules beschikbaar te hebben. Je hebt ook toegang tot de Birkbeck Bibliotheek en e-bibliotheek waar u boeken en tijdschriftartikelen die nodig zijn voor je studie kan verkrijgen. Loopbaan en inzetbaarheid [-]

Msc Menselijke Ontwikkeling En Consultancy Resource

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze master richt zich op human resource development (HRD): een strategische benadering voor people management en organisatie-ontwikkeling, ontworpen om te leren, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en prestaties te verbeteren binnen de werkplek. [+]

Deze Master richt zich op human resource development (HRD): Een strategische benadering voor people management en organisatie-ontwikkeling, ontworpen om te leren, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en prestaties te verbeteren binnen de werkplek. Het ontwerp van dit programma wordt erkend dat de barrières die ooit gescheiden zijn specialisten op gebieden zoals opleiding, management development en organisatorisch leren verdwijnen, terwijl de nieuwe benaderingen, zoals talent en kennis management, winnen de tractie in zowel academische als beoefenaar gemeenschappen. Hij erkent ook dat er behoefte is aan HRD beoefenaars, of het werken binnen een HR-afdeling, onafhankelijk van elkaar, of binnen een consultancy organisatie, om hun eigen praktijk en het ontwerp kritisch te evalueren en te leveren HRD benaderingen die voldoen aan de behoeften van een steeds meer divers personeelsbestand. Alle modules integreren academische perspectieven met praktijkgerichte aanpak van HRD en veel nadruk wordt gelegd op het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn in meer senior HRD rollen geplaatst. U krijgt inzicht in de relevante organisatorische en management theorie te krijgen, terwijl het onderzoek van hedendaagse ontwikkelingen binnen het HRD-veld. Er is een bijzondere aandacht aan het waarborgen u zich bewust van het belang van ethisch en professioneel handelen met een bewezen inzet voor gelijke kansen en diversiteit en waarderen het belang van voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het programma is erkend door de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Integreert academische perspectieven met een adviesbureau en praktijkgerichte aanpak van de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen.... [-]

Msc Organisatiegedrag

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze Master's degree in organisatorisch gedrag is gericht op degenen die wensen om hun begrip van mensen en organisaties te ontwikkelen. Je krijgt een brede kennisbasis in arbeidspsychologie en gedrag in organisaties te krijgen. [+]

Deze Master's degree in organisatorisch gedrag is gericht op degenen die wensen om hun begrip van mensen en organisaties te ontwikkelen. Je krijgt een brede kennisbasis in arbeidspsychologie en gedrag in organisaties te krijgen. De mate richt zich op gesprekken van het huidige onderzoek, met als doel u aan te moedigen om deel te nemen in kritisch denken en reflecteren over theorie en praktijk. Je moet ook een minimale toegepast onderzoek vaardigheden te verwerven. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Verbeter of de ontwikkeling van uw carrière in het management, human resources, opleiding en ontwikkeling of consultancy. - Onze Afdeling Organisatiepsychologie staat bekend om de kwaliteit van het onderwijs en de expertise in de levering van part-time programma's. - Flexibele studie kun je studeren vanuit huis, op het werk of in het buitenland. - Toegang tot een uitgebreid gamma van elektronische middelen, met inbegrip van speciaal geprepareerde teksten voor elke module. Gebruik van de online leeromgeving met een hoog niveau van klantenservice. Natuurlijk structuur U vult 8 onderwezen modules. U vindt er ook een begeleid zelfstandig toegepast onderzoek project te voltooien. Loopbaan en inzetbaarheid Een recent afgestudeerde bestemming enquête is gebleken dat afgestudeerden van dit programma werkten als managers, opleidingsdirecteuren, HR consultants en bestuurders of associate bestuurders voor een aantal organisaties, waaronder het King's Fund, lokale overheden, het bankwezen en financiën, Transport for London en Alstom . [-]

Msc Sport Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie te geven en gerelateerde bedrijven en organisaties, door het combineren van speciaal onderwijs over de principes en de praktijk van de sport management en economie met een algemene opleiding in management, business organisatie, strategie en onderzoeksmethoden. [+]

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie te geven en gerelateerde bedrijven en organisaties, door het combineren van speciaal onderwijs over de principes en de praktijk van de sport management en economie met een algemene opleiding in management, business organisatie, strategie en onderzoeksmethoden. Het heeft betrekking op een aantal belangrijke gebieden, zoals bestuur en regelgeving, met de nadruk op de bredere sportsector. Het zal u helpen om een ​​dieper begrip van het management, governance en regelgeving binnen het bedrijf van de sport te ontwikkelen. Het is bij uitstek geschikt om aan de behoeften van de leidinggevenden binnen een verscheidenheid van sportorganisaties, zoals professionele sportclubs, bestuursorganen, media-organisaties, leden van de supportersverenigingen en lokale overheidsfunctionarissen met verantwoordelijkheden op het gebied van vrije tijd, maar ook mensen met een een algemeen belang in de sport en de media-industrie. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling... [-]

Msc Sport Management En De Business Van Het Voetbal

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie te geven en gerelateerde bedrijven en organisaties, door het combineren van speciaal onderwijs over de principes en de praktijk van de sport management en economie met een algemene opleiding in management, business organisatie, strategie en onderzoeksmethoden. Het heeft betrekking op een aantal belangrijke gebieden, zoals bestuur en regelgeving, met de nadruk op de bredere sportsector. [+]

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie te geven en gerelateerde bedrijven en organisaties, door het combineren van speciaal onderwijs over de principes en de praktijk van de sport management en economie met een algemene opleiding in management, business organisatie, strategie en onderzoeksmethoden. Het heeft betrekking op een aantal belangrijke gebieden, zoals bestuur en regelgeving, met de nadruk op de bredere sportsector. Het zal u helpen om een ​​dieper begrip van het management, governance en regelgeving binnen het bedrijf van de sport te ontwikkelen. Het is bij uitstek geschikt om aan de behoeften van de leidinggevenden binnen een verscheidenheid van sportorganisaties, zoals professionele sportclubs, bestuursorganen, media-organisaties, leden van de supportersverenigingen en lokale overheidsfunctionarissen met verantwoordelijkheden op het gebied van vrije tijd, maar ook mensen met een een algemeen belang in de sport en de media-industrie. Op basis in de School of Business, Economie en Informatica, het Department of Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in... [-]

Msc Sport Management En Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie en aanverwante bedrijven en organisaties, door het verstrekken van gespecialiseerde leer over de principes en de praktijk van de sport management en marketing te geven. [+]

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie en aanverwante bedrijven en organisaties, door het verstrekken van gespecialiseerde leer over de principes en de praktijk van de sport management en marketing te geven. Het zal u helpen om een ​​dieper begrip van het management, governance en regelgeving binnen het bedrijf van de sport te ontwikkelen. Het biedt ook een goed begrip van het belang van marketing voor sportorganisaties. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Een uitgebreid overzicht van de theorie en praktijk van de business en management en marketing van sport. - Gekoppeld aan Birkbeck Sport Business-centrum, een van 's werelds toonaangevende centra voor sport zaken en voetbal onderzoek, onderwijs, opleiding, consultancy en beleidsadvies. - We gaan in belangrijke collaboratief onderzoek en hebben uitstekende... [-]

Msc Sport Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is gericht op degenen die wensen om hun begrip van marketing te ontwikkelen, en hoe zij van toepassing op de sport-industrie. Het biedt een uitgebreide inleiding op een scala van generieke marketing onderwerpen en bekijkt hoe de principes en processen: marketing van toepassing zijn op de sport-industrie. [+]

Dit programma is gericht op degenen die wensen om hun begrip van marketing te ontwikkelen, en hoe zij van toepassing op de sport-industrie. Het biedt een uitgebreide inleiding op een scala van generieke marketing onderwerpen en bekijkt hoe de principes en processen: marketing van toepassing zijn op de sport-industrie. Het programma is bij uitstek geschikt om aan de behoeften van de leidinggevenden binnen de voetbalclubs en mediaorganisaties, officieren van voetbal en sport regelgevende instanties, maar ook mensen met een algemene interesse in de sport, voetbal en de media-industrie. Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften. We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding. Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? - Verbeter uw kennis en begrip van marketing. - Leer hoe marketing geldt voor de sport industrie en sportorganisaties. - Verbeter of de ontwikkeling van uw carrière in de sport-industrie. - Profiteer van Birkbeck gerenommeerde hoogwaardig onderwijs en expertise in de levering van... [-]

Videos

Living in London. Birkbeck International

Orientation Week - International Students

Introduction to the School of Business, Economics and Informatics

International Students

Study Support

Contact

Birkbeck, University of London

Adres Birkbeck, University of London Malet Street, Bloomsbury
WC1E 7HX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.bbk.ac.uk/
Telefoon +44 20 7631 6000