Birkbeck, University of London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Birkbeck is een onderzoeksinstituut van wereldklasse, een levendig centrum van academische excellentie en Londen's enige gespecialiseerde aanbieder van avondonderwijs in het hoger onderwijs.

De geschiedenis van Birkbeck

Op de avond van 11 november 1823 stroomden ongeveer 2000 mensen naar de Crown en Anchor Tavern on the Strand om te zien hoe dr. George Birkbeck en zijn aanhangers, waaronder Jeremy Bentham, JC Hobhouse MP en H Brougham MP, het onderwijs voor de werkende mannen in Londen bespreken . Hieruit groeide het London Mechanics 'Institute, gewijd aan het onderwijs aan werkende mensen, formeel opgericht op 2 december op dezelfde locatie.

Deze stichting betekende dat, voor de eerste keer, ambachtslieden en ambachtslieden konden leren over wetenschap, kunst en economie - een concept zo controversieel dat Dr. Birkbeck werd beschuldigd van 'het verstrooien van de zaden van het kwaad'. Onverschrokken noemde Dr. Birkbeck zijn aanhangers tot actie: 'Nu is het tijd voor de universele voordelen van de zegeningen van kennis.' Veel donoren waren overtuigd van de belangrijke missie en er werd genoeg geld ingezameld om het College te openen en een radicaal nieuwe visie naar voren te schuiven. Zeven jaar later zette de instelling een verdere radicale stap door een van de eerste hogescholen te worden die vrouwen als studenten toeliet.

In 1858 was Birkbeck de eerste keuze voor studenten die een universitaire opleiding wilden, maar die het zich niet konden veroorloven om voltijds te studeren. Deze rol werd geformaliseerd in 1920, toen Birkbeck officieel onderdeel werd van de Universiteit van Londen.

Mission statement

De belangrijkste doelstellingen van Birkbeck zijn:

 • Deelopleidingen voor het hoger onderwijs geven die beantwoorden aan de veranderende educatieve, culturele, persoonlijke en loopbaanbehoeften van volwassenen; in het bijzonder diegenen die wonen of werken in de regio Londen.
 • Schakel volwassen studenten met verschillende sociale en educatieve achtergronden in om deel te nemen aan onze cursussen.
 • Onderhouden en ontwikkelen van excellentie in onderzoek en bieden de hoogste kwaliteit onderzoekstraining in al onze vakgebieden.
 • Maak de resultaten van onderzoek en de verworven expertise beschikbaar door middel van onderwijs, publicatie, partnerschappen met andere organisaties en de bevordering van maatschappelijk en maatschappelijk debat.

De belangrijkste ondersteunende doelstellingen zijn:

 • Bied onze studenten een geïntegreerd aanbod van flexibele, door onderzoek geleide cursussen aan op alle niveaus.
 • Bereik en behoud sterke onderzoeksculturen ter ondersteuning van interdisciplinair werk op elke school en faculteit.
 • Zorg ervoor dat het College een inclusieve werk- en leeromgeving biedt voor zijn studenten en personeel, zodat iedereen zijn volledige potentieel kan ontwikkelen.
 • Ontwikkel het vermogen van de Academie om snel te reageren op nieuwe en veranderende kansen in het hoger en voortgezet onderwijs.
 • Ontwikkel duurzame partnerschappen in de regio Londen en daarbuiten.

Charitatieve status

Birkbeck, University of London is een vrijgestelde liefdadigheidsinstelling onder de voorwaarden van de Charities Act. Krachtens de Charities Act 2011 worden universiteiten onder toezicht van de Higher Education Funding Council for England (HEFCE) als hoofdregulateur, belast met het verzekeren dat de universiteiten hun verplichtingen volgens de liefdadigheidswet nakomen.

Internationale partnerschappen

Birkbeck is trots op een aantal strategisch belangrijke samenwerkingsverbanden met enkele van 's werelds toonaangevende universiteiten.

Alle internationale partnerschappen van Birkbeck zijn ontworpen om de vrije uitwisseling van ideeën mogelijk te maken en om de opleiding van academisch personeel te bevorderen, terwijl progressieovereenkomsten zijn geformuleerd om buitenlandse studenten in staat te stellen hun studies te combineren met een diploma in Birkbeck.

 • SWUFE
 • DUFE
 • BEETJE
 • Universiteit van Sao Paolo
 • Hong Kong Shue Yan University

Birkbeck heeft ook overeenkomsten met de volgende internationale universiteiten:

 • Northwestern Polytechnical University, Xian
 • Columbia University
 • De federale universiteit van Goias
 • De staatsuniversiteit van Rio de Janeiro
 • Universiteit van Villanova
 • Universiteit van Pretoria

Bestuur

De bestuursstructuren van Birkbeck zorgen ervoor dat het effectief strategisch leiderschap en uitvoerend management heeft om zijn missie als toonaangevend onderzoeks- en avondonderwijsinstituut te vervullen.

 • Gouverneurs: Het bestuursorgaan, in het College aangeduid als Gouverneurs, is collectief verantwoordelijk voor het toezicht op alle activiteiten van Birkbeck.
 • Comités: het bestuur van de gouverneurs en het college worden ondersteund door een aantal commissies. Hun rol bestaat erin toezicht te houden op en advies te geven over specifieke activiteitsdomeinen en, in bepaalde gevallen, om de bevoegdheden uit te oefenen die hun door het bestuursorgaan zijn gedelegeerd.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc arbeidspsychologie

Online Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +2 more

Deze master is gericht op degenen die wensen om hun begrip van mensen en organisaties te ontwikkelen. Je krijgt een brede kennisbasis in arbeidspsychologie en gedrag in organisaties te krijgen. [+]

Deze Master's diploma is gericht op degenen die wensen om hun begrip van mensen en organisaties te ontwikkelen.

Je krijgt een brede kennisbasis in arbeidspsychologie en gedrag in organisaties te krijgen.

De mate richt zich op gesprekken van het huidige onderzoek, met als doel u aan te moedigen om deel te nemen in kritisch denken en reflecteren over theorie en praktijk. Je moet ook een minimale toegepast onderzoek vaardigheden te verwerven.

Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? Verbeter of de ontwikkeling van uw carrière in het management, human resources, opleiding en ontwikkeling of consultancy. Het ministerie van Organisatiepsychologie staat bekend om zijn kwaliteit van het onderwijs en de expertise in de levering van part-time programma's. Flexibele studie kun je studeren vanuit huis, op het werk of in het buitenland. Toegang tot een uitgebreid gamma van elektronische middelen, met inbegrip van speciaal geprepareerde teksten voor elke module. Gebruik van de online leeromgeving met een hoog niveau van klantenservice. Natuurlijk structuur ... [-]

Msc beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma heeft een flexibele structuur, waarmee u kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op een algemene achtergrond in het bedrijfsleven en het management of zich te richten op een vakgebied. Wat u ook kiest, het programma biedt een solide basis in de belangrijkste aspecten in het management en is gebaseerd op de afdeling van de gebieden van onderzoeksexpertise Management. [+]

Dit programma heeft een flexibele structuur, waarmee u kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op een algemene achtergrond in het bedrijfsleven en het management of zich te richten op een vakgebied. Wat u ook kiest, het programma biedt een solide basis in de belangrijkste aspecten in het management en is gebaseerd op de afdeling van de gebieden van onderzoeksexpertise Management.

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.... [-]


Msc boekhouding en financieel beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit is een generalist MSc en zal voor degenen die willen een carrière in de boekhouding na te streven en zij die een grondige kennis van de boekhouding als budgethouders vereisen relevant zijn. Wij zoeken studenten uit verschillende gebieden in business / management, boekhouding en financiën, of die met een kwantitatieve achtergrond. [+]

Dit is een generalist MSc en zal voor degenen die willen een carrière in de boekhouding na te streven en zij die een grondige kennis van de boekhouding als budgethouders vereisen relevant zijn. Wij zoeken studenten uit verschillende gebieden in business / management, boekhouding en financiën, of die met een kwantitatieve achtergrond.

We nemen een echte interdisciplinaire benadering van het onderwerp, die biedt u een innovatieve manier om te leren over onderwerpen die niet in een hokje in een bepaald gebied. Omdat onze studenten komen uit zo'n verscheidenheid aan achtergronden en variëren in leeftijd en ervaring, vindt u onze discussies in de klas vinden een stimulerende arena waarin nieuwe ideeën en onderwerpen te verkennen.... [-]


Msc business innovatie met e-business

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. [+]

Technologische veranderingen en de digitale economie te verhogen nieuwe economische en bestuurlijke uitdagingen voor bedrijven en publieke en particuliere organisaties. Birkbeck is een centrum voor excellentie in onderzoek en inspirerende onderwijs in het bedrijfsleven innovatie.

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld.

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.... [-]


Msc business innovatie met internationale beheer van de technologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. [+]

Technologische veranderingen en de digitale economie te verhogen nieuwe economische en bestuurlijke uitdagingen voor bedrijven en publieke en particuliere organisaties. Birkbeck is een centrum voor excellentie in onderzoek en inspirerende onderwijs in het bedrijfsleven innovatie.

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld.

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.... [-]


Msc business innovatie met ondernemerschap en innovatie management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld. [+]

Technologische veranderingen en de digitale economie te verhogen nieuwe economische en bestuurlijke uitdagingen voor bedrijven en publieke en particuliere organisaties. Birkbeck is een centrum voor excellentie in onderzoek en inspirerende onderwijs in het bedrijfsleven innovatie.

Dit postgraduaat in business innovatie is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van het belang van innovatie voor een andere invulling management, business strategie, corporate activa, intellectuele eigendomsrechten, instellingen, organisaties, bedrijven, ondernemerschap en globalisering te ontwikkelen in een veranderende wereld.

Het programma wordt ook aangeboden met specialisatie in E-Business of International Technology Management.... [-]


Msc carrière management en coaching

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze Master's degree in loopbaanbegeleiding en coaching combineert een diepgaande studie van loopbaanbegeleiding, begeleiding en coaching met praktische opleiding in de carrière coaching vaardigheden, de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden en de academische studie van het gedrag op het werk. [+]

Deze Master's degree in loopbaanbegeleiding en coaching combineert een diepgaande studie van loopbaanbegeleiding, begeleiding en coaching met praktische opleiding in de carrière coaching vaardigheden, de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden en de academische studie van het gedrag op het werk. Het programma is gericht op coaches, adviseurs en HR-professionals toe te rusten om te werken met groepen en individuen op relationele diepte in organisaties. Het zal u toelaten om de theorie, onderzoek en praktijk op deze gebieden kritisch te evalueren.

Het is een van de weinige programma's in het Verenigd Koninkrijk te richten op volwassen loopbaanbegeleiding en coaching. Het trekt mensen die werkzaam zijn in een breed scala van instellingen en organisatorische context, en biedt uitstekende mogelijkheden voor peer learning en netwerken.... [-]


Msc cognitie en berekening

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit postgraduaat bestudeert de cognitieve processen en representaties ten grondslag liggen aan het menselijk denken, kennis en gedrag. Het integreert een breed scala aan disciplines en methodologieën met de kern veronderstelling dat de menselijke cognitie is een computationeel proces, in neurale hardware geïmplementeerd. [+]

Dit postgraduaat bestudeert de cognitieve processen en representaties ten grondslag liggen aan het menselijk denken, kennis en gedrag. Het integreert een breed scala aan disciplines en methodologieën met de kern veronderstelling dat de menselijke cognitie is een computationeel proces, in neurale hardware geïmplementeerd.

Belangrijkste onderwerpen zijn: de aard van de computationele uitleg; algemene beginselen van cognitie; methodologie van computationeel modelleren; theorieën van de cognitieve architectuur; symbool systemen; connectionisme; neurale berekening; en case studies in de computationele cognitiemodellering.

Het programma omvat een intensieve training in de experimentele opzet en methodologie, het opbouwen van rekenmodellen en het uitvoeren van een aanzienlijk stuk van oorspronkelijk onderzoek.... [-]


Msc computergebruik voor de financiële dienstverlening

Campus Deeltijd October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De MSc Computing voor de Financial Services biedt een intensieve cursus speciaal op maat gemaakt voor informatica afgestudeerden of afgestudeerden van verwante onderwerpen met een aanzienlijke hoeveelheid van de programmering die geïnteresseerd zijn in een carrière in de financiële dienstverlening. [+]

De MSc Computing voor de Financial Services biedt een intensieve cursus speciaal op maat gemaakt voor informatica afgestudeerden of afgestudeerden van verwante onderwerpen met een aanzienlijke hoeveelheid van de programmering die geïnteresseerd zijn in een carrière in de financiële dienstverlening. Evenals het verkrijgen van een brede kennis van het onderwerp, je verwerft praktische vaardigheden en hebben de mogelijkheid om bepaalde gebieden van het huidige onderzoek dieper te onderzoeken.

Als je nieuw bent in het onderwerp, dit MSc biedt de basis voor een carrière in de IT binnen de financiële dienstverlening, en als u al het werk in de IT, biedt een kans om je kennis te verbreden en update uw vaardigheden specifiek voor financiën, terwijl het verkrijgen van een formele kwalificatie.... [-]


Msc computer science

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit intensieve programma in de informatica biedt een goede aarding voor het werken in de informatietechnologie-industrie. Evenals het verkrijgen van een brede kennis van informatica, zal u aanschaft programmering vaardigheden en hebben de mogelijkheid om bepaalde gebieden van het huidige onderzoek dieper te onderzoeken. [+]

Dit intensieve programma in de informatica biedt een goede aarding voor het werken in de informatietechnologie-industrie. Evenals het verkrijgen van een brede kennis van informatica, zal u aanschaft programmering vaardigheden en hebben de mogelijkheid om bepaalde gebieden van het huidige onderzoek dieper te onderzoeken. De graad is bedoeld voor afgestudeerden die nieuw zijn voor de informatica.

Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? Ontworpen voor afgestudeerden van andere dan de berekening van proefpersonen die willen beginnen aan een carrière in de IT. Ook ideaal als je werkt in de IT en wilt u uw vaardigheden te actualiseren en plaats ze in een bredere context, terwijl het verkrijgen van een formele kwalificatie. Geaccrediteerd als gedeeltelijk voldoen aan de eisen voor Chartered IT Professional (CITP) door de British Computer Society. U heeft 24 uur per dag toegang tot de verschillende laboratoria van netwerk-pc's met een bereik van taal compilers, databases en andere toepassingssoftware. Wij zijn aangesloten, via het SuperJANET netwerk, om de computers van andere academische instellingen in Londen, elders in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Loopbaan en inzetbaarheid ... [-]

Msc corporate governance en bedrijfsethiek

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Het belangrijkste doel van deze Master's diploma is om een ​​postgraduaat niveau onderwijs voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de complexe en veranderende relaties tussen zakelijke ondernemingen, hun stakeholders (aandeelhouders, medewerkers, klanten, leveranciers, enz.) en de samenlevingen waarin ze opereren bieden. [+]

Het belangrijkste doel van deze Master's diploma is om een ​​postgraduaat niveau onderwijs voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de complexe en veranderende relaties tussen zakelijke ondernemingen, hun stakeholders (aandeelhouders, medewerkers, klanten, leveranciers, enz.) en de samenlevingen waarin ze opereren bieden.

De economische en financiële aspecten van corporate governance relaties zijn al lange tijd van zorg aan die in het bedrijfsleven en investeringen gemeenschappen, en in de afgelopen jaren de sociale, politieke en morele aspecten van deze relaties zijn ook uitgegroeid tot een grote bezorgdheid bij het publiek. Dit programma heeft tot doel zowel aan de sets van problemen en aan de behoeften van mensen die willen zich te verdiepen in de beleidsmatige aspecten van corporate governance, alsook diegenen die professioneel betrokken zijn bij de richting en de regulering van bedrijven en het beheer of curatele van ontmoeten pensioenfondsen en andere investeringen.... [-]


Msc de financiële wiskunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Birkbeck's MSc Mathematical Finance biedt geavanceerde opleiding in kwantitatieve vaardigheden die worden gebruikt in moderne financiële instellingen, met name met name de waardering van effecten, en meting en beheer van portefeuillerisico's, waardoor u in financiële instellingen kan zoeken, inclusief regelgevende instanties. [+]

De markt voor postdoctorale opleiding in kwantitatieve financiën is aan het veranderen, met een verandering in de vaardigheden die werkgevers vragen. Birkbeck's MSc Wiskundige Financiën Biedt geavanceerde opleiding in kwantitatieve vaardigheden die worden gebruikt in moderne financiële instellingen, met name met name waardering van effecten, en meting en beheer van portefeuillerisico's, waardoor u in financiële instellingen kan zoeken, met inbegrip van regelgevende instanties.

U wordt opgeleid in programmering, numerieke methoden en statistieken, en heeft een grondslag gegeven in prijsstelling en risicobeheersingstechnieken. Een belangrijk kenmerk is de nadruk op computationele methoden en uitvoering van de prijsstelling en risicomanagement technieken geleerd. U zult modules voltooien in programmering, numerieke methoden en financiële statistieken, en veel onderwerpen worden geïllustreerd door computervoorbeelden.... [-]


MSc Economics

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van tools en technieken voor het onderzoek belangrijke economische kwesties. Het biedt een basis in wiskundige en econometrische technieken, en gaat verder met de fundamenten van de micro-economie en macro-economie en hun toepassing op nieuwe economische problemen te bespreken. [+]

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van tools en technieken voor het onderzoek belangrijke economische kwesties. Het biedt een basis in wiskundige en econometrische technieken, en gaat verder met de fundamenten van de micro-economie en macro-economie en hun toepassing op nieuwe economische problemen te bespreken.

Je leert om originele ideeën in academische papers te uiten en om ze te testen met het gebruik van de econometrie. De studie van econometrie omvat lineaire en dynamische lineaire regressiemodellen diverse hypothesetests en technieken voor het schatten stelsels. Wordt geïllustreerd economische voorbeelden, zoals modellen met rationele verwachtingen, en ook het verbruik, productie en vraag geld functies.... [-]


MSc Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Studenten op de Birkbeck MSc Finance verkrijgen uitstekende opleiding tot specialist in de financiële economie, met inbegrip van basis portfolio theorie, corporate finance en geavanceerde pricing theorie toegepast op derivaten en de markt voor overheidsobligaties. [+]

Specialistische kennis van financiën wordt steeds meer gewaardeerd in commerciële bedrijven, de overheid en de academische wereld. Studenten op de Birkbeck MSc Finance verkrijgen uitstekende opleiding tot specialist in de financiële economie, met inbegrip van basis portfolio theorie, corporate finance en geavanceerde pricing theorie toegepast op derivaten en de markt voor overheidsobligaties. Ze leren ook de nieuwste econometrie en numerieke analyse vaardigheden die belangrijk zijn in de markt zijn. De cursus is veeleisend en uitdagend; aanvragers moeten sterke intellectuele vermogen te hebben en bereid zijn om hard te werken zou moeten zijn.

De MSc Finance programma's op Birkbeck weerspiegelen de long-running ervaring in cutting-edge, research-led, 's avonds onderwijs aan Birkbeck.... [-]


Msc financieel risicobeheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De MSc Financial Risk Management is ontworpen om aan de vraag van de financiële sector voor personen met expertise op dit gebied te voldoen. Het programma is veeleisend en uitdagend. [+]

In de nasleep van de recente financiële crises, zal een beter begrip van het financieel risicomanagement een uiterst belangrijke rol spelen. De MSc Financial Risk Management is ontworpen om aan de vraag van de financiële sector voor personen met expertise op dit gebied te voldoen. Het programma is veeleisend en uitdagend. De bedoeling is om u uit te rusten met de brede waaier van statistische en wiskundige hulpmiddelen die nodig zijn om praktische echte problemen in het beheer van financiële risico aan te pakken.

Na succesvolle afronding van dit programma, vindt u de expertise om te hebben:

Het identificeren en beheren van de belangrijkste bronnen van risico's in de financiële markten te begrijpen van de rol van financiële derivaten en hun gebruik (en misbruik) en hoe ze worden geprijsd - analyseren van financiële gegevens en specifiek bouwen risicomodellen, op te sporen trends in gegevens, testen een gegeven hypothese en voorspelling van toekomstige waarden - bouwen van een beleggingsportefeuille (van risicovolle activa) en zijn prestaties door de tijd nauwlettend volgen. Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? Combineert een hoog niveau van academische discipline met een stevige verankering in praktische probleemoplossende vaardigheden. Veel van onze studenten werken in de financiële sector, die een levendige sfeer genereert. Uitstekende reputatie voor de kwaliteit van ons onderwijs, waaronder het verzorgen van opleidingen voor de Schatkist en de Bank of England - Het ministerie van Economie, Wiskunde en Statistiek staat onder de meest vooraanstaande onderzoeksgroepen in het land. Natuurlijk structuur ... [-]

Msc financiële economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van tools en technieken voor het onderzoek belangrijke economische kwesties. Het biedt een grondige in wiskundige en econometrische technieken, alsmede micro-economie, en onderzoekt waarom de financiële markten zijn gevoelig voor crises, het bestuderen van de details van de vroegere en huidige crises, en de daaropvolgende reacties beleid. [+]

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van tools en technieken voor het onderzoek belangrijke economische kwesties. Het biedt een grondige in wiskundige en econometrische technieken, alsmede micro-economie, en onderzoekt waarom de financiële markten zijn gevoelig voor crises, het bestuderen van de details van de vroegere en huidige crises, en de daaropvolgende reacties beleid.

Je leert om originele ideeën in academische papers te uiten en om ze te testen met het gebruik van de econometrie. De studie van econometrie omvat lineaire en dynamische lineaire regressiemodellen diverse hypothesetests en technieken voor het schatten stelsels. Wordt geïllustreerd economische voorbeelden, zoals modellen met rationele verwachtingen, en ook het verbruik, productie en vraag geld functies.... [-]


Msc geavanceerde computertechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit is een gespecialiseerd programma van de studie van geavanceerde computertechnologie, data wetenschap en data-analyse gericht op gebieden van expertise en onderzoek specialisatie binnen de afdeling Informatica en Information Systems. [+]

Dit is een gespecialiseerd programma van de studie van geavanceerde computertechnologie, data wetenschap en data-analyse gericht op gebieden van expertise en onderzoek specialisatie binnen de Afdeling Informatica en Informatie Systemen. Modules omvatten state-of-the-art technieken in onder meer het beheer en de analyse van de 'big data', software-ontwikkeling van informatiesystemen in de cloud, mobiele en web-gebaseerde architecturen, en computationele methoden voor intelligente informatie management en analyse.

U zult specialistische kennis van de bovengenoemde gebieden, die u vervolgens kunt gebruiken in de analyse van de problemen die zich voordoen in het gebruik van geavanceerde computertechnologie, evaluatie en toepassing van technologieën, en onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe technologieën.... [-]


Msc human resource management

Online Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +2 more

Dit programma is gericht op degenen die wensen om een ​​kritisch inzicht in mensen en organisaties te ontwikkelen. Het richt zich op de strategische en individuele niveau verbeteringen, door beoordeling van de rol van human resource management (HRM) in moderne organisaties, de problemen in verband met het ontwikkelen van strategische doelstellingen (met inbegrip van op een internationale basis), arbeidsverhoudingen, en het selecteren, motiveren en ontwikkelen van personeel. [+]

Dit programma is gericht op degenen die wensen om een ​​kritisch inzicht in mensen en organisaties te ontwikkelen. Het richt zich op de strategische en individuele niveau verbeteringen, door beoordeling van de rol van human resource management (HRM) in moderne organisaties, de problemen in verband met het ontwikkelen van strategische doelstellingen (met inbegrip van op een internationale basis), arbeidsverhoudingen, en het selecteren, motiveren en ontwikkelen van personeel. Je zal ook toegepast onderzoek vaardigheden te verwerven.

Het programma is erkend door de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? Verbeter of de ontwikkeling van uw carrière in human resources, management, training en ontwikkeling of consultancy. Ontwikkelen van een kritisch inzicht in human resource management, gedrag in organisaties en de arbeidsverhoudingen theorie en praktijk. Profiteer van Birkbeck befaamde kwaliteit van het onderwijs en de expertise in de levering van part-time programma's. Studie van flexibele leermethoden combineren face-to-face en netwerk leren. Toegang tot een uitgebreid gamma van elektronische middelen, met inbegrip van speciaal geprepareerde teksten voor elke module. Gebruik van de online leeromgeving met een hoog niveau van klantenservice. Natuurlijk structuur ... [-]

Msc informatiesystemen en het beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze mid-career Master's degree in Information Systems and Management is ontworpen voor mensen met een diploma in informatie systemen, computers of het management; of mensen met een uitgebreide ervaring in het gebruik van informatiesystemen in organisaties, of het beheer van IT. [+]

Deze mid-career Master's degree in Information Systems and Management is ontworpen voor mensen met een diploma in informatie systemen, computers of het management; of mensen met een uitgebreide ervaring in het gebruik van informatiesystemen in organisaties, of het beheer van IT. Het zal voortbouwen op uw begrip van de informatiesystemen en het beheer, het aanbieden van de mogelijkheid om te studeren op een gevorderd niveau binnen of tussen verschillende gebieden, met inbegrip van informatie systemen project management, ontwikkeling en change management, en computing gebaseerde innovatie.

Studenten die de opleiding succesvol af te ronden zal hebben opgedaan een grondige theoretische en praktische kennis in hun gekozen gebied van studie, die ze kunnen gebruiken in zijn: analyse van problemen; evaluatie van technologische opties; inzet van passende oplossingen; en onderzoek naar, of de ontwikkeling en implementatie van nieuwe informatie gebaseerde technologieën.... [-]


Msc informatietechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma omvat praktische aspecten van informatiesystemen ontwikkeling, modern management onderwerpen en professionaliteit in de IT. Als u al ervaring met het werken in de IT-industrie, het programma is gericht op mogelijkheden voor het verbreden en verdiepen van uw kennis en vaardigheden. [+]

Dit programma omvat praktische aspecten van informatiesystemen ontwikkeling, modern management onderwerpen en professionaliteit in de IT. Als u al ervaring met het werken in de IT-industrie, het programma is gericht op mogelijkheden voor het verbreden en verdiepen van uw kennis en vaardigheden. Als u niet beschikt over eerdere ervaring, het programma heeft tot doel een platform te bieden voor een carrière in de IT-industrie.

U ontvangt een gevorderd niveau van kennis van computers, computers, software ontwikkeling, en hoe om software systemen te ontwerpen en te implementeren krijgen. Het programma omvat ook het gebruik van informatiesystemen in organisaties, en het beheer van IT en informatiesystemen.... [-]


MSc in Mathematical Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

U zult modules voltooien in programmering, numerieke methoden en financiële statistieken, en veel onderwerpen worden geïllustreerd door computervoorbeelden.

[-]

Msc internationaal management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma zal u voor te bereiden op een carrière in het management met multinationale ondernemingen of bedrijven die zich bezighouden met het internationale bedrijf uit te oefenen; en om vooruitgang te boeken, indien gewenst, aan één van de opleidingen onderzoek Birkbeck's. [+]

Dit programma zal u voor te bereiden op een carrière in het management met multinationale ondernemingen of bedrijven die zich bezighouden met het internationale bedrijf uit te oefenen; en om vooruitgang te boeken, indien gewenst, aan één van de opleidingen onderzoek Birkbeck's.

Het bevordert de ontwikkeling van een brede kennis en expertise op de volgende gebieden:

De essentie van grensoverschrijdend beheer van theorie en praktijk, en de kern principes en de praktijk van het bedrijfsleven en organisaties in een internationale context. Het ontwerp en de implementatie van de strategie op verschillende niveaus van de corporate organisatie, met name in een internationale dimensie. Een reeks van keuzevakken in het internationale bedrijfsleven en het management, alsmede specifieke functionele gebieden dat de reikwijdte van het leren in internationaal management zal verbreden, en haar interface met het internationale bedrijfsleven. De analyse van de conceptuele en praktische vraagstukken in de internationale management door middel van de uitoefening van het proefschrift, dus het bevorderen van bevoegdheden van kritische analyse en onafhankelijk oordeel aan oplossingen voor complexe bestuurlijke problemen in de internationale organisaties van het bedrijfsleven te kaderen. Persoonlijke ontwikkeling en generieke vaardigheden die overdraagbaar aan een breed scala van onderzoek, onderwijs en werksituaties, met inbegrip van de vaardigheden van zelfdiscipline, reflectie, analyse, communicatie, leiderschap en levenslang leren zijn vaardigheden. ... [-]

MSc International bedrijf

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van de belangrijkste thema's te ontwikkelen in het internationale bedrijfsleven en management, met een bijzondere focus op hoe bedrijven kunnen internationaliseren en effectieve internationale zakelijke strategieën om zakelijke bedreigingen en kansen te pakken in de internationale markt te ontwikkelen. [+]

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden die wensen om een ​​grondig begrip van de belangrijkste thema's te ontwikkelen in het internationale bedrijfsleven en management, met een bijzondere focus op hoe bedrijven kunnen internationaliseren en effectieve internationale zakelijke strategieën om zakelijke bedreigingen en kansen te pakken in de internationale markt te ontwikkelen.

Het programma combineert specialistische cursussen gegeven met een algemene opleiding in management, zakelijke organisatie, strategie en methoden van onderzoek. U een proefschrift te voltooien ook over een onderwerp dat onder het programma, begeleid door een personeelslid van het verrichten van onderzoek binnen dat gebied.... [-]


Msc international business en ontwikkeling

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is geschikt voor afgestudeerden die zijn of willen zijn, die werkzaam zijn in de relevante ministeries, niet-gouvernementele organisaties, internationale organisaties of particuliere ondernemingen die betrokken zijn bij, of in verband met, het internationale bedrijfsleven en de economische ontwikkeling. Het biedt ook een basis voor diegenen die promotieonderzoek in het internationale bedrijfsleven en ontwikkeling te ondernemen. [+]

Het tempo van de globalisering van de nationale economieën is versneld in de afgelopen jaren, en dit heeft geleid tot een meer dynamische relatie tussen de internationale activiteiten en de economische en sociale ontwikkeling.

Dit programma is geschikt voor afgestudeerden die zijn of willen zijn, die werkzaam zijn in de relevante ministeries, niet-gouvernementele organisaties, internationale organisaties of particuliere ondernemingen die betrokken zijn bij, of in verband met, het internationale bedrijfsleven en de economische ontwikkeling. Het biedt ook een basis voor diegenen die promotieonderzoek in het internationale bedrijfsleven en ontwikkeling te ondernemen.

Onderwerpen zijn onder meer het internationale bedrijfsleven en de economische en sociale ontwikkeling, internationale business-strategieën in zowel ontwikkelde als opkomende markten, de publieke sector, duurzame middelen van bestaan ​​en duurzame ontwikkeling, effectbeoordeling en hulpbronnen en milieu management.... [-]


Msc internationale marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma zal u voorzien van een hoog niveau, uitgebreide en strenge begrip van het belang van internationale marketing, zodat u inzicht in marketing besluitvorming te ontwikkelen in een mondiale culturele context. [+]

Dit programma zal u voorzien van een hoog niveau, uitgebreide en strenge begrip van het belang van internationale marketing, zodat u inzicht in marketing besluitvorming te ontwikkelen in een mondiale culturele context. Het programma stelt u in staat om te linken theorie en praktijk, om ethische praktijken vast te stellen, en om deel te nemen in kritisch denken en probleemoplossend gericht besluitvorming die in een algemene internationale zakelijke omgeving kan worden toegepast.

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.... [-]


MSc Investment Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Bent u geïnteresseerd in een carrière in de investeringen, in financiële instellingen, of enige andere financiële management-gerelateerde banen zijn, dan is deze opleiding zal u uitrusten met de vereiste kennis en vaardigheden. De syllabus is ontworpen om uw kwantitatieve analyse vaardigheden te ontwikkelen, zodat u kritisch te analyseren financiële investeringsvoorstellen en empirische toepassingen van corporate finance. [+]

Dit is een uitdagende en veeleisende programma dat up-to-date onderwerpen worden behandeld in de empirische finance. Bent u geïnteresseerd in een carrière in de investeringen, in financiële instellingen, of enige andere financiële management-gerelateerde banen zijn, dan is deze opleiding zal u uitrusten met de vereiste kennis en vaardigheden. De syllabus is ontworpen om uw kwantitatieve analyse vaardigheden te ontwikkelen, zodat u kritisch te analyseren financiële investeringsvoorstellen en empirische toepassingen van corporate finance.

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.... [-]


Msc learning technologieën

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze Master's degree in het leren technologieën zorgt voor de technische en pedagogische kennis die nodig is voor het ontwerpen, ontwikkelen en evalueren van het leren technologieën vanuit het perspectief van state-of-the-art kunstmatige intelligentie en informatica technieken, leertheorie en onderwijspraktijk. [+]

Deze Master's degree in het leren technologieën zorgt voor de technische en pedagogische kennis die nodig is voor het ontwerpen, ontwikkelen en evalueren van het leren technologieën vanuit het perspectief van state-of-the-art kunstmatige intelligentie en informatica technieken, leertheorie en onderwijspraktijk. Het ontwikkelt een solide basis voor de toegang tot een carrière in het leren technologieën of om een ​​onderzoek graad in het onderwerp.

Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? Biedt academische basis voor het beroep van leren technoloog. Wordt gegeven door senior academici uit 2 wereldklasse afdelingen op Birkbeck en het Instituut voor Education.You zal toegang tot de faciliteiten van beide instellingen hebben. Onderscheidend in zijn twin focus op de informatica en de leertheorie die samen de optimale ontwikkeling van het leren technologieën ondersteunen. U heeft 24 uur per dag toegang tot de verschillende laboratoria van netwerk-pc's met een bereik van taal compilers, databases en andere toepassingssoftware. Wij zijn aangesloten, via het SuperJANET netwerk, om de computers van andere academische instellingen in Londen, elders in het Verenigd Koninkrijk, en in het buitenland. Loopbaan en inzetbaarheid ... [-]

Msc maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De MSc Corporate Responsibility & Sustainability is ontworpen om een ​​beter begrip te bieden, om kritisch denken te stimuleren en probleemgericht besluitvorming oefenen op een scala van economische, sociale en ecologische problemen die de werking van de hedendaagse organisaties beïnvloeden. [+]

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn belangrijke thema's voor een breed scala van organisaties en voor de managers die in hen werken geworden. Een breed scala van redenen ten grondslag liggen aan deze toename van de betekenis, zoals high-profile zakelijke schandalen; een groeiende behoefte aan verantwoording, transparantie en duurzaamheid aan te tonen; een afnemende tolerantie voor zakelijke risico en onverantwoordelijkheid; evenals de noodzaak om de corporate reputatie te beschermen en om merkentrouw en concurrentievoordeel te ontwikkelen.

De MSc Corporate Responsibility & Sustainability is ontworpen om een ​​beter begrip te bieden, om kritisch denken te stimuleren en probleemgericht besluitvorming oefenen op een scala van economische, sociale en ecologische problemen die de werking van de hedendaagse organisaties beïnvloeden. Het zal ten goede komen aan personen die ofwel al een appreciatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid verworven door middel van hun carrière en wens om verder inzicht te ontwikkelen tot dit onderwerp, of degenen die hebben beperkte kennis van het onderwerp en willen hun begrip en waardering ontwikkelen van het of gebruik maken van de opgedane kennis om te beginnen aan een carrière in deze sector.... [-]


Msc management consultancy en organisatieverandering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze unieke en innovatieve programma combineert management consultancy theorie en praktijk vanuit het gezichtspunt van de organisatorische en strategische verandering. Het biedt u de mogelijkheid om uw kennis, vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen om te opereren als een succesvolle consultant. [+]

graad van de avond studie

Deze unieke en innovatieve programma combineert management consultancy theorie en praktijk vanuit het gezichtspunt van de organisatorische en strategische verandering. Het biedt u de mogelijkheid om uw kennis, vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen om te opereren als een succesvolle consultant.

Het programma is ontworpen vanuit het perspectief van het beoefenen van consultants en biedt een unieke combinatie van de nieuwste theoretische denken op strategisch management met praktische inzichten in succesvolle organisatieverandering. Je leert om de tools en technieken die worden gebruikt door enkele van de meest succesvolle management consultancies toepassing.... [-]


Msc marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

In dit programma, zult u kennis met de basis van marketing, de theoretische onderbouwing, de marketing mixen, en de huidige en toekomstige trends van marketing. [+]

Marketing is het proces waarbij bedrijven bepalen welke producten of diensten van belang zijn voor de klanten kan zijn, en de strategie om te gebruiken in de verkoop, communicatie en business development. In dit programma, zult u kennis met de basis van marketing, de theoretische onderbouwing, de marketing mixen, en de huidige en toekomstige trends van marketing. U wordt geconfronteerd met een aantal relevante onderwerpen, waaronder branding, customer relationship management, e-marketing en groene marketing. Het programma van de studie is het up-to-date, intellectueel inspirerend en relevant.

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.... [-]


Msc marketing communicatie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.

We hebben bijzonder sterke punten inzake onderzoek in het internationale bedrijfsleven en de strategie, het management van innovatie en ondernemerschap, human resource management, corporate governance, sport management en marketing, alsmede financieel beheer en boekhouding.

Wij bieden studenten van alle leeftijden en achtergronden een kans om ofwel part-time of full-time studeren in onze afdeling en aan een internationaal erkende universiteit van Londen kwalificatie te krijgen.... [-]


Msc menselijke ontwikkeling en consultancy resource

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze master richt zich op human resource development (HRD): een strategische benadering voor people management en organisatie-ontwikkeling, ontworpen om te leren, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en prestaties te verbeteren binnen de werkplek. [+]

Deze Master richt zich op human resource development (HRD): Een strategische benadering voor people management en organisatie-ontwikkeling, ontworpen om te leren, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en prestaties te verbeteren binnen de werkplek.

Het ontwerp van dit programma wordt erkend dat de barrières die ooit gescheiden zijn specialisten op gebieden zoals opleiding, management development en organisatorisch leren verdwijnen, terwijl de nieuwe benaderingen, zoals talent en kennis management, winnen de tractie in zowel academische als beoefenaar gemeenschappen. Hij erkent ook dat er behoefte is aan HRD beoefenaars, of het werken binnen een HR-afdeling, onafhankelijk van elkaar, of binnen een consultancy organisatie, om hun eigen praktijk en het ontwerp kritisch te evalueren en te leveren HRD benaderingen die voldoen aan de behoeften van een steeds meer divers personeelsbestand.... [-]


Msc organisatiegedrag

Online Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +2 more

Deze Master's degree in organisatorisch gedrag is gericht op degenen die wensen om hun begrip van mensen en organisaties te ontwikkelen. Je krijgt een brede kennisbasis in arbeidspsychologie en gedrag in organisaties te krijgen. [+]

Deze Master's degree in organisatorisch gedrag is gericht op degenen die wensen om hun begrip van mensen en organisaties te ontwikkelen.

Je krijgt een brede kennisbasis in arbeidspsychologie en gedrag in organisaties te krijgen.

De mate richt zich op gesprekken van het huidige onderzoek, met als doel u aan te moedigen om deel te nemen in kritisch denken en reflecteren over theorie en praktijk. Je moet ook een minimale toegepast onderzoek vaardigheden te verwerven.

Waarom deze cursus bij Birkbeck studeren? Verbeter of de ontwikkeling van uw carrière in het management, human resources, opleiding en ontwikkeling of consultancy. Onze Afdeling Organisatiepsychologie staat bekend om de kwaliteit van het onderwijs en de expertise in de levering van part-time programma's. Flexibele studie kun je studeren vanuit huis, op het werk of in het buitenland. Toegang tot een uitgebreid gamma van elektronische middelen, met inbegrip van speciaal geprepareerde teksten voor elke module. Gebruik van de online leeromgeving met een hoog niveau van klantenservice. Natuurlijk structuur ... [-]

Msc sport beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie te geven en gerelateerde bedrijven en organisaties, door het combineren van speciaal onderwijs over de principes en de praktijk van de sport management en economie met een algemene opleiding in management, business organisatie, strategie en onderzoeksmethoden. [+]

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie te geven en gerelateerde bedrijven en organisaties, door het combineren van speciaal onderwijs over de principes en de praktijk van de sport management en economie met een algemene opleiding in management, business organisatie, strategie en onderzoeksmethoden. Het heeft betrekking op een aantal belangrijke gebieden, zoals bestuur en regelgeving, met de nadruk op de bredere sportsector.

Het zal u helpen om een ​​dieper begrip van het management, governance en regelgeving binnen het bedrijf van de sport te ontwikkelen. Het is bij uitstek geschikt om aan de behoeften van de leidinggevenden binnen een verscheidenheid van sportorganisaties, zoals professionele sportclubs, bestuursorganen, media-organisaties, leden van de supportersverenigingen en lokale overheidsfunctionarissen met verantwoordelijkheden op het gebied van vrije tijd, maar ook mensen met een een algemeen belang in de sport en de media-industrie.... [-]


Msc sport management en de business van het voetbal

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie te geven en gerelateerde bedrijven en organisaties, door het combineren van speciaal onderwijs over de principes en de praktijk van de sport management en economie met een algemene opleiding in management, business organisatie, strategie en onderzoeksmethoden. Het heeft betrekking op een aantal belangrijke gebieden, zoals bestuur en regelgeving, met de nadruk op de bredere sportsector. [+]

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie te geven en gerelateerde bedrijven en organisaties, door het combineren van speciaal onderwijs over de principes en de praktijk van de sport management en economie met een algemene opleiding in management, business organisatie, strategie en onderzoeksmethoden. Het heeft betrekking op een aantal belangrijke gebieden, zoals bestuur en regelgeving, met de nadruk op de bredere sportsector.

Het zal u helpen om een ​​dieper begrip van het management, governance en regelgeving binnen het bedrijf van de sport te ontwikkelen. Het is bij uitstek geschikt om aan de behoeften van de leidinggevenden binnen een verscheidenheid van sportorganisaties, zoals professionele sportclubs, bestuursorganen, media-organisaties, leden van de supportersverenigingen en lokale overheidsfunctionarissen met verantwoordelijkheden op het gebied van vrije tijd, maar ook mensen met een een algemeen belang in de sport en de media-industrie.... [-]


Msc sport management en marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie en aanverwante bedrijven en organisaties, door het verstrekken van gespecialiseerde leer over de principes en de praktijk van de sport management en marketing te geven. [+]

Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te concurreren in de sport-industrie en aanverwante bedrijven en organisaties, door het verstrekken van gespecialiseerde leer over de principes en de praktijk van de sport management en marketing te geven.

Het zal u helpen om een ​​dieper begrip van het management, governance en regelgeving binnen het bedrijf van de sport te ontwikkelen. Het biedt ook een goed begrip van het belang van marketing voor sportorganisaties.

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.... [-]


Msc sport marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is gericht op degenen die wensen om hun begrip van marketing te ontwikkelen, en hoe zij van toepassing op de sport-industrie. Het biedt een uitgebreide inleiding op een scala van generieke marketing onderwerpen en bekijkt hoe de principes en processen: marketing van toepassing zijn op de sport-industrie. [+]

Dit programma is gericht op degenen die wensen om hun begrip van marketing te ontwikkelen, en hoe zij van toepassing op de sport-industrie. Het biedt een uitgebreide inleiding op een scala van generieke marketing onderwerpen en bekijkt hoe de principes en processen: marketing van toepassing zijn op de sport-industrie.

Het programma is bij uitstek geschikt om aan de behoeften van de leidinggevenden binnen de voetbalclubs en mediaorganisaties, officieren van voetbal en sport regelgevende instanties, maar ook mensen met een algemene interesse in de sport, voetbal en de media-industrie.

Gebaseerd op het School of Business, Economie en Informatica, De Vakgroep Management is een internationaal erkend centrum van excellentie in onderwijs, onderzoek en advies op het brede terrein van management. Onze wetenschappelijke staf zijn actief onderzoekers als enthousiaste docenten, en publiceren regelmatig cutting-edge artikelen in 's werelds toonaangevende tijdschriften.... [-]


Videos

Living in London. Birkbeck International

Orientation Week - International Students

Introduction to the School of Business, Economics and Informatics

International Students

Study Support

Contact

Birkbeck, University of London

Adres Birkbeck, University of London Malet Street, Bloomsbury
WC1E 7HX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.bbk.ac.uk/
Telefoon +44 20 7631 6000