Bath Spa University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Be Bath Spa

Bath Spa University is meer dan studeren. Het gaat over vast komen te zitten in: denken, maken en doen. Over overboekte naar vrienden op de campus, omarmen uitdagingen en oprecht zorgzaam. We grenzen te verleggen en onszelf. Als dat klinkt goed voor u, zult u goed passen in.

Waarom Bath Spa?

uitstekende reputatie

Onze oorsprong teruggaat tot 1852 en de originele Bath School of Art, dus we hebben onze reputatie gebouwd op meer dan 160 jaar traditie en succes. We groeien gestaag ook met spannende cursussen en gebieden van reserch.

goed verbonden

We hebben partnerships met bedrijven, organisaties en instellingen in alle uithoeken van de wereld. U zult onze studenten op internationale conferenties, reizen en evenementen, van het Edinburgh Fringe Festival aan de Canadese "International Next Way". U zult Bath Spa te verlaten als wereldburger met ambitie, drive en focus.

Toegankelijk voor iedereen

Toegankelijkheid en gelijkheid is belangrijk voor ons. De unieke studie en sociale omgeving die wij aanbieden is een belangrijke factor in onze populariteit. Onze studenten komen uit verschillende achtergronden en culturen, uit alle delen van het land en in het buitenland, en met een verscheidenheid aan academische referenties.

Het bewijs is in de statistieken

Grote afgestudeerde vooruitzichten: 93,7% van Bath Spa afgestudeerden zijn in werk of verdere studie 6 maanden na zijn afstuderen (HESA: 2014/15 Destinations of verlaters van Hoger Onderwijs, gepubliceerd 2016) Top 5 voor creativiteit: We zijn uitgeroepen tot een van de top vijf creatieve universiteiten. (Which? University Student Survey 2016) Je zult hier veilig zijn: We zijn de 2e veiligste universiteit in het Zuid-Westen en 6e wanneer gerangschikt tegen bijna 130 andere universiteiten en instellingen voor hoger onderwijs in Engeland en Wales. (Volledige universitaire Guide 2015) Duurzaamheid en milieuverplichtingen: Het maakt niet stoppen met de mensen - we de zorg voor het milieu ook. Onze groene Focus beleid verdiend ons een "First Class Honors". (People en Planet Green League 2015)

Locaties

Bad

Bath Spa University

Address
Bath Spa University,
Newton Park,
Newton St Loe,

BA2 9BN Bad, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1225 875875

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden