Aston Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Aston Business School is het onze ambitie om u te helpen het meest van jou te maken. Onze MSc portfolio is ontworpen in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en de industrie in het Verenigd Koninkrijk en internationaal, waardoor u een ideaal platform waarop u op te bouwen toekomstige carrière. Indrukwekkend accreditatie, een wereldwijde reputatie en medewerkers die kunnen vellen over de voordelen van echte commerciële ervaring zal uw prospects en progressie te verbeteren.

Onze cursus structuren kunt u de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de huidige competitieve werkplek, zoals onderhandeling, communicatie, leiderschap, teamwork en innovatief denken te krijgen. Het is vaardigheden zoals deze dat onze afgestudeerden blijven zeer gewild door een aantal van 's werelds toonaangevende organisaties. Innovatief, geaard en relevant, zal de breedte van de cursussen en de diversiteit van de studentengemeenschap je een afgeronde, internationaal perspectief geven, waardoor je klaar voor het leven in de voorhoede van het bedrijfsleven.

Waarom studeren bij ons?

Triple-accreditatie: Wij behoren tot de elite 1% van de business schools over de hele wereld met een drievoudige accreditatie van AMBA, AACBS en EQUIS. Inzetbaarheid: We hebben een uitstekende track record voor het produceren van goed inzetbare afgestudeerden. We werden gerangschikt 2e in het Verenigd Koninkrijk en 8e in de wereld voor een loopbaan door de Financial Times 2013. Dedicated Careers Support: Onze carrière service biedt 1-1 steun, job planning en de mogelijkheid om bij te wonen op de campus banenmarkten, workshops, webinars en mock assessments centers. Na zijn afstuderen onze studenten hebben de rollen bevestigd bij enkele van 's werelds top organisaties, waaronder BNP Parabis, PwC, Rolls Royce, Deutsche Bank, Bank of America en IBM Systems. Beurzen: Wij willen ervoor zorgen dat degenen die het verlangen en de vaardigheid om te studeren hebben ook de mogelijkheid. Dat is waarom we hebben een verscheidenheid aan beurzen beschikbaar aan potentiële studenten te helpen verlichten van de financiële druk van de voortzetting van je studie. Volledig up-to-date informatie is te vinden op onze website. Locatie: Onze campus is gebaseerd recht in het hart van de spannende levendige tweede stad van Birmingham, de thuishaven van meer dan 50.000 studenten Birmingham is de jongste grote stad in Europa. Nadat onlangs gerangschikt de beste Britse stad buiten Londen voor het opzetten van een bedrijf in Birmingham is een geweldige plek om te studeren, te werken en te leven.

MSc programma's op Aston Onze gespecialiseerde assortiment MSc programma's combineren de industrie relevante onderwijs met een bereik van de loopbaan van het stimuleren van extra voordelen ontworpen om je te onderscheiden van de massa. Services beschikbaar voor onze studenten zijn onder andere:

Dedicated MSc loopbaanadviseur dienst die 1-1 steun heeft betrekking op strategische carrière plannen, te helpen met het ontwikkelen van uw CV en LinkedIn en interview voorbereiding Op de campus banenmarkten aantrekken van meer dan 200 werkgevers per jaar Uitwisselingsprogramma's naar een van onze vele wereldklasse partnerinstellingen Postgraduate stages mentorregelingen Taalonderwijs programma's.

De Aston MBA De Aston MBA is gebaseerd op onze toonaangevende onderzoek in het internationale bedrijfsleven en ons wereldwijde netwerk van zakelijke connecties om u te zetten in een dynamisch en wendbaar zakelijk leider. We werken samen met u om te vergroten uw mogelijkheden en uw prestaties te maximaliseren, zodat u een responsieve executive die is goed uitgerust om beslissingen te nemen vanuit een mondiaal perspectief worden. Nadat onlangs beoordeeld als 1 in het Verenigd Koninkrijk en 2e in de wereld voor return on investment door The Economist Good Value MBA 2014 de Aston MBA is een intensief programma dat de studenten ondergedompeld in de principes van strategisch denken in een zakelijke context. De MBA is beschikbaar als een 12 maanden intensief fulltime of een 27 maanden flexibele online programma.

Meer te weten komen Bezoek onze website voor meer informatie over studeren een MSc of MBA aan Aston.If u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze vriendelijke opnames team.

MSc:

Postgraduate Admissions Office Tel: 44 (0) 121 204 3200 E-mail: abspgenquiry@aston.ac.uk

MBA:

MBA Office Tel: 44 (0) 121 204 3100 E-mail: mba@aston.ac.uk

Locaties

Birmingham

Aston Business School

Address
Aston Business School, Aston University, Aston Triangle
B4 7ET Birmingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 121 204 3011

Accreditaties

Opleidingen

Deze school biedt ook: