Ashridge Executive Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Helpen bouwen leiders voor meer dan 50 jaar Opgericht in 1959 met de eerste steun van bedrijven, waaronder Shell en Unilever, Ashridge Executive Education is gericht op het helpen van mensen, bedrijven en organisaties slagen. Ons onderzoek, pedagogie, en cursussen hebben altijd één doel: het verbeteren van de manier waarop organisaties uit te voeren en hoe leidinggevenden leiden.

Flexibel leren onderwezen door faculteit met echte ervaring

Wij begrijpen dat het combineren van werk en het dagelijkse leven met het bestuderen van een uitdaging kan zijn. Daarom zijn onze executive opleidingen ontworpen zeer flexibel te drukke professionals te helpen te zijn. Al onze programma's zijn part-time, online, of een mix van beide. Onze faculteit trots op hun passie voor het onderwijs, en velen hebben groot succes in de zakelijke wereld bereikt, wat betekent dat wat ze leren is sterk beïnvloed door hun real life experience.

Ongelooflijke locatie inspireert leren Breid uw denken over onze adembenemende Ashridge landgoed. Een voormalige koninklijke residentie gelegen op 5000 hectaren groot park, Ashridge is de ideale locatie om te ontsnappen aan uw dagelijkse werk te stappen en dompel je onder in het leren.

Gediplomeerde met een triple-geaccrediteerde diploma van 's werelds meest internationale business school We zijn uniek in de internationale business school gemeenschap als we zijn triple-geaccrediteerde en award dual Amerikaanse en Britse graden. We zijn er trots op dat Ashridge Executive Education is geaccrediteerd door drie prestigieuze wereldwijde accreditatie-instanties: AACSB, EQUIS en AMBA. Dit betekent dat je diploma wereldwijde erkenning en de mogelijkheid om u nog verder zal zijn toegenomen.

Onze baanbrekend onderzoek houdt uw leren relevant We doen er grensverleggend onderzoek, gericht op kwesties die leiders en organisaties beïnvloeden vandaag. Door aarden ons onderzoek in de dagelijkse praktijk, zorgen we ervoor dat onze curriculum is altijd om de heersende ondernemingsklimaat relevant.

Deelnemen aan een alumninetwerk die echt omspant de hele wereld

Je komt terecht in een gemeenschap van 16.000 alumni, verspreid over 156 landen. Onze programma's trekken deelnemers uit de hele wereld, wat neerkomt op een breed scala van industrieën en achtergronden. U wordt blootgesteld aan nieuwe perspectieven en worden uitgedaagd om anders te denken.

Locaties

Londen

Hult Ashridge Business School

Address
Ashridge Executive Education
Berkhamsted
Hertfordshire

HP4 1NS Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1442 843491

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties