Lees de Officiële Beschrijving

Helpen bouwen leiders voor meer dan 50 jaar Opgericht in 1959 met de eerste steun van bedrijven, waaronder Shell en Unilever, Ashridge Executive Education is gericht op het helpen van mensen, bedrijven en organisaties slagen. Ons onderzoek, pedagogie, en cursussen hebben altijd één doel: het verbeteren van de manier waarop organisaties uit te voeren en hoe leidinggevenden leiden.

Flexibel leren onderwezen door faculteit met echte ervaring

Wij begrijpen dat het combineren van werk en het dagelijkse leven met het bestuderen van een uitdaging kan zijn. Daarom zijn onze executive opleidingen ontworpen zeer flexibel te drukke professionals te helpen te zijn. Al onze programma's zijn part-time, online, of een mix van beide. Onze faculteit trots op hun passie voor het onderwijs, en velen hebben groot succes in de zakelijke wereld bereikt, wat betekent dat wat ze leren is sterk beïnvloed door hun real life experience.

Ongelooflijke locatie inspireert leren Breid uw denken over onze adembenemende Ashridge landgoed. Een voormalige koninklijke residentie gelegen op 5000 hectaren groot park, Ashridge is de ideale locatie om te ontsnappen aan uw dagelijkse werk te stappen en dompel je onder in het leren.

Gediplomeerde met een triple-geaccrediteerde diploma van 's werelds meest internationale business school We zijn uniek in de internationale business school gemeenschap als we zijn triple-geaccrediteerde en award dual Amerikaanse en Britse graden. We zijn er trots op dat Ashridge Executive Education is geaccrediteerd door drie prestigieuze wereldwijde accreditatie-instanties: AACSB, EQUIS en AMBA. Dit betekent dat je diploma wereldwijde erkenning en de mogelijkheid om u nog verder zal zijn toegenomen.

Onze baanbrekend onderzoek houdt uw leren relevant We doen er grensverleggend onderzoek, gericht op kwesties die leiders en organisaties beïnvloeden vandaag. Door aarden ons onderzoek in de dagelijkse praktijk, zorgen we ervoor dat onze curriculum is altijd om de heersende ondernemingsklimaat relevant.

Deelnemen aan een alumninetwerk die echt omspant de hele wereld

Je komt terecht in een gemeenschap van 16.000 alumni, verspreid over 156 landen. Onze programma's trekken deelnemers uit de hele wereld, wat neerkomt op een breed scala van industrieën en achtergronden. U wordt blootgesteld aan nieuwe perspectieven en worden uitgedaagd om anders te denken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Ashridge Executive Education

Veranderaars geconfronteerd vluchtige verstoring ter wereld. Dit levert risico's voor de vele en kansen voor degenen die kunnen voelen, in beslag te nemen en effectief aa ... [+]

Veranderaars geconfronteerd vluchtige verstoring ter wereld. Dit levert risico's voor de vele en kansen voor degenen die kunnen voelen, in beslag te nemen en effectief aan te passen. Veel verandering beoefenaars zijn die verandering gerealiseerd en innovatie is voornamelijk een socio-technologische fenomeen en dat de standaard aanpak niet terug in hun organisatie te werken.

Deze tweejarige deeltijdopleiding is ontworpen door ervaren beoefenaars om aan de behoeften van hun collega's te ontmoeten. U vindt er verschillende perspectieven op organisaties, verandering en nieuwe benaderingen gegrond in jarenlange praktijkervaring als geluid wetenschappelijk onderzoek te verkennen.

Toelatingseisen: Bachelor diploma en minimaal vijf jaar ervaring in een organisatorische ingreep rol.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ashridge Executive Education

De Masters in Executive Coaching is een twee jaar durend, parttime, modulair, zelfgestuurd programma. Het is een kans om je praktijk te herzien en opnieuw te starten, het ... [+]

Strenge. Relevant. Real. Reflecterende.

Je Pathway om een ​​volledig geaccrediteerde executive coach te worden.

Als u geïnteresseerd bent om een ​​volledig geaccrediteerde, professionele executive coach te worden, uitgerust met de nieuwste kennis op dit gebied, dan is dit het programma voor u.

De Masters in Executive Coaching is een twee jaar durend, parttime, modulair, zelfgestuurd programma. Het is een kans om je praktijk te herzien en opnieuw te starten, het beste uit je natuurlijke vaardigheden te halen, jezelf te leren kennen als een coach door supervisie en co-coaching, en een aantal van de meest ervaren praktijkmensen ter plaatse te ontmoeten.

Je ontwikkelt je coaching- en mentorvaardigheden, hetzij om te integreren in je bestaande consultancy- en coachingwerk, of om een ​​solide basis te leggen voor een nieuwe coaching- en adviespraktijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Introduction to Ashridge Video

Graduation Video